Liczba odwiedzin: 34319 Jesteś właścicielem tej szkoły?

DROGOWSKAZ

  (657 opinii w tym 491 zaufanych)
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.07.2019

Milena Czwal

Milena Czwal
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeździłam z trzema nauczycielami z tej szkoły, każdy jest dobry! Instruktor Grzegorz - super wskazówki, instruktor Bogusław - oaza spokoju, instruktor Zbyszek - otwiera oczy na nasze błędy w bezstresowy sposób. Polecam tą szkołę, tak praktyczny jak i teoretyczny zdany za pierwszym podejściem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.07.2019

Mikołaj Szmuc

Mikołaj Szmuc
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs na wysokim poziomie bez problemu zdałem Prawo jazdy na kategoria A2 oraz B. Serdecznie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.06.2019

Dawid Klęsk

Dawid Klęsk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę jazdy ,,Drogowskaz", a zwłaszcza Pana Grzegorza Jaworskiego, dzięki któremu udało mi się zdać egzamin za pierwszym razem! :) Jazdy odbywały się w komfortowej bezstresowej atmosferze jednak z pełnym profesjonalizmem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.06.2019

Patryk Gunia

Patryk Gunia
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo :) miła atmosfera wszystko dobrze wytłumaczone, bardzo miły instruktor Grzegorz :D z góry dziękuję za szkolenie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.06.2019

Patryk Kuna

Patryk Kuna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polcecam bardzo miła atmosfera elastyczne godziny wszystko dokładnie wytłumaczone profesjonalizm ze strony wszystkich instruktorów

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.06.2019

Paweł Lisowicz

Paweł Lisowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam jak najbardziej, profesjonalne podejście Pana Grześka, wszystko wytłumaczone jasno, miła atmosfera, egzaminy zdane. Pozdrawiam i dziękuję za wszystko ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.06.2019

Ewelina Książek

Ewelina Książek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tą szkołę! Przez 2h jazd nauczyłam się więcej niż przez 20h w innym OSK! Pan Grzegorz nie tylko świetnie uczy poprawnej techniki jazdy ale również daje cenne wskazówki dotyczące jazdy na motocyklu już po zdanym egzaminie. To osoba z powołania, która teraz już ciężko znaleźć. Przy kolejnej kategorii bez wahania wybrałbym ta szkołę. Bardzo dobry plac, pomiar prędkości taki jak na egzaminie, motocykle w bardzo dobrym stanie z takimi samymi ogrodami jak te egzaminacyjne.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.06.2019

Julia Żulińska

Julia Żulińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne przygotowanie do egzaminu, na którym nic mnie nie zaskoczyło, zdane za pierwszym razem :) Super atmosfera na wykładach i jazdach. Serdecznie polecam Drogowskaz!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.06.2019

Adam Kuna

Adam Kuna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Drogowskaz! Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu, wszystko wytłumaczone w sposób jasny i rzetelny a instruktor Grzegorz udziela cennych wskazówek które przydadzą się również w samodzielnej jeździe motocyklem. Sam kurs udało się zrealizować bardzo szybko, co jest dużym plusem w przypadku osób pracujących. Jeśli miałbym wybrać jeszcze raz to tylko tą szkołę!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.06.2019

Bartosz Sikora

Bartosz Sikora
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra szkoła zdałem za pierwszym razem. Polecam instruktora Pana Grzeska ;) Polecam i dziękuję za wszystko!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.06.2019

Krzysiek Dobosz

Krzysiek Dobosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szybko, profesjonalnie, jasno i bez problemów. Duży plac manewrowy, jest gdzie się rozpędzić i gdzie wyhamować. Instruktor uczy jeździć na motocyklu, nie tylko zdać egzamin. Spoko atmosfera. Egzamin to formalność przy tej szkole jazdy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.05.2019

Piotr Bartoń

Piotr Bartoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dzięki szkole Drogowskaz zostałem dobrze przygotowany do egzaminu, zdane za 1 razem. Elastyczne godziny jazd, a caly kurs przebiega szybko i sprawnie. Instruktor Grzegorz w profesjonalny sposób prowadzi szkolenie, dokładnie pokazuje i tłumaczy zadania egzaminacyjne na placu manewrowym z użyciem sprzętu do pomiaru prędkości takim samym jak w WORD. Dużo razy również jeździliśmy po mieście, instruktor jeździ za kursantem drugim motocyklem. Instruktor udziela przydatnych wskazowek które na pewno przydadzą się w pozniejszej jezdzie motocyklem. Duzym plusem jest tez niska cena kursu. Polecam wszystkim, którzy chcą się czegoś nauczyc i zdać!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 30.05.2019

Michał Daszykowski

Michał Daszykowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Udało się zdać bez większych problemów. Instruktorzy mili, nie wywierają presji. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.05.2019

Krzysztof Bolko

Krzysztof Bolko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Od początku do końca wszystko jasne i klarowne. Zdane za pierwszym razem, zostałem dobrze przygotowany więc nic mnie nie zaskoczyło na egzaminie. Z przyjemnością szedłem na kolejne jazdy, polecam:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.04.2019

Monika Górak

Monika Górak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Każdy kto chce nauczyć się jeździć to tylko w OSK DROGOWSKAZ !!! Polecam z całego serca ! Profesjonalne podejście do kursanta . Bardzo miał atmosfera . Wykłady ciekawe. Instruktorzy w pogodnej atmosferze i z dużą dawką humoru uczą jeździć. Można bez problemu dopasować godziny jazd do indywidualnych potrzeb np jeżeli ktoś pracuje .Jeszcze raz POLECAM !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.04.2019

Krzysztof Tłuczek

Krzysztof Tłuczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę , super podejście do kursantów i bardzo dobre przekazanie wiedzy . Polecam !!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.03.2019

Mateusz Pałka

Mateusz Pałka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam DROGOWSKAZ! Bardzo dobry kontakt przez zapisem na kurs, Pani Karolina odpowiadała na wszystkie pytania (mimo ich dużej liczby), zawsze witała uśmiechem na twarzy. Pan Grzegorz to instruktor z powołania, wykłady prowadził rzetelnie, ciekawie, odpowiadał na wszystkie pytania. Podczas jazdy zarówno pan Grzegorz jak i Pan Zbigniew dawali wiele cennych wskazówek, porad. Zawsze można było porozmawiać, panowała miła atmosfera. Ceni się również elastyczność i wybór dogodnego terminu jazdy. Bardzo gorąco polecam, gdybym miał robić kurs jeszcze raz to bez wahania wybrałbym właśnie DROGOWSKAZ!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.03.2019

Katarzyna Nowak

Katarzyna Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę nauki jazdy DROGOWSKAZ!!!. Pełen profesjonalizm najlepsza ekipa wszyscy naprawde bardzo mili. Pozdrawiam Panią Karolinę która jest przesympatyczna wchodząc do biura odrazu bylam przywitana wielkim uśmiechem który gościł na twarzy P.Karoliny jest naprawde bardzo miła sympatyczna i już wtedy wiedziałam że to był mój najlepszy wybór! Również pozdrowienia dla najlepszego instruktora Pana Grzegorz z którym mialam przyjemność jeździć przez całe 30h jest to instruktor z powołania podczas jazdy nie brakowało również dawki humoru który gościł na każdej jeździe. Instruktorzy są bardzo uprzejmi cierpliwi i dają mnóstwo cennych wskazówek które się przydają w późniejszym terminie podczas egzaminu w WORDZIE. Jeśli nie wiecie jaka szkole wybrać...Zdecydowanie Polecam OSK DROGOWSKAZ ;-). Pozdrowienia Dla Całej Ekipy z DROGOWSKAZU i dziękuję za wspaniałe przygotowanie do egzaminu

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.03.2019

Karolina Osiniak

Karolina Osiniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, dobre przygotowanie do egzaminu, ciekawe wykłady, na których przekazywane są ważne informacje. Super instruktorzy - w szczególności p. Grzegorz - bardzo cierpliwy :) Ponadto lokalizacja biura w centrum miasta, elastyczny grafik jazd. Bardzo polecam szkołę jazdy Drogowskaz!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.03.2019

Agnieszka Wrona

Agnieszka Wrona
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę jazdy Drogowskaz! Super wykłady, a jazdy z instruktorami jeszcze lepsze. Świetna atmosfera i dobre przygotowanie do egzaminu.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.03.2019

Kamil Kłeczek

Kamil Kłeczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Każdy z instruktorów wykazuje chęć nauczenia kursanta , tłumaczy w sposób prosty do zrozumienia i opracowuje w 100 % zadania egzaminacyjne. Podczas wykładów i jazd przekazywane są bardzo ważne uwagi, które później dzięki ich znajomości mogą przesądzić o wyniku egzaminu państwowego. Dużym plusem jest dobra lokalizacja w centrum miasta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 01.03.2019

Adam Bartosiewicz

Adam Bartosiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo pozytywnie oceniam naukę jazdy w OSK DROGOWSKAZ. Poza znakomitym przygotowaniem do egzaminu, miałem przyjemność odbyć wiele niezapomnianych rozmów na przeróżne tematy. Bardzo serdzecznie polecam, zwłaszcza p. instruktora Grzegorza :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.01.2019

Paweł Bytnar

Paweł Bytnar
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobrzy instruktorzy, poświęcający wiele uwagi kursantowi. Ciekawie prowadzone wykłady i niewygórowane koszty. Polecam ;)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.01.2019

Grzegorz Nowak

Grzegorz Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim!!! Pełen profesjonalizm w nauce jazdy od A do Z.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.01.2019

Natalia Wąsik

Natalia Wąsik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktorzy, świetna atmosfera, zdane za 1 razem. Serdecznie polecam

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.01.2019

Kuba Sowa

Kuba Sowa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy, zdane za 1, gorąco polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.01.2019

Kamila Piątek

Kamila Piątek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Drogowskaz był najlepsza opcja jaką mogłam wybrać , świetne przygotowanie do egzaminu ,przyjazna atmosfera podczas jazd , lepiej nie mogłam trafić !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.01.2019

Klaudia Janiszewska

Klaudia Janiszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zalezalo mi na szybkim zdaniu, zdecydowalam sie na OSK Drogowskaz i nie zaluje :) Mila atmosfera, profesjonalne podejscie, bardzo dobrze przekazana potrzebna wiedza i przyjemnosc z jazd :) Bardzo wszystkim polecam super szkola :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.12.2018

Natalia Socha

Natalia Socha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Chciałam zrobić prawo jazdy szybko i wydać przy tym jak najmniej. Drogowskaz okazał się strzałem w dziesiątkę. Kurs na kategorię B jest chyba najtańszy wśród wszystkich rzeszowskich szkół, a przede wszystkim jest przeprowadzony dobrze i w miłej atmosferze. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.12.2018

Natalia Filipek

Natalia Filipek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Drogowskaz był najlepszą opcją, jaką wybrałam :). Jazdy traktowałam z wielką przyjemnością. Ma miłych, sumiennie wykonujących swoją pracę i przede wszystkim nie wywołujących stresu instruktorów. Nigdy nie było problemów z umawianiem się na jazdy, kurs skończyłam bardzo szybko. OSK godne polecenia!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak