Liczba odwiedzin: 36092 Jesteś właścicielem tej szkoły?

DROGOWSKAZ

  688 opinii w tym 513 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.03.2020

Dawid Czarnota

Dawid Czarnota
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Teoria i praktyka zdana za pierwszym! Super atmosfera polecam!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.03.2020

Dominika Buczkowska

Dominika Buczkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Suuuuper❤Polecam❤

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.02.2020

Kamila Pawlak

Kamila Pawlak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła. Wspaniali instruktorzy, którzy naprawdę uczą jeździć, a nie tylko zdawać. Godziny jazd dostosowane do kursanta. Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.01.2020

Oskar Brydniak

Oskar Brydniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalnie podejście i super przygotowanie do egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.01.2020

Gabrysia Komenda

Gabrysia Komenda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem mega zadowolona. Dziękuję bardzo!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.01.2020

Kacper Gotkowski

Kacper Gotkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła i przyjazna atmosfera. Super podejście do kursanta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.01.2020

Wioletta Bąk

Wioletta Bąk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołe jazdy Drogowskaz. Dobre podejście do kursanta miła atmosfera. Nauczyli mnie wszystkiego co było na egzaminie.

Plusy

atrakcyjna cena

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.01.2020

Patryk Liszcz

Patryk Liszcz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Genialna szkoła jazdy, polecam każdemu. Miła atmosfera, instruktorzy bardzo luźni i bezstresowi, można się z nimi bardzo luźno porozmawiać i ida na rękę jeśli chodzi o terminy jazd.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.12.2019

Gabrysia Kukla

Gabrysia Kukla
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serducha polecam tę szkołę jazdy super instruktorzy, elastyczność godzin zdany egzamin za pierwszym razem bez problemów!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 20.12.2019

Renata Bożejewicz

Renata Bożejewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, super podejście do kursanta i przyjazna atmosfera ☺️ Na egzaminie nic mnie nie zaskoczyło bo wszystko przećwiczyliśmy !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.12.2019

Wiola Małek

Wiola Małek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Doskonała szkola, mogę śmiało polecić kazdemu. Szczególnie polecam instruktora Pana Rafala. :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 01.11.2019

Ola Witek

Ola Witek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę jazdy Drogowskaz!! Miła atmosfera, ciekawe wykłady, bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Świetni, cierpliwi instruktorzy - w szczególności polecam pana Rafała!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.10.2019

Gabriela Prajs

Gabriela Prajs
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktorzy z powołania , miła atmosfera , pełen profesjonalizm + super wskazówki. Bardzo polecam tę szkołę. :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.09.2019

Jakub Trzeciak

Jakub Trzeciak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tą szkołę każdemu, kto naprawdę chce się dobrze nauczyć jeździć samochodem jak i motocyklem. Osobiście odbywałem tam kurs na kategorie B i A2. Instruktorzy poświęcali mi 100% swojej uwagi korygowali najmniejsze błędy, dało się pogadać, pośmiać ale też wiele wyciągnąć z ich cennych uwag dzięki czemu zarówno teorię i praktykę na kategorię B i A2 zdałem za 1 razem z czego jestem bardzo zadowolony :) Instruktorzy z powołania a nie jacyś podrabiańcy :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.08.2019

Duśka Janda

Duśka Janda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła oraz miła atmosfera ! Instruktorzy potrafią nauczyć dobrze !!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.08.2019

Dawid Karnas

Dawid Karnas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam wybór Drogowskazu! Całokształt przygotowań kierowany pod egzaminy w taki sposób że zdanie nie stanowi problemu. Trasy egzaminacyjne jeżdżone wielokrotnie co sprawia że podczas egzaminu wystarczy jechać jak zawsze ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.07.2019

Kinga Bębenek

Kinga Bębenek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę jazdy ,, Drogowskaz". Miła i luźna atmosfera.Profesjonalne podejście i elastyczne godziny jazdy. Pozdrawiam Pana Rafała, który pokazał mi wszystkie trasy, na które mogłam trafić na egzaminie.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.07.2019

Grzegorz Pudełko

Grzegorz Pudełko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs z kat. A odbyłem z Panem Grzegorzem. Miła i luźna atmosfera, brak problemów z umawiam się na kolejne jazdy (cały kurs trwał miesiąc), wszytko dobrze wytłumaczone, pomiar średniej prędkości podczas wykonywania zadań na placu, niska cena kursu. W cenie kursu jest możliwość jazdy po placu egzaminacyjnym WORD co jest dużym plusem. Egzamin zdany za pierwszym razem. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.07.2019

Kamil Owarzany

Kamil Owarzany
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko szybko i w pełni profesjonalnie w miłej atmosferze. Praktyka odbyta z Panem Rafałem, którego bardzo serdecznie POLECAM

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.07.2019

Dawid Łojek

Dawid Łojek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tą szkołę, miła atmosfera, fajni instruktorzy widać że robią to z pasją. Bardzo dobrze przygotowali mnie do egzaminu!!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.07.2019

Patrycja Pastuła

Patrycja Pastuła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Moim instruktorem był Pan Grzegorz osoba kompetentna, wyrozumiała, z fantastycznym podejściem do kursanta. Zależało mi na szybkim skończeniu kursu i udało się bez najmniejszego problemu z umawianiem sie na jazdy. Bardzo miła atmosfera. OSK Drogowskaz z czystym sumieniem polecam każdemu, komu zależy na luźnej atmosferze i przyswojeniu wszystkich elementów niezbędnych do zdania egzaminu. Egzamin przebiegał po trasach, które były przerabiane na kursie wiec nic mnie nie zaskoczyło. Jeszcze raz wielkie dzięki dla instruktora !!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.07.2019

Franek Pudło

Franek Pudło
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera. Profesjonalne podejście. Polecam każdemu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.07.2019

Milena Czwal

Milena Czwal
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeździłam z trzema nauczycielami z tej szkoły, każdy jest dobry! Instruktor Grzegorz - super wskazówki, instruktor Bogusław - oaza spokoju, instruktor Zbyszek - otwiera oczy na nasze błędy w bezstresowy sposób. Polecam tą szkołę, tak praktyczny jak i teoretyczny zdany za pierwszym podejściem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.07.2019

Mikołaj Szmuc

Mikołaj Szmuc
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs na wysokim poziomie bez problemu zdałem Prawo jazdy na kategoria A2 oraz B. Serdecznie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.06.2019

Dawid Klęsk

Dawid Klęsk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę jazdy ,,Drogowskaz", a zwłaszcza Pana Grzegorza Jaworskiego, dzięki któremu udało mi się zdać egzamin za pierwszym razem! :) Jazdy odbywały się w komfortowej bezstresowej atmosferze jednak z pełnym profesjonalizmem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.06.2019

Patryk Gunia

Patryk Gunia
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo :) miła atmosfera wszystko dobrze wytłumaczone, bardzo miły instruktor Grzegorz :D z góry dziękuję za szkolenie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.06.2019

Patryk Kuna

Patryk Kuna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polcecam bardzo miła atmosfera elastyczne godziny wszystko dokładnie wytłumaczone profesjonalizm ze strony wszystkich instruktorów

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.06.2019

Paweł Lisowicz

Paweł Lisowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam jak najbardziej, profesjonalne podejście Pana Grześka, wszystko wytłumaczone jasno, miła atmosfera, egzaminy zdane. Pozdrawiam i dziękuję za wszystko ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.06.2019

Ewelina Książek

Ewelina Książek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tą szkołę! Przez 2h jazd nauczyłam się więcej niż przez 20h w innym OSK! Pan Grzegorz nie tylko świetnie uczy poprawnej techniki jazdy ale również daje cenne wskazówki dotyczące jazdy na motocyklu już po zdanym egzaminie. To osoba z powołania, która teraz już ciężko znaleźć. Przy kolejnej kategorii bez wahania wybrałbym ta szkołę. Bardzo dobry plac, pomiar prędkości taki jak na egzaminie, motocykle w bardzo dobrym stanie z takimi samymi ogrodami jak te egzaminacyjne.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.06.2019

Julia Żulińska

Julia Żulińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne przygotowanie do egzaminu, na którym nic mnie nie zaskoczyło, zdane za pierwszym razem :) Super atmosfera na wykładach i jazdach. Serdecznie polecam Drogowskaz!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak