Liczba odwiedzin: 8795 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Ekspres-Oskroba

  360 opinii w tym 252 zaufane
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.03.2020

Monika Krajewska

Monika Krajewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera! Świetni instruktorzy! Rewelacyjne przygotowanie do egzaminu, dzięki nim zdałam za 1 razem. Obecnie dużo jeżdżę i bardzo dobrze czuję się za kierownicą :)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Monika. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.03.2020

Sylwia Bednarek

Sylwia Bednarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera i profesjonalne podejście do kursanta godni polecenia wspaniali instruktorzy????

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Sylwia. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.03.2020

Natalia Gaska

Natalia Gaska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazda z Panami to czysta przyjemność! Nauczyłam się więcej na kilku dokupionych jazdach niż w szkole w której robiłam kurs! ❤️ Egzamin zdany za pierwszym razem! Polecam!!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Natalia. Dzięki za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.03.2020

Kacper Kiełtyka

Kacper Kiełtyka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście do kursantów i przemiła atmosfera. Szkoła godna polecenia.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Kacper. Dzięki za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.03.2020

Monika Buziak

Monika Buziak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm i cierpliwość, polecam instruktora Pana Dariusza Koneckiego. :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Monika. Dzięki za Twoją opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.03.2020

David Gumiński

David Gumiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam. Instruktorzy bardzo cierpliwi i wyrozumiali. Jasno i czytelnie tłumacza podstawowe błędy. Jeśli ktoś chce zdać za pierwszym razem to bez wachania może udać się do tej szkoły jazdy!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dawid. Dzięki za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.03.2020

Angelika Mozejko

Angelika Mozejko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy super. Najlepszy pan Piotr i pan Adam. Najlepiej potrafili mi wszystko wytłumaczyć. Atmosfera super.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Angelika. Dziękujemy za Twoją opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.03.2020

Szymon Makowski

Szymon Makowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super dopasowanie do kursanta i sprawne umawianie jazd.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Szymon. Dzięki za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 18.03.2020

Agata Szczepanik

Agata Szczepanik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkola jazdy w Bydgoszczy, wyszkolą nawet trudne przypadki tak, że przyszli kierowcy sobie na drodze poradzą w każdych warunkach! Bardzo pomocna i mila kadra! Jezdze juz 5 lat i nie mam większych problemow :) bardzo polecam kazdemu!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Agata. Dzięki za opinię po latach. Jest nam miło, że radzisz sobie bez problemów. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.03.2020

Wioletta Śpica

Wioletta Śpica
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super cierpliwi Instruktorzy, miła atmosfera, bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Wioletta. Dzięki za opinię. Szerokiej drogi i mądrych kierowców wokół Ciebie.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.03.2020

Marcin Sylwia

Marcin Sylwia
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam wszytkich, odbywalam kurs 5 lat temu , pamietam sporo uwag dotyczacych przepisow i ogolntch informacji , najbardziej spokojnie mialam okazje jeździć z Panem Dariuszem Koneckim, bardzo wyrozumiały instruktor Pozdrawiam wszystkich instrukorow ktorzy mnie szkolili !!!

Plusy

brak ukrytych kosztów

Minusy

częste zmiany instruktorów

Odpowiedź:

Sylwia. Dziękujemy za Twoją opinię po latach. Jeśli dalej dobrze kojarzysz kurs odbywany w naszej szkole, to dla nas nagroda. Pozdrowienia przekazujemy wszystkim instruktorom. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 14.03.2020

Marek JasiekvonAltenberg

Marek JasiekvonAltenberg
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalna pomoc w przygotowaniu do egzaminu państwowego, prawie wszyscy instruktorzy wspierają i na prawdę potrafią oduczyć złych nawyków.

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

instruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd, nerwowa atmosfera

Odpowiedź:

Marek. Dzięki za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 13.03.2020

Joanna Fojut

Joanna Fojut
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy bardzo mili i cierpliwi. Nigdy nikt nawet nie podniósł głosu na mnie tylko zawsze na spokojnie tłumaczyli moje nawet najgłupsze błędy. Pełen profesjonalizm i pozytywną atmosfera

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Joanno. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.03.2020

Patrycja Dudzińska

Patrycja Dudzińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super fachowe podejście każdego instruktora. Fajna atmosfera. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Patrycja. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.03.2020

Maciej Nowak

Maciej Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Maciej. Dzięki. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.03.2020

Tom Collins

Tom Collins
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, której na prawdę zależy aby dobrze przygotwać przyszłych kierowców. Zespół instruktorów to sami profesjonaliści którzy maja dużo cierpliwości :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Tomek. Dzięki za opinię. Powodzenia i szerokich dróg na całym świecie.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.03.2020

Kasia Strabel

Kasia Strabel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo mili instruktorzy i fachowe podejście do kursantów, kurs przeprowadzony szybko

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Kasiu. Miło i fachowo. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 04.03.2020

Damian Jara

Damian Jara
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Prawko zdawałem już jakiś czas temu, ale z tego co pamiętam to bardzo żałowałem, że nie trafiłem do tej szkoły za pierwszym razem. Pełen profesjonalizm, błyskawiczne przekazanie wiedzy jak i przygotowujące do egzaminu tak i na przyszłość związane z kierowaniem pojazdu. Pewnie zdał bym za pierwszym razem gdyby nie stresik na górce :) Pozdrawiam instruktorów.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Damian. Dzięki za opinię. Cieszymy się, że do nas trafiłeś i mogliśmy pomóc. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 03.03.2020

Joanna Sworowska

Joanna Sworowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo mili instruktorzy fachowe podejście nie mam zarzutów

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Asiu. Dzięki za Twoją opinię. Bezpiecznego jeżdżenia.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.03.2020

Dominika Kowalska

Dominika Kowalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkołę jazdy Ekspres-Oskroba mogę polecić każdemu z czystym sumieniem. Instruktorzy ze świetnym podejściem potrafią wszystko wytłumaczyć w czasie "teorii", a potem bez stresu nauczyć praktyki. Jazdy odbywałam z różnymi instruktorami, co moim zdaniem jest dużym plusem, dzięki temu mogłam obserwować podejście każdego z nich oraz oswoić się ze stresem, który towarzyszy jeździe z nową osobą (co dało efekty na egzaminie). W tej szkole czekają na kursantów: fajna atmosfera, milion cennych wskazówek i uwag oraz dobry stosunek ceny do jakości nauczania :) Z nimi nie można nie zdać!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dominika. Dziękujemy za Twoją opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 03.03.2020

Kasia Marciniak

Kasia Marciniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam

Plusy

brak

Minusy

brak

Odpowiedź:

Kasiu. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.03.2020

Patrycja Superczyńska

Patrycja Superczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy. Kurs jest przeprowadzony szybko i profesjonalnie. Możliwość jazdy z różnymi instruktorami ułatwia naukę. Prawko zdałam za pierwszym razem 2 miesiące po rozpoczęciu kursu. Lepiej być nie mogło!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Patrycja. Lepiej tego ująć nie mogłaś. Dzięki. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 02.03.2020

Adrianna Owczarzak

Adrianna Owczarzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkola jazdy na najwyższym poziomie. Fachowe i uprzejme podejście do kursanta. Swój kurs wspominam bardzo dobrze ;)

Plusy

brak

Minusy

brak

Odpowiedź:

Ada. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.03.2020

Piotr Kozłowski

Piotr Kozłowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rzetelne przygotowanie, kurs przeprowadzony szybko i bezstresowo. Egzamin zdany bez problemu za pierwszym razem. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Piotr. Dzięki za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.03.2020

Natalia Kwiatkowska

Natalia Kwiatkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, dobre przygotowanie i przekazane dokładnie wszystkie informacje i potrzebne "patenty" na bezstresowe zdanie egzaminu

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Natalia. Dziękujemy za Twoją opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 01.03.2020

Łukasz Kumor

Łukasz Kumor
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalizm i umiejętność konstruktywnej krytyki u instruktorów

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Łukasz. Dzięki za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.02.2020

Katarzyna Katarzyna

Katarzyna Katarzyna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra komunikacja z instruktorami,fachowe i cierpliwe podejście do kursanta.Pełna kultura,eliminacja stresu,dowartościowanie kursanta i dopracowanie najdrobniejszych szczegółów ,serdecznie polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i szerokiej drogi

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.02.2020

Ewa Gołębiewska

Ewa Gołębiewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, najlepsi instruktorzy, rzetelnie przekazana wiedza. Egzamin zdany bez stresu, za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Ewa. Dzięki za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.02.2020

Anna Czapiewska

Anna Czapiewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła zdane za pierwszym razem polecam !!!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinie'' Ekspres-Oskroba,,

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.02.2020

Michał Mirończuk

Michał Mirończuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki Michał .Adam Oskroba.