Liczba odwiedzin: 10047 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Ekspres-Oskroba

  400 opinii w tym 281 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.07.2020

Kacper Janeczek

Kacper Janeczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam zdane za 1 razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Kacper. Gratulujemy. Bezpiecznego jeżdżenia na dwóch kołach.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.06.2020

Oliwier Lewandowski

Oliwier Lewandowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła i świetni instruktorzy. Szczerze polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Oliwier. Gratulujemy. Dzięki za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.06.2020

Oliwia Olszanowska

Oliwia Olszanowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Do dwóch kategorii przygotowywałam się w tej szkole i dwa razy zdane za pierwszym razem, polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Oliwia. Dziękujemy za Twoją opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.06.2020

Filip Suchcicki

Filip Suchcicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre podejście do ucznia

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Filip. Dzięki za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.06.2020

Paweł Pączka

Paweł Pączka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

.

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Odpowiedź:

Paweł. Dzięki za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.06.2020

Zuzanna Ciesielska

Zuzanna Ciesielska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła i instruktorzy! Przez to, że jeździ się z różnymi osobami i każdy zwraca uwagę na inne rzeczy bardziej jest się w stanie opanować niezbędne umiejętności szybko i skutecznie! Poza tym cała kadra bardzo miła :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Zuzanna. Dziękujemy za Twoją opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 02.06.2020

Airam Nesserob

Airam Nesserob
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Darek wyprowadził mnie na prostą po bardzo przeciętnym doświadczeniu w innej szkole. dzięki niemu zdobyłam pewność swoich umiejętności i zdałam prawo jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Marylka. Dzięki za opinię. Życzymy szerokiej drogi

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.05.2020

Łukasz Zygmunt

Łukasz Zygmunt
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Jacek i Adam to naprawdę super goście. Motocykliści na codzień, Polecam szkołe jak najbardziej, uważnie obserwują i uczą poprawnych technik wykonywania manewrów. Na 100% za 2 lata wrócę na kat. A

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Łukasz. Dzięki za opinię. Bezpiecznego jeżdżenia na dwóch kołach. Do zobaczenia za dwa lata.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 27.05.2020

Mateusz Zieliński

Mateusz Zieliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Bydgoszczy. Bardzo duży profesjonalizm. Super atmosfera.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Mateusz. Dzięki za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.05.2020

Ada Domańska

Ada Domańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalna szkoła jazdy!!! Polecam, zdane za pierwszym razem!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Ada. Gratulujemy i życzymy szerokiej drogi. Dzięki za opinię.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.05.2020

Karolina Wojtek Pawliszyn

Karolina Wojtek Pawliszyn
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła,wykładowca p. Adam jak i instruktorzy to super kadra. Szkolą na najwyższym poziomie jak i rozumieją przyszłych kierowców (nerwy jak i strach przed egzaminem). Polecam z czystym sumieniem, zdawalność 100% i oczywiście za pierwszym razem. Nasi synowie również robili kurs u p. Adama Oskroby i nie mogło być inaczej zdali za pierwszym razem. Polecam !!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Wojtek. Dzięki za opinię. Szerokiej drogi dla całej rodziny.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.05.2020

Bartek Pawliszyn

Bartek Pawliszyn
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalizm w miłej atmosferze. Co przyczyniło się do zdania egzaminu za 1 razem. Polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bartek. Wielkie dzięki za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.05.2020

Natalia Małysz

Natalia Małysz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne przygotowanie do egzaminu. Zdałam za pierwszym razem. Pozytywna atmosfera i pełen profesjonalizm. Serdecznie polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Natalia. Dzięki za opinię. Powodzenia i szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.05.2020

Miłosz Laskowski

Miłosz Laskowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Bydgoszczy. Egzamin zdany za pierwszym razem, instruktorzy potrafią przekazać wiedzę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Miłosz. Dzięki za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.05.2020

Paulina Tojza-Marcinkowska

Paulina Tojza-Marcinkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam. Wyrozumiali i cierpliwi instruktorzy, dogodne godziny jazd. Zdane prawko na kat B za pierwszym razem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Paulina. Dziękujemy za Twoją opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.05.2020

Kamil Kowalewski

Kamil Kowalewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane za 1 razem kat B profesjonalne podejście polecam !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Kamil. Dzięki za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 08.05.2020

Dominika Smeja

Dominika Smeja
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście instruktorów wobec kursantów. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dominika. Dziękujemy za Twoją opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 04.05.2020

Amina Karabasz

Amina Karabasz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

W tej szkole miałam jazdy doszkalające po 2 latach od zakończenia kursu, mimo ogromnego stresu na początku instruktor potrafił uspokoić oraz naprowadzić na prawidłowy styl jazdy. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Amina. Dziękujemy za opinię. Powodzenie i szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 25.04.2020

Madzia Gruszczyńska

Madzia Gruszczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Doświadczeni i profesjonalni instruktorzy oraz bardzo przyjazna atmosfera podczas jazd, wykładów. Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Magda. Dzięki za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.04.2020

Anna Jankowiak

Anna Jankowiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam! Moim zdaniem zmiany instruktorów są dobre. Każdy instruktor przekazuje cenne wskazówki ze swojej perspektywy, dzięki temu można lepiej dostrzec i zrozumieć swoje błędy podczas jazdy !!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Aniu. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.04.2020

Oliwia Stosik

Oliwia Stosik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalnie, bardzo polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Oliwia. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 20.04.2020

Agata Śmiałowska

Agata Śmiałowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła! Luźna atmosfera połączona z profesjonalnym podejściem to dobry sposób na naukę do tak ważnego egzaminu, jakim jest prawo jazdy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Agata. Dziękujemy za Twoją opinię i życzymy szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.04.2020

Igor Gajkowski

Igor Gajkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim serdecznie

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Igor. Dzięki za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.04.2020

Łukasz Pasinski

Łukasz Pasinski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktorzy, mający cierpliwość, bez problemów odbyte jazdy oraz umiejętność przekazywania wiedzy

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Łukasz. Dzięki za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 16.04.2020

Magdalena Trzebiatowska

Magdalena Trzebiatowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miałam kursy w 3 szkołach. Dopiero tutaj zobaczyłam jaka powinna być atmosfera na kursie i jak powinna przebiegać nauka. Jedyna szkoła jaką mogę polecić z czystym sumieniem

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Magda. Dziękujemy za Twoją opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.04.2020

Kamila Sz

Kamila Sz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nie polecam ❗

Plusy

brak

Minusy

częste zmiany instruktorów, długi czas trwania kursu, instruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd, nerwowa atmosfera, problemy z umawianiem na jazdy, skracanie czasu trwania jazd, ukryte koszty dodatkowe, zły stan pojazdów

Odpowiedź:

Szkoda, że taka jest Twoja opinia. Nie wiem z czego to wynika. To po Twojej stronie były problemy z umawianiem się na jazdy, lub wręcz ich odwoływanie. No cóż tak też bywa. Powodzenia

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.03.2020

Mikołaj Cichański

Mikołaj Cichański
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Mili i profesjonalni instruktorzy, po prostu najlepsza szkoła jazdy! Zdane bez żadnego problemu za pierwszym razem. !!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Mikołaj. Dzięki za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 31.03.2020

Anna Czyżewska

Anna Czyżewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs prowadzony przez profesjonalistów z doskonałym podejściem pedagogicznym i psychologicznym do problemów kursanta na drodze. Bez oceniania, bez krytykowania. Merytoryczne tłumaczenie wszystkich wątpliwości z możliwością doświadczenia opisywanych sytuacji na drodze w praktyce. Zawsze miło, z pełnym szacunkiem i zaangażowaniem. Bardzo dobra szkoła, zdane za 1. razem. Serdecznie polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Aniu. Bardzo dziękujemy za Twoją bardzo wnikliwą opinię. Szerokości i powodzenia na drodze.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.03.2020

Sylwia Budzińska

Sylwia Budzińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera bardzo mili instruktorzy polecam bardzo serdecznie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Sylwia. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.03.2020

Monika Krajewska

Monika Krajewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera! Świetni instruktorzy! Rewelacyjne przygotowanie do egzaminu, dzięki nim zdałam za 1 razem. Obecnie dużo jeżdżę i bardzo dobrze czuję się za kierownicą :)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Monika. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.