Auto Szkoła -Smile-

 640 opinii w tym 536 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Auto Szkoła -Smile-
ul. Podczaszyńskiego 4(Metro Słodowiec - metro stare Bielany)
01-862 Warszawa

Kontakt

Opis

OSK SMILE posiada najlepszy PLAC MANEWROWY w Warszawie, który znajduje się na BIELANACH, 3km od miejsca egzaminowania WORD BEMOWO. Nasz plac składa się 5 dostępnych pasów ruchu = łuki. Wszystkie nasze pasy ruchu na placu manewrowym są identyczne jaki posiada WORD WARSZAWA BEMOWO,ODLEWNICZA, RADAROWA na egzaminie Państwowym.Informujemy,że 70% szkół nauki nie posiada takiego placu manewrowego, a jeśli już posiada to daleko od miejsc egzaminacyjnych, do których trzeba dojechać ponieważ są oddalone od miejsc egzaminowania. Takie OSK jeżdżą na dziko rozstawiając tyczki na wolnych przestrzeniach lub ich place nie są zgodne z rozporządzeniem Ministra Infrastruktury, co przyczynia się do OBLANEGO EGZAMINU NA PLACU MANEWROWYM = NAJDROŻSZY ZAKRĘT ŚWIATA = 140zl.Zastanów się do jakiej szkoły chcesz się zapisać ?! Chcesz się nauczyć jeździć i zdać a NIE ZDAWAĆ I TRACIĆ CZAS I PIENIĄDZE NA NASTĘPNY EGZAMIN.Serdecznie zapraszamy.Biuro czynne w każdy czwartek od godziny 14-19h. Egzaminy wewnętrzne odbywają się tylko w dzień otwarcia biura. Zapisy na kurs można dokonać online, e-mail przesyłając nr pesel i nr pkk. na biuro@smile.szkola.plJeśli masz pytania ?! ZADZWOŃ : 797 798 061  Pojazdy są dezynfekowane po każdym kursancie - po zakończeniu jazd. Możliwość jest odbycia szkolenia E-lerning.Badania mogą Państwo wykonać w naszym OSK w trakcie pierwszej Pomocy przedmedycznej lub bezpośrednio u lekarza blisko STACJI METRA MARYMONT po uprzednim skontaktowaniu się z OSK pod numerem telefonu 797 798 061Możliwość wykonania badań na ul. Porajów 3ACENTRUM MEDYCZNE PORAJÓWUL.Porajów 3AWarszawa 03-188tel. 500 436 500www.porajow.pl UWAGA!WSZYSCY KURSANCI w naszym OSK zdają egzaminy pojazdami, którymi się uczą bez żadnych dodatkowych opłat =  2 podejścia  do egzaminu. Każde następne podejście pojazdem OSK SMILE = 150zł. WSZYSTKIE EGZAMINY PRAKTYCZNE umawiane są w konsultacji z OSK SMILE w celu wypełnienia OŚWIADCZENIA przez OSK i WNIOSKU przez Kursanta jak również ustaleniu dostępności pojazdu i ustaleniu daty i godziny egzaminu Państwowego KURS 32h nie 30h !!!Cena kursu 2600zł, płatne jednorazowo.Cena kursu 2700zł, w ratach 0%. Płatne. - Pierwsza wpłata 700zł przy zapisaniu się na kurs. -Druga rata 700zł po odbyciu szkolenia z wykładów z Teorii. -Trzecia pozostała kwota 1300zł do wyjeżdżenia 20h z praktyki lub rozkładasz dodatkowo na 2 raty po 650zl Płatności można dokonać przelewem lub w biurze kartą lub gotówką. Brak ukrytych kosztów, podręcznik płyta z testami, dostęp do bazy egzaminacyjnej PORTAL OSK z testami IDENTYCZNYMI JAK NA Egzaminie Państwowym z teorii - w cenie kursu. Cena kursu 2700zł - rozkładamy na raty Kurs 30h + 2h gratis do każdego kursu. Każdy kurs kończy się egzaminem wewnętrznym z teorii i praktyki.UWAGA - Jeśli przyprowadzisz na kurs swojego kolegę, koleżankę, mamę, tatę, babcię, dziadka, dziewczynę kolegi, chłopaka koleżanki, przyjaciela mamy, przyjaciółkę taty, otrzymasz od nas 1h jazd GRATIS ! ....przyprowadzisz 10 osób otrzymasz 10h dodatkowo, jeśli nie będziesz chciał wykorzystać GRATISOWYCH GODZIN zwrócimy Ci Kasę ...Ile ? 100zł za każdą godzinę !Ośrodek szkolenia SMILE posiada jeden z najlepszych placów manewrowych w Warszawie do nauki jazdy.Na kursach organizowanych w naszym ośrodku zdobędziesz: solidną i rzetelną wiedzę z przepisów prawa o ruchu drogowym, z zakresu obsługi pojazdu oraz umiejętności: ◦prawidłowe wykonywanie manewrów na placu manewrowym i w ruchu ulicznym,◦ekonomiczna i bezpieczna jazda,◦udzielania pierwszej pomocy ofiarom wypadków drogowych,◦przekazujemy zadania i kryteria oceny obowiązujące na egzaminie państwowym,◦bezpieczne prowadzenie pojazdu. Jazdy odbywają się na trasach ekspresowych i Autostradach.Jeździmy po centrum Warszawy .Jeździmy do 50km w jedną stronę po trasach o podwyższonej prędkości 140km/h Zapewniamy swoim kursantom możliwość zdobycia prawa jazdy poprzez profesjonalne szkolenie teoretyczne na różnych kursach w dobrze wyposażonej sali wykładowej oraz bezstresowe i skuteczne szkolenie praktyczne z doświadczoną kadrą instruktorów nauki jazdy. Firma nasza zatrudnia wykwalifikowaną kadrę instruktorską, która charakteryzuje się wysoką kulturą osobistą, cierpliwością i dużą wiedzą psychologiczną, co zapewnia efektywne szkolenie w miłej i bezstresowej atmosferze.Podstawą prawną naszego ośrodka jest zezwolenie numer wydane przez Prezydenta Miasta Stołecznego Warszawy. Jesteśmy Ośrodkiem Szkolenia Kierowców działającym od 2009 r.

Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Sławomir Zieliński

Sławomir Zieliński

Dariusz Ściebura

Dariusz Ściebura

Grzegorz Polakowski

Grzegorz Polakowski

Katarzyna Gębska

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia

2800 zł

codziennie

ul. Podczaszyńskiego 4(Metro Słodowiec - metro stare Bielany), Wykłady również dla kursów E-LERNINGOWYCH , jeśli uznasz,że wiadomości , które zdobyłeś to za mało :) TEORIA MAJ 2021 27 Maj 17:00-19:15 29 Maj 10:00-15:15 30 Maj 10:00-15:15 14 Czerwiec I Pomoc 17:00-20:00 Teoria czerwiec 2021 I termin 10 Czerwca 17:00-19:15 12 Czerwca 10:00-15:15 13 Czerwca 10:00-15:15 14 Czerwiec I Pomoc 17:00-20:00 Teoria II termin 14 Czerwca I Pomoc 17:00-20:00 17 Czerwca 17:00-19:15 19 Czerwca 10:00-15:15 20 Czerwca 10:00-15:15

WIĘCEJ W cenie kursu: KURS PODSTAWOWY 2800 RATY
-Dostęp do bazy z wykładów, E- LEARNING Kursant samodzielnie w domu odbywa teorie.
- dostęp do testów identycznych jak na egzaminie Państwowym w WORD WARSZAWA
-Podręcznik.
-30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20) +2h gratis jazd =32h jazd
-egzamin wewnętrzny teoria i praktyka
- podstawienie pojazdu na egzamin Państwowy w cenie kursu

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Raty własne, Manualna skrzynia

3300 zł

codziennie

ul. Podczaszyńskiego 4(Metro Słodowiec - metro stare Bielany), TEORIA MAJ 2021 27 Maj 17:00-19:15 29 Maj 10:00-15:15 30 Maj 10:00-15:15 14 Czerwiec I Pomoc 17:00-20:00 Teoria czerwiec 2021 I termin 10 Czerwca 17:00-19:15 12 Czerwca 10:00-15:15 13 Czerwca 10:00-15:15 14 Czerwiec I Pomoc 17:00-20:00 Teoria II termin 14 Czerwca I Pomoc 17:00-20:00 17 Czerwca 17:00-19:15 19 Czerwca 10:00-15:15 20 Czerwca 10:00-15:15

WIĘCEJ W cenie kursu: PRZYŚPIESZONY :
KURS maxymalnie 30dni
-30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
-godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)+2h gratis =32h
-każdy egzamin wewnętrzny teoria gratis
- egzamin wewnętrzny praktyka gratis
-materiały dla kursantów, dostęp do bazy egzaminacyjnej z teorii
-Zdajesz egzamin państwowy pojazdem ,którym uczyłeś w OSK

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Raty własne, Automat

3300 zł

codziennie

ul. Podczaszyńskiego 4(Metro Słodowiec - metro stare Bielany), Wykłady dla kursantów lub E-lerning TEORIA MAJ 2021 27 Maj 17:00-19:15 29 Maj 10:00-15:15 30 Maj 10:00-15:15 14 Czerwiec I Pomoc 17:00-20:00 Teoria czerwiec 2021 I termin 10 Czerwca 17:00-19:15 12 Czerwca 10:00-15:15 13 Czerwca 10:00-15:15 14 Czerwiec I Pomoc 17:00-20:00 Teoria II termin 14 Czerwca I Pomoc 17:00-20:00 17 Czerwca 17:00-19:15 19 Czerwca 10:00-15:15 20 Czerwca 10:00-15:15

+1 inny termin
WIĘCEJ W cenie kursu podstawowym:
Skrzynia AUTOMATYCZNA- TOYOTA COROLLA GR SPORT 184KM
Kurs Przyśpieszony AUTOMATEM + 500zł.
Możliwość rozłożenia na raty 0%

-30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy) lub E-lerning
-30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)+2h gratis= 32h
-egzamin wewnętrzny teoria
-egzamin wewnętrzny praktyka
-Książka dla kursantów.
-Dostęp do bazy egzaminacyjnej identycznej jak na egzaminie Państwowym z teorii.
-Zdajesz egzamin państwowy z praktyki pojazdem, którym uczyłeś - aś, się w OSK GRATIS

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Rozszerzony, Raty własne, Manualna skrzynia

3600 zł

codziennie

ul. Podczaszyńskiego 4(Metro Słodowiec - metro stare Bielany), Dodatkowe wykłady TEORIA MAJ 2021 27 Maj 17:00-19:15 29 Maj 10:00-15:15 30 Maj 10:00-15:15 14 Czerwiec I Pomoc 17:00-20:00 Teoria czerwiec 2021 I termin 10 Czerwca 17:00-19:15 12 Czerwca 10:00-15:15 13 Czerwca 10:00-15:15 14 Czerwiec I Pomoc 17:00-20:00 Teoria II termin 14 Czerwca I Pomoc 17:00-20:00 17 Czerwca 17:00-19:15 19 Czerwca 10:00-15:15 20 Czerwca 10:00-15:15

+1 inny termin
WIĘCEJ W cenie kursu:
ROZSZERZONY.
-30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
-40 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)+2h gratis =42h
-egzamin wewnętrzny teoria
-egzamin wewnętrzny praktyka
-książka dla kursantów
-Dostęp do bazy egzaminacyjnej z teorii identycznej jak na egzaminie Państwowym
-Zdajesz egzamin państwowy z praktyki pojazdem, którym się uczyłeś GRATIS

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Raty własne, Manualna skrzynia

2700 zł

codziennie

ul. Podczaszyńskiego 4(Metro Słodowiec - metro stare Bielany), TEORIA MAJ 2021 27 Maj 17:00-19:15 29 Maj 10:00-15:15 30 Maj 10:00-15:15 14 Czerwiec I Pomoc 17:00-20:00 Teoria czerwiec 2021 I termin 10 Czerwca 17:00-19:15 12 Czerwca 10:00-15:15 13 Czerwca 10:00-15:15 14 Czerwiec I Pomoc 17:00-20:00 Teoria II termin 14 Czerwca I Pomoc 17:00-20:00 17 Czerwca 17:00-19:15 19 Czerwca 10:00-15:15 20 Czerwca 10:00-15:15

+3 inne terminy
WIĘCEJ KURS PODSTAWOWY. KAT "B"
PRZY WPŁACIE CAŁEJ KWOTY JEDNORAZOWO KOSZT 2700zł
-30 godzin lekcyjnych (po 45 min)
-30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)+2h gratis=32h.
-egzamin wewnętrzny teoria
-egzamin wewnętrzny praktyka
-Materiały dla kursantów
-Dostęp do bazy egzaminacyjnej z teorii identycznej jak na egzaminie Państwowym.
-Zdajesz pojazdem tym, którym się szkoliłeś gratis.


Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, E-learning i praktyka

Automat, Ekspresowy

3700 zł

ul. Podczaszyńskiego 4(Metro Słodowiec - metro stare Bielany)

WIĘCEJ E-lerning Kurs ATOMATYCZNA SKRZYNIA BIEGÓW KURS PRZYŚPIESZONY

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2800 zł

ul. Podczaszyńskiego 4(Metro Słodowiec - metro stare Bielany)

WIĘCEJ Kurs kat "B" AUDI A1 Sline
-30h praktyki +2h gratis =32h praktyki.
-Dostęp do bazy egzaminacyjnej testów na prawo jazdy identycznej jak na egzaminie -Państwowym w WORD WARSZAWA.
-Podręcznik.
-Podstawienie pojazdu na egzamin Państwowy gratis, zdajesz egzamin AUDI A1 Sline.

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ W naszym OSK osoby, które przychodzą z innego OSK i chcą zdawać pojazdem,którym się uczą, zobligowane są do wykupienia minimum 8h . W tych godzinach wliczone jest podstawienie auta na egzamin Państwowy ( oszczędzają państwo 150zł)
Kursanci, którzy ukończyli kurs w naszym OSK , pojazd mają w cenie szkolenia na egzamin Państwowy = 2 podejścia. Większość naszych kursantów zdaje za 1 podejściem.

cena za pakiet: 200 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Mateusz O .... ip: 213.134.170.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobra szkoła, przez covid nie było wykładu za to miałem kursy e-learningowe w domu co było bardzo wygodne. Jeździłem z Panem Sławkiem. Uśmiechnięty i bardzo pozytywnie nastawiony. Pan Grzegorz bardzo wyluzowany, zabawny. Na egzamin byłem bardzo dobrze przygotowany, nawet w dużym stresie udało się za pierwszym razem. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność
- Wadybrak
Asia Konieczna

Asia Konieczna
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy jaka mogłabym wybrać i Najlepszy instruktor Grzesiek. Bez problemu zdałam egzamin teoretyczny i praktyczny. Bardzo profesjonalne podejście do uczniów, nawet przy skrajnych błędach zachowana jest cierpliwość ze strony instruktora. Na jazdach panuje bardzo miła atmosfera, a same jazdy odbywają się bardzo dobrymi samochodami. Zdawanie kursu w tej szkole to sama przyjemność, zdecydowanie polecam wszystkim.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karolina Sokołowska

Karolina Sokołowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Moim instruktorem była Kasia. Jest to zdecydowanie instruktor z pasja, który na ulice chce wypuścić solidnych kierowców, niezagrażających życiu innych uczestników ruchu drogowego. Potrafi wytłumaczyć wszystko tak, ze nawet najbardziej oporna głowa zostanie kierowca na medal. Nie jest to instruktor, który pozwoli na powielanie błędów, potrafi też solidnie ochrzanic za bezmyślne rzeczy i dopiero w krytycznych sytuacjach wykorzystuje hamulce, aby na żywym przykładzie pokazać jak duże błędy popełniamy. Niezwykle Istotna jest dla niej dokładność, której szlifowanie pozwala na wykonanie wszystkich zadań egzaminacyjnych w sposób idealny. Jest to po prostu konkretny instruktor, który nie będzie głaskał po głowie i mówił, ze będzie dobrze, gdy kursant popełni błędy. Jazdy były tez bardzo intensywne, cwiczylismy wszystko co się da w różnych warunkach, aby była pewność, ze można nas wypuścić na egzamin i później na ulice. Tylko dzięki instruktorce Kasi moja oporna głowa i brak zdolności poskutkował zdanym egzaminem za pierwszym podejściem bez żadnych błędów, mimo że do kursu na prawo jazdy zbierałam się 7 lat.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Stradczuk

Michał Stradczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pani Kasia to najlepsza instruktorka jaką możecie dostać. Wymagająca, ale tez bardzo sympatyczna. Lepszej nie znajdziecie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Filip Nesterowicz

Filip Nesterowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Pan sławek jest swietnym instruktorem polecam 100%!!!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Karolina Szyszko

Karolina Szyszko
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy do której mogłam trafić, niesamowicie kompetentni i sympatyczni instruktorzy. Instruktor Grzegorz był dla mnie strzałem w dziesiątkę, z nim jazdy nigdy nie były nudne !!!! Polecam serdecznie każdemu, kto chce nauczyć się dobrze i pewnie jeździć, a nie ze strachem podchodzić do samochodu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Marysia Karczmarczyk

Marysia Karczmarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę jazdy Smile, a w szczególności panią Kasię, która była moją instruktorką. Jest ona bardzo pozytywną osobą, którą cechuje ogromny profesjonalizm, ale również ludzkie podejście do człowieka. Podczas jazd nauczono mnie jak faktycznie prowadzić samochód, a nie tylko jak zdać egzamin, za co jestem bardzo wdzięczna. Dzięki tak super podejściu i nauce udało mi się zdać egzamin państwowy za pierwszym razem. Dziękuję bardzo i polecam z czystym sumieniem każdemu!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kinga Rch

Kinga Rch
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Przede wszystkim - DZIĘKUJĘ ❤️ Za to, że nauczyliście mnie jeździć i być kierowcą, a nie tylko osobą za kierownicą. Wyjeździłam z Wami trochę godzin, ale było warto- dla wszelkich wskazówek, nauk, rad, poprawek, dla wszystkich złości i radości ???? Którym samochodem bym nie jeździła, to było dobrze, a dodatkowo mogłam się nauczyć prawidłowo korzystać ze sprzęgła ???? Generalnie - z czystym serduchem polecam każdemu, kto chce nauczyć się być świetnym kierowcą! ???? Tutaj wasza historia kończy się ze SMILE'em ???? P. S. I teraz w końcu mogę jechać tam, gdzie chce, a nie gdzie mi ktoś każe ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kj Lipi

Kj Lipi
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Po 8 latach od szkończenia kursu postanowiłam w końcu zrobić to prawojazdy. Zgłosiłam sie do innej auto szkoly na jazdy doszkalające ale nie staneli na wyskokosci zadania.. nie nauczyli nic bo uważam że 8 lat przerwy to bardzo dużo. Wybrałam smaili i to był najlepszy wybór jaki mogłam dokonać .trafilam na mego fajnego istruktora Grzesia, wspaniale uczy tłumaczy,ma dużo cierpliwości i jest mego wsparciem kiedy ty zaczynasz watpic w siebie pcha cie do przodu. Zawsze potafili sie dostosowac do godzin kiedy mogłam jezdzic a było to trudne. I powiem tak za 5 lat moj siostrzeniec tez bedzie u nich robił kurs

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Łukasz Skowron

Łukasz Skowron
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Dzięki jazdom doszkalającym w SMILE zdałem egzamin bez błędu po pięcioletniej przerwie w jeżdżeniu i próbach zdania egzaminu. Pani Kasia to wspaniała osoba, która ma bardzo ludzkie podejście, zaraża optymizmem i jej profesjonalizm widać w każdej sekundzie odbywanych jazd.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Natalia Kamont

Natalia Kamont
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo serdecznie polecam szkołę jazdy Smile, zdałam prawo jazdy za pierwszym razem!!! Najlepszy wybór jakiego mogłam dokonać w życiu! Pełen profesjonalizm i najwyższy poziom nauczania! Jeździłam z instruktorem Grzegorzem i z całego serca polecam każdemu! Jazdy w super atmosferze i na bardzo wysokim poziomie! Super szkoła jazdy, polecam z czystym sumieniem✋!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Ala Bilińska

Ala Bilińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę jazdy Smile i instruktorkę Panią Kasię! W tym roku pisałam maturę, dzięki wyrozumiałości i elastyczności udało mi się pogodzić naukę z kursem. Ogromnym plusem jest możliwość zdawania egzaminu samochodem którym jeździło się podczas kursu. Zdecydowanie będę polecać znajomym!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Patrycja Tomaszkiewicz

Patrycja Tomaszkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jak najbardziej polecam szkołę jazdy Smile oraz instruktora Pana Sławka-jest to instruktor z powołania który bardzo dobrze przygotuje kursanta do egzaminu państwowego. Jazdy odbywają się w przyjaznej oraz bezstresowej atmosferze. Poza bardzo dobrym przygotowaniem do egzaminu w szkole nauczane są techniki jazdy samochodem, które przydadzą się w młodemu kierowcy. Serdecznie polecam!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jakub Lebiedziński

Jakub Lebiedziński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdałem za pierwszym razem. Podczas egzaminu państwowego czułem się bardzo pewnie, ponieważ podczas jazd próbnych, jeździłem w te miejsca, gdzie egzaminator. Oprócz zdanego egzaminu za pierwszym razem, poznałem wiele technik dobrej i płynnej jazdy samochodem, które sprawiają, że jestem dorobym kierowcą. Szczególnie muszę polecić Pana Grzegorza. Miła atmosfera jazdy i naprawdę dużo rzeczy mnie nauczył o prowadzeniu samochodu. Lepiej trafić nie mogłem, super !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maks Okoński

Maks Okoński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tę szkołę jazdy. Opcja e-learningu okazała się być bardzo dobrym pomysłem. Jazdy z Panem Sławkiem przeprowadzane były w bardzo miłej atmosferze, z naciskiem na szczegóły, a także przydatne wskazówki, które sprawdzają się na egzaminie w Wordzie.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Łukasz Sołtys

Łukasz Sołtys
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miałem przyjemność podjąć się kursu w tej szkole jazdy. Z powodu obecnej pandemii skorzystałem z kursu e-learningowego. Mogłem go przeprowadzić we własnym zakresie szczególnie że jestem tegorocznym maturzystą (2021r.) było mi to bardzo na rękę. Po skończeniu kursu poszedłem na jazdy. Miałem przyjemność jeździć pod opieką Pana Sławomira. Pan Sławomir jest bardzo sympatycznym, a zarazem wymagającym instruktorem. Każdy mój błąd mi wytykał i mówił co mam poprawić. Osobiście podobało mi się to ponieważ przyjechałem się nauczyć jeździć i każdą uwagę brałem do siebie i starałem się poprawić. Było bardzo miło i wszystko lekcje były przeprowadzone w dobrej atmosferze. Potem poszedłem na kurs pierwszej pomocy i miałem okazje być na przyjemnym wykładzie. Po skończeniu jazd miałem matury więc 2 tygodnie miałem przerwę i zapisałem się na jazdy dodatkowe przed egzaminem aby przypomnieć jak się jeździ. Jestem bardzo zadowolony, udało mi się zdać za pierwszym razem i instruktorzy (Zwłaszcza Pan Sławomir) są pierwsza klasa!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Anastazja Lipko

Anastazja Lipko
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jeżeli naprawdę chcesz się nauczyć jeździć ta szkoła jest dla Ciebie!!! Po kursie nie mam żadnego strachu i spokojnie mogę wsiadać sama do swojego auta i jechać. A pod czas kursu pierwszy raz wsiadłam za kierownice i strasznie się bałam! Oraz, najważniejsze, że kurs odbywa się bez żadnego stresu, nerwów i w mega dobrej atmosferze:) Więc, serdecznie polecam!!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Weronika Zulinska

Weronika Zulinska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam Pana Grzegorza Polakowskiego z całego serca, dzięki jego profesjonaliźmie i umięjetności nauczenia każdego, kto chce być kierowcą zdałam prawko za 1 razem!! Najlepsza szkoła jazdy w Wawie! ;)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Klaudia Kaczorowska

Klaudia Kaczorowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Moją instruktorką była Pani Kasia, którą polecam z całego serca. Jazdy odbywały się w przyjemnej atmosferze i świetnie zostałam przygotowana do egzaminu państwowego, który zdałam za pierwszym podejściem!!! Jeszcze raz polecam tę szkołę a najbardziej Panią Kasię. Milion razy Pani dziękuję :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Andrzej Szewczyk

Andrzej Szewczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam Panią Kasię. Niezwykle spokojna, cierpliwa i wyrozumiała osoba. Ma fantastyczne podejście do kursantów. Jestem bardzo wdzięczny za wsparcie podczas nauki, a także w dniu egzaminu. Dzięki Pani Kasi egzamin zdany za pierwszym razem.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Janek Kocyła

Janek Kocyła
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo fajny ośrodek, z Panem Sławkiem jeździło się bardzo miło, a dzięki profesjonalnemu podejściu zdanie egzaminu za pierwszym razem nie stanowiło żadnego problemu. Na wykładach Grześka panowała bardzo pozytywna atmosfera, a wszystko istotne zostało przedstawione. Żadnych problemów z formalnościami, wszystko do dogadania bez nieprzyjemności. Pozdrawiam ! :P

Odpowiedź:

Gratulujemy ;) ŻYCZYMY szerokości na drodze, bezpiecznej prostej , jak najmniej ostrych zakrętów.
Smile

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Makarenko

Julia Makarenko
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miałam przyjemność jeździec z Katarzyną Gębską. Podejście pełne profesjonalizmu. Bardzo miło spędziłam godziny nauki. Kasia ma indywidualne podejście do każdego kursanta i jest wyrozumiała. Dla mnie to instruktorka z powołania. Egzamin zdany z pierwszego razu :)

Odpowiedź:

Gratulujemy :)
Życzymy szerokości na drodze i gumowych drzew.
Smile

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Prolejko

Michał Prolejko
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Osobiście jeździłem ze Sławomirem Zielińskim, postawa i atmosfera u Instruktora wspaniała, dużo żartów i śmiechu ale nauka i zwracanie uwagi na szczegóły i poprawę w najwyższym stopniu. Szkoła z super nastawieniem i profesjonalizmem. Do egzaminu przygotowywaliśmy się bardzo szczegółowo ale z nutką luzu dzięki czemu zdałem egzamin państwowy za pierwszym razem !

Odpowiedź:

Gratulujemy.
Całą przyjemność po naszej stronie.
P.s Dziękuje za pomoc w biurze w postawieniu systemu. Bez Ciebie egzaminy były zagrożone :) Nie ma to jak zdolny Kursant - Informatyk.
Wszystkiego dobrego od całej ekipy SMILE

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marcin B ...a ip: 83.28.241.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę. Zdałem za pierwszym razem na samochodzie szkoły, zawdzięczam to profesjonalnemu podejściu instruktorki Katarzyny Gębskiej, która wycisnęła ze mnie cały potencjał przyszłego kierowcy.

Odpowiedź:

...gratulujemy. Kasia to jednak Kasia, ma to coś, że nawet z mężczyzny zrobi prawdziwego Kierowce.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Konrad Kawicz

Konrad Kawicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Jak najlepsza ocena i podziekowania dla Pani Kasi za pomoc w przygotowaniu do egzaminu po 12 latach przerwy od ostatniego podejścia. Zdałem za 2 razem i juz pierwsze 1000km przejechane "na wlasny rachunek????" Gorąco polecam samą szkołę i Panią Kasię jako instruktorkę.

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie. Życzymy szerokości na drodze. Gratulujemy .

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ula Bzowska

Ula Bzowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdałam egzamin praktyczny za pierwszym razem po 38 godzinach jazd. Dużą zaletą tej szkoły jest możliwość zdawania samochodem, w którym się ćwiczyło. Niespodziewanym plusem był bardzo ciekawy kurs pierwszej pomocy.

Odpowiedź:

Dziękujemy. Powodzenia Ula.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Zofia Piwowar

Zofia Piwowar
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pana Sławka poleciła mi znajoma mówiąc, że z tym instruktorem zdam za pierwszym razem, i faktycznie wybór nauczyciela okazał się trafny! Pan Sławek świetnie uczy, dokładnie tłumaczy, wszystko robiliśmy do momentu, kiedy czułam się pewnie. Bardzo wspierający i miły instruktor (co ważne, również wymagający).

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Mak

Michał Mak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca zarówno szkołę jak i instruktorów, którzy znajdą sposób żeby przemówić do każdego przyszłego kierowcy :))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Bernadetta Krężlik

Bernadetta Krężlik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie polecam szkołę jazdy SMILE - szczególnie instruktora, z którym jeździłam Grzegorza. Profesjonalne podejście, bezstresowa nauka i bardzo miła atmosfera. Niewątpliwą zaletą jest możliwość zdawania egzaminu na samochodzie podstawionym przez Szkołę, na którym uczyłam się jeździć. Bardzo dziękuję za współpracę!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Aleksandra Mielnicka

Aleksandra Mielnicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam OSK SMILE! Dzięki instruktorowi (Pan Sławek) byłam przygotowana do każdego zadania na egzaminie i udało się go zdać za pierwszym razem. Dodatkowo mogłam zdawać na samochodzie, w którym jeździłam przez cały kurs, co zmniejszyło mój stres. Jestem wdzięczna szkole SMILE za takie przygotowanie!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak