Liczba odwiedzin: 7489 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Auto Szkoła GRZEŚ

  212 opinii w tym 183 zaufane
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.08.2019

Sara Tomaszewska

Sara Tomaszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Cudowne podejście, super, że miałam możliwość wzięcia instruktora i auto z autoszkoły na egzamin. Teoria za pierwszym 74/74 i praktyka również za pierwszym.

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.08.2019

Agnieszka Michnowska

Agnieszka Michnowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni ludzie, potrafią z największej łamagi zrobić kierowcę. Zwracają uwagę na rzeczy, które przydadzą się podczas zdawania egzaminu, ale też takie, które przydadzą się w życiu. Cierpliwie tłumaczą i ćwiczą z Tobą aż do osiągnięcia odpowiedniego efektu. Podchodzą indywidualnie do każdego, starają się dopasować terminy i godziny do Ciebie. Są zawsze na czas, nie odwołują zajęć. Zajęcia odbywają się "zwięźle", nie robią zbyt długich przerw między kolejnymi jazdami. Polecam wszystkim, nawet tym, którzy już w siebie zwątpili :) przerobiłam 3 autoszkoły i ta zostawia wszystkie w tyle! Po jazdach doszkalających egzamin zdany za pierwszym razem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.08.2019

Klaudia Miga

Klaudia Miga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła. I najlepsi instruktorzy. Wrócili mi wiarę w siebie i jazdę samochodem. Gorąco polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.08.2019

Ola Panek

Ola Panek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza auto szkoła na całym świecie❤️ Indywidualne i profesjonalne podejście do kursanta !!!!!!Elastyczne godziny. Z całego serca polecam instruktora Sławka i Grzesia !!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.08.2019

Klaudia Bałabuch

Klaudia Bałabuch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Super podejście do kursanta, bez stresu, miła atmosfera. Instruktor zawsze na czas. Po jazdach doszkalających egzamin praktyczny zdany za 1 razem :)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.07.2019

Gosia Biała

Gosia Biała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła egzaminacyjna w Łodzi. Dokupilam kilka godzin doszkalajacych i mimo niepowodzenia w innych szkołach, w tej zdałam bez problemu. Bardzo polecam!!!!!! Instruktorzy są bardzo profesjonalni, mili i przyjacielscy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.07.2019

Oliwia Marciniak

Oliwia Marciniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza auto szkoła w województwie łódzkim. Profesjonalne oraz indywidualne podejście do kursanta. Świetne przygotowanie do egzaminu, co skutkuje zdaniem za 1szym razem. Z całego serducha polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 20.07.2019

Patrycja Sk

Patrycja Sk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cudowni instruktorzy którzy podchodzą bardzo profesjonalnie do kursanta, zawsze można liczyć na pomoc i wsparcie, jazdy odbywają się w sympatycznej atmosferze , mile wspominam czas spędzony w auto szkole Grześ i każdemu polecam ta auto szkole !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.06.2019

Paulina Cajdler

Paulina Cajdler
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam Auto Szkołę Grześ! Wspaniałe,profesjonalne podejście do kursanta, miła i swobodna atmosfera podczas jazd, w pełni zaangażowani instruktorzy. Bardzo miło wspominam jazdy doszkalające w tej Auto Szkole, egzamin zdany za 1 podejściem!!!!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.06.2019

Artur Szymanik

Artur Szymanik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo tą szkołę jazdy . Każdy instruktor ma bardzo dobre podejście do kursanta ,zwracają uwagę na każde detale co później pomaga w egzaminie państwowym .Teoria i Jazda za 1 razem zdana :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.06.2019

Agata Szmigielska

Agata Szmigielska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca ! Super instruktorzy, dużo cierpliwości ???? Egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem! Kategoria B

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.06.2019

Maciek Płóciennikowski

Maciek Płóciennikowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam !!! Wspaniali instruktorzy, super kontakt i współpraca, bardzo uprzejme i profesjonalne podejście do kursanta. Zawsze można liczyć na pomoc i wsparcie a instruktorzy są bardzo cierpliwi, mam za sobą zdany egzamin i gorąco polecam jeśli komuś zależy na zdaniu kat B!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.05.2019

Natalia Baranowska

Natalia Baranowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam!!! Najlepszy wybór jaki mogłam zrobić.Cierpliwi instruktorzy z prawdziwego zdarzenia.Profesjonalne przygotowanie do obu egzaminów.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.05.2019

Asia Gryglewska

Asia Gryglewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super autoszkola! Wspaniali i wyrozumiali instrukrorzy. Jazdy w spokojnej atmosferze z duza doza humoru :) Dzieki Grzes!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.04.2019

Ania Jastrzębowska

Ania Jastrzębowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gdyby połączyć wszystkie pozytywne epitety w jeden, to właśnie on byłby idealnym odzwierciedleniem tej auto szkoły. Zdecydowanie najlepsza z najlepszych! To miało być zaledwie kilka godzin jazd dodatkowych, a nauczyłam się dużo, dużo więcej niż w poprzedniej szkole. Pani Paulina- człowiek z niesamowitym podejściem do kursanta, umiejętnością przekazywania wiedzy, cierpliwością i poczuciem humoru. Z całego serca polecam tę auto szkołę i zdecydowanie tę przygodę zapamiętam do końca życia! ❤

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 20.04.2019

Julia Bartosiak

Julia Bartosiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Moje wybawienie od trudności w zdaniu egzaminu i pomoc przy redukcji stresu :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 16.04.2019

Kamila Stańczyk

Kamila Stańczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła pod każdym względem godna polecenia każdemu ,super instruktoży którzy robią kawał dobrej roboty .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 16.04.2019

Ola Chojnacka

Ola Chojnacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przygodę z prawem jazdy rozpoczęłam 8 lat temu, po 6 nieudanych podejściach podałam się. Miesiąc temu na spontanie podjęłam decyzję o powrocie. Z polecenia poszłam do Grzesia-dziś mam prawo jazdy zdane za pierwszym razem. Super podejście do kursanta, wsparcie podczas egzaminu. REWELACJA

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.04.2019

Katarzyna Biernacka

Katarzyna Biernacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nie ma lepszej szkoły. Instruktorzy genialni. Mila współpraca cierpliwi i wyrozumiali. Dużo tłumaczą. Nie moge doczekać sie juz kolejnych jazd. Pozdrawiam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 13.04.2019

Monika Szamburska

Monika Szamburska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkola. Wyrozumiali instruktorzy umiejacy dostosowac nauke do kazdego kursanta. Godziny jazd dostosowane do potrzeb zdajacych.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 10.04.2019

Monica Balik

Monica Balik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serduszka ta Auto Szkoła ,miałam przyjemność jeździć z Grzesiem ,Paula i Slawkiem ,każdy z nich przekazał mi cenne wskazówki i wzajemnie się uzupelnili :)Rzetelnie przygotowanie do egzaminu , mnóstwo manewrów cwiczonych aż do skutku . Za każdym razem motywacja i dobre słowo ,rzecz cenna . Dziekuje Wam bardzo , az żal się rozstawać , będę tęsknić . Paulinka mega wsparcie na finiszu , dała mi taką wiarę i motywacje ,że nie mogło być inaczej jak wynik POZYTYWNY :) POLECAM !!! Tylko Auto Szkoła Grześ :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.03.2019

Bartosz Wachowski

Bartosz Wachowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyjazna atmosfera, mili i cierpliwi instruktorzy z dobrym podejściem do kursanta. Polecam całym sercem ;)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.03.2019

Ewelina Włodarczyk

Ewelina Włodarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w mieście. Bardzo dobrze wspominam kurs. W Auto Szkole GRZEŚ nauczyłam się DOBRZE JEŹDZIĆ, a nie tylko jak zdać egzamin. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 12.03.2019

Piotr Łupiński

Piotr Łupiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła super! Mega fajne podejście do kursantów i nauka na wysokim poziomie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.03.2019

Natalia Kapusta

Natalia Kapusta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.03.2019

Paweł Bojanko

Paweł Bojanko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.03.2019

Marcin Feliniak

Marcin Feliniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, dobre podejście do kursanta. Egzamin zdany za pierwszym podejściem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 11.03.2019

Dorota Cichońska

Dorota Cichońska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm, świetne podejście do kursanta i przemiła atmosfera. Najlepsza szkoła jazdy na jaką można trafić!polecam z całego serca.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.03.2019

Marta Bąk

Marta Bąk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super podejście, bardzo mili instruktorzy i ludzka atmosfera!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.03.2019

Ania Gronowska

Ania Gronowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak