Auto Szkoła ZEBRA Marcin Baryga

 452 opinie w tym 381 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 2 siedziby. Wybierz:

Auto Szkoła ZEBRA Marcin Baryga
ul. Mickiewicza 15a/44
90-443 Łódź

Kontakt

53x xxx xxxPokaż numer
50x xxx xxxPokaż numer
78x xxx xxxPokaż numer
www.aut....Pokaż adres
@autosz....Pokaż adres

Opis

Zapraszamy do zapoznania się z opiniami Naszych Kursantów - mówią same za siebie. ;)  
Na naszej stronie internetowej - www.autoszkola-zebra.pl  i na facebook'u - https://www.facebook.com/autoszkolazebra/ znajdziesz wszystkie ważne informacje. :) 

W Zeberce masz wybór, teorię możesz zrealizować w formie tradycyjnych wykładów lub e-learningu a w części drugiej - praktycznej, wybierzesz pomiędzy manualną skrzynią biegów a automatyczną!    

Oferujemy kursy podstawowe, weekendowe, indywidualne oraz jazdy doszkalające. 
Zapisy na kursy pod numerem telefonu : 534412212, 505101697 

Zapraszamy! :)

Zobacz pełny opis szkoły

Odziały szkoły

ul. Warszawska 6a, 95-069 Aleksandrów Łódzki

tel: 53441221;780035033

Aleksandrów Łódzki

Jana Pawła II 14, 95-050 Konstantynów Łódzki

tel: 505101697;534412212;780035033

Konstantynów Łódzki

Instruktorzy

Marcin Baryga

Krystian Twardowski

Mateusz Gawin

Paweł Plisiecki

Piotr Szczupak

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2400 zł

12.08.2022

ul. Mickiewicza 15a/44 , Godz. 18:00

+2 inne terminy
WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów, kurs pierwszej pomocy,
30 godzin (po 60 min) jazd (Kia Rio/Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Indywidualny, Automat

2900 zł

codziennie

Łódź - Chojny ul. Rzgowska 62 lok. 5

+2 inne terminy
WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów, kurs pierwszej pomocy,
30 godzin (po 60 min) jazd (Kia Rio/Hyundai I20/Fiat 500)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat

2500 zł

12.08.2022

ul. Mickiewicza 15a/44 , Godz. 18:00

+2 inne terminy
WIĘCEJ W cenie kursu: 30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów, kurs pierwszej pomocy, 30 godzin (po 60 min) jazd (Fiat 500), egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka

kat. A po A2, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

900 zł

ul. Mickiewicza 15a/44

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2250 zł

12.08.2022

ul. Mickiewicza 15a/44 , Godz. 18:00

+2 inne terminy

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2250 zł

12.08.2022

ul. Mickiewicza 15a/44 , Godz. 18:00

+2 inne terminy

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ Cena dotyczy kursantów z poza naszej auto szkoły. Cena dla naszych kursantów wynosi 80 złotych.

cena za pakiet: 90 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

+ szczegółowy cennik

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Kornelia Nowak

Kornelia Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Przyszłam do szkoły na jazdy doszkalające tuż przed samym egzaminem. Bardzo mi zależało na szybkim terminie i szkoła spełniła moje oczekiwania. Dzięki tym jazdą poczułam się pewnie za kierownica i poznałam skrzyżowania oraz manewry, których wcześniej nie miałam na jazdach w innej szkole. Dzięki temu zdałam egzamin za pierwszym razem

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ula Papis

Ula Papis
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Jestem zadowolona z usługi. Polecam

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Julia Moława

Julia Moława
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super podejście, profesjonalni instruktorzy oraz miła atmosfera podczas jazd!! Gorąco polecam Zebrę!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marysia Rogala

Marysia Rogala
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera i świetnie przekazana wiedza. Polecam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Martyna Białowąs

Martyna Białowąs
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam każdemu Zebre, wspaniali ludzie i atmosfera. Super przygotowują do egzaminu ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karolina Tomalska

Karolina Tomalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Odkąd przeniosłam się do autoszkoly Zebra zdałam za 2 razem !!!! Świetni instruktorzy cierpliwi wszystko wytłumaczą ( szczególnie instruktor Paweł) :) Polecam z czystym sumieniem i żałuję że nie trafiłam do Zebry wcześniej !!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Nadia Sauter

Nadia Sauter
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane za pierwszym razem. Bardzo przyjemna atmosfera, świetni instruktorzy i ich nauki. Szkołę mogę polecić każdemu z otwartym sercem. Czułam się przygotowana do egzaminu. Mimo zdania egzaminu powtórzyłabym kurs dla samego klimatu który panował w samochodzie. Wszystkie trasy egzaminacyjne zostały przećwiczone więc na egzaminie nic mnie nie zaskoczyło. Jeździłam zarówno z instruktorami z Aleksandrowa jak i z Łodzi i wiem jedno- zeberka była najlepszym wyborem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Sylwia P ....o ip: 77.73.16.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Cudowna i przyjazna atmosfera podczas jazd, wyrozumiali i cierpliwi instruktorzy. Szczególnie dobrze wspominam jazdy z Krystianem i Mateuszem.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kasia Jagodzińska

Kasia Jagodzińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Po przepisaniu się z innej autoszkoły jeździłam zeberką tylko 6h jazd doszkalających i zdałam od razu. Atmosfera cudowna, a nauka nie po to żeby zdać i zapomnieć, ale przygotować do jazdy na życie. Polecam wszystkim ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kamila Rzepecka

Kamila Rzepecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super podejście do uczniów. Dobra atmosfera.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Martyna Majchrzycka

Martyna Majchrzycka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

bardzo dobre podejście instruktorów, najlepsza auto szkoła ❤️

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Oliwia Chodakowska

Oliwia Chodakowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy na świecie! Super instruktorzy, wspaniała atmosfera. Marcin i Paweł są bardzo wyrozumiali, świetnie tłumaczą krok po kroku. Czułam się wspaniałe przygotowana do egzaminu. Na egzaminie nic mnie nie zaskoczyło i zdałam za pierwszym podejściem! Jeszcze raz dziękuję za Wasze wsparcie i pomoc ♥️♥️♥️

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Віталій Ковальчук

Віталій Ковальчук
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super szkoła, bardzo polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Weronika Gronek

Weronika Gronek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła. Każdy znajdzie instruktora dla siebie. Ja szczególnie polecam Pana Krystiana, dzięki któremu jazdy przestały być dla mnie stresujące. Zawsze starał się znaleźć dla mnie dogodny termin jak i czas, np: żeby poczekać ze mną na egzamin. Chociaż zdałam dopiero za czwartym razem nigdy nie powiem, że byłam źle przygotowana. Jazdy są prowadzone w świetnej atmosferze z dużą ilością rad i wskazówek, a cierpliwość instruktorów jest anielska. Wszystkim serdecznie polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patrycja Czwonda

Patrycja Czwonda
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam serdecznie :) Super instruktorzy, rewelacyjna atmosfera. Indywidualne podejście do kursanta. Nie mogłam lepiej trafić !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Michalak

Michał Michalak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Sumienni, uprzejmi i z racjonalnym podejściem instruktorzy szczególnie polecam Pana Krystiana. Bezstresowo i sprawnie przekazali mi całą potrzebną wiedze oraz przerobili ze mną wszystkie techniki jazdy i zadania na egzaminie praktycznym państwowym. Brak ukrytych kosztów dodatkowych i wymuszania dokupienia kolejnych godzin po wyjeżdżeniu tych trzydziestu jak to ma miejsce w innych auto szkołach. Gorąco polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Елизавета Волкова

Елизавета Волкова
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jazdy miałam z Panem Marcinem oraz Panem Pawlem. Wszystkie jazdy odbywały się zgodnie z czasem, uwzględniając moje prośby i potrzeby. Żadnej presji. Przy pierwszych jazdach stresowałam się, jednakże instruktorzy dali radę mnie rozluźnić i nastawić pozytywnie. Egzamin teoretyczny zarówno jak i praktyczny zdałam za pierwszym razem! Od całego serduszka polecam Zebrę! Szczególnie dziękuję za ten wspaniały klimat podczas jazd Marcinowi i Pawłowi !!! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Alex Urbaniak

Alex Urbaniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam autoszkołę. Miła atmosfera, łatwy i szybki kontakt. Wszystko zrozumiałe i bezstresowo tłumaczone. Lepiej trafić nie można.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Błaszczyk

Natalia Błaszczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Podejście całej ekipy bardzo profesjonalne. Jazdy przebiegały w bardzo miłej i bezstresowej atmosferze - ze wszystkimi można się pośmiać i pogadać:) Dogodne terminy. Wszystko tłumaczone jasno i zrozumiale. Instruktorzy zawsze chętnie odpowiadali na pytania i powtarzali ze mną manewry, których nie byłam pewna. Wybór Zebry był strzałem w dziesiątkę - zdałam za pierwszym razem:) Wszystkim serdecznie polecam tę szkołę jazdy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Emilia Karp

Emilia Karp
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam, panowie bardzo profesjonalni i cierpliwi, ze spokojem tłumaczą setny raz to samo ???? Trafiłam po latach przerwy od prawa jazdy i strzał w 10. Pozdrawiam :)

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Łukasz Ziółkowski

Łukasz Ziółkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Autoszkoła Zeberka to osk jakiego szukalem. Cały kurs przebiegł szybko i sprawnie. Godziny jazd można dopasować do swojego planu dnia. Super atmosfera, wsparcie instruktorów nie ogranicza się tylko do jazd, są pomocni w każdej chwili. Pan Paweł zapewnił niesamowite wsparcie przed egzaminem praktycznym.( egzamin zdany za pierwszym !!!) Mimo tego że nie miałem wcześniej styczności z jazda samochodem, cały kurs był dla mnie bezstresowy. Serdecznie polecam Zeberke. Najlepsza szkoła w Łodzi.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Katarzyna H ....... ip: 31.183.176.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła na świecie!!!!!! Najlepsi instruktorzy Marcin oraz Paweł , którzy pod egzamin poprowadzili mnie perfekcyjnie!!! Egzamin zdany za 1 podejściem !!!!!! Polecam z całego!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Wojtek S ......y ip: 5.173.1.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Witam! Z czystym sumieniem mogę polecić auto szkołe Zebra,szczególnie instruktora Pawła z którym miałem przyjemność przygotowywać się do egzaminu państwoweg. Zmobilizował mnie po rocznej przerwie od ostatniego egzaminu telefonem do mnie z pytaniem "czy robimy w końcu to prawko?"???? Takiego kopa mi było trzeba. Dzięki auto szkole Zebra i podejściu Pawła i sposobie przekazania mi swojej wiedzy udało mi się zdobyć upragniony dokument ????Dziękuje jeszcze raz! Mam nadzieję że jeżeli ktoś zastanawiał się nad wyborem auto szkoky to chodź trochę tą opinią pomogłem. Pozdrawiam. Wojtek Stawiany

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Zenon Klaus

Zenon Klaus
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna autoszkoła, super atmosfera, pełen profesjonalizm. Dobry kontakt, wszystko wiadomo z góry, brak ukrytych kosztów. Polecam szczególnie instruktora Pawła ❤️ Dziękuję, jesteście świetni! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karola Rudzińska

Karola Rudzińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza auto-szkoła w Łodzi!!! Szybki i wygodny kontakt przy umawianiu jazd, najlepszy instruktor Pan Paweł zawsze wszystko wytłumaczy i pomoże, generalnie bardzo sympatyczni ludzie i świetna atmosfera!!!! Polecam z całego serducha!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Anastasia Pramkova

Anastasia Pramkova
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

W szkole miałam jazdy dodatkowe i OGROMNE podziękowania i polecenia Pawła. Świetnie tłumaczy. Wszelkie uwagi i wskazówki przekazywał w miły i jasny sposób :) Ma bardzo dużą wiedzę i dawał cenne wskazówki jakie sytuacje mogą mnie zastać na drodze i na egzaminie. Bardzo, bardzo polecam!!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Maria Wrońska

Maria Wrońska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepsza autoszkoła! Cierpliwi i super sympatyczni instruktorzy, dzięki nim po długiej przerwie od jazdy i próbowania zdobyłam upragnione prawko za drugim razem :) Wszystko super i dokładnie tłumaczą i szczerze cieszą się z Tobą gdy zdasz. Właściwi ludzie na właściwym miejscu, polecam każdemu! :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karina Kolanowska

Karina Kolanowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super autoszkoła. Świetne podejście do kursanta, instruktorzy maja dużo cierpliwości. Polecam. ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Joanna Raj

Joanna Raj
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna Autoszkoła! Instruktorzy cierpliwi i wyrozumiali. Wszystko bardzo dokładnie wyjaśnione. Super atmosfera na jazdach i elastyczny grafik, który można pogodzić z pracą. Teoria zdana za pierwszy, a egzamin praktyczny za drugim podejściem. Gorąco polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kacper Kędzierski

Kacper Kędzierski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak