ENIGMA

 3186 opinii w tym 2269 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 2 siedziby. Wybierz:

ENIGMA
ul. Grochowska 194/196 (Praga)
04-357 Warszawa

Kontakt

79x xxx xxxPokaż numer
www.sup....Pokaż adres
@OSK.En....Pokaż adres

Opis

Jeśli interesuje Cię kurs prawa jazdy kat. „B" i chcesz uzyskać już wkrótce swoje upragnione prawo jazdy - jesteś w odpowiednim miejscu... To właśnie szkoła nauki jazdy dla Cebie. Ośrodek Szkolenia Kierowców ENIGMA zaprasza na kurs prawa jazdy kat. „B” , Szkoła stawia sobie za cel profesjonalne i precyzyjne przygotowanie do egzaminu na prawo jazdy kat. „B”


Prowadzimy zajęcia teoretyczne tak, aby wzbudzić zainteresowanie kursantów prezentowanym materiałem oraz zainspirować ich do aktywnego udziału w zajęciach. Ma to ca celu wyeliminowanie wszystkich pojawiających się wątpliwości.


W trakcie praktycznego szkolenia samochodowego, (czyli jazd na placu i mieście) kładziemy szczególny nacisk na właściwą technikę jazdy i prawidłowe zachowanie w różnych, nieustannie zmieniających się sytuacjach w ruchu drogowym.
Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

3000 zł

03.06.2022

al. Solidarności 117 lok. 311 (Śródmieście), 17.00 Rozpoczęcie kursu weekendowego

+1 inny termin
WIĘCEJ W cenie kursu:
- 30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
- 30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
- egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
- materiały dla kursantów
- badania lekarskie


- al. Solidarności 117 lok. 311 (jazdy po trasach egzaminacyjnych WORD Bemowo, WORD Okęcie, WORD Odlewnicza i teoria również dla kursantów z ul. Powstańców Śląskich 61)
- ul. Grochowska 194/196 (jazdy po trasach egzaminacyjnych WORD Odlewnicza)
- ul. Powstańców Śląskich 61 (jazdy po trasach egzaminacyjnych WORD Bemowo)



kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

3900 zł

03.06.2022

al. Solidarności 117 lok. 311 (Śródmieście), 17.00 Rozpoczęcie kursu weekendowego

+1 inny termin
WIĘCEJ W cenie kursu:
- 30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
- 40 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
- egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
- materiały dla kursantów
- badania lekarskie


- al. Solidarności 117 lok. 311 (jazdy po trasach egzaminacyjnych WORD Bemowo, WORD Okęcie, WORD Odlewnicza i teoria również dla kursantów z ul. Powstańców Śląskich 61)
- ul. Grochowska 194/196 (jazdy po trasach egzaminacyjnych WORD Odlewnicza)
- ul. Powstańców Śląskich 61 (jazdy po trasach egzaminacyjnych WORD Bemowo)



kat. B, Wykłady i praktyka

Automat

3400 zł

03.06.2022

al. Solidarności 117 lok. 311 (Śródmieście), 17.00 Rozpoczęcie kursu weekendowego

+1 inny termin
WIĘCEJ W cenie kursu:
- 30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
- 30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
- egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
- materiały dla kursantów
- badania lekarskie


- al. Solidarności 117 lok. 311 (jazdy po trasach egzaminacyjnych WORD Bemowo, WORD Okęcie, WORD Odlewnicza i teoria również dla kursantów z ul. Powstańców Śląskich 61)
- ul. Grochowska 194/196 (jazdy po trasach egzaminacyjnych WORD Odlewnicza)
- ul. Powstańców Śląskich 61 (jazdy po trasach egzaminacyjnych WORD Bemowo)

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Maksymilian S .....a ip: 194.29.130.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, przygotowała mnie na zdanie obu egzaminów za pierwszym razem. Pan Dominik to świetny instruktor który wyjaśni wszystko od początku do końca. Polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Adrianna S ....i ip: 37.30.37.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkole (Centrum) i przede wszystkim Pana Instruktora - Krzysztofa Czyża. Ogrom cierpliwości, opanowania i przede wszystkim umiejętności przekazywania wiedzy tak by na spokojnie zostać kierowca. Jednak dla mnie największa zaleta nie było świetne przygotowanie pod egzamin i jazdę w zyciu codziennym, ale przede wszystkim przygotowanie psychiczne i naukę pokory, organizacji i racjonalnego myślenia. Same plusy, dziękuje za wspólna przygodę z nauka jazdy!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kacper S .....k ip: 188.146.204.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mega podejście do kursanta - Osobiście trafiłem na instruktora Dominika z którym wszystkie 30 godzin to była sama przyjemność. Fachowa nauka zaaowocowała egzaminem państwowym zdanym za pierwszym razem.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Ula T .....k ip: 185.20.174.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobra organizacja kursu, przyjemna atmosfera.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marceli G .......z ip: 83.12.102.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem w pełni usatysfakcjonowany z kursu (oraz jego wyniku :)). Instruktor (p. Krzysztof) wykazał się profesjonalizmem i elastycznością, starając się dawać różne wskazówki, a nie gotowe sztywne rozwiązania. Polecam serdecznie.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Artur S ......k ip: 89.64.57.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam OSK Enigma na Grochowskiej, a w szczególności instruktora Sławka. Bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu, zawsze dawał pomocne rady i uwagi, przy czym dbając o miłą atmosferę w samochodzie!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Jadwiga S ......a ip: 31.61.176.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam instruktora Karola bardzo dużo cierpliwości i zawsze z poczuciem humoru. Bardzo profesjonalne podejście oraz dokładność. Dziękuję jeszcze raz i serdecznie polecam!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Elen G ........n ip: 89.65.52.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę jazdy Enigma, zwłaszcza zajęcia praktyczne z Czarkiem (al. Solidarności). Nauczyłam się jazdy od podstaw i naprawdę nie żałuję wyboru szkoły.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Gabriela D ......k ip: 5.173.144.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy. Szczególnie polecam instrukotra p.Jarka - nie dość że pokazuje jak poprawnie jeździć i wykonywać różne manewry, to jeszcze jest bardzo sympatyczny i pozytywnie nastawiony do kursanta. Aż chcialo sie przychodzić na jazdy :). Oczywiście wszystkie egzaminy zdane za pierwszym razem :)

+ Zaletybrak
- Wadybrak

Klaudia Z .......a ip: 89.64.72.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołe jazdy Enigma i instruktora pana Radka.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jan P .......i ip: 31.61.190.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Fantastyczna szkoła, wyszkolą cię bez żadnego problemu, bez znaczenia jak jeździsz. Najlepsi instruktorzy, a szczególnie Pan Jarosław, który jest świetnym instruktorem, a zarazem rozmówcą. Serdecznie polecam. Szerokiej drogi .

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marcin S ...k ip: 79.184.174.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nauki jazdy uczył mnie Pan Rafał Tomaszewski i jestem bardzo zadowolony. Zdane prawo jazdy za pierwszym razem. Oba egzaminy państwowe.

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Agnieszka S ........... ip: 37.47.16.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Darek jest wspaniałym instruktorem, z dużym poczuciem humoru oraz umiejętnościami dydaktycznymi. Zawsze dokładnie odpowiada na zadane pytania i motywuje.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Anna S .....................a ip: 79.184.147.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

OSK ENIGMA na Grochowskiej polecam wszystkim pod każdym względem. Moim instruktorem był Pan Karol Szeląg. Uważam, że nie ma lepszego nauczyciela nauki jazdy – przyjazny, uśmiechnięty, kulturalny, cierpliwy, profesjonalny. Widać że lubi i potrafi pracować z ludźmi, nawet najbardziej oporny kursant pod okiem Pana Karola będzie kierowcą. Widzi i wie wszystko, bezbłędnie potrafi zdiagnozować każdy problem i niepewność kursanta. Miałam wrażenie, że zawsze wie co dzieje się dwa skrzyżowania dalej . To nie tylko doskonały nauczyciel ale też świetny człowiek. Rozpoczynając naukę jazdy byłam przerażona ale wkrótce prowadzenie samochodu zaczęło mnie cieszyć. Dydaktyczne umiejętności Pana Karola zamieniły stres we frajdę i z radością przychodziłam na zajęcia. Pani Ania z biura - przemiła, rzetelna, słowna, zaopiekowała się mną kiedy szukałam szkoły, która spełni moje oczekiwania. Poziom życzliwości prezentowany przez zespół ENIGMY przerósł moje oczekiwania, aż szkoda że już jestem po egzaminie i ukończyłam kurs. Polecam serdecznie!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Agnieszka P ......... ip: 5.173.151.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Pierwsze podejście do egzaminu i egzamin zdany! Instruktor: Paweł Nowakowski - doskonale tłumaczy i fenomenalnie uczy! Polecam szkołę i mojego Instruktora!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dariusz M ......... ip: 213.134.161.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze polecam , sprawna organizacja świetna atmosfera w sprawach administracyjnych , elastyczność w kwestiach logistycznych i terminowych. Instruktor Radek , to gwarant przejścia przez wszystkie egzaminy przy pierwszym podejściu , nie ma miękkiej gry -konkretny, surowy i metodyczny w metodologii instruktorskiej ale to tylko fasada, za która kryje się wrażliwy i przyjacielski człowiek który niby to przypadkiem pojawia się w dniu Twojego Egzaminu teoretycznego i który wstaje o 4 nad ranem na egzamin praktyczny :) Polecam !

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Martyna G ......a ip: 94.254.228.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam kurs nauki jazdy w szkole Enigma. Kursy teoretyczny i praktyczny zdane bez problemu. Jazdy z Rafałem zdecydowanie najlepsze! Przeprowadził mnie przez wszystkie możliwe trasy egzaminacyjne i to w super atmosferze z ogromem cierpliwości. Bardzo polecam wszystkim, którzy oprócz zdanego egzaminu chcą być po prostu dobrymi kierowcami w codziennym życiu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Urszula P .......a ip: 31.0.37.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam kurs teoretyczny i praktyczny w szkole jazdy Enigma na Pradze Południe. Teoria była prowadzona ciekawie, szybko i pomimo dużej ilości materiału, dało się sporo zapamiętać z zajęć. Kurs praktyczny odbywałam z instruktorem Karolem, którego będę bardzo polecać. Jazdy odbywały się w przyjemnej atmosferze i elastycznych godzinach. Bardzo szybko można było wyjeździć wymaganą liczbę godzin, dzięki czemu oswojenie z jazdą autem było wręcz natychmiastowe. Pomimo początkowych obaw czy uda mi się tak szybko zdać prawo jazdy, dzięki świetnie prowadzonym jazdom i masie cennych wskazówek, egzamin zdałam za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Agnieszka J ........a ip: 83.31.206.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super kontakt z P. Anią z biura Enigmy na Grochowskiej. Przemiła młoda kobieta i na prawdę pomocna, która bardzo dobrze dopasowuje Instruktorów do kursantów. I tak też było u mnie, przydzieliła mi super instruktora, Pana Jarka K.. Wszystkim nowym kursantom go polecam. Wiadomo człowiek się na początku mocno stresuje, ręce się trzęsą a tu taka niespodzianka - instruktor z super praktyczną wiedzą i w dodatku z mega humorem!, Co jest w dzisiejszych czasach baardzo pomocne w czasie jazd. Z Jarkiem ma się pewność, że trafi się na nieszczęsną śmieciarkę o 7:00 rano, albo szalejącego Ubera - taxówkarza o wciskających się przed Was, autobusach nie wspomnę :-) Ale najlepsza jest do pokonania - górka.....oooo taak, górka jest za fajnym 3 stanowiskowym placem manewrowym. Przeze mnie na początku nie do ogarnięcia:-):-) Ale jak zacznie już Wam ta górka wychodzić, to się okazuje, że żaden pagórek, czy też wzniesienie na egzaminie praktycznym, nie jest Wam straszny! :-) Serdecznie pozdrawiam Jarka i oczywiście polecam innym!!:-)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Joanna K .. ip: 5.173.137.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam szkołę jazdy Enigma. Miałam duże problemy ze zdaniem prawo jazdy a dzięki jazdom doszkalającym z Panem Staszkiem udało mi się je zdać. Jedyny instruktor, który naprawdę nauczył mnie jeździć, uważny i z pasją, a jazdy przebiegały w bardzo miłej atmosferze. Jak jeździć to tylko z Enigmą!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Daniel D ...........z ip: 188.146.202.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

super szkoła jazdy! Polecam instruktora Jarka Korczyńskiego świetnie uczy jazdy w ruchu miejskim i na placu!

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Leszek B .........i ip: 89.79.40.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super szkoła, polecam bardzo. Podziękowania dla Pana Andrzeja właściciela Ośrodka"Enigmy" i dla Pana instruktora za fachową i rzetelną pomoc w przygotowaniu do egzaminu. Bardzo dziękuję. Pozdrawiam. Leszek.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Anna P P ip: 46.215.139.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Na początku lipca 2021 zdałam prawo jazdy dzięki Panu STASZKOWI ze szkoły nauki jazdy ENIGMA w Warszawie (jazdy WORD BEMOWO). Wybrałam jazdy doszkalające. Wszystkie drogi jakie miałam na egzaminie były wcześniej ujęte na jazdach z Panem Staszkiem. Bardzo cenię instruktora za profesjonalizm, szacunek, dokładność, miłą atmosferę, praktyczne wskazówki dotyczące jazdy. Pan Staszek jest osobą bardzo sumienną, punktualną, podczas jazd skupia się na brakach kursanta wyjaśnia i ćwiczy manewry, aż zostaną opanowane. Jest to instruktor z powołania, potrafiący w sposób odpowiedni przekazać wiedzę, przy którym czułam się bezpiecznie - pełne skupienie przy trudniejszych manewrach. W 100% polecam też szkołę ENIGMA (Bemowo)- zawsze mogłam liczyć na sprawną organizację, przekazywanie informacji, powiadamianie, odpisywanie na maile. Pozdrawiam, Anna

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Renata K ........a ip: 193.24.247.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Gorąco polecam lekcje jazdy z Panem Łukaszem. Profesjonalna nauka jazdy nie tylko z myślą o egzaminie ale również z myślą o późniejszej samodzielnej jeździe. Miło i pożytecznie spędzone godziny, Egzamin zdany za pierwszym razem. Seniorka Renata

+ Zaletyinstruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Norbert B ........i ip: 83.24.252.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam pana Łukasza Figarskiego bardzo dobry instruktor. Jestem zadowolony że trafiłem na tak wspaniałego człowieka cierpliwy, luźna atmosfera bez żadnych stresów także jeszcze raz polecam!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Paulina J ......a ip: 188.147.34.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam Pana instruktora Jarosława. Jazdy przebiegły w miłej atmosferze, profesjonalnie podejście do pracy, dobrze przygotował do egzaminu.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kinga S ......k ip: 5.173.188.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie polecam instruktora Sławka - wyrozumiały, cierpliwy, profesjonalny. W samochodzie panowała przyjazna, swobodna atmosfera. Będzie mi brakowało jazd. Jeszcze raz serdecznie polecam ośrodek ze względu na dobrą organizację i elastyczność.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Agnieszka W ...a ip: 5.173.141.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jazdy milalam z p.Staszkiem (Bemowo). Świetna atmosfera, p.Staszek to bardzo merytoryczny instruktor, ma podejście do kursanta nawet tego opornego oraz anielską cierpliwość, w wyniku czego Teorię i praktykę zdałam za pierwszym razem. Pierwszą lekcję odbyłam z innym instruktorem, jednak zmiana na p.Staszka to był strzał w 10! P. Maria z biura to przemiła i bardzo pomocna osoba, rzeczy niemożliwe załatwia od ręki, na cuda też nie trzeba długo czekać ;)

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Edyta J ........a ip: 89.64.92.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Enigma słusznie zajmuje pierwsze miejsce w rankingu szkół nauki jazdy w Warszawie!!! Polecam serdecznie wykłady Pani Katarzyny i zajęcia praktyczne z Panem Radosławem! Szkoła profesjonalnie przygotowuje przyszłych kierowców

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Janka M .....a ip: 89.64.67.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

pan Jarosław to zdecydowanie instruktor z powołania :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak