Liczba odwiedzin: 44331 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Auto Szkoła -Smile-

  574 opinie w tym 475 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.10.2019

Kuba Szporka

Kuba Szporka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super podejście do kursanta, profesjonalne uwagi i luźna atmosfera podczas jazd. Mega polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 05.10.2019

Marysia Rogalska

Marysia Rogalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko zdane super ! Pan Grzegorz świetnie mnie przygotował i nie bałam się egzaminów :) bardzo wszystkim serdecznie polecam ! Bardzo profesjonalne podejście :))

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.10.2019

Monika Gajaszek

Monika Gajaszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm,indywidualne podejście do kursanta. Z mojej strony 100 % zadowolenia. Polecam SMILE z czystym sumieniem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.10.2019

Zosia Paradowska

Zosia Paradowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, profesjonalni instruktorzy, którzy wszystko tłumaczą w sposób zrozumiały i CIERPLIWY. Trafiłam na tę szkołę z polecenia i bardzo się cieszę, ze mogłam tu odbyć kurs w bardzo miłej atmosferze, co było dla mnie bardzo ważne. Jak najbardziej polecam, szczególnie Pana Grzegorza

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 11.09.2019

Zofia Wu

Zofia Wu
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam! Bardzo żałuję,że nie trafiłam do szkoły "Smile" od samego początku!Jeździłam z Panem Sławkiem ,który zawsze potrafił mnie zmotywować. Z lekcji na lekcję czułam się pewniej na drodze i widziałam postępy. Manewry tłumaczył w sposób zrozumiały,cierpliwy a atmosfera podczas jazd była przyjazna i całkowicie bezstresowa. Bardzo doceniam zaangażowanie i indywidualne podejście do człowieka. Jestem naprawdę wymagającym kursantem, ale szkołę SMILE uważam za naprawdę profesjonalną 10/10

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.08.2019

Ewelina Błaszczak

Ewelina Błaszczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wg mnie jest to najlepsza szkoła jazdy w Warszawie. Trafiłam do niej na jazdy doszkalające po niezbyt profesjonalnej szkole. Pan Grzegorz i Pan Sławek potrafią w prosty i profesjonalny sposób wytłumaczyć kwestie parkowania i jazdy. Widać, że podchodzą do swojej pracy z pasją i sercem. Wychwytują problem u kursanta i pomagają skorygować go. Polecam ich z całego serca, po prostu czysty profesjonalizm :D !!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.07.2019

Weronika Wójcik

Weronika Wójcik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna szkoła ! Dobra i sprawna nauka .Polecam :-)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.07.2019

Joanna Kaptur

Joanna Kaptur
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, instruktorzy bardzo elastyczni, cierpliwie wszystko tłumaczą. W każdej kwestii da się dogadać.Jeździłam z p. Sławkiem. Zawsze punktualny, uczy nie tylko jak zdać egzamin, ale i jak umieć jeździć, tryskając przy tym dobrym humorem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.06.2019

Anastasia Kovalchuk

Anastasia Kovalchuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, zdałam za pierwszym razem teorię i praktykę, mimo tego, że jestem z innego państwa :) Instruktorzy są mega, dobrze tłumaczą wszytko i naprawdę uczą nie tylko tak, aby zdać egzamin, ale też aby umieć jeździć. Elastyczne terminy zajęć, zawsze można się dogadać z instruktorem. Polecam Grzegorza, jest najlepszym instruktorem ever, którego tylko widziałam :) Jeżeli chcecie zdać na prawo jazdy i nauczyć się jeździć, to tylko Auto Szkoła Smile :)

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.06.2019

Weronika Jaworska

Weronika Jaworska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nie bez kozery ta szkoła jazdy jest na 6 miejscu w rankingu, powiedziałabym, że zasługuje nawet na podium! Zaangażowanie instruktora jest szalenie ważne, dobrze jest czuć, że nie tylko nam zależy. Ja, jako kursantka czułam pełne wsparcie, zaangażowanie i profesjonalizm ze strony mojego instruktora - Pana Sławka.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.05.2019

Żaneta Jerzman

Żaneta Jerzman
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam :)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.05.2019

Katherine Palishchuk

Katherine Palishchuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super jazda. Jeździłam ze Sławkiem Dzielnickim, bardzo mnie podobało się.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.05.2019

Nela Neli

Nela Neli
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne przygotowanie zarówno praktyczne, jak i teoretyczne. Oba egzaminy państwowe zdane za pierwszym razem ????. Jeździłam z panem Grzegorzem i polecam z całego serca :) fantastyczny instruktor, najlepsza atmosfera, a przed egzaminem świetnie rozładował napięcie spowodowane stresem. Nie zastanawiaj się, zrób kurs w smil'u! Sukces gwarantowany ????????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.05.2019

Agata Lewandowska

Agata Lewandowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, idealne przygotowanie do egzaminu! Zdałam za pierwszym razem, mimo że sama nie wierzyłam, że to możliwe.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 30.04.2019

Klaudia Brzeska

Klaudia Brzeska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, bardzo polecam, instruktorzy są dyspozycyjni i bardzo pomocni, a atmosfera bardzo miła :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.04.2019

Piotr Dankowski

Piotr Dankowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dzisiaj zdałem egzamin państwowy praktyczny za pierwszym razem. Teorię także za pierwszym razem w zeszłym tygodniu. Bardzo polecam szkołę Smile - nie mam żadnych zarzutów co do przebiegu kursu. Instruktorka pani Marta Mielczarek jest świetną nauczycielką, jest cierpliwa i zabawna. Jazdy z nią odbywają się na luzie i bez ciśnienia z jej strony. Dodatkowo potrafi także zmotywować kursanta takiego jak jak, dodać pewności siebie i świetnie przygotować do egzaminu. To procentuje później, tak jak w moim przypadku. Bardzo polecam Martę. Jest także świetnym kierowcą, a powinienem napisać świetną kierowczynią. Bo to prawdziwy diament, w męskim świecie instruktorów. Nie będziecie żałować!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.04.2019

Karina Królikowska

Karina Królikowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam ta szkole! W szczególności Pana Sławka który jest wymagający, cierpliwy, wesoły, zależy mu na tym żeby nauczyć kogoś dobrze jeździć. Zdecydowanie instruktor z powołania!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.04.2019

Szymon Tomaszewski

Szymon Tomaszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeżeli szukasz szkoły jazdy, która traktuje swoich kursantów jak przyszłych kierowców, uczy nie tylko jazdy samochodem, przepisów w ruchu drogowym, ale uświadamia jak ważny jest szacunek na drodze i wspólne bezpieczeństwo. To bardzo dobrze trafiłeś, bo ta szkoła jest w stanie Ci to wszystko zaoferować w pełnym wymiarze. Jeśli mowa o mnie to myślałem, że nie będę kierowcą, powtarzałem sobie, że nic z tego nie będzie, bo przecież nigdy wcześniej nie siedziałem za kierownicą, ale z kolejnymi godzinami jazdy z moim instruktorem Panem Sławkiem, który na bieżąco mnie motywował i instruował, zacząłem wierzyć w swoje umiejętności, których nabierałam z czasem. I tak oto jestem już kierowcą. Chciałem również podziękować Pani Marzannie, która poleciła mi najlepszą szkołę jazdy na Bielanach. Do zobaczenia na drodze!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.04.2019

Jakub JJ Jagiełło

Jakub JJ Jagiełło
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, rzetelne i gruntowne przygotowanie do egzaminu i jazdy na codzień. Mój instruktor Sławek przez cały kurs uczył czego wymagają na egzaminie i pokazywał miejsca podchwytliwe, ale także dużo czasu poświęcał na praktyczną jazdę codzienną i szkolił jak się zachowywać w nieoczywistych sytuacjach. Duży nacisk kładziony był na upłynnianie ruchu i czytelność ruchów wobec innych kierowców. Serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.04.2019

Bartek Żytka

Bartek Żytka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła świetna, sprzęt na najwyższym poziomie. Polecam instruktorkę Martę, to dzięki niej udało mi się zdać już za pierwszym razem - świetne podejście, przyjazna atmosfera a wręcz swobodna, nie czułem się skrępowany czy zestresowany!! Jednym słowem pełny profesjonalizm! Polecam!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.04.2019

Kinga Koper

Kinga Koper
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona ze szkoły jazdy Smile. Miła atmosfera, dobra komunikacja - łatwo się skontaktować, dogadać. Moim instruktorem był Pan Sławek - polecam! Widać zaangażowanie w naukę kursantów, przyjazne podejście, wyrozumiałość, elastyczność jeśli chodzi o umawianie się na jazdy i dużo dobrych rad dotyczących jazdy i egzaminu. Teorię niestety robiłam przez internet, teraz trochę żałuję, bo widzę, że zdecydowanie lepiej się zapamiętuje rady od instruktorów niż suchą wiedzę ze slajdów ;)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.03.2019

Iza Izabela

Iza Izabela
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam polecam i jeszcze raz polecam!!!! Grzegorz najlepszy instruktor ever:-) cenne i dosadne rady. Jazzzdy w super atmosferze. Grzegorz dziekuje bardzo????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.03.2019

Kinga Tulik

Kinga Tulik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna cena, instruktorzy którzy uczą prowadzić a nie tylko zdać egzamin. Luźna atmosfera i elastyczność. Egzamin zdany za pierwszym razem. POLECAM :))

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.03.2019

Magda Suska

Magda Suska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy, dzięki której zdałam za pierwszym razem, a egzaminator szczerze gratulował mi umiejętności. Jeździłam z Grześkiem i Mirkiem, są to 2 zupełnie skrajne typy osobowości, ale obaj bardzo cierpliwi i wymagający. Na pewno każdy znajdzie instruktora dla siebie. Jeśli ktoś tak jak ja myśli że samochód nie jest dla niego, polecam. Zyskałam umiejętności i pewność siebie????

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 09.03.2019

Karen Kowalska

Karen Kowalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs prawa jazdy robiłam w szkole prawa jazdy Smile na Bielanach. Po 5 latach pwróciłam na jazdy doszkalające (od zdania egzaminu praktycznie w ogóle nie jeździłam samochodem). Grzesiek jest bardzo zabawną i cierpliwą osobą, poza nauką jazdy zwyczajnie w przyjemnie plynie czas. Zdecydowanie polecam. :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 02.03.2019

Magda Ziółkowska

Magda Ziółkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

W skrócie profesjonalizm, uczynność i kompetencje. A w kilu zdaniach, Pan Grzegorz nauczył mojego męża łuku w 20 min! A potem zaproponował jazdy po trasach egzaminacyjnych na Bemowie. Trasy się powtórzyły na egzaminie, a mąż po pierwszej porażce i potem jazdach z Panem Grzegorzem, zdał bezproblemowo! Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.02.2019

Sylwia Rębecka

Sylwia Rębecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin zdany???????? Super szkoła fajni instruktorzy Dobrze tłumaczą , uczą... Szczerze polecam.. Warto Ps. Myslała ze nigdy sie nie naucze jezdzic ze to nie dla mnie... Wystarczyło przyjsc pojezdzic w szkole Smile i egzamin zdany????????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.02.2019

Karina Maszewska

Karina Maszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna szkoła i świetna dostępność terminów

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.02.2019

Piotr Plencler

Piotr Plencler
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ogólnie rzecz biorąc Smile to dobra szkoła jazdy. Pan Mirek był spokojny i cierpliwie tłumaczył jak powinienem wykonywać poszczególne manewry i co robię źle. Moje główne zastrzeżenie to umawianie się na jazdy. Na początku pan Mirek umawiał mnie raz w tygodniu po 2h, a jak mówiłem, że wolałbym jeździć częściej, to zapewniał, że "od przyszłego tygodnia dużo osób kończy", "po świętach będzie mniej osób", itd., aż w końcu poszedłem do szefa tej szkoły, Pana Grzegorza, który "wyperswadował" mojemu instruktorowi, że ma mnie zapisywać z wyprzedzeniem na więcej godzin. Co ważne, po całej akcji nie było żadnego tarcia ani złościu u pana Mirka więc profesjonalnie podszedł do tematu. Teoria i praktyka państwowa obie zdane za 1 razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

długi czas trwania kursu, problemy z umawianiem na jazdy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 06.02.2019

Beata Rutkowska

Beata Rutkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę Smile, a w szczególności moją instruktorkę Martę Mielczarek - niesamowicie cierpliwą, wesołą i profesjonalną osobę. Pomogła mi uwierzyć w swoje możliwości i nie pozwoliła mi się poddać, kiedy przychodziły zwątpienia. Swoją postawą pomagała mi zrzucić stres z którym przychodziłam i skupić się na nauce jazdy. Marta nieraz oferowała swoją pomoc np w sprawie doszkalania, ale nigdy nie czułam żadnej presji, że coś muszę albo powinnam. Zawsze to był mój wybór. Egzamin zdałam i jestem z siebie dumna. A Marcie wdzięczna za owocnie spędzony czas za kółkiem. DZIĘKUJĘ !!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak