Liczba odwiedzin: 21271 Jesteś właścicielem tej szkoły?

CLASSIC Centrum Kształcenia Kierowców Jacek Janus

  125 opinii w tym 78 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.11.2019

Zuzia Jacak

Zuzia Jacak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tą szkołę, super atmosfera, wszytko prosto i zrozumiale wytłumaczone i super wyrozumiali mili instruktorzy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.11.2019

Katarzyna Malesa

Katarzyna Malesa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera i mega pozytywni instruktorzy, którzy odpowiadają nawet na te ,,najgłupsze pytania”. Wielkim plusem jest również krótki czas trwania i sprawny przebieg całego kursu. Serdecznie polecam !!!

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.11.2019

Piotrek Malesa

Piotrek Malesa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera, super instruktorzy, mogę z czystym sumieniem polecić. Naprawdę dobrze przygotowują do egzaminu i dają dużo bardzo rad przydatnych w codziennej jeździe!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.11.2019

Jakub Kołacz

Jakub Kołacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Chciałbym podziękować zarówno całej Nauce Jazdy Classic a w szczególności panu Ireneuszowi za odbicie ze mną jazd doszkalających na kategorie A2, miła atmosfera, profesjonalne podjeśćie, wszystko przedstawione konkretnie. Egzamin dzięki Classic był banalny mimo przesiadki sprzętowej (nauki odbywanej na innym motocyklu). Postawa pana Ireneusza który podjął się tego zadania i w ostatniej chwili przed egzaminem przygotował mnie do jazdy godna medalu. Same jazdy odbywały się sprawnie w dobrym nastroju, spokojnym podejściu i przedstawianiu nawet najmniejszych szczegółów za co bardzo dziękuję! Z całego serca moge polecić tą nauke jazdy!

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.10.2019

Angelika Owczarek

Angelika Owczarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam te szkoły jazdy! W miłej i przyjaznej atmosferze przygotowali mnie to egzaminu tak że nie było opcji żebym nie zdała

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.10.2019

Kamil Koryciński

Kamil Koryciński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy na bardzo dobrym poziomie,cierpliwość i drobiazgowość w stosunku do kursanta,pomoc przy każdym wskazanym problemie. Instruktorzy są cierpliwi sympatyczni drobiazgowi zwracający uwagę na istotne sprawy podczas kierowania samochodem.Podczas jazdy bardzo podobało mi się że instruktorzy przekazują wiedzę w przystępny i zrozumiały sposób.Cena jazd jest atrakcyjna a sposób umawiania się z kursantem bardzo elastyczny i szybki.Polecam bardzo jeśli ktoś zdaje w prawo jazdy w Skierniewicach!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.09.2019

Krzysztof Furmanek

Krzysztof Furmanek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna ekipa instruktorów i przyjacielska atmosfera. Wybierałem szkołę jazdy na podstawie opinii w internecie. Naprawdę im zależy by dobrze przygotować kursanta. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.09.2019

Dawid Dura

Dawid Dura
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam! Pan Jacek okazał się wspaniałym instruktorem, wiele rad i wyłapywanie moich najmniejszych błędów podczas jazd doszkalających pozwoliło mi wreszcie zdobyć ten upragniony kawałek plastiku. Nie ukrywam, że udzielone mi rady będę także wykorzystywał w codziennej jeździe samochodem. Cena zdecydowanie adekwatna do poświęconego mi czasu i zaangażowania instruktora.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.09.2019

Ryszard Stachecki

Ryszard Stachecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo pozytywna atmosfera, bardzo trafne porady i sposób nauczania p. MIECZYSŁAWA. Kat a. Jak najbardziej polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.09.2019

Maciej Tymuła

Maciej Tymuła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalizm na każdym kroku. Kontakt z właścicielem bardzo dobry, duża elastyczność zarówno względem ustalania terminów jazd jak i płatności. Rady pana Mieczysława okazały się bezcenne. Bezbłędnie wyłapywał wszystkie luki w technice jazdy, a gdy było trzeba wskakiwał na motocykl i pokazywał jak powinno się robić wolny slalom. Pan Ireneusz tryskał humorem, jazda po mieście była przyjemnością. Polecam tą szkołę każdemu, kto chce się nauczyć jeździć, a nie tylko zdać egzamin.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 04.09.2019

Jowita Noga

Jowita Noga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super podejście do kursanta, serdecznie polecam i dziękuję !!!!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.08.2019

Patryk Chabora

Patryk Chabora
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam wszystkich kursantów jestem już po egzaminie oczywiście zdany polecam naukę jazdy classic super instruktorzy fachowe podejście do kursanta przyjazna atmosfera polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.06.2019

Tomasz Czajka

Tomasz Czajka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę jazdy Classic jestem bardzo zadowolony.Super podejście do kursanta i świetni instruktorzy.Nie ma problemów z umawianiem się.Świetna organizacja jazdy. Minusów nie ma

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.06.2019

Tomasz Tokarski

Tomasz Tokarski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobre i sprawne podejście instruktorów. Można sie nauczyć nie tylko zdać egzamin ;] Serdecznie polecam!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.05.2019

Karol Kuciński

Karol Kuciński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam, bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Bardzo dziękuje Panu Mieczysławowi za przygotowanie do egzaminu i cenne rady

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.05.2019

Karolina Żak

Karolina Żak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeśli szukacie naprawdę dobrej szkoły jazdy z wspaniałymi instruktorami to bardzo polecam Classic. Pan Jacek oraz Pan Andrzej to instruktorzy z powołania, cierpliwi, wyrozumiali. Kupowałam godziny również w innych szkołach i to nie było to, za to Classic doprowadził mnie do zdania egzaminu:) Polecam serdecznie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.04.2019

Patrycja Krstić

Patrycja Krstić
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dziękuję serdecznie mojemu instruktorowi, Panu Jackowi, za super przygotowanie mnie do egzaminu na prawo jazdy, dzięki któremu je zdałam! Za cenne wskazówki, cierpliwość i wsparcie przy braku wiary w siebie:) Tak, będę pamiętać o ograniczaniu używania sprzęgła;) Pozdrawiam gorąco, sąsiadka Patrycja

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 29.04.2019

Julia Zawadzka

Julia Zawadzka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.04.2019

Katarzyna R-ż

Katarzyna R-ż
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkołę jazdy i najlepszego instruktora, Pana Jacka Janusa! Bardzo dobrze tłumaczy, jest cierpliwy i bezstresowy. Ma poczucie humoru. Wreszcie, po wielu lękach i obawach wsiadłam do auta :-)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 01.03.2019

Małgorzata Matuszewska

Małgorzata Matuszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rewelacyjnie podejście do kursanta. Ogromny profesjonalizm i wiedza instruktora. Polecam w 100%????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.02.2019

Emanuel Daniłoś

Emanuel Daniłoś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam każdemu OSK Classic. Świetne i praktyczne podejście do tematu. Solidne przygotowanie do egzaminu dzięki profesjonalnej kadrze. Egzamin zdany za pierwszym razem powinien być potwierdzeniem, że Classic jest najlepszym Ośrodkiem Szkolenia Kierowców w Skierniewicach. Jeszcze raz polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.02.2019

Małgorzata Szczepańska

Małgorzata Szczepańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin praktyczny zdany za pierwszy podejściem. Polecam! :)

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 01.02.2019

Tomek Mizak

Tomek Mizak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy bardzo dobrze przygotowują do egzaminów, przekazują elementarną wiedzę. Serdecznie polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.01.2019

Beata Milczarek

Beata Milczarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła! Najlepsi instruktorzy!Podziękowania dla Pana Jacka. Jak najbardziej polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 28.01.2019

Paulina Tkaczyk

Paulina Tkaczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Skierniewicach. Pan Jacek cudowny Człowiek. Bardzo pomocny, super tłumaczy, podchodzi do każdego kursanta indywidualnie. Aż żałuję, że to już koniec kursy. Z czystym sumieniem POLECAM

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 17.10.2018

Dawid Różycki

Dawid Różycki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście przy zachowaniu przyjemnej atmosfery. Łatwość w ustaleniu terminu jazd, jest tylko kolejnym plusem tej szkoły. Instruktor potrafiący wytłumaczyć, zażartować ale również dosadnie (W granicach rozsądku ;) ) wskazać błędy. Osobiście bardzo polecam tą szkołe!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 04.10.2018

Ewelina Gołębiewska

Ewelina Gołębiewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serduszka polecam Pana Jacka Janusa! Jak dla mnie - najlepszy instruktor. Lepszych jazd nie można sobie wymarzyć, wszystko jest dokładnie objaśniane. Zachęcam Wszystkich do zapisania się na kurs. Tylko Classic!????

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 21.09.2018

Ola Dura

Ola Dura
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Chociaż próbowałam w innej szkole nie udało się , chciałam spróbować gdzie indziej myślałam długo ale wiele osób powiedziało mi że classic jest najlepszy wiec spróbowała. Mimo wielu prób wreszcie się udało, chociaż wiele godzin poświęciłam na naukę jazdy .Udało się dzięki panu Jackowi, Zbyszkowi, Mieczysławowi, Andrzejowi.Bez waszego wysiłku i waszej cierpliwości nie udało by się.Serdecznie dziękuje Agnieszka 51 Lat

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.09.2018

Marcin Zwoliński

Marcin Zwoliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobry instruktor. Profesjonalnie, miło i bez stresu. Dużo cennych wskazówek i rad. Egzamin zdany za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 20.09.2018

Magdalena Sip

Magdalena Sip
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyjazna atmosfera, bardzo dobrzy instruktorzy, polecam wszystkim

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak