Liczba odwiedzin: 12207 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Codex Ośrodek Szkolenia Kierowców

  110 opinii w tym 78 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.03.2020

Paulina Krakowska

Paulina Krakowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam! Pani instruktor złota kobieta! Niesamowite zaangażowanie i kontakt z kursantem, duża dostępność godzin, miła armosfera

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.02.2020

Grzegorz Skóra

Grzegorz Skóra
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła Pani w biurze, wykłady prowadzone w sposób interesujący, instruktor bardzo miły i cierpliwy potrafiący nauczyć.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 04.02.2020

Magda Bodnar

Magda Bodnar
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po pierwszym nie zdanym egzaminie wykupiłam w tej szkole jazdy doszkalające, które miałam z Panem Piotrem - dzięki jego wskazówkom I cierpliwym tłumaczeniu - udało się zdane!! Nawet w deszczu:p bardzo polecam tą szkołę!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.01.2020

Michał Grabowski

Michał Grabowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Piotr świetny instruktor, bardzo dobre podejście do kursanta.Szkołę mogę na spokojnie polecić każdemu. Egzamin zdany za pierwszym razem zarówno teoria jak i praktyka

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.12.2019

Andrzej Kolowca

Andrzej Kolowca
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Piotr to świetny instruktor dokładnie przewidział miejsce gdzie musiałem parkować na egzaminie

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.12.2019

Marcin Łach

Marcin Łach
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo przyjemna atmosfera podczas jazd, profesjonalizm. Pan Piotr bardzo cierpliwy i wyrozumiały, wie na co zwracać uwagę, aby dobrze przygotować do egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.10.2019

Hubert Kluch

Hubert Kluch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo przyjemna atmosfera w pojeździe oraz profesjonalizm. Dzięki czemu łatwiej jest zdać egzamin, a już szczególnie z Panem Piotrem który jest bardzo cierpliwym i wyrozumiałym człowiekiem.

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.09.2019

Ewelina Handora

Ewelina Handora
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam!!! Fajny instruktor, dużo mnie nauczył i szybko zdalam! :)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.08.2019

Małgorzata Dubiel

Małgorzata Dubiel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam w 100% OSK Codex. Ciekawie prowadzona część teoretyczna, bardzo uprzejma Pani w biurze a jazda z Panem Piotrem to pełen profesjonalizm, praktyczne wskazówki dotyczące egzaminu, no i mnóstwo pomysłów na rozładowanie stresu związanego z jazdą, co w moim przypadku okazało się kluczem do sukcesu. Dziękuję za cierpliwość i wyrozumiałość.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.07.2019

Mariola Mieleszczuk

Mariola Mieleszczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam :)

Plusy

dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.06.2019

Kamil Toporek

Kamil Toporek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tą szkołę. Ciekawe wykłady, sympatyczni pracownicy, jazdy prowadzone na trasach egzaminacyjnych, instruktor bardzo pomocny profesjonalnie tłumaczył zasady w ruchu drogowym. Wygodne godziny jazd.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.05.2019

Olga Lipczyńska

Olga Lipczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, wykłady prowadzone są w ciekawy sposób. Instruktorzy są bardzo profesjonalni i cierpliwi. Pan Piotr świetnie przygotował mnie do praktycznego egzaminu w bardzo luźniej i przyjemnej atmosferze. Miałam również możliwość nauki pod okiem pani Kingi i pana Pawła, którzy świetnie wykonali swoje zadanie. Oba egzaminy zdane za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.05.2019

Zuza Kwatera

Zuza Kwatera
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tę szkołę, część teoretyczna została przeprowadzona w bardzo ciekawy i profesjonalny sposób, a pani Kinga świetnie przygotowała mnie to egzaminu. Kontakt z biurem jest natychmiastowy i bezproblemowy. Rezultat: oba egzaminy zdane za pierwszym razem :)

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.05.2019

Marcin Zasuń

Marcin Zasuń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy. Egzamin kat A zdany od strzała parę lat temu tak samo dobrze poszło mi z kat C. Bardzo dobrzy instruktorzy. POLECAM!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.04.2019

Grzegorz Krakowski

Grzegorz Krakowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin zdany za 1 razem co świadczy o profesjonalizmie Pana Piotra.Swietny instruktor bardzo miły i pogodny.Dziekuje za wszystko!????????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.04.2019

Bartek Kaczorowski

Bartek Kaczorowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Piotrek jest mega pozytywną osoby, miło się z nim jeździło i zachował pełen profesjonalizm w tym co robi :) Dzięki niemu zdałem za pierwszym razem obydwa egzaminy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 16.04.2019

Anna Andriushkina

Anna Andriushkina
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Brałam doszkałające jazdy w OSK Codex po ukończeniu kursu w innej skole (czułam, że nie jestem jeszcze gotowa na egzamin, i w OSK Codex dodatkowe jazdy znacznie tańsze niż w szkole, gdzie skończyłam kurs :) ) Profesjonalne podejście oraz fajna atmosfera przyczyniła się do zdania egzaminu praktycznego za drugim podejściem. Serdeczne podziękowanie dla instruktora p. Piotra. Polecam OSK Codex (i pana Piotra)!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.04.2019

Tomasz Szarek

Tomasz Szarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

gorąco polecam! Pan Piotr jest genialnym instruktorem , człowiek z humorem. Nauczy i pożartuje. Solidnie przykłada się do swojej pracy. Pozostali instruktorzy też super. Naprawdę polecam bo tutaj was dobrze przygotują do egzaminu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.03.2019

Patrycja Dziadek

Patrycja Dziadek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła! Szkolenie teoretyczne przeprowadzane bardzo sprawne, nie ma problemu z wygodnym umawianiem terminów jazd. Jeżeli chodzi o instruktorów jeździłam z Panią Kingą i każdemu polecam zapisywanie się właśnie do niej. Dużo cierpliwości, wszystko wytłumaczone w przystępny sposób, na kolejne jazdy chodzi się z dużą przyjemnością i co najważniejsze, z jazdy na jazdę samemu zauważa się, że robi się postęp :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 18.02.2019

Artur Stodolski

Artur Stodolski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tę szkołę. Profesjonalne podejście i miły zespół.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.01.2019

Konrad Kubiak

Konrad Kubiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam OSK Codex, sympatyczni i cierpliwi instruktorzy, wszystko jasno tłumaczone, jazda po trasach egzaminacyjnych oraz wiele wskazówek dotyczących tych tras.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.12.2018

Łukasz Dziadoń

Łukasz Dziadoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy oraz instruktorka Kinga która potrafi dobrze nauczyć aby zdać egzamin za pierwszym razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.12.2018

Jola Drela

Jola Drela
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam OSK Codex. Wykłady prowadzone w bardzo przystępny i ciekawy sposób. Na jazdach tak samo - miałam przyjemność jeździć z Panem Pawłem, który uczy w bardzo praktyczny sposób, nie tylko ,,pod egzamin’’. Każdy z kim miałam przyjemność rozmawiać był bardzo sympatyczny a Pani Gosia w biurze z przyjemnością udzielała wszystkich informacji! Zdecydowanie polecam kursy w tej szkole.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.11.2018

Patrycja Pilc

Patrycja Pilc
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK Codex na ul. Meissnera w Krakowie. Cały kurs przebiega w bardzo miłej atmosferze. Wykłady prowadzone w ciekawy sposób - p. Jan omawia przypadki z życia wzięte i pytania z egzaminu teoretycznego :) Instruktorzy profesjonalni - udzielają przydatnych wskazówek, a same jazdy odbywają się po trasach egzaminacyjnych. P. Kinga bardzo cierpliwa, nie denerwuje się nawet przy popełnianiu wielu błędów. Przy tym potrafi wszystko wytłumaczyć. Dzięki temu nie denerwowałam się przed kolejnymi jazdami :) Miałam okazję jeździć też z p. Pawłem i również polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.11.2018

Julia Sosin

Julia Sosin
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, wykłady prowadzone w konkretny, nie rozwlekły sposób; instruktorzy wszyscy mili, cierpliwi, a przede wszystkim znający się na rzeczy, każdy daje wskazówki przydające się potem na egzamin. Organizacja bardzo dobra, nie ma problemu z umawianiem się na dodatkowe jazdy, Pani w biurze zawsze wszystko dokładnie wyjaśni. Jedyny minus to wysokie ceny jazd dodatkowych. Ogółem, polecam

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.08.2018

Karol Wartak

Karol Wartak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy rzetelni i rzeczowi, wykłady też kompletne i jasne.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.08.2018

Natalia Piwowar

Natalia Piwowar
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam ośrodek codex.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.07.2018

Julia Korcyl

Julia Korcyl
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna szkoła jazdy, świetni instruktorzy, polecam! :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.07.2018

Rafał Bańdura

Rafał Bańdura
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam, bardzo miła atmosfera, wykłady przeprowadzone bardzo dokładnie, Pan Piotr to rewelacyjny instruktor - zero stresu, zawsze wszystko dokładnie tłumaczy, a przede wszystkim jest bardzo cierpliwy. Bardzoo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.07.2018

Olga Maluha

Olga Maluha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam! Wykłady interesujące, a jazdy prowadzone przez Panią Kingę profesjonalne i w miłej atmosferze

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak