Liczba odwiedzin: 33667 Jesteś właścicielem tej szkoły?

DROGOWSKAZ

  (642 opinie w tym 478 zaufanych)
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.05.2019

Krzysztof Bolko

Krzysztof Bolko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Od początku do końca wszystko jasne i klarowne. Zdane za pierwszym razem, zostałem dobrze przygotowany więc nic mnie nie zaskoczyło na egzaminie. Z przyjemnością szedłem na kolejne jazdy, polecam:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.04.2019

Monika Górak

Monika Górak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Każdy kto chce nauczyć się jeździć to tylko w OSK DROGOWSKAZ !!! Polecam z całego serca ! Profesjonalne podejście do kursanta . Bardzo miał atmosfera . Wykłady ciekawe. Instruktorzy w pogodnej atmosferze i z dużą dawką humoru uczą jeździć. Można bez problemu dopasować godziny jazd do indywidualnych potrzeb np jeżeli ktoś pracuje .Jeszcze raz POLECAM !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.04.2019

Krzysztof Tłuczek

Krzysztof Tłuczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę , super podejście do kursantów i bardzo dobre przekazanie wiedzy . Polecam !!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.03.2019

Mateusz Pałka

Mateusz Pałka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam DROGOWSKAZ! Bardzo dobry kontakt przez zapisem na kurs, Pani Karolina odpowiadała na wszystkie pytania (mimo ich dużej liczby), zawsze witała uśmiechem na twarzy. Pan Grzegorz to instruktor z powołania, wykłady prowadził rzetelnie, ciekawie, odpowiadał na wszystkie pytania. Podczas jazdy zarówno pan Grzegorz jak i Pan Zbigniew dawali wiele cennych wskazówek, porad. Zawsze można było porozmawiać, panowała miła atmosfera. Ceni się również elastyczność i wybór dogodnego terminu jazdy. Bardzo gorąco polecam, gdybym miał robić kurs jeszcze raz to bez wahania wybrałbym właśnie DROGOWSKAZ!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.03.2019

Katarzyna Nowak

Katarzyna Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę nauki jazdy DROGOWSKAZ!!!. Pełen profesjonalizm najlepsza ekipa wszyscy naprawde bardzo mili. Pozdrawiam Panią Karolinę która jest przesympatyczna wchodząc do biura odrazu bylam przywitana wielkim uśmiechem który gościł na twarzy P.Karoliny jest naprawde bardzo miła sympatyczna i już wtedy wiedziałam że to był mój najlepszy wybór! Również pozdrowienia dla najlepszego instruktora Pana Grzegorz z którym mialam przyjemność jeździć przez całe 30h jest to instruktor z powołania podczas jazdy nie brakowało również dawki humoru który gościł na każdej jeździe. Instruktorzy są bardzo uprzejmi cierpliwi i dają mnóstwo cennych wskazówek które się przydają w późniejszym terminie podczas egzaminu w WORDZIE. Jeśli nie wiecie jaka szkole wybrać...Zdecydowanie Polecam OSK DROGOWSKAZ ;-). Pozdrowienia Dla Całej Ekipy z DROGOWSKAZU i dziękuję za wspaniałe przygotowanie do egzaminu

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.03.2019

Karolina Osiniak

Karolina Osiniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, dobre przygotowanie do egzaminu, ciekawe wykłady, na których przekazywane są ważne informacje. Super instruktorzy - w szczególności p. Grzegorz - bardzo cierpliwy :) Ponadto lokalizacja biura w centrum miasta, elastyczny grafik jazd. Bardzo polecam szkołę jazdy Drogowskaz!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.03.2019

Agnieszka Wrona

Agnieszka Wrona
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę jazdy Drogowskaz! Super wykłady, a jazdy z instruktorami jeszcze lepsze. Świetna atmosfera i dobre przygotowanie do egzaminu.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.03.2019

Kamil Kłeczek

Kamil Kłeczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Każdy z instruktorów wykazuje chęć nauczenia kursanta , tłumaczy w sposób prosty do zrozumienia i opracowuje w 100 % zadania egzaminacyjne. Podczas wykładów i jazd przekazywane są bardzo ważne uwagi, które później dzięki ich znajomości mogą przesądzić o wyniku egzaminu państwowego. Dużym plusem jest dobra lokalizacja w centrum miasta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 01.03.2019

Adam Bartosiewicz

Adam Bartosiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo pozytywnie oceniam naukę jazdy w OSK DROGOWSKAZ. Poza znakomitym przygotowaniem do egzaminu, miałem przyjemność odbyć wiele niezapomnianych rozmów na przeróżne tematy. Bardzo serdzecznie polecam, zwłaszcza p. instruktora Grzegorza :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.01.2019

Paweł Bytnar

Paweł Bytnar
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobrzy instruktorzy, poświęcający wiele uwagi kursantowi. Ciekawie prowadzone wykłady i niewygórowane koszty. Polecam ;)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.01.2019

Grzegorz Nowak

Grzegorz Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim!!! Pełen profesjonalizm w nauce jazdy od A do Z.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.01.2019

Natalia Wąsik

Natalia Wąsik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktorzy, świetna atmosfera, zdane za 1 razem. Serdecznie polecam

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.01.2019

Kuba Sowa

Kuba Sowa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy, zdane za 1, gorąco polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.01.2019

Kamila Piątek

Kamila Piątek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Drogowskaz był najlepsza opcja jaką mogłam wybrać , świetne przygotowanie do egzaminu ,przyjazna atmosfera podczas jazd , lepiej nie mogłam trafić !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.01.2019

Klaudia Janiszewska

Klaudia Janiszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zalezalo mi na szybkim zdaniu, zdecydowalam sie na OSK Drogowskaz i nie zaluje :) Mila atmosfera, profesjonalne podejscie, bardzo dobrze przekazana potrzebna wiedza i przyjemnosc z jazd :) Bardzo wszystkim polecam super szkola :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.12.2018

Natalia Socha

Natalia Socha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Chciałam zrobić prawo jazdy szybko i wydać przy tym jak najmniej. Drogowskaz okazał się strzałem w dziesiątkę. Kurs na kategorię B jest chyba najtańszy wśród wszystkich rzeszowskich szkół, a przede wszystkim jest przeprowadzony dobrze i w miłej atmosferze. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.12.2018

Natalia Filipek

Natalia Filipek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Drogowskaz był najlepszą opcją, jaką wybrałam :). Jazdy traktowałam z wielką przyjemnością. Ma miłych, sumiennie wykonujących swoją pracę i przede wszystkim nie wywołujących stresu instruktorów. Nigdy nie było problemów z umawianiem się na jazdy, kurs skończyłam bardzo szybko. OSK godne polecenia!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.12.2018

Karol Szuler

Karol Szuler
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tę szkołę, dobrze przygotowała mnie do egzaminu, stan aut bardzo dobry, grafik elastyczny, ogólnie polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 06.12.2018

Wiktoria Palak

Wiktoria Palak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

bardzo profesjonalne podejscie do kursu, przyjemna atmosfera i szkola budzi zaufanie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.11.2018

Ola Filipek

Ola Filipek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Naprawdę polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców Drogowskaz! Jest profesjonalny, posiada w swoim zespole spokojnych oraz pomocnych instruktorów, którzy wiedzą w jaki sposób dotrzeć do kursanta. Udało mi się zdać za pierwszym razem, dlatego uważam, że zapisując się do tej szkoły wybrałam najlepszą ze wszystkich możliwych opcji.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.11.2018

Natalia Micek

Natalia Micek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera , profesjonalne przygotowanie do egzaminu . Instruktorzy bardzo sympatyczni i wyrozumiali . Serdecznie polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.11.2018

Paulina Kozubal

Paulina Kozubal
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy! Instruktorzy bardzo mili i cierpliwii, pani w biurze bardzo sympatyczna, bardzo dobre przygotowanie do egdzaminu. Szczerze polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.11.2018

Bartek Kotowicz

Bartek Kotowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Grzegorz świetny instruktor cierpliwy i tłumaczy żeby weszło do glowy. Ogólna atmosfera swietna, zdane za 1 razem. Bardzo polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.11.2018

Martyna Dobosz

Martyna Dobosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tą szkołę jazdy każdemu kto szybko i sprawnie chcę zdać egzamin. Świetni instruktorzy, godziny i daty jazd są uzgadniane pod kursanta, cudowna Pani na recepcji. Szczerze polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.11.2018

Krzysztof Cyrul

Krzysztof Cyrul
Opinia zweryfikowana przez Facebook

OSK Drogowskaz to naprawdę szkoła godna polecenia. Dlaczego? Miła atmosfera, solidnii instruktorzy, którzy krok po kroku starają się nam przekazać wiedzę niezbędną do egzaminu, dogodna cena i lokalizacja, możliwość ustalania dogodnych godzin jazd, poczucie humoru i zainteresowanie kursantem, myślę że te cechy w głównej mierze składają się na dobrą opinię szkoły :) Polecam gorąco!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.10.2018

Łukasz Łoza

Łukasz Łoza
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra lokalizacja, możliwość e-learningu. Jazdy przeprowadzane w miłej atmosferze, nie było żadnych sytuacji nerwowych, spięć, popędzania kursanta. Dużo wolnych terminów. Jeśli dobrze pamiętam, pierwsze 3 jazdy (2h+2h+2h) były z innymi instruktorami, którzy nie do końca wiedzieli jak idzie mi jazda czy obsługa auta, więc tutaj prośba do miłej Pani z biura, aby szepnęła słówko komu trzeba, aby pierwsze 4-6h jazd były z tym samym instruktorem. Chociaż wiem, że można wyjeździć wszystkie 30h z jednym instruktorem, więc zapewne trzeba tylko poprosić, gdyby komuś zależało na tym. Jazda z różnymi instruktorami nie jest niczym strasznym, bo są dobrze wyszkoleni, a każdy uczy czegoś nowego i w moim przypadku 13. godzina jazd to już była jazda egzaminacyjna wg instruktora, więc wyjeżdżenie pozostałych godzin było tylko formalnością. Trasy jak na egzaminie. Plac duży i nigdy się nie zdarzyło, abym musiał czekać, aż się miejsce na łuku zwolni. Żałuję, że nie robiłem w Drogowskazie kursu na kat. A1, ale może za 4 lata zrobię pełną kat. A w tym ośrodku. :) Egzamin państwowy zdany za 1. razem bez stresu czy nerwów, więc jak najbardziej polecam. :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 26.10.2018

Malwina Skrobacz

Malwina Skrobacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo mili instruktorzy i odwiedzanie wszystkich miejsc w które jeżdżą egzaminy :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.10.2018

Magdalena Mytych

Magdalena Mytych
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Do Drogowskazu trafiłam z polecenia. Pani w biurze bardzo życzliwa i pomocna. Czas spędzony ma jazdach upłynął błyskawicznie. NAJLEPSZY z Najlepszych Instrukator to.P. Grzegorz- bardzo UPRZEJMY????????usmiechnięty i cierpliwy. ŚWIETNY czlowiek i instruktor z powołania, który potrafi nauczyć i ze stoickim spokojem wyjaśniać krok po kroku każdy element jazdy.Drogowskaz TO Najlepsza Szkoła Jazdy w Rzeszowie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.10.2018

Adam Rojek

Adam Rojek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy, cierpliwi i mili instruktorzy, bardzo dobre przygotowanie do egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.10.2018

Zuzanna Dobrzańska

Zuzanna Dobrzańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z pewnością mogę powiedzieć, że to szkoła godana polecenia! Zalet jest wiele; cierpiliwi i solidni instruktorzy, z poczuciem humoru, umilają nie jedną jazdę w ponurą pogodę ;) Krok po kroku tłumaczą błędy i pokazują jak je naprawić. Kurs przebiega szybko, niedłuży się, aż żal było mi się rozstawa z instruktorami, kiedy nastąpił koniec jazd. Dla mnie dużą zaletą były zmiany instruktorów, ponieważ każdy uczył czegoś nowego, lub po prostu w nowy sposób! Co do egzaminów, przygotowoanie jest naprawdę dobre, nawet jeśli chodzi o egzamin teoretyczny wszyscy służą pomocą. Całym serduszkiem pozdrawiam panią Anię, któa swoim optymizem zawsze nas wspiera, oraz pana Bogdana i Grześka! Dzięki nim swój kurs będe wspominać bardzo dobrze! :) Nie mogłam wybrać lepszej szkoły. Polecam wszystkim niezdecydowanym!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak