Ekspres-Oskroba

 950 opinii w tym 682 zaufane

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Ekspres-Oskroba
ul. Gdańska 163
85-915 Bydgoszcz

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

Opis

Szkoła nauki jazdy Ekspres-Oskroba Adam Oskroba powstała w 2006 roku. W okresie 16 lat wyszkoliliśmy ponad 4500 kierowców, z czego większość zdała ten trudny egzamin za pierwszym razem. Potwierdzają ten fakt wysokie miejsca w zestawieniach zdawalności publikowanych przez Wydział Uprawnień Komunikacyjnych UM Bydgoszcz. Dewizą naszej pracy jest profesjonalizm i skuteczność szkolenia. Zdecydowana większość naszych absolwentów trafiła do naszej szkoły z polecenia osób wyszkolonych. Infrastruktura ośrodka: plac manewrowy, sala wykładowa i biuro znajdują się na terenie CWZS Zawisza. Z tego terenu wyjeżdżamy bezpośrednio na trasy egzaminacyjne co jest dodatkowym atutem. W szkole zatrudnionych jest ośmiu doświadczonych instruktorów i ratownik medyczny. Do szkolenia używamy samochodów Toyota Yaris oraz motocykli i motorowerów marki Yamaha.

Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2500 zł

po zebraniu grupy

ul. Gdańska 163, Początek i koniec każdego miesiąca.

WIĘCEJ Kursy odbywają się cyklicznie co dwa tygodnie.
- Część teoretyczna to 6 spotkań po 5 godzin lekcyjnych, uczniowie sami decydują o terminach spotkań.
- Część praktyczną realizujemy w godzinach: 7-21 (pn-pt) ,8-16 (sobota-niedziela).

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
każdy egzamin wewnętrzny teoria
pierwszy egzamin wewnętrzny praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
kolejny egzamin wewnętrzny praktyka

kat. AM, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1500 zł

po zebraniu grupy

ul. Gdańska 163

WIĘCEJ Motorowery z automatyczną i manualną skrzynią biegów.

Kurs odbywa się na początku i końcu każdego miesiąca (od połowy marca do połowy listopada - praktyka).

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
10 godzin (po 60 min) jazd
każdy egzamin wewnętrzny teoria
pierwszy egzamin wewnętrzny praktyka
materiały dla kursantów
wypożyczenie motocykla na egzamin państwowy

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
kolejny egzamin wewnętrzny praktyka

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2300 zł

po zebraniu grupy

ul. Gdańska 163,

WIĘCEJ Kurs odbywa się na początku i końcu każdego miesiąca (od połowy marca do połowy listopada - praktyka).

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd
każdy egzamin wewnętrzny teoria
pierwszy egzamin wewnętrzny praktyka
materiały dla kursantów
wypożyczenie motocykla na egzamin państwowy

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
kolejny egzamin wewnętrzny praktyka

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2500 zł

po zebraniu grupy

ul. Gdańska 163

WIĘCEJ Kurs odbywa się na początku i końcu każdego miesiąca (od połowy marca do połowy listopada - praktyka).

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd
każdy egzamin wewnętrzny teoria
pierwszy egzamin wewnętrzny praktyka
materiały dla kursantów
wypożyczenie motocykla na egzamin państwowy

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
kolejny egzamin wewnętrzny praktyka

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2500 zł

po zebraniu grupy

ul. Gdańska 163

WIĘCEJ Kurs odbywa się na początku i końcu każdego miesiąca (od połowy marca do połowy listopada - praktyka).

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd
każdy egzamin wewnętrzny teoria
pierwszy egzamin wewnętrzny praktyka
materiały dla kursantów
wypożyczenie motocykla na egzamin państwowy

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
kolejny egzamin wewnętrzny praktyka

kat. B1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2700 zł

po zebraniu grupy

ul. Gdańska 163, Początek i koniec każdego miesiąca.

WIĘCEJ Kursy odbywają się cyklicznie co dwa tygodnie.
- Część teoretyczna to 6 spotkań po 5 godzin lekcyjnych, uczniowie sami decydują o terminach spotkań.
- Część praktyczną realizujemy w godzinach: 7-21 (pn-pt) ,8-16 (sobota-niedziela).

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd
każdy egzamin wewnętrzny teoria
pierwszy egzamin wewnętrzny praktyka
materiały dla kursantów
wypożyczenie samochodu na egzamin państwowy

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
kolejny egzamin wewnętrzny praktyka

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Raty własne

3000 zł

po zebraniu grupy

ul. Gdańska 163

WIĘCEJ Kurs można zrealizować w miesiąc.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
każdy egzamin wewnętrzny teoria
pierwszy egzamin wewnętrzny praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
kolejny egzamin wewnętrzny praktyka

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Indywidualny, Raty własne

3500 zł

codziennie

ul. Gdańska 163

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
każdy egzamin wewnętrzny teoria
pierwszy egzamin wewnętrzny praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
kolejny egzamin wewnętrzny praktyka

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ W miarę posiadanych możliwości. Pierwszeństwo posiadają kursanci naszej szkoły.

cena za pakiet: 180 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

kategoria A

WIĘCEJ Jazdy dodatkowe: plac manewrowy 70 zł/godz, miasto 90 zł/godz

cena za pakiet: 180 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

kategoria A1

WIĘCEJ Jazdy dodatkowe: plac manewrowy 70 zł/godz, miasto 90 zł/godz

cena za pakiet: 180 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

kategoria A2

WIĘCEJ Jazdy dodatkowe: plac manewrowy 70 zł/godz, miasto 90 zł/godz

cena za pakiet: 180 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

kategoria AM

WIĘCEJ Jazdy dodatkowe: plac manewrowy 60 zł/godz, miasto 80 zł/godz

cena za pakiet: 160 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Michał G ........ ip: 158.75.119.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy, od każdego egzaminatora nauczyłem się czegoś innego, indywidualne podejście do kursanta. Najwięcej zawdzięczam Panu Piotrowi-dzięki niemu zdałem egzamin za pierwszym razem. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Paulina Russ

Paulina Russ
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.11.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła godna polecenia, perfekcyjne przygotowanie do egzaminu w miłej atmosferze. Wyrozumiałe grono instruktorów.

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Kacper Lauda

Kacper Lauda
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam bardzo tą szkołę jazdy profesjonalne podejście do kursanta.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Iga S .........a ip: 89.73.198.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Do prawa jazdy wróciłam po 13 latach przerwy, nie mając pojęcia jak podejść do tematu po takiej długiej przerwie. Uzyskałam wszystkie potrzebne informacje oraz wsparcie przemiłych i profesjonalnych instruktorów. Ogromny plus za to ze jeździ się z różnymi instruktorami I różnymi autami. Znacznie ułatwiło mi to egzamin. Raz jeszcze dziękuje całej ekipie za wspólny sukces i zdane prawko! ☺️ Polecam szkole z całego serca, każdemu !!!!!!!

Odpowiedź:

Iga. Cieszymy się Twoim sukcesem. Dzięki za wnikliwą opinię. Szerokiej drogi.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Weronika Krysińska

Weronika Krysińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze polecam tę szkołę jazdy. Kurs był ekspresowy, a instruktorzy są sympatyczni i profesjonalni. Dziękuję każdemu z osobna za wsparcie i cenne rady.

Odpowiedź:

Weronika. Gratulujemy zdanego egzaminu. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mikołaj H ....n ip: 31.11.128.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy z bardzo dobrym podejściem, zero niepotrzebnego stresu, wszystko dobrze wytłumaczone.

Odpowiedź:

Mikołaj. Gratulujemy sukcesu. Dzięki za opinię. Szerokości i bezpiecznego jeżdżenia na dwóch kołach.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

K .............i ip: 31.0.40.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super przygotowanie, polecam

Odpowiedź:

Konrad. Nasze gratulacje. Dzięki za opinię. Bezpiecznego jeżdżenia na dwóch kołach.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Adrian ....a ip: 213.134.164.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tą szkołę jazdy. Profesjonalne podejście Pana Darka i Piotra poskutkowało super przygotowaniem do jazdy samochodem. Nic tylko się zapisywać!

Odpowiedź:

Adrian. Pokazałeś że zdać egzamin w Warszawie to nie jest problem. Dzięki za opinię. Szerokiej drogi.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jan W .... ip: 83.21.238.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoliłem się z dłuższa przerwa wakacyjna u 4 instruktorów. Każdy profesjonalnie i z zaangażowaniem przekazywał wiedzę i uwagi. Szczerze polecam

Odpowiedź:

Janek. Gratulujemy sukcesu. Dzięki za opinię. Bezpiecznego jeżdżenia na dwóch kołach.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Bartosz D .......i ip: 46.238.229.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

polecam

Odpowiedź:

Bartek. Gratulujemy sukcesu. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Dominik G .....i ip: 109.173.130.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobra szkoła

Odpowiedź:

Dominik. Nasze gratulacje. Dzięki za opinię. Szerokości.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Adrian P ... ip: 188.146.77.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super przygotowanie do egzaminu.

Odpowiedź:

Adrian. Gratulujemy sukcesu. Dzięki za opinię. Szerokości.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jakub K ....s ip: 5.184.102.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Cześć, Chcąc zacząć przygodę jako motocyklista, zapisałem się do szkoły Ekspres Oskroba. Powiem tak ! Lepiej trafić nie mogłem. Bogate doświadczenie szkoły pozytywnie mnie zaskoczyło. Miałem przyjemność pozyskania wiedzy i doświadczenia od wszystkich instruktorów. Było to najlepsze co mogłem otrzymać. Bardzo dziękuję każdemu instruktorowi który poświecił mi swój czas, Panowie robią to naprawdę z pasji. Otrzymałem od nich wiele cennych rad których na pewno nie zapomnę. Co tu więcej opisać efekt zdania za 1 razem powinien mówić samo za siebie. Danie 5 gwiazdek nie jest adekwatne do możliwości szkoły.

Odpowiedź:

Kuba. Gratulujemy sukcesu. Tak wnikliwa opinia i pozytywna jak Twoja zdarza się bardzo rzadko. Dzięki. Bezpiecznego jeżdżenia na dwóch kołach.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ala Świechowicz

Ala Świechowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam! Mili instruktorzy i super atmosfera

Odpowiedź:

Ala. Nasze gratulacje. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Madzia Borowicz

Madzia Borowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.11.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam serdecznie tą szkołe jazdy! Dzięki profesjonalnemu podejściu instruktora udało mi się zdobyć prawo jazdy. Otrzymałam ogrom wiedzy i rad. Szczególnie dziękuję Panu Darkowi K. za cierpliwość i przygotowanie do egzaminu! Polecam z całego serca !

Odpowiedź:

Madzia. Jak widzisz pomagamy każdemu. Nasze gratulacje. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Lubka M ....... ip: 5.184.100.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła godna polecenia , profesjonalne przygotowanie do egzaminu.

Odpowiedź:

Mikołaj. Gratulujemy sukcesu. Dzięki za opinię. Szerokości.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kacper Retecki

Kacper Retecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zostałem przygotowany kompleksowo do egzaminu, bardzo przyjemna atmosfera z instruktorami i bezproblemowe umawianie się na jazdy.

Odpowiedź:

Kacper. Nasze gratulacje. Dzięki za opinię. Szerokości.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Darianna Kufel

Darianna Kufel
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.11.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Szkoła godna polecenia.Zdałam za pierwszym razem!Szczególne podziękowania dla p.Piotra dzięki któremu nauczyłam sie pewnie jeździć! opanowany,cierpliwy,wszystko wytłumaczy,uspokoi.Polecam też p.Kasię z którą mialam przyjemność jeździć. Nie zastanawiać się tylko iść!

Odpowiedź:

Daria. Cieszymy że mogliśmy pomóc. Gratulujemy. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jakub Kukliš

Jakub Kukliš
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miła atmosfera, naprawdę profesjonalni instruktorzy , na egzamin państwowy byłem przygotowany w 100% polecam !

Odpowiedź:

Kuba. Super. Gratulujemy. Dzięki za opinię. Szerokiej drogi.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Krzysztof S ....... ip: 185.245.84.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Witajcie. Myślałem że dużo już wiem o jeździe na motocyklu ale po kursie w szkole Pana Adama stwierdzam że wiedzalem mało i dopiero tam instruktorzy uświadomili mi moje błędy jakie nieświadomie popełniałem. Gorąco polecam wszystkim którzy jeszcze zastanawiają się nad wyborem szkoły jazdy. Ogromne doświadczenie, życzliwość i koleżeńska atmosfera a przy tym pełna profeska. Ps Pozdrawiam Pana Jacka i dozobaczenia na trasie:)

Odpowiedź:

Krzysztof. Dzięki za bardzo wnikliwą opinię. Cieszymy się że mogliśmy poszerzyć Twój punkt widzenia. Bezpiecznego jeżdżenia na dwóch kołach.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Szymon W .......k ip: 188.146.69.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Odbywałem kurs zarówno kategorii A jak i B w szkole jazdy Oskroba. W obydwu przypadkach kurs przebiegał sprawnie w 100%. Bardzo dobra organizacja oraz profesjonalni instruktorzy.

Odpowiedź:

Szymon. Gratulujemy sukcesów w obu kategoriach. Dzięki za opinię. Szerokości.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bartosz Koczorowski

Bartosz Koczorowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super instruktorzy zdane za 1 Razem , Polecam

Odpowiedź:

Bartek. Gratulujemy sukcesu. Dzięki za opinię. Szerokiej drogi.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Kupisiak

Julia Kupisiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam! Najlepsza szkoła w Bydgoszczy! Instruktorzy i właściciel Pan Adam są bardzo mili, cierpliwi, a przede wszystkim rzetelni, doświadczeni i profesjonalni. W miłej atmosferze przekazują sumiennie wiedzę i doskonale przygotowują do zdania egzaminu. Najwięcej godzin jeździłam z Panem Piotrem, który jest wspaniałym nauczycielem. Na wszystkie wątpliwości i pytania dostawałam wyczerpujące odpowiedzi. Każda wyjeżdżona godzina była w 100% wyeksploatowana. Wszystkie cenne wskazówki wykorzystałam na egzaminie, który zdałam za pierwszym razem. Bardzo dziękuję wszystkim, którzy mnie uczyli. Jesteście wspaniali !!!

Odpowiedź:

Julia. Twój sukces to dla nas powód do radości. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Michalski

Mateusz Michalski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

bardzo polecam!

Odpowiedź:

Mateusz. Gratulujemy sukcesu. Dzięki za opinię. Szerokości.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Piotr Oracz

Piotr Oracz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Rzetelne przygotowanie i dobra atmosfera, egzamin zdany za 1 razem, polecam.

Odpowiedź:

Piotr. Nasze gratulacje. Dzięki za opinię. Szerokiej drogi.

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak
Oliver Tomaszewski

Oliver Tomaszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy ze spokojnym podejściem do ucznia, wytłumaczą wszystko nawet drobnostki aby zdać w WORD

Odpowiedź:

Oliver. Gratulujemy zdanego egzaminu. Dzięki za opinię. Szerokości.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność
- Wadybrak
Zenon Ziegert

Zenon Ziegert
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gdybym miał wybierać szkołę teraz, bez zastanowienia wybrałbym ponownie tę samą

Odpowiedź:

Zenon. Gratulujemy sukcesu. Dzięki za opinię. Bezpiecznego jeżdżenia na dwóch kołach.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność
- Wadybrak
Piotr Centkowski

Piotr Centkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam,

Odpowiedź:

Piotr. Nasze gratulacje. Dzięki za opinię. Szerokości.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kuba Nadolny

Kuba Nadolny
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super, bardzo polecam

Odpowiedź:

Kuba. Gratulujemy zdanego egzaminu. Dzięki za opinię. Szerokiej drogi.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Andrzej P ....e ip: 31.0.57.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super podejście przydatne rady No i oczywiście znakomici instruktorzy bardzo miła atmosfera polecam naprawdę warto nauczyłem sie nie tylko na Egzamin ale również na przyszłość mojej przygody z motocyklami !!!!

Odpowiedź:

Andrzej. Gratulujemy sukcesu. Dzięki za opinię. Bezpiecznego jeżdżenia na dwóch kołach.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak