Liczba odwiedzin: 40068 Jesteś właścicielem tej szkoły?

DRIFT OSK

  517 opinii w tym 337 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.09.2020

Adrian Pijarowski

Adrian Pijarowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super auto szkoła polecam wszystkim, podchodząc do egzaminu praktycznego, byłem bardzo dobrze przygotowany Pan Sławek zna się na rzeczy i potrafi dobrze przygotować do egzaminu, jak również do późniejszej samodzielnej jazdy po mieście. Organizacja też świetna, Pani Magda zawsze pomagała jak była potrzeba coś pozmieniać. Teoretyczne wykłady treściwe wszystko co powinno zostać powiedziane zostało powiedziane. Auto szkoła naprawde godna polecenia bardzo kompetentni i otwarci ludzie.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.09.2020

Emil Darnikowski

Emil Darnikowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super auto szkoła! Egzamin teoretyczny zdany za pierwszym podejściem, a praktyczny za drugim. Świetni instruktorzy, oraz miła atmosfera. Polecam serdecznie :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.09.2020

Karolina Stradza

Karolina Stradza
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę z całego serca! Po 7 latach przerwy wykupiłam kurs, bo chciałam zacząć od podstaw. Wykłady z Panem Mariuszem i atmosfera na nich super, człowiek się nie nudzi i nie męczy. Jazdy z Panem Maćkiem to czysta przyjemność, zero stresu, dużo dobrego humoru i przede wszystkim pewność, że pójdzie się i zda się za 1 razem. :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.09.2020

Dżasta Justyna

Dżasta Justyna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak jeździć to tylko w DRIFCIE!!!!! Egzamin zakończony pozytywnym wynikiem za pierwszym podejściem, po wykupionych dodatkowych godzinach. Instruktorzy sympatyczni, rzetelnie przekazują swoją wiedzę Krzyś dzięki za intensywny trening :) a Magdzie za otuchę na egzaminie. :) Serdeczne podziękowania dla całej ekipy robicie świetną robotę.!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.09.2020

Małgorzata Borowska

Małgorzata Borowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super auto szkoła !!! Nie żałuje żadnej wydanej złotówki bo tu warto zapłacić każde pieniądze. Świetni , mili instruktorzy ale najważniejsze ze cierpliwi i wyrozumiali . Uczą żeby nauczyć a nie żeby zrobić co swoje i iść do domu . Nie krytykują za błędy i nie zniechęcają jak to się zdążą w innych auto szkołach . Dziewczyny które zapisują na jazdy przesympatyczne i zawsze próbują dostosować terminy i godziny jazd do kursantów . Dzięki szkole Drift przełamałam strach przed jazda i uwierzyłam ze moge zdać . Dziękuje za wszystko tym wspaniałym ludziom i będą polecać każdemu .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.09.2020

Patrycja Warchoł

Patrycja Warchoł
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jakbym miała drugi raz podchodzić do egzaminu to tylko w tutaj! Polecam ją wszystkim moim znajomym, którzy chcą robić kat A. Ada i Mariusz są świetnymi instruktorami - dają świetne rady dotyczące egzaminu. Dzięki ich radom zdałam egzamin, bo każde zadanie dokładnie i szczegółowo omówili - co, gdzie, jak i dlaczego. Na mieście poprawiają błędy, jeździli ze mną tam gdzie miałam największe problemy i dawali rady jak na co dzień jeździć tak, aby wszystkim żyło się dobrze :) Czasami trochę się bałam (np. w deszczu), ale świetnie zbudowali mi pewność siebie na motocyklu i dzięki temu deszcz nie jest już mi straszny. Dzięki nim nie miałam ani jednego błędu na egzaminie :) Na pierwszym terminie zjadł mnie stres, ale dokupiłam parę godzin i instruktorzy mnie uspokoili, pojeździli ze mną żebym się odstresowała i drugi termin to była sama przyjemność. Polecam z czystym sumieniem!!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.09.2020

Klaudia Lisowska

Klaudia Lisowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tę auto szkołę. Zdałam za pierwszym razem po dosyć długiej przerwie. Wystarczyło kilka godzin jazd z super instruktorami i egzamin zdany !!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.09.2020

Beata Kosmala

Beata Kosmala
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca auto szkołe Drift. Profesjonalni instruktorzy. Z Sylwkiem wykłady nigdy nie były nudne , a Magda , Krzysztof i Kinga z cierpliwością i pełnym profesjonalizmem i zaangażowaniem przekazywali wiedze na jazdach . Justynka zapewniała sprawny kontakt z biurem . Testy zdane za pierwszym razem , a jazdy za drugim. Stres mnie pokonał. Wzięłam tylko jedną lekcję dodatkową przed drugim egzaminem . Dziękuję wam kochani za wszystko. Do zobaczenia na drodze ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.08.2020

Ania Bednarek

Ania Bednarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca Auto Szkołę Drift. Egzamin zdany za pierwszym razem!!! Dziękuję Adzie i Mariuszowi za cierpliwość i profesjonalne podejście oraz świetną atmosferę. Jeszcze raz Wielkie dzięki!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.08.2020

Krzysztof Kacprzak

Krzysztof Kacprzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam tę auto szkołę! Dość długo zastanawiałem się nad wyborem. Co wybrać? Coś bliżej domu? A może dalej, ale bliżej do WORD-u? Dla mnie wyborem stał się Drift, który był dalej od domu, ale blisko WORD-u. Jazda trasami, które mogą być tymi egzaminacyjnymi bardzo poprawia pewność siebie na drodze. W dodatku, jest możliwość sprawdzenia się w konkretnych sytuacjach od samego początku nauki. Lekcję są bardzo przystępne, każdy z instruktorów podchodzi indywidualnie do kursanta zachowując profesjonalizm i dobrą atmosferę. Terminy są szybkie i dobieranie na tyle elastycznie na ile jest to możliwe. Przez ten cały czas ani trochę się nie stresowałem, a nauka przychodziła z łatwością. Efekt jest tylko jeden, zdany egzamin teoretyczny i praktyczny za 1 razem! Polecam :). Ps. Drift, dziękuje Wam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.08.2020

Maja Wojciechowska

Maja Wojciechowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane za pierwszym razem ???? najlepsi instruktorzy, polecam z całego serduszka i widzimy się na drodze ????♥️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.08.2020

Oskar Marczak

Oskar Marczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam super szkółkę. Zdałem ze pierwszym razem bez problemu. Mega ludzie, super atmosfera

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.08.2020

Aldona Marchewa

Aldona Marchewa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Postawa instruktorów bardzo profesjonalna, pozytywne podejście do kursantów oraz wesoła atmosfera.Dzięki temu, że kurs prowadzony jest przez kilku instruktorów można wiele się nauczyć. Dziękuję instruktorom z dąbrowy Krzysiowi, Magdalenie i Sylwestrowi i zapraszam do Autoszkoły DRIFT!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.08.2020

Mikołaj Jarmoliński

Mikołaj Jarmoliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super auto szkoła A2 i Pełne A za pierwszym razem pozdrawiam Mikołaj

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.08.2020

Marysia Kałużna

Marysia Kałużna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ze szczerego serca moge polecić tą autoszkołę. Trafilam do DRIFTu dopiero na jazdy doszkalające i bardzo żałuję, że nie wcześniej. Instruktorzy naprawdę wiedzą jak przekazać przydatną wiedzę, bardzo skupiają sie na kursancie. Jest wymagająco, ale bez tego nie da sie stać dobrym kierowcą. Szczególnie polecam jazdy u Pana Sławka :) dodatkowo w ośrodku panuje super atmosfera, na jazdy nie trzeba długo czekać, a kontakt z biurem jest bardzo sprawnie prowadzony przez Pania Magde :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 11.08.2020

Patrycja Milczarek

Patrycja Milczarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem polecam auto szkołę Drift. Podczas jazd doszkalających, na które zapisałam się właśnie do tej auto szkoły nauczyłam się wiele. Instruktorzy, z którymi miałam przyjemność jeździć p. Sławek i p. Krzysiek na spokojnie tłumaczyli wszystko. Ich sposób przekazywania wiedzy był dla mnie bardzo precyzyjny i trafny. Po każdych jazdach podsumowanie co było dobrze, co z czego wynika, jakich błędów starać się unikać. Dzięki tym dodatkowym godziną udało mi się zdać egzamin praktyczny na prawo jazdy. Wszyscy są bardzo mili i profesjonalni, ceny przystępne oraz dogodne terminy dostosowane do potrzeb kursanta. Lokalizacja blisko Ośrodka Egzaminacyjnego, co również stanowi dodatkowe plusy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.08.2020

Mateusz Matczak

Mateusz Matczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia. Instruktorzy fachowi, chcący przekazać swoją wiedzę. Jazdy prowadzone w przyjemnej atmosferze. Mimo wszystko instruktorzy są wymagający co jest tylko plusem ponieważ dzięki takiemu podejściu każdy manewr trzeba wykonać perfekcyjnie, co przekłada się na późniejszy egzamin. Kontakt z biurem bez zarzutów, da się załatwić każda sprawę bez najmniejszego problemu. Polecam Auto Szkołę Drift z czystym sumieniem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.08.2020

Wiktoria Jęch

Wiktoria Jęch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobre podejście, przygotowanie do egzaminów oraz świetni instruktorzy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.08.2020

Ewelina Maćkowiak

Ewelina Maćkowiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w Łodzi i zdecydowanie wiem co piszę. Moja przygoda z prawkiem zaczęła sie 11 lat temu, po odbyciu kursu w innej szkole (na szczęście nie istniejącej już) dzień przed egzaminem praktycznym okazało sie, że przez cały kurs miałam przytrzymywane sprzegło, o redukcji biegów nigdy nie słyszałam, a w zakręt wchodziłam zawsze z wciśniętym sprzegłem. Oczywiście skutkowalo to niezadanym egzaminem i moim niesmakiem przez 11 lat do zrobienia prawka. Jak już postanowiłam dokończyć tą sprawę udałam się z polecenia do DRIFTA i dziś właśnie zdałam egzamin praktyczny! Instruktorzy jak i cała załoga DRIFTA to wspaniali ludzie, p. Maciek (instruktor) miał ze mną krzyż pański bo musiał oduczyć mnie wszystkich złych nawyków jakie nabrałam 11 lat wcześniej. Jest to doskonały instruktor ze świetnym podejściem do kursantów, myślę że nie ma takiej osoby do której by nie trafił. Polecam tą autoszkołę na 100%!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 31.07.2020

Małgorzata Opa

Małgorzata Opa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia. Na swojej drodze spotkałam wspaniałych instruktorów Podziękowania dla Pani instruktor Kingi, która swoim zaangażowaniem spokojem doprowadziła mnie do wymarzonego celu. Podziękowania kieruję do Pana Sylwka, który rzetelnie tłumaczył wszystkie zawiłości na drogach z nimi czułam się bezpiecznie Dziękuje całej załodze Drifta jesteście najlepsza szkołą w mieście. Myślę, że z Kingą i Sylwkiem spotkam się nie raz nie tylko na drodze.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.07.2020

Jaś Koncerewicz

Jaś Koncerewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktorzy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.07.2020

Marta Sadyś

Marta Sadyś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin zdany za pierwszym razem. Dobrzy i przede wszystkim cierpliwi instruktorzy, którzy w przyjemny i jasny sposób tłumaczą co i jak. Jestem bardzo zadowolona z kursu

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.07.2020

Katarzyna Popek

Katarzyna Popek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Do Auto-Szkoły DRIFT nie trafiłam przypadkiem. To było przeznaczenie. Tam drzwi zawsze są otwarte – dla każdego, także dla tych, którzy podobnie jak ja bardzo potrzebują wyrozumiałości i życzliwości w solidnej nauce dobrej jazdy. Zadzwoniłam do tej Szkoły, ponieważ jest najbliżej mojego miejsca zamieszkania. Już po rozmowie telefonicznej z Panią Magdą, osobą wielkiej kultury, doszłam do wniosku, że uzyskam tu pomoc i zdam egzamin na kierowcę. Na swojej drodze kandydata na kierowcę miałam kilku nauczycieli jazdy, bo też poznałam kilka Szkół. Nauczycielem w Szkole DRIFT, tym, który poprowadził mnie do zdanego egzaminu, jest Pan Sławek, człowiek z klasą i naprawdę wzorowy Instruktor - mistrz. Cierpliwie i z ogromnym taktem tłumaczył, jak dobrze, bezpiecznie i poprawnie jeździć, jak uważnie dostrzegać wszystko na drodze i jak reagować w trudnych sytuacjach. Dzięki takim wskazówkom można wreszcie zostać kierowcą i co więcej – takim kierowcą, który może już sam sobie zaufać, że wyznaczone cele podróży osiągnie pewnie i bezpiecznie. Otrzymałam w tej Szkole bardzo silne wsparcie. Wprost cudowna była reakcja Pani Magdy, kiedy wróciłam zaraz po zdaniu egzaminu. Cieszyła się razem ze mną. To było jak świeży powiew – ta euforia, kiedy po licznych burzach i przeciwnościach, uścisnęłyśmy sobie ręce jak kobiety solidarnie wspierające się na drodze do sukcesów... Serdecznie dziękuję!!! Gorąco polecam Auto-Szkołę DRIFT wszystkim Kandydatom na kierowców!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.07.2020

Adi Stępień

Adi Stępień
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Postawa instruktorów bardzo profesjonalna, pozytywne podejście do kursantów oraz wesoła atmosfera. Najlepsze co można chcieć od ośrodka szkoleniowego na prawo jazdy. Polecam serdecznie . Dziękuję instruktorom i zapraszam do Autoszkoły DRIFT!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 11.07.2020

Karolina Gotszald

Karolina Gotszald
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po kursie w innej autoszkole i prawie dwuletniej przerwie zdecydowałam się na jazdy własnie tutaj. Decyzji nie żałuję. Trafiłam na Sylwka - człowiek nieziemski! Każdemu mogę polecić tego instruktora, konkretny człowiek. Jazdy w super atmosferze, progres z godziny na godzinę i widoczne efekty. Egzamin zdany za pierwszym razem bezblednie, bez stresu i z przekonaniem, że umiem jeździć. Justyna z biura z ulicy Tatrzańskiej na medal. Bardzo miła, pomocna i zawsze uśmiechnięta! Będę polecać każdemu, bo na to zaslugujecie :)!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.07.2020

Paula Karkowska

Paula Karkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs przebiegł bardzo sprawnie, w krótkim czasie udało mi się podejść do egzaminu i zdać go za pierwszym.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 04.07.2020

Marek Zachara

Marek Zachara
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkola i instruktorzy.Kursanci są przygotowani naprawdę bardzo dobrze instruktorzy rzeczowo konkretnie i bardzo cierpliwie przekazują wiedzę.Dodam ze egzamin zdalem za pierwszym razem.Serdecznie pozdrawiam Kingę i Sylwestra to wspaniali instruktorzy kochajacy swoja pracę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.07.2020

Jacek Darnowski

Jacek Darnowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca! Instruktorzy z którymi można pogadać, pośmiać się, a przede wszystkim dużo nauczyć! Przyszedłem na kurs kompletnie zielony ( nie wiedziałem nawet jak odpalić auto ). Wszystko cierpliwie było wytłumaczone i udało się. Szczególnie polecam ekipę z Dąbrowy! :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.07.2020

Klaudia Kuźmińska

Klaudia Kuźmińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera, profesjonalni instruktorzy dzięki ich wskazówskom udało mi się zdać egzamin praktyczny kat. B za 1 razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.06.2020

Ala Majewska

Ala Majewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, świetna atmosfera na jazdach, dzięki temu, że kurs prowadzony jest przez kilku instruktorów można wiele się dowiedzieć

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak