ENIGMA

 3218 opinii w tym 2301 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 2 siedziby. Wybierz:

ENIGMA
ul. Grochowska 194/196 (Praga)
04-357 Warszawa

Kontakt

79x xxx xxxPokaż numer
www.sup....Pokaż adres
@OSK.En....Pokaż adres

Opis

Jeśli interesuje Cię kurs prawa jazdy kat. „B" i chcesz uzyskać już wkrótce swoje upragnione prawo jazdy - jesteś w odpowiednim miejscu... To właśnie szkoła nauki jazdy dla Cebie. Ośrodek Szkolenia Kierowców ENIGMA zaprasza na kurs prawa jazdy kat. „B” , Szkoła stawia sobie za cel profesjonalne i precyzyjne przygotowanie do egzaminu na prawo jazdy kat. „B”


Prowadzimy zajęcia teoretyczne tak, aby wzbudzić zainteresowanie kursantów prezentowanym materiałem oraz zainspirować ich do aktywnego udziału w zajęciach. Ma to ca celu wyeliminowanie wszystkich pojawiających się wątpliwości.


W trakcie praktycznego szkolenia samochodowego, (czyli jazd na placu i mieście) kładziemy szczególny nacisk na właściwą technikę jazdy i prawidłowe zachowanie w różnych, nieustannie zmieniających się sytuacjach w ruchu drogowym.
Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

3000 zł

12.08.2022

al. Solidarności 117 lok. 311 (Śródmieście), 17.00 Rozpoczęcie kursu weekendowego

WIĘCEJ W cenie kursu:
- 30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
- 30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
- egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
- materiały dla kursantów
- badania lekarskie


- al. Solidarności 117 lok. 311 (jazdy po trasach egzaminacyjnych WORD Bemowo, WORD Okęcie, WORD Odlewnicza i teoria również dla kursantów z ul. Powstańców Śląskich 61)
- ul. Grochowska 194/196 (jazdy po trasach egzaminacyjnych WORD Odlewnicza)
- ul. Powstańców Śląskich 61 (jazdy po trasach egzaminacyjnych WORD Bemowo)



kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

3900 zł

12.08.2022

al. Solidarności 117 lok. 311 (Śródmieście), 17.00 Rozpoczęcie kursu weekendowego

WIĘCEJ W cenie kursu:
- 30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
- 40 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
- egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
- materiały dla kursantów
- badania lekarskie


- al. Solidarności 117 lok. 311 (jazdy po trasach egzaminacyjnych WORD Bemowo, WORD Okęcie, WORD Odlewnicza i teoria również dla kursantów z ul. Powstańców Śląskich 61)
- ul. Grochowska 194/196 (jazdy po trasach egzaminacyjnych WORD Odlewnicza)
- ul. Powstańców Śląskich 61 (jazdy po trasach egzaminacyjnych WORD Bemowo)



kat. B, Wykłady i praktyka

Automat

3400 zł

12.08.2022

al. Solidarności 117 lok. 311 (Śródmieście), 17.00 Rozpoczęcie kursu weekendowego

WIĘCEJ W cenie kursu:
- 30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
- 30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
- egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
- materiały dla kursantów
- badania lekarskie


- al. Solidarności 117 lok. 311 (jazdy po trasach egzaminacyjnych WORD Bemowo, WORD Okęcie, WORD Odlewnicza i teoria również dla kursantów z ul. Powstańców Śląskich 61)
- ul. Grochowska 194/196 (jazdy po trasach egzaminacyjnych WORD Odlewnicza)
- ul. Powstańców Śląskich 61 (jazdy po trasach egzaminacyjnych WORD Bemowo)

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Roman Kosarev

Roman Kosarev
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam Enigmę, szczególnie instruktora Karola. Oba egzaminy zdane za pierwszym razem bez problemowo. Karol jest pasjonatem swojej sprawy i potrafi poprowadzić zajęcia w bardzo dobrym klimacie. Pani Ania opiekuję się sprawami biurowymi ze szczerym uśmiechem i zaangażowaniem. Mili ludzie a przede wszystkim profesjonaliści.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Pavlo Khrapko

Pavlo Khrapko
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam Pana Pawła Nowakowskiego. W sposób jasny tłumaczył co jak i gdzie robić. Wskazywał na ewentualne błędy. Dobry kontakt w razie przeniesienia zajęć. Bardzo wysoki poziom kształcenia o czym świadczy zdany za pierwszym razem egzamin. Polecam szkołę i instruktora.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Rafal Matysiak

Rafal Matysiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę nauki jazdy. Od pierwszych chwil pełen profesjonalizm. Pani Ania bardzo pomocna i super prowadzi przez cały proces. INSTRUKTOR!!!!P. DOMINIK człowiek o niesamowicie profesjonalnym podejściu do kursanta,wiedza przekazywana jest profesjonalnie. Jak prawko to ENIGMA. NAJLEPSI!!! POLECAM!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Piotr Kamiński

Piotr Kamiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkołę jazdy Enigma na Grochowskiej. Sprawy administracyjne załatwiane szybko i sprawnie, bardzo dobry kontakt w razie przekładania zajęć, czy badań lekarskich. Jeżeli zaś chodzi o jazdy to bardzo polecam instruktora Radka – właściwy człowiek na właściwym miejscu, profesjonalista. Miałem do czynienia z inną szkołą jazdy i poziom nauki to niebo a ziemia, co potwierdził zdany za pierwszym razem egzamin. Tak więc z całą odpowiedzialnością mogę polecić szkołę jak i instruktora.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Gabriela Dąbrowska

Gabriela Dąbrowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Całym sercem polecam szkołę Enigma, szczególnie instruktorów Krzysztofa i Staszka ze Śródmieścia. Z pierwszym robiłam kurs, a z drugim szkoliłam się na jazdach tuż przed egzaminem państwowym. Bardzo profesjonalni, cierpliwi, rzetelni i praktyczni; przygotowali mnie świetnie zarówno do egzaminu jak i do samodzielnej jazdy oraz dali wiele cennych rad na przyszłość jak poradzić sobie z różnymi sytuacjami na drodze. To im zawdzięczam zdanie egzaminu praktycznego za pierwszym razem bezbłędnie :) Część teoretyczna online przeszła sprawnie i ciekawie pod dowództwem Pani Kasi, która przekazała ogromną wiedzę w systematyczny i zrozumiały sposób. W cenie kursu nie było ukrytych kosztów, a przemiła Pani Maria z biura na Al. Solidarności zawsze służyła pomocą. Polecam każdemu!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Arkadiusz Czerwinski

Arkadiusz Czerwinski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła na najwyższym poziomie.Pani Ania wita i tłumaczy co i jak po kolei robić.Następna osoba na naszej drodze,Kasia.Teoria i zasady ruchu drogowego tłumaczone ciekawie i w bardzo przystępny sposób.No i najważniejszy wybór,instruktor.Dla mnie tylko Dominik B.Doswiadczony,dokładny,sumienny.Własciwy człowiek na właściwym miejscu,oaza spokoju.Jazdy robione pod nasze możliwości i umiejętności,uczy nie tylko jak zdać,ale też jak później jeździć.Polecam!Na koniec dziękuję całej ekipie ENIGMA.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Monika Ruciak

Monika Ruciak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.06.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam Pana Pawła Prokopowicza! Do Pana Pawła trafiłam z polecenia od koleżanki. To był strzał w 10! Pan Paweł jest bardzo dokładny, cierpliwy i w rzetelny oraz umiejętny sposób potrafi przekazać wiedzę. Na zajęciach panuję pozytywna atmosfera. Serdecznie Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Eryk Szkurłat

Eryk Szkurłat
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.06.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobry wybór dla kogoś kto zaczyna swoją przygodę za kółkiem . Profesjonalne podejście oraz pomóc w każdym aspekcie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Maciej Nidzgorski

Maciej Nidzgorski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.06.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę jazdy Enigma i instruktora Kamila. Zajęcia z teorii prowadzone w niezwykle interesujący sposób przez Panią Kasię. Pan instruktor Kamil prowadzi zajęcia praktyczne bardzo profesjonalnie. Jest cierpliwy i wymagający. Spokojnie i wyrozumiale podchodzi do błędów od razu starając się przekazać odpowiednią wiedzę do ich skorygowania. Zajęcia odbywają się w przyjaznej atmosferze. Polecam.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Małgorzata Łyko

Małgorzata Łyko
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z czystym sercem polecam szkole jazdy enigma a szczegolnie instruktora Kamila Wirkowskiego ! :) egzamin zdany za pierwszym razem .

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Kasia Grabska

Kasia Grabska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkole jazdy Enigma na Pradze. Bardzo dobra atmosfera i sposób tłumaczenia. Szczególnie polecam instruktora Pawła Nowakowskiego, któremu bardzo dziękuję za cierpliwość i że pomimo wielkiego stresu udało mi się zdać egzamin za PIERWSZYM RAZEM!!! :) Szkola naprawdę warta polecenia :)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Oskar Piechota

Oskar Piechota
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.06.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam Pana Pawła. Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Dużo cennych wskazówek. Zdane za pierwszym

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, punktualność
- Wadybrak
Maksym Czerniawski

Maksym Czerniawski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.06.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam Pana Pawła. Jest bardzo cierpliwym ale również wymagającym instruktorem. Wszystko bardzo dokładnie tłumaczy. Na zajęciach panuje spokojna i przyjazna atmosfera. Zdane za drugim razem ale tylko dlatego że za pierwszym zjadł mnie stres. Polecam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kinga Prymon

Kinga Prymon
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tą szkołę jazdy i instruktora Radka, dzięki któremu polubiłam jazdę samochodem i zdałam egzamin bezbłędnie. Po 5 letniej przerwie, z niemiłymi doświadczeniami z innej szkoły jazdy trafiłam do Enigmy. Dopiero wtedy zrozumiałam, jak poprzednie OSK odbiegało profesjonalizmem i podejściem do kursanta. W Enigmie już od samego początku poczułam się "zaoopiekowana"- przemiła Pani Ania w biurze, instruktor Radek cierpliwy, spokojny, widać że zależy mu na przygotowaniu kursantów nie tylko do zdania egzaminu, ale przede wszystkim do samodzielnej jazdy w różnych sytuacjach drogowych i pewności za kierownicą. Serdecznie polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karolina Wiśniewska

Karolina Wiśniewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Moja przygoda z Enigmą rozpoczęła się lata temu. Ze względu na charakter pracy kilkukrotnie wracałam na kurs, którego ukończenie wydłużało się w nieskończoność. Po latach współpracy mogę z pełną odpowiedzialnością powiedzieć, że to miejsce tworzą ludzie. Cudowna Ania z sekretariatu, która zawsze jest miła, uśmiechnięta i pomocna. Aniu, mam nadzieję, że to czytasz. Jesteś Aniołem i dobrym duchem tego miejsca! Instruktorzy, którzy są fajnymi ludźmi, a przede wszystkim profesjonalistami. Z tego miejsca chciałam ogromne podziękować i polecić człowieka, który jest instruktorem z powołania. Ma ogromną wiedzę, niesamowite podejście i super metody na to by niemożliwe stało się możliwym. Paweł Nowakowski. Paweł, dziękuję Ci za poświęcony czas, cierpliwość, motywację i super atmosferę podczas lekcji. Dzięki Tobie jeżdżę, mam z tego przyjemność i wiem, że z biegiem czasu będzie tylko lepiej! Drogi Czytelniku, Tobie polecam kurs z Pawłem. Chwytaj za telefon i zapisuj się na lekcje właśnie do niego :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Aleksandra Pietrzak

Aleksandra Pietrzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam bardzo serdecznie szkołę jazdy Enigma na grochowskiej, zwłaszcza instruktora p. Dominika, dzięki któremu zdałam egzamin za pierwszym razem - to wszystko dzięki jasnemu przekazowi, cierpliwości, szlifowaniu wszystkich manewrów, aby nie było żadnych niedociągnięć. Była bardzo przyjazna atmosfera, ale również dyscyplina, dzięki której nie bagatelizowałam błędów i mogłam polepszyć swoją technikę jazdy, dzięki czemu zdałam egzamin za pierwszym razem. Oprócz zdanego egzaminu, szkółka bardzo dobrze przygotowała mnie do samodzielnej jazdy samochodem, p. Dominik wytłumaczył wiele niezawodnych metod ułatwiających wykonywanie wielu manewrów, dzięki czemu od razu po zdanym egzaminie i odebraniu prawa jazdy mogłam od razu sama wsiąść za kierownicę bez jakiegokolwiek stresu. Jeszcze raz polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Czarek Barszczewski

Czarek Barszczewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę jazdy Enigma w szczególności instruktora Dominika który przygotował mnie bardzo dobrze do egzaminu!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Jakub Lewczuk

Jakub Lewczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła, Instruktor Dominik przygotował do egzaminu perfekcyjnie. Widać było zaangażowanie i włożoną pracę w to, aby jak najlepiej przygotować do egzaminu. Bardzo polecam tą szkołę

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patryk Pieczyński

Patryk Pieczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, polecam przede wszystkim instruktora Dominika.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Agnieszka Bal

Agnieszka Bal
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam Dominika ! Mega dobry i profesjonalny nauczyciel . Świetnie uczy a przy tym ma ogromną cierpliwość. Egzamin zdany :-) tylko dzięki Dominikowi.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Adrianna Wach

Adrianna Wach
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę jazdy Enigma i instruktora Pana Krzysztofa. Zajęcia z teorii prowadzone w bardzo interesujący sposób. Dzięki Kasi teoria zdana za pierwszym razem - za co dziękuje. Pan Krzysztof oaza spokoju. Wszystko bardzo dobrze tłumaczył. Gdy coś nie wychodziło szukał dla mnie innego sposobu aby ułatwić chociażby parkowanie. Egzamin zdany na Bemowie za drugim razem. Dziękuje

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Piotr Wileński

Piotr Wileński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, polecam przede wszystkim instruktora Krzysztofa.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak
Anna Tłomacka

Anna Tłomacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełen profesjonalizm począwszy od przemiłej i doskonale zorientowanej pani Ani w recepcji, przez ciekawe i nienużące wykłady z teorii, aż po rzetelne i zakończone sukcesem przy pierwszym podejściu przygotowanie do egzaminu państwowego. Szczególnie polecam instruktora Jarosława - rzadko spotyka się osobę z takim spokojem, opanowaniem, która potrafi przekazać wiedzę i sprawić, że wierzysz w siebie i czujesz, że naprawdę jesteś dobrym kierowcą. Profesjonalizm, elastyczność, rzetelność, miła atmosfera. Dziękuję całej ekipie Enigmy - jesteście najlepsi.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Małgorzata Kawecka

Małgorzata Kawecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca. Będzie długo: Pani Ania z biura na Grochowskiej - przemiła, zawsze uśmiechnięta i pomocna! Dzięki temu zapis przebiega płynnie. Szkolenie z teorii z Panią Kasią(?) cudowne, mnóstwo praktycznych wskazówek, prowadzone w sposób ciekawy, z przyjemnością w nim uczestniczyłam. Szkolenie z pierwszej pomocy- nigdy nie byłam na tak dobrym, a uczestniczyłam już w wielu. Mnóstwo wiedzy praktycznej! Pani ratownik wspaniałe przygotowana. Została nawet po szkoleniu i odpowiadała na pytania zainteresowanych. Praktyka: instruktor Bartek- człowiek na właściwym miejscu. Sympatyczny, zawsze w dobrym humorze. Ogromna wiedza i umiejętności. Ogromne podkłady cierpliwości, wszystko tłumaczy tak, ze nie ma problemu ze zrozumieniem. Przekazuje mnóstwo wiedzy nie tylko na egzamin ale też na jazdę późniejszą. Dzięki Bartkowi poszłam w pełni przygotowana na egzamin państwowy! Godziny i dni praktyki dostosowane do moich możliwości. Dodam jeszcze, że stan techniczny pojazdu w Enigmie jest bardzo dobry! A badania w cenie kursu odbywają się w siedzibie szkoły więc wszystko na miejscu. Dzięki takiemu przygotowaniu wszystkie egzaminy (wewnętrzne i państwowe) zdane za pierwszym razem. Jeszcze raz dziękuję za kurs i przygotowanie. Każdemu polecam enigmę i instruktora Bartka na Grochowskiej! Lepiej nie traficie!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Monika Małek

Monika Małek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.05.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam Pana Pawła. Bardzo cierpiwy ale również wymagający. Kładzie duży nacisk na prawidłową technike kierowania pojazdem dzięki czemu podczas samego egzaminu czułam się bardzo pewnie. Polecam

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patrycja Kosela

Patrycja Kosela
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorem był pan Kamil. Bardzo rzeczowy, z dużą wiedzą praktyczną i teoretyczną, którą potrafi się dzielić. Cierpliwie odpowiada na każde pytanie i dzieli się doświadczeniem. Jazdy przebiegały w spokojnej atmosferze pozwalając na zdobywanie cennej praktyki. Sam Ośrodek ENIGMA też polecam całym sercem. Stanęli niemal na głowie żeby odnaleźć moje dokumenty sprzed kilku lat i zajęli się sumiennie moim przypadkiem umożliwiając mi spełnienie marzenia! No bajka! Polecanko :) panie Kamilu, Enigmo - serdecznie dziękuję :)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Przemysław Sułek

Przemysław Sułek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.05.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam Pana Pawła. Świetny instruktor z świetnym podejściem do kursanta. Wspólne zainteresowania sprawiły że współpraca układała się bardzo dobrze. Polecam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Lenartowicz

Michał Lenartowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.05.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam Pana Pawła z Bemowa. Kurs odbyłem w innej szkole. Po kilku nie udnych próbach na egzamine państwowym trafiłem z polecenia do Pana Pawła. Po pierwszych jazdach okazało że mam spore braki w technice kierowania pojazdem. Pan Paweł nakreślił plan naprawczy i po 10h jazd doszkalajacych poszedłem na egzamin państwowy. Tym razem zdany!!!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Konrad Turowski

Konrad Turowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.05.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę jazdy przy Grochowskiej i w szczególności Pana Kamila, super podejście do kursana i wszystkie godziny wyjeżdżone z uśmiechem na twarzy :D

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Samanta Łada

Samanta Łada
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam Rafała. Jazdy z nim to czysta przyjemność. Cierpliwy,wyrozumiały, empatyczny z dużym poczuciem humoru,dzięki czemu jazdy odbywają się w luźnej atmosferze bez stresu. Dokładnie tłumaczy. Jednym zdaniem-odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu. Serdecznie pozdrawiam i dziękuję za wszystko czego mnie nauczył.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak