Liczba odwiedzin: 34927 Jesteś właścicielem tej szkoły?

DROGOWSKAZ

  670 opinii w tym 500 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.09.2019

Jakub Trzeciak

Jakub Trzeciak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tą szkołę każdemu, kto naprawdę chce się dobrze nauczyć jeździć samochodem jak i motocyklem. Osobiście odbywałem tam kurs na kategorie B i A2. Instruktorzy poświęcali mi 100% swojej uwagi korygowali najmniejsze błędy, dało się pogadać, pośmiać ale też wiele wyciągnąć z ich cennych uwag dzięki czemu zarówno teorię i praktykę na kategorię B i A2 zdałem za 1 razem z czego jestem bardzo zadowolony :) Instruktorzy z powołania a nie jacyś podrabiańcy :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.08.2019

Duśka Janda

Duśka Janda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła oraz miła atmosfera ! Instruktorzy potrafią nauczyć dobrze !!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.08.2019

Dawid Karnas

Dawid Karnas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam wybór Drogowskazu! Całokształt przygotowań kierowany pod egzaminy w taki sposób że zdanie nie stanowi problemu. Trasy egzaminacyjne jeżdżone wielokrotnie co sprawia że podczas egzaminu wystarczy jechać jak zawsze ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.07.2019

Kinga Bębenek

Kinga Bębenek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę jazdy ,, Drogowskaz". Miła i luźna atmosfera.Profesjonalne podejście i elastyczne godziny jazdy. Pozdrawiam Pana Rafała, który pokazał mi wszystkie trasy, na które mogłam trafić na egzaminie.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.07.2019

Grzegorz Pudełko

Grzegorz Pudełko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs z kat. A odbyłem z Panem Grzegorzem. Miła i luźna atmosfera, brak problemów z umawiam się na kolejne jazdy (cały kurs trwał miesiąc), wszytko dobrze wytłumaczone, pomiar średniej prędkości podczas wykonywania zadań na placu, niska cena kursu. W cenie kursu jest możliwość jazdy po placu egzaminacyjnym WORD co jest dużym plusem. Egzamin zdany za pierwszym razem. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.07.2019

Kamil Owarzany

Kamil Owarzany
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko szybko i w pełni profesjonalnie w miłej atmosferze. Praktyka odbyta z Panem Rafałem, którego bardzo serdecznie POLECAM

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.07.2019

Dawid Łojek

Dawid Łojek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tą szkołę, miła atmosfera, fajni instruktorzy widać że robią to z pasją. Bardzo dobrze przygotowali mnie do egzaminu!!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.07.2019

Patrycja Pastuła

Patrycja Pastuła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Moim instruktorem był Pan Grzegorz osoba kompetentna, wyrozumiała, z fantastycznym podejściem do kursanta. Zależało mi na szybkim skończeniu kursu i udało się bez najmniejszego problemu z umawianiem sie na jazdy. Bardzo miła atmosfera. OSK Drogowskaz z czystym sumieniem polecam każdemu, komu zależy na luźnej atmosferze i przyswojeniu wszystkich elementów niezbędnych do zdania egzaminu. Egzamin przebiegał po trasach, które były przerabiane na kursie wiec nic mnie nie zaskoczyło. Jeszcze raz wielkie dzięki dla instruktora !!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.07.2019

Franek Pudło

Franek Pudło
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera. Profesjonalne podejście. Polecam każdemu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.07.2019

Milena Czwal

Milena Czwal
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeździłam z trzema nauczycielami z tej szkoły, każdy jest dobry! Instruktor Grzegorz - super wskazówki, instruktor Bogusław - oaza spokoju, instruktor Zbyszek - otwiera oczy na nasze błędy w bezstresowy sposób. Polecam tą szkołę, tak praktyczny jak i teoretyczny zdany za pierwszym podejściem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.07.2019

Mikołaj Szmuc

Mikołaj Szmuc
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs na wysokim poziomie bez problemu zdałem Prawo jazdy na kategoria A2 oraz B. Serdecznie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.06.2019

Dawid Klęsk

Dawid Klęsk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę jazdy ,,Drogowskaz", a zwłaszcza Pana Grzegorza Jaworskiego, dzięki któremu udało mi się zdać egzamin za pierwszym razem! :) Jazdy odbywały się w komfortowej bezstresowej atmosferze jednak z pełnym profesjonalizmem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.06.2019

Patryk Gunia

Patryk Gunia
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo :) miła atmosfera wszystko dobrze wytłumaczone, bardzo miły instruktor Grzegorz :D z góry dziękuję za szkolenie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.06.2019

Patryk Kuna

Patryk Kuna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polcecam bardzo miła atmosfera elastyczne godziny wszystko dokładnie wytłumaczone profesjonalizm ze strony wszystkich instruktorów

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.06.2019

Paweł Lisowicz

Paweł Lisowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam jak najbardziej, profesjonalne podejście Pana Grześka, wszystko wytłumaczone jasno, miła atmosfera, egzaminy zdane. Pozdrawiam i dziękuję za wszystko ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.06.2019

Ewelina Książek

Ewelina Książek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tą szkołę! Przez 2h jazd nauczyłam się więcej niż przez 20h w innym OSK! Pan Grzegorz nie tylko świetnie uczy poprawnej techniki jazdy ale również daje cenne wskazówki dotyczące jazdy na motocyklu już po zdanym egzaminie. To osoba z powołania, która teraz już ciężko znaleźć. Przy kolejnej kategorii bez wahania wybrałbym ta szkołę. Bardzo dobry plac, pomiar prędkości taki jak na egzaminie, motocykle w bardzo dobrym stanie z takimi samymi ogrodami jak te egzaminacyjne.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.06.2019

Julia Żulińska

Julia Żulińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne przygotowanie do egzaminu, na którym nic mnie nie zaskoczyło, zdane za pierwszym razem :) Super atmosfera na wykładach i jazdach. Serdecznie polecam Drogowskaz!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.06.2019

Adam Kuna

Adam Kuna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Drogowskaz! Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu, wszystko wytłumaczone w sposób jasny i rzetelny a instruktor Grzegorz udziela cennych wskazówek które przydadzą się również w samodzielnej jeździe motocyklem. Sam kurs udało się zrealizować bardzo szybko, co jest dużym plusem w przypadku osób pracujących. Jeśli miałbym wybrać jeszcze raz to tylko tą szkołę!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.06.2019

Bartosz Sikora

Bartosz Sikora
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra szkoła zdałem za pierwszym razem. Polecam instruktora Pana Grzeska ;) Polecam i dziękuję za wszystko!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.06.2019

Krzysiek Dobosz

Krzysiek Dobosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szybko, profesjonalnie, jasno i bez problemów. Duży plac manewrowy, jest gdzie się rozpędzić i gdzie wyhamować. Instruktor uczy jeździć na motocyklu, nie tylko zdać egzamin. Spoko atmosfera. Egzamin to formalność przy tej szkole jazdy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.05.2019

Piotr Bartoń

Piotr Bartoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dzięki szkole Drogowskaz zostałem dobrze przygotowany do egzaminu, zdane za 1 razem. Elastyczne godziny jazd, a caly kurs przebiega szybko i sprawnie. Instruktor Grzegorz w profesjonalny sposób prowadzi szkolenie, dokładnie pokazuje i tłumaczy zadania egzaminacyjne na placu manewrowym z użyciem sprzętu do pomiaru prędkości takim samym jak w WORD. Dużo razy również jeździliśmy po mieście, instruktor jeździ za kursantem drugim motocyklem. Instruktor udziela przydatnych wskazowek które na pewno przydadzą się w pozniejszej jezdzie motocyklem. Duzym plusem jest tez niska cena kursu. Polecam wszystkim, którzy chcą się czegoś nauczyc i zdać!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 30.05.2019

Michał Daszykowski

Michał Daszykowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Udało się zdać bez większych problemów. Instruktorzy mili, nie wywierają presji. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.05.2019

Krzysztof Bolko

Krzysztof Bolko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Od początku do końca wszystko jasne i klarowne. Zdane za pierwszym razem, zostałem dobrze przygotowany więc nic mnie nie zaskoczyło na egzaminie. Z przyjemnością szedłem na kolejne jazdy, polecam:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.04.2019

Monika Górak

Monika Górak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Każdy kto chce nauczyć się jeździć to tylko w OSK DROGOWSKAZ !!! Polecam z całego serca ! Profesjonalne podejście do kursanta . Bardzo miał atmosfera . Wykłady ciekawe. Instruktorzy w pogodnej atmosferze i z dużą dawką humoru uczą jeździć. Można bez problemu dopasować godziny jazd do indywidualnych potrzeb np jeżeli ktoś pracuje .Jeszcze raz POLECAM !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.04.2019

Krzysztof Tłuczek

Krzysztof Tłuczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę , super podejście do kursantów i bardzo dobre przekazanie wiedzy . Polecam !!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.03.2019

Mateusz Pałka

Mateusz Pałka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam DROGOWSKAZ! Bardzo dobry kontakt przez zapisem na kurs, Pani Karolina odpowiadała na wszystkie pytania (mimo ich dużej liczby), zawsze witała uśmiechem na twarzy. Pan Grzegorz to instruktor z powołania, wykłady prowadził rzetelnie, ciekawie, odpowiadał na wszystkie pytania. Podczas jazdy zarówno pan Grzegorz jak i Pan Zbigniew dawali wiele cennych wskazówek, porad. Zawsze można było porozmawiać, panowała miła atmosfera. Ceni się również elastyczność i wybór dogodnego terminu jazdy. Bardzo gorąco polecam, gdybym miał robić kurs jeszcze raz to bez wahania wybrałbym właśnie DROGOWSKAZ!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.03.2019

Katarzyna Nowak

Katarzyna Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę nauki jazdy DROGOWSKAZ!!!. Pełen profesjonalizm najlepsza ekipa wszyscy naprawde bardzo mili. Pozdrawiam Panią Karolinę która jest przesympatyczna wchodząc do biura odrazu bylam przywitana wielkim uśmiechem który gościł na twarzy P.Karoliny jest naprawde bardzo miła sympatyczna i już wtedy wiedziałam że to był mój najlepszy wybór! Również pozdrowienia dla najlepszego instruktora Pana Grzegorz z którym mialam przyjemność jeździć przez całe 30h jest to instruktor z powołania podczas jazdy nie brakowało również dawki humoru który gościł na każdej jeździe. Instruktorzy są bardzo uprzejmi cierpliwi i dają mnóstwo cennych wskazówek które się przydają w późniejszym terminie podczas egzaminu w WORDZIE. Jeśli nie wiecie jaka szkole wybrać...Zdecydowanie Polecam OSK DROGOWSKAZ ;-). Pozdrowienia Dla Całej Ekipy z DROGOWSKAZU i dziękuję za wspaniałe przygotowanie do egzaminu

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.03.2019

Karolina Osiniak

Karolina Osiniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, dobre przygotowanie do egzaminu, ciekawe wykłady, na których przekazywane są ważne informacje. Super instruktorzy - w szczególności p. Grzegorz - bardzo cierpliwy :) Ponadto lokalizacja biura w centrum miasta, elastyczny grafik jazd. Bardzo polecam szkołę jazdy Drogowskaz!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.03.2019

Agnieszka Wrona

Agnieszka Wrona
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę jazdy Drogowskaz! Super wykłady, a jazdy z instruktorami jeszcze lepsze. Świetna atmosfera i dobre przygotowanie do egzaminu.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.03.2019

Kamil Kłeczek

Kamil Kłeczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Każdy z instruktorów wykazuje chęć nauczenia kursanta , tłumaczy w sposób prosty do zrozumienia i opracowuje w 100 % zadania egzaminacyjne. Podczas wykładów i jazd przekazywane są bardzo ważne uwagi, które później dzięki ich znajomości mogą przesądzić o wyniku egzaminu państwowego. Dużym plusem jest dobra lokalizacja w centrum miasta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak