Liczba odwiedzin: 22697 Jesteś właścicielem tej szkoły?

CLASSIC Centrum Kształcenia Kierowców Jacek Janus

  136 opinii w tym 87 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.08.2020

Michalina Chełpińska

Michalina Chełpińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy bardzo cierpliwi i sympatyczni. Zarówno wykłady, jak i jazdy przebiegały bezstresowo, w przyjemniej atmosferze. Z całego serca polecam tę szkołę jazdy!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.07.2020

Emilia Baran

Emilia Baran
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tą szkołę jazdy, miła, przyjemna atmosfera, na wykładach wszystko prosto i zrozumiale wytłumaczone. Bardzo polecam Pana Zbyszka, świetny instruktor, z którym bardzo przyjemnie się jeździło.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 20.07.2020

Patryk Jackiewicz

Patryk Jackiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyszedłem na jazdy doszkalające 8 miesięcy po skończeniu kursu w innej szkółce aby przygotować się do egzaminu praktycznego. Wykupiłem 8 godzin, czw-sb po dwie godziny dziennie i 2 godziny przed samym egzaminem w poniedziałek. Podejście i opieka nad kursantem od początku pozytywnie mnie zaskoczyła. Panowie instruktorzy z charyzmą i poczuciem humoru. Classic bawi i uczy można powiedzieć. Zdałem egzamin bezbłędnie za pierwszym razem i cały sukces spokojnie mogę przypisać Panu Jackowie oraz jego załodze. Polecam każdemu, a jak jeszcze się zastanawiasz nad wyborem szkoły to właśnie znalazłeś/aś !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.07.2020

Dawid Królewski

Dawid Królewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła nauki jazdy, bardzo miły kontakt oraz super przygotowanie. Bardzo sympatyczni instruktorzy, a szczególne podziękowania dla Pana Irka za super atmosferę na jazdach oraz za przygotowanie SUPER CZŁOWIEK z którym miałem przyjemność większość czasu jeździć. I za półtora roku jak bd się zapisywał na kat.A również wybiorę szkołę nauki jazdy Classic. Serdecznie polecam :) :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 11.07.2020

Julcia Grudziecka

Julcia Grudziecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tą szkołę, miła, przyjemna atmosfera, wszytko prosto i zrozumiale wytłumaczone. Pomocni, wyrozumiali, mili, instruktorzy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.05.2020

Maja Szybińska

Maja Szybińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazdy odbywają się w miłej atmosferze, sprzyjającej nauce. Instruktorzy są bardzo sympatyczni i doświadczeni - świetnie znają wszystkie trasy egzaminacyjne i szkolą właśnie na nich, dzięki czemu egzamin nie jest aż tak stresujący. Serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.03.2020

Olaf Milczarek

Olaf Milczarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tą szkołę, począwszy od wykładów przez jazdy po przygotowanie do egzaminu, kurs przebiegł bez jakichkolwiek problemów. Polecam również instruktora, który mnie przygotowywał przez cały okres trwania kursu Pana Irka. Profesjonalny wieloletni staż pozwala na indywidualne podejście do każdego kursanta co owocuje mój pozytywny wynik egzaminu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.03.2020

Anna Sobolewska

Anna Sobolewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystkim którzy chcą nauczyć się dobrze jeździć to POLECAM tą szkołę super podejście do kursanta bardzo mili i wyrozumiali instruktorzy, którzy potrafią wszystko rzeczowo wyjaśnić naprawdę warto iść na kurs do CLASSIC CKK same plusy Egzamin zdany za 1 razem

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.12.2019

Ewa Oziemska

Ewa Oziemska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przemili instruktorzy, którzy tworzą świetną atmosferę i dobrze przygotowują do egzaminu. Serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.11.2019

Zuzia Jacak

Zuzia Jacak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tą szkołę, super atmosfera, wszytko prosto i zrozumiale wytłumaczone i super wyrozumiali mili instruktorzy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.11.2019

Katarzyna Malesa

Katarzyna Malesa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera i mega pozytywni instruktorzy, którzy odpowiadają nawet na te ,,najgłupsze pytania”. Wielkim plusem jest również krótki czas trwania i sprawny przebieg całego kursu. Serdecznie polecam !!!

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.11.2019

Piotrek Malesa

Piotrek Malesa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera, super instruktorzy, mogę z czystym sumieniem polecić. Naprawdę dobrze przygotowują do egzaminu i dają dużo bardzo rad przydatnych w codziennej jeździe!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.11.2019

Jakub Kołacz

Jakub Kołacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Chciałbym podziękować zarówno całej Nauce Jazdy Classic a w szczególności panu Ireneuszowi za odbicie ze mną jazd doszkalających na kategorie A2, miła atmosfera, profesjonalne podjeśćie, wszystko przedstawione konkretnie. Egzamin dzięki Classic był banalny mimo przesiadki sprzętowej (nauki odbywanej na innym motocyklu). Postawa pana Ireneusza który podjął się tego zadania i w ostatniej chwili przed egzaminem przygotował mnie do jazdy godna medalu. Same jazdy odbywały się sprawnie w dobrym nastroju, spokojnym podejściu i przedstawianiu nawet najmniejszych szczegółów za co bardzo dziękuję! Z całego serca moge polecić tą nauke jazdy!

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.10.2019

Angelika Owczarek

Angelika Owczarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam te szkoły jazdy! W miłej i przyjaznej atmosferze przygotowali mnie to egzaminu tak że nie było opcji żebym nie zdała

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.10.2019

Kamil Koryciński

Kamil Koryciński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy na bardzo dobrym poziomie,cierpliwość i drobiazgowość w stosunku do kursanta,pomoc przy każdym wskazanym problemie. Instruktorzy są cierpliwi sympatyczni drobiazgowi zwracający uwagę na istotne sprawy podczas kierowania samochodem.Podczas jazdy bardzo podobało mi się że instruktorzy przekazują wiedzę w przystępny i zrozumiały sposób.Cena jazd jest atrakcyjna a sposób umawiania się z kursantem bardzo elastyczny i szybki.Polecam bardzo jeśli ktoś zdaje w prawo jazdy w Skierniewicach!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.09.2019

Krzysztof Furmanek

Krzysztof Furmanek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna ekipa instruktorów i przyjacielska atmosfera. Wybierałem szkołę jazdy na podstawie opinii w internecie. Naprawdę im zależy by dobrze przygotować kursanta. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.09.2019

Dawid Dura

Dawid Dura
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam! Pan Jacek okazał się wspaniałym instruktorem, wiele rad i wyłapywanie moich najmniejszych błędów podczas jazd doszkalających pozwoliło mi wreszcie zdobyć ten upragniony kawałek plastiku. Nie ukrywam, że udzielone mi rady będę także wykorzystywał w codziennej jeździe samochodem. Cena zdecydowanie adekwatna do poświęconego mi czasu i zaangażowania instruktora.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.09.2019

Ryszard Stachecki

Ryszard Stachecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo pozytywna atmosfera, bardzo trafne porady i sposób nauczania p. MIECZYSŁAWA. Kat a. Jak najbardziej polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.09.2019

Maciej Tymuła

Maciej Tymuła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalizm na każdym kroku. Kontakt z właścicielem bardzo dobry, duża elastyczność zarówno względem ustalania terminów jazd jak i płatności. Rady pana Mieczysława okazały się bezcenne. Bezbłędnie wyłapywał wszystkie luki w technice jazdy, a gdy było trzeba wskakiwał na motocykl i pokazywał jak powinno się robić wolny slalom. Pan Ireneusz tryskał humorem, jazda po mieście była przyjemnością. Polecam tą szkołę każdemu, kto chce się nauczyć jeździć, a nie tylko zdać egzamin.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 04.09.2019

Jowita Noga

Jowita Noga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super podejście do kursanta, serdecznie polecam i dziękuję !!!!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.08.2019

Patryk Chabora

Patryk Chabora
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam wszystkich kursantów jestem już po egzaminie oczywiście zdany polecam naukę jazdy classic super instruktorzy fachowe podejście do kursanta przyjazna atmosfera polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.06.2019

Tomasz Czajka

Tomasz Czajka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę jazdy Classic jestem bardzo zadowolony.Super podejście do kursanta i świetni instruktorzy.Nie ma problemów z umawianiem się.Świetna organizacja jazdy. Minusów nie ma

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.06.2019

Tomasz Tokarski

Tomasz Tokarski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobre i sprawne podejście instruktorów. Można sie nauczyć nie tylko zdać egzamin ;] Serdecznie polecam!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.05.2019

Karol Kuciński

Karol Kuciński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam, bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Bardzo dziękuje Panu Mieczysławowi za przygotowanie do egzaminu i cenne rady

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.05.2019

Karolina Żak

Karolina Żak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeśli szukacie naprawdę dobrej szkoły jazdy z wspaniałymi instruktorami to bardzo polecam Classic. Pan Jacek oraz Pan Andrzej to instruktorzy z powołania, cierpliwi, wyrozumiali. Kupowałam godziny również w innych szkołach i to nie było to, za to Classic doprowadził mnie do zdania egzaminu:) Polecam serdecznie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.04.2019

Patrycja Krstić

Patrycja Krstić
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dziękuję serdecznie mojemu instruktorowi, Panu Jackowi, za super przygotowanie mnie do egzaminu na prawo jazdy, dzięki któremu je zdałam! Za cenne wskazówki, cierpliwość i wsparcie przy braku wiary w siebie:) Tak, będę pamiętać o ograniczaniu używania sprzęgła;) Pozdrawiam gorąco, sąsiadka Patrycja

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 29.04.2019

Julia Zawadzka

Julia Zawadzka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.04.2019

Katarzyna R-ż

Katarzyna R-ż
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkołę jazdy i najlepszego instruktora, Pana Jacka Janusa! Bardzo dobrze tłumaczy, jest cierpliwy i bezstresowy. Ma poczucie humoru. Wreszcie, po wielu lękach i obawach wsiadłam do auta :-)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 01.03.2019

Małgorzata Matuszewska

Małgorzata Matuszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rewelacyjnie podejście do kursanta. Ogromny profesjonalizm i wiedza instruktora. Polecam w 100%????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.02.2019

Emanuel Daniłoś

Emanuel Daniłoś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam każdemu OSK Classic. Świetne i praktyczne podejście do tematu. Solidne przygotowanie do egzaminu dzięki profesjonalnej kadrze. Egzamin zdany za pierwszym razem powinien być potwierdzeniem, że Classic jest najlepszym Ośrodkiem Szkolenia Kierowców w Skierniewicach. Jeszcze raz polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak