Centrum Szkolenia Kierowców "OLIWIAK"

 184 opinie w tym 121 zaufanych

Odznaki Szkoły

0 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Centrum Szkolenia Kierowców "OLIWIAK"
ul. Kazimierska 4/3 (róg ul. Ku Słońcu)
71-043 Szczecin

Kontakt

Opis

Kursy nauki jazdy dla kat. A, A1, A2, B, C, D prawa jazdy na najwyższym poziomie wyszkolenia co gwarantuje 100 % zdawalność. Działalnością ośrodka jest kształcenie i zawodowe doszkolenie kierowców wszystkich kategorii prawa jazdy. Zajęcia odbywają się we własnych klimatyzowanych salach wykładowych i na własnych pojazdach co gwarantuje stabilność odbycia kursu. U nas szkolą instruktorzy wszystkich kategorii prawa jazdy z wieloletnią praktyką zawodową w szkoleniu i kierowaniu pojazdami. Właścicielem ośrodka jest kierowca zawodowy, były inspektor inspekcji transportu drogowego, dlatego o kierowaniu pojazdem i o ruchu drogowym wiemy więcej niż inni... Jako nieliczni w Szczecinie do szkoleń praktycznych używamy nowe i identyczne pojazdy jak pojazdy egzaminacyjne w WORD Szczecin. Każdego kursanta traktujemy indywidualnie, z którym indywidualnie umawiane są szkolenia praktyczne tzw. jazdy. Instruktorzy w czasie szkoleń nie załatwiają w mieście spraw osobistych, jak ma to miejsce w niektórych ośrodkach.Posiadamy mierniki prędkości średniej i najazdowej przy szkoleniu motocyklistów. Kwalifikacja wstępna, szkolenie okresowe kierowców zawodowych, kursy ADR. Tylko u nas szkolenia z czasu pracy kierowców, obsługi analogowych i cyfrowych urządzeń rejestrujących tzw. Tachografów samochodowych. Uczymy bezpiecznego i przemyślanego kierowania pojazdami oraz zachowania się na drodze, a nie tylko pod zdanie egzaminu... U nas zawsze cena kursu z materiałami dodatkowymi: książka + 90 dniowy dostęp do oficjalnej bazy testów egzaminacyjnych oraz dostęp do pełnego kursu teoretycznego w Internecie bez dodatkowych i ukrytych kosztów. W tej branży jesteśmy zawodowcami, więc sprostamy waszym wymaganiom...U nas jazdy praktyczne zaczynasz po szkoleniu teoretycznym i zajęcia odbywasz codziennie lub co drugi dzień, a nie raz lub dwa razy na dwa tygodnie...Do szkolenia używamy nowych pojazdów - identycznych jak egzaminacyjne: kat. B - Toyota Yaris, Hyundaj i20, kat. A, A2 - Kawasaki ER 6 n ABS, Yamaha MT 07 2017 rok kat. C - MAN 12.240 i MAN 12.250kat. CE - VOLVO FH 500 z naczepą,  D - MAN

Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Tomasz Oliwiak

Tomasz Oliwiak

Zbigniew Weryk

Piotr Kalinowski

Piotr Kawalec

Wojciech Kubisztal

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2300 zł

codziennie

ul. Kazimierska 4/3 (róg ul. Ku Słońcu)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha MT-07)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2500 zł

ul. Kazimierska 4/3 (róg ul. Ku Słońcu)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha YBR 125)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów oraz podstawienie pojazdu szkoleniowego na 1 egzamin w WORD Szczecin

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2200 zł

ul. Kazimierska 4/3 (róg ul. Ku Słońcu)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha MT-07)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2800 zł

ul. Kazimierska 4/3 (róg ul. Ku Słońcu)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. C, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

3600 zł

codziennie

ul. Kazimierska 4/3 (róg ul. Ku Słońcu)

WIĘCEJ W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów
30 godzin (po 60 min) jazd (MAN TGL 12.250, DAF LF)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
badania psychologiczne

kat. C+E, Tylko praktyka

Automat

4200 zł

ul. Kazimierska 4/3 (róg ul. Ku Słońcu)

WIĘCEJ W cenie kursu:
25 godzin (po 60 min) jazd (Volvo FH4 500 KM+ naczepa)
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
badania psychologiczne

kat. D, Wykłady i praktyka

Automat

6600 zł

ul. Kazimierska 4/3 (róg ul. Ku Słońcu)

WIĘCEJ Cena kursu przy posiadaniu kategorii B.

W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów
60 godzin (po 60 min) jazd (Autobus MAN)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów/ podstawienie pojazdu na egzamin w Word Szczeciin

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
badania psychologiczne

kat. D, Wykłady i praktyka

Automat, Raty własne

4500 zł

ul. Kazimierska 4/3 (róg ul. Ku Słońcu)

WIĘCEJ Cena kursu przy posiadaniu kategorii C.

W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów
40 godzin (po 60 min) jazd (Autobus MAN)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
badania psychologiczne

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 180 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Adam B ......... ip: 83.20.219.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Cały kurs szybko poprowadzony. Na dobrym sprzęcie. W dobrej atmosferze. Dużo informacji. Szybko I na temat. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Dawid Schmidt

Dawid Schmidt
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam każdemu, kurs przeprowadzony szybko i rzetelnie, Pan Tomek przekazał dużo cennych informacji, które pozwoliły bez problemu zdać egzamin za 1 razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Piotr R ......k ip: 5.173.136.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Prawko na A zdane za pierwszym razem . Świetna szkoła, super przygotowanie przez pana Tomka .Polecam

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Robert Wilczak

Robert Wilczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełny profesjonalizm. Egzamin zdany za pierwszym podejściem. Polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marcin J ....a ip: 37.248.179.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Prawo jazdy kat A. Pan Tomek pełen profesjonalizm. Wymagający , ale szczery. Nie ma owijania w bawełnę. Odpowiedni sprzęt do jazdy jak i pomiarowy na placu manewrowym. Elastyczny jesli chodzi o dopasowanie się do czasu nauki jazdy. Robi wszystko , aby nie było zbyt dużego odstępu pomiędzy ostatnią jazdą a egzaminem państwowym. Duży zasób wiedzy i doświadczenia. Ja zdałem za pierwszym razem. Egzamin państwowy 28.09.2020. Szczerze polecam. Mi polecono i się nie zawiodłem

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak
Robert Zawada

Robert Zawada
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

O szkole dowiedziałem się od znajomych. Cały kurs poprowadził Pan Tomasz. Jest to jednak ktoś więcej niż tylko instruktor jazdy. Potrafi skupić uwagę kursanta na prowadzeniu pojazdu i wyjaśnić skrupulatnie wszystkie popełnione błędy. Na pierwszy rzut oka widać, że pojazdy są idealnie utrzymane a jazda nimi to przyjemność. Po takim kursie egzamin to czysta formalność. Ponadto górę stanowi widoczne ogromne doświadczenie, punktualność i elastyczność. Gdybym chciał poszerzyć swoje prawo jazdy o kolejną kategorię, na pewno wybrałbym to samo miejsce. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
WitOld Nowak

WitOld Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kategoria A za pierwszym podejściem mimo 30 lat przerwy w moto. Polecam pełna profeska i cierpliwość.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Tomasz M ....a ip: 79.252.246.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam tę szkołę jazdy ze względu na bardzo miłą i spokojna atmosferę, instruktorzy dobrze tłumaczą i przedewszystkim za wysoką zdawalność. Polecam !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Adam W .......... ip: 88.156.141.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła jazdy, kat.A zdana za pierwszym razem! Polecam!

+ Zaletyelastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Adamo W-i

Adamo W-i
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzamin kat.A zdany za pierwszym razem, porządny sprzęt do mierzenia prędkości, wszystko pełna profeska! polecam!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Marcin g .........z ip: 37.248.152.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkole jazdy Oliwiak gdyż Robiłem w niej kurs na kat A i profesjonalnie instruktor podchodził do swojej pracy . Jeśli robiłem błędy To robiliśmy wiele powtórzeń aby je wyeliminować co później zaskutkowała ze egzamin państwowy zdałem za 1 razem !!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Robert B .......... ip: 82.145.221.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam! Kat. A zdana za pierwszym razem! Pan Tomasz, to instruktor konkretny bez zbędnej ściemy. Jazda i do przodu !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Ireneusz Porowski

Ireneusz Porowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła egzamin zdany za pierwszym razem instruktor wie co robi polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

jan k ...j ip: 94.254.225.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
D

Rodzaj szkolenia
Kurs

Panie i Panowie kierowcy polecam ośrodek szkolenia kierowców Tomasz Oliwiak Szkoła Nauki Jazdy mieszczący się przy ul. Kazimierskiej na Gumieńcach obok pętli tramwajowej linii 8 i 10. Pan Tomasz jest dobrym i profesjonalnym fachowcem z wieloletnim doświadczeniem w kształceniu przyszłych kierowców .Ja jako kierowca autobusu już od wielu lat korzystam z ośrodka szkolenia Pana Tomasza, Zdobyłem tam uprawnienia do kierowania autobusem kilka lat temu, oraz od wielu lat odbywam tam szkolenia okresowe. Właśnie wczoraj tj. 16,01, 2020 ukończyłem kolejne szkolenie okresowe. Pan Oliwiak nie sprawia żadnych trudności jeśli chodzi o ustalanie dni, godzin zajęć, dostosowuje porę zajęć do możliwości kursantów. Jeszcze raz serdecznie polecam Szkołę Jazdy Pana Tomasza Oliwiaka. Ja osobiście, choć jeszcze bardzo odległy kolejny termin szkolenia okresowego, oczywiście odbędę w tym ośrodku... Z Panem Tomaszem daleko.... zajedziecie....pozdrawiam Jan K. j

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jakub Michnowski

Jakub Michnowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalizm, punktualność, cierpliwość i kiedy trzeba konstruktywna krytyka. Pan Tomasz nauczył mnie jeździć motocyklem od podstaw, egzamin zdany za pierwszym razem, a nie byłem łatwym kursantem. Bardzo polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dariusz Sasiński

Dariusz Sasiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam! profesjonalne podejście i świetne przygotowanie do egzaminu.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Marcin Jaroszyński

Marcin Jaroszyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam w 100 procentach. Pan Tomasz profesjonalista w każdej dziedzinie. Nie ma mowy o amatorce. Motocykl nowy (taki jak w WORD). Kurs przeprowadzony swietnie w każdym możliwym zakresie. Polecam jak najbardziej. Bez zastanowienia.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kamil Poliński

Kamil Poliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, egzamin na kategorię A zdany za pierwszym razem

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Marcin G ........i ip: 37.248.157.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.08.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam! Pełen profesjonalizm. Przygotowanie do egzaminu na najwyższym poziomie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kasia Barczak

Kasia Barczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.08.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Rafał B. Rewelacyjnie przeprowadzony kurs. Pan Tomasz profesjonalista, ogromna wiedza i doświadczenie, które potrafi przekazać kursantowi. Indywidualne podeście, cierpliwość a zarazem konsekwentność. Kurs urozmaicony jazdami z dozowalnoscią trudności co na pewno przyda się w przyszłości. Egzamin bezstresowy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kamil Kuśmierek

Kamil Kuśmierek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.08.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Na kurs trafiłem przypadkiem i nie żałuję, podejście Pana Tomka bardzo profesjonalne zawsze na czas i elastyczne dopasowanie z godzinami, zawsze można było się dogadać. Na zajęciach super atmosfera, polecam wszystkim z czystym sumieniem myślę, że nikt nie pożałuje wyboru szkoły CSK Oliwia wręcz będzie bardzo zadowolony z tej decyzji.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Krzysztof W .......k ip: 79.230.117.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.06.2019
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jak przeglądałem oferty szkół zwróciłem uwagę na to że pan Tomasz jest czynnym kierowcą i przekazuje praktyczną wiedzę, I tak też było w rzeczywistości doskonała organizacja, dogodne godziny czas na jazdy wykorzystany w 100 %. egzaminy teoretyczne zdałem za pierwszym razem jazdę niestety za trzecim (dwa razy poległem na placu - i to bardzo głupio co robi z człowiekiem stres, jeszcze sobie tłumaczyłem pierwszy egzamin 13 , a drugi o 13 hehe )po dwóch tygodniach przystąpiłem do 3 i zdałem , nie brałem dodatkowych jazd w tym czasie więc tak jakbym zdał za pierwszym razem :) Serdecznie pozdrawiam i gorąco polecam pana Tomasza Krzysztof

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mirosław S .....n ip: 78.88.156.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.05.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
C

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Postawa szefa szkoły jak najbardziej profesjonalna. Nie będę powtarzał treści najlepszych opinii, ponieważ to wszystko prawda. Korzystałem u Pana Tomasza z jazd doszkalających w kat. C (kat. C posiadam od wielu lat, ale nie jeździłem zawodowo) i powiem Wam: nie szukajcie innej szkoły, szkoda czasu. Nigdzie się nie nauczycie jeździć tak dobrze jak z prawdziwym zawodowym kierowcą jakim jest Pan Tomasz Oliwiak. On nie jest tylko instruktorem ale praktykiem. Jest wielu niby dobrych ale to są instruktorzy a nie zawodowi kierowcy jak Pan Tomasz i na tym polega różnica. Praktyk a nie teoretyk. Jak szanujecie Państwo swoje pieniądze i czas, to tylko szkoła nauki jazdy Oliwiak pozwoli Wam to zrealizować. Dojeżdżałem na jazdy doszkalające z poza Szczecina (140 km w obie strony) ponieważ w innej szkole (bliższej) uważam, że straciłem czas i pieniądze. Pozdrawiam Pana Tomasza i czekam na możliwość rozpoczęcia kursu C+E.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Piotr K .....o ip: 83.25.1.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.02.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam CSK Oliwiak , kurs prawa jazdy zorganizowany profesjonalnie , przekazanie wiedzy z części teoretycznej przez Pana Tomka idealne . Jazdy z instruktorem przeprowadzane w dogodnych terminach , wszystko punktualnie i na czas. Instruktor na bieżąco omawiający wszystko podczas jazd . Egzamin teoretyczny zdałem za pierwszym razem . Egzamin praktyczny zdałem za drugim razem .

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Konrad Andrysiewicz

Konrad Andrysiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.01.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Konkretny ośrodek szkolenia kierowców! Profesjonalne podejście do klienta, miła atmosfera i przede wszystkim ogrom wiedzy i umiejętności przekazany podczas kursu - efekt? Jestem szczęśliwym posiadaczem prawa jazdy kategorii C. Pan Tomasz bardzo wymagający, zwracający uwagę na wszystkie szczegóły (czas wykorzystany w 100%!), dlatego egzamin okazał się tylko formalnością. Na uwagę zasługuję również elastyczne podejście do klienta, możliwość umówienia jazdy w krótkim terminie, dostosowanym do dyspozycyjności kursanta. Profesjonalizm w pełnym calu, serdecznie polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paweł Piesio

Paweł Piesio
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.11.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miałem przyjemność robić prawo jazdy kategorii C z Szefem szkoły Panem Tomaszem punktualny, Profesjonalny i Bardzo wysoki poziom nauczania zdyscyplinowany dzięki temu mogłem zdać egzamin za pierwszym Razem Polecam jak najbardziej szkołę i jazdy z Panem Tomaszem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jacek Lenkowski

Jacek Lenkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.07.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo wysoki poziom nauczania. Świetne przygotowanie do egzaminu. Miałem przyjemność robić kat. A i szczerze polecam jazdy z szefem, Panem Tomaszem !

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Damian Sardyko

Damian Sardyko
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.06.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne szkolenia dla kier kat A profesjonalni instruktorzy super sprzęt wszystko na wysokim poziomie. Gorąco polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Norbert Gozdek

Norbert Gozdek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.06.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kurs profesjonalnie zorganizowany. Teoria konkretnie przeprowadzona w trzy tygodnie. Wielką zaletą są dodatkowe materiały które umożliwiały późniejszą naukę na teorię przed egzaminem oraz masa wizualizacji i pytań do samodzielnego obrobienia. Organizacja jazd nie mogła być lepsza - również w trzy tygodnie udało się zorganizować piętnaście jazd w dogodnym dla mnie terminie (z samego rana, przed pracą), co w innych szkołach jest jedynie na półce obok Yeti i innych mitycznych stworzeń i dokonań. Od dnia rozpoczęcia kursu do zdania egzaminu praktycznego w WORD minęło mniej niż trzy miesiące, co można nazwać sukcesem. Gdyby nie święta w międzyczasie - zmieścilibyśmy się w dwóch miesiącach. Jazdy przeprowadzone w dydaktyczny sposób - już na trzecich jazdach byłem na mieście i obrabiałem bardziej wyzywające miejsca Szczecina gdzie trzeba mieć się na baczności. Fachowe porady oraz praktyczne wskazówki, a nie tylko jeżdżenie od punktu A do B aby nauczyć się obsługiwać pedały i drążek. Spokojnie można zdać za pierwszym razem po kursie jeżeli ktoś słuchał na kursie a na egzaminie okaże cierpliwość. :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Krzysztof Jastrzębski

Krzysztof Jastrzębski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.06.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo fajna szkoła jazdy

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadynerwowa atmosfera,