Auto Szkoła ZEBRA Marcin Baryga

 398 opinii w tym 337 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 1 siedziby. Wybierz:

Auto Szkoła ZEBRA Marcin Baryga
ul. Mickiewicza 15a/44
90-443 Łódź

Kontakt

50x xxx xxxPokaż numer
78x xxx xxxPokaż numer
53x xxx xxxPokaż numer
www.aut....Pokaż adres
@autosz....Pokaż adres

Opis

Zapraszamy do zapoznania się z opiniami Naszych Kursantów - mówią same za siebie. ;)  
Na naszej stronie internetowej - www.autoszkola-zebra.pl  i na facebook'u - https://www.facebook.com/autoszkolazebra/ znajdziesz wszystkie ważne informacje. :) 

W Zeberce masz wybór, teorię możesz zrealizować w formie tradycyjnych wykładów lub e-learningu a w części drugiej - praktycznej, wybierzesz pomiędzy manualną skrzynią biegów a automatyczną!    

Oferujemy kursy podstawowe, weekendowe, indywidualne oraz jazdy doszkalające. 
Zapisy na kursy pod numerem telefonu : 534412212, 505101697 

Zapraszamy! :)

Zobacz pełny opis szkoły

Odziały szkoły

Aleksandrów Łódzki - ul. Warszawska 6a, 95-069 Aleksandrów Łódzki

tel: 780035033;534412212

Aleksandrów Łódzki

Instruktorzy

Marcin Baryga

Krystian Twardowski

Mateusz Gawin

Paweł Plisiecki

Piotr Szczupak

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2100 zł

28.01.2022

ul. Mickiewicza 15a/44 , Godz. 18:00

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów, kurs pierwszej pomocy,
30 godzin (po 60 min) jazd (Kia Rio/Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Indywidualny, Automat

2500 zł

ul. Mickiewicza 15a/44

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów, kurs pierwszej pomocy,
30 godzin (po 60 min) jazd (Kia Rio/Hyundai I20/Fiat 500)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat

2100 zł

28.01.2022

ul. Mickiewicza 15a/44 , Godz. 18:00

WIĘCEJ W cenie kursu: 30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów, kurs pierwszej pomocy, 30 godzin (po 60 min) jazd (Fiat 500), egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka

kat. A po A2, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

800 zł

ul. Mickiewicza 15a/44

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1800 zł

ul. Mickiewicza 15a/44

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1800 zł

ul. Mickiewicza 15a/44

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 80 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Karolina Sobierajska

Karolina Sobierajska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Witam serdecznie. Instruktorzy w tej autoszkole pracują z zaangażowaniem i chętnie przekazują wiedzę swoim kursantom. Wciskają do głowy wiele informacji, ale wszystko po to abyśmy czuli się z każdą godzina spędzoną w aucie coraz pewniej i bezpieczniej. Ja swoją przygodę z "Zebrą" zakończyłam sukcesem 2 miesiące temu. Od egzaminu śmigam po drodze swoim autem. Czuję się komfortowo, pewnie i o to właśnie chodziło. Dziękuję Krystianowi i Marcinowi za cierpliwość, indywidualne podejście, za dobry humor :) Polecam naukę automatem -Fiat 500 to perełka, dobry styl, sama przyjemność prowadzenia. Dziękuję i pozdrawiam instruktorów "Zebry" Karolina Sobierajska Al. Łódzki

+ Zaletydobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Elżbieta S .......z ip: 84.40.139.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła, naprawdę super :) Instruktorzy mega profesjonalni, pozytywni, potrafią uczyć, jasno przekazują informacje. Polecam wszystkim :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Paulina Szczeblewska

Paulina Szczeblewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.10.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Auto Szkoła Zebra to najlepszy wybór. Profesjonalni a jednocześnie sympatyczni instruktorzy, elastyczne terminy i super efekty. Każde jazdy spełniały moje oczekiwania zarówno pod względem przekazywanej wiedzy jak i przyjaznej atmosfery panującej podczas nauki.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Natalia W ...... ip: 31.183.172.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.10.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam autoszkołę zebra, a zwłaszcza instruktora Pawła, który ma bardzo profesjonalne podejście do pracy, daje wiele cennych wskazówek, a lekcje odbywają się zawsze w bezstresowej atmosferze :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Szymon Zajączkowski

Szymon Zajączkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła w bardzo profesjonalny sposób przygotowuje do egzaminu. Świetni instruktorzy i atmosfera również świetna. Egzamin zdany za pierwszym bez żadnych problemów. Polecam serdecznie jak komuś zależy na najlepszym przygotowaniu do egzaminu

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Julia D .....l ip: 185.122.172.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.10.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetna jazda, bez stresu, ale równocześnie konkretne wskazówki, które pozwoliły mi zdać po 3 nieudanych próbach. Bardzo polecam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Aleksandra Maciejczak

Aleksandra Maciejczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Fantastyczne podejście i atmosfera. Pomogli mi opanować stres związany z jazdą samochodem. Po kilku jazdach doszkalających zdałam egzamin bez problemu.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Yevgeniia Katipunga

Yevgeniia Katipunga
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nie mogę tak po prostu opuścić szkoły bez wielkiej rekomendacji. Bardzo długo wybierałam między szkołami i w żadnym stopniu nie żałuję, że wybrałam właśnie tą. Zajęcia teoretyczne prowadzone są w atmosferze rozmowy i żartów, co jest dużym plusem. Na szczególne wyróżnienie zasługują zajęcia praktyczne! Prawie wszystkie zajęcia miałam z Marcinem, który bardzo pomógł mi w elastyczności zajęć. Z powodów osobistych potrzebowałam przyspieszyć trochę kurs, więc Marcin zapisywał mnie na każdą wolną godzinę i tak udało nam się zmieścić w czasie, którego potrzebowałam i przejechać wszystkie 30 godzin kursu. Szczególne podziękowania za cierpliwość przy milionie moich pytań podczas jazdy. ;) Także chciałabym podziękować Mateuszowi oraz Pawłu z którymi miałam tylko parę godzin jazdy, ale jakie to były superowe godziny. Jestem niezmiernie wdzięczny całej trójce za dokładne wyjaśnienia i dyskusję na temat moich wątpliwości oraz błędów w trakcie jazdy, aż do momentu, gdy sama ich nie zrozumiałam. Z wielką chęcią chodziłam na zajęcia praktyczne i nie czułam się jakbym szła na zajęcia z instruktorami, a raczej z dobrymi znajomymi :) I tak jak polski to nie jest mój język ojczysty, mogę zapewnić, że w tej szkolę bardzo dobra komunikacja i zrozumienie :) Не могу так просто оставить школу без большой рекомендации. Очень долго выбирала между школами и ни капли не жалею, что выбрала именно эту. Теоретические занятия проходят в атмосфере беседы и шуток, что является большим плюсом, так как больше запоминаешь без напряжения и заучивания. Практические занятия заслуживают отдельного внимания! Почти все занятия имела с Марчинем, который очень мне помог в гибкости занятий. По личным причинам нуждалась в немного ускоренном курсе, поэтому каждый свободный час Марчин записывал меня и таким образом уложились в нужное мне время и выездили все 30 часов по курсу. Отдельное спасибо за терпение к моим миллион вопросов во время вождения. Так же не забываю отметить Матеуша и Павла с которыми имела возможность поездить пару часов и безмерно благодарна всем троим за точные объяснения и обсуждения нарушений с моей стороны до того момента пока я сама не поняла свои ошибки. Вообщем и целом на практические занятия ходила с большим удовольствием и больше не как на занятия к инструкторам, а к хорошим знакомым :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marcin Mielnicki

Marcin Mielnicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera, instruktorzy profesjonalni i cierpliwi. Problematyczne manewry w pełni wytłumaczone w teori i praktyce, parkowanie pff żaden problem :D w pełni mogę polecić tę szkołę :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Kotyńska

Julia Kotyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera i kompetentni instruktorzy, zdecydowanie "z powołania" :) Każdy z nich na jazdach był spokojny i bardzo cierpliwy, nawet jak jakiś manewr trzeba było tłumaczyć kilka razy. Większość jazd miałam z Marcinem i zdecydowanie mogę polecić jego jak i całą szkołę. Zarówno teoria, jak i jazdy były przyjemnością i chętnie bym je powtórzyła :))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Zuzanna Sierocińska

Zuzanna Sierocińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

najlepsza atmosfera, jaką mogłam sobie wyobrazić:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dominika Łepecka

Dominika Łepecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam, po kilku godzinach jazd doszkalajacych zdałam egzamin bez żadnych problemów.

+ Zaletydobra atmosfera, profesjonalizm
- Wadybrak
Beti Beti

Beti Beti
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Instruktor Paweł P. Z powołania, cierpliwy, opanowany godny polecenia. Egzamin zdany za pierwszym razem

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Tomasz Helbik

Tomasz Helbik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Fantastyczna szkoła jazdy. Super instruktorzy z Marcinem na czele oczywiście. Fajne podejście, miła atmosfera, dyspozycyjność w kwestii ustalania terminów jazd. Serdecznie polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Maciejewska

Wiktoria Maciejewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

bardzo polecam!!!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Kuba Durlik

Kuba Durlik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam auto szkołę Zebrę w Aleksandrowie. Profesjonalne podejście do kursantów ale również luźna, super atmosfera. Nauczanie na wysokim poziomie. Wszystkie pułapki i ciężkie miejsca dokładnie przeanalizowane i wytłumaczone dzięki czemu egzamin zdany za 1 razem bez problemów. Polecam bardzo

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Iwona Rozpara

Iwona Rozpara
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła. Bardzo profesjonalni instruktorzy. Polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kdf DF

Kdf DF
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepsza inwestycja w siebie jaką można zrobić! Jestem cały czas pod wrażeniem profesjonalizmu kadry instruktorów, indywidualnego podejścia do kursanta, ogromnej cierpliwości, spokoju, opanowania i poczucia humoru. Swoją przygodę z nauką jazdy rozpoczynałam ze strachem w oczach, czy na pewno dam radę, a skończyłam po 3 miesiącach jako kierowca który ma frajdę z prowadzenia auta. Bardzo mi pomogły rozbiegowa godzina jazdy przed egzaminem i podstawienie auta. Bardzo polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Daniel Matyjaszczyk

Daniel Matyjaszczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Elegancka i sympatyczna szkółka. Cudownie spędzone godzinki. Jeżeli Pan Marcin i Mateusz nauczyli mnie to nauczą każdego. Za drugim razem to max.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Zawada

Michał Zawada
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetna atmosfera i kompletny profesjonalizm! Panowie tłumaczą wszystko bardzo dokładnie, egzamin zdany za pierwszym podejściem ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Martyna Koprowska

Martyna Koprowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam! Atmosfera i podejście do kursantów na wagę złota. Każdy kto pierwszy raz ma styczność z prowadzeniem samochodu jak i przypominający sobie co i jak na pewno będzie zadowolony, a już w szczególności dobrze przygotowany :)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maryna English Corner

Maryna English Corner
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w Łodzi! Polecam z całego serca! Po 32 godzinach zdałam egzamin państwowy za drugim razem. Super atmosfera, najlepsi instruktorzy, profesjonalne podejście do kursantów.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Sylwia Mideton

Sylwia Mideton
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepsi i instruktorzy ! Po 10 godzinach jazd doszkalających z 5 letnia przerwa od kursu w innej szkole zdałam za 2 razem . Polecam z czystym sumieniem wszystkim zebrę!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Mariusz Klimatyzacja

Mariusz Klimatyzacja
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

CZYTAJ TO Po półrocznej przerwie umówiłem egzamin w Word, na 5 dni przed egzaminem poprosiłem Pana Krystiana o pomoc, efektem czego zdałem za 1 razem. Poprzednio 5 razy nie wyjechałem z placu. Sami sobie to oceńcie jak dla mnie brakuje gwiazdek ????????????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Ola Mróz

Ola Mróz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera i profesjonalne podejście do kursantów. Polecam każdemu, najlepsza auto szkoła!!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Katarzyńska

Natalia Katarzyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam Auto szkołę Zebra! Instruktorzy bardzo pomocni, wyrozumiali i kompetentni. Miła atmosfera, bezstresowo i z dużą ilością wsparcia. Teoria i praktyka zdana za pierwszym razem. Polecam z całego serca! P Mateusz ,P Maciek i P Krystian the best!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paulina Burska-Wosiak

Paulina Burska-Wosiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam bardzo auto szkołę Zebra. Przyjazna atmosfera, instruktorzy z powołania, bardzo mili i cierpliwi. Jazdy z instruktorem Krystianem to sama przyjemność. Pełen profesjonalizm.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patryk Jakubcewicz

Patryk Jakubcewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam Auto Szkołę Zebra Najlepsza szkoła jaka może być . Jeżeli chcecie zdać za pierwszym to tylko u nich Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Joasia Folga

Joasia Folga
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Trafiłam do zeberki z innego OSK i dzięki temu zdałam ! przez 10h jazd z Marcinem nauczyłam się więcej niż przez 40h w poprzednim OSK :) polecam wszystkim z czystym sercem !

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kajetan Goss

Kajetan Goss
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, wspaniała atmosfera oraz profesjonalne podejście.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak