ENIGMA

 3186 opinii w tym 2269 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 2 siedziby. Wybierz:

ENIGMA
ul. Grochowska 194/196 (Praga)
04-357 Warszawa

Kontakt

79x xxx xxxPokaż numer
www.sup....Pokaż adres
@OSK.En....Pokaż adres

Opis

Jeśli interesuje Cię kurs prawa jazdy kat. „B" i chcesz uzyskać już wkrótce swoje upragnione prawo jazdy - jesteś w odpowiednim miejscu... To właśnie szkoła nauki jazdy dla Cebie. Ośrodek Szkolenia Kierowców ENIGMA zaprasza na kurs prawa jazdy kat. „B” , Szkoła stawia sobie za cel profesjonalne i precyzyjne przygotowanie do egzaminu na prawo jazdy kat. „B”


Prowadzimy zajęcia teoretyczne tak, aby wzbudzić zainteresowanie kursantów prezentowanym materiałem oraz zainspirować ich do aktywnego udziału w zajęciach. Ma to ca celu wyeliminowanie wszystkich pojawiających się wątpliwości.


W trakcie praktycznego szkolenia samochodowego, (czyli jazd na placu i mieście) kładziemy szczególny nacisk na właściwą technikę jazdy i prawidłowe zachowanie w różnych, nieustannie zmieniających się sytuacjach w ruchu drogowym.
Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

3000 zł

03.06.2022

al. Solidarności 117 lok. 311 (Śródmieście), 17.00 Rozpoczęcie kursu weekendowego

+1 inny termin
WIĘCEJ W cenie kursu:
- 30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
- 30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
- egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
- materiały dla kursantów
- badania lekarskie


- al. Solidarności 117 lok. 311 (jazdy po trasach egzaminacyjnych WORD Bemowo, WORD Okęcie, WORD Odlewnicza i teoria również dla kursantów z ul. Powstańców Śląskich 61)
- ul. Grochowska 194/196 (jazdy po trasach egzaminacyjnych WORD Odlewnicza)
- ul. Powstańców Śląskich 61 (jazdy po trasach egzaminacyjnych WORD Bemowo)



kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

3900 zł

03.06.2022

al. Solidarności 117 lok. 311 (Śródmieście), 17.00 Rozpoczęcie kursu weekendowego

+1 inny termin
WIĘCEJ W cenie kursu:
- 30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
- 40 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
- egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
- materiały dla kursantów
- badania lekarskie


- al. Solidarności 117 lok. 311 (jazdy po trasach egzaminacyjnych WORD Bemowo, WORD Okęcie, WORD Odlewnicza i teoria również dla kursantów z ul. Powstańców Śląskich 61)
- ul. Grochowska 194/196 (jazdy po trasach egzaminacyjnych WORD Odlewnicza)
- ul. Powstańców Śląskich 61 (jazdy po trasach egzaminacyjnych WORD Bemowo)



kat. B, Wykłady i praktyka

Automat

3400 zł

03.06.2022

al. Solidarności 117 lok. 311 (Śródmieście), 17.00 Rozpoczęcie kursu weekendowego

+1 inny termin
WIĘCEJ W cenie kursu:
- 30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
- 30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
- egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
- materiały dla kursantów
- badania lekarskie


- al. Solidarności 117 lok. 311 (jazdy po trasach egzaminacyjnych WORD Bemowo, WORD Okęcie, WORD Odlewnicza i teoria również dla kursantów z ul. Powstańców Śląskich 61)
- ul. Grochowska 194/196 (jazdy po trasach egzaminacyjnych WORD Odlewnicza)
- ul. Powstańców Śląskich 61 (jazdy po trasach egzaminacyjnych WORD Bemowo)

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Dominika Bachry

Dominika Bachry
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę Enigma, miła obsługa klientów przez Panią Anię,ale przede wszystkim polecam zajęcia z Instruktorem Kamilem. Spokojny, cierpliwy, ale wymagający. Potrafi przekazać wiedzę i także nauczyć (nawet opornych????) praktycznych umiejętności. Jego spokój udziela się podczas jazdy,a to bardzo pomaga w atmosferze i stresie,który towarzyszy.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Viktoria Stefurak

Viktoria Stefurak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Chodziłam na kurs w szkole jazdy Enigma (Śródmieście), jestem bardzo zadowolona, przygotowana do egzaminu ( jazdy miałam z P. Mirosławem - której przebiegały w spokojnej i przyjemnej atmosferze). Bardzo profesjonalna obsługa przez biuro obsługi klienta. Bardzo polecam!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kacper Kozłowski

Kacper Kozłowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła. Polecam lekcje z panem Mirosławem. Bardzo dokładnie tłumaczy wszystkie zagadnienia oraz w trakcie jazdy panuje przyjazna atmosfera.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marta Stachurska

Marta Stachurska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Po nieudanym kursie w innej szkole jazdy i dwóch podejściach do egzaminu państwowego trafiłam do Pana Pawła z bemowa, który został mi polecony przez znajomego. To był strzał w 10! Już od pierwszych chwil było czuc duże zaangażowanie instruktora w swoją pracę w przeciwieństwie do poprzedniego instruktora, który pół kursu przesiedział na telefonie!!! Pan Paweł jest bardzo profesjonalny i rzetelny a do tego na zajeciach panuje fajna i miła atmosfera przez co czułam się dużo lepiej za kierownicą i szybciej przyswajałam wiedzę. W dniu egzaminu czułam się dobrze przygotowana przez co stres był znikomy. Zdane bezbłednie!!! Bardzo polecam tego instruktora każdemu kto chce się nauczyć dobrze i bezpiecznie jeździć

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dobrawa Klimiuk

Dobrawa Klimiuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam z całego serca. Jazdy doszkalające z Panem Radkiem okazały się strzałem w dziesiątkę. Cierpliwy oraz punktualny. Zdecydowanie instruktor z powołania.

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Olga Małecka

Olga Małecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo sprawnie i rzetelnie przeprowadzona teoria, świetny instruktor Radek, dzięki któremu w dobrej atmosferze i bezstresowo można się doskonale przygotować na egzamin. Organizacja również na plus!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kuba Grochowicz

Kuba Grochowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem bardzo zadowolony z odbytego kursu w Enigmie. Poszedłem z polecenia do Rafała i nie żałuje. Egzamin państwowy zdołałem za pierwszym razem, co według mnie bardzo dobrze świadczy o poziomie przygotowania, i jakości kursu i szkoły.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Agnieszka Ś-ch

Agnieszka Ś-ch
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam szkołę jazdy "Enigma" ( ja akurat byłam na Pradze Południe). Wybrałam tę szkołę, ponieważ po pierwsze miałam blisko, a po drugie ktoś ze znajomych polecił to miejsce. Moim instruktorem był Pan Rafał. Od razu wiedziałam , że to początek dobrej współpracy. Człowiek życzliwy, empatyczny, o olbrzymich pokładach cierpliwości. Trudne rzeczy potrafił tłumaczyć na kilka sposobów. Zawsze dodawał otuchy, motywował do działania. Nie było też problemu z dostosowaniem godzin jazdy, był elastyczny i zawsze starał się znaleźć dogodny termin w odpowiednim dla mnie czasie . Polecam serdecznie

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bartosz Wituski

Bartosz Wituski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła jest świetna, jazdy miałem z Panem Jarkiem(enigma ul.grochowska) który na egzamin praktyczny nauczyl mnie perfekcyjnie. Również przyczyniła sie Pani Kasia z którą miałem wykłady z teori. Pan Jarek zachowywał przyjazne nastawienie ale również przy tym profesjonalizm. Jest bardzo miły i uprzejmy, wyrozumiały i przede wszystkim cierpliwy co jest najważniejsze. Widać było że jest do tego powołany.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maja GoWorek

Maja GoWorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Do szkoły nauki jazdy Enigma trafiłam z polecenia znajomych i zupełnie tego nie żałuje. Pani Ania z recepcji jest przesympatyczna i bardzo pomocna. Pomogła mi z każdym moim problemem dotyczącym prawa jazdy. Moim instruktorem był Radek, który zna sie na rzeczy. Najbardziej podobało mi się to, że był bardzo cierpliwy i wyrozumiały. Nie wprowadzał nerwowej atmosfery i nie denerwował się gdy popełniałam ciągle te same błędy. Po każdej jeździe z nim widziałam coraz większy postęp. Mogę szczerze polecić tą szkołę jazdy!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Malgorzata Cygan

Malgorzata Cygan
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam Szkołę Nauki Jazdy Enigma i instruktora Pana Radka . Wykłady teorii jak później praktyczna nauka jazdy na najwyższym poziomie. Napewno będę polecać szkołę

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Zuza Faszczewska

Zuza Faszczewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kurs w szkole jazdy Enigma to jedna z fajniejszych przygód w moim życiu. Moim instruktorem był Pan Radek. Surowy człowiek o gołębim sercu i nieprzebranych pokładach poczucia humoru. Zostałam bardzo dobrze przygotowana na egzamin i do jazdy po egzaminie a wszystko odbyło się w atmosferze tanecznej muzyki i wielu uśmiechów. Jeśli musiałabym podejść do kursu jeszcze raz wybrałabym tak samo. I miałabym wielką nadzieje trafić ponownie na Radka :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Szczęsna

Julia Szczęsna
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Wykupiłam pakiet jazd doszkalających po 3-4 niezdanych egzaminach i 1,5 roku przerwy. Po jazdach z instruktorem Radkiem z Enigmy zdałam za pierwszym razem! Polecam wszystkim, którzy mają wątpliwości co do swoich predyspozycji do jeżdżenia samochodem. Świetna atmosfera i styl nauczania! Przede wszystkim Radek uczył mnie tak, że nabrałam pewności siebie i ponownie polubiłam jazdy. Bardzo się cieszę, że trafiłam na takiego nauczyciela! To była jedna z moich najlepszych inwestycji w życiu. Polecam bardzo!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Jan P .......i ip: 31.61.190.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Fantastyczna szkoła, wyszkolą cię bez żadnego problemu, bez znaczenia jak jeździsz. Najlepsi instruktorzy, a szczególnie Pan Jarosław, który jest świetnym instruktorem, a zarazem rozmówcą. Serdecznie polecam. Szerokiej drogi .

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Si Siwekn't

Si Siwekn't
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dzień dobry, Z największego gamonia instruktor Radek zrobił turbo pewnego kierowcę, szczerze polecam wszystkim, zdecydowanie jakość w cenie!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadywysoka cena,
Katarzyna Wieczorek

Katarzyna Wieczorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę nauki jazdy- Enigma! Trafiłam tu z polecenia i zupełnie nie żałuje spędzonego tu czasu. Niesamowity kontakt z biurem pomógł mi w sposób dokładny zrozumieć cały przebieg kursu na prawo jazdy. Dzięki szybkiemu, zrozumiałemu przekazaniu informacji, część teoretyczną przyswoiłam w bardzo szybkim tempie. Przygodę z praktyką rozpoczęłam z Panem Czarkiem (z al. Solidarności) to dzięki temu instruktorowi zrozumiałam, że jazda samochodem to sama przyjemność! Pan Czarek jest instruktorem z powołania, można dostrzec to gołym okiem. Jest bardzo kompetentną osobą. Zawsze miły, pomocny i co najważniejsze w pracy instruktora - opanowany. Możecie popełniać wiele błędów podczas jazdy, ale zapewniam, że nikt nie podniesie głosu oraz nie zniechęci, wręcz przeciwnie uspokoi, doda otuchy i chęci do dalszej skutecznej nauki! Z pewnością zarazi swoim świetnym humorem oraz super praktyczną wiedzą! Cenne wskazówki pozwolą jak najszybciej i najlepiej przygotować się do zdania egzaminu. Z czystym sumieniem polecam instruktora Pana Czarka! Współpracę z tą szkołą oceniam bardzo pozytywnie! Wiem, że jestem dobrze przygotowana do samodzielnej jazdy samochodem!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Sylwia Szymańska

Sylwia Szymańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Po ok. 12 latach od zrobienia kursu w innej szkole i nieudanych próbach zdania egzaminu praktycznego postanowiłam spróbować jeszcze raz. Tym razem skorzystałam z polecenia koleżanki, która robiła kurs w Enigmie i uczyła się jeździć z Czarkiem (al. Solidarności). Teraz to ja będę wszystkim z całego serca Czarka polecać! Mimo, że po tylu latach przerwy czułam jakbym uczyła się wszystkiego od początku - z Czarkiem to była czysta przyjemność i przede wszystkim mega frajda z jazd! Jego pełen profesjonalizm, ogromna wiedza i cierpliwość do tłumaczenia czegoś nawet i 100 razy jak była taka potrzeba, przyczyniły się do tego, że za kierownicą wreszcie czuje się pewnie. W dodatku mega atmosfera i jego poczucie humoru sprawiały, że nie mogłam się doczekać kolejnych jazd ☺️ Zawsze, gdy popełniałam błąd - na spokojnie wszystko mi tłumaczył w taki sposób, że wszystko wydawało się od razu logiczne i łatwe a ja nie wstydziłam się zadawać nawet głupich pytań. Zawsze wierzył w moje umiejętności i potrafił sprawić, że i ja w nie uwierzyłam i zdałam egzamin! Także do wszystkich, którzy się zastanwiają - nie ma nad czym myśleć! Dzwońcie i zapisujcie się na jazdy do Czarka! Czarek - baaaaaaaaardzo Ci dziękuję - dokonujesz rzeczy niemożliwych!! ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julka Maciejewska

Julka Maciejewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam kurs w Enigmie, przygotowanie na najwyższym poziomie, super atmosfera i instruktorzy szczególnie pan Jarosław :))Wszystko bez stresu, sprawnie i profesjonalnie. Egzaminy zdane za pierwszym razem więc gorąco polecam wszystkim !!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Tomasz Sułek

Tomasz Sułek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Po kilku nieudanych egzaminach trafiłem do Pana Pawła Prokopowicza. To był strzał w dziesiątkę. Tego instruktora cechuje profesjonalizm i duże zaangażowanie do wykonywanego zawodu. Już po pierwszych jazdach wskazał mi nad czym trzeba popracować aby podszlifować moją jazdę. Przy kolejnej próbie podchodzenia do egzaminu czułem się świetnie przygotowany. Nawet nie odczuwałem stresu. Wynik oczywiście był pozytywny!!! Życzę każdemu takiego instruktora ponieważ to jest gwarancja sukcesu!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bernadetta Turzanska

Bernadetta Turzanska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam szkołę Enigma! Bardzo dobrze i rzetelnie zorganizowane zajęcia teoretyczne. Bardzo pomocny I łatwy kontakt z biurem. Część praktyczną polecam odbyć z Panem Pawłem Nowakowskim! Indywidualne podejście do kursanta, duża cierpliwość, spokój i sposób tłumaczenia przeróżnych sytuacji na drodze przyczyniły się ,ze na egzaminie praktycznym czułam się przygotowana I pewna siebie. Grafik zawsze dopasowany indywidualnie pod kursanta. Jak kurs na prawo jazdy to tylko tutaj!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marta Utko

Marta Utko
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Uważam ,że przygotowanie było na najwyższym poziomie a egzamin po wszystkich jazdach okazał się mniej wymagający niż przypuszczałam. Pan Paweł przygotował mnie na wszystkie możliwe sytuacje, dzięki czemu nawet podczas skrajnego stresu związanego z egzaminem byłam pewna każdego manewru. Polecam wszystkim pójście do tej szkoły było najlepsza decyzją w życiu!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Natalia Jackiewicz

Natalia Jackiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam kurs w tej szkole. Szczególnie polecam instruktora Pana Maćka.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Volodymyr Hlushchenko

Volodymyr Hlushchenko
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam jazdy u Pana Staszka! Miła, przyjazna atmosfera. Cały kurs nauki przebiegł bardzo sprawnie a egzaminy zdane za pierwszym razem. Gorąco polecam! Elo

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Stanisław Koncewicz

Stanisław Koncewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z Panem Rafałem mogłem sobie pozwolić jeździć z kawką orać słuchać radia, czyli cała nauka trwała w przyjemnej atmosferze i na luzie. Egzamin w WORDe zdałem za pierwszym razem. Gorąco polecana Pana Rafała!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Jakub Jóźwik

Jakub Jóźwik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Część teoretyczna kursu była Ok. Część praktyczna była na bardzo wysokim poziomie. Jeździłem z instruktorem Panem Dariuszem który bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu. Zarówno część teoretyczna jak i praktyczna zdana za pierwszym razem. Polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Karol Bresler

Karol Bresler
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła :) miałem jazdy z wspaniałym Panem Rafałem, który spokojnie i bez pośpiechu wyjawił mi wszystkie tajniki jazdy :) Generalnie egzamin zdany za pierwszym razem, co myślę że dużo mówi o jakości nauki jazdy w tej szkole.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
An Kl

An Kl
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Do szkoły Enigma trafiłam z polecenia i nie żałuję. Żadna inna szkoła – polecam każdemu. Pani Ania przemiła, pomocna, łatwy kontakt z biurem. Część praktyczną odbyłam z NAJLEPSZYM instruktorem Pawłem Nowakowskim. Osoba oddana pracy, rzetelna, dokładna, cierpliwa. Jego spokój przekładał się na mój spokój za kierownicą. Każdą niejasną sytuację na drodze wyjaśniał, co jest niezmiernie ważne w tak dużym mieście jak Warszawa. Dawał czas na oswojenie się z nowymi umiejętnościami co dla młodego kierowcy uważam jest niezmiernie ważne. Swoim dużym poczuciem humoru rozładowywał mój stres na skomplikowanych skrzyżowaniach czy sytuacjach na drodze!!! Na każdych lekcjach dawał poczucie wiary w moje umiejętności. Przed egzaminem mocno wspierający. A na egzamin poszłam ze spokojem i poczuciem, że UMIEM. Nigdy nie przypuszczałam, że kurs prawa jazdy będę wspominać tak miło!! Dziękuję Paweł !

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Magdalena Siejbik

Magdalena Siejbik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Temat prawa jazdy był dla mnie bardzo stresujący, zwłaszcza przez niezbyt miłe doświadczenia z instruktorami z kursu w innej szkole. Na szczęście tutaj nauczyłam się lubić jeździć i robić to dobrze <3 Bardzo polecam Pana Rafała, który ma niesamowicie wyrozumiałe, a jednocześnie konkretne podejście! Również pani z biura jest bardzo sympatyczna.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Jakub Łobejko

Jakub Łobejko
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kurs z panem Maćkiem był przeprowadzony bardzo dobrze, godny polecenia.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Justyna Laskowska

Justyna Laskowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Gorąco polecam, zwłaszcza instruktora Karola! Świetnie przygotowuje do egzaminu praktycznego. W trakcie jazdy panuje przyjazna atmosfera oraz cierpliwie i profesjonalnie tłumaczy zasady ruchu drogowego. Egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak