Auto Szkoła GRZEŚ

 605 opinii w tym 477 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Auto Szkoła GRZEŚ
Zgierz, ul. Boya-Żelenskiego 37/6
95-100 Łódź

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

Opis

Szkoła nauki jazdy GrześSzkołę tworzą instruktorzy z pasją.Mamy indywidualne podejście do każdego kursanta. Jesteśmy cierpliwi, wyrozumiali, spokojni a także z dużą dawką poczucia humoru. Kadra jest wykwalifikowana i posiada wieloletnie doświadczenie w nauce jazdy samochodem.Jesteśmy mobilną szkoła, przyjedziemy po Ciebie do domu, pracy czy szkoły. Działamy na terenie Łodzi, a także województwa łódzkiego.W naszej flocie dysponujemy autami Kia Rio IV dokładnie takie same jak na egzaminie państwowym.Jazdy odbywają się 6-22 zgodnie z życzeniami kursanta.Zapewniamy wjazd na plac manewrowy egzaminacyjny.

Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Grzegorz Balcerak

Grzegorz Balcerak

Paulina Małkowska

Paulina Małkowska

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2800 zł

codziennie

Zgierz, ul. Boya-Żelenskiego 37/6

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (KIA RIO IV - pojazd identyczny z tym na egzaminie państwowym)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
możliwość podstawienia pojazdu OSK na egzamin państwowy
możliwość jazdy po placu egzaminacyjnym WORD

W ramach kursu gwarantujemy:
-> umawianie jazd w dowolnym miejscu
-> jazdy odbywają się 6-22 zgodnie z życzeniem kursanta, również w weekendy
-> plan manewrowy w centrum Retkini
-> wykwalifikowana kadra z wieloletnim doświadczeniem w nauce jazdy samochodem
-> jazdy z instruktorami posiadającymi uprawnienia Egzaminatora Państwowego
-> możliwość rozłożenia płatności na nieoprocentowane raty

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 90 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Daniel Strzelczyk

Daniel Strzelczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.11.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Zanim zapisałem się do Auto szkoły Grześ na jazdy doszkalające miałem problem ze zdaniem egzaminu. Żałuje ze nie zrobiłem tego wcześniej, mega profesjonalni oraz mili instruktorzy sprawili ze egzamin był tylko formalnością. Polecam!!

Odpowiedź:

Dziękujemy :)))

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Grzegorz Jakomulski

Grzegorz Jakomulski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w Łodzi i w Zgierzu!! Instruktorzy genialni, świetna atmosfera i świetna nauka, można zdać bez problemu, bo jest taki wysoki poziom nauki. Polecam z całego serca!!!

Odpowiedź:

Dziękujemy :)))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Aleksandra Jędrzejczak

Aleksandra Jędrzejczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Atmosfera nie do opisania, polecam z całego serca

Odpowiedź:

Dziękujemy :)))

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Basia Brzezińska

Basia Brzezińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła bardzo dobrze uczy i przygotowuje do egzaminu, niestety czasami jest problem z terminami przez wielu chętnych, ale Pan Grzesio bardzo się stara, aby wszystko logicznie poukładać. Instruktorzy w większości mili i bardzo pomocni.

Odpowiedź:

Dziękujemy :)))

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Paulina Orzada

Paulina Orzada
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam tą szkołę ponieważ sama ją wybrałam z polecenia. Przemili ludzie miła i sympatyczna atmosfera. Jestem zadowolona z tej szkoły i będę każdemu polecać. I dziękuję instruktora za naukę i zdanie za pierwszym razem egzaminu.

Odpowiedź:

Dziękujemy :)))

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Siennicka

Natalia Siennicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowałam się na szkołę Grzesia ponieważ wiele ludzi bardzo ją chwali, teraz chwalę i ja ????, wspaniali instruktorzy naprawdę są bardzo profesjonalini i cierpiliwi, ja swoje jazdy będę wspominać jako nie tylko jako naukę ale świetnie spędzony czas a z Panią Pauliną każda spawa jest do załatwienia jeszcze raz bardzo bardzo dziękuję

Odpowiedź:

Dziękujemy słoneczko nasze :)))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Śliwkiewicz

Natalia Śliwkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.11.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Przemili i wspierający instruktorzy, którzy mają indywidualne podejście do potrzeb każdej osoby polecam każdemu!

Odpowiedź:

Dziękujemy :)))

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Szymon Szczepanski

Szymon Szczepanski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła i fajni instruktorzy.

Odpowiedź:

Dziękujemy :)))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Filip Kurpeta

Filip Kurpeta
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy

Odpowiedź:

Dziękujemy :)))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Dawid Skowronek

Dawid Skowronek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.10.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Szkoła na 6 z plusem . Miałem tutaj lekcje doszkalające i polecam wszystkim z czystym sumieniem . Pełna cierpliwość , profesjonalizm, cierpliwość, indywidualne podejście do każdego kursanta . Będę wszystkim polecać ta szkole :)

Odpowiedź:

Dziękujemy :)))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Jędrek Kominiarczyk

Jędrek Kominiarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie polecam! Szkołę wybrałem z polecenia znajomych. Podczas egzaminu jeździłem trasami, które wcześniej przerobiłem na kursie. Bezstresowo i merytorycznie.

Odpowiedź:

Dziękujemy :)))

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paulina Krysiak

Paulina Krysiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza auto szkoła w mieście! Wybrałam tę szkołę z polecenia moich znajomych. Świetne podejście, atmosfera - jest bardzo wesoło! Umawianie się na jazdy bezproblemowe. Podziękowania w szczególności dla p.Slawka, że wierzył we mnie w tak ważnym dla mnie dniu, dał mi takie pozytywne myślenie, że tym razem się uda, Grzesiowi równiez dziękuję, za wszystkie rady, uwagi , Patrykowi. Super ekipa będę wspominać pozytywnie, stres trzeba umieć opanować a naprawdę Szczęście dopisze :) będę tęsknić za tą szkołą ! Polecam z całego serducha każdemu tą szkołę! Dziękuję ❤️

Odpowiedź:

Dziękujemy :))
Też będziemy tęsknić

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patrycja Wróblewska

Patrycja Wróblewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne podejście oraz przemiła atmosfera. Instruktorzy ze spokojem podchodzą do każdego kursanta. Bez stresu! Z całego serduszka polecam tą szkołę! :)

Odpowiedź:

Dziękujemy :))))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Daria Kowalczyk

Daria Kowalczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam! Poszłam do tej autoszkoły z polecenia i nie zamieniłabym jej na inna. Nauka bez stresu, miła atmosfera i dobre podejście do kursanta.

Odpowiedź:

Dziękujemy :)))

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Lidia Banasiak

Lidia Banasiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.09.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam tę auto szkołę! Niesamowite i indywidualne podejście do kursanta. Instruktorzy zabawni i kompetentni, umiejący wytłumaczyć każde niezrozumiałe zasady. Szczególne podziękowania dla pana Tomka, który sprawił, że egzamin okazał się tym szczęśliwym, a także Rafała, Grzesia i Sławka. Najlepsi instruktorzy pod słońcem!☀️Będę tęsknić ❤️

Odpowiedź:

My też będziemy tęsknić !! Dziękujemy :)))

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Natalia Michalak

Natalia Michalak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.09.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepsza Auto Szkoła Świetne podejście do kursanta, jazdy w bardzo miłej atmosferze i bez stresu, instruktorzy potrafią zmotywować i wierzą w kursanta. Polecam z całego serca

Odpowiedź:

Dziękujemy pięknie :)))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julka Balcerak

Julka Balcerak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam !

Odpowiedź:

Dziękujemy :)))

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Magda Wosiecka

Magda Wosiecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo elastyczny grafik, świetni instruktorzy i super atmosfera

Odpowiedź:

Dziękujemy :)))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Piotrek Janiak

Piotrek Janiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, super instruktor, pomocni ludzie.

Odpowiedź:

Dziękujemy :)))

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Brożyna

Mateusz Brożyna
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, elastyczne godziny jazd, mili instruktorzy z pewnością każdemu wytłumaczą co i jak, zdane za pierwszym :)

Odpowiedź:

Dziękujemy :))))

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paulina Kluska

Paulina Kluska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nie mogłam wybrać lepiej. Dzięki wspaniałym instruktorom, przyjaznej atmosferze i dobrze przekazanej mi wiedzy zdałam egzamin za pierwszym razem. Polecam z całego serca :)

Odpowiedź:

Dziękujemy :)))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karolina Majtczak

Karolina Majtczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.08.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Wybrałam tę szkołę z polecenia i w sumie to żałuję, że wcześniej nie brałam tam jazd. Jeździłam z Patrykiem, p. Robertem i p. Grzegorzem. Wszyscy instruktorzy byli cierpliwi i dawali cenne uwagi. Po poprzedniej szkole miałam już w ogóle wątpliwości czy się nadaję na kierowcę. Więc jestem szczególnie wdzięczna Patrykowi, że mnie pochwalił i ogólnie podniósł na duchu na pierwszej jeździe w tej autoszkole. Natomiast p. Robert i p. Grzegorz byli bardzo dokładni i zwłaszcza parkowanie równoległe wytłumaczyli mi dokładnie i trochę inaczej niż się wcześniej uczyłam (oczywiście na plus). Dużym plusem moim zdaniem jest bezproblemowe umawianie się na jazdy i elastyczność, jeśli chodzi o miejsce rozpoczęcia jazd. Baardzo duży plus - instruktorzy nie skracają jazd. Ogólnie polecam. :)

Odpowiedź:

Dziękujemy :))))

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Patka Michalak

Patka Michalak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.08.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam tą Auto szkole. Myślałam że zdanie egzaminu dla mnie jest nie możliwe- myliłam się! Z tą szkołą wszystko jest możliwe! Tak dobrego podescia do kursanta nigdy nie widziałam. Potrafią nauczyć szybko i bez stresu. Jazdy odbywały się zgodnie z planem-wszystko jest dopięte na ostatni guzik. Instruktorzy godni podziwu za tak ogromną wiedzę i zaangażowanie. Bardzo chce podziękować za poświęcony czas i i przekazanie tak cennej wiedzy. Najlepsza auto szkola ! Polecę każdemu.

Odpowiedź:

Dziękujemy :)))))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marta Kaczorowska

Marta Kaczorowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, super atmosfera na jazdach, świetni instruktorzy. Szczegółowo odpowiedzą na każde pytanie i rozwieją wszystkie wątpliwości. Po skończonym kursie nie boję się jeździć autem i nie mogę doczekać się aż odbiorę prawo jazdy i zacznę jeździć sama. Świetne przygotowanie do egzaminu, zdane za 1 razem :)

Odpowiedź:

Dziękujemy :)))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Milka Janiak

Milka Janiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzamin udało mi się zdać za pierwszym razem bezbłędnie dzięki super przygotowaniu przez cierpliwych, życzliwych i bardzo empatycznych instruktorów. Serdecznie polecam !!! Milenka

Odpowiedź:

Dziękujemy :)))

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Alicja Daraż

Alicja Daraż
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza auto szkoła! Dzięki niej nie tylko nauczyłam się jeździć i zdałam egzamin, ale również po prostu polubiłam jazdę samochodem - wszystko za sprawą cudownej atmosfery i dużej cierpliwości instruktora!

Odpowiedź:

Dziękujemy :)))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Emil Jóźwiak

Emil Jóźwiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Do auto szkoły Grześ poszedłem z polecenia i nie żałuję. Profesjonalne podejście instruktorów do sprawy. Najbardziej co mi zależało to żeby instruktor nie był nerwowy i tak się stało. Dobrze przygotowują do egzaminu i śmiało mogę polecić tą auto szkołę każdemu.

Odpowiedź:

Dziękujemy :)))

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Bożena Świątek

Bożena Świątek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.08.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Po długiej przerwie zdecydowałam się ponownie jeździć. Zależało mi na instruktorze jazdy cierpliwym i wyrozumiałym. Bardzo dobre opinie kursantów wpłynęły na wybór Auto Szkoły GRZEŚ. Ocenę moich umiejętności poleciłam instruktorowi jazdy Grzegorzowi Pucman. Zawsze punktualny, ze stoickim spokojem jak mantrę powtarzał zasady jazdy. Nie sposób ich nie zapamiętać i nie wdrażać podczas jazdy. Trasę jazdy ustalał w taki sposób by przećwiczyć trudnie odcinki drogi. Niespotykany spokój i cierpliwość a przede wszystkim wysokiej klasy profesjonalizm i kultura osobista Grzegorza eliminowały stres i powodowały, że każda jazda sprawiała mi przyjemność. Dzięki temu ponownie i bez obaw włączyłam się do ruchu drogowego. Koordynatorem wszystkich zdarzeń jest zawsze miła, serdeczna i dodająca otuchy pani Paulina. Bardzo dziękuję za umożliwienie mi sprawdzenia moich umiejętności. Kandydatom, którzy zastanawiają się, którą szkołę wybrać szczerze polecam AUTO SZKOŁĘ GRZEŚ. Nie nauczy się tylko ten kto nie chce. Pozdrawiam. "Babcia" Bożenka

Odpowiedź:

Pięknie Dziękujemy :)))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Wojtczak

Natalia Wojtczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ogromna wiedza instruktorów, umiejętność jej przekazania, oraz co najbardziej cenię cierpliwość. Wszystko to przekłada się na super atmosferę podczas kursu. Polecam każdemu. Najlepsza auto szkoła w Lodzi i okolicach!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Budner

Natalia Budner
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wybrałam Autoszkołę Grześ z polecenia znajomych i była to najlepsza decyzja! Miałam przyjemność jeździć z większością instruktorów i każde jazdy odbywały się w bardzo przyjemnej atmosferze ???? Do egzaminu przygotowali mnie perfekcyjnie, zdałam za pierwszym razem bez jazd doszkalających! Jestem bardzo zadowolona i polecam z całego serca!!!

Odpowiedź:

Dziękujemy :)))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak