Liczba odwiedzin: 3223 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Dobra Szkoła Lok Sp. z o.o.

  167 opinii w tym 122 zaufane
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.02.2020

Klaudia Józefiok

Klaudia Józefiok
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gdy postanowiłam zrobić prawo jazdy stwierdziłam, że zapiszę się do LOKu, gdyż była to wśród moich znajomych najbardziej wychwalana szkoła jazdy. Z ręką na sercu mogę przyznać im rację. Wykłady przyjemne, a osoby pracujące tam wszystkie przesympatyczne. Szczególnie polecam Pana Kawika, z którym miałam jazdy, na które chodziłam z uśmiechem na twarzy. Wyrozumiały, pomocny, spokojny i przede wszystkim zawsze z dobrym humorem. Miałam dzisiaj drugi egzamin państwowy na prawo jazdy, moim egzaminatorem był Krzysztof Wonsik i przebiegł on pozytywnie. Zdecydowanie polecam tę szkołę jazdy :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy! Gratulacje :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.02.2020

Klaudia Jakubczak

Klaudia Jakubczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła! Teoria przedstwiona w rzetelny i ciekawy sposób przez pana Zenka. A dzięki instruktorowi panu Witkowi zdałam za pierwszym razem! Dziękuje za dobitne wytłumaczenie sytuacji panujących na drodze ????

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! Gratulacje :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.02.2020

Sylwia Nowak

Sylwia Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła dziekuje Panu Jurkowi za dobre przygotowanie do egzaminu praktycznego oczywiście zdany za pierwszym razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulacje!!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.02.2020

Dominik Jojko

Dominik Jojko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła super, teoria przedstawiona w super sposób, przez kontakt z uczący się. Instruktor Pan Witek jest po prostu nie doopisania. Jego rzetelne podejście i nie owijanie w bawełnę jest czymś co pomaga. Dzięki niemu zdałem za pierwszym razem :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulacje!!!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.01.2020

Kasia Wytrykowska

Kasia Wytrykowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełny profesjonalizm i przemiła atmosfera polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.01.2020

Tomasz Skowroński

Tomasz Skowroński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Pana Marka Kawika, bardzo spokojny instruktor, posiada ogromna wiedze, ktora potrafi przekazac kursantowi. egzamin panstwowy mozna zdawac samochodem z osrodka, co jest duzym ulatwieniem podczas egzaminu.

Plusy

brak

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i pozdrawiamy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.12.2019

Tomasz Budny

Tomasz Budny
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zaskoczyło mnie podejście do kursanta ponieważ kurs odbyłem w innej szkole. Pełen profesjonalizm miła obsługa Pana Jakubowskiego oraz instruktorów Pana Darka i Błażej.Instruktorzy nauczyli mnie w 4 godziny na placu i 2 na mieście jak zdać egzamin bez zajakniecia Egzaminatora.Najwazniejsze to sprzęt na czym sie uczymy .Nowe Many i te same przyczepy co na egzaminie.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy i pozdrawiamy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.12.2019

Damian Sowa

Damian Sowa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła! Luźna atmosfera, bardzo fajna kadra, a pan Witek, to mega instruktor - rzeczowy, cierpliwy i nie owija w bawełnę, co z pewnością pomogło mi zdać za pierwszym razem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulacjemy i bardzo dziękujemy za miłe słowa

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.12.2019

Rafał Górski

Rafał Górski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobre podejście każdego z 4 instruktorów nauka w przyjaznej atmosferze gorąco polecam wszystkim. Na pewno wrócę na kolejny kurs

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy ! Zapraszamy na kategorię D :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.12.2019

Tomasz Wandzik

Tomasz Wandzik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie wszystkim polecam! Profesjonalne podejście do klienta. Dla mnie egzamin był formalnością i zdałem za 1 razem! Szef, instruktorzy i Pani Ola w biurze tworzą jedną, bardzo zgraną drużynę. Żadnych minusów, same plusy!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy i zapraszamy na kategorię CE!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.11.2019

Krzysztof Kieczka

Krzysztof Kieczka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm godna polecenia⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy????

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.11.2019

Maria Weiss

Maria Weiss
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam.Polecam ośrodek szkolenia kierowców Lok.Instruktorzy bardzo doborze szkolą.Będę polecać wszystkim.Pozdrawiam.P.Jurka od Marii W.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Serdecznie dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.11.2019

Adam Ponikiewski

Adam Ponikiewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Moim zdaniem najlepsza szkola. Luzna atmosfera,indywidualne podejscie do kazdego kursanta i pelen profesionalizm ze strony instruktorow. Pan Artur,super instruktor,co potwierdza egzamin zdany przy pierwszym podejsciu. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Serdecznie dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.11.2019

Olek Schmidt

Olek Schmidt
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra szkoła. Instruktor z powołania

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.11.2019

Kuba Łysień

Kuba Łysień
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane za pierwszym wiec może to świadczyć tylko o jednym zdecydowanie polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.11.2019

Madzia Hermann

Madzia Hermann
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam gorąco tą szkołę, fajni ludzie, pełen profesjonalizm i kompetencja.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy i zapraszamy za niedługo na kat A2 i B

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.11.2019

Natalia Szalas

Natalia Szalas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po kursie w tej szkole czułam się w 100% przygotowana do egzaminu. LOK zadbał o wszelką wygodę kursanta, czyli informowanie na bieżąco o wszystkim oraz udostępnienie potrzebnych do nauki materiałów. Jazdy przebiegły bardzo sprawnie, w świetnej atmosferze! Mój instruktor - pan Witold - przekazał mi całą niezbędną wiedzę, zawsze potrafił wszystko wytłumaczyć w zrozumiały sposób. Wszelkie różnice zdań można było bez stresu przedyskutować i dobrze się czegoś nauczyć. Profesjonalna oraz życzliwa postawa wpłynęły na owocną współpracę. Ćwiczyliśmy do skutku to co nie wychodziło, dzięki czemu pokonałam trudności i zdałam egzamin państwowy. Serdecznie polecam Szkołę Jazdy LOK, a już szczególnie samego instruktora!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Serdecznie dziękujemy i gratulujemy!!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 04.11.2019

Agnieszka Kopel

Agnieszka Kopel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super podejście do kursanta, miła atmosfera i wspaniali instruktorzy, w szczególności Pan Marek.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.11.2019

Szymon Justyna Zuśka

Szymon Justyna Zuśka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super polecam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
D

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.10.2019

Mirosław Harmatiuk

Mirosław Harmatiuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam. Najlepsza szkoła w okolicy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.10.2019

Marcel Wieczorek

Marcel Wieczorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście instruktorów do każdego kursanta, umiejętność przekazywania wiedzy, zdecydowanie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy i pozdrawiamy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.10.2019

Barbara Janusek

Barbara Janusek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Indywidualne podejście do kursanta, instruktorzy pełen profesjonalizm, pojazdy w super stanie. Przemiła atmosfera. A co najważniejsze to możliwość zdawania egzaminu państwowego samochodem którym odbywało się kurs. Gorąco polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy i pozdrawiamy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.10.2019

Grzegorz Ficek

Grzegorz Ficek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super podejście do kursanta, bardzo polecam tą szkołę!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.10.2019

Patryk Knioch

Patryk Knioch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Prawo jazdy kat. C potem C+E za pierwszym. Polecam wszystkim Sprzęt szkoleniowy (pojazdy) nowe, na najwyższym poziomie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.10.2019

Dorota Piszcz

Dorota Piszcz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra szkola LOK" nie jest dobra, jest FANTASTYCZNA! Mialem przyjemnosc odbyc kurs kategorii A. Świetne warunki nauki teorii, dzięki którym spokojnie moglem również w domu przygotowywać się do teoretycznego egzaminu. Nastepnie rozpoczalem lekcje jazdy z Panem Arturem. Swietny nauczyciel! Zaangażowany, bardzo pomocny! Eliminował każdy błąd i dawał wiele wskazówek, które ułatwiły naukę. W efekcie zdałem egzamin praktyczny za pierwszym razem. Każdemu będę polecał ! Dzięki! Jarek

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
D

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.10.2019

Adrian Kosno

Adrian Kosno
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo Dziękuję. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.10.2019

Piotr Falkus

Piotr Falkus
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Udało się za pierwszym razem chociaż stary piernik ze mnie... :-) Według mnie jeśli na kat. A, to tylko tam i Artur rzecz jasna, mimo tego, że znam go też prywatnie, szkoli ekstra. Powtarza manewry, na które na egzaminie zwracają szczególną uwagę. Słuchajcie go uważnie, róbcie co mówi... a wszystko będzie ok.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i pozdrawiamy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.10.2019

Karolina Foltynowicz

Karolina Foltynowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła warta polecenia. W szczególności polecam pana Witolda, świetnie przygotował mnie do egzaminu, który zdałam za pierwszym razem :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.10.2019

Kacper Wieczorek

Kacper Wieczorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo przyjazna atmosfera, świetne przygotowanie do egzaminu polecam bardzo serdecznie!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.10.2019

Krzysztof Białecki

Krzysztof Białecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane za 1szym.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy