Dobra Szkoła Lok Sp. z o.o.

 294 opinie w tym 215 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Dobra Szkoła Lok Sp. z o.o.
ul. Stara 15
41-703 Ruda Śląska

Kontakt

Opis

Dobra Szkoła LOK w Rudzie Śląskiej zaprasza na kursy prawa jazdy i szkolenia uzupełniające. Prowadzimy kursy na wszystkie kategorie prawa jazdy (kursy kat. B, AM, A1, A2, A, BE, C, CE i D) oraz kursy dla kierowców zawodowych: szkolenia okresowe i kwalifikacje wstępne.

Zapewniamy konkurencyjne ceny kursów oraz doskonałe warunki szkoleniowe, sprzyjające efektywnej nauce. Dysponujemy własnym placem manewrowym oraz nowoczesną flotą pojazdów osobowych i ciężarowych. Umożliwiamy odbycie jazd samochodem z automatyczną skrzynią biegów. Wykłady prowadzone są w sali multimedialnej lub przez Internet z dostępem do pełnej bazy pytań egzaminacyjnych.

Nasz Ośrodek Szkolenia Kierowców pomoże Ci zdobyć uprawnienia szybko i bezstresowo oraz nauczy Cię wielu przydatnych na drodze umiejętności. Czekamy na Ciebie w Rudzie Śląskiej Goduli.

PLAC MANEWROWY KAT. AM, A1, A2, A, BE, C, CE, D MIEŚCI SIĘ W ZABRZU(ul. Kasprowicza - obok nr 12)
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Marek Kawik

Marek Kawik

Zenon Borycki

Zenon Borycki

Witold Parszywka

Witold Parszywka

Piotr Jakubowski

Piotr Jakubowski

Dariusz Caus

Dariusz Caus

Jerzy Szczepański

Jerzy Szczepański

Artur Franczak

Artur Franczak

Krzysztof Pawelec

Krzysztof Pawelec

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2700 zł

19.10.2021

ul. Stara 15, 19.10.2021 od 17:00 do 20:00 pierwsze wykłady

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris, Fiat 500, Ford Puma)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów (książka oraz e-learning z pełną bazą pytań)

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2700 zł

codziennie

ul. Stara 15

WIĘCEJ Nauka teorii odbywa się w domu, a jazdy rozpoczynamy po zaliczeniu egzaminu teoretycznego w WORD.

W cenie kursu:
E-learning
kurs pierwszej pomocy
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius 650, Suzuki SV 650)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów (książka oraz e-learning z pełną bazą pytań)

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy zawsze rozpoczynają się w Zabrzu (ul. Kasprowicza - obok nr 12)

kat. A1, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1800 zł

codziennie

ul. Stara 15

WIĘCEJ Nauka teorii odbywa się w domu, a jazdy rozpoczynamy po zaliczeniu egzaminu teoretycznego w WORD.

W cenie kursu:
E-learning
kurs pierwszej pomocy
20 godzin (po 60 min) jazd (Honda CB 125, Bajaj Pulsar 125)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów (książka oraz e-learning z pełną bazą pytań)

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy zawsze rozpoczynają się w Zabrzu (ul. Kasprowicza - obok nr 12)

kat. A2, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2700 zł

codziennie

ul. Stara 15

WIĘCEJ Nauka odbywa się w domu, a jazdy rozpoczynamy po zaliczeniu egzaminu teoretycznego w WORD.

W cenie kursu:
E-learning
kurs pierwszej pomocy
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów (książka oraz e-learning z pełną bazą pytań)

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy zawsze rozpoczynają się w Zabrzu (ul. Kasprowicza - obok nr 12)

kat. AM, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1000 zł

codziennie

ul. Stara 15

WIĘCEJ Nauka teorii odbywa się w domu, a jazdy rozpoczynamy po zaliczeniu egzaminu teoretycznego w WORD.

W cenie kursu:
E-learning
kurs pierwszej pomocy
10 godzin (po 60 min) jazd (Romet ZK50)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów (książka oraz e-learning z pełną bazą pytań)

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy zawsze rozpoczynają się w Zabrzu (ul. Kasprowicza - obok nr 12)

kat. B+E, Tylko praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1800 zł

codziennie

ul. Stara 15

WIĘCEJ W cenie kursu:
15 godzin (po 60 min) jazd (Volkswagen T6 + przyczepa Niewiadow)
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy zawsze rozpoczynają się w Zabrzu (ul. Kasprowicza - obok nr 12)

kat. C, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

3500 zł

codziennie

ul. Stara 15

WIĘCEJ Nauka teorii odbywa się w domu, a jazdy rozpoczynamy po zaliczeniu egzaminu teoretycznego w WORD.

W cenie kursu:
E-learning
30 godzin (po 60 min) jazd (MAN TGL 12.250)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów (książka oraz e-learning z pełną bazą pytań)

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
Jazdy zawsze rozpoczynają się w Zabrzu (ul. Kasprowicza - obok nr 12)

kat. C+E, Tylko praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

3500 zł

codziennie

ul. Stara 15

WIĘCEJ W cenie kursu:
25 godzin (po 60 min) jazd (MAN TGL 12.250 + Przyczepa Konar JG2)
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
Jazdy zawsze rozpoczynają się w Zabrzu (ul. Kasprowicza - obok nr 12)

kat. D, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

6000 zł

codziennie

ul. Stara 15

WIĘCEJ Nauka teorii odbywa się w domu, a jazdy rozpoczynamy po zaliczeniu egzaminu teoretycznego w WORD.

Cena kursu przy posiadaniu kategorii B

W cenie kursu:
E-learning
60 godzin (po 60 min) jazd (Autobus Autosan Lider)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów (książka oraz e-learning z pełną bazą pytań)

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
Jazdy zawsze rozpoczynają się w Zabrzu (ul. Kasprowicza - obok nr 12)

kat. D, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

5000 zł

codziennie

ul. Stara 15

WIĘCEJ Nauka teorii odbywa się w domu, a jazdy rozpoczynamy po zaliczeniu egzaminu teoretycznego w WORD.

Cena kursu przy posiadaniu kategorii C

W cenie kursu:
E-learning
40 godzin (po 60 min) jazd (Autobus Autosan Lider)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów (książka oraz e-learning z pełną bazą pytań)

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
Jazdy zawsze rozpoczynają się w Zabrzu (ul. Kasprowicza - obok nr 12)

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat, Raty własne

2700 zł

ul. Stara 15

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Hybrid)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów (książka oraz e-learning z pełną bazą pytań)

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A po A2, Tylko praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1250 zł

codziennie

ul. Stara 15

WIĘCEJ W cenie kursu:
10 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius 650, Suzuki SV 650)
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
Jazdy zawsze rozpoczynają się w Zabrzu (ul. Kasprowicza - obok nr 12)

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2700 zł

codziennie

ul. Stara 15

WIĘCEJ W cenie kursu:
E-learning
kurs pierwszej pomocy
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris, Fiat 500)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów (książka oraz e-learning z pełną bazą pytań)

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B1, Wykłady i praktyka

3000 zł

19.10.2021

ul. Stara 15, 19.10.2021 od 17:00 do 20:00 pierwsze wykłady

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ Pakiet 10h opłacany jednorazowo.

cena za pakiet: 900 zł

ilość godzin w pakiecie: 10h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Ksawery Lewandowski

Ksawery Lewandowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła polecam

Odpowiedź:

Dziękujemy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Robert Peter

Robert Peter
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mega ludzie, super atmosfera, omówią błędy, doradza co zrobić, naucza i doradza tyle co trzeba, a nawet więcej

Odpowiedź:

Dziękuje

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kinga Krzywonos

Kinga Krzywonos
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca mogę polecić kurs w Dobrej Szkole LOK. Wykłady były prowadzone z pasją i w bardzo interesujący sposób. Jazdy z Panem Witkiem upływały w przyjemnej atmosferze. Z każdą godziną jazd prowadzenia samochodu stawało się pewniejsze, a to wszystko dzięki wskazówkom i radom Pana Witka. Cierpliwość, zwracanie uwagi na szczegóły i profesjonalizm prowadzącego sprawiły, że zdanie egzaminu państwowego nie sprawiło mi problemu :)

Odpowiedź:

Dziękujemy :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Sylwia Gutkowska

Sylwia Gutkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Jestem mega zadowolona z dodatkowych jazd które wyjezdzilam z instruktorem Arturem, mega sympatyczny, profesjonalny i rzeczowy instruktor. SERDECZNIE POLECAM.

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!!

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bartek Kubina

Bartek Kubina
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła podchodzi bardzo profesjonalnie do kursanta w miły sposób oraz genialnie naucza jazdy

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Robert Szyra

Robert Szyra
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy. Polecam!

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kacz Mar

Kacz Mar
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo przyjazna atmosfera, pełen profesjonalizm wykładowcy oraz instruktorzy na najwyższym poziomie. Z pełnym przekonaniem gorąco polecam!!!

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Agnieszka Holewik

Agnieszka Holewik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Po niezdanym egzaminie i dwóch latach przerwy postanowiłam na nowo spróbować swoich sił i wykupić dodatkowe 10 godzin jazd, tym razem w szkole jazdy LOK. Dzięki zaangażowaniu, cennym wskazówkom oraz cierpliwości Pana Witolda, okazało się to wystarczająco, aby bez problemu zdać egzamin. Serdecznie polecam!

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!!

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wojtek Dyhdalewicz

Wojtek Dyhdalewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor z jakim przyszło mi spędzić 30 godzin w samochodzie potrafił wytłumaczyć prostym językiem manewry które trzeba wykonać, dlaczego tak a nie inaczej. Swoją perswazją nauczył mnie dużo jak na tak krótki okres nauki :D Polecam osobą które nie boją się dostać pewnych uwag od Instruktorów. Pozdrawiam Pana Witolda.

Odpowiedź:

W samo sedno !!!!!
Dziękujemy !!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Weronika Konstanty

Weronika Konstanty
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kurs robiłam dosyć dawno temu i nie miałam żadnego problemu z dodatkowymi godzinami. Szef bandy bardzo miły a instruktorzy wyrozumiali i wszystko starali się zrobić żebyś mógł/mogła zdać. Bez problemu odpowiadali na zadawane przez zemnie pytania (nawet wielokrotnie). Dziękuje bardzo za przygotowanie mnie do egzaminu !!!!

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy i pozdrawiamy !!!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Daniel Wilk

Daniel Wilk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy, miła atmosfera, fajne pojazdy szkoleniowe, oraz bardzo dobrze przygotowujący do egzaminu instruktorzy. Podziękowania dla instruktora Witolda Parszywki za bardzo dobre przygotowanie do jazdy samochodem oraz egzaminu.

Odpowiedź:

Dziękujemy

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Artek Artek

Artek Artek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Juz na samym poczatku po wejsciu do budynku ośrodka a nastepnie sekretariatu usmiech Oli zacheca do zapisania sie na kurs w tym ośrodku szkolenia. Nastepnie po krótkiej rozmowie z przesympatyczna Ola wiotczeja ci nogi serce zaczyna s!ybciej bic i juz wiesz ze to jest ten ośrodek w którym bedziesz sie szkolił na profesjonalnego kierowcę. . Poza tym pelen profesjonalizm i zaangazowanie wszystkich instruktorow (a mialem prawie z wszystkimi szkolenie)instruktorów w szkolenie kursanta. By egzamin zostal zdany od pierwszego podejscia. A jak nie chcesz przysfajac wiedzy to jest taki instruktor nie podam imienia (D) co ma kilka argumentów by cie przekonac do nauki. Polecam.

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy :)
Polecamy się na inne kategorie.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

a ...k ip: 46.134.173.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Podstawą zdania egzaminu są warunki szkolenia oraz instruktorzy, ich wiedza i podejście. To jest na wysokim poziomie. Poza tym nie ma problemu z ustaleniem terminów jazd, bo mają sporą flotę i duży plac. Warto podjechać z ościennych miast, by zdać za pierwszym razem. Mnie uczyli "Muszkieterowie" oraz szef i każdy przekazał coś wartościowego. No i miła obsługa z biura.

Odpowiedź:

Dziękujemy i gratulujemy zdanego egzaminu !!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Łukasz Brzyski

Łukasz Brzyski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super przygotowanie nie tylko do zdania egzaminu ale jazdy pojazdem i obsługi.

Odpowiedź:

Dziękujemy ;)

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Julia Paul

Julia Paul
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Prawo jazdy zdane bez problemu. Pan Artur podchodzi profesjonalnie do swojej pracy, zero stresu na jazdach. Z całego serca mogę polecić tę szkołę. Jestem przykładem osoby, która nie chciała podejść do egzaminu przez stres i lęk przed jazdą, jednak jazdy dodatkowe, po roku przerwy, przygotowały mnie bardzo dobrze do egzaminu. Jazda stała się jedynie przyjemnością. Bardzo dziękuję i polecam wszystkim tę szkołę!

Odpowiedź:

Serdecznie dziękujemy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Sandra J .......a ip: 93.176.217.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Goraco polecam Dobra Szkola LOK w Rudzie Slaskiej, a jeszcze bardziej instruktora Witolda Parszywke! Spod jego kierowncy zdali pokoleniowo tata, syn, corka i dzis ja za pierwszym egzaminem! Pan Parszywka ma naturalny talent w przekazywaniu wiedzy, techniki i dobre metody do nauki przyszlych kierowcow. Charyzmatyczny i skuteczny w nauce, dobry instruktor to polowa sukcesu, dlatego znajomi znajomym go polecaja i ja wam tez!

Odpowiedź:

Serdecznie dziękujemy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
San Dra

San Dra
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serduszka polecam Dobra Szkoła Lok! Artur Franczak - jest cudownym instruktorem !! Jak i odpowiednią osobą na odpowiednim miejscu! Mega profesjonalne podejście od pierwszej godziny jazd. Jest bardzo cierpliwą osobą jak i bardzo dobrze potrafi przekazać swą wiedzę! Jeszcze raz bardzo Dziękuję za jak najlepsze przygotowanie do egzaminu ???? Teoria oraz egzamin państwowy zdany za pierwszym ????????.

Odpowiedź:

Serdecznie dziekujemy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Przemek Kulczycki

Przemek Kulczycki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam Pana Artura Franczak dzięki któremu zdałem egzamin za pierwszym razem. Profesjonalizm, bardzo dobre podejście do kursanta i miła atmosfera. Polecam szkołę LOK.

Odpowiedź:

Dziękujemy i pozdrawiamy :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patryk Kaczor

Patryk Kaczor
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła i super instruktor

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy i zapraszamy teraz na kat C i CE !!!!!
Warto inwestować z siebie !!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Sandra Rożek

Sandra Rożek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkole Lok. Pełen profesjonalizm w 100 %.Auta zadbane i sprawne. Dziękuję bardzo p. Witkowi za podejście i przede wszystkim cierpliwość...nie zdałam za 1 z mojej winy ale 2 podejście i zdane!!! panie Witku jeszcze raz dziękuję za wszystko!!! Jest Pan profesjonalista w tym co Pan robi.!!!

Odpowiedź:

Dziękujemy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dawid S .....l ip: 188.147.32.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę LOK, zdałem za pierwszym razem dzięki Arturowi.

Odpowiedź:

Gratulacje! Dziękujemy :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Agnieszka P .......a ip: 5.173.116.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepsza szkoła❤ Dziękuję Wam z całego serca❤Pan Marek to najlepszy instruktor i wspaniały człowiek. Dziękuję za wszystko czego mnie Pan nauczył ,za wsparcie i za tak anielską cierpliwość do takiego nerwusa jak ja!!!!!Polecam wszystkim tą szkołę!

Odpowiedź:

Dziękuje,my za opinię

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Nicola Kokosinska

Nicola Kokosinska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jak sama nazwa mówi Dobra Szkoła Lok i tak właśnie jest atmosfera jak i na wykładach tak i na jazdach fenomenalna. Instruktor P.Witek z profesjonalnym podejściem pokazał mi jak wszybko i perfekcyjnie idzie opanować jazdę samochodem. Teoria jak i egzamin państwowy zdany za 1 razem. Serdecznie dziękuję i polecam każdemu!!!!!!!

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy :)
Gratulacje

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kamil Czeczko

Kamil Czeczko
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam ta szkołę i instruktora Artura, robiłem kategorie A i egzamin zdany za pierwszym w Katowicach, gdzie podobno nie jest łatwo

Odpowiedź:

Dziękujemy

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mi Lena

Mi Lena
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetni instruktorzy z mega podejsciem do kursantów,cierpliwi i wyrozumiali.Fajna atmosfera w całej Dobrej Szkole Lok. Polecam bardzo!!!

Odpowiedź:

Dziękujemy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bartosz Chromik

Bartosz Chromik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalizm który można polecić każdemu! Wspaniałe podejście do kursanta, auta zadbane w każdym detalu. Przygotowanie do egzaminu oraz nauka jazdy bez problemów, duży spokój instruktora oraz miła atmosfera ułatwiła naukę jazdy :) Bezproblemowo można dobrać godziny jazd zarówno jak dla pracujących jak i uczących się. Łatwy kontakt z biurem, miła i rzetelna obsługa. Na instruktora wybrałem Pana Artura Franczaka dzięki któremu zdałem egzamin za pierwszym razem mimo tego iż wcześniej nie miałem żadnej styczności z samochodem. Polecam z całego serduszka Najlepszą Szkołę Jazdy "LOK" :)

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dawid B ......a ip: 87.101.35.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kat. A zdana za pierwszym razem. Polecam!

Odpowiedź:

Dziękujemy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Dorota Wisniowska

Dorota Wisniowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najszczersze podziękowania dla Pana Krzysztofa za cierpliwość,wyrozumiałość, za pomoc w przełamaniu strachu. Za pokazanie ze porażki mogą czegoś pozytywnego nauczyć. Dziekuje wykladowcy Panu Sebastianowi za przygotowanie i przekazanie wiedzy teorii - super wykładowca wszystko wytlumaczone na przykładach super polecam każdemu. Polecam każdemu Dobra Szkole lok!!! \

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo :)

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Paweł K ......a ip: 195.135.231.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy oraz świetna atmosfera ze strony najlepszego instruktora Pana Marka .

Odpowiedź:

Dziękujemy

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Sebastian Kostka

Sebastian Kostka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z czystym sumieniem mogę polecić Dobrą szkołę lok w Rudzie Śląskiej, przygotowywali mnie do egzaminu na kat. C jak i również na kat. A Profesjinalizm, bardzo dobre podejście do kursanta i miła atmosfera.

Odpowiedź:

Dziękujemy

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak