DRIFT OSK

 686 opinii w tym 429 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 2 siedziby. Wybierz:

DRIFT OSK
ul. Retkińska 145
94-004 Łódź

Kontakt

51x xxx xxxPokaż numer
www.aut....Pokaż adres
@AutoSz....Pokaż adres

Opis

U NAS TEORIA TRWA ZAWSZE TYLKO 5 DNI !!!

Cennik:

Kurs kat.A 2250 zł
Kurs kat.B 2250 zł
Kurs kat.B automatyczna skrzynia biegów (egzamin na naszym aucie) 2450 zł
Kurs kat.B VIP (dodatkowa godzina + nasz samochód na egzamin wraz z instruktorem) 2400 zł

Naszą misją jest nauczyć kursantów jak poradzić sobie w ruchu ulicznym, opanować strach i stres oraz zdać pomyślnie egzamin!!!

Dobrą zdawalność naszej szkoły potwierdzają wyróżnienia oraz dyplomy i artykuły w gazetach!więcej opinii o naszej szkole znajdziecie na : http://www.facebook.com/AutoSzkolaDrift

ZAPRASZAMY!!!

Bardzo miło nam poinformować, iż wg. Urzędu Miasta Łodzi jesteśmy drugą NAJLEPSZĄ szkołą pod względem zdawalności egzaminu praktycznego w 2016 r uzyskując 44,86 procent!
http://lodz.naszemiasto.pl/artykul/ranking-lodzkich-szkol-jazdy-wedlug-urzedu-miasta-lodzi,4126092,art,t,id,tm.htmlW 2019 r. według statystyk zdawalności opublikowanych przez Urząd Miasta Łodzi uzyskaliśmy NAJWIĘKSZĄ i tym samym NAJLEPSZĄ zdawalność we wszystkich 3 kategoriach osiągając:
* 100 % na kat. A2 !!!
* 79% na kat. A !!!
* 41 % na kat. B !!!

Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Mariusz Domińczak

Mariusz Domińczak

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2250 zł

ul. Retkińska 145

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20,Kia Rio)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2250 zł

ul. Retkińska 145

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd ( Yamaha MT-07)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat

2400 zł

ul. Retkińska 145

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Swift)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2250 zł

ul. Retkińska 145

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha mt07)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 150 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

kategoria A

cena za pakiet: 180 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Jarosław Nowak

Jarosław Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jak najbardziej mogę polecić zdałem za pierwszym razem bez najmniejszego problemu moim zdaniem najlepsza szkoła w Łodzi pozdrowienia dla Janusza!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Łukasz B ......i ip: 37.30.48.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalni instruktorzy, polecam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Amelia Bogucka

Amelia Bogucka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalni i mili instruktorzy, bezstresowa atmosfera. Bardzo polecam Pana Macieja i Pana Artura.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Alicja K .........a ip: 37.225.55.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

super atmosfera i profesjonalna kadra!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność
- Wadybrak

Roksana W .....k ip: 83.29.2.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

polecam????, zwłaszcza dwóch Panów Krzyśków którzy uczą na Tatrzańskiej

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Mikołaj K ...... ip: 5.173.12.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kategoria B. ZDECYDOWANIE POLECAM Instruktorzy mega profesjonalni, bardzo miła atmosfeta, egzaminy zdane za pierwszym. Dziękuję za bardzo dobre przygotowanie. ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Mateusz K .....k ip: 5.173.6.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam wszystkim tą szkołę, dzięki niej zdałem egzamin, a to zasługa Pana Macieja

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak

Piotr K .......i ip: 31.183.224.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetna atmosfer, profesjonalna kadra i bezproblemowy kontakt. Zdałem egzamin za pierwszym razem. Polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

w ..a ip: 37.225.20.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Do szkoły uczęszczałam na jazdy doszkalające. Dzięki instruktorkom szczególnie P.Magdzie i P. Justynie udało mi się zdać egzamin praktyczny. Przemiłe i sympatyczne osoby. Naprawdę dzięki nim zawdzięczam swój sukces. Profesjonalnie podchodzą do swojej pracy ???????????? i jazdy odbywają się w bezstresowej atmosferze.Bardzo też chcę podziękować P. Kasi która zawsze pomogła dopasować godziny tak żeby nie kolidowały z życiem zawodowym. Gorąco polecam tę szkołę . Dziękuję za wszystko.????????????????????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Igor C .......... ip: 94.254.173.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Fantastyczna szkoła! Dzięki nim zdałem bezbłędnie ❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Łukasz Groman

Łukasz Groman
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam szkole mili instruktorzy i do tego kontretni

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Justyna J ....k ip: 46.204.34.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam. Instruktor Pan Krzysztof K. Właściwy człowiek na właściwym miejscu. Cechuje Go ogromna wiedza i umiejętność jej przekazu kursantowi. Wyrozumiały, spkojny, pozytywnie nastawiony, a zarazem bardzo wymagający. Budujący relacje pozwalające kursantowi osiągnięcie zamierzonego celu i zdanie egzaminu państwowego. Polecam tego insyruktora. Nie mogę pominąć Pani Kasi z biura . Kobieta nie zastąpiona. Empatyczna, wesoła, otwarta , pomocna w każdej sytuacji. Potrafiącą dopasować jazdy do każdego typu pracy kursanta. Cudowna .

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Justyna J ....k ip: 37.30.50.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam. Instruktor Pan Krzysztof K. Właściwy człowiek na właściwym miejscu. Cechuje Go ogromna wiedza i umiejętność jej przekazu kursantowi. Wyrozumiały, spkojny, pozytywnie nastawiony, a zarazem bardzo wymagający. Budujący relacje pozwalające kursantowi osiągnie zamierzonego celu i zdanie egzaminu państwowego. Polecam tego insyruktora. Nie mogę pominąć Pani Kasi z biura . Kobieta nie zastąpiona. Empatyczna, wesoła, otwarta , pomocna w każdej sytuacji. Potrafiącą dopasować jazdy do każdego typu pracy kursanta. Cudowna .

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Nowakowska

Julia Nowakowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Do driftu przyszłam na jazdy doszkalające, które bardzo dużo mi dały i właśnie nim zawdzięczam zdany egzamin. Instruktorzy są bardzo mili, cierpliwi i pracujący z pełnym zaangażowaniem i pasją. Serdecznie polecam każdemu :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mikołaj Merecz

Mikołaj Merecz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzamin zdany za pierwszym razem, a wszystko za sprawą świetnych instruktorów. Warunki do nauki mogę opisać w samych superlatywach.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Miluśki

Michał Miluśki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bez owijania w bawełnę - Mariusz i Ada nauczą każdego jak jeździć motocyklem i jak bez problemu zdać egzamin. Polecam bardzo serdecznie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wiktoria W ......k ip: 31.183.161.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam tą szkołę, robiłam tutaj prawo jazdy kategorii B, bardzo sympatyczni instruktorzy, dobrze tłumaczą, przez cały czas jest miła atmosfera. Zdałam egzamin państwowy za drugim razem.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Maja K .... ip: 37.225.53.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna autoszkoła z instruktorami, którzy oprócz wysokich kwalifikacji, dużej dawki wiedzy zarówno w teorii, jak i w praktyce, gwarantują również naukę w przyjemnej atmosferze, bez niepotrzebnego stresu i napięcia (bo za kółkiem to wcale nie pomaga). Ja do egzaminu czułam się bardzo dobrze przygotowana, jeżdżę pewnie, nie boję się samochodu. Naprawdę bardzo polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Ewa Sieracka

Ewa Sieracka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z czystym sumieniem mogę polecić tą szkołę , super instruktorzy którzy zajmują się kursantem a nie telefonem jak w niektórych szkłach. Ada super instruktorka , bardzo cierpliwa, ucząc się u niej możesz być pewny że zdasz.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Karolina M ....... ip: 31.0.92.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Rodzice wykupili mi jazdy doszkalające w tej szkole, byłam bardzo zadowolona. Super trening przed egzaminem, trasy egzaminacyjne po Retkini, bardzo sympatyczny i rzeczowy instruktor pan Janusz, a także pomocna Pani w sekretariacie :) EGZAMIN ZDANY :) Polecam!!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Aleksander Janicki

Aleksander Janicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetni instruktorzy, którzy tłumaczą wszystko krok po kroku bez nerwowej atmosfery. Szczególnie polecam Pana instruktora Janusza, który wykazuje się anielską cierpliwością.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Ola Kozłowska

Ola Kozłowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dość krótkie terminy, przyjaźni instruktorzy, którzy dużo tłumaczyli jak najprościej się dało, szkoła starała sie zapewnić najbardziej dogodne warunki spotkań teoretycznych jak i praktycznych.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Karolina D ...a ip: 31.183.231.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ogólnie cały kurs oceniam bardzo pozytywnie, instruktorzy wprowadzają bardzo miła atmosferę, nie ma żadnej presji czy nerwówki, kurs przygotowuje wzorcowo do zdania egzaminu praktycznego

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Sebastian Rutkowski

Sebastian Rutkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.10.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

POLECAM!!!!! Po długoletnie przerwie zdecydowałem się podejść do egzaminu i przygotowywałem się w szkole drift instruktorzy super profesjonalni zdane za pierwszym

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Patrycja Orczykowska

Patrycja Orczykowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy świetni, prawko zdane za 1 razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marianna K .........a ip: 5.173.149.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo szybki kurs teoretyczny prowadzony w przystępny I ciekawy sposób. Wszyscy instruktorzy mili, każdy udziela pomocnych wskazówek I mimo zerowej wiedzy na starcie kursu egzaminy teoretyczny I praktyczny zdałam za pierwszym podejściem.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Наталя Ревенко

Наталя Ревенко
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera w szkole. Dobre podejście do kursantów. Wspaniałe instruktory,spokojnie prowadzow jazdy, na pozytywie. Zdałam ekzamin za pierwszym razem. Bardzo polecam...

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jakub Stasiak

Jakub Stasiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy mają profesjonalne podejście do nauki. Miła atmosfera i dobre przygotowanie do egzaminu. Bez problemu zdałem za pierwszym razem.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak
Amelia Kula

Amelia Kula
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza OSK w Łodzi! Nie mogłam wybrać lepiej. Pani Magda i Pani Agata to serdeczne i pomocne osoby, a Pan Maciek to wspaniały instruktor. Każdemu polecam tę szkołę, ja zdałam egzamin za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jagoda M ...... ip: 31.183.156.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetna szkoła !!!:) dzięki jazdom w tej szkole zdalam i wszystkim polecam z całego serca. Jeździłam z najlepszym instruktorem w mieście! A miałam ich wielu, więc wiem co mówię;) Madzia jest the best!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak