Auto Szkoła -Smile-

 725 opinii w tym 601 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Auto Szkoła -Smile-
ul. Podczaszyńskiego 4(Metro Słodowiec - metro stare Bielany)
01-862 Warszawa

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

Opis

Witamy serdecznie na  jednej  ze stron OSK SMILE :)

Dobrze trafiłeś, właśnie czekamy na Ciebie :) To będzie miło spędzony czas i dobrze zainwestowane pieniądze  :)

Jesteśmy na rynku od 2009r

Szkolimy na Kat A, A1, A2, AM, B


Wszystkie kursy rozkładamy na raty.

Kursy E-LEARNING rozpoczynamy codziennie - 3600zł

Kursy STACJONARNY 3950zł .


Zapraszamy :)

Znajdujemy się w czołówce  szkolenia  naszych kursantów wśród zdanych egzaminów Państwowych w WORD WARSZAWA.  Zdawalność mamy na poziomie 68% za pierwszym podejściem.

Szkolimy pod kątem prawdziwego życia na drodze  a nie pod egzamin :)

Firma nasza zatrudnia wykwalifikowaną kadrę instruktorską, która charakteryzuje się wysoką kulturą osobistą, cierpliwością i dużą wiedzą psychologiczną, co zapewnia efektywne szkolenie w miłej i bezstresowej atmosferze.


Nasz plac składa się z 4 dostępnych pasów ruchu = łuki. Wszystkie nasze pasy ruchu na placu manewrowym są identyczne, jaki posiada WORD WARSZAWA  na egzaminie Państwowym.


Nasze biura i sale wykładowe mieszczą się :


ŁOMIANKI

Ul. Warszawska 164 lok 6

Czynne : Wtorek, Środa, Czwartek od 15:00-18:30


WARSZAWA

Zapisy przez superprawojazdy.pl

Zapisy na kurs można dokonać  telefonicznie  797 798 061

 e-mail na biuro@smile.szkola.pl - przesyłając nr pesel i nr Pkk.

Jazdy rozpoczynamy w Łomiankach i w Warszawa


 Możliwość wykonania badań na ul. Porajów 3A CENTRUM MEDYCZNE PORAJÓW UL.Porajów 3A Warszawa 03-188tel. 500 436 500 www.porajow.pl

 

       W OSK SMILE Kursanci zdają egzaminy pojazdami, którymi się uczą bez żadnych dodatkowych opłat.


 Brak ukrytych kosztów, podręcznik płyta z testami, dostęp do bazy egzaminacyjnej PORTAL OSK z testami identycznymi jak na Egzaminie Państwowym z teorii - w cenie kursu  + filmy z tras egzaminacyjnych.


Na kursach organizowanych w naszym ośrodku zdobędziesz: solidną i rzetelną wiedzę z przepisów prawa o ruchu drogowym, z zakresu obsługi pojazdu oraz umiejętności: prawidłowe wykonywanie manewrów na placu manewrowym i w ruchu ulicznym.


Ekonomiczna i bezpieczna jazda,◦udzielania pierwszej pomocy ofiarom wypadków drogowych,

Jazdy odbywają się na trasach ekspresowych i Autostradach. Jeździmy po centrum Warszawy .


Zapewniamy swoim kursantom możliwość zdobycia prawo jazdy poprzez profesjonalne szkolenie teoretyczne na różnych kursach w dobrze wyposażonej sali wykładowej oraz bezstresowe i skuteczne szkolenie praktyczne z doświadczoną kadrą instruktorów nauki jazdy.

Pozdrawiamy SMILE :)

Zobacz pełny opis szkoły

Odziały szkoły

Warszawska 164 lok 6, 05-092 Łomianki

tel: 797798061

Łomianki

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia

3600 zł

codziennie

ul. Podczaszyńskiego 4(Metro Słodowiec - metro stare Bielany)

WIĘCEJ KURS E-LEARNING

W cenie kursu:
-dostęp do bazy z wykładów, E- LEARNING Kursant samodzielnie w domu odbywa teorie W ODPOWIEDNIM CZASIE DLA SIEBIE.
- dostęp do testów identycznych jak na egzaminie Państwowym w WORD WARSZAWA
-podręcznik
-30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20) +1h gratis jazd =31h jazd
-dostęp do tras egzaminacyjny z WORD BEMOWO w formie filmów
-egzamin wewnętrzny teoria i praktyka
-podstawienie pojazdu na egzamin Państwowy w cenie kursu

kat. B, E-learning i praktyka

Raty własne, Manualna skrzynia

4800 zł

codziennie

ul. Podczaszyńskiego 4(Metro Słodowiec - metro stare Bielany)

WIĘCEJ KURS PRZYŚPIESZONY

W cenie kursu:
-30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy) lub E-lerning
-godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)+1h gratis =31h
-każdy egzamin wewnętrzny teoria gratis
- egzamin wewnętrzny praktyka gratis
-materiały dla kursantów, dostęp do bazy egzaminacyjnej z teorii
-zdajesz egzamin państwowy pojazdem, którym uczyłeś się w OSK w cenie kursu.

kat. B, E-learning i praktyka

Raty własne, Automat

4150 zł

codziennie

ul. Podczaszyńskiego 4(Metro Słodowiec - metro stare Bielany)

WIĘCEJ KURS PODSTAWOWY SKRZYNIA AUTOMATYCZNA Toyota Corolla GR SPORT HYBRYDA

W cenie kursu:
-30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy) lub E-lerning
-30 godzin (po 60 min) jazd toyota Corolla GR Sport Hybryda +1h gratis= 31h
-egzamin wewnętrzny teoria
-egzamin wewnętrzny praktyka
-Książka dla kursantów.
-jazda w alkogoglach
-Dostęp do bazy egzaminacyjnej identycznej jak na egzaminie Państwowym z teorii.
- dostęp do tras egzaminacyjnych WORD BEMOWO w formie filmów
-Zdajesz egzamin państwowy z praktyki pojazdem, którym uczyłeś - aś, się w OSK GRATIS
- Skrzynia AUTOMATYCZNA- TOYOTA COROLLA GR SPORT 184KM
- Kurs Przyśpieszony AUTOMATEM + 600zł.
- Możliwość rozłożenia na raty 0%

kat. B, E-learning i praktyka

Rozszerzony, Raty własne, Manualna skrzynia

4900 zł

codziennie

ul. Podczaszyńskiego 4(Metro Słodowiec - metro stare Bielany)

WIĘCEJ KURS ROZSZERZONY

W cenie kursu:
-30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy) lub E-lerning
-40 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20 lub Audi A1)+1h gratis =41h
-egzamin wewnętrzny teoria
-egzamin wewnętrzny praktyka
-książka dla kursantów
- dostęp do tras egzaminacyjnych WORD BEMOWO w formie filmów
-Dostęp do bazy egzaminacyjnej z teorii identycznej jak na egzaminie Państwowym
-Zdajesz egzamin państwowy z praktyki pojazdem, którym się uczyłeś GRATIS

kat. B, Wykłady i praktyka

Raty własne, Manualna skrzynia, Weekendowy

3950 zł

codziennie

ul. Podczaszyńskiego 4(Metro Słodowiec - metro stare Bielany)

WIĘCEJ KURS PODSTAWOWY. KAT "B" WYKŁADY STACJONRANE

-30 godzin lekcyjnych (po 45 min)
-30 godzin (po 60 min) jazd praktycznych+1h gratis=31h.
-egzamin wewnętrzny teoria
-egzamin wewnętrzny praktyka
-Materiały dla kursantów
- jazda w alkogoglach
- dostęp do tras egzaminacyjnych w formie filmów WORD BEMOWO
-Dostęp do bazy egzaminacyjnej z teorii identycznej jak na egzaminie Państwowym.
-Zdajesz pojazdem tym, którym się szkoliłeś gratis.

kat. A po A2, E-learning i praktyka

2600 zł

codziennie

ul. Podczaszyńskiego 4(Metro Słodowiec - metro stare Bielany)

WIĘCEJ Kurs e-learningowy wygodnie w swoim domu.
Część praktyczna rozpoczyna się na placu manewrowym na Białołęce.

Szkolimy kursantów na pojazdach:

Na kategorię A1 szkolimy na Honda CBF125
Na kategorię A2 szkolimy motocyklami Suzuki Gladius 650 oraz Yamaha MT-07 (z ograniczeniem mocy jak w WORD Warszawa)
Na kategorię A używamy motocykli Suzuki Gladius 650 oraz Yamaha MT-07
Dla najmłodszych ubiegających się o kategorię AM zapewnimy motorowery ROMET ZK 50 i Zipp BT49

Naszą załogę tworzą instruktorzy, dla których szkolenie jest pasją.

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia

3300 zł

codziennie

ul. Podczaszyńskiego 4(Metro Słodowiec - metro stare Bielany)

WIĘCEJ KURS E-LEARNING oferta internetowa

W cenie kursu:
-dostęp do bazy z wykładów, E- LEARNING Kursant samodzielnie w domu odbywa teorie W ODPOWIEDNIM CZASIE DLA SIEBIE.
- dostęp do testów identycznych jak na egzaminie Państwowym w WORD WARSZAWA
-podręcznik
-30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20) +1h gratis jazd =31h jazd
-dostęp do tras egzaminacyjny z WORD BEMOWO w formie filmów
-egzamin wewnętrzny teoria i praktyka
-jazdy od 8:00 do 16:00 poniedziałek - piątek w Warszawie
-płatność jednorazowa

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ 1h = 150 zł

pakiet 10h = 1300

Podstawiamy samochód na egzamin Państwowy, bez dodatkowych opłat

cena za pakiet: 300 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Aleksandra Białek

Aleksandra Białek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę Smile i szczególnie pana Sławka, który idealnie mnie przygotował do egzaminu i do jazdy samochodem. Egzamin zdany za pierwszym razem, bezbłędnie. Byłam bardzo dobrze przygotowana na łuk i górkę, a także na jazdę "po mieście". Trasa egzaminacyjna była mi znana dzięki kursowi, przez co podczas egzaminu w ogóle się nie stresowałam. Atmosfera podczas kursu też była bardzo przyjazna. Będę miło wspominać ten czas :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Wiktor Brodowski

Wiktor Brodowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.08.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetne lekcje! Dygotałem sporo przed egzaminem, a po jakichś 10 godzinach z bardzo przyjaznym i pogodnym instruktorem udało się mnie nauczyć. Bardzo polecam jeśli ktoś szuka dobrych jazd doszkalających.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Katarzyna Cieplińska

Katarzyna Cieplińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.08.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Z czystym sumieniem mogę polecić te szkołę. Trafiłam do nich po 10 latach od odbycia kursu - uśmiech losu sprawił, że miałam przyjemność jeździć z każdym z instruktorów a nawet nauczyłam się prowadzić nie tylko samochody z manualną skrzynią biegów. Dzięki elastyczności instruktorów mogłam jeździć bezpośrednio z miejsca pracy co bardzo ułatwiło mi życie.

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Edyta Szymańska

Edyta Szymańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z czystym sumieniem mogę polecić szkołę Smile, a szczególnie Kasię, która była moim instruktorem. To dzięki niej polubiłam jazdę samochodem i zdałam egzamin bezbłędnie za pierwszym razem. Kasia zawsze bardzo profesjonalnie z niesamowitym zaangażowaniem i indywidualnym podejściem podchodzi do kursanta. Tłumaczy, wyjaśnia wątpliwości - ma masę rekwizytów, aby w zrozumiały sposób jak najlepiej przekazać swoją wiedzę. Niewątpliwie stawia na samodzielność i daje wiele cennych rad na przyszłość jak poradzić sobie z różnymi sytuacjami na drodze. Każdemu zdecydowanie polecam wybrać Kasię - to instruktor z powołania, który jest wymagający, ale przy tym to dobry, fajny człowiek. Duży plus dla szkoły za to, że mogłam zdawać egzamin samochodem, którym jeździłam na kursie dzięki czemu czułam się dużo pewniej. Polecam!

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jakub Senusi

Jakub Senusi
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dziś zdałem egzamin za pierwszym podejściem. Bardzo polecam szkołę SMILE a w szczególności instruktora Sławka. Dużo cierpliwości i świetne podejście do kursanta!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maja Kołacz

Maja Kołacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam szkołe Smile i instruktora Grzegorza, który jest zabawny, cierpliwy i potrafi świetnie tłumaczyć. Profesjonalizm łączył się z super atmosferą podczas jazd, która zdecydowanie sprzyjała przyswajaniu wiedzy. Z pewnością będę miło wspominać ten czas!

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Paulina Kacymirow

Paulina Kacymirow
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Cały kurs przeszedł bardzo sprawnie mimo zdawanej przeze mnie matury. W aucie czułam sie bardzo komfortowo i nie stresowałam się gdy coś mi nie wychodziło lub miałam zły dzień. Podejście instruktora Pana Sławka jest bardzo profesjonalne oraz w tym wszystkim bardzo przyjazne. Poznałam bardzo dobrze wszystkie trasy egzaminacyjne ale również trasy którymi będe jeździć na co dzień a nawet bardzo zatłoczone parkingi przy galerii. Czuje się po tym kursie na tyle swobodnie jeżdżąc autem, że nie moge doczekać się aż wyrobią mi prawo jazdy i będe mogła jeździć. Dodatkowo w dniu egzaminu miałam dwie godziny jazd doszkalających podczas których udało mi się przećwiczyć wszystko co potrzebne na egzamin (od płynów przez łuk a nawet wszystkie ważne miejsca w które potencjalnie mogę pojechać na egzaminie). Bardzo polecam ten kurs a zwłaszcza instruktora Sławka.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

n nna ip: 89.64.93.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołe , indywidualne podejscie do kursanta, dobra atmosfera, fajne życiowe przyklady dotyczące kierowania samochodem, dzieki czemu łatwiej zrozumiec co i dlaczego.

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Joanna Kuźniewska

Joanna Kuźniewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ogromne podziękowania dla p. Kasi za cierpliwość za poświęcony czas za pełen profesjonalizm. Dzięki tobie przełamałam swój strach. Nauczyłaś mnie świadomości na drodze, rozwagi oraz poczucia pewności i zdrowej ostrożności. Trasy egzaminacyjne przećwiczone doskonale, każdym razem z wielkim wsparciem teoretycznym i praktycznym. Ogromna cierpliwość i wyrozumiałość.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadyukryte koszty dodatkowe
Damian Bustrycki

Damian Bustrycki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jazdy z Panią Kasią to gwarant zdania egzaminu za pierwszym podejściem!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Gosia Mazurek

Gosia Mazurek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jazdy są przeprowadzone w spokojny sposób, nie jeździ się tylko po trasach egzaminacyjnych co pozwala na naukę prawdziwej jazdy samochodem nie tylko pod egzamin. Można dokupić jazdy doszkalające w dowolnej ilości, stała cena. Możliwość jazdy z dowolnym instruktorem. Dzięki tej szkole zdałam za pierwszym razem bez żadnego problemu. Możliwość zdania egzaminu samochodem którym się jeździło na jazdach. Bardzo polecam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność
- Wadybrak

Aleksandra M ........z ip: 88.156.139.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zacznijmy od tego że instruktor wrzeszczy zamiast spokojnie wytłumaczyć dany błąd, kilka razy załatwiał sobie sprawy prywatne- związane z remontem mieszkania w czasie trwania jazd gdzie ucieka czasami po 20/40minut (i tego czasu mimo zapewnień nie „oddaje”) Też bardzo czesto byla sytuacja kiedy zaczynaliśmy kilka minut po czasie mimo ze bylam na miejscu ale np instruktor zagadał sie z poprzednim kursantem a pod koniec urywał sobie kolejne kilka minut mówiąc ze na dzis już wystarczy. W przeliczeniu na godziny całego kursu w takich przypadkach tracimy nie jedną czy dwie ale kilka godzin za ktore placimy. W szkole SMILE nie mozna także dokupić sobie 2/3 godzin za pierwszym razem kiedy o takie godziny się prosi, na siłę jest wciskany pakiet 10h. Ceny godzin co chwile się zmieniają 120/140, za dodatkowe godziny brak wydawanych paragonów, kiedy placilam za ostatnie 8 godzin dodatkowych nawet nie poprosili mnie o zaden podpis (Oczywiscie platnosc gotowka bo karta nie mozna) Wiem ze pewnie znajdzie sie ktos kto od razu napiszę „jesli ktos nie potrafi jezdzic to trzeba wykupic pakiet (…) natomiast ciągle jestem zdania ze po to idzie sie do szkoly nauki jazdy i sie za to płaci zeby jednak instruktorzy Cie nauczyli a nie zeby sponsorować im podwózki do załatwiania ich prywatnych rzeczy przez co też tracimy godziny i jesteśmy zmuszeni do wykupienia większej ilości. [...] Od strony technicznej- nie obwiniam instruktora S. za nieudane egzaminy- tutaj stres wziął górę. Ps. Dzisiaj przy kolejnym podejściu zdałam bez problemu na aucie z wordu a nie ze szkoły jazdy *bez wykupienia kolejnych dodatkowych godzin* :)

+ Zaletydobry stan pojazdów
- Wadyinstruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazdnerwowa atmosferaskracanie czasu trwania jazdukryte koszty dodatkowe

Jurek M ........i ip: 185.238.205.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jazdy z Panią Kasia były zwyczajnie genialne. Liczne rozmowy na każdy temat sprawiały, że nie było ani minuty spędzonej w nudzie. Dodatkowo to nie tylko kurs ,,Jak zdać egzamin na prawo jazdy”, a bardziej ,,Poradnik bycia normalnym kierowcą”. Nauczyłem się tutaj jeździć samochodem i go rozumieć, a nie zwyczajnie zdać. To wszytko sprawiło, że na egzaminie stres został zredukowany do minimum. Polecam każdemu kto chce się nauczyć jeździć.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paulina Nabożna

Paulina Nabożna
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam każdemu przyszłemu kierowcy szkołę jazdy SMILE. Jazdy z Grzegorzem przygotowały mnie do bycia samodzielnym kierowcą, a nie tylko do egzminu- zdanego za pierwszym podejściem!:) Grzegorz jest instruktorem przy którym można poczuć się naprawdę swobodnie, prowadzi jazdy z poczuciem humoru, jednak mimo to zawsze jest na posterunku i wyłapuje wszystkie błędy kursanta podczas jazdy. Wiedzę przekazuje w sposób przystępny. Nie ma lepszej szkoły jazdy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Ewelina G .....a ip: 176.221.120.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam kurs z Kasią. Świetnie przygotowuje nie tylko do egzaminu, ale przede wszystkim do samodzielnej jazdy i radzenia sobie w różnych sytuacjach. Chyba nie ma dla niej przypadków beznadziejnych ;)Do tego ciekawe rozmowy, humor i dobra atmosfera, ale też pełen profesjonalizm, wsparcie i stawianie kolejnych wyzwań. Mogłam zdawać samochodem, którym uczyłam się jeździć na kursie a instruktorka pojechała na egzamin razem ze mną, dzięki czemu stres był zdecydowanie mniejszy.

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Maria

Julia Maria
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła Jazdy!!!!Pan Sławek to najlepszy nauczyciel jazdy na świecie po kursie zdałam egzamin za pierwszym razem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Jolanta J .........a ip: 46.76.73.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.05.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Z czystym sumieniem polecam Pana Sławka. Dobrze przygotuje do egzaminu.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marek M ...k ip: 31.61.242.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Co tu dużo mówić.. chcesz zdać? Idź do Pani Katarzyny. Świetny instruktor, dobry człowiek. Polecam z całego serca

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Agnieszka Wawrzak

Agnieszka Wawrzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła nauki - Pan Sławek to mistrz nauczania, nawet dla tych trudnych przypadków! Przygotował mnie nie tylko do egzaminu (zdanego za pierwszym podejściem!), ale i do jazdy samodzielnej. Ogromny plus za elastyczny grafik jazd i super atmosferę!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak
Bartek Pych

Bartek Pych
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Gorąco polecam szkołę jazdy Smile, wyjeździłem ponad 20h jazd doszkalających z p. Kasią, po 7 latach odkąd zaniechałem kontynuowania kursów w innej szkole. Jazdy przebiegały w bardzo dobrej atmosferze, poznałem świetne techniki, dzięki którym szybko zrobiłem postępy, a prowadzenie auta stało się przyjemnością.:) Kasia to profesjonalistka, która ma doskonałe podejście do każdego i widać, że ta praca sprawia jej mnóstwo satysfakcji, dzięki za wszystko! Egzamin zdałem za trzecim podejściem.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Daniel Redmann

Daniel Redmann
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dzien dobry ,chciałbym bardzo podziękować panu Sławku Zielińskiemu który jest znakomitym instruktorem . zdany egzamin za pierwszym razem!. Dziękuje ze pan nauczył mnie wszystkiego i był pan cierpliwy dziękuje z całego serca . Cała kadra z szkoy smile jest wspaniała i instruktorzy bardzo milli . Polecam bardzo !!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Zuzanna Gasiuk

Zuzanna Gasiuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam Smile wszystkim przyszłym kierowcom! Grzegorz jest fantastycznym instruktorem z powołania, prowadzącym jazdy w sposób luźny i zabawny, a jednocześnie zwracającym uwagę na każdy błąd kursanta. W Smile'u nauczyłam się wszelkich umiejętności potrzebnych do jazdy po mieście, bez problemu zdałam egzamin i od razu zaczęłam jeździć. W samochodzie czuję się pewnie i bezpiecznie, a właśnie tak powinno być po dobrym kursie!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Robert S .....h ip: 5.173.139.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdecznie polecam szkołę Smile.pl, wspaniali ludzie bardzo serdeczni i pomocni. Bardzo fachowe podejście i fachowe przekazywanie wiedzy. Miałem okazję spędzić z panią instruktor Katarzyną 10 godzin jazd doszkalających po mojej 5 letniej przerwie :) w prowadzeniu auta, super przemiła kobieta sposób przekazywania wiedzy przez tą panią jest naprawdę profesjonalny. Egzamin zdany za pierwszym podejściem za co bardzo bardzo serdecznie dziękuję. Z czystym sumieniem śmiało mogę polecić szkołę smile.pl dla tych którzy stawiają swoje pierwsze kroki, jak i dla tych którzy muszą przystąpić do ponownego egzaminu Państwowego. Pozdrawiam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Patryk G ..........i ip: 89.64.95.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam SMILE. Kurs uczy nie tylko zdania egzaminu, ale także prawdziwej jazdy. Zdawanie egzaminu praktycznego na samochodzie szkoły jazdy znacznie ułatwia jego zdanie. Wszystkie auta są zadbane technicznie. Instruktorzy podchodzą do swoich zadań w pełni profesjonalnie. Egzaminy teoretyczny i praktyczny zdane za pierwszym podejściem.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Franek Wójcik

Franek Wójcik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła!! Uczą jeździć a nie tylko jak zdać egzamin. W aucie i poza nim instruktorzy utrzymują świetną atmosferę. Serdecznie polecam te szkołe jazdy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Sołoniewicz

Julia Sołoniewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo serdecznie polecam szkołę jazdy SMILE! Instruktor Grzegorz jest cierpliwy i wyrozumiały. Zapewnia super atmosferę podczas nauki jazdy. Dzięki jego radom i wskazówkom egzamin zdałam za pierwszym razem. Egzamin zdawałam samochodem którym uczyłam się jeździć ( Audi A1 Sline). Pełen profesjonalizm i najwyższa jakość.

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Karolina Trzosińska

Karolina Trzosińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam szkołę. Instruktorzy uczą tylko po to aby zdać egzamin tylko żeby faktycznie nauczyć się jeździć. Polecam Pana Grzegorza, który potrafi prosto i zrozumiale wszystko wytłumaczyć oraz dać cenne rady. Plus jazdy są odbywane w bardzo przyjemnej, luźniej ale równocześnie profesjonalnej atmosferze. Komunikacja z kursantem jest również bezproblemowa oraz szybka, tak samo jak załatwianie formalności. Najlepsza szkoła jazdy jaka mogłam wybrać.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Aneta Kobyłka

Aneta Kobyłka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam tę szkołę jazdy! ???? Świetna atmosfera podczas nauki oraz pełen profesjonalizm. Instruktor Grzegorz jest bardzo cierpliwy i wszystko dokładnie wyjaśnia, dodatkowo jest osobą z pozytywną energią, dzięki czemu można czuć się swobodnie podczas zajęć praktycznych, a to na pewno pomaga w nauce. Polecam każdemu!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Basia Olszewska

Basia Olszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam Szkołę Jazdy Smile! Na absolutnie szczególną uwagę zasługuje instruktorka Kasia Gębska ❤️ Zdecydowanie nie jestem typem samochodowym, jazd bardzo się bałam, nastawiałam się na szereg oblanych egzaminów praktycznych. Stało się zupełnie inaczej, co uznaję za pełną Kasi zasługę. Jest przesympatyczna, profesjonalna, zabawna, inteligentna, na prośbę opowiada ciekawostki o mijanej za oknem architekturze Warszawy. Przy maksimum jej zaanagażowania w wyrobieniu u mnie dobrych nawyków zdałam egzamin za pierwszym razem. Fantastyczne było też to, że na egzamin pojechałyśmy razem, samochodem którym jeździłam przez cały czas mogłam zdawać egzamin, w WORDzie nie byłam sama ???? czas mojej nauki to bardzo miłe i udane pół roku.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maks Zielinski

Maks Zielinski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Początkowo miałem problem ze zwykłą jazdą po placu. W połowie kursu czułem się na siłach, aby podejść do egzaminu. Gdy już do niego doszło zdałem za pierwszym razem bez większego problemu. Szkoliła mnie Katarzyna Gębska. Polecam szkółkę smile.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak