Liczba odwiedzin: 85597 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Auto Szkoła LAMBO

  1495 opinii w tym 1390 zaufanych
Rezerwuj kurs
KUPON RABATOWY
-50
Kurs podstawowy kat b

  • Warszawa
  • Kurs kat. B
-50PLN
2050 2000PLN
Badania lekarskie w cenie kursu
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.05.2020

Paulina Szymańska

Paulina Szymańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca i z ręką na sercu polecam szkołę jazdy - Lambo. Do zdania egzaminów przygotował mnie super instruktor pan Andrzej. Z nim jazda była świetna, super atmosfera, wiele mnie nauczył, nie krzyczał, wręcz przeciwnie dużo tłumaczył i pomagał gdy czegoś nie wiedziałam. W tej szkoloe zapewne każdy instruktor przygotuje każdego z nas do zdania egzaminów i bycia super zdolnym kierowcom.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.05.2020

Marcelina Marzec

Marcelina Marzec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo mili instruktorzy. Bezproblemowe dogadywanie się. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.05.2020

Mateusz Melaniuk

Mateusz Melaniuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tę szkołę, świetne podejście do kursanta i chęć przekazania jak największej ilości wiedzy. Mając porównanie z inną szkołą mogę śmiało powiedzieć, że nie mogłem trafić lepiej.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.05.2020

Hela Grabowska

Hela Grabowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Skończyłam kurs z teorią weekendową i jazdami, super wykłady z pierwszej pomocy- bardzo ciekawie opowiadał ratownik medyczny, tak, że łatwo zapamiętać ważne informacje. Przy ogromnej tremie związanej z pierwszą jazdą instruktor dodał mi otuchy i wdrożył mnie w tajniki jazdy samochodem. Przy miłej atmosferze skończyłam jazdy zdając egzamin wewnętrzny praktyczny za pierwszym razem! Uważam, że super sprawą jest egzamin z wewnętrznej teorii który działa jak "próbna matura" i przygotowuje do egzaminu państwowego. Zdecydowanie polecam! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.02.2020

Aleksandra Przepiórka

Aleksandra Przepiórka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę Lambo. Szczególnie Pana Wojtka - mega wyluzowany, zdystansowany facet z poczuciem humoru i ogromną wiedzą i teoretyczną i praktyczną :) Wszystko zostało załatwione bardzo szybko, mega plusem są badania lekarskie wliczone w cenę kursu. Zero stresu przy pierwszych jazdach (pierwszy raz za kierownicą). Szkoła na 6+!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.02.2020

Ania Pietrzak

Ania Pietrzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ciekawie prowadzone zajęcia teoretyczne. Podczas kursu praktycznego możliwy wybór instruktora z którym najlepiej nam się współpracuje. Serdecznie polecam szkołę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.02.2020

Zuzia Czechowska

Zuzia Czechowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę LAMBO!! Świetna atmosfera zarówno na wykładach jak i na jazdach, wiedza przekazana przez instruktorów na 6+, zapisałam się z polecenia koleżanki i nie żałuje, naprawdę warto!!!! Bardzo gorąco polecam również Pana Wojtka!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.02.2020

Jakub Stanuszek

Jakub Stanuszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Osobiście uważam, że podejście do mnie, jako kursanta, było wzorowe - perfekcyjne. Różnorodność instruktorów na samym początku jest świetną decyzją ze strony placówki Lambo, ze względu na to, że kursant ma możliwość przygotować się do tej ostatniej jazdy, jaką jest egzamin, z inną osobą niż do tej pory prowadził pojazd. Późniejsza decyzja o ewentualnym wyborze instruktora zależy tylko do niego i jeżeli ma taką potrzebę, aby kontynuować szkolenie z jednym, wybranym instruktorem to oczywiście istnieje taka możliwość. Podsumowując, to bardzo polecam szkołę jazdy Lambo. :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.02.2020

Kuba Skórkiewicz

Kuba Skórkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs fantastyczny, godziny jazd można ustawić pod siebie i nikt nie robi żadnych problemów. Miła atmosfera.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

nudne wykłady

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.02.2020

Piotrek Krasucki

Piotrek Krasucki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła w porządku, mili instruktorzy, duża dyspozycyjność godzin, szkoła pozwala w krótkim czasie ukończyć kurs.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

nudne wykłady

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.02.2020

Piotr Pawłowski

Piotr Pawłowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm. Od pierwszych wykładów do ostatniej jazdy! Polecam gorąco. Kurs kategorii B odbyty w 1 msc. Elastyczne godziny jazd. Dostosowane dla osób uczących się jak i również pracujących.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.02.2020

Monika Załoga

Monika Załoga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę LAMBO, dobre podejście do kursanta, dużo pozytywnych wskazówek, bardzo dobre przygotowanie do egzaminu i mile spędzony czas.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.02.2020

Kuba Bonus Janus

Kuba Bonus Janus
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Lambo, ponieważ instruktorzy pomogą nauczyć się prowadzić pojazd nawet ludziom co nigdy nie siedzieli za kierownica. Wykłady były bardzo ciekawe i interesujące prowadzone luźnym stylu.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.02.2020

Mateusz Kępiński

Mateusz Kępiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ciekawy kurs BHP, doświadczeni instruktorzy, z którymi można na spokojnie nauczyć się jeździć.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.02.2020

Jakub Miros

Jakub Miros
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs w szkole Lambo zostl polecony mi przez dwojke przyjaciol. Wyklady udalo sie ukonczyc w bardzo sprawnie w dodatku kurs z pierwszej pomocy byl prowadzony przez przemila i wesola osobe, ktorej wyklad na pewno bylo dzieki takiej postawie latwiej zapamietac. Jazdy zawsze bylem w stanie umowic w sposob podpasowany do swojego grafiku, co bylo dla mnie duzym ulatwieniem. Szczegolnie dobrze zapamietalem jazdy z panem Andrzejem. Jazdy byly prowadzone przez rozne osoby, dzieki czemu moglem duzo wiecej wyciagnac od tych osob wiedzy, nizeli od jednego prowadzacego. Nie spotkalem sie z zadnymi duzymi zastrzeniami, dlatego polecam wszystkim niepewnym osobom wziecie udzialu w kursie wlasnie tutaj.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.02.2020

Kacper Miciałkiewicz

Kacper Miciałkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tą szkołę jazdy, bardzo mili i pomocni instruktorzy, krótki czas robienia całego kursu (U mnie zajęło to troszkę ponad 2 tygodnie) a efekty są bardzo widoczne. Wszyscy byli bardzo pomocni i wyrozumiali, krótko mówiąc szkoła na najwyższym poziomie a osoby pracujące tam maja fachowe i przyjazne podejście do wszystkich kursantów.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.02.2020

Andrei Bykau

Andrei Bykau
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkoły Lambo! dobra atmosfera, ciekawe wykłady, profesjonalizm instruktorów, wygodny i elastyczny godziny wkładów i jazd!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.02.2020

Łukasz Grabowski

Łukasz Grabowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę LAMBO. Bardzo pozytywni instruktorzy z którymi można się w każdej kwestii dogadać zwłaszcza polecam instruktorkę panią Kingę. Przyjaźnie nastawieni.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.02.2020

Ewa Gontarz

Ewa Gontarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam ośrodek szkoleniowy Lambo jest bardzo profesjonalną szkołą, podejście do kursanta jest bardzo pozytywne, jeździłam z wieloma instruktorami i każdy nauczył mnie czegoś ważnego. Jest możliwość dostosowania godzin jazd do swojej dyspozycji.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.02.2020

Mateusz Baran

Mateusz Baran
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam jako młody początkujacy kierowca wam tą szkołę bo można bardzo wiele się dowiedzieć i nauczyć podczas jazd i wykładów .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.02.2020

Beata Kęsy

Beata Kęsy
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła przyjazna osobą nie mającym żadnego doświadczenia .Cierpliwość instruktorów jest na najwyższym poziomie .Szkoła godna polecenia dla młodych osób a także dla starszych ...Będę polecać naukę w tej szkole ....

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 31.01.2020

Renata Pacholec

Renata Pacholec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkole Lambo z całego serca. Zarówno teoria jak i praktyka przebiegła bardzo sprawnie. Szczególnie polecam jazdy z Panem Andrzejem bardzo profesjonalne podejście do kursanta. Jazdy przebiegały w miłej atmosferze, dzięki Panu Andrzejowi i jego cennym wskazówkom zdałam egzamin.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 31.01.2020

Lidka Łozowska

Lidka Łozowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo Polecam Szkołę "Lambo". Jest duża możliwość doboru godzin i instruktorów. Można jeździć z jednym wybranym instruktorem. Trafiłam do szkoły z polecenia rodziny i jestem bardzo zadowolona. Polecam panią Kingę!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.01.2020

Oliwia Walica

Oliwia Walica
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam szkole jazdy LAMBO. Ciekawe wykłady, rzetelna pierwsza pomoc, ale najlepsza cześć kursu to zajęcia praktyczne. Jazdy odbywają się różnymi instruktorami, co jest dużym plusem. Szczególnie polecam panią Kingę i pana Andrzeja, instruktorzy z powołania. Udzielają cennych wskazówek nie tylko na egzamin, ale również na przyszłość.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.01.2020

Natalia Kraśkiewicz

Natalia Kraśkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jak najbardziej na plus. Instruktorzy mają bardzo dobre podejście i cierpliwość do kursantów. Teoria weekendowa super sprawa- szybko w 2 tygodnie + przeprowadzona w miły sposób. Nie mam żadnych zastrzeżeń, polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.01.2020

Wiktor Pelka

Wiktor Pelka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła! Świetni instruktorzy długie ale dobre wykłady oraz bardzo miła atmosfera.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

problemy z umawianiem na jazdy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.01.2020

Paweł Chotkiewicz

Paweł Chotkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.01.2020

Magda Rafalska

Magda Rafalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona ze szkoły. Zaletą była zmiana instruktora co kilka godzin, a każdy zwracał uwagę na coś innego.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.01.2020

Sebastian Prg

Sebastian Prg
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę LAMBO. Profesjonalne przygotowanie do egzaminu , cierpliwi instruktorzy. Fantastyczne wykłady z pierwszej pomocy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.01.2020

Bartek Zając

Bartek Zając
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super podejście do kursanta, mili instruktorzy do pogadania i merytorycznego przygotowania. polecam !!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak