Liczba odwiedzin: 82494 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Auto Szkoła LAMBO

  1406 opinii w tym 1303 zaufane
Rezerwuj kurs
KUPON RABATOWY
-50
  • Warszawa
  • Kurs kat. B
-50PLN
1900 1850PLN
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.10.2019

Michał Bartoszek

Michał Bartoszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo przyjemna atmosfera, ciekawe wykłady z ciekawymi anegdotkami. Serdecznie polecam. :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.10.2019

Krzysztof Wiśniowski

Krzysztof Wiśniowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolony ze szkoły LAMBO. Panuje tu świetna atmosfera, instruktorzy są bardzo przyjaźni, uczą profesjonalnie i zwracają uwagę na błędy kursanta. Każda jazda w tej szkole pozwala zdobyć dużo za każdym razem nowych umiejętności. Każdy instruktor zwraca uwagę na trochę inne rzeczy, a szkoła gwarantuje ich bardzo wielu. Serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.10.2019

Michał Krawczyk

Michał Krawczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo ciekawe i śmieszne wykłady teoretyczne. Przyjemny wykładowca. Jeżeli chodzi no jazdy to sympatyczni instruktorzy z profesjonalnym i koleżeńskim podejściem do kursanta :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.10.2019

Karolina Chałupczak

Karolina Chałupczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam, miła atmosfera, profesjonalni instruktorzy. Można się wszystkiego nauczyć i pokonać swoje lęki związane z prowadzeniem samochodu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.09.2019

Konrad Rybicki

Konrad Rybicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna atmosfera! Przeważająco mili i cierpliwy instruktorzy, tłumaczą bardzo dobrze, zarówno jak ciekawie. Można z nimi poćwiczyć wszystkie manewry. U większości podejście z powołania.Elastyczne godziny. Ogólnie rzecz biorąc, bardzo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.09.2019

Weronika Ługowska

Weronika Ługowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy, polecam wszystkim zainteresowanym. W szczególności pana instruktora Andrzeja i panią Kingę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.09.2019

Michał Dąbrowski

Michał Dąbrowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła została polecona przez bliskie mi osoby. Nie żałuje, że tu przyszedłem. Instruktorzy, którzy bez problemu pomagali w chwilach gdy nie było się czegoś pewnym.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.09.2019

Martyna Szczepańska

Martyna Szczepańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę Lambo bez żadnych problemów. Instruktorzy profesjonalni z dużą cierpliwością i zaangażowaniem w swoją pracę w szczególności polecam Pana Darka. Jeśli chodzi o kontakt w biurze wszystko sprawnie jest załatwiane można ustalić sobie dogodny termin jazd.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.09.2019

Sara Radakovič

Sara Radakovič
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo mila atmosfera na jazdach jak i w biurze, instruktorzy niesamowicie cierpliwi (zwlaszcza Pan Darek), przystępna umiejętność przekazywania wiedzy nawet dla laików. Dobre jest to, że można jeździć z różnymi instruktorami, ponieważ nabiera się większego pola wiedzy. Bardzo bardzo polecam dla każdego!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.09.2019

Weronika Jabłońska

Weronika Jabłońska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalne podejście do kursanta. Świetnie przekazana wiedza, wszystko tłumaczone na spokojnie, jak trzeba to i po kilka razy. Przyjemna, bezstresowa atmosfera. Problemy na drodze są wyjaśniane na kilka różnych sposobów. Bardzo polecam Pana Andrzeja i Panią Kingę! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.09.2019

Jan Czernikowski

Jan Czernikowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.09.2019

Alicja Zioło

Alicja Zioło
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, dobra szkoła, ciekawe wykłady, jednak problemy z terminami.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, punktualność

Minusy

problemy z umawianiem na jazdy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.09.2019

Kasia Rylska

Kasia Rylska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam tę szkołę. Wspaniali instruktorzy i przyjazna atmosfera. Jeżeli zastanawiają się Państwo nad wyborem szkoły to zdecydowanie polecam wybrać SZKOŁĘ LAMBO.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.09.2019

Julia Janiszewska

Julia Janiszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam Lambo, super instruktorzy, duża elastyczność w wyborze terminów jazd, bardzo ciekawe wykłady z teorii oraz pierwszej pomocy. Polecam ! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.09.2019

Krzysztof Dzedzej

Krzysztof Dzedzej
Opinia zweryfikowana przez Facebook

fachowy instruktarz ,doświadczeni i kompetentni instruktorzy, serdecznie polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.09.2019

Zuzanna Jabłońska

Zuzanna Jabłońska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo przyjemna szkoła jazdy, bardzo mili instruktorzy i pracownicy,. dużo się nauczyłam, polecam wszystkim.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.09.2019

Oliwka Śmiechowicz

Oliwka Śmiechowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, bardzo miła atmosfera, profesjonalni wykładowcy i instruktorzy. Szybko nauczyłam się jazdy samochodem, co mi sprawia teraz ogromną przyjemność :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.09.2019

Anna Lipiec

Anna Lipiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam Lambo! Pełen profesjonalizm, elastyczne godziny (czasem z dnia na dzień nawet, bez problemów też z odwoływaniem w razie problemu). Jazdy z różnymi instruktorami, co jest dużym plusem, bo każdy uczy czegoś innego i w inny sposób. Gdybym miała wybierać szkołę jeszcze raz, to na pewno znowu wybrałabym Lambo :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.09.2019

Weronika Szawiel

Weronika Szawiel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

świetna atmosfera i instruktorzy. Polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.09.2019

Maciek Boruc

Maciek Boruc
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Uczyło mnie wielu instruktorów i każdy z nich przekazywał mi inne wskazówki.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.09.2019

Agata Maciejewska

Agata Maciejewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę LAMBO, bardzo dobrze przygotowane i poprowadzone wykłady, profesjonalne podejście do kursanta, przemili instruktorzy, fachowe przygotowanie do egzaminu państwowego. Generalnie nic dodać nic ująć :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.08.2019

Мариам Кочарян

Мариам Кочарян
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Byłam kursantką w szkole "Lambo". Jestem bardzo zadowolona,instruktorzy są bardzo mili i wyrozumiali. Profesjonalne przygotowanie do egzaminu państwowego.Polecam wszystkim,którzy chcą zdobyć prawko.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

nudne wykłady

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.08.2019

Sandra Piętka

Sandra Piętka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona ze szkoły jazdy. Instruktorzy mają bardzo dobre podejście do kursantów. Bardzo polecam pana Andrzeja, pana Darka i pana Marcina.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.08.2019

Jakub Matysiak

Jakub Matysiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera. Elastyczność w doborze terminów jazd. Profesjonalne podejście instruktorów do kursanta. Ciekawie przeprowadzone wykłady z pierwszej pomocy. Polecam serdecznie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.08.2019

Mateusz Łoboda

Mateusz Łoboda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę Lambo ,ze strony profesjonalizmu i indywidualnego podejścia do kursanta <3

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.08.2019

Weronika Dmoch

Weronika Dmoch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę, super instruktorzy, miła atmosfera, łatwość dopasowania godzin jazd, jestem bardzo zadowolona :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.08.2019

Paulina Korzembska

Paulina Korzembska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkołę Lambo. Ciekawe wykłady urozmaicone historiami z życia, dzięki czemu łatwiej przyswoić sobie teorię. Jazdy odbyły się bez problemu, zawsze na czas i w miłej atmosferze. Instruktorzy zawsze precyzyjnie wyjaśniają, co pozwala na pewniejszą jazdę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.08.2019

Mateusz Jaworski

Mateusz Jaworski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkołę jazdy LAMBO mogę polecić z czystym sumieniem. Miła, kompetentna obsługa w biurze, fachowi instruktorzy. Plusem moim zdaniem jest to, że jazdy można odbywać z różnymi instruktorami- każdy podzieli się innymi, cennymi uwagami. Polecam zwłaszcza Pana Ryszarda- cierpliwy, opanowany, wprowadzający dobrą atmosferę podczas jazd.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.08.2019

Monika Maj

Monika Maj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła z profesjonalnym podejściem.Miła i uprzejma obsługa biura.Instruktorzy z dużą wiedzą oraz pomocną dłonią .Polecam!

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.08.2019

Martyna Szczepanik

Martyna Szczepanik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cały kurs prawa jazdy oceniam znakomicie! Profesjonalne przygotowanie przez instruktorów, bardzo elastyczne terminy jazd - każdy znajdzie coś dla siebie o dowolnej porze. Co więcej możliwość opłat w ratach dopasowanych do potrzeb. Bardzo polecam LAMBO, znakomita szkoła jazdy :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak