Liczba odwiedzin: 4357 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Dobra Szkoła Lok Sp. z o.o.

  211 opinii w tym 151 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.09.2020

Sebastian Sebastian

Sebastian Sebastian
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoliłem się tam na kat A Instruktor Artur wszystko wytłumaczy i pokaże, naprawdę profesjonalne podchodzi do tematu . Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Serdecznie dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.09.2020

Piotr Skotnicki

Piotr Skotnicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra szkoła polecam każdemu. Mili instruktorzy, super atmosfera .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.09.2020

Damian Adamiok

Damian Adamiok
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalnie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.09.2020

Kr Pl

Kr Pl
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam! Instruktor w kilka chwil wyłapał drobne błędy, dzięki czemu wykonanie zadań było możliwe - co w efekcie przełożyło się na zdany egzamin.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.09.2020

Magdalena Retka

Magdalena Retka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła warta polecenia. Wielki profesjonalizm i super atmosfera . Polecam z całego serca i dziękuje Panu Arturowi za przygotowanie.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.09.2020

Emilia Maślanka

Emilia Maślanka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo ale to bardzo dobra szkoła jazdy! Przyjazna i miła atmosfera jak i na wykładach to i podczas jazdy samochodem. Profesjonalne przygotowanie do egzaminu. Pan Witek-najlepszy instruktor. Bardzo wyrozumiały, sympatyczny oraz z anielską cierpliwością! Dzięki jemu egzamin zdany za pierwszym razem!! ❤❤

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy i gratulujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.09.2020

Weronika Sadło

Weronika Sadło
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo gorąco polecam!! Zdałam za pierwszym, bardzo dobre przygotowanie do egzaminu Pięknie dziękuję Panu Witoldowi i Panu Markowi Przyjemne jazdy ,i super atmosfera Jak najbardziej polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Również dziękujemy! Gratulacje

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.09.2020

Dawid Kompel

Dawid Kompel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkola polecam wszystkim zdalem za1 razem dzieki panu Witoldzie Parszywce

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Serdecznie dziękujemy .

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.08.2020

Ala Sikorska

Ala Sikorska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera oraz przyjaźni instruktorzy. Serdecznie polecam Pana Witolda-najlepszy instruktor :) Dzięki nauce zdałam bez problemów wszystkie egzaminu. Dziękuję !!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.08.2020

Dawid Nowakowski

Dawid Nowakowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin (na A2) zdany od razu po dokupieniu jazd w tej szkole. Solidne przygotowanie do egzaminu, bardzo mili i koleżeńscy instruktorzy. Super kontakt i dostępność terminów. Z czystym sercem mogę każdemu polecić tą szkołę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 21.08.2020

Karolina Androsz

Karolina Androsz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w okolicy. Pan instruktor Artur Franczak to człowiek z anielską cierpliwością i świetny fachowiec! Zdane za pierwszym w wieku 41 lat po 15 latach przerwy. Jeszcze 2 miesiące temu nie wyobrażałam sobie, że siedzę za kierownicą, a dziś kupiłam swój pierwszy samochód i sama zaparkowałam pod domem. Bezcenne !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.08.2020

Mariusz Malinowski

Mariusz Malinowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.08.2020

Sabina Wywioł

Sabina Wywioł
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza Szkoła Jazdy!!Profesjonalni instruktorzy, zaangazowani w swoją pracę. samochody nowe, odzwierciedlające zestaw na egzaminie CE. Mozna sprobowac jazdy trzema ciezarowkami. Plac manewrowy bardzo duzy. Płyta poślizgowa z prawdziwego zdarzenia. Szkoła, która szybko reaguje na zmiany przepisów i wymogów egzaminacyjnych dzieki temu kursant jest bardzo dobrze przygotowany idąc na egzamin. Z

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.08.2020

Filip Jestem

Filip Jestem
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super!

Plusy

brak

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.07.2020

Pawel Mrowicki

Pawel Mrowicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Warto było

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.07.2020

Michał Kuta

Michał Kuta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam szkołe, w szczególności najlepszego na świecie instruktora, pana Marka Kawika, dzięki któremu zdałem za pierwszym razem!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.07.2020

Bartosz Markiefka

Bartosz Markiefka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam kursy w tym ośrodku szczególnie z panem Jerzym. Dobry stan pojazdów, miła atmosfera.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i życzymy dalszych sukcesów

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.06.2020

Tomasz Michalski

Tomasz Michalski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm, pozytywni ludzie pełni pasji. Zdecydowanie najmocniejsi w swojej branży!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i pozdrawiamy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.06.2020

Kamil Matynia

Kamil Matynia
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera. Zadbane samochody, takie same jak na egzaminie państwowym. Instruktorzy bardzo mili i doświadczeni. Na każde pytanie odpowiedzą i udzielą cennych wskazówek. Polecam tylko tą szkołę! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i pozdrawiamy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.06.2020

Dawid Duda

Dawid Duda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam kursy w tym ośrodku a szczególnie z Panem Arturem. Profesjonalne podejście i luźna atmosfera. Pozdrawiam

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i pozdrawiamy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.06.2020

Mohamed Shawky

Mohamed Shawky
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobry szkoła

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i pozdrawiamy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.06.2020

Kamil Chynał

Kamil Chynał
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo pozdrawiam Pana Marka. Super nauczył mnie jazdy od zera, podchodzi do kursanta z wielkim profesjonalizmem, nie krzyczy ani sie nie denerwuje, lecz próbuje o wytłumaczyć. Bardzo polecam szkole. Godna polecenia.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.06.2020

Michal Be

Michal Be
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam kurs w LOKu. Miła atmosfera i doświadczenie instruktora przekłada się na zdanie egzaminu za pierwszym razem. Pozdrawiam Pana Artura :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy, zapraszamy na inne kategorie prawa jazdy ????

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.05.2020

Anna Kania

Anna Kania
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła instruktorzy jak i szefostwo kompetentne, polecam zdawałem kat A. Szczególnie podziękowania dla instruktora p Artura Fronczaka stalowe nerwy i kompetentny przekaz nauki pozdrawiam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i życzymy udanego sezonu ????

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.05.2020

Kamil Karczyński

Kamil Karczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam wszystkich zastanawiających się jaka szkółkę nauki jazdy wybrać !!!Polecam Szkole Lok Ruda Śląska 8 lat temu zrobiłem u nich Kategorie B zostałem przygotowany że egzaminy poszły od 1 razu. Ostatnimi czasy skusiłem się na A dziś jestem po egzaminie i znów się udało za 1 zostałem profesjonalnie przygotowany gdzie wczesniej niemiałem wgl styczności z Motorami polecam każdemu kontakt z P. Piotrem (właściciel szkółki) elegancki wszystko szybko i pod klienta powiedziałem że zależy mi na czasie i tak też było. Podziękowanie również dla instruktora Artura Fronczak super instruktor przygotował mnie do tego stopnia że jadąc dziś na egzamin czułem się pewnie i niemiałem grama stresu. Maszyny którymi uczą są czyste i przede wszystkim serwisowane a jazda nimi to czysta przyjemność Życzę powodzenia wszystkim starającym się o wymażoną kategorie. Sam już szykuje kolejny profil kierowcy idąc na C oraz C+E

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy, zapraszamy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.05.2020

Krzysztof Malicki

Krzysztof Malicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalnie i dobra atmosfera .Polecam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy i pozdrawiamy ????

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 04.03.2020

Marysia Błaszczak

Marysia Błaszczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.03.2020

Łukasz Kopeć

Łukasz Kopeć
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przemiła atmosfera od początku do końca. Wykłady teoretyczne prowadzone w bardzo przyjemny i interesujący sposób, nie tylko sucha teoria. Jazdy miałem z panem Witkiem i mogę powiedzieć szczerze, że dzięki jego świetnej pracy udało mi się zdać prawko za 1razem. Jazdy były bardzo sympatyczne, ale za razem rzeczowe i przygotowujące do zachowanie się na drodze. Serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.02.2020

Norbert Szot

Norbert Szot
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra szkoła, prawo jazdy kategorii C sprawnie zdane, super instruktorzy. Polecam wszystkim

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.02.2020

Klaudia Józefiok

Klaudia Józefiok
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gdy postanowiłam zrobić prawo jazdy stwierdziłam, że zapiszę się do LOKu, gdyż była to wśród moich znajomych najbardziej wychwalana szkoła jazdy. Z ręką na sercu mogę przyznać im rację. Wykłady przyjemne, a osoby pracujące tam wszystkie przesympatyczne. Szczególnie polecam Pana Kawika, z którym miałam jazdy, na które chodziłam z uśmiechem na twarzy. Wyrozumiały, pomocny, spokojny i przede wszystkim zawsze z dobrym humorem. Miałam dzisiaj drugi egzamin państwowy na prawo jazdy, moim egzaminatorem był Krzysztof Wonsik i przebiegł on pozytywnie. Zdecydowanie polecam tę szkołę jazdy :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy! Gratulacje :)