Liczba odwiedzin: 12369 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Ekspres-Oskroba

  541 opinii w tym 402 zaufane
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.01.2021

Michalina Bondara

Michalina Bondara
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalni instruktorzy, dobra atmosfera

Plusy

dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Michalina. Nasze gratulacje. Dzięki za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.01.2021

Wiktoria Siekierkowska

Wiktoria Siekierkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Profesjonalni instruktorzy z powołania ze świetnym podejściem do kursanta. Świetna atmosfera nauki. Wszytsko dobrze wytłumaczone. Zmiana instruktorów podczas kursu bardzo na plus, każdy mógł dać coś od siebie dzieki czemu można się więcej nauczyć.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Wiktoria. Gratulujemy. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.01.2021

Maciej Cieślewicz

Maciej Cieślewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera i świetni instruktorzy

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Maciej. Dzięki za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 04.01.2021

Ania Żuchowska

Ania Żuchowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Podejście instruktorów do kursanta bardzo spokojny opanowany i przede wszystkim profesjonalny. wszystkie błędy które popełniamy podczas jazdy zostały zauważone oraz wyjaśnione w jaki sposób powinnam je prawidłowo wykonać. atmosfera bardzo spokojna. zmiana instruktorów jazdy pomogła mi przyzwyczaić się do faktu że na egzaminie państwowym nie będzie ze mną jeden i ten sam instruktor więc zmiana instruktorów pozwoliła mi podejść do egzaminu jak do kolejnej jazdy z nowym po prostu instruktorem. bardzo polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Aniu. Nasze gratulacje. Jak widzisz, jednak można. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.12.2020

Karol Zientek

Karol Zientek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam tę szkołę jazdy! Straciłem prawo jazdy dwa miesiące temu za punkty karne. Po kontakcie z panem Adamem Oskrobą, pan Adam zaproponował mi przystępną cenę za kurs. Egzamin teoretyczny zdany na maksa (74/74 punkty) jak i również egzamin praktyczny bezbłędnie. Genialni instruktorzy, bardzo wyrozumiali i jednocześnie wymagający. Serdecznie pozdrawiam pana Dariusza, pana Aleksandra, panią Olgę, panią Małgorzatę i pana Adama! Bardzo dobra szkoła jazdy, na pewno kiedyś tu wrócę, ale już jako instruktor jazdy. Z ręką na sercu mogę polecić.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Karol. Mamy nadzieję, że wytrzymasz w Swoim postanowieniu i spotkamy się jako koledzy z pracy. Bądź mądrym kierowcą. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 16.12.2020

Paweł Luther

Paweł Luther
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolony z kursu. Jazdy przebiegały w miłej atmosferze oraz bardzo profesjonalnie. Doświadczeni, kulturalni, opanowani instruktorzy. Świetne przygotowują do egzaminu. Zwracają uwagę na szczegóły, tłumaczą twoje błędy oraz jak ich nie popełniać po raz kolejny. Bardzo polecam jazdy z Panem Dariuszem Koneckim oraz Panem Piotrem Gwizdałą. Pozdrawiam bardzo serdecznie wszystkich instruktorów z którymi jeździłem. I dziękuję za zdany egzamin !

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Paweł. Gratulujemy. Dziękujemy za pozdrowienia i opinię. Szerokości

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 16.12.2020

Zuza Borkowska

Zuza Borkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktorzy, miła atmosfera, bardzo profesjonalne podejście.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Zuza. Gratulujemy. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.12.2020

Anna Dreger

Anna Dreger
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przede wszystkim mam odczucie, że wszyscy pracujący w tej szkole, lubią to co robią. Dzięki temu wykonują swoją pracę z zaangażowaniem i profesjolanie. Podczas jazd panuje również miła atmosfera, bez spięcia. Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Aniu. Gratulujemy. Dziękujemy za opinię. W końcu ktoś się na nas poznał. My naprawdę lubimy, to co robimy. Dla Was. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.12.2020

Dawid Kuczmarski

Dawid Kuczmarski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dawid. Gratulacje. Dzięki za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.12.2020

Olga Ciemielewska

Olga Ciemielewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona. Jazdy przebiegają w miłej atmosferze i bez stresu, instruktorzy przekazują dużo wiedzy i wskazówek w trakcie jazdy. Wszystko jest załatwiane bardzo sprawnie. Dużym plusem jest to, że jeździ się z różnimi instruktorami, każdy może wrócić uwagę na inny szczegół. Egzamin zdałam za pierwszym razem, bardzo polecam tę szkołę.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Olga. Gratulujemy sukcesu. Dzięki za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.12.2020

Dominik Ciarkowski

Dominik Ciarkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła. Instruktorzy świetni, bardzo fajna atmosfera w samochodzie. Korygują każde błędy, od razu poprawiają. Świetne przygotowanie do egzaminu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dominik. Nasze gratulacje i podziękowania za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.12.2020

Kacper Jakubowski

Kacper Jakubowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy. Miałem zajęcia z kilkoma instruktorami i zdecydowanie wyszło to na dobre. Każdy zwracał uwagę na coś innego, więc do egzaminu wszystko było perfekcyjnie doszlifowane. Przyjemna atmosfera w elce - nie ma mowy o jakimkolwiek stresie, aż się nie chce pojazdu opuszczać! Nie było też problemu z umawianiem na jazdy - zawsze była jakaś wolna godzina, swobodnie można było 3-4 razy w tygodniu kursować. Egzamin teoretyczny i praktyczny zdane oczywiście za pierwszym razem, a za takie przygotowanie (i uspokojenie mojego temperamentu) należą się gromkie brawa. Dziękuję najserdeczniej i do zobaczenia wkrótce na drogach, nareszcie już, nie tych egzaminacyjnych :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Kacper. Gratulujemy. Dziękujemy za wnikliwą opinię. Do zobaczenia na drogach.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.12.2020

Bartłomiej Bartkowiak

Bartłomiej Bartkowiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne i bezstresowe przygotowywanie do egzaminu. Miła atmosfera. Egzaminy zdane za pierwszym razem. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bartek. Gratulujemy. Dzięki za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.12.2020

Gosia Królikowska

Gosia Królikowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam każdemu, wszystko bardzo jasno wytłumaczone, wszelkie wątpliwości i błędy szybko korygowane. Każdy służy dobrą radą i trafnymi wskazówkami, szczegółami ułatwiającym przyswojenie łatwo i szybko nowych umiejętności .Cała wiedza zawsze rzetelnie i merytorycznie przekazana w przyjaznej, bezstresowej atmosferze tak ,że na kurs chodziłam z ogromną  przyjemnością. Nigdy nie było problemu z dogadaniem się odnośnie kursu i jazd. Indywidualne podejście.Przyswojona nie tylko szczegółowo technika jazdy ,ale też opanowany stres i strach.Trafne  uwagi ,które pozwoliły mi szybko  korygować moją jazdę.Świetna szkoła jazdy ,lepiej nie mogłam trafić. Dziękuję wszystkim za naukę i wsparcie.Cieszę się, że miałam przyjemność uczyć się w tej szkole jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Małgosiu. Gratulujemy sukcesu. Dziękujemy za wnikliwą opinię. Samych mądrych kierowców wokół Ciebie. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.12.2020

Dawid Dzikowski

Dawid Dzikowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane za pierwszym teoria i praktyka. DZIĘKUJĘ

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dawid. Gratulacje i dzięki za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.12.2020

Basia Niemiec

Basia Niemiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Omówiona każda trasa egzaminacyjna. Świetne i indywidualne podejście, miła atmosfera i najważniejsze - zdany egzamin.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Basiu. Gratulujemy. Dzięki za opinię. Tylko szerokich dróg.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 04.12.2020

Marcin Brzykcy

Marcin Brzykcy
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, na jazdach zostaje omówione każde skrzyżowanie i najważniejsze miejsce w mieście. Instruktorzy prowadzą zajęcia w dobrej atmosferze i bez problemu rozwieją każdą wątpliwość, czy też podniosą morale kursanta przed dniem sądu ostatecznego w WORDzie. Czułem się pewnie przygotowany na egzamin. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Marcin. Gratulujemy. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.12.2020

Szymon Nowak

Szymon Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, w dobrej lokalizacji oraz z dobrymi instruktorami . Naprawdę polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Szymon. Gratulacje. Dzięki za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 02.12.2020

Monika Mazurek

Monika Mazurek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo sympatyczni i profesjonalni instruktorzy, wzięłam w tej szkole 5h jazd doszkalających, dowiedziałam się nowych rzeczy oraz poznałam nowe trasy egzaminacyjne i zdałam egzamin na prawo jazdy :)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Monika. Nasze gratulacje. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.11.2020

Michał Szatkowski

Michał Szatkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie najlepsza szkoła w Bydgoszczy, zarówno pod względem (najwyższej w mieście) zdawalności, jak i samego procesu nauki jazdy. Zajęcia teoretyczne, prowadzone były przez pana Oskrobę w taki sposób, że łatwo można było przyswoić treści i zdać egzamin państwowy z maksymalną liczbą punktów. Dużym atutem tej szkoły są pełni profesjonalizmu instruktorzy, którzy podczas jazd omówili wszystkie miejsca w mieście, gdzie egzaminatorzy "oblewają" zdających, co było bardzo dużym ułatwieniem na egzaminie państwowym.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Michał. Gratulujemy. Dzięki za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.11.2020

Magda Klar

Magda Klar
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalni i kompetentni instruktorzy, elastyczne godziny. Szczególnie dziękuję Panu Darkowi za wyrozumiałość i wsparcie, to dzięki Panu zdałam wszystko za pierwszym podejściem. POLECAM

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Magda. Nasze gratulacje. Dziękujemy za opinię. Pan Darek taki jest. Szerokiej drogi i samych mądrych kierowców wokół Ciebie.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.11.2020

Hubert Woźniak

Hubert Woźniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne podejście instruktorów, jak i duża przekazana wiedza. Egzamin zdany za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Hubert. Gratulujemy. Dzięki za opinię. Szerokości i powodzenia na basenach całego świata.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.11.2020

Artur Baryczka

Artur Baryczka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam szkołę jazdy Ekspres-Oskroba Najpierw moi synowie zdawali,na kat B1 mając 16lat -profesjonalne podejście instruktorów zdali za pierwszym razem. Potem bez problemu zdali na kat B. Ja tydzień temu zdałem egzamin na kat A. Dziękuję instruktorom tej szkoły za świetne podejście i super atmosferę. Szczerze polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Artur. Gratulujemy. Dzięki za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.11.2020

Dominika Szczegóra

Dominika Szczegóra
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super zorganizowanie, z łatwością można szybko ukończyć kurs. Profesjonalne warunki, plac jak i górka na miejscu , instruktorzy elastyczni i zorganizowani. W szczególności chciałabym pogratulować szkolę jazdy za pełny profesjonalizm i doświadczenie oraz sposób nauczania Pana Piotra i Pana Darka. Polecam z całego serduszka.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dominika. Nasze gratulacje. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 19.11.2020

Mikolaj Piwecki

Mikolaj Piwecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ogromnym minusem jest brak najnowszych Toyot takich jak w Wordzie, Poza tym wszystko ok.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

problemy z umawianiem na jazdy

Odpowiedź:

Mikołaj. Akurat tak trafiłeś. Nowa Toyota już jest. Twoja ostatnia próba była na nowym modelu i jak widzisz poradziłeś sobie. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.11.2020

Michalina Ochelska

Michalina Ochelska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko super Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Michalina. Super. Gratulujemy. Dzięki za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.11.2020

Szymon Napieralski

Szymon Napieralski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

problemy z umawianiem na jazdy

Odpowiedź:

Szymon. Dzięki. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.11.2020

Antonia Lussa

Antonia Lussa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy, z całego serca polecam. Egzamin zdany za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Odpowiedź:

Antonia. Gratulujemy sukcesu. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.11.2020

Katarzyna Skrzypczak

Katarzyna Skrzypczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w Bydgoszczy! Wykłady bardzo zrozumiałe, materiały do nauki świetne! Rewelacyjna aplikacja, dzięki której zdanie teorii za pierwszym razem to pikuś. Fantastyczni instruktorzy. Bardzo przejrzyście tłumaczą. Każda jazda to była czysta przyjemność! Z całego serca polecam tą szkołę! Egzamin praktyczny dzięki nim zdany bez problemu!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Kasiu. Nasze gratulacje. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.11.2020

Martyna Jarzembska

Martyna Jarzembska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nic dodać, nic ująć. Super atmosfera i świetni instruktorzy! Mimo że mam dużą tendencję do stresowania się to dzięki świetnemu przygotowaniu zdałam wszystko za pierwszym razem. Super naprawdę, polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Martyna. I pokazałaś, że można na spokojnie. Super. Gratulujemy. Dzięki za opinię. Szerokiej drogi.