Ekspres-Oskroba

 779 opinii w tym 562 zaufane

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Ekspres-Oskroba
ul. Gdańska 163
85-915 Bydgoszcz

Kontakt

Opis

Szkoła nauki jazdy Ekspres-Oskroba Adam Oskroba powstała w 2006 roku. W okresie 15 lat wyszkoliliśmy ponad 4300 kierowców, z czego większość zdała ten trudny egzamin za pierwszym razem. Potwierdzają ten fakt wysokie miejsca w zestawieniach zdawalności publikowanych przez Wydział Uprawnień Komunikacyjnych UM Bydgoszcz. Dewizą naszej pracy jest profesjonalizm i skuteczność szkolenia. Zdecydowana większość naszych absolwentów trafiła do naszej szkoły z polecenia osób wyszkolonych. Infrastruktura ośrodka: plac manewrowy, sala wykładowa i biuro znajdują się na terenie CWZS Zawisza. Z tego terenu wyjeżdżamy bezpośrednio na trasy egzaminacyjne co jest dodatkowym atutem. W szkole zatrudnionych jest ośmiu doświadczonych instruktorów i ratownik medyczny. Do szkolenia używamy samochodów Toyota Yaris oraz motocykli i motorowerów marki Yamaha.

Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2400 zł

po zebraniu grupy

ul. Gdańska 163, Początek i koniec każdego miesiąca.

WIĘCEJ Kursy odbywają się cyklicznie co dwa tygodnie.
- Część teoretyczna to 6 spotkań po 5 godzin lekcyjnych, uczniowie sami decydują o terminach spotkań.
- Część praktyczną realizujemy w godzinach: 7-21 (pn-pt) ,8-16 (sobota-niedziela).

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
każdy egzamin wewnętrzny teoria
pierwszy egzamin wewnętrzny praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
kolejny egzamin wewnętrzny praktyka

kat. AM, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1500 zł

po zebraniu grupy

ul. Gdańska 163

WIĘCEJ Motorowery z automatyczną i manualną skrzynią biegów.

Kurs odbywa się na początku i końcu każdego miesiąca (od połowy marca do połowy listopada - praktyka).

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
10 godzin (po 60 min) jazd
każdy egzamin wewnętrzny teoria
pierwszy egzamin wewnętrzny praktyka
materiały dla kursantów
wypożyczenie motocykla na egzamin państwowy

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
kolejny egzamin wewnętrzny praktyka

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2300 zł

po zebraniu grupy

ul. Gdańska 163,

WIĘCEJ Kurs odbywa się na początku i końcu każdego miesiąca (od połowy marca do połowy listopada - praktyka).

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd
każdy egzamin wewnętrzny teoria
pierwszy egzamin wewnętrzny praktyka
materiały dla kursantów
wypożyczenie motocykla na egzamin państwowy

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
kolejny egzamin wewnętrzny praktyka

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2500 zł

po zebraniu grupy

ul. Gdańska 163

WIĘCEJ Kurs odbywa się na początku i końcu każdego miesiąca (od połowy marca do połowy listopada - praktyka).

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd
każdy egzamin wewnętrzny teoria
pierwszy egzamin wewnętrzny praktyka
materiały dla kursantów
wypożyczenie motocykla na egzamin państwowy

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
kolejny egzamin wewnętrzny praktyka

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2500 zł

po zebraniu grupy

ul. Gdańska 163

WIĘCEJ Kurs odbywa się na początku i końcu każdego miesiąca (od połowy marca do połowy listopada - praktyka).

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd
każdy egzamin wewnętrzny teoria
pierwszy egzamin wewnętrzny praktyka
materiały dla kursantów
wypożyczenie motocykla na egzamin państwowy

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
kolejny egzamin wewnętrzny praktyka

kat. B1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2600 zł

po zebraniu grupy

ul. Gdańska 163, Początek i koniec każdego miesiąca.

WIĘCEJ Kursy odbywają się cyklicznie co dwa tygodnie.
- Część teoretyczna to 6 spotkań po 5 godzin lekcyjnych, uczniowie sami decydują o terminach spotkań.
- Część praktyczną realizujemy w godzinach: 7-21 (pn-pt) ,8-16 (sobota-niedziela).

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd
każdy egzamin wewnętrzny teoria
pierwszy egzamin wewnętrzny praktyka
materiały dla kursantów
wypożyczenie samochodu na egzamin państwowy

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
kolejny egzamin wewnętrzny praktyka

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Raty własne

3000 zł

po zebraniu grupy

ul. Gdańska 163

WIĘCEJ Kurs można zrealizować w miesiąc.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
każdy egzamin wewnętrzny teoria
pierwszy egzamin wewnętrzny praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
kolejny egzamin wewnętrzny praktyka

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Indywidualny, Raty własne

3500 zł

codziennie

ul. Gdańska 163

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
każdy egzamin wewnętrzny teoria
pierwszy egzamin wewnętrzny praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
kolejny egzamin wewnętrzny praktyka

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ W miarę posiadanych możliwości. Pierwszeństwo posiadają kursanci naszej szkoły.

cena za pakiet: 160 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

kategoria A

WIĘCEJ Jazdy dodatkowe: plac manewrowy 70 zł/godz, miasto 90 zł/godz

cena za pakiet: 180 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

kategoria A1

WIĘCEJ Jazdy dodatkowe: plac manewrowy 70 zł/godz, miasto 90 zł/godz

cena za pakiet: 180 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

kategoria A2

WIĘCEJ Jazdy dodatkowe: plac manewrowy 70 zł/godz, miasto 90 zł/godz

cena za pakiet: 180 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

kategoria AM

WIĘCEJ Jazdy dodatkowe: plac manewrowy 60 zł/godz, miasto 80 zł/godz

cena za pakiet: 160 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Daniel S ....a ip: 5.184.117.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobra szkoła

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Krystian Paczkowski

Krystian Paczkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobra szkoła polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Wiktoria Ślęzak

Wiktoria Ślęzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Swój pierwszy egzamin oblałam i nie jeździłam autem miesiąc czekając na kolejny egzamin. Wykupiłam w tej szkole jazdy tylko 2 godziny jazdy doszkalającej w dzień egzaminu i udało mi się zdać niemalże bezbłędnie i w mniej niż pół godziny. Same jazdy były w bardzo miłej atmosferze, instruktor chętnie rozmawiał "na luzie", mówił co robię dobrze, a co źle, był wyrozumiały i gdy jakiś odcinek drogi sprawiał mi trudność, odpowiadał na moje pytania, a potem przejechaliśmy go raz jeszcze. Jazdy były dostosowane do moich potrzeb. Pełen profesjonalizm. Bardzo Polecam!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Paweł Marcinkowski

Paweł Marcinkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetni instruktorzy i podejście do kursanta. Polecam.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadyproblemy z umawianiem na jazdy,

Oskar W ......k ip: 5.173.30.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdałem za pierwszym razem, dziękuje bardzo za przygotowanie. Polecam szkole każdemu kto chce zdać egzamin bez problemów

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Magdalena N ......... ip: 31.60.233.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy poważnie podchodzą do nauki. Jazdy odbywają sie na kilku samochodach, a oprócz prowadzącego lekcje są z innymi instruktorami co sprawia, ze od samego początku przyzwyczajamy się do zmiany osoby wydającej polecenia. Jest to bardzo pomocne podczas egzaminu. Uczący są doskonale zorientowani o naszych słabościach, często ćwiczac je z nami aż do perfekcji. Trasy przejazdu to przewidywalne trasy egzaminu. Nie ma mowy o załatwianiu prywatnych spraw, tylko nauka. Najwiekszym plusem tej szkoły jest szeroka dostępność godzin jazdy od rana do wieczora, od poniedziałku do niedzieli. Gorąco polecam, bo atmosfera jest ciepła i przyjemna.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Katarzyna P .....t ip: 188.146.44.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobre podejście instruktorów, przyjazna atmosfera

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, punktualność
- Wadybrak
Nadia Stejbach

Nadia Stejbach
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nauka w tej szkole była czystą przyjemnością. Zarówno lekcje teorii jak i praktyki były doskonale zorganizowane a pomoc świetnych i przyjaznych instruktorów pozwoliła mi zdać egzamin państwowy za pierwszym razem. Naprawdę nie ma się do czego przyczepić.

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Oskar Szmyt

Oskar Szmyt
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Co tu wiele mówić - poziom nauki jest mistrzowski; zarówno jeżeli chodzi o stronę teorytyczną jak i o pratkyczną. Podejście instruktorów i samego właściciela zasługuje na ogromną pochwałę. Niebywale miła atmosfera ułatwia przyswajanie wiedzy - podczas jazd czułem się, jakbym podróżował z dobrze znaną mi osobą. Wiedza przekazywana jest w bardzo przystęny sposób. Instruktorzy są bardzo zaangażowani i pomocni. Samochody utrzymane w czystości i w pełni sprawne. Serdecznie polecam i pozdrawiam całą załogę "Ekspres Oskroba"!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wojciech .......k ip: 31.60.251.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam tę szkołę, bardzo rzetelni instruktorzy, jednak dodzwonić się do biura czasami było trudne

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadyproblemy z umawianiem na jazdy,
Szymon Krawczyk

Szymon Krawczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Bydgoszczy! Super atmosfera i profesjonalne podejście instruktorów m. in. Pan Darek, Piotr, Aleksander i oczywiście Pan Adam wykonują mega dobrą robotę... jak przystało na najlepszą szkołę w BDG. Żadne miejsce na egzaminie nie było dla mnie zaskoczeniem i dobrze wiedziałem jak się zachować w każdej sytuacji, co pozwoliło mi zdać za drugim razem. (Za pierwszym trochę mnie stres zjadł ale to tylko moja wina). Chcesz zdać za pierwszym razem to WYBIERZ TĄ SZKOŁE JAZDY. Serdecznie polecam Szymon :)

Odpowiedź:

Szymon. Gratulujemy sukcesu. Dziękujemy za wnikliwą opinię. Szerokiej drogi.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Igor G ............ ip: 188.47.55.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

W zeszłym roku odbyłem kurs na prawo jazdy w kat. A1. Zarówno część teoretyczna, jak i praktyczna była na bardzo dobrym poziomie. Instruktorem jazdy na motocykl był p. Jacek i myślę, że nie mogłem trafić na lepszego nauczyciela jazdy. Fachowo przygotował mnie do egzaminu. Poza tym bardzo sympatyczny Pan. Obecnie odbywam kurs na samochód. Jeżdżę z różnymi instruktorami, ale to nie jest żaden problem. Od każdego z Państwa dużo się uczę. Atutem też jest to, że przez dwie godziny jeżdżę sam z instruktorem. Czas jest w pełni wykorzystany. Bardzo polecam tą Szkołę Jazdy. Igor 18 lat

Odpowiedź:

Igor. Gratulujemy sukcesu w kategorii A1. Dzięki że znowu jesteś z nami. Dziękujemy za opinię.

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Michlińska

Julia Michlińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super!

Odpowiedź:

Super. Gratulujemy. Dzięki za opinię. Szerokiej drogi.

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Kasia Sobczyńska

Kasia Sobczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepsza szkoła jazdy w Bydgoszczy. Cierpliwi i profesjonalni instruktorzy. Polecam każdemu, kto chce stać się dobrym kierowcą.

Odpowiedź:

Kasiu. Cieszymy się że mogliśmy pomóc. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Alicja Tobolska

Alicja Tobolska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tą szkołę. Super atmosfera, profesjonalne podejście. Pan Piotr no po prostu mistrz , polecam ????????

Odpowiedź:

Alicja. Gratulujemy sukcesu. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wiktoria W ....y ip: 89.64.97.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła jazdy rzetelnie przygotowująca do egzaminu państwowego. Profesjonalne oraz indywidualne podejście do kursanta. Serdecznie polecam :)

Odpowiedź:

Wiktoria. Gratulujemy sukcesu. Dzięki za opinię. Szerokiej drogi.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Agata Wiktoria Wach

Agata Wiktoria Wach
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam! Bardzo sympatyczni i profesjonalni instruktorzy :)

Odpowiedź:

Agata. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Zuzia Szczepanik

Zuzia Szczepanik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Sympatyczni i cierpliwi instruktorzy

Odpowiedź:

Zuzia. Gratulujemy zdanego egzaminu. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność
- Wadybrak
Milena Frańczak

Milena Frańczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam tą szkołę jazdy. Wspaniali instruktorzy którzy potrafią dokładnie i starannie wszystko wytłumaczyć, można też porozmawiać i pośmiać się żeby jazda nie byla taka straszna i stresuająca. Dostałam ogromne wsparcie przed egzaminem państwowym oraz dokładnie przećwiczyłam to czego nie byłam pewna, wspaniała komunikacja i wyrozumiałość instruktorów pozwoliła mi na zdanie prawa jazdy za drugim razem. Dziękuję bardzo każdemu instruktorowi za tą wspaniałą przygodę.

Odpowiedź:

Milena. Gratulujemy sukcesu. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Arek ŻUBeR

Arek ŻUBeR
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam

Odpowiedź:

Arek. Gratulujemy. Dzięki za opinię. Szerokości.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność
- Wadybrak
Alicjaa Jarmocik

Alicjaa Jarmocik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super przygotowanie zarówno pod samodzielną jazdę(co najważniejsze), jak i pod egzamin. Przystępując do kursu, pierwszy raz miałam styczność z samochodem, więc (oczywiście) bałam się za kierownicą, Teraz po wielu godzinach przygotowań i zdaniu egzaminu, czuję się pewnie na drodze, a jazda sprawia mi duża przyjemność. Także mogę z całego serca polecić tę szkołę jazdy.

Odpowiedź:

Alicja. Nasze gratulacje. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Hubert Pankowski

Hubert Pankowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetni instruktorzy i dobrze zadbany sprzęt. Tak jak kategorie A serdecznie polecam i B.

Odpowiedź:

Hubert. Z Tobą, to już prawie jak z naszym pracownikiem. Gratulujemy kolejnej kategorii prawa jazdy. Dzięki za opinię. Szerokości.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marcin Kwieciński

Marcin Kwieciński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Trafiłem na szkołę Ekspres-Oskroba po przykrych doświadczeniach z inną szkołą jazdy. Choć wykupiłem tylko 4 godziny doszkalające, to zupełnie wystarczyło, aby poprawić moje błędy i (co ważne!) zmienić moje nastawienie do egzaminu, który wydawał się "górą nie do zdobycia". Instruktorzy są bardzo cierpliwi i profesjonalni — dbają również o element wsparcia psychologicznego w procesie nauki, co było dla mnie być może najważniejsze, bo właśnie dzisiaj zdałem egzamin państwowy na prawo jazdy! :) Wielkie podziękowania dla Pana Darka i Szymona. Jedyne czego żałuję to fakt, że nie trafiłem na tę szkołę wcześniej, dlatego gorąco polecam skorzystanie z usług Oskroba-Ekspres wszystkim "trudnym przypadkom" i nie tylko :)))

Odpowiedź:

Marcin. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc. Dziękujemy za wnikliwą opinię. Szerokiej drogi.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Łukasz H ....s ip: 89.151.36.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam.

Odpowiedź:

Łukasz. Gratulujemy. Dzięki za opinię. Szerokości.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Martyna Kohutek

Martyna Kohutek
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 13.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

spokojna i cierpliwa nauka jazdy, przystępne dostępne godziny, odpowiednie podejście do zrobionych błędów, łatwość komunikacji i sympatyczna atmosfera.

Odpowiedź:

Martyna. Kolejny raz gratulujemy. To Twoja następna kategoria prawa jazdy. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Sylwia Cyran

Sylwia Cyran
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła, profesjonalne przygotowanie do egzaminów. Wszystko zdane za pierwszym razem. Polecam

Odpowiedź:

Sylwia. Gratulujemy sukcesu. Dzięki za opinię. Szerokiej drogi.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Sylwia C .... ip: 31.0.57.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

W tej szkole można liczyć na dobre przygotowanie do egzaminu. Jestem zadowolona i polecam. Wszystko zdane za pierwszym razem.

Odpowiedź:

Sylwia. Gratulujemy sukcesu. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Marcin W .........k ip: 94.254.225.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Profesjonalne podejście każdego z instruktorów, bardzo dobry i bezproblemowy kontakt. Egzamin zdany za pierwszym razem. Wykupiłem w tej szkole tylko jazdy doszkalające i egzamin praktyczny trwał 25 min. Wszystko pozytywnie, gorąco polecam!!!

Odpowiedź:

Marcin. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc. Gratulujemy. Dzięki za opinię. Szerokości.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Tymon Kitliński

Tymon Kitliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wyśmienita szkoła jazdy, jedna z najlepszych w Bydgoszczy.

Odpowiedź:

Tymon. Nasze gratulacje. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Oxana C .......h ip: 188.146.97.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetni instruktorzy i pozytywna atmosfera podczas każdej jazdy. Egzamin zdany za pierwszym podejściem.Szczerze polecam tą szkołę nauki jazdy !!!

Odpowiedź:

Oxana. Gratulujemy sukcesu. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak