Auto Szkoła GRZEŚ

 605 opinii w tym 477 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Auto Szkoła GRZEŚ
Zgierz, ul. Boya-Żelenskiego 37/6
95-100 Łódź

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

Opis

Szkoła nauki jazdy GrześSzkołę tworzą instruktorzy z pasją.Mamy indywidualne podejście do każdego kursanta. Jesteśmy cierpliwi, wyrozumiali, spokojni a także z dużą dawką poczucia humoru. Kadra jest wykwalifikowana i posiada wieloletnie doświadczenie w nauce jazdy samochodem.Jesteśmy mobilną szkoła, przyjedziemy po Ciebie do domu, pracy czy szkoły. Działamy na terenie Łodzi, a także województwa łódzkiego.W naszej flocie dysponujemy autami Kia Rio IV dokładnie takie same jak na egzaminie państwowym.Jazdy odbywają się 6-22 zgodnie z życzeniami kursanta.Zapewniamy wjazd na plac manewrowy egzaminacyjny.

Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Grzegorz Balcerak

Grzegorz Balcerak

Paulina Małkowska

Paulina Małkowska

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2800 zł

codziennie

Zgierz, ul. Boya-Żelenskiego 37/6

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (KIA RIO IV - pojazd identyczny z tym na egzaminie państwowym)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
możliwość podstawienia pojazdu OSK na egzamin państwowy
możliwość jazdy po placu egzaminacyjnym WORD

W ramach kursu gwarantujemy:
-> umawianie jazd w dowolnym miejscu
-> jazdy odbywają się 6-22 zgodnie z życzeniem kursanta, również w weekendy
-> plan manewrowy w centrum Retkini
-> wykwalifikowana kadra z wieloletnim doświadczeniem w nauce jazdy samochodem
-> jazdy z instruktorami posiadającymi uprawnienia Egzaminatora Państwowego
-> możliwość rozłożenia płatności na nieoprocentowane raty

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 90 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Julia ............a ip: 31.0.57.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miła atmosfera, niesamowicie dużo cierpliwości i wyrozumiałości. Polecam każdemu.

Odpowiedź:

Dziękujemy :)))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Milka Janiak

Milka Janiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzamin udało mi się zdać za pierwszym razem bezbłędnie dzięki super przygotowaniu przez cierpliwych, życzliwych i bardzo empatycznych instruktorów. Serdecznie polecam !!! Milenka

Odpowiedź:

Dziękujemy :)))

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Alicja Daraż

Alicja Daraż
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza auto szkoła! Dzięki niej nie tylko nauczyłam się jeździć i zdałam egzamin, ale również po prostu polubiłam jazdę samochodem - wszystko za sprawą cudownej atmosfery i dużej cierpliwości instruktora!

Odpowiedź:

Dziękujemy :)))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Emil Jóźwiak

Emil Jóźwiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Do auto szkoły Grześ poszedłem z polecenia i nie żałuję. Profesjonalne podejście instruktorów do sprawy. Najbardziej co mi zależało to żeby instruktor nie był nerwowy i tak się stało. Dobrze przygotowują do egzaminu i śmiało mogę polecić tą auto szkołę każdemu.

Odpowiedź:

Dziękujemy :)))

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Bożena Świątek

Bożena Świątek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.08.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Po długiej przerwie zdecydowałam się ponownie jeździć. Zależało mi na instruktorze jazdy cierpliwym i wyrozumiałym. Bardzo dobre opinie kursantów wpłynęły na wybór Auto Szkoły GRZEŚ. Ocenę moich umiejętności poleciłam instruktorowi jazdy Grzegorzowi Pucman. Zawsze punktualny, ze stoickim spokojem jak mantrę powtarzał zasady jazdy. Nie sposób ich nie zapamiętać i nie wdrażać podczas jazdy. Trasę jazdy ustalał w taki sposób by przećwiczyć trudnie odcinki drogi. Niespotykany spokój i cierpliwość a przede wszystkim wysokiej klasy profesjonalizm i kultura osobista Grzegorza eliminowały stres i powodowały, że każda jazda sprawiała mi przyjemność. Dzięki temu ponownie i bez obaw włączyłam się do ruchu drogowego. Koordynatorem wszystkich zdarzeń jest zawsze miła, serdeczna i dodająca otuchy pani Paulina. Bardzo dziękuję za umożliwienie mi sprawdzenia moich umiejętności. Kandydatom, którzy zastanawiają się, którą szkołę wybrać szczerze polecam AUTO SZKOŁĘ GRZEŚ. Nie nauczy się tylko ten kto nie chce. Pozdrawiam. "Babcia" Bożenka

Odpowiedź:

Pięknie Dziękujemy :)))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Zuzia K ......k ip: 178.43.91.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Auto szkołę Grześ wybrałam dzięki znajomym, którzy bardzo mi ją polecali. Była to świetna decyzja i bardzo się cieszę, że mogłam uczyć się jeździć w tak cudownej, miłej i luźnej atmosferze. Podejście do kursanta jest bezstresowe i spokojne. Zawsze dostawałam pomoc i wsparcie od instruktorów. Kontakt był bezproblemowy a godziny jazd zawsze dopasowane pod kursanta. Jestem bardzo wdzięczna Panu Grzesiowi i Tomkowi za wiele cennych wskazówek i uwag, a także za świetne przygotowanie mnie do egzaminu. Nie mogłam wymarzyć sobie lepszej auto szkoły. Bardzo polecam każdemu!! Dzięki tej auto szkole czuję się pewnie za kierownicą a jazda sprawia mi przyjemność❤️

Odpowiedź:

Dziękujemy :))))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Małgorzata K ............. ip: 5.184.104.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.07.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepszy, najmilszy, najbardziej kochany i troskliwy instruktor to Grześ :) polecać będę wszystkim! Cudna atmosfera! Wreszcie uwierzyłam w to, że mogę być i że jestem dobrą kierowczynią, a do jeżdżenia podchodziłam już drugi raz - po 10 latach i fatalnych doświadczeniach... Kontakt z instruktorem, sposób nauczania, przekazywania wiedzy, zaufanie, jakim Grześ obdarza kursantów i nieograniczone pokłady wiary w ich umiejętności - to jest dokładnie to, czego potrzebowałam, by zdać ZA PIERWSZYM RAZEM! Bardzo, bardzo, bardzo dziękuję <3

Odpowiedź:

Dziękujemy :))))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Wojtczak

Natalia Wojtczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ogromna wiedza instruktorów, umiejętność jej przekazania, oraz co najbardziej cenię cierpliwość. Wszystko to przekłada się na super atmosferę podczas kursu. Polecam każdemu. Najlepsza auto szkoła w Lodzi i okolicach!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Julia F ............z ip: 178.43.75.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.07.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Wybierając auto szkołę sądziłam, że w każdej są super instruktorzy. Dopiero w trzeciej (AS Grześ) faktycznie poczułam się prawdziwym kierowcą. Uwierzyłam w siebie. A co ważniejsze czułam, że oni wierzą we mnie. Przerwałam złą passę i zdałam egzamin za pierwszym razem po dosłownie kilku godzinach doszkolenia. Nie naciskają na kolejne jazdy, jeśli kandydat sam nie uzna, że ich potrzebuje. Wręcz mówią kiedy w ich odczuciach nie ma już potrzeby, ale zostawiają decyzję w rękach drugiej strony. Zawsze powtarzali ze mną to o co prosiłam. Niezależnie czy to był 10 czy 15 raz jak pytałam. Z czystym sumieniem polecam. Jeździłam z Robertem i Patrykiem. OBU polecam ❤️

Odpowiedź:

Dziękujemy :)))) buziaki

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Budner

Natalia Budner
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wybrałam Autoszkołę Grześ z polecenia znajomych i była to najlepsza decyzja! Miałam przyjemność jeździć z większością instruktorów i każde jazdy odbywały się w bardzo przyjemnej atmosferze ???? Do egzaminu przygotowali mnie perfekcyjnie, zdałam za pierwszym razem bez jazd doszkalających! Jestem bardzo zadowolona i polecam z całego serca!!!

Odpowiedź:

Dziękujemy :)))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Izabela B ....... ip: 37.225.48.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.07.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Jeśli zastanawiasz sie na wyborem auto- szkoły, odpowiedź jest prosta tylko Auto-Szkoła GRZEŚ!! Sama przygodę z prawem jazdy zaczęłam dawno temu i długo zwlekałam z jej zakończeniem i z podejściem do egzaminu ze wzgledu na stres. Cieszę się, że w końcu mi się udało odebrać upragniony dokument. Wszystko dzięki wspaniałym Instruktorom, zwłaszcza dziękuję Grzesiowi P.- z niezwykłym spokojem i zaangażowaniem przekazał mi cała potrzebna wiedzę. Jazdy w świetnej, bezstresowej atmosferze. Czułam się bardzo zmotywowana do działania i bardzo dobrze przygotowana do egzaminu. I co bardzo ważne - zawsze bezproblemowy kontakt i godziny jazd dostosowane pod nas. Dziękuję z całego serca!!! Dla mnie najlepsza Auto Szkoła pod słońcem.

Odpowiedź:

Dziękujemy :)))

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Angelika P P ip: 31.182.25.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam Auto Szkołę Grześ! Instruktorzy wykazują indywidulane podejście do kursanta. Nie wprowadzają nerwowej atmosfery. Udzielają przydatnych rad. Nauka jazdy z nimi to sama przyjemność;) Jeszcze raz gorąco polecam!!;)

Odpowiedź:

Dziękujemy :)))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bartosz Więckowski

Bartosz Więckowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.07.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Jeśli zastanawiacie się nad wyborem auto szkoły lub jesteście w trakcie robienia prawka, ale trafiliście w złe miejsce to od razu bez czekania polecam się przenieść do Auto Szkoły Grześ :) Paulina instruktor z powołania cierpliwie podchodzi do naszych wątpliwości, pytań i daję rady dotyczące jazdy, które nie tylko przydadzą się na kursie, ale i po nim. Czasem jak sami w siebie wątpimy to wesprze, porozmawia. Żadnego sztywnego podejścia, a to się liczy ! :) Żałuje, że nie zacząłem od samego początku w tej auto szkole tylko trafiłem w miejsce w którym zmarnowałem tylko czas. Nawet jeśli w siebie wątpicie, to dzięki tej auto szkole uda wam się zdać egzamin ;)

Odpowiedź:

Dziękujemy :))))

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Julia O ..... ip: 77.253.122.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Uważam, że jest to najlepsza auto szkoła i bardzo gorąco ją polecam. Atmosfera podczas jazd jest fantastyczna! Instruktorzy spokojni, wyrozumiali z poczuciem humoru, nie pozwalają w siebie zwątpić i motywują do dalszego działania. Przekazują bardzo dobrze swoją wiedzę, odpowiadają na każde pytanie zadane przez kursanta. Rewelacyjnie przygotowują do egzaminu. Nie zastanawiajcie się nad wyborem auto szkoły, bo odpowiedź jest prosta - Tylko Grześ! Dziękuje z całego serca: za cierpliwość, humor, naukę oraz spokojne podejście. Nigdy nie dano mi pozwolić w siebie zwątpić! Jesteście wspaniali, dziękuje!

Odpowiedź:

My też Dziękujemy :))))

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kinga Fudała

Kinga Fudała
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze polecam autoszkołę. Bardzo przyjemny i łatwy kontakt, pełne zrozumienia osoby, które zrobiły dla mnie bardzo wiele. Pani Paulina zawsze służy pomocą, tak samo jak instruktorzy, szczególnie Pan Piotr, który najbardziej przyczynił się do mojej nauki jazdy i tego że byłam w stanie szybko zdać egzamin. Oprócz tego atmosfera na jazdach zawsze była super, miła i przyjazna, bez żadnych krzyków i osobiście nawet gdybym chciała to nie jestem w stanie pomyśleć o jakichkolwiek negatywach.

Odpowiedź:

Dziękujemy :))))

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Maja Jaros

Maja Jaros
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.07.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Auto szkoła Grześ nie była moją pierwsza szkołą nauki jazdy, zdecydowałam się na zmianę po kilku oblanych egzaminach i był to strzał w dziesiątkę ! Pan Grześ pomógł mi wyeliminować błędy na które nie zwracano mi uwagi w poprzedniej szkole i w końcu udało się zdobyć wymarzone prawo jazdy???? Pani Paulina służy dobrą radą i świetnie organizuje czas, dostosowując jazdy do możliwości każdego kursanta ???? Jeszcze raz bardzo dziękuje~ Maja

Odpowiedź:

My też dziękujemy :))))

+ Zaletybrak
- Wadybrak

Aleksandra B ....... ip: 188.146.200.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.07.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Fantastyczna auto szkoła pełen profesjonalizm super podejście do kursantów polecam w 100% - egzamin zdasz napewno ???? pozdrawiam instruktorów

Odpowiedź:

Dziękujemy :)))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Anna K ..... ip: 94.254.172.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.07.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Z całego serca polecam auto-szkołe Grześ. Po 9 latach przerwy powróciłam do chęci posiadania prawka. Trafiłam na super instruktora-Piotra,który przekazał mi w sposób spokojny i opanowany wiedzę i technikę na najwyższym poziomie. Był to instruktor,który prócz nauki nigdy nie zwatpil w moje umiejętności,dawał też motywację. Polecam również instruktora Grzesia,oczywiście też Paulinę jako fachowego doradcę:-) Cała szkola jest super,jak robić prawko to tylko w Grzesiu!!

Odpowiedź:

Dziękujemy :)))

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Łukasz M ........ ip: 178.217.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super auto szkoła. Bardzo mili i konkretni instruktorzy, fajna atmosfera i godziny dopasowane pod kursantów. Polecam.

Odpowiedź:

Dziękujemy :)))

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Marcel Czajkowski

Marcel Czajkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy, kontakt z instruktorami na najwyższym poziomie, bezproblemowe umawianie się na jazdy, jeśli chodzi o godziny jak i miejsce spotkań, wszyscy mili i z poczuciem humoru, super przygotowanie pod egzamin. Polecam!!!

Odpowiedź:

Dziękujemy :)))

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Tomek Michaś

Tomek Michaś
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza auto szkoła na świecie, przyjazna atmosfera, zero spięć z instruktorami, i pełen profesjonalizm w nauczaniu

Odpowiedź:

Dziękujemy :)))

+ Zaletydobra atmosfera, profesjonalizm
- Wadybrak
Dominik Metrycki

Dominik Metrycki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra auto szkoła, zawsze był dobry kontakt. Bardzo przyjemni ludzie z poczuciem humoru. Potrafią nauczyć jak nikt inny !!. Polecam!!

Odpowiedź:

Dziękujemy :)))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Błaszczyk

Julia Błaszczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jaką można wybrać. Staranność, ciepło, troska i wielka wiedza do przekazania- to oferuje auto szkoła. Jestem bardzo zadowolona Z elastyczności i podejścia. Zero stresu i cierpliwość do kursantów. Dzięki tej auto szkole czuje się pewnie w aucie, znam milion przydatnych wskazówek dla młodego kierowcy i przede wszystkim zdałam prawo jazdy! Cieszę się że mimo wielkiego stresu przed egzaminem dostałam wielkie wsparcie i możliwości takie jak zdawanie na aucie z auto szkoła czy możliwość uczestniczenia w egzaminie mojego nauczyciela jazdy!❤ dziękuję bardzo Panu Tomkowi i Grześkowi, którzy włożyli ogrom pracy w moja naukę I poświęcili mi tyle czasu ile potrzebowałam.

Odpowiedź:

Dziękujemy :))) Ściskamy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Justyna Galus

Justyna Galus
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam Auto Szkołę Grześ, nie mogłam trafić lepiej! Jeśli zastanawiasz się nad kursem to tylko u Grzesia???? Profesjonalne i indywidualne podejście do kursanta, przygotowanie do egzaminu na najwyższym poziomie a przy tym wszystkim wspaniała atmosfera. 5 gwiazdek to za mało!

Odpowiedź:

DZIĘKUJEMY :)))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Amelia Groszkowska

Amelia Groszkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra auto szkoła. Polecam !!!! Dziękuję bardzo Panu Grzesiowi za przygotowanie do egzaminu!!

Odpowiedź:

Dziękujemy :)))

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Natalia Witczak

Natalia Witczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.05.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Chciałabym z całego serca podziękować Panu Tomkowi jak i Panu Grzesiowi. Ich wiara we mnie pomogła mi zdać egzamin bez większych wątpliwości. Dzięki nim uwierzyłam w swoje umiejętności! Dziękuję jeszcze raz i polecam każdemu kto się zastanawia nad autoszkołą :)

Odpowiedź:

Dziękujemy :)))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Natalia P .....a ip: 46.148.79.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.05.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam! Świetna autoszkola, instruktorzy bardzo profesjonalni i mili.

Odpowiedź:

Dziękujemy :))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paulina Łuczak

Paulina Łuczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Moim zdaniem najlepsza autoszkoła pod słońcem! Pełen profesjonalizm pod każdym względem! Wspaniała przygoda z instruktorami, którzy uczą z pasją, z mega zaangażowaniem, wykazują się wielką cierpliwością, stoickim spokojem, który bardzo pomaga, niewyobrażalnie motywują, dodają wiary we własne możliwości, sprawiają, że praktyczne lekcje stają się przyjemnością! Szczególne podziękowania dla: Pauliny, Patryka, Grzesia P. i Roberta! Jesteście fantastyczni! Jeszcze raz bardzo bardzo bardzo Wam dziękuję!!!

Odpowiedź:

Dziękujemy :))) ściskamy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marta Korzeniewska

Marta Korzeniewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

świetna auto szkoła, dostałam z polecenia i również mogę śmiało polecić, perfekcyjne przygotowanie do egzaminu, zdany za pierwszym podejściem!!!, cudowni instruktorzy, nic dodać nic ująć POLECAM

Odpowiedź:

Dziękujemy :))))

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Oliwia Małecka

Oliwia Małecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.05.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Niesamowita szkoła, która podbudowuje, podchodzi spokojnie do kursanta. Była w innej auto szkole gdzie zostałam zniechęcona do jazdy, a w auto szkole Grześ zostałam moc pozytywnego myślenia i bardzo dużo pomocy w poprawieniu błędów. Bardzo serdecznie polecam każdemu kto decyduje się zdać prawo jazdy, nie zastawiajcie się czy to będzie dobry wybór tylko od razu zapisujcie się bo napewno tego nie pożałujecie. Bardzo dziękuje za wszystko !!

Odpowiedź:

Dziękujemy :)))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak