Colina. Szkoła Nauki Jazdy

 578 opinii w tym 443 zaufane

Odznaki Szkoły

0 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Colina. Szkoła Nauki Jazdy
ul. Radarowa 32 (przy WORD OKĘCIE)
02-137 Warszawa

Kontakt

Opis

Firma Colina prowadzi szkolenia dla kandydatów na kierowców samochodów osobowych.
Robimy wszystko, by spełniać oczekiwania naszych kursantów. Szkolenia prowadzone są pod okiem wyrozumiałych i cierpliwych instruktorów z wieloletnią praktyką.
Zapewniamy profesjonalną i bezstresową atmosferę szkolenia.
Wykłady obywają się w nowej sali, na ul. Radarowej 32. Jest możliwość wykupienia wykładów przez internet - e-LEARNING.
Część praktyczna, czyli jazdy szkoleniowe przeprowadzane są na nowych samochodach egzaminacyjnych.

Egzamin można zdawać autem którym odbywało się szkolenie,
wstawiamy nasze auta na egzamin państwowy.

Zajęliśmy 3 miejsce w rankingu TVN Warszawa jako jedna z najlepszych szkół w mieście!

Zapraszamy na naszą stronę facebook oraz colina.pl - znajdziecie tam informacje związane z prawem jazdy ale i pojawiać się będą promocje na kursy.

Oferujemy państwu:

- absolutnie bezstresową atmosferę zajęć,
- jazdy trasami egzaminacyjnymi,
- w pełni wyposażoną sale wykładową,
- elastyczne godziny zajęć,
- pełnowymiarowy plac manewrowy w okolicy ośrodka
- pojazdy szkoleniowe Hyundai i20, Yamacha MT07 takie jak na egzaminie państwowym,
- badania lekarskie na miejscu,
- profesjonalne materiały dydaktyczne - GRATIS.

- jest możliwość aby egzamin państwowy zaliczyć autem którym się szkoliłeś/aś.

Zapraszamy.

Dane do przelewu:
konto nr: 30 1140 2017 0000 4502 0499 8276
Mariusz Owczarczyk ul. Mydlarska 6, 04-690 Warszawa
tytułem: kurs kat. B , imię i nazwisko.
Zobacz pełny opis szkoły

Odziały szkoły

ul. Pułaskiego 20F, 05-510 Konstancin-Jeziorna

tel: 500383256

Konstancin-Jeziorna

Instruktorzy

Edward OSK Colina 5 lat

Dariusz Broszkiewicz w OSK   Colina 7 lat

Dariusz Broszkiewicz w OSK Colina 7 lat

Adrian w OSK Colina 4 lata

Edward Mikołajczyk w OSK Colina 3 lata

Dariusz w OSK Colina 4 lata

Robert

Mariusz

Artur w OSK Colina 4 lata

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2490 zł

codziennie

ul. Radarowa 32 (przy WORD OKĘCIE)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai i20)
pierwszy egzamin wewnętrzny teoria,
materiały dla kursantów, cena kursu przy płatności jednorazowej uwzględniony został upust w wysokości 8% z ceny kursu kat. B,- 2490zł.

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2190 zł

ul. Radarowa 32 (przy WORD OKĘCIE)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2190 zł

ul. Radarowa 32 (przy WORD OKĘCIE)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. C, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

3300 zł

ul. Radarowa 32 (przy WORD OKĘCIE)

WIĘCEJ W cenie kursu:
20 godzin (po 45 min) wykładów
30 godzin (po 60 min) jazd
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
badania psychologiczne

kat. C+E, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2490 zł

ul. Radarowa 32 (przy WORD OKĘCIE)

WIĘCEJ W cenie kursu:
25 godzin (po 60 min) jazd
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
badania psychologiczne

kat. B+E, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1490 zł

ul. Radarowa 32 (przy WORD OKĘCIE)

WIĘCEJ W cenie kursu:
15 godzin (po 60 min) jazd
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Paweł Sosnowski

Paweł Sosnowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.11.2017
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła jak najbardziej na 5 gwiazdek ! Bardzo wyrozumiali i przyjaźni instruktorzy . Szczególnie polecam Pana Artura który był instruktorem prowadzącym . Pan Tadeusz również instruktor z powołania posiada bardzo dużą wiedzę i wie jak ją przekazać w przyjazny sposób . Egzamin zdałem za 3cim razem ale to już niestety moja zasługa . POLECAM ! ! !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Aneta Żochowska

Aneta Żochowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.11.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepszy instruktor, szkoła, dobra atmosfera!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ewa Wejman

Ewa Wejman
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.11.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam colline instruktorzy profesjonalisci indiwidualne podejscie do kursanta kilka godzinek dodatkowej jazdy I egzamni zdany dzieki P.Darkowi I Adrianowi☺

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Stefan Klockiewicz

Stefan Klockiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.11.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
C

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Killa godzon jazd doszkalających, no i egzamin zdany za pierwszym podejściem :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Piotrek Słonecki

Piotrek Słonecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.11.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor- najlepszy z najlepszych. Miła atmosfera i najskuteczniejszy trening przed egzaminem. Jeśli szkoła chcesz się nauczyć i zdać to zapisz się na kurs do tej szkoły jazdy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Waligóra

Michał Waligóra
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.10.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

POLECAM SZKOŁĘ JAZDY COLINA. JEDYNE MIEJSCE BY ZDAĆ PRAWO JAZDY! U INNYCH MOŻECIE SZUKAĆ SZCZĘŚCIA, TU JE ZNAJDZIECIE. PROSTE. !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Madeleine Sabine

Madeleine Sabine
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.10.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

zdane za pierwszym razem!! polecam w 100% szczególnie Pana Edwarda - świetny nauczyciel, bardzo dziękuje za szkolenia, jazdy i wiarę oraz luźną atmosferę :) pozdrawiam- Magda

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kasia Firlej

Kasia Firlej
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.10.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam jazdy z Panem Darkiem i panem Januszem. Egzamin wewnętrzny zdany za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maciej Chojnacki

Maciej Chojnacki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.09.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy. Przygotowanie wszystkich papierów do rozpoczęcia kursu - bezproblemowe i szybko zrealizowane. Wykłady nt ruchu drogowego i pierwszej pomocy pierwszorzędne - brak jakichkolwiek problemów przy próbie podejścia na egzamin teoretyczny. Jeśli chodzi o jazdy to szkoła jest w stanie bardzo szybko je zrealizować, jeśli nie skupiamy się tylko na jednym instruktorze (3tyg i 30h zaliczone). Każdy z instruktorów bardzo dobry (błędy podaje na bieżąco) i cierpliwy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Domurad

Julia Domurad
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.09.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Wspaniała szkoła,sympatyczni instruktorzy. W szczególności polecam Pana Edwarda,który nie tylko rozluznia atmosferę,ale i pokaże wszystkie miejsca w Warszawie na,które trzeba uważać. Punktualnie i zabawnie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jaśmina Kowalik

Jaśmina Kowalik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.09.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre podejście do kursanta, instruktorzy sympatyczni i rzeczywiście cierpliwie nauczyli mnie wszystkiego. Egzamin zdany za pierwszym razem :) GORĄCO POLECAM !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Agnieszka B ..........a ip: 83.28.251.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.09.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jak najbardziej polecam Szkołę Nauki Jazdy Colina. Profesjonalne podejście,świetni instruktorzy a szczególnie P. Janusz z anielskim podejściem :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Iwona Ha

Iwona Ha
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.09.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzamin zdany za 1szym podejściem.:) Gorąco polecam szkołę Colina! miła przyjazna atmosfera w trakcie nauki! Szczególne podziękowania dla najwspanialszego instruktora - Pana Edzia! :) kursantka Iwona

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Anita Pakuła

Anita Pakuła
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.08.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zapraszam serdecznie do szkoły Colina a w szczególności do Pana Adriana ma niebywałą cierpliwość i podejście.Tłumaczy do tego momentu aż się zrozumie. Miałam przyjemność okazje uczyć się z różnymi instruktorami więc wiem co mówię.Zapraszam do szkoły "COLINA" i Pana Adriana.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Oskar Zurawski

Oskar Zurawski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.08.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy bardzo mili i wyrozumiali względem mnie jako ucznia. Jazdy są prowadzone w bardzo przyjemnej atmosferze a wszystkie zadania zostały mi świetnie wyjaśnione dzięki czemu szybko nauczyłem się prowadzić Samochód ;D

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Aleksandra Lichawska

Aleksandra Lichawska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.08.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tą szkołę jazdy.Świetni instruktorzy,profesjonalne podejście do kursantów.Egzamin zdany za pierwszym razem.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów
- Wadybrak
Kamil Siech

Kamil Siech
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.08.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalnie i elastycznie, nie miałem wcześniej doświadczenia z kat A, ale Pan Mariusz pomógł mi szybko się oswoić ze sprzętem co zaowocowałem zdaniem w 1 terminie. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Daniel Noorzai

Daniel Noorzai
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.07.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam Szkołę Kierowców Colina. Niewątpliwymi zaletami są miła atmosfera, cierpliwość i elastyczne godziny pracy kadry, samochody bez usterek. Jazda głównie trasami egzaminacyjnymi pozwala dobrze przygotować się do egzaminu . Z przyjemnością polecę Colinę rodzinie i znajomym.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Katarzyna Kor

Katarzyna Kor
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.07.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

BARDZO POLECAM SZKOŁĘ COLINA ORAZ INSTRUKTORÓW P.RYSZARDA I P.ARTURA.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Adrian Karnauchow

Adrian Karnauchow
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.07.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

uważam,że szkoła Colina jest naprawdę dobrą szkołą. Nauczyciele potrafią dobrze nauczyć tak,że zdałem egzamin za pierwszym razem. Jeździłem z panem Edwardem R. Moim zdaniem jest to jeden z najlepszych nauczycieli.Każdy błąd podczas kursu tłumaczył mi i poprawiał aż wszystko szybko załapałem.Serio ta szkoła jest wspaniała,innej nie wybrałbym.Polecam tą szkołę!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jacek Gie

Jacek Gie
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.07.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Szkoła przy samym WORD na Okęciu, jazdy tylko po trasach egzaminowania, nowy Hyindai i20. Bardzo sympatyczny i rzeczowy instruktor. Bardzo dobre doświadczenia, pomimo że nie jeździłem od 7 lat

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Magdalena Karlik

Magdalena Karlik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.07.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super szkoła. Wzięłam jazdy doszkalające u pana Edwarda oraz p.Janusza i zdałam za drugim razem. Szkoła profesjonalna, do kursanta podchodzi jak do człowieka. Bardzo dobrzy instruktorzy. Polecam !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Sandra Suczyńska

Sandra Suczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.07.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Jazdy po trasach egzaminacyjnych, mili instruktorzy, bardzo polecam szkołę.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Sylwia Dudzińska

Sylwia Dudzińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.07.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam naukę z p. Edwardem, osoba konkretna, bezwzględna, z poczyciem humoru!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność
- Wadybrak
Iga Ostrowska

Iga Ostrowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.07.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Egzamin zdany! Super szkoła, po jazdach doszkalających egzamin zdany bez problemu! Wszystkim polecam!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marcin Mazur

Marcin Mazur
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.07.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

W szkole panuje miła atmosfera, zarówno wykłady jak i jazdy przebiegają bez problemu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Lukasz Czerwinski

Lukasz Czerwinski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.07.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam pana Ryszarda, świetny instruktor, bardzo dobrze wytłumaczył szczegóły i nauczył dobrej techniki jazdy na łuku.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marek Sędrowicz

Marek Sędrowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.07.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Profesjonalne podejście instruktorów, co gwarantuje bardzo sprawne i skuteczne wyszkolenie, polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Beata M ......k ip: 78.11.129.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.07.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Miałam w tej szkole jazdy doszkalające z trzema instruktorami, wszyscy byli bardzo profesjonalni i sympatyczni, dobrze tłumaczący. Naprawdę korzysta się z każdej jazdy w tej szkole i szybko zdobywa umiejętności. Serdecznie polecam.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kamil Pilich

Kamil Pilich
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.06.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam instruktora Adriana i szkołę jazdy Colina. Jazdy bezproblemowo ,wszystko dobrze tłumaczone i pokazywane na rękach . Egzamin wewnętrzny teorytyczny i praktyczny zdany za pierwszym podejściem . Na egzamin w WORD-zie startuje z pełnym optymizmem i uśmiechem na twarzy. Polecam wszystkim serdecznie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak