Auto Szkoła LAMBO

 1623 opinie w tym 1517 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Auto Szkoła LAMBO
ul. Radarowa 28 (przy WORD Radarowa) OKĘCIE, OCHOTA, MOKOTÓW
02-137 Warszawa

Kontakt

Opis

Chcesz rozpocząć naukę jazdy i poszukujesz rzetelnego ośrodka szkolenia w Warszawie?
Zastanawiasz się nad wyborem instruktora, który będzie profesjonalnym dydaktykiem?

Zapraszamy do zapoznania się z ofertą naszej szkoły jazdy.

Naszym nadrzędnym celem jest stworzenie dla Kursantów komfortowej i bezstresowej atmosfery nauki jazdy, złożonej z części teoretycznej oraz praktycznej. W naszej pracy stawiamy na profesjonalizm oraz skuteczność. W tym celu stosujemy sprawdzone metody dydaktyczne oraz stawiamy na ciągły rozwój naszych instruktorów, aby wiedza przez nich przekazywana była w pełni zaktualizowana i merytoryczna.

Wiemy, że egzamin państwowy na prawo jazdy jest jednym z najbardziej stresujących egzaminów w życiu. Dokładamy wszelkich starań, aby zminimalizować stres za kierownicą. Solidne przygotowanie teoretyczne oraz praktyczne, składają się na pewną oraz bezpieczną jazdę. Mając to na uwadze, chcemy naszych Kursantów jak najlepiej przygotować do egzaminu państwowego. W tym celu, ćwiczymy na wszystkich najważniejszych trasach egzaminacyjnych (i nie tylko) w Warszawie oraz przygotowujemy przyszłych uczestników ruchu drogowego na nietypowe sytuacje, pokazując jak sobie z nimi radzić.

Prawo jazdy to dokument niezwykle ważny. Umożliwia szybkie przemieszczanie się samochodem, uniezależnia od komunikacji miejskiej i krajowej. Należy pamiętać, że najważniejsze jest sprawne i bezpieczne uczestnictwo w ruchu drogowym, dlatego wybranie ośrodka szkolenia nie może być przypadkowe.

Atuty OSK LAMBO :
- cierpliwi z wysoką kulturą osobistą oraz dużą wiedzą psychologiczną instruktorzy (możliwość wyboru instruktora na każdym etapie szkolenia)
- bardzo wysoka zdawalność (większość naszych Kursantów zdaje egzamin za pierwszym podejściem)
- mieścimy się dokładnie naprzeciwko ośrodka egzaminacyjnego WORD Radarowa
- posiadamy tuż obok pełnowymiarowy oraz oświetlony plac manewrowy z sześcioma „łukami” i możliwością ćwiczenia ruszania na wzniesieniu
- jeździmy nowymi samochodami Hyundai i20 w wersji egzaminacyjnej
- zapłata za kurs możliwa jest w nieoprocentowanych ratach
- w cenie kursu brak ukrytych kosztów, podana kwota za kurs jest ceną całkowitą za szkolenie i zawiera :
» komplet materiałów dydaktycznych (podręcznik, płyta CD z nauką oraz testami, dostęp on-line do testów)
» badania lekarskie (odbywają się na miejscu)
» szkolenie z pierwszej pomocy prowadzone przez grupę ratowniczą
» wykłady z przepisów ruchu drogowego (min 30h lekcyjnych), nieograniczona możliwość uczęszczania na wykłady w trakcie kursu
» zajęcia praktyczne (30h zegarowych) ustalane indywidualnie wg potrzeb Kursanta, siedem dni w tygodniu w godz. 6-23
» egzaminy wewnętrzne z teorii i praktyki

Sprawdź naszą propozycję i zapisz się już dziś!
Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Raty własne, Manualna skrzynia

2800 zł

3000 zł

codziennie

ul. Radarowa 28 (przy WORD Radarowa) OKĘCIE, OCHOTA, MOKOTÓW

+2 inne terminy
WIĘCEJ Kurs KAT. B ( Hyundai i20 wersja egzaminacyjna )
W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
pierwszy egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
badania lekarskie
materiały dla kursantów

kat. B, Wykłady i praktyka

Indywidualny, Raty własne, Weekendowy, Popołudniowy, Wieczorowy, Poranny, Manualna skrzynia

3650 zł

ul. Radarowa 28 (przy WORD Radarowa) OKĘCIE, OCHOTA, MOKOTÓW

WIĘCEJ Kurs KAT. B indywidualny ( Hyundai i20 wersja egzaminacyjna )
Kursant ustala indywidualnie z wykładowcą godziny swoich zajęć z teorii.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
pierwszy egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
badania lekarskie
materiały dla kursantów


kat. B, Wykłady i praktyka

Rozszerzony, Raty własne, Manualna skrzynia, Weekendowy, Popołudniowy, Wieczorowy, Poranny

3900 zł

ul. Radarowa 28 (przy WORD Radarowa) OKĘCIE, OCHOTA, MOKOTÓW

WIĘCEJ Kurs KAT. B rozszerzony ( Hyundai i20 wersja egzaminacyjna )
Kurs zawiera 10 godzin jazd dodatkowych

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
40 godzin (po 60 min) jazd (Hyunday I20)
pierwszy egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
badania lekarskie
materiały dla kursantów

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat, Raty własne, Weekendowy, Popołudniowy, Wieczorowy, Poranny

3300 zł

ul. Radarowa 28 (przy WORD Radarowa) OKĘCIE, OCHOTA, MOKOTÓW

WIĘCEJ Kurs KAT. B AUTOMAT ( Hyundai IONIQ Hybrid ):
Kursy :
W cenie każdego kursu oferujemy:
- 30 godz. zajęć teoretycznych
- 30 godz. zajęć praktycznych
- badania lekarskie
- materiały szkoleniowe
- egzaminy wewnętrzne

kat. B, Wykłady i praktyka

J.Angielski, Raty własne, Manualna skrzynia, Weekendowy, Popołudniowy, Wieczorowy, Poranny

3400 zł

ul. Radarowa 28 (przy WORD Radarowa) OKĘCIE, OCHOTA, MOKOTÓW

WIĘCEJ Kurs KAT. B w języku angielskim ( Hyundai i20 wersja egzaminacyjna )

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ Pakiety 10h - 950 zł (jednorazowa płatność, brak możliwości rozłożenia na raty)

cena za pakiet: 100 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Maria Struzik

Maria Struzik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.05.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkole lambo. Super atmosfera, każdy jest kochany i pomogą w potrzebie. Jak się wchodzi do lambo można poczuć ze jest to jedna wielka rodzina. Pierwsza pomoc jest prowadzona z prawdziwym ratownikiem dzięki czemu można się wiele nauczyć

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maciek Gozdalik

Maciek Gozdalik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.05.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo mili instruktorzy, bardzo profesjonalne podejście do kursantów. Polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jola Gozdalik

Jola Gozdalik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.05.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu, super instruktorzy i organizacja. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Katarzyna Nagiel

Katarzyna Nagiel
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna atmosfera, profesjonalne podejście do kursantów. Szczerze polecam Pana Darka T. dusza człowiek i profesjonalista w swojej dziedzinie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jakub Płonka

Jakub Płonka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przyjazna atmosfera, mili instruktorzy.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kuba Sąpór

Kuba Sąpór
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę Lambo, szczególnie pana Andrzeja :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Taradejna

Mateusz Taradejna
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z polecenia trafiłem na tą szkołę i nie żałuję, wykłady prowadzone ciekawie, kurs pierwszej pomocy również. Na egzaminie wewnętrznym czułem taki sam profesjonalizm ze strony szkoły jak na egzaminie państwowym w WORDzie. Zdane za 1 razem:) Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Hela Pilecka

Hela Pilecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super instruktorzy, rodzinna atmosfera, bardzo profesjonalne podejście do kursanta. Polecam z całego serca!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kuba Stepnowski

Kuba Stepnowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo zadowolony. Polecam Pana Andrzeja jako instruktora.

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jonatan Witecki

Jonatan Witecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera podczas jazd, dzięki jazdom z różnymi instruktorami można podszkolić się w każdej strefie.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Jula Staszczyszyn

Jula Staszczyszyn
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, instruktorzy pomocni i mili, okazuje się, że jazda może być łatwa i przyjemna :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karolina Średzińska

Karolina Średzińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem bardzo zadowolona z kursu.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność
- Wadybrak
Arkadiusz Marjański

Arkadiusz Marjański
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła warta polecenia. Na duży plus możliwość wyboru instruktorów, z którymi odbywa się jazdy, dzięki temu można dowiedzieć się różnych spostrzeżeń na temat jazdy oraz poznać różne metody, techniki. Większość instruktorów jest naprawdę miła i pomocna, szczególnie Pani Kinga oraz wyższy Pan Darek. Zdecydowanie, warto wybrać tę szkoł

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Gabrysia Wawrynkiewicz

Gabrysia Wawrynkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mam bardzo dobre doświadczenia związane z auto szkołą LAMBO. Wiedza jest przekazywana rzetelnie, a kursant nie jest pozostawiany sam sobie. Na duży plus jazdy z różnymi instruktorami, dzięki czemu można dowiedzieć się nowych rzeczy i zyskać dodatkowe doświadczenie w prowadzeniu samochodu.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kuba Gnioska

Kuba Gnioska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera można powiedzieć, że nawet rodzinna. Instruktorzy bardzo cierpliwi, mili. Bardzo polecam tą szkole! ????

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jan Tomaszewski

Jan Tomaszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła bardzo dobra w biurze bez problemu umuwisz się na dowolny termin, instruktorzy uczą prawidłowo jeździć, bez problemu dopytasz się na każdy temat odnośnie egzaminu.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Sarnecki

Michał Sarnecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę Lambo bardzo fajna organizacja zajęć i miła atmosfera na jazdach instruktorzy z dużą cierpliwością i dobrym podejściem do kursanta.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Żurawski

Michał Żurawski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Trafiłem do Lambo z polecenia znajomych i również polecam. Bardzo dobre podejście do kursanta. Dobra atmosfera, mili instruktorzy oraz personel Lambo.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Krzysiek Pilipiuk

Krzysiek Pilipiuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem bardzo zadowolony z kursu na ,który trafiłem z polecenia siostry. Przyjemna atmosfera, i nie ma problemu w znalezieniu odpowiednich terminów.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Katarzyna Augustynowicz

Katarzyna Augustynowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Do Lambo trafiłam z polecenia koleżanki i również polecam. Wykłady prowadzone ciekawie. Brak problemów z umówieniem jazd w dogodnym terminie, a same jazdy przebiegają w przyjemnej atmosferze.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Paulina Pólkowska

Paulina Pólkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie. Jazdy z Andrzejem i Panem Wojtkiem zdecydowanie najlepsze. Egzamin wewnętrzny praktyczny zdany za pierwszym razem.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Hanna Czeremużyńska

Hanna Czeremużyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam, fantastyczna atmosfera, duża różnorodność instruktorów i samochodów, zdecydowanie wszyscy instruktorzy z powołania, którzy sprawiali, ze te dwie godziny jazd były najlepszymi w ciągu całego dnia i ze zniecierpliwieniem wyczekiwałam kolejnych!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Janek Dominik

Janek Dominik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam,ciekawym aspektem jest to ze jest duża różnorodność instruktorów co dla mnie jest wielkim plusem.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marcel Okólski

Marcel Okólski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam. Wszystko poszło bardzo sprawnie i w dobrej atmosferze, instruktorzy z powołania zawsze pomocni.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bartek Kowalski

Bartek Kowalski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę. Bardzo mili i pomocni instruktorzy. Najbardziej polecam jazdy z panem Wojtkiem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Gabriela W-m

Gabriela W-m
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam! Super instruktorzy oraz osoby pracujące w biurze. Na pewno wróciłabym drugi raz.

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Juliusz Hryniewiecki

Juliusz Hryniewiecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła naprawdę mega fajna. Podejście instruktorów bardzo przyjazne, widać że chcą oni nauczyć. Jak dla mnie bardzo dużą zaletą jest występująca rotacja instruktorów na jazdach. Pozwala to z wielu perspektyw rozumieć popełniane błędy i lepiej doskonalić technikę jazdy. Polecam gorąco.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Nadia Głowacka

Nadia Głowacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super Zespół!!! Atmosfera bardzo przyjazna, profesjonaliści z poczuciem humoru. Na każdym etapie bez zarzutu. Polecam Panią Kingę I Pana Darka T. Pani Kinga jest cudowna a Pan Darek jest Aniołem .Dziękuję Wam bardzo za naukę, i życzliwość. Jazdy odbywały się w spokoju,,"na luzie",ale też wymagają kiedy trzeba. Bardzo miły Pan w biurze,żadnego problemu z przesunięciem terminu . Jestem pod wielkim wrażeniem zachowania Szefa Lambo. Nie jeździłam z tym Panem ale zawsze przywitał się i zażartował. Lambo jest super w całokształcie. Jeszcze raz dziękuję bardzo Kindze i Darkowi T.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Piotr Biront

Piotr Biront
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre kursy praktyczne. Wykłady teoretyczne przyjemnie prowadzone.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Miłosz Tymon Nieznane

Miłosz Tymon Nieznane
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie Super instruktorzy, dobra atmosfera i szybka organizacja jazd Polecam jazdy z panią Kingą oraz Panem Marcinem!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak