Liczba odwiedzin: 46609 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Auto Szkoła -Smile-

  605 opinii w tym 503 zaufane
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.11.2020

Paulina Fiuk

Paulina Fiuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę jazdy Smile!! Profesjonalne podejście do kursanta, a jazdy prowadzone są bezstresowo w miłej atmosferze. Instruktor, z którym jeździłam-Pan Sławek jest cierpliwy i spokojny. Szkoła podstawia samochód, którym się jeździło na pierwsze podejście egzaminu, co jest dużym plusem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.10.2020

Kinga Leśniewska

Kinga Leśniewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam tę szkołę jazdy! Kurs będę na pewno bardzo dobrze wspominać. Jazdy z Panem Grzegorzem to czysta przyjemność - nauka i dobra zabawa w jednym. Profesjonalne podejście i przejrzyste przekazywanie wiedzy. Instruktor bardzo pomocny i wyrozumiały!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.10.2020

Klaudia Balcerzak

Klaudia Balcerzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła SMILE - jak sama nazwa wskazuje -> super ludzie z mega uśmiechem ! Do tego pełen profesjonalizm i postawy godne rewelacyjnego instruktora. Jako nowicjusz pod kątem : zasad panujących na drodze, przepisów i samego prowadzenia auta bałam się rozpoczynania kursu, ale Grzesiek rozwiał wszystkie moje wątpliwości. Był super mentorem i nauczycielem za kółkiem :D Nauczył wszystkiego co było potrzebne! Atmosfera - rewelacyjna ! W szkole jazdy Smile nie ma głupich pytań :) Bez problemu mogłam dostosować jazdy pod grafik w pracy. Na wykładach przyswoisz kupę wiedzy, którą z łatwością wykorzystasz podczas jazd, a w tym oczywiście pomoże Ci komplet podręcznika z płytką, którą dostajesz na pierwszych wykładach :) Co tu więcej pisać, egzamin teoretyczny państwowy zdany za pierwszym razem tak samo praktyka :) Jak się zapiszecie - nie będziecie żałować, a wyniesiecie ogrom wiedzy :D Ekipa szkoły Smile podchodzi bardzo profesjonalnie do swoich podopiecznych, żeby jak najwięcej ich nauczyć :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 26.09.2020

Asia Burkacka

Asia Burkacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nie ma się do czego przyczepić. Kurs będę wspominać bardzo ciepło! Szkoła ma dobre podejście do kursantów. Na jazdach stawia się nie tylko na typową jazdę pod egzamin, ale też jeździ się drogami ekspresowymi, autostradami. Można nauczyć się wiele na przyszłość i być pewnym zdanego egzaminu bez miliona podejść.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.09.2020

Elli Gmitrzykowska

Elli Gmitrzykowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam kadre Smile, zbierałam sie do prawka latami, dzięki Paniu Grzegorzowi i Pani Kasi udało się zdać prawo jazdy za pierwszym razem !!!!! Świetni instruktorzy, jazdy z nimi to wielka przyjemność. Jestem przygotowana do jazdy!!!!! raz jeszcze dziękuje za cierpliwość i wszystkie cenne uwagi. Cieszę się ze Was spotkałam „ dzięki Wam teraz mąż musi kupić mi samochód !!!!!E.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.09.2020

Ola Kwasiborska

Ola Kwasiborska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tę szkołę jazdy. Instruktorzy cierpliwi, wyrozumiali tworzący dobrą atmosferę. Pod okiem Pana Sławka nauczyłam się jeździć bezpiecznie i przestałam bać się na drodze, a nawet zaczęło mi to sprawiać ogromną przyjemność!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.08.2020

Filip Rostecki

Filip Rostecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko konkretnie, sprawnie i bezpiecznie. Egzamin po trasie, którą doskonale poznałem podczas kursu i jazd doszkalających. Egzamin zdany oczywiście za pierwszym razem, bardzo polecam kursy w tej szkole jazdy :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.07.2020

Urszula Kedzierska

Urszula Kedzierska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Do szkoły trafiłam na jazdy doszkalające po 2 niezdanych egzaminach i ponad 3 letniej przerwie od zrobienia kursu. 6 lekcji z p. Sławkiem i 2 z p. Grzegorzem bardzo dużo mnie nauczyły i gdy przyszlo do egzaminu zdałam go bez żadnego problemu. Bardzo polecam tę szkołę, dodatkową zaletą jest możliwość zdawania egzaminu na samochodzi szkoły. Bardzo dziękuję za tak efektywną nauke jazdy !!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 22.07.2020

Karolina Golak

Karolina Golak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z czystym sumieniem tę szkołę jazdy każdemu, kto planuje zrobić kurs na prawo jazdy. Pełen profesjonalizm na każdym kroku. Jeździłam z Grzegorzem i jedno mogę powiedzieć. To bardzo cierpliwy instruktor!!! Wszystko tłumaczył tak długo aż zrozumiałam. Krok po kroku, bez presji, bez zbędnego stresu. Polubiłam jazdę samochodem i wiem, że będę dobrym kierowcą i przede wszystkim, że będę bezpiecznym kierowcą!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 22.07.2020

Justyna Szymańska

Justyna Szymańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mój kurs na prawo jazdy odbywał się w szalonym okresie "pandemii" ale nie stanęło to na przeszkodzie bym dołączyła do grona szczęśliwych posiadaczy prawo jazdy kat. B :) cały kurs przebiegał w super przyjaznej atmosferze, a z instruktorem (Grzegorzem) można było przy okazji wspólnie spędzanych godzin na zajęciach praktycznych pogadać na każdy temat. Szkoła posada własny plac manewrowy co pozwala kursantowi w każdej chwili przećwiczyć wszystkie elementy, których obawia się przed egzaminem. Polecam serdecznie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.06.2020

Ksawery Ossowski

Ksawery Ossowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miałem tą przyjemność uczyć się w Szkole Jazdy Smile pod okiem instruktora Grzesia.Jeśli ktoś jest z Warszawy lub okolic to ta szkoła to najlepszy wybór. Jeżeli coś na początku nie wychodziło, to instruktor Grzesiu zawsze wytłumaczył i udzielał praktycznych rad jak wykonać dany manewr tak by wykonać go prawidłowo. Sam nie wierzyłem ze uda mi się zdać egzamin praktyczny za pierwszym razem, to zasługa instruktora Grzesia. Gdyby nie jego cierpliwość i profesjonalizm to czekałbym teraz na kolejny termin egzaminu w WORDzie , a nie na odbiór prawa jazdy, za co jestem mu bardzo wdzięczny. Szkoła Jazdy Smile to miejsce gdzie nie tylko naucza Ciebie jak jeździć żeby zdać egzamin ale naucza Ciebie jak dobrze jeździć i nie zginąć w ruchu ulicznym. To najlepszy wybór i z czystym sumieniem polecam dla każdego, kto się zastanawia, który Ośrodek wybrać.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.05.2020

Kacper Heintze

Kacper Heintze
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre wykłady połączone z robieniem testów samemu gwarantują zdanie teorii państwowej za 1 razem. Polecam Pana Radka, super przygotowanie do praktyki.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.05.2020

Weronika Ufel

Weronika Ufel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, zdałam za pierwszym razem dzięki Panu Sławkowi. Cierpliwy, ale tez wymagający instruktor, świetnie przygotował do egzaminu i nauczył jeździć.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.03.2020

Zosia Józefowska

Zosia Józefowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam pana Grzegorza najlepszy instruktor nawet dla opornych

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 10.03.2020

Anetta Płotnicka

Anetta Płotnicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm.Miła i przyjazna atmosfera.Wielkie dzięki dla instruktora Grześka , który świetnie przygotował mnie do egzaminu.Polecam , naprawdę warto !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.03.2020

Klaudia Pszczółkowska

Klaudia Pszczółkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła do jakiej można trafić. Instruktorzy podchodzą indywidualnie i z cierpliwością przekazują całą wiedzę. Dzięki intruktorowi Radkowi udało mi się zdać egzamin nawet w innym mieście. Gorąco polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 04.02.2020

Tomek Cepiel

Tomek Cepiel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam tę szkołę, instruktor rzeczowy, cierpliwy, z dużym poczuciem humoru tłumaczy wszystkie elementy. Nauczyłem się jeździć, a nie zdawać egzamin.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.02.2020

Paweł Kaczyński

Paweł Kaczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę SMILE, kurs prowadzony rzetelnie i w miłej atmosferze, każda jazda to czysta przyjemność! Egzamin zdany za pierwszym razem ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.01.2020

Jan Domino

Jan Domino
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zostałem świetnie przygotowany do egzaminu. Zdane za pierwszym razem. Polecam z całego serca.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.01.2020

Ania Rolyuk

Ania Rolyuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca!! Mój instruktor (Pan Grzegorz) wszystko zawsze spokojnie i dokładnie mi wyjaśniał! Cały kurs przebiegał w miłej atmosferze i była to dla mnie nauka na całe życie, a nie tylko, żeby zdać egzamin!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.01.2020

Krzysiek Sapała

Krzysiek Sapała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profejsonalne podejscie, doswiadczeni instruktorzy i mila atmosfera. Do egzaminu bylem swietnie przygotowany i zdalem go za 1 razem. Serdecznie Polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.12.2019

Magda MW

Magda MW
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Moj instruktor (Grzesiek) wykazal sie duza cierpliwoscia i umiejetnoscia dopasowania sposobu uczenia i tlumaczenia do nawet tak zawilego sposobu rozumowania jak moj, niekiedy zupelnie nieprzydatnego przy prowadzeniu. Probowalam wczesniej z innym instruktorem i wiem ze taka umiejetnosc wcale nie jest oczywista u instruktora, to jest wlasnie instruktor z powolaniem. Niektore rzeczy trzeba bylo mi tluc do glowy w nieskonczonosc az wreszcie zalapalam - anielska cierpliwosc, konsekwencja, tlumaczenie na milion sposobow az ktorys do mnie trafil :) A do tego dodam - caly czas czulam sie traktowana bardzo indywidualnie i szczegolnie - mysle ze przy duzej ilosci kursantow tez jest trudne sprawienie, aby sie tak czuli. Dodam ze Grzesiek uczy JEDZIC a nie TYLKO ZDAC, duzy nacisk kladziony jest na trasy egzaminacjne, ale nie tylko, bylismy tez na ekspresowkach i drogach szybkiego ruchu, abym lepiej wyczula auto. Bardzo polecam. I dziekuje :)

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.12.2019

Mateusz Moryc

Mateusz Moryc
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ogólnie to szkoła bardzo luźna jeśli chodzi o atmosferę, ale niech nikt nie ma złudnych opinii bo uczą naprawdę dobrze. Widać to przez to że tylko z 2 godzinami jazd doszkalających dałem radę zdać egzamin za pierwszym razem. Pozdro dla Grześka jako najlepszego instruktora!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 02.12.2019

Zosia Burdzy

Zosia Burdzy
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Robiłam w tej szkole tylko jazdy doszkalające i zdecydowanie polecam każdemu. Jeździłam wraz z Panem Sławkiem u którego się bardzo wiele nauczyłam i powtórzyłam do egzaminu w bardo krótkim czasie. Uzyskałam świeży wgląd na sytuacje, przez co zdałam egzamin państwowy za pierwszym razem. Dziękuję :)

Plusy

dobra atmosfera, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.11.2019

Piotr Kurek

Piotr Kurek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeśli nauka jazdy w Wawie, to tylko Smile. Pełen profesjonalizm, indywidualne podejście do kursanta i dobra atmosfera. Prawko zdane za pierwszym podejściem. Pozdrawiam cala załogę, a w szczególności Grzegorza!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.10.2019

Kamil Prusinski

Kamil Prusinski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm. Grzegorz to świetny instruktor. Dzięki niemu zdałem za 1szym razem. Inne szkoły gwarantują wam 30 godzin jazdy samochodem. Tutaj masz gwarancję nauki jazdy w 30 godzin.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 28.10.2019

Aleksandra Antonowicz

Aleksandra Antonowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs zrobiłam sprawnie z Panem Sławkiem, a jazdy doszkalające przed egazmienm z Panem Radkiem. Obaj isntruktorzy bardzo profesjonalnie podchodzą do pracy, jednocześnie tworząc swobodną atmosferę. Dziekuę za cierpliwosć i uwagę :) Bardzo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.10.2019

Karina Zimna

Karina Zimna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalni, pomocni i bardzo sympatyczni instruktorzy. Kurs odbył się sprawnie i w miłej atmosferze. Jeździłam z Grzegorzem, który dobrze i cierpliwie wszystko tłumaczy a egzaminy zdane za pierwszym razem! Polecam :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.10.2019

Kuba Szporka

Kuba Szporka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super podejście do kursanta, profesjonalne uwagi i luźna atmosfera podczas jazd. Mega polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 05.10.2019

Marysia Rogalska

Marysia Rogalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko zdane super ! Pan Grzegorz świetnie mnie przygotował i nie bałam się egzaminów :) bardzo wszystkim serdecznie polecam ! Bardzo profesjonalne podejście :))

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak