Liczba odwiedzin: 7490 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Auto Szkoła GRZEŚ

  212 opinii w tym 183 zaufane
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 16.05.2020

Patrycja K ...a ip: 31.0.41.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam tę auto szkołę. Bardzo mili i cierpliwi instruktorzy. Przystępna cena, zero ukrytych kosztów. Podczas jazd miła atmosfera.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.02.2020

Magdalena ........ ip: 5.173.195.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła????. Pan Grześ mega instruktur super podejście do kursanta. ????Dziękuję i życzę tylko takich instruktorów. Bardzo miła atmosfera, cierpliwi i bardzo empatyczni instruktorzy. Profesjonalnie przygotowują do egzaminu i dodatkowo do bezpiecznej jazdy po mieście. Samochody są zadbane. Z czystym sumieniem polecam ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.02.2020

Alicja O ......a ip: 188.146.33.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam tą szkołę bardzo serdecznie. Instruktorzy są mili, uprzejmi, bardzo rzetelni i cierpliwi w tłumaczeniu i wyjaśnianiu wszelkich wątpliwości. Jazdy przeszłam bezstresowo i w bardzo sprzyjającej atmosferze. Szkoła ta nie uczy tylko 'pod egzamin' ale także jak myśleć na drodze i być kierowcą przede wszystkim bezpiecznym dla siebie i innych.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.02.2020

Zofia C .........a ip: 185.246.207.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła w Łodzi!:) Wszystko podpasowane jest pod kursanta! Instruktorzy na 5+ ( Szczególnie polecam Panią Pauline ☺️) Żadnych minusów!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.12.2019

Mjomhfsk m ..m ip: 37.248.253.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super podejście do mnie czyli kursanta wszystko na luzie, podjazd do miejsca zamieszkania lub wskazania miejsca pod które mogliby podjechać, po czym odwózka we wskazane miejsce, tanio, przesympatycznie, dobrze ze z polecenia zglosilem się do tej auto szkoły, w innej pewnie bym narzekał na zmianę instruktorów, tutaj miałem jednego co jest bardzo super, e-learning. Pozdrawiam panią Paulinę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo za opinię .
Pozdrawiam
Paulina Małkowska Auto Szkoła Grześ

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.11.2019

Daria F .......a ip: 31.182.193.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Mają dar do szkolenia kierowców - mój kurs przebiegł bez stresu i w miłej atmosferze oraz bardzo profesjonalnie dzięki czemu zdałam i byłam przygotowana do egzaminu na 6+

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.10.2019

Dominika P ....... ip: 91.238.58.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zdecydowanie polecam. Przed kursem nie wierzyłam, że jestem w stanie mieć prawo jazdy, a co dopiero zdać egzaminy w Łodzi za pierwszym razem. Z tą szkołą wszystko jest możliwe :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.10.2019

Jakub K ....a ip: 37.47.55.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super auto szkoła , indywidualne podejście do każdego kursanta, duże zaangażowanie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.08.2019

Magdalena K .......a ip: 91.189.0.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Gdyby nie Grześ pewnie do dziś bym prawa jazdy nie miała. Super podejście i cierpliwość. Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 01.07.2019

Joanna P ..... ip: 5.173.160.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza auto szkoła na świecie. Super podejście. Egzamin zakończony sukcesem. Polecam każdemu kto nie wie na jaką szkołę się zdecydować. To będzie najlepszy wybór!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.06.2019

Antek I ....k ip: 5.173.201.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła, super atmosfera. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.05.2019

Patryk ..........i ip: 37.47.43.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Genialne przygotowanie bez stresu, presji. Cierpliwi instruktorzy z ogromną wiedzą. Polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.04.2019

Martyna G .....k ip: 83.7.28.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła, a instruktorzy najlepsi na świecie, każdy ma świetne podejście do kursanta i jak najlepiej stara się przekazać całą niezbędną wiedzę. W czasie każdej jazdy panuje przyjazna atmosfera, zero stresu czy presji. Mogę szczerze polecić tą autoszkołę każdemu. Instruktorzy mają indywidualne podejście do każdego, wszystko jest zawsze wyćwiczone do skutku. Po roku samodzielnej jazdy po zdanym prawie jazdy za pierwszym razem ciągle wspominam jazdy z autoszkołą GRZEŚ z wielkim uśmiechem na twarzy. Wszystkim serdecznie polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.04.2019

Monika B .... ip: 5.173.171.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza Auto Szkola na jaką mogłam trafić! Cierpliwi, przyjaźni instruktorzy z fachowym podejście do kursanta, widać że robią to co kochają. Uczą samodzielności na drodze, przewidywania, myślenia. Miałam przyjemność pojeździć z Paulinka, Grzesiem i Slawkiem. :) Każdy przekazał mi cenne wskazówki, więc fajnie się uzupełniają tworząc meeega zespół :) Wierzą w kursanta nieustannie i dają motywację. Od każdego usłyszałam mile słowo, wsparcie, nie oceniają poprostu motywują i pomagają osiągnąć wymarzony cel :PRAWO JAZDY. Godzinki jazd elastyczne, nigdy nie było problemów z miejscem spotkać wręcz przeciwnie miejsce dostosowane do możliwości ,, niemobilnego jeszcze "kursanta, jazdy po trasach egzaminacyjnych, mnóstwo manewrów ćwiczących i powtarzanych, az do skutku. Bardzo dziękuję zawsze pozytywnej i uśmiechniętej Paulince, która była ze mną na ostatnim już finiszu. Dziękuję za wsparcie i dobre słowo, kiedy stres w oczy zaglądał :) Jestem bardzo szczęśliwa :) :) :) Bardzo Wam wszystkim dziękuję jeszcze raz! Jesteście super :) Polecam każdemu z całego serca, bo sukces jest wart zainwestowania w dobrych instruktorów z pasją. A takich szukajcie w Auto Szkole Grześ! Życzę powodzenia wszystkim kursantom:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 11.04.2019

Natalia R ........ ip: 37.47.6.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super atmosfera, bardzo dobrze wyszkoleni instruktorzy .Wszystko dokładnie i na spokojnie wytłumaczą .W porównaniu do innej szkoły w której miałam kurs auto szkoła Grześ pozostaje bezkonkurencyjnie.4 godziny dokupione w auto szkole Grześ dało mi więcej niż kilkanaście godzin w inne łódzkiej szkole ,po dwóch spotkaniach zdałam bez problemu.Jako osoba która ma porównanie do innych auto szkół auto szkoła Grześ jest godna polecenia .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.02.2019

Radosław D .......i ip: 37.47.5.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pełen profesjonalizm, świetne podejście do kursanta i przemiła atmosfera. Najlepsza szkoła jazdy na jaką można trafić!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.10.2018

Andrea K .......a ip: 5.173.216.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

W trakcie kursu, instruktorzy okazali mi duże wsparcie, dzięki ich zaangażowaniu ukończyłam kurs. Jestem zadowolona z każdej lekcji, ponieważ była dla mnie nowym doświadczeniem dającym mi możliwość rozwoju. Wszystkie trudne dla mnie manewry ćwiczyłam tak długo aż nie zaczęły przychodzić mi z łatwością. Nauczyłam się też koncentracji i szybkiego podejmowania decyzji. Miła, przyjacielska atmosfera, oraz profesjonalizm. Serdecznie polecam ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.09.2018

Slawek D ......c ip: 37.47.18.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super auto szkola polecam z czystym sumieniem,instruktorzy zajebisci same plusy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.08.2018

Monika Z ....k ip: 194.63.135.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z całego serca polecam auto szkołę Grześ! Pełen profesjonalizm, podczas nauki panuje świetna atmosfera:-) Zostałam bardzo dobrze przygotowana do egzaminu, zdałam za pierwszym razem, a czas spędzony na jazdach wspominam z uśmiechem na twarzy❤️ Dziękuję bardzo!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.07.2018

Mariusz k .......... ip: 37.47.35.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Nie jestem mieszkańcem Łodzi i miałem wiele obaw związanych z nieznajomością ulic, miasta itd. W trakcie kursu zostałem jednak dobrze przygotowany. P.Instruktor Paulinke Grzegoza i Miska ... pokazali mi wszystkie możliwe trasy egzaminacyjne, super Atmosfera na lekcjach dzięki czemu poczułem się pewniej. Kurs pod względem teoretycznym i praktycznym wsparcie psychiczne przed egzaminem na wysokim poziomie. Terminy jazd zostały ustalone bardzo przystępnie i rozsądnie dla osoby pracującej, nawet o 6 rano co jest dużym plusem. Z czystym sumieniem mogę polecić szkole "GRZEŚ" ???????? Dziękuję wam wszystkim???? Mariusz

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.06.2018

Ewelina S .......a ip: 37.248.164.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra Szkoła Przyjeli mnie pod swoje skrzydła jak swoje dziecko ❤ Cierpliwi,podchodzą do wszystkiego przedewszystkim z uśmiechem oraz ❤ Bardzo wszystkim dziękuję Jestem tak szcześliwa jak nigdy w życiu marzenia sie spełniają Dziękuję Tobie Paulinko jesteś Aniołem Grześ Tobie dziękuję za cierpliwość i zaangażowanie ???? Mareczku Tobie dziękuję za bardzo cenne rady napewno przydadzą się w życiu???? Napewno zostaniecie w Moim ❤ do końca życia

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.05.2018

Sandra C .......a ip: 94.254.133.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Profesjonalne podejście, indywidualne do kazdego kursanta. Wsparce ze strony instruktorów

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.04.2018

Małgorzata P .......a ip: 46.148.65.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam!!! Świetna atmosfera i bardzo rzetelne szkolenie. Przyszłam na doszkolenie po latach przerwy w nauce jazdy i nauczyłam się nie tylko jak zdać egzamin, ale jak jeździć. Bardzo dziękuję!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.02.2018

Marzena B ....k ip: 5.174.119.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła w mieście! Serio!!! Grześ i Paulina to są właściwe osoby na właściwym miejscu. Spokój i odpowiednie podejście do kursanta to podstawa, no i jeszcze fantastyczne poczucie humoru:). Nauka z Nimi to czysta przyjemność i miło spędzony czas :). Dzieki Paulinie uwierzyłam, że naprawdę mogę być kierowcą i udało się to za drugim razem!! Naprawdę szczerze polecam tą szkołę Marzena Bożek :)

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.02.2018

Małgorzata P ........k ip: 94.254.135.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam AUTO SZKOŁĘ GRZEŚ. Tylko w tej szkole pracują instruktorzy z powołania, którzy swoim zaangażowaniem i profesjonalizmem pomagają w spelnieniu marzenia o posiadaniu prawka. Jazdy przeprowadzane w bezstresowej atmosferze.Spokojnie mogę polecić kazdej osobie, która boi sie wrócić na kurs po nieudanym wyborze wczesniejszej AUTO SZKOŁY tak jak bylo to moim przypadku... Grześ to przede wszystkim dzięki Tobie odzyskalam nadzieje i wiare, że jeszcze mogę zostać kierowcą za co bardzo dziękuję.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 30.01.2018

Carola J ........z ip: 83.27.79.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super atmosfera, instruktorzy przyjezdzali i odwozili mnie tam gdzie poprosilam, zawsze dostosowywali sie do mojego grafiku a w klasie maturalnej nie jest to proste, zdane co prawda za 3 ale bardzo mocno polecam <3

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.01.2018

Walczak M ....a ip: 46.169.9.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wszystkim bardzo polecam Auto Szkołę Grześ. Ze względu na zetknięcie się z innymi auto szkołami na terenie Zgierza i Łodzi z pełną odpowiedzialnością mogę powiedzieć że jest to jedna z najlepszych auto szkół z jakimi przyszło mi współpracować. Instruktorzy są przemili, dostosowują się do kursanta z godzinami odbycia jazd. Są cierpliwi w stosunku do osób uczących się ,,wolniej". W przypadku skorygowania błędów wracają na miejsce i tłumaczą ponownie.Cieszę się że to właśnie z nimi mogłam uczyć się jeździć. Była to dla mnie ogromna przyjemność i relaks od codziennych spraw. Nie sądziłam, że takiej osobie jak mnie uda się zdać egzamin już za drugim razem, gdyż moja samoocena, po poprzedniej auto szkole była ,,zerowa".

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.01.2018

Maria N .....a ip: 31.183.164.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam wszystkim Auto Szkołę Grześ. Wyjątkowe podejście do kursantów, rzetelność i przekonanie, że instruktorom zależy na sukcesie kursanta. Mam doświadczenie z innymi szkołami w Łodzi i mogę z pełną odpowiedzialnością polecić szkołę i wszystkich instruktorów ( w tym szczególnie Panią Paulinę).

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.12.2017

Agnieszka G .....a ip: 195.3.152.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra i profesjonalna auto szkoła. Świetni instruktorzy umiejący przekazać wiedzę . Polecam w 100%. Agnieszka Grubska.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak