Liczba odwiedzin: 84494 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Auto Szkoła LAMBO

  1459 opinii w tym 1355 zaufanych
Rezerwuj kurs
KUPON RABATOWY
-50

  • Warszawa
  • Kurs kat. B
-50PLN
2050 2000PLN
Badania lekarskie w cenie kursu
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.12.2019

Irena Pawuk

Irena Pawuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołe Lambo! Trafiłam do niej z polecenia koleżanek. Dużym plusem jest dostępność godzin , oraz możliwość jazdy z różnymi instruktorami. Atmosfera w szkole jest miła. Zdobyłam dużo umiejętności. Gorąco polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.12.2019

Waleria Petruk

Waleria Petruk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super!!!! Bardzo polecam szkołę LAMBO!!!. Już przede mną tylko egzaminy w WORD. Wszystkiego mnie nauczyli i wszystko umiem! Łatwo się umawiać na jazdy praktyczne, na spokojnie można dopasować terminy. Za każdym razem dostawałam coraz więcej niezbędnych informacji i umiejętności praktycznych. Instruktorzy profesjonalnie przygotowują do egzaminu i do jazdy w codziennym życiu i starają się pokazać z różnych stron jaka jest różnica między teorią a praktyką i dają cenne wskazówki żeby nie popełniać błędów. Żałuję że wcześniej nie zapisałam się na kurs prawa jazdy, same przyjemne wrażenia. Najważniejsze żeby nie było paniki. Więc kto jeszcze nie ma prawka to szybko się proszę zapisywać do Lambo!!!! ))))))

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.12.2019

Michał Kępka

Michał Kępka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Co prawda egzamin państwowy mam jeszcze przed sobą, ale już teraz mogę powiedzieć, że przygotowanie w szkole Lambo jest na bardzo wysokim poziomie. Pełen profesjonalizm i miła atmosfera podczas jazd, jasna polityka odnośnie umawiania, odwoływania oraz zmiany terminów. Wykłady w ramach kursu przyspieszonego z racji swojej długości mogły wydawać się nieco nudne, ale była to tylko i wyłącznie kwestia mojego wyboru. Za to pierwsza pomoc- fantastyczna. W przygotowaniu pomagają również egzaminy wewnętrzne, które pozwalają nie tylko co jakiś czas sprawdzać swoją wiedzę, ale przede wszystkim skłaniają do systematycznego uczenia się. Dużym plusem jest także test praktyczny na zasadach egzaminu państwowego odbywający się na ostatnich dwóch godzinach jazd.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

nudne wykłady

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.12.2019

Tomek Wiśniewski

Tomek Wiśniewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeśli zależy ci zarówno na czasie jak i na jakości kursu to tylko LAMBO, Jazdy praktycznie całą dobę, instruktorzy ogarnięci a cena normalna. a no i Dojazd dobry

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.12.2019

Tomek Bil

Tomek Bil
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę jazdy LAMBO ze względu na jakość jaką oferuje. Instruktorzy zawsze byli na czas, a jeśli wiedzieli, że się spóźnią to kursant zawsze był informowany. Atmosfera podczas jazd jak i kursów była wyśmienita ze względu na prowadzących. Auto szkoła LAMBO jest także usytuowana w genialnym miejscu, gdyż kursant przyswaja sobie ulice, po których później prawdopodobnie będzie jeździł na egzaminie co bardzo pomaga młodym kierowcom podczas egzaminu. podczas jazd każdy instruktor był wyrozumiały i starał się przekazać wiedzę w spokojny sposób.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.12.2019

Mikołaj Niemczykiewicz

Mikołaj Niemczykiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalna obsluga i tryb pracy. Miła atmosfera, wygodny system godzin jazd. Rzetelne wykłady, sympatyczni instruktorzy. serdecznie polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.12.2019

Eliza Kolarczyk

Eliza Kolarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę Lambo, bardzo miła atmosfera na zajęciach teoretycznych jak i również praktycznych. Instruktorzy cierpliwi, profesjonalni z przyjaznym nastawieniem do kursanta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.12.2019

Justyna Krysiak

Justyna Krysiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie szkołę Lambo, super instruktorzy, bardzo profesjonalni, centy też bardzo przystępne, jeszcze raz bardzo polecam <3 Szkołę poleciła mi moja koleżanka i nie żałuje decyzji.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

długi czas trwania kursu, problemy z umawianiem na jazdy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.12.2019

Magdalena Majewska

Magdalena Majewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam ! Przemiła atmosfera, profesjonalni instruktorzy. Szczególnie polecam Pana Radka. Człowiek uczący z pasją, podchodzi indywidualnie do każdego kursanta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.12.2019

Marysia Gabryelczyk

Marysia Gabryelczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dużym plusem jest szeroka dostępność godzin. Dodatkowo bliskość ośrodka egzaminacyjnego WORD pomaga przygotować się pod zdanie prawa jazdy za pierwszym razem. Polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.12.2019

Wiktoria Kossakowska-Wojdaszka

Wiktoria Kossakowska-Wojdaszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tę szkołę każdej zabieganej osobie - ustalanie godzin jazd przebiega bardzo płynnie, zawsze znajdzie się dostępny instruktor, co zdecydowanie pomaga w możliwie najszybszym tempie zakończyć kurs. Dodatkowo dużym atutem są instruktorzy, którzy gotowi są wesprzeć kursanta poradą i z pasją prowadzą zajęcia.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.12.2019

Konrad Nowak

Konrad Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca. Profesjonalizm oraz zaangażowanie instruktorów na plus. Zapraszam wszystkich na naukę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.12.2019

Dominik Materek

Dominik Materek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła. Ludzie bardzo mili i sympatyczni. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.12.2019

Julia Różycka

Julia Różycka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła ma bardzo dobre podejście do kursanta- jazdy można dowolnie umawiać lub prosić o jazdy z konkretnymi instruktorami. Instruktorzy są zaangażowani w lekcję, nie załatwiają własnych spraw w trakcie jazd. Zostałam nauczona dobrej techniki jazdy i pewności siebie na drodze.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

częste zmiany instruktorów

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.12.2019

Michał Stolarczyk

Michał Stolarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tą szkołę!!! Indywidualne podejście do kursantów i szeroki grafik rozkładu godzin bardzo ułatwiają szybkie ukończenie kursu.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.12.2019

Jakub Mruk

Jakub Mruk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam tę szkółkę. Bardzo miła atmosfera, dobre i łatwe w zrozumieniu zajęcia z teorii. Przez profesjonalizm i serdeczność instruktorów 30 godzin jazd minęło bardzo szybko.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.12.2019

Bartosz Zdybel

Bartosz Zdybel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tę szkołę. Trafiłem tutaj poprzez sprawdzenie rankingu oraz z polecenia znajomej. Instruktorzy tłumaczą w sposób zrozumiały oraz korygują błędy.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

częste zmiany instruktorów

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 02.12.2019

Katarzyna Frasca

Katarzyna Frasca
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem naprawdę zadowolona z jazd doszkalających, które odbyłam w szkole LAMBO u różnych isntruktorów. Daję najwyższą ocenę, ponieważ w krótkim czasie dzięki lekcjom zauważyłam u mnie znaczne postępy i w efekcie zdałam egzamin. Wprawdzie za 3 podejściem, ale biorąc pod uwagę poziom, z którego startowałam myślę, że to sukces - mój i instruktorów, którzy uczyli naprawdę dobrze i z powołaniem. Na plus: - jazdy doszkalające u różnych isntruktorów, możliwość nauczenia się różnych technik, poszerzenia wiedzy, spojrzenia inaczej na nabyte dotychczas nawyki kierowania (często błędne). Każdy instruktor zauważa co innego, i od każdego można się czegoś nowego nauczyć - strona merytoryczna szkolenia praktycznego -umiejętności przekazywane tak, aby być w stanie w przyszłości wykorzystać je w życiu, a nie tylko "pod egzamin" - łuk uczony tak, aby w przyszłości cofać i np. parkować tyłem bez lęku, nauka parkowania równoległego i innych, bardzo przydatnych, a zaniedbywanych przez inne szkoły technik - miła, profesjonalna atmosfera - instruktorzy nie załatwiają swoich spraw podczas jazd, są komunikatywni, uprzejmi i wydaje się, że lubią to, co robią Na minus: - dość sztywne zasady komunikacji i rozliczenia z biurem, czasami mała fleksyjność, szczególnie w przypadku osoby pracującej, która ma mniejszą możliwość odbycia rozmowy telefonicznej niż student czy młody człowiek - brak możliwości umawiania jazd drogą mailową, co dla osoby, która nie ma możliwości rozmowy w pracy może być uciążliwe Bardzo dziękuję z tego miejsca za naukę i życzę samych sukcesów. :-) Będę Państwa polecać innym.

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.12.2019

Cristina Lupan

Cristina Lupan
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Szkołę LAMBO z calego serca! Trafiłam tu z polecenia koleżanki z pracy i chyba nie mogłam trafić lepiej. Świetna atmosfera. Największym plusem z mojego punktu widzenia jest to, że można jeździć z różnymi instruktorami, ponieważ nabiera się większego pola wiedzy...duża elastyczność w wyborze terminów jazd; Każda jazda w tej szkole pozwala zdobyć dużo za każdym razem nowych umiejętności Instruktorzy są bardzo przyjaźni, uczą profesjonalnie, zwracają uwagę na błędy kursanta z dużą cierpliwością i zaangażowaniem w swoją pracę w szczególności polecam Pana Marcina!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.12.2019

Krzysztof Słowiński

Krzysztof Słowiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera, bardzo wygodny i elastyczny zakres godzin. Mili i profesjonalni instruktorzy. Polecam serdecznie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.11.2019

Marcin Stachura

Marcin Stachura
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ukończyłem kurs bardzo szybko i sprawnie , nauczyłem się wielu cennych rzeczy związanych z jazdą samochodem, które pomogą mi w codziennym życiu i przydadzą się na egzaminie państwowym.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.11.2019

Michał Kopacz

Michał Kopacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem polecam OSK LAMBO. Prowadzący kurs zwracali uwagę na najczęściej popełniane błędy oraz miejsca gdzie trzeba zachować szczególną ostrożność. Po ukończeniu wykładów oraz jazd, czuję się w pełni przygotowany do państwowego egzaminu. Polecam.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.11.2019

Kacper Dyrda

Kacper Dyrda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę jazdy, bardzo miła atmosfera i ciekawe wykłady.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.11.2019

Kacper Lang

Kacper Lang
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wybrałem z polecenia znajomego, również polecam dalej.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

nerwowa atmosfera, nudne wykłady

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.11.2019

Bartek Stokowiec

Bartek Stokowiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, brak ukrytych kosztów ( badania, podręcznik z płytą z testami w cenie kursu), duża dyspozycyjność terminów, instruktorzy bardzo mili, spokojni. Bardzo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.11.2019

Dawid Plaskota

Dawid Plaskota
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy z doświadczeniem, cierpliwi i z dobrym podejściem do kursanta.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.11.2019

Emilia Makarenko

Emilia Makarenko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, miła atmosfera na wykładach i na jazdach. Instruktorzy super - szczególnie polecam Pana Wojtka!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.11.2019

Ola Dąbrowska

Ola Dąbrowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła. Super podejście do kursanta, przede wszystkim zwracanie uwagi na ważne szczegóły na które zwracają uwagę egzaminatorzy co bardzo pomaga na egzaminie. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.11.2019

Grzesiek Szaraniec

Grzesiek Szaraniec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeśli miał bym wybierać jeszcze raz to tylko Lambo. Instruktorzy bardzo mili, cierpliwi, kompetentni. Wykłady w bardzo fajny sposób prowadzone (zachęcające i motywujące młodego kursanta do nauki. Różnorodność instruktorów, dzięki czemu od każdej osoby można pozyskać cenne informacje. Dużą dyspozycyjność godzin, dzięki czemu można dostosować jazdy do własnego planu dnia. W tej szkole jeździsz tylko trasami egzaminacyjnymi dzięki temu jest większe prawdopodobieństwo zdania egzaminu. Wszelkie błędy są natychmiastowo korygowane przez instruktora. Masz możliwość ponawiania manewrów, aż do momentu wykonywania ich poprawnie. W Lambo atmosfera jest jak w rodzinie :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.11.2019

Helena Muszyńska

Helena Muszyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo czytelna strona internetowa. Fajni instruktorzy. Moim zdaniem zmieniający się instruktorzy to duży plus, bo od każdego można się dowiedzieć czegoś nowego.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

problemy z umawianiem na jazdy