Liczba odwiedzin: 4535 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Dobra Szkoła Lok Sp. z o.o.

  227 opinii w tym 164 zaufane
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.10.2020

Jar g gaz ip: 94.254.180.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wszytko w jak najbardziej porządku, godziny pełne, auta utrzymane, polecam, egzamin zdany za 1 razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziekujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.10.2020

Wojciech H ..... ip: 89.64.40.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Po zdanej kat C+E przyszła kolej na kat A. I w tym przypadku rownież egzamin zdany za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.10.2020

Andrzej B ....i ip: 94.254.180.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

W pełni profesjonalne podejście do misji szkolenia dobrych kierowców!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.09.2020

Mikołaj F ...r ip: 37.30.57.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Profesjonalne podejście, miła atmosfera, zdane za pierwszym razem

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziekujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.09.2020

Aleksander T ......i ip: 83.7.20.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

najlepsza szkoła jazdy instruktorzy najwyższej klasy!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.09.2020

Marek .......a ip: 93.176.213.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Egzamin poszedł gładko przez przygotowanie Artura na placu manewrowym. Instruktor był cierpliwy, od razu mówił co robię źle. Na kursie czułem się jakby uczył mnie kolega a nie obca osoba. Sprzęty są w bardzo dobrym stanie do nauki jazdy. Dostępność i elastyczność godzin była bardzo komfortowa. Plac manewrowy jest duży przez co bardzo dobrze się tam czułem. Warto było zapisać się na kurs do LOKu - spełniłem swoje marzenie!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.08.2020

Krzysztof k ....k ip: 37.47.73.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktor bardzo dobry polecam dobrą szkołę LOK Ruda Śląska,idealne wyszkolenie pan Artur podchodzi do tematu świetnie efekt zdany egzamin za 1razem,Panie Arturze dziękuję i widzimy się niebawem w trasie pozdrawiamy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.08.2020

Ania S ....k ip: 46.134.77.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pan Witold jest najlepszym instruktorem jazdy! Po ciężkich próbach w Bytomiu i przeniesieniu się do wordu w Katowicach zgłosiłam się do Pana Witolda na dodatkowe jazdy. Dzięki niemu zdałam za pierwszym razem. Jestem bardzo wdzięczna za wszystkie porady i wskazówki polecam każdemu tego Pana jest najlepszy dziękuję !♥️♥️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziekujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.08.2020

Magdalena O ...a ip: 5.173.104.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dziękuję bardzo Panu Witoldowi z całego serca 10h dodatkowych, i zdane za pierwszym na Katowicach świetne podejście do kursanta. Polecam każdemu ta szkole jazd.❤️❤️❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.08.2020

o ...k ip: 89.64.39.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jestem zadowolony

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 08.07.2020

Jakub S ......a ip: 89.151.47.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam szkołę, instruktorzy których miałem okazję poznać [Pan Witold z którym odbywałem główną część kursu oraz Pan Marek i Pani Sylwia którzy pomogli na godzinach dodatkowych] to cudotwórcy - nauczyli mnie jazdy od kompletnego zera do zdania egzaminu :) Miła atmosfera podczas jazd, a do tego profesjonalizm w nauce na każdym kroku. Polecam wszystkim :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.07.2020

Mariusz M ........i ip: 5.173.105.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Gorąco polecam ten ośrodek szkolenia. Kategoria C zdana za pierwszym razem dzięki wspaniałemu wyszkoleniu przez Pana Zenona. Samochody takie jak na egzaminie i w świetnym stanie technicznym. Placyk manewrowy ogromny. Polecam każdemu tą szkołę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 31.05.2020

Paweł M .......a ip: 83.22.230.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pozytywnie nastawiony Szef i Zespół, kurs przebiega sprawnie. Pan Artur Franczak bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu. Egzamin zdawałem w Katowicach, teorię i plac zdałem za pierwszym razem, oblałem miasto. Za drugim razem (pomimo listopadowego deszczu i wiatru) egzamin przeszedł sprawnie i bez błędów. Dziękuje za bardzo dobre przygotowanie i życzliwe podejście do kursanta. Pan Artur wymaga ale tak cię nauczy, że zdasz egzamin. Wszystkim polecam Szkołę. Paweł Maślanka

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 26.05.2020

Bartek W .......i ip: 89.74.211.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam bardzo miło profesjonalnie i konkretnie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i zapraszamy na inne kategorie :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.05.2020

Damian K ......n ip: 5.173.96.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

W Dobrej Szkole Lok robiłem prawo jazdy kat. C. Kurs prawa jazdy przebiegał sprawnie, świetna kadra instruktorska oraz godziny jazd dostosowane do kursanta. Aktualnie robię kurs na przyczepy ale myślę zrobić jeszcze u nich kat D. Bardzo gorąco polecam Dobrą Szkołę Lok bo naprawdę warto.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Serdecznie dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 25.02.2020

ewelina s .........a ip: 93.176.193.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

bardzo dobra szkola profesjonalizm w kazdym tego slowa znaczeniu . p mareczek najlepszy instruktor zloty czlowiek

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.02.2020

Grzegorz H ..... ip: 46.134.127.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Mogę wystawić ocenę pozytywna bo egzaminy zdałem za pierwszym razem. A to oznacza, że dobrze mnie przygotowali. Ogólnie ok, wszystko odbyło się jak po sznurku.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Serdecznie dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.02.2020

Klaudiusz T ........i ip: 89.69.125.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super! Jeśli ktoś zamierza w niedługim czasie wybrać się na kurs kategorii C/CE to polecam każdemu. Dzięki odpowiedniemu przygotowaniu idąc na egzamin państwowy nie miałem jakichkolwiek problemów z jego zdaniem. Świetni instruktorzy potrafiący w jasny sposób przekazać wiedze, praktycznie nowe samochody, ogromny plac manewrowy. Wszystko to sprawia, ze egzamin staje się tylko zwykłą formalnością i sprawdzeniem swoich umiejętności. Sam kurs CE udało się odbyć w okolicach tygodnia (jazdy codziennie po 3h), następnie niecały miesiąc oczekiwania na egzamin. Zdecydowanie warto było dojeżdżać z Katowic do Zabrza na plac manewrowy i jak widać nauka nie poszła na marne. Ocena to oczywiście 5 gwiazdek. Dziękuje serdecznie i pozdrawiam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.12.2019

Kamil M ..........z ip: 5.173.96.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła jazdy, zdane za pierwszym razem! Polecam bardzo każdy u Pana Jerzego Szczepańskiego

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i pozdrawiamy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.12.2019

Sebastian W ......o ip: 46.134.82.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super atmosfera Świetni instruktorzy Profesjonalne podejście do kursanta Szkoła godna polecenia

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Serdecznie dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.12.2019

Marek .......a ip: 195.222.114.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pełen profesjonalizm z strony instruktorów. Samochody zawsze przygotowane do nauki czyste i zadbane tylko wsiadać i sie uczyć. Egzamin zdany za pierwszym podejściem więc świadczy to samo za siebie. Szkoła godna polecenia. Pozdrawiam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i pozdrawiamy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.10.2019

Jarosław P ....z ip: 89.74.210.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

"Dobra szkoła LOK" nie jest dobra, jest FANTASTYCZNA! Miałem przyjemność odbyć kurs kategorii A. Po otrzymaniu bardzo dobrych materiałów zdałem egzamin teoretyczny a następnie rozpocząłem lekcje jazdy z Panem Arturem. Świetny nauczyciel! Zaangażowany, bardzo pomocny! Eliminował każdy błąd i dawał wiele wskazówek, które ułatwiły naukę. W efekcie zdałem egzamin praktyczny za pierwszym razem. Każdemu będę polecał! Dzięki! Jarek

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy serdecznie

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.10.2019

Krzysztof B .......i ip: 88.156.130.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zdane za 1szym.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.10.2019

Michał K ....s ip: 87.101.26.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z czystym sumieniem mogę polecić! Instruktorzy to profesjonaliści, auto nówka sztuka a z umówienie się na jazdy nie ma najmniejszych problemów. Cały kurs łącznie ze zdanym egzaminem państwowym w półtorej tygodnia.

Plusy

atrakcyjna cena, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.09.2019

Paweł R ........i ip: 88.156.131.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wróciłem do kursu po 10 latach.Spora przerwa ale dzięki Panu Markowi uwierzyłem , że tym razem doprowadzę tę sprawę do końca z pozytywnym skutkiem.Udało się bo moim zdaniem egzamin na prawo jazdy to jedna wielka loteria i walka ze stresem.Jeżdżąc z Panem Markiem już po kilku minutach zapomina się o stresie , który jest zapewne jednym z powodów niezdawanych egzaminów państwowych.Rzetelność , wieloletnie doświadczenie i indywidualne podejście do kursanta to Pan Marek.Nawet najbardziej odpornemu na wiedzę człowiekowi jest wstanie wpoić wiedzę , którą wykorzystamy na egzaminie a potem w życiu codziennym.Dziękuję raz jeszcze!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.09.2019

Kamil S ........a ip: 5.173.48.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Indywidualne podejście oraz doświadczona i profesjonalna kadra instruktorów kategorii C. Możliwość elastycznego dopasowania godzin jazdy oraz swobodnego wyboru zakresu "nauczania". Polecam szczegolnie osobom zapracowanym, ceniącym swój wolny czas ;)

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy????

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
D

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.08.2019

Adrian Nowak

Adrian Nowak
Opinia niezweryfikowna

Po zdanej kategorii C, C+E za pierwszym razem postanowiłem pójść za ciosem i przystąpiłem do kolejnego kursu tym razem na kategorii D i tym razem zdałem za pierwszym razem zasługa w tym profesjonalnego podejścia instruktorów. Oczywiście wspomnę o miłej atmosferze i bezproblemowym umówieniu się na jazdy, dodam także co jest bardzo ważne to pojazdy są takie same jak na egzaminie.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy i zapraszamy na kategorię A :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.08.2019

Adrian Nowak

Adrian Nowak
Opinia niezweryfikowna

Kategoria C+E to kolejna którą zrobiłem po C w "Dobrej Szkole Lok", i powtórzę się : świetna szkoła jazdy, atmosfera miła, bezproblemowe umówienie na jazdy, instruktorzy bardzo fajni i profesjonalni, nie wywierają stresu. Szkolenie odbywa się na nowych i w pełni sprawnych pojazdach. Duży plac manewrowy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 20.08.2019

Daniel S ..... ip: 5.173.122.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam, bardzo dobra szkola

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
D

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.08.2019

ROBERT K .....N ip: 195.149.98.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dobra szkoła.Duży plac manewrowy,autobus taki jak na egzaminie ale w lepszym stanie.Egzamin zdany za 1 razem.Polecam i pozdrawiam, ROBERT.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulujemy