Auto Szkoła -Smile-

 640 opinii w tym 536 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Auto Szkoła -Smile-
ul. Podczaszyńskiego 4(Metro Słodowiec - metro stare Bielany)
01-862 Warszawa

Kontakt

Opis

OSK SMILE posiada najlepszy PLAC MANEWROWY w Warszawie, który znajduje się na BIELANACH, 3km od miejsca egzaminowania WORD BEMOWO. Nasz plac składa się 5 dostępnych pasów ruchu = łuki. Wszystkie nasze pasy ruchu na placu manewrowym są identyczne jaki posiada WORD WARSZAWA BEMOWO,ODLEWNICZA, RADAROWA na egzaminie Państwowym.Informujemy,że 70% szkół nauki nie posiada takiego placu manewrowego, a jeśli już posiada to daleko od miejsc egzaminacyjnych, do których trzeba dojechać ponieważ są oddalone od miejsc egzaminowania. Takie OSK jeżdżą na dziko rozstawiając tyczki na wolnych przestrzeniach lub ich place nie są zgodne z rozporządzeniem Ministra Infrastruktury, co przyczynia się do OBLANEGO EGZAMINU NA PLACU MANEWROWYM = NAJDROŻSZY ZAKRĘT ŚWIATA = 140zl.Zastanów się do jakiej szkoły chcesz się zapisać ?! Chcesz się nauczyć jeździć i zdać a NIE ZDAWAĆ I TRACIĆ CZAS I PIENIĄDZE NA NASTĘPNY EGZAMIN.Serdecznie zapraszamy.Biuro czynne w każdy czwartek od godziny 14-19h. Egzaminy wewnętrzne odbywają się tylko w dzień otwarcia biura. Zapisy na kurs można dokonać online, e-mail przesyłając nr pesel i nr pkk. na biuro@smile.szkola.plJeśli masz pytania ?! ZADZWOŃ : 797 798 061  Pojazdy są dezynfekowane po każdym kursancie - po zakończeniu jazd. Możliwość jest odbycia szkolenia E-lerning.Badania mogą Państwo wykonać w naszym OSK w trakcie pierwszej Pomocy przedmedycznej lub bezpośrednio u lekarza blisko STACJI METRA MARYMONT po uprzednim skontaktowaniu się z OSK pod numerem telefonu 797 798 061Możliwość wykonania badań na ul. Porajów 3ACENTRUM MEDYCZNE PORAJÓWUL.Porajów 3AWarszawa 03-188tel. 500 436 500www.porajow.pl UWAGA!WSZYSCY KURSANCI w naszym OSK zdają egzaminy pojazdami, którymi się uczą bez żadnych dodatkowych opłat =  2 podejścia  do egzaminu. Każde następne podejście pojazdem OSK SMILE = 150zł. WSZYSTKIE EGZAMINY PRAKTYCZNE umawiane są w konsultacji z OSK SMILE w celu wypełnienia OŚWIADCZENIA przez OSK i WNIOSKU przez Kursanta jak również ustaleniu dostępności pojazdu i ustaleniu daty i godziny egzaminu Państwowego KURS 32h nie 30h !!!Cena kursu 2600zł, płatne jednorazowo.Cena kursu 2700zł, w ratach 0%. Płatne. - Pierwsza wpłata 700zł przy zapisaniu się na kurs. -Druga rata 700zł po odbyciu szkolenia z wykładów z Teorii. -Trzecia pozostała kwota 1300zł do wyjeżdżenia 20h z praktyki lub rozkładasz dodatkowo na 2 raty po 650zl Płatności można dokonać przelewem lub w biurze kartą lub gotówką. Brak ukrytych kosztów, podręcznik płyta z testami, dostęp do bazy egzaminacyjnej PORTAL OSK z testami IDENTYCZNYMI JAK NA Egzaminie Państwowym z teorii - w cenie kursu. Cena kursu 2700zł - rozkładamy na raty Kurs 30h + 2h gratis do każdego kursu. Każdy kurs kończy się egzaminem wewnętrznym z teorii i praktyki.UWAGA - Jeśli przyprowadzisz na kurs swojego kolegę, koleżankę, mamę, tatę, babcię, dziadka, dziewczynę kolegi, chłopaka koleżanki, przyjaciela mamy, przyjaciółkę taty, otrzymasz od nas 1h jazd GRATIS ! ....przyprowadzisz 10 osób otrzymasz 10h dodatkowo, jeśli nie będziesz chciał wykorzystać GRATISOWYCH GODZIN zwrócimy Ci Kasę ...Ile ? 100zł za każdą godzinę !Ośrodek szkolenia SMILE posiada jeden z najlepszych placów manewrowych w Warszawie do nauki jazdy.Na kursach organizowanych w naszym ośrodku zdobędziesz: solidną i rzetelną wiedzę z przepisów prawa o ruchu drogowym, z zakresu obsługi pojazdu oraz umiejętności: ◦prawidłowe wykonywanie manewrów na placu manewrowym i w ruchu ulicznym,◦ekonomiczna i bezpieczna jazda,◦udzielania pierwszej pomocy ofiarom wypadków drogowych,◦przekazujemy zadania i kryteria oceny obowiązujące na egzaminie państwowym,◦bezpieczne prowadzenie pojazdu. Jazdy odbywają się na trasach ekspresowych i Autostradach.Jeździmy po centrum Warszawy .Jeździmy do 50km w jedną stronę po trasach o podwyższonej prędkości 140km/h Zapewniamy swoim kursantom możliwość zdobycia prawa jazdy poprzez profesjonalne szkolenie teoretyczne na różnych kursach w dobrze wyposażonej sali wykładowej oraz bezstresowe i skuteczne szkolenie praktyczne z doświadczoną kadrą instruktorów nauki jazdy. Firma nasza zatrudnia wykwalifikowaną kadrę instruktorską, która charakteryzuje się wysoką kulturą osobistą, cierpliwością i dużą wiedzą psychologiczną, co zapewnia efektywne szkolenie w miłej i bezstresowej atmosferze.Podstawą prawną naszego ośrodka jest zezwolenie numer wydane przez Prezydenta Miasta Stołecznego Warszawy. Jesteśmy Ośrodkiem Szkolenia Kierowców działającym od 2009 r.

Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Sławomir Zieliński

Sławomir Zieliński

Dariusz Ściebura

Dariusz Ściebura

Grzegorz Polakowski

Grzegorz Polakowski

Katarzyna Gębska

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia

2800 zł

codziennie

ul. Podczaszyńskiego 4(Metro Słodowiec - metro stare Bielany), Wykłady również dla kursów E-LERNINGOWYCH , jeśli uznasz,że wiadomości , które zdobyłeś to za mało :) TEORIA MAJ 2021 27 Maj 17:00-19:15 29 Maj 10:00-15:15 30 Maj 10:00-15:15 14 Czerwiec I Pomoc 17:00-20:00 Teoria czerwiec 2021 I termin 10 Czerwca 17:00-19:15 12 Czerwca 10:00-15:15 13 Czerwca 10:00-15:15 14 Czerwiec I Pomoc 17:00-20:00 Teoria II termin 14 Czerwca I Pomoc 17:00-20:00 17 Czerwca 17:00-19:15 19 Czerwca 10:00-15:15 20 Czerwca 10:00-15:15

WIĘCEJ W cenie kursu: KURS PODSTAWOWY 2800 RATY
-Dostęp do bazy z wykładów, E- LEARNING Kursant samodzielnie w domu odbywa teorie.
- dostęp do testów identycznych jak na egzaminie Państwowym w WORD WARSZAWA
-Podręcznik.
-30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20) +2h gratis jazd =32h jazd
-egzamin wewnętrzny teoria i praktyka
- podstawienie pojazdu na egzamin Państwowy w cenie kursu

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Raty własne, Manualna skrzynia

3300 zł

codziennie

ul. Podczaszyńskiego 4(Metro Słodowiec - metro stare Bielany), TEORIA MAJ 2021 27 Maj 17:00-19:15 29 Maj 10:00-15:15 30 Maj 10:00-15:15 14 Czerwiec I Pomoc 17:00-20:00 Teoria czerwiec 2021 I termin 10 Czerwca 17:00-19:15 12 Czerwca 10:00-15:15 13 Czerwca 10:00-15:15 14 Czerwiec I Pomoc 17:00-20:00 Teoria II termin 14 Czerwca I Pomoc 17:00-20:00 17 Czerwca 17:00-19:15 19 Czerwca 10:00-15:15 20 Czerwca 10:00-15:15

WIĘCEJ W cenie kursu: PRZYŚPIESZONY :
KURS maxymalnie 30dni
-30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
-godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)+2h gratis =32h
-każdy egzamin wewnętrzny teoria gratis
- egzamin wewnętrzny praktyka gratis
-materiały dla kursantów, dostęp do bazy egzaminacyjnej z teorii
-Zdajesz egzamin państwowy pojazdem ,którym uczyłeś w OSK

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Raty własne, Automat

3300 zł

codziennie

ul. Podczaszyńskiego 4(Metro Słodowiec - metro stare Bielany), Wykłady dla kursantów lub E-lerning TEORIA MAJ 2021 27 Maj 17:00-19:15 29 Maj 10:00-15:15 30 Maj 10:00-15:15 14 Czerwiec I Pomoc 17:00-20:00 Teoria czerwiec 2021 I termin 10 Czerwca 17:00-19:15 12 Czerwca 10:00-15:15 13 Czerwca 10:00-15:15 14 Czerwiec I Pomoc 17:00-20:00 Teoria II termin 14 Czerwca I Pomoc 17:00-20:00 17 Czerwca 17:00-19:15 19 Czerwca 10:00-15:15 20 Czerwca 10:00-15:15

+1 inny termin
WIĘCEJ W cenie kursu podstawowym:
Skrzynia AUTOMATYCZNA- TOYOTA COROLLA GR SPORT 184KM
Kurs Przyśpieszony AUTOMATEM + 500zł.
Możliwość rozłożenia na raty 0%

-30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy) lub E-lerning
-30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)+2h gratis= 32h
-egzamin wewnętrzny teoria
-egzamin wewnętrzny praktyka
-Książka dla kursantów.
-Dostęp do bazy egzaminacyjnej identycznej jak na egzaminie Państwowym z teorii.
-Zdajesz egzamin państwowy z praktyki pojazdem, którym uczyłeś - aś, się w OSK GRATIS

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Rozszerzony, Raty własne, Manualna skrzynia

3600 zł

codziennie

ul. Podczaszyńskiego 4(Metro Słodowiec - metro stare Bielany), Dodatkowe wykłady TEORIA MAJ 2021 27 Maj 17:00-19:15 29 Maj 10:00-15:15 30 Maj 10:00-15:15 14 Czerwiec I Pomoc 17:00-20:00 Teoria czerwiec 2021 I termin 10 Czerwca 17:00-19:15 12 Czerwca 10:00-15:15 13 Czerwca 10:00-15:15 14 Czerwiec I Pomoc 17:00-20:00 Teoria II termin 14 Czerwca I Pomoc 17:00-20:00 17 Czerwca 17:00-19:15 19 Czerwca 10:00-15:15 20 Czerwca 10:00-15:15

+1 inny termin
WIĘCEJ W cenie kursu:
ROZSZERZONY.
-30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
-40 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)+2h gratis =42h
-egzamin wewnętrzny teoria
-egzamin wewnętrzny praktyka
-książka dla kursantów
-Dostęp do bazy egzaminacyjnej z teorii identycznej jak na egzaminie Państwowym
-Zdajesz egzamin państwowy z praktyki pojazdem, którym się uczyłeś GRATIS

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Raty własne, Manualna skrzynia

2700 zł

codziennie

ul. Podczaszyńskiego 4(Metro Słodowiec - metro stare Bielany), TEORIA MAJ 2021 27 Maj 17:00-19:15 29 Maj 10:00-15:15 30 Maj 10:00-15:15 14 Czerwiec I Pomoc 17:00-20:00 Teoria czerwiec 2021 I termin 10 Czerwca 17:00-19:15 12 Czerwca 10:00-15:15 13 Czerwca 10:00-15:15 14 Czerwiec I Pomoc 17:00-20:00 Teoria II termin 14 Czerwca I Pomoc 17:00-20:00 17 Czerwca 17:00-19:15 19 Czerwca 10:00-15:15 20 Czerwca 10:00-15:15

+3 inne terminy
WIĘCEJ KURS PODSTAWOWY. KAT "B"
PRZY WPŁACIE CAŁEJ KWOTY JEDNORAZOWO KOSZT 2700zł
-30 godzin lekcyjnych (po 45 min)
-30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)+2h gratis=32h.
-egzamin wewnętrzny teoria
-egzamin wewnętrzny praktyka
-Materiały dla kursantów
-Dostęp do bazy egzaminacyjnej z teorii identycznej jak na egzaminie Państwowym.
-Zdajesz pojazdem tym, którym się szkoliłeś gratis.


Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, E-learning i praktyka

Automat, Ekspresowy

3700 zł

ul. Podczaszyńskiego 4(Metro Słodowiec - metro stare Bielany)

WIĘCEJ E-lerning Kurs ATOMATYCZNA SKRZYNIA BIEGÓW KURS PRZYŚPIESZONY

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2800 zł

ul. Podczaszyńskiego 4(Metro Słodowiec - metro stare Bielany)

WIĘCEJ Kurs kat "B" AUDI A1 Sline
-30h praktyki +2h gratis =32h praktyki.
-Dostęp do bazy egzaminacyjnej testów na prawo jazdy identycznej jak na egzaminie -Państwowym w WORD WARSZAWA.
-Podręcznik.
-Podstawienie pojazdu na egzamin Państwowy gratis, zdajesz egzamin AUDI A1 Sline.

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ W naszym OSK osoby, które przychodzą z innego OSK i chcą zdawać pojazdem,którym się uczą, zobligowane są do wykupienia minimum 8h . W tych godzinach wliczone jest podstawienie auta na egzamin Państwowy ( oszczędzają państwo 150zł)
Kursanci, którzy ukończyli kurs w naszym OSK , pojazd mają w cenie szkolenia na egzamin Państwowy = 2 podejścia. Większość naszych kursantów zdaje za 1 podejściem.

cena za pakiet: 200 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Kinga Leśniewska

Kinga Leśniewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.10.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam tę szkołę jazdy! Kurs będę na pewno bardzo dobrze wspominać. Jazdy z Panem Grzegorzem to czysta przyjemność - nauka i dobra zabawa w jednym. Profesjonalne podejście i przejrzyste przekazywanie wiedzy. Instruktor bardzo pomocny i wyrozumiały!

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Klaudia Balcerzak

Klaudia Balcerzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła SMILE - jak sama nazwa wskazuje -> super ludzie z mega uśmiechem ! Do tego pełen profesjonalizm i postawy godne rewelacyjnego instruktora. Jako nowicjusz pod kątem : zasad panujących na drodze, przepisów i samego prowadzenia auta bałam się rozpoczynania kursu, ale Grzesiek rozwiał wszystkie moje wątpliwości. Był super mentorem i nauczycielem za kółkiem :D Nauczył wszystkiego co było potrzebne! Atmosfera - rewelacyjna ! W szkole jazdy Smile nie ma głupich pytań :) Bez problemu mogłam dostosować jazdy pod grafik w pracy. Na wykładach przyswoisz kupę wiedzy, którą z łatwością wykorzystasz podczas jazd, a w tym oczywiście pomoże Ci komplet podręcznika z płytką, którą dostajesz na pierwszych wykładach :) Co tu więcej pisać, egzamin teoretyczny państwowy zdany za pierwszym razem tak samo praktyka :) Jak się zapiszecie - nie będziecie żałować, a wyniesiecie ogrom wiedzy :D Ekipa szkoły Smile podchodzi bardzo profesjonalnie do swoich podopiecznych, żeby jak najwięcej ich nauczyć :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Asia Burkacka

Asia Burkacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nie ma się do czego przyczepić. Kurs będę wspominać bardzo ciepło! Szkoła ma dobre podejście do kursantów. Na jazdach stawia się nie tylko na typową jazdę pod egzamin, ale też jeździ się drogami ekspresowymi, autostradami. Można nauczyć się wiele na przyszłość i być pewnym zdanego egzaminu bez miliona podejść.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Elli Gmitrzykowska

Elli Gmitrzykowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.09.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Gorąco polecam kadre Smile, zbierałam sie do prawka latami, dzięki Paniu Grzegorzowi i Pani Kasi udało się zdać prawo jazdy za pierwszym razem !!!!! Świetni instruktorzy, jazdy z nimi to wielka przyjemność. Jestem przygotowana do jazdy!!!!! raz jeszcze dziękuje za cierpliwość i wszystkie cenne uwagi. Cieszę się ze Was spotkałam „ dzięki Wam teraz mąż musi kupić mi samochód !!!!!E.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Ola Kwasiborska

Ola Kwasiborska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.09.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tę szkołę jazdy. Instruktorzy cierpliwi, wyrozumiali tworzący dobrą atmosferę. Pod okiem Pana Sławka nauczyłam się jeździć bezpiecznie i przestałam bać się na drodze, a nawet zaczęło mi to sprawiać ogromną przyjemność!

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Filip Rostecki

Filip Rostecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko konkretnie, sprawnie i bezpiecznie. Egzamin po trasie, którą doskonale poznałem podczas kursu i jazd doszkalających. Egzamin zdany oczywiście za pierwszym razem, bardzo polecam kursy w tej szkole jazdy :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Urszula Kedzierska

Urszula Kedzierska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.07.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Do szkoły trafiłam na jazdy doszkalające po 2 niezdanych egzaminach i ponad 3 letniej przerwie od zrobienia kursu. 6 lekcji z p. Sławkiem i 2 z p. Grzegorzem bardzo dużo mnie nauczyły i gdy przyszlo do egzaminu zdałam go bez żadnego problemu. Bardzo polecam tę szkołę, dodatkową zaletą jest możliwość zdawania egzaminu na samochodzi szkoły. Bardzo dziękuję za tak efektywną nauke jazdy !!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karolina Golak

Karolina Golak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z czystym sumieniem tę szkołę jazdy każdemu, kto planuje zrobić kurs na prawo jazdy. Pełen profesjonalizm na każdym kroku. Jeździłam z Grzegorzem i jedno mogę powiedzieć. To bardzo cierpliwy instruktor!!! Wszystko tłumaczył tak długo aż zrozumiałam. Krok po kroku, bez presji, bez zbędnego stresu. Polubiłam jazdę samochodem i wiem, że będę dobrym kierowcą i przede wszystkim, że będę bezpiecznym kierowcą!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Justyna Szymańska

Justyna Szymańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mój kurs na prawo jazdy odbywał się w szalonym okresie "pandemii" ale nie stanęło to na przeszkodzie bym dołączyła do grona szczęśliwych posiadaczy prawo jazdy kat. B :) cały kurs przebiegał w super przyjaznej atmosferze, a z instruktorem (Grzegorzem) można było przy okazji wspólnie spędzanych godzin na zajęciach praktycznych pogadać na każdy temat. Szkoła posada własny plac manewrowy co pozwala kursantowi w każdej chwili przećwiczyć wszystkie elementy, których obawia się przed egzaminem. Polecam serdecznie!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ksawery Ossowski

Ksawery Ossowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miałem tą przyjemność uczyć się w Szkole Jazdy Smile pod okiem instruktora Grzesia.Jeśli ktoś jest z Warszawy lub okolic to ta szkoła to najlepszy wybór. Jeżeli coś na początku nie wychodziło, to instruktor Grzesiu zawsze wytłumaczył i udzielał praktycznych rad jak wykonać dany manewr tak by wykonać go prawidłowo. Sam nie wierzyłem ze uda mi się zdać egzamin praktyczny za pierwszym razem, to zasługa instruktora Grzesia. Gdyby nie jego cierpliwość i profesjonalizm to czekałbym teraz na kolejny termin egzaminu w WORDzie , a nie na odbiór prawa jazdy, za co jestem mu bardzo wdzięczny. Szkoła Jazdy Smile to miejsce gdzie nie tylko naucza Ciebie jak jeździć żeby zdać egzamin ale naucza Ciebie jak dobrze jeździć i nie zginąć w ruchu ulicznym. To najlepszy wybór i z czystym sumieniem polecam dla każdego, kto się zastanawia, który Ośrodek wybrać.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kacper Heintze

Kacper Heintze
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.05.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre wykłady połączone z robieniem testów samemu gwarantują zdanie teorii państwowej za 1 razem. Polecam Pana Radka, super przygotowanie do praktyki.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów
- Wadybrak
Weronika Ufel

Weronika Ufel
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.05.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, zdałam za pierwszym razem dzięki Panu Sławkowi. Cierpliwy, ale tez wymagający instruktor, świetnie przygotował do egzaminu i nauczył jeździć.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak
Zosia Józefowska

Zosia Józefowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.03.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam pana Grzegorza najlepszy instruktor nawet dla opornych

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Anetta Płotnicka

Anetta Płotnicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.03.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Pełen profesjonalizm.Miła i przyjazna atmosfera.Wielkie dzięki dla instruktora Grześka , który świetnie przygotował mnie do egzaminu.Polecam , naprawdę warto !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Klaudia Pszczółkowska

Klaudia Pszczółkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.03.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła do jakiej można trafić. Instruktorzy podchodzą indywidualnie i z cierpliwością przekazują całą wiedzę. Dzięki intruktorowi Radkowi udało mi się zdać egzamin nawet w innym mieście. Gorąco polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Agnieszka P .........a ip: 5.173.219.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.03.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Trafiłam do tej szkoły jazdy przez dobre opinie w internecie, polecenia znajomych i dobra lokalizację, jednak bardzo żałuje podjętej decyzji. Może reszta instruktorów uczy dobrze, ale trafiłam na osobę która nie nauczyła mnie (jak się okazało na jazdach doszkalających w innej szkole jazdy) wielu rzeczy związanych z dobrą jazdą. Nie poprawiała ani razu przy nieodpowiednim hamowaniu (brak energooszczędnego hamowania pomimo wymagań na egzaminie na prawo jazdy), osoba poświęciła za mało czasu na parkowanie na mieście (Nie pokazała wszystkich rodzajów parkowania - BRAK rówboległego(!) mówiąc, że takiego nie ma na egzaminie), za mało czasu na łuku, nie pokazała jak poprawnie hamować na polecenie egzaminatora w danym miejscu, wybierała zły pas na drodze przy zawracaniu (i tak uczyła). Pomijając kwestie nauki instruktor na wielu zajęciach rozmawiał przez telefon w sprawach prywatnych nie koncentrując się na drodze, odwoływał jazdy bardzo często wieczorami (dzień przed jazdą), używał niestosownego słownictwa i był bardzo nieuprzejmy pod koniec jazd. Instruktor reprezentuje szkołę jazdy w której pracuje dlatego opinia jest ogólna, jeśli ktoś się zastanawia nad kursem w szkole smile niech się zastanowi dokładnie i sprawdzi każdą osobę, żałuje że nie zmieniłam osoby póki była możliwość.

+ Zaletyciekawe wykłady
- Wadydługi czas trwania kursuinstruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazdnerwowa atmosferaproblemy z umawianiem na jazdyzły stan pojazdów
Tomek Cepiel

Tomek Cepiel
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam tę szkołę, instruktor rzeczowy, cierpliwy, z dużym poczuciem humoru tłumaczy wszystkie elementy. Nauczyłem się jeździć, a nie zdawać egzamin.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Paweł Kaczyński

Paweł Kaczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę SMILE, kurs prowadzony rzetelnie i w miłej atmosferze, każda jazda to czysta przyjemność! Egzamin zdany za pierwszym razem ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jan Domino

Jan Domino
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zostałem świetnie przygotowany do egzaminu. Zdane za pierwszym razem. Polecam z całego serca.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ania Rolyuk

Ania Rolyuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.01.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca!! Mój instruktor (Pan Grzegorz) wszystko zawsze spokojnie i dokładnie mi wyjaśniał! Cały kurs przebiegał w miłej atmosferze i była to dla mnie nauka na całe życie, a nie tylko, żeby zdać egzamin!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Krzysiek Sapała

Krzysiek Sapała
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profejsonalne podejscie, doswiadczeni instruktorzy i mila atmosfera. Do egzaminu bylem swietnie przygotowany i zdalem go za 1 razem. Serdecznie Polecam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, profesjonalizm
- Wadybrak
Magda MW

Magda MW
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Moj instruktor (Grzesiek) wykazal sie duza cierpliwoscia i umiejetnoscia dopasowania sposobu uczenia i tlumaczenia do nawet tak zawilego sposobu rozumowania jak moj, niekiedy zupelnie nieprzydatnego przy prowadzeniu. Probowalam wczesniej z innym instruktorem i wiem ze taka umiejetnosc wcale nie jest oczywista u instruktora, to jest wlasnie instruktor z powolaniem. Niektore rzeczy trzeba bylo mi tluc do glowy w nieskonczonosc az wreszcie zalapalam - anielska cierpliwosc, konsekwencja, tlumaczenie na milion sposobow az ktorys do mnie trafil :) A do tego dodam - caly czas czulam sie traktowana bardzo indywidualnie i szczegolnie - mysle ze przy duzej ilosci kursantow tez jest trudne sprawienie, aby sie tak czuli. Dodam ze Grzesiek uczy JEDZIC a nie TYLKO ZDAC, duzy nacisk kladziony jest na trasy egzaminacjne, ale nie tylko, bylismy tez na ekspresowkach i drogach szybkiego ruchu, abym lepiej wyczula auto. Bardzo polecam. I dziekuje :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Mateusz Moryc

Mateusz Moryc
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ogólnie to szkoła bardzo luźna jeśli chodzi o atmosferę, ale niech nikt nie ma złudnych opinii bo uczą naprawdę dobrze. Widać to przez to że tylko z 2 godzinami jazd doszkalających dałem radę zdać egzamin za pierwszym razem. Pozdro dla Grześka jako najlepszego instruktora!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Zosia Burdzy

Zosia Burdzy
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.12.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Robiłam w tej szkole tylko jazdy doszkalające i zdecydowanie polecam każdemu. Jeździłam wraz z Panem Sławkiem u którego się bardzo wiele nauczyłam i powtórzyłam do egzaminu w bardo krótkim czasie. Uzyskałam świeży wgląd na sytuacje, przez co zdałam egzamin państwowy za pierwszym razem. Dziękuję :)

+ Zaletydobra atmosfera, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Małgorzata N ......... ip: 94.254.129.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzamin zdany w Warszawie za pierwszym razem. Z Instruktorem Radosławem, wystarczyła tylko podstawowa ilość godzin, aby czuć się na egzaminie pewnie oraz swobodnie. Brawo dla Instruktora za podejście do kursanta i niezliczone pokłady cierpliwości.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Piotr Kurek

Piotr Kurek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jeśli nauka jazdy w Wawie, to tylko Smile. Pełen profesjonalizm, indywidualne podejście do kursanta i dobra atmosfera. Prawko zdane za pierwszym podejściem. Pozdrawiam cala załogę, a w szczególności Grzegorza!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kamil Prusinski

Kamil Prusinski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełen profesjonalizm. Grzegorz to świetny instruktor. Dzięki niemu zdałem za 1szym razem. Inne szkoły gwarantują wam 30 godzin jazdy samochodem. Tutaj masz gwarancję nauki jazdy w 30 godzin.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Aleksandra Antonowicz

Aleksandra Antonowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kurs zrobiłam sprawnie z Panem Sławkiem, a jazdy doszkalające przed egazmienm z Panem Radkiem. Obaj isntruktorzy bardzo profesjonalnie podchodzą do pracy, jednocześnie tworząc swobodną atmosferę. Dziekuę za cierpliwosć i uwagę :) Bardzo polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Karina Zimna

Karina Zimna
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalni, pomocni i bardzo sympatyczni instruktorzy. Kurs odbył się sprawnie i w miłej atmosferze. Jeździłam z Grzegorzem, który dobrze i cierpliwie wszystko tłumaczy a egzaminy zdane za pierwszym razem! Polecam :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kuba Szporka

Kuba Szporka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super podejście do kursanta, profesjonalne uwagi i luźna atmosfera podczas jazd. Mega polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak