Auto Szkoła ZEBRA Marcin Baryga

 381 opinii w tym 324 zaufane

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 1 siedziby. Wybierz:

Auto Szkoła ZEBRA Marcin Baryga
Łódź - Centrum al. Mickiewicza 15a/44
90-443 Łódź

Kontakt

50x xxx xxxPokaż numer
78x xxx xxxPokaż numer
53x xxx xxxPokaż numer
www.aut....Pokaż adres

Opis

Zapraszamy do zapoznania się z opiniami Naszych Kursantów - mówią same za siebie. ;)  
Na naszej stronie internetowej - www.autoszkola-zebra.pl  i na facebook'u - https://www.facebook.com/autoszkolazebra/ znajdziesz wszystkie ważne informacje. :) 

W Zeberce masz wybór, teorię możesz zrealizować w formie tradycyjnych wykładów lub e-learningu a w części drugiej - praktycznej, wybierzesz pomiędzy manualną skrzynią biegów a automatyczną!    

Oferujemy kursy podstawowe, weekendowe, indywidualne oraz jazdy doszkalające. 
Zapisy na kursy pod numerem telefonu : 534412212, 505101697 

Zapraszamy! :)

Zobacz pełny opis szkoły

Odziały szkoły

Aleksandrów Łódzki - ul. Warszawska 6a, 95-069 Aleksandrów Łódzki

tel: 780035033;534412212

Aleksandrów Łódzki

Instruktorzy

Marcin Baryga

Krystian Twardowski

Mateusz Gawin

Paweł Plisiecki

Piotr Szczupak

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2100 zł

28.12.2021

Łódź - Centrum al. Mickiewicza 15a/44 , Godz. 18

+1 inny termin
WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów, kurs pierwszej pomocy,
30 godzin (po 60 min) jazd (Kia Rio/Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Indywidualny, Automat

2500 zł

Łódź - Centrum al. Mickiewicza 15a/44

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów, kurs pierwszej pomocy,
30 godzin (po 60 min) jazd (Kia Rio/Hyundai I20/Fiat 500)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat

2100 zł

28.12.2021

Łódź - Centrum al. Mickiewicza 15a/44 , Godz. 18

+1 inny termin
WIĘCEJ W cenie kursu: 30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów, kurs pierwszej pomocy, 30 godzin (po 60 min) jazd (Fiat 500), egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka

kat. A po A2, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

800 zł

Łódź - Centrum al. Mickiewicza 15a/44

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1800 zł

Łódź - Centrum al. Mickiewicza 15a/44

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1800 zł

Łódź - Centrum al. Mickiewicza 15a/44

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ Cena dotyczy jazd uzupełniających dla kursantów spoza naszej szkoły.

cena za pakiet: 80 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Sylwia Mideton

Sylwia Mideton
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepsi i instruktorzy ! Po 10 godzinach jazd doszkalających z 5 letnia przerwa od kursu w innej szkole zdałam za 2 razem . Polecam z czystym sumieniem wszystkim zebrę!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Mariusz Klimatyzacja

Mariusz Klimatyzacja
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

CZYTAJ TO Po półrocznej przerwie umówiłem egzamin w Word, na 5 dni przed egzaminem poprosiłem Pana Krystiana o pomoc, efektem czego zdałem za 1 razem. Poprzednio 5 razy nie wyjechałem z placu. Sami sobie to oceńcie jak dla mnie brakuje gwiazdek ????????????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Ola Mróz

Ola Mróz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera i profesjonalne podejście do kursantów. Polecam każdemu, najlepsza auto szkoła!!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Katarzyńska

Natalia Katarzyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam Auto szkołę Zebra! Instruktorzy bardzo pomocni, wyrozumiali i kompetentni. Miła atmosfera, bezstresowo i z dużą ilością wsparcia. Teoria i praktyka zdana za pierwszym razem. Polecam z całego serca! P Mateusz ,P Maciek i P Krystian the best!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paulina Burska-Wosiak

Paulina Burska-Wosiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam bardzo auto szkołę Zebra. Przyjazna atmosfera, instruktorzy z powołania, bardzo mili i cierpliwi. Jazdy z instruktorem Krystianem to sama przyjemność. Pełen profesjonalizm.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patryk Jakubcewicz

Patryk Jakubcewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam Auto Szkołę Zebra Najlepsza szkoła jaka może być . Jeżeli chcecie zdać za pierwszym to tylko u nich Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Joasia Folga

Joasia Folga
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Trafiłam do zeberki z innego OSK i dzięki temu zdałam ! przez 10h jazd z Marcinem nauczyłam się więcej niż przez 40h w poprzednim OSK :) polecam wszystkim z czystym sercem !

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kajetan Goss

Kajetan Goss
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, wspaniała atmosfera oraz profesjonalne podejście.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Julia Wyrzykowska

Julia Wyrzykowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

korzystałam jedynie z jazd doszkalających, ale jestem w stanie stwierdzić, że instruktorzy ZEBRY nauczyli mnie więcej niż 30h w mojej poprzedniej szkole. Miałam okazję uczyć się razem z Mateuszem i Marcinem - obaj bardzo sympatyczni, cierpliwi i niezwykle wspierający. Polecam każdemu!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Dulewicz

Natalia Dulewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Uczestniczyłam w jazdach doszkalających i dały mi one dużo więcej niż kurs w poprzedniej szkole. Miałam okazję jeździć z trzema instruktorami. Od każdego dostałam wiele trafnych wskazówek, które pozwoliły mi nie tylko zdać egzamin, ale także nauczyły jak bezpiecznie i bez strachu poruszać się po ulicach. Gorąco polecam! :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Magdalena Kuczyńska

Magdalena Kuczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Z całego serca polecam auto szkołę ZEBRE w Aleksandrowie Łódzkim!!!!Bardzo mili i cierpliwi instruktorzy. Super podejście do kursanta i anielska cierpliwość. Zdany egzamin za 1 podejsciem:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Weronika M .......a ip: 83.29.40.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam, bardzo dobre przygotowanie do egzaminu, zero stresu i świetni ludzie!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Adam Gosławski

Adam Gosławski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu, mili i pomocni instruktorzy. Polecam!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, punktualność
- Wadybrak
Magda Klimczak

Magda Klimczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane za 2 razem. Super atmosfera, mili i wyrozumiali instruktorzy. Polecam !!!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Kacper Bukarewicz

Kacper Bukarewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Atmosfera wręcz znakomitych przyjaciół, ciepła troskliwa , doskonały przekaz wiedzy którą naprawdę z łatwością można przyswoić. Chcesz naprawdę umieć jeździć A nie tylko udawać to polecam Zebrę. Cieszę się że trafiłam do tej szkoły .

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julian Antczak

Julian Antczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Selena Szajb

Selena Szajb
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przyjazna atmosfera, porządne przygotowanie do jazdy na co dzień i do egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Sylwia G ..... ip: 37.225.20.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z czystym sumieniem polecam auto szkołę. Super atmosfera oraz profesjonalne przygotowanie zarówno do egzaminu jak i jazdy na codzień. Instruktorzy z powołania, wkładają w swoją pracę całe serce. Dzięki nim nie mam obawy po zdanym egzaminie prowadzić auto, gdyż wiem, że jestem do tego w 100 % przygotowana. Z całego serce dziękuję Panu Krystianowi za zaangażowanie, anielską cierpliwość oraz wsparcie na każdym etapie kursu. Zapisujcie się do Zebry bo naprawdę warto!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Juliana Balcerek

Juliana Balcerek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę, instruktorzy zaangażowani, cierpliwi i profesjonalni????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Monika S ........ ip: 37.248.200.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.02.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Całym sercem polecam auto szkołę. Super atmosfera, profesjonalne podejście i świetni instruktorzy :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Bartek Przygodzki

Bartek Przygodzki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, super atmosfera nic tylko się zapisać. :D

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ola Rochowska

Ola Rochowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super, bardzo serdecznie polecam:)

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Agnieszka Kmiecik

Agnieszka Kmiecik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam autoszkołę, dobrze prowadzone wykłady na egzamin teoretyczny, świetne podejście do kursanta i efektywna nauka jazdy :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Iza Wójcik

Iza Wójcik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdecznie polecam tę auto szkołe. Każdy z instruktorów z super podejściem i cierpliwością dużą :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Wiktor Romanowicz

Wiktor Romanowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra auto szkoła, profesjonalne podejście do kursantów i miła atmosfera

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Oliwka Forysiak

Oliwka Forysiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne podejście i wysoki poziom! Dużo wsparcia. Wszystko zdane za pierwszym, Dziękuję!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Natalka Burska

Natalka Burska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetna autoszkola, jazdy odbywają się w bardzo przyjemnej atmosferze, a instruktorzy dbają o jak najlepsze przygotowanie do egzaminu i o to żeby poczuć się pewnie za kierownicą. Polecam!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Zuzia Kolbuszewska

Zuzia Kolbuszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna atmosfera już od samego początku! Dzięki temu zero stresu a jazdy to była sama przyjemność. Jako kursantka dostałam mnóstwo wsparcia i czułam się świetnie przygotowana ❤️

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mikolaj Balicki

Mikolaj Balicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, polecam. Miałem tam kurs i jestem bardzo zadowolony, mama uczyła się w innej szkole i nie zdała egzaminu po jazdach doszkalających w szkole Zebra od razu zdała egzamin praktyczny.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Asia Karp

Asia Karp
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z Zebrą niemożliwe staje się możliwe :) z uśmiechem na ustach wspominam kurs, egzaminatorów i atmosferę. Nie zamieniłabym Zebry na nic innego!! Polecam z całego serducha.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak