Liczba odwiedzin: 45463 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Auto Szkoła -Smile-

  593 opinie w tym 492 zaufane
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.05.2020

Kacper Heintze

Kacper Heintze
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre wykłady połączone z robieniem testów samemu gwarantują zdanie teorii państwowej za 1 razem. Polecam Pana Radka, super przygotowanie do praktyki.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.05.2020

Weronika Ufel

Weronika Ufel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, zdałam za pierwszym razem dzięki Panu Sławkowi. Cierpliwy, ale tez wymagający instruktor, świetnie przygotował do egzaminu i nauczył jeździć.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.03.2020

Zosia Józefowska

Zosia Józefowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam pana Grzegorza najlepszy instruktor nawet dla opornych

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 10.03.2020

Anetta Płotnicka

Anetta Płotnicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm.Miła i przyjazna atmosfera.Wielkie dzięki dla instruktora Grześka , który świetnie przygotował mnie do egzaminu.Polecam , naprawdę warto !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.03.2020

Klaudia Pszczółkowska

Klaudia Pszczółkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła do jakiej można trafić. Instruktorzy podchodzą indywidualnie i z cierpliwością przekazują całą wiedzę. Dzięki intruktorowi Radkowi udało mi się zdać egzamin nawet w innym mieście. Gorąco polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 04.02.2020

Tomek Cepiel

Tomek Cepiel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam tę szkołę, instruktor rzeczowy, cierpliwy, z dużym poczuciem humoru tłumaczy wszystkie elementy. Nauczyłem się jeździć, a nie zdawać egzamin.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.02.2020

Paweł Kaczyński

Paweł Kaczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę SMILE, kurs prowadzony rzetelnie i w miłej atmosferze, każda jazda to czysta przyjemność! Egzamin zdany za pierwszym razem ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.01.2020

Jan Domino

Jan Domino
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zostałem świetnie przygotowany do egzaminu. Zdane za pierwszym razem. Polecam z całego serca.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.01.2020

Ania Rolyuk

Ania Rolyuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca!! Mój instruktor (Pan Grzegorz) wszystko zawsze spokojnie i dokładnie mi wyjaśniał! Cały kurs przebiegał w miłej atmosferze i była to dla mnie nauka na całe życie, a nie tylko, żeby zdać egzamin!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.01.2020

Krzysiek Sapała

Krzysiek Sapała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profejsonalne podejscie, doswiadczeni instruktorzy i mila atmosfera. Do egzaminu bylem swietnie przygotowany i zdalem go za 1 razem. Serdecznie Polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.12.2019

Magda MW

Magda MW
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Moj instruktor (Grzesiek) wykazal sie duza cierpliwoscia i umiejetnoscia dopasowania sposobu uczenia i tlumaczenia do nawet tak zawilego sposobu rozumowania jak moj, niekiedy zupelnie nieprzydatnego przy prowadzeniu. Probowalam wczesniej z innym instruktorem i wiem ze taka umiejetnosc wcale nie jest oczywista u instruktora, to jest wlasnie instruktor z powolaniem. Niektore rzeczy trzeba bylo mi tluc do glowy w nieskonczonosc az wreszcie zalapalam - anielska cierpliwosc, konsekwencja, tlumaczenie na milion sposobow az ktorys do mnie trafil :) A do tego dodam - caly czas czulam sie traktowana bardzo indywidualnie i szczegolnie - mysle ze przy duzej ilosci kursantow tez jest trudne sprawienie, aby sie tak czuli. Dodam ze Grzesiek uczy JEDZIC a nie TYLKO ZDAC, duzy nacisk kladziony jest na trasy egzaminacjne, ale nie tylko, bylismy tez na ekspresowkach i drogach szybkiego ruchu, abym lepiej wyczula auto. Bardzo polecam. I dziekuje :)

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.12.2019

Mateusz Moryc

Mateusz Moryc
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ogólnie to szkoła bardzo luźna jeśli chodzi o atmosferę, ale niech nikt nie ma złudnych opinii bo uczą naprawdę dobrze. Widać to przez to że tylko z 2 godzinami jazd doszkalających dałem radę zdać egzamin za pierwszym razem. Pozdro dla Grześka jako najlepszego instruktora!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 02.12.2019

Zosia Burdzy

Zosia Burdzy
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Robiłam w tej szkole tylko jazdy doszkalające i zdecydowanie polecam każdemu. Jeździłam wraz z Panem Sławkiem u którego się bardzo wiele nauczyłam i powtórzyłam do egzaminu w bardo krótkim czasie. Uzyskałam świeży wgląd na sytuacje, przez co zdałam egzamin państwowy za pierwszym razem. Dziękuję :)

Plusy

dobra atmosfera, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.11.2019

Piotr Kurek

Piotr Kurek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeśli nauka jazdy w Wawie, to tylko Smile. Pełen profesjonalizm, indywidualne podejście do kursanta i dobra atmosfera. Prawko zdane za pierwszym podejściem. Pozdrawiam cala załogę, a w szczególności Grzegorza!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.10.2019

Kamil Prusinski

Kamil Prusinski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm. Grzegorz to świetny instruktor. Dzięki niemu zdałem za 1szym razem. Inne szkoły gwarantują wam 30 godzin jazdy samochodem. Tutaj masz gwarancję nauki jazdy w 30 godzin.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 28.10.2019

Aleksandra Antonowicz

Aleksandra Antonowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs zrobiłam sprawnie z Panem Sławkiem, a jazdy doszkalające przed egazmienm z Panem Radkiem. Obaj isntruktorzy bardzo profesjonalnie podchodzą do pracy, jednocześnie tworząc swobodną atmosferę. Dziekuę za cierpliwosć i uwagę :) Bardzo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.10.2019

Karina Zimna

Karina Zimna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalni, pomocni i bardzo sympatyczni instruktorzy. Kurs odbył się sprawnie i w miłej atmosferze. Jeździłam z Grzegorzem, który dobrze i cierpliwie wszystko tłumaczy a egzaminy zdane za pierwszym razem! Polecam :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.10.2019

Kuba Szporka

Kuba Szporka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super podejście do kursanta, profesjonalne uwagi i luźna atmosfera podczas jazd. Mega polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 05.10.2019

Marysia Rogalska

Marysia Rogalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko zdane super ! Pan Grzegorz świetnie mnie przygotował i nie bałam się egzaminów :) bardzo wszystkim serdecznie polecam ! Bardzo profesjonalne podejście :))

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.10.2019

Monika Gajaszek

Monika Gajaszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm,indywidualne podejście do kursanta. Z mojej strony 100 % zadowolenia. Polecam SMILE z czystym sumieniem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.10.2019

Zosia Paradowska

Zosia Paradowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, profesjonalni instruktorzy, którzy wszystko tłumaczą w sposób zrozumiały i CIERPLIWY. Trafiłam na tę szkołę z polecenia i bardzo się cieszę, ze mogłam tu odbyć kurs w bardzo miłej atmosferze, co było dla mnie bardzo ważne. Jak najbardziej polecam, szczególnie Pana Grzegorza

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 11.09.2019

Zofia Wu

Zofia Wu
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam! Bardzo żałuję,że nie trafiłam do szkoły "Smile" od samego początku!Jeździłam z Panem Sławkiem ,który zawsze potrafił mnie zmotywować. Z lekcji na lekcję czułam się pewniej na drodze i widziałam postępy. Manewry tłumaczył w sposób zrozumiały,cierpliwy a atmosfera podczas jazd była przyjazna i całkowicie bezstresowa. Bardzo doceniam zaangażowanie i indywidualne podejście do człowieka. Jestem naprawdę wymagającym kursantem, ale szkołę SMILE uważam za naprawdę profesjonalną 10/10

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.08.2019

Ewelina Błaszczak

Ewelina Błaszczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wg mnie jest to najlepsza szkoła jazdy w Warszawie. Trafiłam do niej na jazdy doszkalające po niezbyt profesjonalnej szkole. Pan Grzegorz i Pan Sławek potrafią w prosty i profesjonalny sposób wytłumaczyć kwestie parkowania i jazdy. Widać, że podchodzą do swojej pracy z pasją i sercem. Wychwytują problem u kursanta i pomagają skorygować go. Polecam ich z całego serca, po prostu czysty profesjonalizm :D !!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.07.2019

Weronika Wójcik

Weronika Wójcik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna szkoła ! Dobra i sprawna nauka .Polecam :-)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.07.2019

Joanna Kaptur

Joanna Kaptur
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, instruktorzy bardzo elastyczni, cierpliwie wszystko tłumaczą. W każdej kwestii da się dogadać.Jeździłam z p. Sławkiem. Zawsze punktualny, uczy nie tylko jak zdać egzamin, ale i jak umieć jeździć, tryskając przy tym dobrym humorem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.06.2019

Anastasia Kovalchuk

Anastasia Kovalchuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, zdałam za pierwszym razem teorię i praktykę, mimo tego, że jestem z innego państwa :) Instruktorzy są mega, dobrze tłumaczą wszytko i naprawdę uczą nie tylko tak, aby zdać egzamin, ale też aby umieć jeździć. Elastyczne terminy zajęć, zawsze można się dogadać z instruktorem. Polecam Grzegorza, jest najlepszym instruktorem ever, którego tylko widziałam :) Jeżeli chcecie zdać na prawo jazdy i nauczyć się jeździć, to tylko Auto Szkoła Smile :)

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.06.2019

Weronika Jaworska

Weronika Jaworska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nie bez kozery ta szkoła jazdy jest na 6 miejscu w rankingu, powiedziałabym, że zasługuje nawet na podium! Zaangażowanie instruktora jest szalenie ważne, dobrze jest czuć, że nie tylko nam zależy. Ja, jako kursantka czułam pełne wsparcie, zaangażowanie i profesjonalizm ze strony mojego instruktora - Pana Sławka.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.05.2019

Żaneta Jerzman

Żaneta Jerzman
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam :)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.05.2019

Katherine Palishchuk

Katherine Palishchuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super jazda. Jeździłam ze Sławkiem Dzielnickim, bardzo mnie podobało się.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.05.2019

Nela Neli

Nela Neli
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne przygotowanie zarówno praktyczne, jak i teoretyczne. Oba egzaminy państwowe zdane za pierwszym razem ????. Jeździłam z panem Grzegorzem i polecam z całego serca :) fantastyczny instruktor, najlepsza atmosfera, a przed egzaminem świetnie rozładował napięcie spowodowane stresem. Nie zastanawiaj się, zrób kurs w smil'u! Sukces gwarantowany ????????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak