Liczba odwiedzin: 38838 Jesteś właścicielem tej szkoły?

DRIFT OSK

  488 opinii w tym 312 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.07.2020

Paula Karkowska

Paula Karkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs przebiegł bardzo sprawnie, w krótkim czasie udało mi się podejść do egzaminu i zdać go za pierwszym.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 04.07.2020

Marek Zachara

Marek Zachara
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkola i instruktorzy.Kursanci są przygotowani naprawdę bardzo dobrze instruktorzy rzeczowo konkretnie i bardzo cierpliwie przekazują wiedzę.Dodam ze egzamin zdalem za pierwszym razem.Serdecznie pozdrawiam Kingę i Sylwestra to wspaniali instruktorzy kochajacy swoja pracę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.07.2020

Jacek Darnowski

Jacek Darnowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca! Instruktorzy z którymi można pogadać, pośmiać się, a przede wszystkim dużo nauczyć! Przyszedłem na kurs kompletnie zielony ( nie wiedziałem nawet jak odpalić auto ). Wszystko cierpliwie było wytłumaczone i udało się. Szczególnie polecam ekipę z Dąbrowy! :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.07.2020

Klaudia Kuźmińska

Klaudia Kuźmińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera, profesjonalni instruktorzy dzięki ich wskazówskom udało mi się zdać egzamin praktyczny kat. B za 1 razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.06.2020

Ala Majewska

Ala Majewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, świetna atmosfera na jazdach, dzięki temu, że kurs prowadzony jest przez kilku instruktorów można wiele się dowiedzieć

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.06.2020

Aneta Nowińska

Aneta Nowińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalni instruktorzy którzy przede wszystkim uczą jak się zachować na drodze, przyjacielska atmosfera dodatkowo motywuje do nauki

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 04.06.2020

Emilia Tomalska

Emilia Tomalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam auto szkołe drift. Wspaniała atmosfera, instruktorzy z fajnym, wesołym podejściem do kursanta. A w nagrodę zdany egzamin. Dzięki Mariusz i Ada za czas i uśmiech!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.06.2020

Marcin Winciorek

Marcin Winciorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jako czlowiek Logistyki zwracałrm uwagę na dobrą organizację, jasne zasady i terminowość. Uparłem się x-czasu temu na szkołę Drift bo wiedziałem że z nimi zdam od razu na kat. A. Nie zawiodłem się. Zdałem za 1 razem na podstawionym moto szkoły aczkolwiek nie powiem że było łatwo. Egzaminator mr. R*** nie należał do ludzi których chciałem spotkać na swojej drodze akurat tego dnia. Szkoła mocno ciśnie na placyk i kursant musi wiedzieć że jak od nich wyjdzie to praktycznie niemożliwe żeby zawalił plac na egzaminie. Jedynie miasto może być jakimś zagrożeniem bo nie wszystko zależy czasem od nas. Przychodząc na jazdy czułem spory luz ale jednocześnie wiedziałem że tym ludziom zależy żebym uzyskał uprawnienia. Nie wiem na ile pomogly mi w tym 2 lata na 125 cm ale u nich nabralem dodatkowej pewności. Dodatkowym aspektem jest to że spotkałem w życiu ciekawych ludzi z pasją, których mam nadzieje kiedyś gdzieś spotkać. Ada, Mariusz - dziękuje Wam za podejście do mojej osoby i pomoc. Ciesze się też że nie zepsułem Wam statystyki. Będe to super wspominać. Teraz tylko zawsze bezpiecznie jechać przed siebie. Marcin Winciorek LwG !!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 04.06.2020

Zuzanna Woźniak

Zuzanna Woźniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Fantastyczna szkoła, w której pracuja również świetni ludzie. Dzięki nim zdałam egzamin!! :) Każdemu kto się zastanawia jaką szkole wybrać serdecznie polecam Drift

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 03.06.2020

Krzysztof Świderek

Krzysztof Świderek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy spoko. Pełen luz. Gdyby nie wirus w 2020 kurs trwał by 3 tygodnie. Wielkie podziękowania dla instruktorów Ady i Mariusza. Polecam !!!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.06.2020

Anna Brzezińska

Anna Brzezińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra szkoła, kompetentni instruktorzy. Egzamin praktyczny poszedł łatwo. Gorąco polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.06.2020

Robert Wiączek

Robert Wiączek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wielkie podziekowania dla calej zalogi za mozliwosc nauki w milej i bezstresowej atmosferze ... Dzieki wam da sie zdac za pierwszym razem :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.05.2020

Klaudia Staniaszczyk

Klaudia Staniaszczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem wdzięczna Instruktorom z Auto szkoły Drift, gdyż dzięki nim egzamin zdałam za pierwszym razem!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.05.2020

Ewelina Michalak

Ewelina Michalak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, mili instruktorzy, terminy dopasowane pod kursanta, i egzamin zdany za pierwszym razem

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.05.2020

Seba Matusiak

Seba Matusiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w Łodzi, można się bez problemu dogadać co do terminów jazd, istruktorzy pomocni i wszystko tłumaczą. Przyjemna atmosfera i szybko zrobiony pełny kurs

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 19.05.2020

Krystian Giemza

Krystian Giemza
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera, instruktorzy na najwyższym poziomie, auta szybkie jak Robert Kubica.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 11.03.2020

Anna Rosin

Anna Rosin
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam! Super atmosfera i ogromne zaangażowanie instruktorów. Do egzaminu wcześniej podchodziłam 7 razy, doszkalałam się w 4 różnych szkołach (w tym ”wiodących”) ale nigdzie wcześniej nie przygotowali mnie tak dobrze. Dla mnie zdecydowanie numer 1 !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.03.2020

Łukasz Wojtysiak

Łukasz Wojtysiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ja, rowerzysta który zawsze mówił, że nie będzie jeździł samochodem, pod namową narzeczonej, zapisałem się na kurs prawa jazdy. I kto by pomyśl, że zdam go za pierwszym razem! Instruktorzy świetnie przekazują wiedzę praktyczną. Szkoła godna polecenia! :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 09.03.2020

Klaudia Wojtczak

Klaudia Wojtczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super autoszkola!! Wspaniali instruktorzy, bardzo cierpliwi, uprzejmi, pomocni oraz zaangażowani. Serdecznie polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.03.2020

Paulina Filipczak

Paulina Filipczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajne podejscie instruktorów, super szkółka

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 04.03.2020

Kowalska Sandra

Kowalska Sandra
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Do auto szkoły zgłosiłam się na jazdy doszkalające co było bardzo dobrym wyborem. Wspaniałe podejście instruktorki Magdy za co bardzo jej dziękuje !!! Coś co było czarna magią okazało się bułką z masłem !!! Szczerze polecam auto szkołę Drift świetna organizacja, dopasowanie pod kursanta, super atmosfera tworzona przez wspaniałych ludzi którzy tam pracują. Pozdrawiam serdecznie Sandra K.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 28.02.2020

Grzegorz Petrusiewicz

Grzegorz Petrusiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam. Instruktorzy bardzo sympatyczni, a za razem wszystko bardzo zrozumiale tłumaczą i sumiennie przygotowują do egzaminu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.02.2020

Miłosz Witkowski

Miłosz Witkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo mili instruktorzy z duzą ilością cierpliwości do mojej osoby

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.02.2020

Maciek Seraficki

Maciek Seraficki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ciekawe podejście na teorii i przyjemna atmosfera na praktyce. Polecam z czystym sumieniem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.02.2020

Sebastian Zych

Sebastian Zych
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Elastyczne terminy, instruktorzy, którzy wszystko jasno tłumaczą, poszło szybko i sprawnie

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 05.02.2020

Klaudia Siedlecka

Klaudia Siedlecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam autoszkołę „Drift” . Na zajęciach panuje rewelacyjna atmosfera, instruktorzy są zaangażowani i kompetentni. Dzięki rzetelnemu podejściu nic mnie nie zaskoczyło:)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.02.2020

Basia Sibelska

Basia Sibelska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy!! Bardzo mili i przyjaźni instruktorzy, którzy do tego świetnie uczą prowadzenia auta. Czego więcej chcieć?! Bardzo polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.01.2020

Małgorzata Berendzik

Małgorzata Berendzik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Do OSK Drift trafiłam po 6 latach przerwy i od samego początku wiedziałam, że to był dobry wybór. Zajęcia teoretyczne przeprowadzone przez Mariusza - szybko, sprawnie, dokładnie i z humorem. Praktyka - rzetelni instruktorzy, z którymi miałam przyjemność jeździć, czyli Ada, Magda, Sylwek, Kinia i Krzyś - naprawdę wielki szacun! Właściwe osoby na właściwym miejscu. Dziękuję zwłaszcza Krzysiowi, który dotrzymywał mi towarzystwa na egzaminie praktycznym. Udało się za pierwszym razem :-) No i nie mogę nie wspomnieć o Justynie, która potrafiła zdziałać cuda ustalając grafik dopasowany do moich warunków pracy. Jeszcze raz dziękuję i do zobaczenia na drodze!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 24.01.2020

Błażej Zakrzewski

Błażej Zakrzewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Na prawdę nie wierzyłem, że się uda, ale jednak i to szybciej, niż sądziłem!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.01.2020

Anna Granecka

Anna Granecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna atmosfera.Instruktorki Magda i Kinga ....cudowne fantastyczne życiowe kobitki .Justyna w biurze zawsze pomocna i działająca cuda żeby zgrać możliwości czasowe kursanta i instruktorów .Pozdrawiam serdecznie całą ekipe DRIFT i dziękuje WAM za cierpliwość.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak