Auto Szkoła GRZEŚ

 605 opinii w tym 477 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Auto Szkoła GRZEŚ
Zgierz, ul. Boya-Żelenskiego 37/6
95-100 Łódź

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

Opis

Szkoła nauki jazdy GrześSzkołę tworzą instruktorzy z pasją.Mamy indywidualne podejście do każdego kursanta. Jesteśmy cierpliwi, wyrozumiali, spokojni a także z dużą dawką poczucia humoru. Kadra jest wykwalifikowana i posiada wieloletnie doświadczenie w nauce jazdy samochodem.Jesteśmy mobilną szkoła, przyjedziemy po Ciebie do domu, pracy czy szkoły. Działamy na terenie Łodzi, a także województwa łódzkiego.W naszej flocie dysponujemy autami Kia Rio IV dokładnie takie same jak na egzaminie państwowym.Jazdy odbywają się 6-22 zgodnie z życzeniami kursanta.Zapewniamy wjazd na plac manewrowy egzaminacyjny.

Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Grzegorz Balcerak

Grzegorz Balcerak

Paulina Małkowska

Paulina Małkowska

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2800 zł

codziennie

Zgierz, ul. Boya-Żelenskiego 37/6

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (KIA RIO IV - pojazd identyczny z tym na egzaminie państwowym)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
możliwość podstawienia pojazdu OSK na egzamin państwowy
możliwość jazdy po placu egzaminacyjnym WORD

W ramach kursu gwarantujemy:
-> umawianie jazd w dowolnym miejscu
-> jazdy odbywają się 6-22 zgodnie z życzeniem kursanta, również w weekendy
-> plan manewrowy w centrum Retkini
-> wykwalifikowana kadra z wieloletnim doświadczeniem w nauce jazdy samochodem
-> jazdy z instruktorami posiadającymi uprawnienia Egzaminatora Państwowego
-> możliwość rozłożenia płatności na nieoprocentowane raty

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 90 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Monika C ..... ip: 31.0.43.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super Auto-Szkoła. Wspaniała atmosfera, przemiły i cierpliwy Instruktor????. Polecam z całego serca.

Odpowiedź:

Dziękujemy :)))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Szymon W ......k ip: 77.253.192.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera, świetnie się jeździło!

Odpowiedź:

Dziękujemy :)))

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak

Weronika S ........a ip: 31.182.240.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkołę wybrałam z polecenia znajomych i to była świetna decyzja! Wspaniali, wyrozumiali i wspierający instruktorzy. Na jazdach panuje świetna atmosfera, instruktorzy mają masę cierpliwości i wiedzy. Będę tęsknić! Nie ma lepszej autoszkoły, naprawdę polecam!❤️

Odpowiedź:

Dziękujemy :)))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

paulina k ..a ip: 5.173.192.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.10.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetna autoszkoła, polecam!!!!

Odpowiedź:

Dziękujemy :)))

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm
- Wadybrak

Karolina W .........a ip: 31.182.254.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jeździłam z wieloma różnymi egzaminatorami i mogę z całego serca polecić każdego z nich, ale Pan Rafał, z którym doszkalałam się przed podejściem do drugiego egzaminu nie tylko przygotował mnie praktycznie ale też nastawił mnie pozytywnie co przełożyło się na pozytywny wynik egzaminu. Polecam i dziękuję!!!

Odpowiedź:

Dziękujemy :)))

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Katarzyna M ......... ip: 85.89.183.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.10.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Zmieniłam auto szkołę na powyższą i absolutnie nie żałuję! Czułam, że mogę pytać o wszystko, jak nie pytałam to instruktorzy sami mówili co, jak, kiedy, dlaczego. Z każdą jazdą czułam się coraz pewniej i przestałam się bać. Świetna atmosfera i podejście, naprawdę warto! <3

Odpowiedź:

Dziękujemy :))))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Agnieszka ......... ip: 5.173.158.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.09.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Dobra atmosfera że spokojnym podejściem. Profesjonalne podejście do kursanta przez Pana Grzegorza i Pana Sławka. Polecam z całego serca. Moim zdaniem nie ma lepszej autoszkoły.

Odpowiedź:

Dziękujemy :)))

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Julia ............a ip: 31.0.57.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miła atmosfera, niesamowicie dużo cierpliwości i wyrozumiałości. Polecam każdemu.

Odpowiedź:

Dziękujemy :)))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Zuzia K ......k ip: 178.43.91.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Auto szkołę Grześ wybrałam dzięki znajomym, którzy bardzo mi ją polecali. Była to świetna decyzja i bardzo się cieszę, że mogłam uczyć się jeździć w tak cudownej, miłej i luźnej atmosferze. Podejście do kursanta jest bezstresowe i spokojne. Zawsze dostawałam pomoc i wsparcie od instruktorów. Kontakt był bezproblemowy a godziny jazd zawsze dopasowane pod kursanta. Jestem bardzo wdzięczna Panu Grzesiowi i Tomkowi za wiele cennych wskazówek i uwag, a także za świetne przygotowanie mnie do egzaminu. Nie mogłam wymarzyć sobie lepszej auto szkoły. Bardzo polecam każdemu!! Dzięki tej auto szkole czuję się pewnie za kierownicą a jazda sprawia mi przyjemność❤️

Odpowiedź:

Dziękujemy :))))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Małgorzata K ............. ip: 5.184.104.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.07.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepszy, najmilszy, najbardziej kochany i troskliwy instruktor to Grześ :) polecać będę wszystkim! Cudna atmosfera! Wreszcie uwierzyłam w to, że mogę być i że jestem dobrą kierowczynią, a do jeżdżenia podchodziłam już drugi raz - po 10 latach i fatalnych doświadczeniach... Kontakt z instruktorem, sposób nauczania, przekazywania wiedzy, zaufanie, jakim Grześ obdarza kursantów i nieograniczone pokłady wiary w ich umiejętności - to jest dokładnie to, czego potrzebowałam, by zdać ZA PIERWSZYM RAZEM! Bardzo, bardzo, bardzo dziękuję <3

Odpowiedź:

Dziękujemy :))))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Julia F ............z ip: 178.43.75.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.07.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Wybierając auto szkołę sądziłam, że w każdej są super instruktorzy. Dopiero w trzeciej (AS Grześ) faktycznie poczułam się prawdziwym kierowcą. Uwierzyłam w siebie. A co ważniejsze czułam, że oni wierzą we mnie. Przerwałam złą passę i zdałam egzamin za pierwszym razem po dosłownie kilku godzinach doszkolenia. Nie naciskają na kolejne jazdy, jeśli kandydat sam nie uzna, że ich potrzebuje. Wręcz mówią kiedy w ich odczuciach nie ma już potrzeby, ale zostawiają decyzję w rękach drugiej strony. Zawsze powtarzali ze mną to o co prosiłam. Niezależnie czy to był 10 czy 15 raz jak pytałam. Z czystym sumieniem polecam. Jeździłam z Robertem i Patrykiem. OBU polecam ❤️

Odpowiedź:

Dziękujemy :)))) buziaki

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Izabela B ....... ip: 37.225.48.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.07.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Jeśli zastanawiasz sie na wyborem auto- szkoły, odpowiedź jest prosta tylko Auto-Szkoła GRZEŚ!! Sama przygodę z prawem jazdy zaczęłam dawno temu i długo zwlekałam z jej zakończeniem i z podejściem do egzaminu ze wzgledu na stres. Cieszę się, że w końcu mi się udało odebrać upragniony dokument. Wszystko dzięki wspaniałym Instruktorom, zwłaszcza dziękuję Grzesiowi P.- z niezwykłym spokojem i zaangażowaniem przekazał mi cała potrzebna wiedzę. Jazdy w świetnej, bezstresowej atmosferze. Czułam się bardzo zmotywowana do działania i bardzo dobrze przygotowana do egzaminu. I co bardzo ważne - zawsze bezproblemowy kontakt i godziny jazd dostosowane pod nas. Dziękuję z całego serca!!! Dla mnie najlepsza Auto Szkoła pod słońcem.

Odpowiedź:

Dziękujemy :)))

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Angelika P P ip: 31.182.25.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam Auto Szkołę Grześ! Instruktorzy wykazują indywidulane podejście do kursanta. Nie wprowadzają nerwowej atmosfery. Udzielają przydatnych rad. Nauka jazdy z nimi to sama przyjemność;) Jeszcze raz gorąco polecam!!;)

Odpowiedź:

Dziękujemy :)))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Julia O ..... ip: 77.253.122.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Uważam, że jest to najlepsza auto szkoła i bardzo gorąco ją polecam. Atmosfera podczas jazd jest fantastyczna! Instruktorzy spokojni, wyrozumiali z poczuciem humoru, nie pozwalają w siebie zwątpić i motywują do dalszego działania. Przekazują bardzo dobrze swoją wiedzę, odpowiadają na każde pytanie zadane przez kursanta. Rewelacyjnie przygotowują do egzaminu. Nie zastanawiajcie się nad wyborem auto szkoły, bo odpowiedź jest prosta - Tylko Grześ! Dziękuje z całego serca: za cierpliwość, humor, naukę oraz spokojne podejście. Nigdy nie dano mi pozwolić w siebie zwątpić! Jesteście wspaniali, dziękuje!

Odpowiedź:

My też Dziękujemy :))))

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Aleksandra B ....... ip: 188.146.200.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.07.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Fantastyczna auto szkoła pełen profesjonalizm super podejście do kursantów polecam w 100% - egzamin zdasz napewno ???? pozdrawiam instruktorów

Odpowiedź:

Dziękujemy :)))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Anna K ..... ip: 94.254.172.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.07.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Z całego serca polecam auto-szkołe Grześ. Po 9 latach przerwy powróciłam do chęci posiadania prawka. Trafiłam na super instruktora-Piotra,który przekazał mi w sposób spokojny i opanowany wiedzę i technikę na najwyższym poziomie. Był to instruktor,który prócz nauki nigdy nie zwatpil w moje umiejętności,dawał też motywację. Polecam również instruktora Grzesia,oczywiście też Paulinę jako fachowego doradcę:-) Cała szkola jest super,jak robić prawko to tylko w Grzesiu!!

Odpowiedź:

Dziękujemy :)))

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Łukasz M ........ ip: 178.217.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super auto szkoła. Bardzo mili i konkretni instruktorzy, fajna atmosfera i godziny dopasowane pod kursantów. Polecam.

Odpowiedź:

Dziękujemy :)))

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Natalia P .....a ip: 46.148.79.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.05.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam! Świetna autoszkola, instruktorzy bardzo profesjonalni i mili.

Odpowiedź:

Dziękujemy :))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Zuzanna J ........ ip: 31.183.136.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.05.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam bardzo mocno! Najlepsza auto szkoła na jaką mogłam trafić. Instruktorzy a w szczególności Grzegorz i Rafał dali mi pewność siebie i pomogli uwierzyć w moje umiejętności.

Odpowiedź:

Dziękujemy :))))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Przemysław N ........ ip: 31.0.48.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Cała Ekipa robi robotę Wszystko na plus świetny kontakt miła atmosfera i instruktorzy na wysokim poziomie którzy świetnie przekazują swoje nabyte doświadczenie jak najbardziej polecam Well done team.

Odpowiedź:

Dziękujemy :)))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Inga J .......k ip: 5.173.9.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetni instruktorzy!!!!! Panie Grzesiu szczególne podziękowania dla pana!!!!

Odpowiedź:

Dziękujemy :))

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Patrycja R .......... ip: 31.0.74.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

JESTEŚCIE NAJLEPSI POD KAŻDYM WZGLĘDEM!!!! NIE MA LEPSZEJ SZKOŁY EGZAMIN ZDANY ZA 3 PODEJŚCIEM Z CAŁEGO ❤️ DZIĘKUJĘ P. GRZEGORZOWI ZA PROFESJONALNA NAUKĘ I PRZYGOTOWANIE DO EGZAMINU (CZEGO NIE POTRAFILI ZROBIĆ W INNEJ AUTO SZKOLE PRZEZ 30 H)

Odpowiedź:

Dziękujemy :)))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

lukasz k .......k ip: 5.173.155.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Auto szkoła super!!!Z czystym sumieniem polecam!!!!!!!

Odpowiedź:

Dziękujemy :)))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marta Z ......a ip: 91.238.56.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wielkie podziękowania dla wszystkich instruktorów, z którymi miałam okazję jeździć, ale szczególnie dziękuję Grzesiowi za profesjonalizm, nieziemski spokój, wsparcie i wiarę w kursanta :) Polecam gorąco!

Odpowiedź:

Dziękujemy :)))

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Urszula S ........k ip: 46.204.52.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Z czystym sumieniem polecam szkołę nauki jazdy Grześ, oprócz tego, że instruktor Pan Piotr dokonał rzeczy niemożliwych i nauczył mnie dobrze prowadzić auto to na dodatek bardzo to polubiłam i nie wyobrażam sobie życia bez prawa jazdy, cudowny człowiek, z ogromną empatią i cierpliwością, mnóstwem pomysłów na wytłumaczenie wszystkich manewrów od początku do końca. Zostałam bardzo dobrze przygotowana do egzaminu, każda trasa egzaminacyjna została przejechana, miejsca parkingowe tak samo. Instruktorzy profesjonalni, doświadczeni z indywidualnym podejściem do każdej osoby.

Odpowiedź:

Dziękujemy :)))

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wiktoria W ...... ip: 77.113.0.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam, miałam najlepszego instruktora!!!

Odpowiedź:

Dziękujemy :))))

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Sandra ..... ip: 31.182.248.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam, profesjonalne podejście do kursanta, dzięki czemu egzamin zdany za pierwszym podejściem!

Odpowiedź:

Dziękujemy :)))

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Paweł K ........i ip: 84.40.230.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Naukę jazdy wspominam bardzo dobrze, instruktorzy cechują się bardzo dużą cierpliwością i nigdy nie podnoszą głosu bez powodu. Atmosfera jest bardzo przyjazna, można pogadać o głupotach, ale kiedy jest czas na naukę to też zostaje on na to wyodrębniony. Dla mnie ważne było to by instruktor miał poczucie humoru, tutaj dokładnie tak było. Serdecznie polecam, to prawdziwi fachowcy z powołania a nie dla pieniędzy. Szczególnie polecam Pana Grzesia Balceraka, który potrafi świetnie motywować do tego, żeby jednak tego egzamin zdać ;)

Odpowiedź:

Dziękujemy :)))

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Justyna G ....... ip: 5.173.5.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepsza szkoła w Zgierzu. Polecam serdecznie.

Odpowiedź:

Dziękujemy :)))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Weronika M ......a ip: 91.189.0.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdecznie polecam, dobre przygotowanie do egzaminu, i instruktorzy pełen profesjonalizm i super nastawienie do kursanta, jazdy dostosowane pod osobę, bez problemowy kontakt, więcej się nauczyłam tutaj w pare godzin niż u innych! Polecam !!!!!!

Odpowiedź:

Dziękujemy :)))

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak