Liczba odwiedzin: 7225 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Ekspres-Oskroba

  265 opinii w tym 188 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 10.12.2019

Kinia Andrzejewska

Kinia Andrzejewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

W 100 % polecam . Pan Darek to bardzo kompetentna osoba na odpowiednim miejscu . Jeżeli miałabym ponownie wybierać szkole i instruktora , na pewno byłby to mój pierwszy wybór .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Kinia. Dzięki za opinię. Pan Darek będzie zadowolony. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.12.2019

Jakub Devaron

Jakub Devaron
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystkim polecam tę szkołę. Profesjonalizm, cierpliwość i miła atmosfera. Świetni instruktorzy, szczególnie p. Darek i p. Olek, Jeszcze raz polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Kuba. Dziękujemy za Twoją opinię. Bezpiecznego jeżdżenia i szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 02.12.2019

Paweł Koprowski

Paweł Koprowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nie mogłem zdać egzaminu na prawo jazdy, oblałem pięć razy, zrezygnowany nie próbowałem dalej, tak przez 1.5 roku. Po tej długiej przerwie wróciłem za kółko "elki" w innej szkole, wybrałem Ekspres-Oskroba. Dzięki rzeczowemu podejściu, analizie przez instruktora moich plusów i minusów w jeździe, zdecydowałem się na kurs doszkalający. Wystarczyło kilka godzin by zrozumieć jazdę w teorii i praktyce. Po ukończeniu kursu uzupełniającego zdałem egzamin za pierwszym razem, co najważniejsze pewny siebie i umiejętności, które pozwoliły na przejechanie trasy egzaminacyjnej na mega luzie i bez żadnego stresu!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Paweł. Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc. Szerokości

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.11.2019

Mateusz Małek

Mateusz Małek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetnie dopracowany system nauczania teorii w połączeniu z jazdą na placu i w ruchu miejskim. Kompetentni instruktorzy, pełni energii i pozytywnego podejścia. Kurs był dynamiczny i pozwolił mi zdać teorię na 100% i bezbłędnie egzamin praktyczny. Szkoła warta polecenia!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Mateusz. Gratulujemy takiego wyniku. Dziękujemy za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.11.2019

Michał Wojciechowski

Michał Wojciechowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Uczą tu naprawdę świetni instruktorzy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Michał. Dzięki za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 26.11.2019

Justyna Radziejewska

Justyna Radziejewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy.Najlepsi instruktorzy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Justyna. Dzięki za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.11.2019

Monika Zawadzka

Monika Zawadzka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs w 100% przygotowuje do jazdy w ruchu drogowym. Po zakończonym kursie dostałam kilka cennych wskazówek jak poradzić sobie ze stresem i na co powinnam uważać. Instruktorzy mają indywidualne podejście do kursanta, dbają o to by każda jazda była wykorzystana w 100 %. Szczególne podziękowania dla pana Piotra i pana Darka. Bardzo polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Monika. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 21.11.2019

Gabriela Stachura

Gabriela Stachura
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca szkole fantastyczni instruktorzy cierpliwi dużo by wymienić naprawdę polecam ❤❤❤

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gabrysiu. Dzięki za opinię. Bezpiecznego jeżdżenia. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.11.2019

Veronika Soloshenko

Veronika Soloshenko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła świetnie przygotowuje do egzaminu państwowego jak z teorii tak i z praktyki. Kurs na prawdę można skończyć w ekspresowym tempie. Świadczy to o otwartości szkoły i dostosowaniu się do potzreb studentów. Dla osób którym zależy na czasie jest to wielką zaletą:) Zdecydowanym plusem również jest indywidualne podejście każdego z instruktorów. Wszystkie trudności zawsze były pokonywane w miły i bezstresowy sposób:) Przed egzaminem szkoła również troszczy się o swoich studentów. Można skorzystać z ostatecznej powtórki, która moim zdaniem jest bardzo pomocna:) Wszystkim znajomym polecam tę szkołę, bo warto!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Veronika. Dziękujemy za Twoją opinię. Szerokich dróg. Nie tylko w Polsce.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 13.11.2019

Martyna Machnik

Martyna Machnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm instruktorów i przyjazna atmosfera. Wszystko dokładnie wyjaśnione. Bardzo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Martyna. Dziękujemy za Twoją opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.11.2019

Natalia Pinkowska

Natalia Pinkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna i przyjazna atmosfera, instruktorzy maja super podejście do kursantów, zrobią wszystko żeby kursant zdał egzamin jak najlepiej !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Natalia. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.11.2019

Monika Gromowska

Monika Gromowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko super POLECAM BARDZO !!!!pełen PROFESJONALIZM

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Monika. Dzięki za opinię. Bezpiecznego jeżdżenia na dwóch kołach.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.11.2019

Szymon Kozak

Szymon Kozak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przede wszystkim, co się pierwsze rzuca w oczy to świetna atmosfera, bardzo dobre przygotowanie pedagogiczne instruktorów i indywidualne podejście do każdego z kursantów. Szkoła godna polecenia!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Szymon. Dziękujemy za Twoją opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.11.2019

Kacper Dreas

Kacper Dreas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy polecam. Nie ma problemu z terminami, bardzo dobrze uczący instruktorzy i miła atmosfera.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Kacper. Dzięki za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.11.2019

Wiktoria Majszewska

Wiktoria Majszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Teoria i praktyka za pierwszym razem, super atmosfera, profesjonalne podejscie oraz oddanie calego serca i zrobienie wszystkiego aby kursant zdał egzaminy jak najlepiej. Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Wiktoria. Gratulujemy sukcesu. Dzięki za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.11.2019

Kamil Rybicki

Kamil Rybicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Kamil. Super. Dzięki za opinię. Bezpiecznego jeżdżenia na dwóch kołach.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.11.2019

Radek Niedbalski

Radek Niedbalski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Podejście do kursanta bardzo dobre, robiłem u nich A2 jak i pełne A, oba za pierwszym razem. Atmosfera rodzinna. Mega polecam !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Radek. Dzięki za opinię. Szerokości i bezpiecznego jeżdżenia na dwóch kołach.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 04.11.2019

Jakub Zawadzki

Jakub Zawadzki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

W szkółce przeżyłem bardzo dobry okres czasu, opanowałem jazdę samochodem do oczekiwanego przeze mnie stanu. Instruktorzy bardzo mili, przede wszystkim Pan Darek i Olek ;)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Kuba. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.10.2019

Kamila Bołdowska

Kamila Bołdowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mile przebyty kurs, oraz jazdy. Jazdy odbywały sie z różnymi instruktorami, jak i na różnych pojazdach przez co nie "przyzwyczajamy" się do konkretnego auta, oraz możemy poznać punkt widzenia i nauki różnych instruktorów.

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Kamila. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.10.2019

Tomasz Matuszewski

Tomasz Matuszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła. Wszystkie mi bliskie osoby które uczyły się w Oskroba Express zdały egzaminy za pierwszym razem. Mega duży szacun dla wykładowców. Pozdrawiam gorąco i polecam wszystkim. Tomek.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Tomasz. Bardzo dziękujemy za Twoją opinię. Życzymy samych pozytywnych wrażeń na drodze. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 28.10.2019

Vini Marek

Vini Marek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra jakość

Plusy

atrakcyjna cena

Minusy

brak

Odpowiedź:

Marek. Dzięki. Szerokości

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.10.2019

Monika Lepert-Lachowicz

Monika Lepert-Lachowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bezapelacyjna najlepsza szkoła w Bydgoszczy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Odpowiedź:

Monika. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.10.2019

Ar Bo

Ar Bo
Opinia zweryfikowana przez Facebook

OSK godny polecenia. Mimo niekoniecznie sprzyjających warunków atmosferycznych (okres wczesnojesienny) szkolenie potoczyło się ekspresowo i co ważne w sposób zorganizowany. Pan Jacek - instruktor z ogromnym doświadczeniem i powołaniem. Potrafi odpowiednio zmotywować Kursanta, jak i wytknąć błędy co w przyszłości, a szczególnie na egzaminie procentuje. Pełne zaangażowanie i zainteresowanie Kursantem. Dodatkowym atutem Szkoły jest to, że posiadają odpowiedni sprzęt do pomiarów prędkości (plac manewrowy), co bardzo ułatwia szkolenie przyszłemu motocykliście. Co do motocykli, to z czystym sumieniem można przyznać, że robią robotę. Wsiadasz, jedziesz i niczym się nie przejmujesz, mechanicznie - igiełki. Ponadto na szczególną uwagę zasługuje fakt, że motocyklem którym się szkolisz, zdajesz egzamin państwowy. Sprzęt nie kryje przed Tobą żadnych tajemnic i wiesz czego możesz się spodziewać w tym ważnym dniu. Dziękuję za zaangażowanie, pozdrawiam Instruktorów, a przyszłym Motocyklistom, i nie tylko, życzę powodzenia i szerokiej drogi ! Arek.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Arek. Dzięki za tak wnikliwą ocenę naszej pracy. Bezpiecznego jeżdżenia na dwóch kołach.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 25.10.2019

Paulina Myślińska

Paulina Myślińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z ręka na sercu!profesjonalne podejście Instruktorów do kursantów,naucza jeździć każdego z pełnym zaangażowaniem i cierpliwością!!!!!Dziękuje bardzo!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Paulina. Dziękujemy za Twoją opinię. Życzymy szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.10.2019

Marek Lewicki

Marek Lewicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam :)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Marek. Dzięki. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.10.2019

Kacper Francikowski

Kacper Francikowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko szybko i sprawnie. Udało się nawet dogadać na kurs ekspresowy(jezdzilem 6 razy w tygodniu). Nie mam do czego się przyczepić. Każdy instruktor był miły i chciał jak najlepiej przygotować mnie do egzaminu. Egzamin państwowy zdałem za drugim razem bez żadnego problemu (każdą trasę znałem już tak naprawdę na pamięć), za pierwszym podjejsciem problemem nie było słabe przygotowanie, a raczej brak szczęścia i nietypowa sytuacja na drodze. Pozdrawiam, dziękuję i bardzo polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Kacper. Dziękujemy za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.10.2019

Agnieszka Agusia

Agnieszka Agusia
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca dziękuje panu Piotrowi i panu Dariuszowi za poświęcony mi czas i dobrą naukę bardzo dużo się nauczyłam dzięki czemu egzamin zdany za 1 razem polecam wszystkim szkole jazdy Oskroba świetna atmosfera i przemili ludzie!! Dziękuję!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Agnieszka. Dziękujemy za Twoją opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.10.2019

Paweł Langmesser

Paweł Langmesser
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy godna polecenia ! Pełen profesjonalizm w miłej atmosferze .

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Paweł. Dzięki za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 16.10.2019

Natalia Smuniewska

Natalia Smuniewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam! Instruktorzy przemili i super atmosfera. Z przyjemnością będę wspominać kurs.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Natalia. Dziękujemy za opinię i gratulujemy zdanego egzaminu. Teraz dołączasz do siostry. Jeździjcie bezpiecznie.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.10.2019

Bartek Kaminski

Bartek Kaminski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bartek. Dzięki za opinię. Szerokości.