ENIGMA

 3186 opinii w tym 2269 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 2 siedziby. Wybierz:

ENIGMA
ul. Grochowska 194/196 (Praga)
04-357 Warszawa

Kontakt

79x xxx xxxPokaż numer
www.sup....Pokaż adres
@OSK.En....Pokaż adres

Opis

Jeśli interesuje Cię kurs prawa jazdy kat. „B" i chcesz uzyskać już wkrótce swoje upragnione prawo jazdy - jesteś w odpowiednim miejscu... To właśnie szkoła nauki jazdy dla Cebie. Ośrodek Szkolenia Kierowców ENIGMA zaprasza na kurs prawa jazdy kat. „B” , Szkoła stawia sobie za cel profesjonalne i precyzyjne przygotowanie do egzaminu na prawo jazdy kat. „B”


Prowadzimy zajęcia teoretyczne tak, aby wzbudzić zainteresowanie kursantów prezentowanym materiałem oraz zainspirować ich do aktywnego udziału w zajęciach. Ma to ca celu wyeliminowanie wszystkich pojawiających się wątpliwości.


W trakcie praktycznego szkolenia samochodowego, (czyli jazd na placu i mieście) kładziemy szczególny nacisk na właściwą technikę jazdy i prawidłowe zachowanie w różnych, nieustannie zmieniających się sytuacjach w ruchu drogowym.
Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

3000 zł

03.06.2022

al. Solidarności 117 lok. 311 (Śródmieście), 17.00 Rozpoczęcie kursu weekendowego

+1 inny termin
WIĘCEJ W cenie kursu:
- 30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
- 30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
- egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
- materiały dla kursantów
- badania lekarskie


- al. Solidarności 117 lok. 311 (jazdy po trasach egzaminacyjnych WORD Bemowo, WORD Okęcie, WORD Odlewnicza i teoria również dla kursantów z ul. Powstańców Śląskich 61)
- ul. Grochowska 194/196 (jazdy po trasach egzaminacyjnych WORD Odlewnicza)
- ul. Powstańców Śląskich 61 (jazdy po trasach egzaminacyjnych WORD Bemowo)



kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

3900 zł

03.06.2022

al. Solidarności 117 lok. 311 (Śródmieście), 17.00 Rozpoczęcie kursu weekendowego

+1 inny termin
WIĘCEJ W cenie kursu:
- 30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
- 40 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
- egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
- materiały dla kursantów
- badania lekarskie


- al. Solidarności 117 lok. 311 (jazdy po trasach egzaminacyjnych WORD Bemowo, WORD Okęcie, WORD Odlewnicza i teoria również dla kursantów z ul. Powstańców Śląskich 61)
- ul. Grochowska 194/196 (jazdy po trasach egzaminacyjnych WORD Odlewnicza)
- ul. Powstańców Śląskich 61 (jazdy po trasach egzaminacyjnych WORD Bemowo)



kat. B, Wykłady i praktyka

Automat

3400 zł

03.06.2022

al. Solidarności 117 lok. 311 (Śródmieście), 17.00 Rozpoczęcie kursu weekendowego

+1 inny termin
WIĘCEJ W cenie kursu:
- 30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
- 30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
- egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
- materiały dla kursantów
- badania lekarskie


- al. Solidarności 117 lok. 311 (jazdy po trasach egzaminacyjnych WORD Bemowo, WORD Okęcie, WORD Odlewnicza i teoria również dla kursantów z ul. Powstańców Śląskich 61)
- ul. Grochowska 194/196 (jazdy po trasach egzaminacyjnych WORD Odlewnicza)
- ul. Powstańców Śląskich 61 (jazdy po trasach egzaminacyjnych WORD Bemowo)

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Kuba Dybus

Kuba Dybus
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.05.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

3 razy podchodziłem do egzaminu praktycznego na odlewniczej, niestety bezskutecznie. Na szczęście z polecenia trafiłem do pana Karola Szeląg. Przejeździłem z nim 5h i to wystarczyło, żeby za 4 podejściem egzamin zdać bezbłędnie. Polecam z całego serca tego instruktora, jeździłem już z kilkoma ale to pan Karol okazał się naprawdę najlepszy. Jeżeli zastanawiasz się do kogo iść na jazdy doszkalające lub cały kurs, to wybór jest tylko 1. POLECAM !!!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wojtek Maliszewski

Wojtek Maliszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.05.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Moim instruktorem byl Czarek, bardzo dobrze się z nim jezdzi i wszystko tłumaczy, po 2 latach braku jeżdżenia wziąłem kilka godzin i zdałem. Polecam wszystkim

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Stepaniia Fedoriv

Stepaniia Fedoriv
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę Enigma przy Grochowskiej i instruktora Pana Karola. Zaczynałam kurs z dużymi obawami i wątpliwościami, bo pochodzę z Ukrainy i myślałam, że czegoś nie zrozumiem przez barierę językową, która nawet po 8 latach w Polsce czasem się pojawia, ale nie w tej szkole. Szybki i zrozumiały kurs online teorii i zawsze dogodny terminy praktyki. A Pan Karol naprawdę od pierwszego zajęcia praktycznego potrafił zrobić cuda, nigdy wcześniej nie siedziałam nawet za kierownicą. Egzamin zdany, prawko odebrane ;)Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Monika Słowikowska

Monika Słowikowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła jazdy Enigma na Grochowskiej zdecydowanie godna polecenia, jeśli planujecie robić prawo jazdy to nie ma co szukać dalej, ani się zastanawiać. Poczynając od sympatycznej, pomocnej Pani Ani w sekretariacie, poprzez klarownie wyłożoną przez Panią Kasię teorię, po jazdy z fantastycznym instruktorem - Radkiem. Po 20 latach powtarzania, że nie jestem materiałem na kierowcę dzięki jazdom z Radkiem teraz nie mogę się doczekać, kiedy prawko będzie gotowe do odbioru. Jazdy przebiegały w dobrej atmosferze, instruktor spokojny i dowcipny, i chociaż czasami było ciężko - to za to egzamin w WORDzie zdany szybko i przyjemnie (u mnie co prawda za 2 podejściem, ale tu winna czysta głupota zdającej). Gorąco i z czystym sumieniem polecam szkołę Enigma na Grochowskiej, szczególnie instruktora Radka. Jeśli był w stanie nauczyć mnie, to ogarnie każdego ;)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Monika Popielarska-Zalewska

Monika Popielarska-Zalewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę jazdy Enigma na Pradze. Bardzo miła i pomocna Pani Ania w biurze. Instruktor Kamil nauczył mnie wszystkiego od podstaw. Wszystkie terminy jazd dopasowane pod kursanta. Czekam na egzamin.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność
- Wadybrak
Martyna Zuzanna

Martyna Zuzanna
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę Enigma przy Grochowskiej i instruktora Przemka! Dzięki solidnemu przygotowaniu potrafiłam opanować stres na egzaminie praktycznym i zdałam go za drugim razem :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Gosia BD

Gosia BD
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z czystym sercem mogę polecić Osk Enigma, super pomocna pani Ania z biura ????, która pamięta wszystkich kursantów. Wykłady i przygotowanie do teorii na wysokim poziomie i z dużym zaangażowaniem. Najbardziej jednak polecam instruktora Rafała Tomaszewskiego!!! Człowiek o ogromnych pokładach cierpliwości i spokoju. Przygotował mnie nie tylko do egzaminu ale do prowadzenia samochodu w każdych warunkach. Wymagający, nie ujdzie płazem żaden nieprawidłowy ruch podczas kierowania ????.profesjonalizm ! Komunikatywny i zawsze wesoły, dzięki czemu kurs dla mnie nie był stresujący a i przygotowanie do egzaminu było tak solidne, że bez stresu poszłam na egzamin i udało się zdać za drugim razem????.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Роман Ворона

Роман Ворона
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kamil bardzo dobry instruktor. Polecam. Bardzo spokojny i profesjonalny.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Juliusz Górski

Juliusz Górski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo miły instruktor, świetnie pomógł w przygotowaniu do egzaminu

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kacper Kostrzewa

Kacper Kostrzewa
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Brałem jazdy doszkalajace u Pana Kamila - zabrał mnie w miejsca w których nie byłem z poprzednim instruktorem, a okazały się być na egzaminie. Byłem bardzo zadowolony, a egzamin dzięki niemu zaliczony pozytywnie :)

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Katarzyna Kotowicz

Katarzyna Kotowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam Pana Pawła Prokopowicza z Bemowa. Zajęcia prowadzone w miłej atmosferze. Pan Paweł potra`fi umiejętnie przekazać wiedze w łatwy sposób dla początkującej osoby co się przekłada na szybkie efekty. Polecam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marcin Sylwestrowicz

Marcin Sylwestrowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bartek mnie przeprowadził przez wszystko, na spokojnie, z miłą rozmową, patrzył, co gorzej idzie, wypytywał, z czym się gorzej czuję, koncentrował się na tym, co trudniejsze, też na typowych błędach, na pułapkach egzaminatorów ;) lepiej się nie da, polecam 100%

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Skrzat

Natalia Skrzat
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Wzięłam jazdy doszkalające z Czarkiem z Al. Solidarnosci i naprawdę wszystkim polecam super atmosfera, dokładne wskazówki co do jazdy, które przydane są nie tylko do egzamin, po kilku godzinach jazd egzamin to tylko formalność.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kasia Mikosia

Kasia Mikosia
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam tę szkołę. Wiedziałam, że jest polecana.gdy przystępowalam do kursu, ale nie czytałam opinii, by na nikogo się nie nastawiac. A tu i świetna.Kasia z teorii, genialna pani z pierwszej pomocy - nie przypuszczałam, że.mozna przekazać tyle wiedzy, w tak.krotkim czasie i z takim humorem, mega!!! A wisienką na torcie był instruktor Rafał - świetny człowiek, który tłumaczył jak dziecku (ja nigdy wcześniej nie siedziałam za kółkiem), z dużym poczuciem humoru, z luzem. Bardzo podobało mi się to, że nie jeździliśmy w ciszy tylko można było pogadać. Zdecydowanie polecam Rafała.tym,.którzy nie mieli wcześniej styczności z autem! Ja zdałam dzięki całej ekipie teorie za pierwszym razem a jazdy za.drugim :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kacper Szostak

Kacper Szostak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mega podejście do kursanta - Osobiście trafiłem na instruktora Dominika z którym wszystkie 30 godzin to była sama przyjemność. Fachowa nauka zaaowocowała egzaminem państwowym zdanym za pierwszym razem.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Antek Siwek

Antek Siwek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła jazdy, mimo długiego kursu spowodowanego moimi wyjazdami, Pan Paweł Nowakowski przekazał mi bardzo dużo wiedzy i przeprowadził bez żadnych problemów przez cały proces. Nie tylko stricte przygotował do egzaminu ale też do jazdy na codzień. Egzamin zdany za drugim razem. Bardzo polecam tak i szkołę jak i Pana instruktora wszystkim chcącym rozpocząć kurs. Pozdrawiam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Waldek Adamski

Waldek Adamski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę Enigma - pełen profesjonalizm w każdym aspekcie. Bardzo miła i pomocna obsługa w biurze, ciekawie poprowadzona teoria online, dogodne terminy jazd i możliwość rozłożenia płatności na raty. Polecam pana Rafała z Grochowskiej -bardzo sympatyczny człowiek - wszystko tłumaczy na spokojnie, bez nerwów, do skutku. Jazdy w naprawdę w miłej atmosferze, bez zbędnego stresu.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Emilia Krzemińska

Emilia Krzemińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam Pana Pawła z enigmy na Grochowskiej.Podczas 10h jazd doszkalających nauczyłam się więcej niż podczas całego kursu w swojej szkole,dziś zdane bez większych problemów,rzeczowy,sympatyczny, punktualny polecam każdemu

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Katarzyna Szuta

Katarzyna Szuta
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę Enigma przy Grochowskiej i instruktora Pawła Nowakowskiego. Zaczynałam kurs z dużymi obawami i wątpliwościami, co do swoich umiejętności - i w dosyć zaawansowanym wieku :D - ale dzięki cierpliwości i talentowi nauczycielskiemu Pawła udało się :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paulina Wochelska

Paulina Wochelska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera:)) W szczególności dobre i rzetelne przygotowanie na kursie praktycznym u Pana Pawła z Bemowa!! Uczy jazdy nie tylko na egzamin;) Bardzo polecam!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Niki Monkiewicz

Niki Monkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor Karol z Enigmy na Pradze, lepszego instruktora nie mogłam sobie wymarzyć, praktyka zdana za pierwszym razem, polecam wszystkim bardzo bardzo!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Gabriel Żmudzin

Gabriel Żmudzin
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę jazdy enigma Śródmieście. Wykłady prowadzone w należyty sposób. Bardzo polecam instruktora Czarka, super podejście do nauki, dużo można się nauczyć. Zdane za pierwszym razem bez problemu.

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Małgorzata Płanik

Małgorzata Płanik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła bardzo sprawnie uczy jazdy i przygotowuje do egzaminu. Nauczyłam się śmiałej i odpowiedzialnej jazdy samochodem w miłej i profesjonalnej atmosferze. Egzamin zdałam za pierwszym podejściem. Fantastyczny instruktor Dominik Batorowicz, zawsze przychylny i wyrozumiały, motywujący nauczyciel. Administracja w postaci Pani Ani bardzo miła i zawsze pomocna. Polecam serdecznie Szkołę Jazdy Enigma.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Kalinowska

Wiktoria Kalinowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam te szkołę jazdy, świetne podejście instruktora Dominika oraz przekazanie wiedzy w naprawde łatwy i przyjemny sposób oraz wiele cierpliwości i dzięki temu zero stresu. Wszystkie terminy jazd oraz zajęcia dopasowane do kursanta. Zajęcia teoretyczne również prowadzone w łatwy, efektywny sposób i w miłej atmosferze. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marta Pańko

Marta Pańko
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jeśli szukacie szkoły jazdy, która profesjonalnie podchodzi do swoich zadań to tylko ENIGMA przy ul. Grochowskiej! Od pierwszego wejścia po zdany egzamin, baaardzo pomocna i sypmatyczna Pani z biura! (Niestety nie pamiętam imienia!!!! ).Zero problemów, utrudnień a wręcz przeciwnie można liczyć na pomoc w każdej sytuacji!!!!. Wykłady teoretyczne z panią Katarzyną bardzo konstruktywne, zrozumiałe i co ważne, bardzo dobrze przygotowują do zajęć praktycznych i oczywiście egzaminu teoretycznego. Co do jazd i instruktora- ja trafiłam na Dominika B. I POLECAM KAŻDEMU!!! To z kim odbędziemy cześć praktyczną jest szalenie ważne..., a ja jestem przekonana ,że lepiej trafić nie mogłam!!!! Po nauce jazdy u Dominika, nie ma możliwości, aby nie zdać egzaminu ! A co najważniejsze uczy myślenia na drodze, przewidywania, opanowania. Ja po jazach z tym instruktorem czuję, że nie stanowie zagrożenia na drodze, nie boje się jeździć !!!!!. Dominik to Instruktor z powołania i olbrzymim doświadczeniem. Wymagający, ale przy tym ostoja spokoju, zawsze sympatyczny, opanowany. Wszystkie manewry, sytuacje, trudności ćwiczyliśmy tyle razy, ile potrzebowałam, aż w końcu się nauczyłam !!!!(czasem niestety trochę to trwało !!!!). Dodatkowo w kwestii organizacyjnej zawsze da się dopasować godziny jazd, tak, aby to kursantowi pasowało, jest wyrozumiały, ugodowy i pomocny. Podsumowując, jeśli chcesz trafić na instruktora, który nie będzie Cię stresował, będzie miał do Ciebie podejście, cierpliwość, nauczy Cię faktycznie dobrze jeździć i co dla nas kursantów najważniejsze!!!! chcesz zdać egzamin za pierwszym razem !!!! Pytaj o Dominika B. Naprawdę NAJLEPSZY!!!! Polecam z całą pewnością i sama cieszę się, że na takiego instruktora trafiłam. Powodzenia dla wszystkich, którzy egzamin mają przed sobą !!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Magda Dębek

Magda Dębek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam naukę u Pawła na Pradze Południe :) Podczas jazd naprawdę dużo się nauczyłam, zyskałam większą pewność siebie i przede wszystkim polubiłam jazdę samochodem, czego obawiałam się bardzo na samym początku. Cierpliwość i wyrozumiałość Pawła była nieoceniona. Spokój, brak nerwów i mnóstwo przekazanej wiedzy. Wszystko to poskutkowało zdanym za drugim razem egzaminem. Polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność
- Wadybrak
Magda Dębek

Magda Dębek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam jazdy u Pawła na Pradze Południe, dużo cierpliwości i przekazanej wiedzy :) Po wszystkich wyjeżdżonych godzinach czułam się naprawdę dobrze przygotowana i udało się zdać za drugim razem ;) Spokojna atmosfera pozwalała się w pełni skupić podczas jazdy, a opanowanie instruktora wielokrotnie pomagało w stresujących sytuacjach na drodze.

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Joanna Krakowian

Joanna Krakowian
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkołę poleciła mi koleżanka, zaufałam jej opinii i to w Enigmie rozpoczęłam swoją przygodę z jazdą samochodem. Organizacja szkoły, kontakt z kursantami oceniam bardzo wysoko. Atmosfera bardzo sympatyczna a przy tym profesjonalna. Super Pani prowadząca biuro ! Najlepiej będę wspominała przede wszystkim jazdy z instruktorem Jarosławem. Pomagał mi nieskończenie cierpliwie przebrnąć przez własne obawy, zahamowania za kierownicą, powtarzalne błędy. Przede wszystkim - czułam się z nim bezpiecznie i komfortowo. Jarosław nawet w sytuacji beznadziejnej ( zwątpienia i niedyspozycje kursantki ) zachowuje zimną krew i poczucie humoru :) Gdybyśmy mieli trochę więcej czasu Jarek zrobiłby ze mnie przyzwoitego kierowcę . Musiałam się wyprowadzić i zmienić szkołę, ale to Jarosławowi zawdzięczam przeprowadzenie za rączkę przez najtrudniejsze momenty. Bardzo, bardzo polecam tego smooth operatora kierownicy ! Joanna

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Anna Kulesza

Anna Kulesza
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wykłady teoretyczne przeprowadzone w przyjemnej atmosferze, wykładowca opowiadał ciekawie i odpowiadał na wszystkie pytania kursantów. Co do jazd, bardzo przyjemne, instruktor bardzo cierpliwie wszystko tłumaczył i ćwiczył do oporu aż wychodziło. Bardzo polecam instruktora Dominika z Grochowskiej.

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Daria Skorbiłowicz

Daria Skorbiłowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Dariusz… super instruktor! Cieszę się że jednocześnie tłumaczył mi wszystko bardzo dokładnie i wprowadzał przyjazną atmosferę na naszych spotkaniach. Nigdy nie czułam spięcia, a jest to dla mnie bardzo ważne. Wykłady prowadzone były w małych grupach przez co można było swobodnie zadawać pytania. polecam serdecznie te szkołę!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak