Liczba odwiedzin: 81965 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Auto Szkoła LAMBO

  1363 opinie w tym 1262 zaufane
Rezerwuj kurs
KUPON RABATOWY
-50
  • Warszawa
  • Kurs kat. B
-50PLN
1900 1850PLN
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.03.2017

Marcelina Lech

Marcelina Lech
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Uważam, że wybrana przeze mnie szkoła jazdy była strzałem w dziesiątkę, pełen profesjonalizm, nie mogłabym być bardziej przygotowana do egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.03.2017

Janek Kunicki

Janek Kunicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia, atmosfera na jazdach jest wyśmienita, nie mam żadnych zastrzeżeń.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.03.2017

Jarek Mlekicki

Jarek Mlekicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera. Dobra nauka instruktorów. Przyjazne godziny jazd.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.03.2017

Piotr Branafik

Piotr Branafik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zajęcia teoretyczne przebiegły w miłej i sympatycznej atmosferze, instruktorzy z poczuciuem humoru i profesjonalizmem wyjaśniali zagadnienie dot prawa jazdy. Polecam wszystkim, miła bezstresową naukę jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.03.2017

Violka Karina

Violka Karina
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła i przyjazna atmosfera :) instruktorzy podchodzą do nauki z profesjonalizmem i co najważniejsze nie stresują. Osobiście bardzo polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.03.2017

Mateusz Włudarski

Mateusz Włudarski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kontakt z kursantem stoi na bardzo wysokim poziomie. Instruktorzy bardzo mili oraz zwracający uwagę na drobne szczegóły, które mogą przydać się w przyszłej jeździe samochodem. Bardzo polecam tą szkołę jazdy!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.03.2017

Justyna Gierłachowska

Justyna Gierłachowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia. Miła atmosfera , profesjonalni instruktorzy, elastyczne godziny jazd i wykładów.. :-)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.03.2017

Piotr Zająkała

Piotr Zająkała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem zadowolony z kursu POLECAM!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.02.2017

Marcin Marcinek

Marcin Marcinek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam szkołę jazdy Lambo. Polecam jazdy z Panem Wojtkiem, instruktor z powołania

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.02.2017

Aleksandra Adamczyk

Aleksandra Adamczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Atmosfera w szkole jazdy LAMBO jest bardzo pozytywna, przyjazna. Wszystkie formalności zostały dopełnione bez najmniejszego problemu. Ze strony instruktorów nie czułam żadnego nacisku. Jestem zadowolona i z chęcią zapisałabym się n kurs drugi raz.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.02.2017

Maciek Ryś

Maciek Ryś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, miła atmosfera, ciekawe wykłady i profesjonalni instruktorzy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.02.2017

Bartek Walaszczyk

Bartek Walaszczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam OSK LAMBO! Jestem z tej szkoły bardzo zadowolona. Luźna atmosfera a przede wszystkim profesjonalne i indywidualne podejście do każdego z Kursantów. W szczególności u pana Irka :) POLECAM!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.02.2017

Dominika Potocka

Dominika Potocka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo cierpliwi instruktorzy, jeździłam z kilkoma i każdy z nich wniósł coś innego do mojej nauki. Pan od pierwszej pomocy- genialny :) nie dość że ciekawie to i wesoło. Dużo informacji zostaje w głowie. Z czystym sumieniem polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.02.2017

Kinga Biedrzycka

Kinga Biedrzycka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona z kursu, z niecierpliwością czekam na egzamin. Osobiście z instruktorów najbardziej do gustu przypadł mi Pan Irek. pełen profesjonalizm, a przede wszystkim spokój i cierpliwość, co w tym zawodzie jest najistotniejsze. Polecam..

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.02.2017

Tomasz Gajewski

Tomasz Gajewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Oceniam przebieg kursu pozytywnie , podejście instruktorów równie , wykłady teoretycznie przebiegły w miarę ciekawie , bardzo serdecznie polecam instruktora pana Michała.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

częste zmiany instruktorów

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.02.2017

Kuba Krawczyk

Kuba Krawczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

jestem zadowolony, szkoła godna npolecenia

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.02.2017

Jakub Samsel

Jakub Samsel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam tą szkołę, bardzo przyjemna atmosfera i profesjonalni instruktorzy. Kurs odbył się szybko, i bez żadnych problemów

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.02.2017

Julka Nowak

Julka Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mam bardzo miłego, wyrozumiałego instruktora, jazdy można ustawić według preferencji czasowych, bardzo miła obsługa, polecam wszystkim.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.02.2017

Jakub Kozłowski

Jakub Kozłowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyjazna atmosfera, dodatkowe informacje "z życia" instruktora, zdrowe podejście do nauki ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

instruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.02.2017

Damian Bechta

Damian Bechta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy bardzo dobra. Bardzo miła atmosfera i dogodne godziny jazd i teorii.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.02.2017

Baša Stryjecka

Baša Stryjecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam tę szkolę jazdy! Kurs od poczatku do końca przebiega w miłej atmosferze, instruktozy ndywidualnie podchodzą do każdego i widać że uwielbiaja swoja prace, po takich kursach egzamin nie może sie nie udać :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.02.2017

Kasia Domańska

Kasia Domańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalna szkoła. Kurs w dobrej cenie i żadnych dopłat za badania czy podręczniki. Instruktorzy cierpliwi i z powołania. Nawet blondynkę nauczyli jeździć! Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.02.2017

Phương Chi Đỗ

Phương Chi Đỗ
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo szkołę , bardzo dobrzy instruktorzy , świetna atmosfera dużo można wynieść z jazd .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.02.2017

Zuza Głodowska

Zuza Głodowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę LAMBO, ponieważ panuje bardzo miła atmosfera, każdy z instruktorów wiele mnie nauczył, a także miałam możliwość rozwijania swoich umiejętności w miłym towarzystwie. Szkoła kształci w odpowiedni sposób, jestem bardzo zadowolona z kursu, który tutaj się odbył i polecam szkołę LAMBO każdej osobie, chcącej nauczyć się jeździć poprawnie samochodem, a także poprawnie zrozumieć teorie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.02.2017

Agata Witan

Agata Witan
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Podejście do kursanta jest świetne, przede wszystkim indywidualne. Poza tym, niezaprzeczalną zaletą jest odbywanie jazd z rożnymi instruktorami- każdy zwraca uwagę na co innego, przez co można czuć się jeszcze bardziej przygotowanym do egzaminu. Każdy z instruktorów z którymi jeździłam byli przesympatyczni i jazdy odbywały się w miłej a czasem nawet zabawnej atmosferze.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.02.2017

Izabela Szurpa-Nowak

Izabela Szurpa-Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę Lambo. Jestem bardzo zadowolona z przebytego kursu. Mogę polecić Pana Darka gdyż dzięki jego wspaniałemu spokojowi nauczyłam się prowadzić samochód. Przynajmniej tak mi się wydaję..Wszystkim polecam-zaczynałam od zera. Powodzenia.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.02.2017

Oliwia Szelachowska

Oliwia Szelachowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam gorąco szkołę LAMBO. Świetna atmosfera, zawsze chętni do pomocy instruktorzy oraz pracownicy stacjonarni. Instruktorzy ,, z powołania" :D Gorąco polecam p.Wojtka, p.Piotrka i p.Darka :D

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.02.2017

Kaytek Lech

Kaytek Lech
Opinia zweryfikowana przez Facebook

z czystym sumieniem mogę polecić tę szkołę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.02.2017

Monika Krupa

Monika Krupa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła podchodzi do każdego indywidualnie i z uśmiechem na twarzy, a do tego po odbyciu całego kursu mimo że nigdy wcześniej nie siedziałam za kółkiem mam wrażenie że naprawdę umiem jeździć więc tę szkołę poleciłabym każdemu!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.02.2017

Kamil Jarząbek

Kamil Jarząbek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła bardzo profesjonalnie podchodzi do kursantów. Instruktorzy na piątkę. Kurs teoretyczny prowadzony w fantastycznej atmosferze bardzo profesjonalnie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak