Ekspres-Oskroba

 890 opinii w tym 647 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Ekspres-Oskroba
ul. Gdańska 163
85-915 Bydgoszcz

Kontakt

Opis

Szkoła nauki jazdy Ekspres-Oskroba Adam Oskroba powstała w 2006 roku. W okresie 16 lat wyszkoliliśmy ponad 4500 kierowców, z czego większość zdała ten trudny egzamin za pierwszym razem. Potwierdzają ten fakt wysokie miejsca w zestawieniach zdawalności publikowanych przez Wydział Uprawnień Komunikacyjnych UM Bydgoszcz. Dewizą naszej pracy jest profesjonalizm i skuteczność szkolenia. Zdecydowana większość naszych absolwentów trafiła do naszej szkoły z polecenia osób wyszkolonych. Infrastruktura ośrodka: plac manewrowy, sala wykładowa i biuro znajdują się na terenie CWZS Zawisza. Z tego terenu wyjeżdżamy bezpośrednio na trasy egzaminacyjne co jest dodatkowym atutem. W szkole zatrudnionych jest ośmiu doświadczonych instruktorów i ratownik medyczny. Do szkolenia używamy samochodów Toyota Yaris oraz motocykli i motorowerów marki Yamaha.

Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2500 zł

po zebraniu grupy

ul. Gdańska 163, Początek i koniec każdego miesiąca.

WIĘCEJ Kursy odbywają się cyklicznie co dwa tygodnie.
- Część teoretyczna to 6 spotkań po 5 godzin lekcyjnych, uczniowie sami decydują o terminach spotkań.
- Część praktyczną realizujemy w godzinach: 7-21 (pn-pt) ,8-16 (sobota-niedziela).

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
każdy egzamin wewnętrzny teoria
pierwszy egzamin wewnętrzny praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
kolejny egzamin wewnętrzny praktyka

kat. AM, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1500 zł

po zebraniu grupy

ul. Gdańska 163

WIĘCEJ Motorowery z automatyczną i manualną skrzynią biegów.

Kurs odbywa się na początku i końcu każdego miesiąca (od połowy marca do połowy listopada - praktyka).

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
10 godzin (po 60 min) jazd
każdy egzamin wewnętrzny teoria
pierwszy egzamin wewnętrzny praktyka
materiały dla kursantów
wypożyczenie motocykla na egzamin państwowy

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
kolejny egzamin wewnętrzny praktyka

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2300 zł

po zebraniu grupy

ul. Gdańska 163,

WIĘCEJ Kurs odbywa się na początku i końcu każdego miesiąca (od połowy marca do połowy listopada - praktyka).

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd
każdy egzamin wewnętrzny teoria
pierwszy egzamin wewnętrzny praktyka
materiały dla kursantów
wypożyczenie motocykla na egzamin państwowy

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
kolejny egzamin wewnętrzny praktyka

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2500 zł

po zebraniu grupy

ul. Gdańska 163

WIĘCEJ Kurs odbywa się na początku i końcu każdego miesiąca (od połowy marca do połowy listopada - praktyka).

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd
każdy egzamin wewnętrzny teoria
pierwszy egzamin wewnętrzny praktyka
materiały dla kursantów
wypożyczenie motocykla na egzamin państwowy

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
kolejny egzamin wewnętrzny praktyka

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2500 zł

po zebraniu grupy

ul. Gdańska 163

WIĘCEJ Kurs odbywa się na początku i końcu każdego miesiąca (od połowy marca do połowy listopada - praktyka).

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd
każdy egzamin wewnętrzny teoria
pierwszy egzamin wewnętrzny praktyka
materiały dla kursantów
wypożyczenie motocykla na egzamin państwowy

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
kolejny egzamin wewnętrzny praktyka

kat. B1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2700 zł

po zebraniu grupy

ul. Gdańska 163, Początek i koniec każdego miesiąca.

WIĘCEJ Kursy odbywają się cyklicznie co dwa tygodnie.
- Część teoretyczna to 6 spotkań po 5 godzin lekcyjnych, uczniowie sami decydują o terminach spotkań.
- Część praktyczną realizujemy w godzinach: 7-21 (pn-pt) ,8-16 (sobota-niedziela).

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd
każdy egzamin wewnętrzny teoria
pierwszy egzamin wewnętrzny praktyka
materiały dla kursantów
wypożyczenie samochodu na egzamin państwowy

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
kolejny egzamin wewnętrzny praktyka

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Raty własne

3000 zł

po zebraniu grupy

ul. Gdańska 163

WIĘCEJ Kurs można zrealizować w miesiąc.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
każdy egzamin wewnętrzny teoria
pierwszy egzamin wewnętrzny praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
kolejny egzamin wewnętrzny praktyka

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Indywidualny, Raty własne

3500 zł

codziennie

ul. Gdańska 163

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
każdy egzamin wewnętrzny teoria
pierwszy egzamin wewnętrzny praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
kolejny egzamin wewnętrzny praktyka

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ W miarę posiadanych możliwości. Pierwszeństwo posiadają kursanci naszej szkoły.

cena za pakiet: 180 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

kategoria A

WIĘCEJ Jazdy dodatkowe: plac manewrowy 70 zł/godz, miasto 90 zł/godz

cena za pakiet: 180 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

kategoria A1

WIĘCEJ Jazdy dodatkowe: plac manewrowy 70 zł/godz, miasto 90 zł/godz

cena za pakiet: 180 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

kategoria A2

WIĘCEJ Jazdy dodatkowe: plac manewrowy 70 zł/godz, miasto 90 zł/godz

cena za pakiet: 180 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

kategoria AM

WIĘCEJ Jazdy dodatkowe: plac manewrowy 60 zł/godz, miasto 80 zł/godz

cena za pakiet: 160 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Jan Zubrycki

Jan Zubrycki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Na egzamin idzie się żeby zdać, nie ma myślenia "a może mi się uda", tylko pewność swoich umiejętności i spokój. Przez złamanie nogi, miałem drugie podejście po półrocznej przerwie - wystarczyło kilka jazd przypominających i zdane.

Odpowiedź:

Janek. Z małymi przygodami ale pozytywnie. Gratulujemy. Dzięki za opinię. Szerokości.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Oliwia Lubowicz

Oliwia Lubowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo się cieszę że miałam przyjemność uczyć się w tej szkole. Zdane za pierwszym razem!!

Odpowiedź:

Oliwia. Gratulujemy sukcesu. Dzięki za opinię. Życzymy powodzenia na siatkarskich arenach. Szerokiej drogi.

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Łukasz Ja-szek

Łukasz Ja-szek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła, perfekcyjne przygotowanie do egzaminu i samodzielnej jazdy. Kurs ukończyłem w "expressowym" tempie niecałe 6 tygodni. Pan Adam, Jacek, Szymon są najlepszymi instruktorami jakich można sobie wymarzyć! Wiele mnie nauczyli i przekazali dużo cennych wskazówek, dzięki nim zdałem za pierwszym razem, szczerze polecam ! Pozdrawiam Ekipe ze szkoły.

Odpowiedź:

Łukasz. Tak to powinno być. Gratulujemy. Dzięki za opinię. Bezpiecznego jeżdżenia na dwóch kołach.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karolina Stałowska

Karolina Stałowska
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 08.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła na najwyższym poziomie ... rewelacyjni instruktorzy i instruktorka !!!brawo!!!!! polecam z całego serduszka ❤️

Odpowiedź:

Karolina. Gratulujemy kolejnego sukcesu. Dzięki za opinię. Bezpiecznego jeżdżenia na dwóch kołach.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Maciej Wojciechowski

Maciej Wojciechowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełen profesjonalizm u instruktorów, serdecznie polecam.

Odpowiedź:

Maciej. Super. Gratulujemy sukcesu. Dziękujemy za opinię. Szerokości.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność
- Wadybrak
Kamil Stankiewicz

Kamil Stankiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, zdane za pierwszym!

Odpowiedź:

Kamil. Gratulujemy sukcesu. Dzięki za opinię. Bezpiecznego jeżdżenia na dwóch kołach.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karolina Stałowska

Karolina Stałowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam całym serduchem ❤️ najlepsza szkoła w Bydgoszczy . Kiedyś ja się uczyłam a teraz nie było innej opcji dla mojego Syna .... Brawo dla Was !!!!!

Odpowiedź:

Karolina. Po pewnym czasie gratulujemy sukcesu. Dzięki za opinię. Szerokiej drogi. Synem już się we właściwy sposób zajmujemy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Magdalena Sibierska

Magdalena Sibierska
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 03.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła z profesjonalnymi instruktorami. Indywidualne podejście do kursanta, wszystko dokładnie wytłumaczone. Po kursie kat. B i egzaminie zdanym za pierwszym razem, nie mogłam innej szkoły wybrać na kat. A. Jazdy w tej szkole, to sama przyjemność. Pan Adam nie tylko nauczył jak zdać egzamin, ale także jak dobrze jeździć i czuć się swobodnie. Polecam każdemu!

Odpowiedź:

Magda. Kolejny sukces. Wszystko za pierwszym razem. Gratulujemy. Dzięki za opinię. Bezpiecznego jeżdżenia na dwóch kołach.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Stanisław Bugalski

Stanisław Bugalski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam każdemu tą szkołę. Nie da się znaleźć lepszej. Widać naprawdę, że instruktorzy z powołania, lubią to co robią, świetnie to robią. Uczyć się tu to sama przyjemność. Jest tak miła atmosfera, że aż ciężko jest kończyć naukę tutaj.

Odpowiedź:

Stanisław. Nasze gratulacje. Dzięki za opinię. Bezpiecznego jeżdżenia na dwóch kołach.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jonatan Pietrzak

Jonatan Pietrzak
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 02.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przemiła atmosfera, instruktorzy z powołania wszystko wytłumaczą i odpowiedzą na każde pytanie. Zdane za 1 razem ;)

Odpowiedź:

Jonatan. Kolejna kategoria i ponownie sukces. Gratulujemy. Dzięki za opinię. Szerokości.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktor Garczewski

Wiktor Garczewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

wykłady o dobrych godzinach, ciekawe, pani zadaje pytania czy każdy wszystko rozumie. Bardzo wysoki poziom doświadczenia instruktorów. Wszystko tłumaczom jeżeli się czegoś nie rozumie. Super podejście do kursantów.

Odpowiedź:

Wiktor. Nasze gratulacje. Dzięki za opinię. Szerokości.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maciej Gruszczyński

Maciej Gruszczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.05.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Szkoła jazdy na najwyższym poziomie! Szkolenie przeprowadzone przez bardzo profesjonalnych instruktorów z indywidualnym podejściem do kursanta. Jazdy zorganizowane z różnymi instruktorami, dostępne w dogodnym czasie, zarówno podczas zwiększonego jak i mniejszego ruchu na drodze. Rzetelnie i cierpliwie przekazywana wiedza. Przyjazna i bezstresowa atmosfera podczas nauki jazdy. Szkolenie umożliwiło mi zdobycie wszechstronnych umiejętności i nauczyło prawidłowego, bezpiecznego zachowania na drodze. Szczerze polecam!

Odpowiedź:

Maciej. Naszym zadaniem było to o czym napisałeś. Gratulujemy. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Maciej O ......a ip: 46.204.68.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam

Odpowiedź:

Maciej. Nasze gratulacje. Dzięki za opinię. Bezpiecznego jeżdżenia na dwóch kołach.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Hubert S ........... ip: 87.205.94.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne przygotowanie do egzaminu i miła atmosfera, a co najważniejsze to elastyczność umawiania się na jazdy (z dnia na dzień). Polecam.

Odpowiedź:

Hubert. Nasze gratulacje. Dziękujemy za opinię. Bezpiecznego jeżdżenia na dwóch kołach.

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Nikola Paczkowska

Nikola Paczkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobra szkoła polecam ! Instruktorzy są bardzo mili i cierpliwi ^^

Odpowiedź:

Nikola. Gratulujemy sukcesu. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Michał Fletka

Michał Fletka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

profesjonalne podejście do kursanta podczas teorii i praktyki. Elastyczne godziny jazd co ułatwia sprawę osobą uczącym się lub pracującym na zmiany. Jazdy odbywają się z kilkoma instruktorami dzięki czemu każdy zwracał uwagę na coś innego co znacząco ułatwia zdanie egzaminu. Polecam!

Odpowiedź:

Michał. Nasze gratulacje. Dzięki za opinię. Szerokości.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Anna Łoś

Anna Łoś
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera Zajefajni instruktorzy!!!! Lekcje przeprowadzone profesjonalnie Duuuuzo cierpliwości dla kursantów Pozdrawiam całą ekipę Hanka ????

Odpowiedź:

Hanka. Wielkie gratulacje. Dziękujemy za opinię. Bezpiecznego jeżdżenia na dwóch kołach.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jarek Bartosz

Jarek Bartosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.05.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Od początku: 1) Świetnie przeprowadzone wykłady, już po nich można pisać testy na +65pkt, a po przerobieniu bazy pytań teoria w ogóle nie jest problemem :). Mimo że szkoła posiada "tylko" dwa auta, to nie ma problemu z dostępnością jazd, instruktorów jest kilku - z każdym się jeździ i każdy zwróci uwagę na coś innego, dzięki czemu można naprawdę porządnie się nauczyć :). W tej szkole nie ma też natłoku kursantów, dzięki czemu instruktorzy wszystkich pamiętają i znają, co zapewnia miłą atmosferę w czasie jazd. Jazdy zawsze trwają równo 2h i 100% z nich jest wykorzystane. Gorąco polecam :)

Odpowiedź:

Jarek. Gratulujemy sukcesu. Dziękujemy za bardzo wnikliwą opinię. Szerokości.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mikołaj Weroniczak

Mikołaj Weroniczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne przygotowanie do egzaminu i miła atmosfera polecam.

Odpowiedź:

Mikołaj. To Twoje pierwsze prawo jazdy. Gratulujemy. Dzięki za opinię. Bezpiecznego jeżdżenia na dwóch kołach.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Patryk Smoliński

Patryk Smoliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy, z każdym instruktorem naprawdę fajnie się jeździ. POLECAM

Odpowiedź:

Patryk. Nasze gratulacje. Dzięki za opinię. Szerokiej drogi.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Michal Anioł

Michal Anioł
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.05.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko na swoim miejscu tak jak powinno być szybkie terminy porządni i cierpliwi instruktorzy , którzy wytłumaczą wszystko od dobrej strony Serdecznie polecam ☺️

Odpowiedź:

Michał. Nasze gratulacje. Dziękujemy za opinię. Bezpiecznego jeżdżenia na dwóch kołach.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Jakub Sidorowicz-Wojno

Jakub Sidorowicz-Wojno
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Uważam, że szkoła naprawdę dobrze szkoli kursantów , instruktorowie są bardzo mili i widać, że znają się na rzeczy. Cały kurs przebiega łatwo i bezstresowo. Uważam tą szkołę za dobry wybór i polecam każdemu komu marzy się zdać przy pierwszym podejściu! Pozdrawiam!

Odpowiedź:

Kuba. Gratulujemy sukcesu. Dzięki za opinię. Szerokości.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadywysoka cena,
Katarzyna Trafny

Katarzyna Trafny
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.05.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super szkoła. Świetne przygotowanie. Serdecznie wszystkim polecam.

Odpowiedź:

Kasiu. Gratulujemy sukcesu. Jesteśmy również otwarci na pracę nie tylko z naszymi kursantami. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Amelia Farbotko

Amelia Farbotko
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 28.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, zdane za pierwszym razem! :D

Odpowiedź:

Amelia. Gratulujemy sukcesu. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Katarzyna Kopeć

Katarzyna Kopeć
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gdy rozpoczęłam kurs na kat.A, już na pierwszych zajęciach wiedziałam, że trafiłam w dobre miejsce, a opinie w internecie nie są wystawione z przypadku. Panowie poświęcili mi wystarczająco uwagi, angażowali się w zajęcia. Nie mydlili oczu, byli szczerzy i cierpliwie odpowiadali na masę moich pytań. Mimo mojego ograniczonego czasu, udało się dopasować godziny jazd. Każdy z instruktorów jest inny i to wielki plus. Usłyszałam, że kursant przed egzaminem jest priorytetem i tak też było. W dniu egzaminu, Pan Adam, pojechał ze mną do WORDu, wszystko krok po kroku wytłumaczył. Czułam wsparcie do samego końca. Mimo wielkiego stresu, egzamin zakończony wynikiem pozytywnym.

Odpowiedź:

Kasiu. Nasze gratulacje. Dziękujemy za bardzo wnikliwą opinię. Bezpiecznego jeżdżenia na dwóch kołach.

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Katarzyna T ....y ip: 89.73.40.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetna szkoła jazdy. Bardzo dobry kontakt z instruktorami, wszyscy bardzo pomocni, profesjonalni i życzliwi, pomogli mi nabrać pewności siebie. Umawianie się na jazdy bez żadnych problemów - duża dostępność godzin, również w weekendy. Dziękuję przede wszystkim Darkowi i Gosi. Serdecznie polecam.

Odpowiedź:

Kasiu. Nasze gratulacje. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Aleksandra Budnik

Aleksandra Budnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam! Spoko atmosfera :D

Odpowiedź:

Ola. Nasze gratulacje. Dzięki za opinię. Szerokiej drogi.

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Remigiusz Burczyński

Remigiusz Burczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam!

Odpowiedź:

Remigiusz. Gratulujemy sukcesu. Dzięki za opinię. Szerokości.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Oliwia Rajchen

Oliwia Rajchen
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam!

Odpowiedź:

Oliwia. Nasze gratulacje. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Michał Piotrowski

Michał Piotrowski
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 21.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam!

Odpowiedź:

Michał. Gratulujemy sukcesu. Dzięki za opinię. Szerokości.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak