Autocross. Ośrodek Szkolenia Kierowców

 618 opinii w tym 423 zaufane

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Autocross. Ośrodek Szkolenia Kierowców
ul. Zawiszy Czarnego 8
35-082 Rzeszów

Kontakt

Opis

Jesteśmy dynamicznie rozwijającym się ośrodkiem szkolenia kierowców. Zapewniamy komfortowe warunki nauki wszystkim kursantom. Nasi instruktorzy mają kilkuletnie doświadczenie, talent przekazywania wiedzy i pasję, przez co nauka prowadzenia samochodu i przepisów ruchu drogowego będzie przyjemnością.
Szkolimy od 1993 roku i wiemy jak to robić. Mówią o nas "To jest dobra szkoła" i że jesteśmy specjalistami od "trudnych przypadków". Zdobycie prawa jazdy to inwestycja, bo inwestujesz czas i pieniądze.
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Małgorzata Wrzosek

Małgorzata Wrzosek

Tomasz Hepnar

Tomasz Hepnar

Barbara Bożymowska

Barbara Bożymowska

Krzysztof Łoza

Krzysztof Łoza

Tomasz Siorek

Dawid Dubiel

Piotr Górka

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1850 zł

codziennie

ul. Zawiszy Czarnego 8

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha XJ6)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1250 zł

ul. Zawiszy Czarnego 8

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha CBF 125)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1750 zł

ul. Zawiszy Czarnego 8

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha CB500F)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Weekendowy, Popołudniowy, Wieczorowy, Raty własne

1850 zł

codziennie

ul. Zawiszy Czarnego 8, 17:00 - pierwszy wykład

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
możliwość płatności kartą
30 min jazdy na placu manewrowym WORD pojazdem OSK

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Weekendowy, Popołudniowy, Wieczorowy, Raty własne

1850 zł

ul. Zawiszy Czarnego 8

WIĘCEJ W cenie kursu:
E-learning
4 godziny (po 45 min) kursu pierwszej pomocy
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
możliwość płatności kartą
30 min jazdy na placu manewrowym WORD pojazdem OSK

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Julia Zielińska

Julia Zielińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy. Pani z sekretariatu bardzo miła i pomocna. Każdemu chcącemu się nauczyć dobrze jeździć polecam Pana Piotrka, który okazal się świetnym, cierpliwym instruktorem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ewa Świerczyńska

Ewa Świerczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam instruktora Dawida

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Damian Mikliński

Damian Mikliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo dobra szkoła. Polecam instruktora Dawida, jego wskazówki działają cuda. Dziękuje Dawid za wspólnie spędzony czas!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
MA GA

MA GA
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę bez wahania. Jazdy z instruktorem Tomkiem to czysta przyjemność, życzliwa atmosfera, bez zbędnych nerwów, wszystko jasno wytłumaczone.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kaja Sobol

Kaja Sobol
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Instruktor Dawid to skarb!!!!! Serdecznie Polecam

Odpowiedź:

Super dzieki

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Cezary S .....k ip: 83.26.231.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam instruktora Dawida, najlepszy pod słońcem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patrycja Soszyńska

Patrycja Soszyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam instruktora Dawida!! Najlepsza szkoła jazdy!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Honorata S .....a ip: 5.173.72.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę autocross, a w szczególności Pana Tomka, który jest instruktorem z powołania. Jazdy przebywały w bezstresowej atmosferze, pełne uśmiechu. Na wszystkie pytania i niejasności uzyskałam wyczerpujące odpowiedzi, które przydały mi się na egzaminie.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marek S ...a ip: 31.130.102.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
A2

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam tą szkołę i instruktora na kat. A.

+ Zaletydobra atmosfera, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Katarzyna Mazur

Katarzyna Mazur
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Z całego serca polecam instruktora Dawida! Jest on instruktorem z powołania, ma wiele cierpliwości oraz bardzo dobrze i dokładnie uczy. Atmosfera jest bardzo fajna a jazda z nim mija szybko i przyjemnie.

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Brygida B .... ip: 213.136.253.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jazdy z najlepszym instruktorem Dawidem!! Pełen profesjonalizm, super atmosfera, bardzo cierpliwy instruktor wszystko szczegółowo tłumaczy. Polecam serdecznie!!!!

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Izabela Wróbel

Izabela Wróbel
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Instruktor Dawid najlepszy pod słońcem. Super atmosfera i idealne przygotowanie do egzaminu.

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Joanna K .......a ip: 62.133.129.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Instruktor Dawid świetnie tłumaczy i jest cierpliwy. Bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu.

+ Zaletydobra organizacja, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Dominika Świerczyńska

Dominika Świerczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam instruktora Dawida ???? fajna atmosfera, profesjonalne podejście !!!Prawko zdane za pierwszym

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Maria O .....o ip: 185.252.183.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę Autocross. Pan instruktor Tomek to super gość! Wszystko dobrze tłumaczy, przyjazna atmosfera podczas jazd. ☺️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Izabela R ..... ip: 89.230.77.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Tomasz to instruktor z powołania, cierpliwy i wyrozumiały. Serdecznie polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Magdalena Stanio

Magdalena Stanio
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wspaniala obsluga, zyczliwi i komunikatywni ludzie. Pan instruktor Krzysztof jest cierpliwy, wyrozumialy a zarazem konkretny. Prowadzi wyklady tlumaczac nawet najmniejsza watpliwos, dla kazdego kierowcy podchodzi indywidualnie i pamieta jego niedoskonalosci nad, ktorymi pracuje az do skutku!!! Pelen profesjonalizm!!! Ogolne moje wrazenie jest bardzo pozytywe i polecam ta szkole z czystym sumieniem! A zeby bylo malo to cena jest konkurencyjna Dziekuje bardzo to byl fajny czas.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Tomasz Prokop

Tomasz Prokop
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, super organizacja !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Aniela N ...k ip: 193.243.155.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super szkoła. Lepiej nie mogłam trafić. Instruktor Krzysztof The best!!!!!!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Dawid Fornal

Dawid Fornal
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre podejście do kursanta.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Alicja Filipek

Alicja Filipek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorka Pani Basia miła i cierpliwa. Wyrozumiała. Bez nerwów potrafi wytłumaczyć.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Monika Groszek

Monika Groszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Pani Basia bardzo kompetentna instruktorka. Cierpliwa, wyrozumiała i tolerancyjna.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów
- Wadybrak

Sebastian T ....k ip: 85.190.243.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kurs na kat. A w spokojnej i koleżeńskiej atmosferze z Instruktorem Tomaszem. Gość jest profesjonalistą w swoim fachu bo sam jeździ na motocyklu, dlatego uważam, że lepiej nie mogłem trafić. Praktyczne podejście do nauki jazdy co z pewnością przyda mi się na przyszłość.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Fudali

Wiktoria Fudali
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam Panią Barbarę

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Szymon N .... ip: 83.26.217.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła pozdrawiam panią Barbarę, instruktorka z powołania i bardzo miła

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marcin Serwatka

Marcin Serwatka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Witam. Polecam OSK Autocross i instruktora Panią Basię, która świetnie przygotowuje do egzaminu. Uważam, że Pani Basia jest instruktorem z powołania!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Anna C ...k ip: 31.130.100.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w mieście :) indywidualne a zarazem profesjonalne podejście do każdego kursanta. Zajęcia odbywają się w miłej i bezstresowej atmosferze. Instruktor Pan Krzysztof " pierwsza klasa" bardzo bardzo cierpliwy człowiek ;) nauczy każdego :p "Od zera do bohatera" :p Polecam gorąco ;) Kursantka Ania :D

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Klaudia Fudali

Klaudia Fudali
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna nauka jazdy w miłym towarzystwie, pełen profesjonalizm oraz super przygotowanie. Polecam Panią Basie!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kacper Wajda

Kacper Wajda
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super fajna atmosfera można się wiele nauczyć polecam instruktora Krzysia

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Gabriela Świętoniowska

Gabriela Świętoniowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super przyjazna atmosfera i profesjonalizm u instruktora!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak