Liczba odwiedzin: 41264 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Auto Szkoła Driver

  (425 opinii w tym 311 zaufanych)
425 Opinii
Suma opinii (425)
  • Bardzo dobry413 (97%)
  • Dobry9 (2%)
  • Neutralny1 (0%)
  • Słaby1 (0%)
  • Bardzo słaby1 (0%)
Statystyka zdawalności

Dodaj swoją opinię o szkole!


Zaznacz ilość gwiazdek.
1 gwiazdka to najgorsza ocena, 5 gwiazdek to najlepsza ocena

Pokaż wszystkie
Plusy
Pokaż wszystkie
Minusy
Pokaż wszystkie

Opinie o Auto Szkoła Driver

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.12.2018

Edyta Górska

Edyta Górska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem polecam tę Auto szkołę. Kurs odbyłam z instruktorem Panem Tomkiem.M. Człowiek o wysokim poziomie kultury osobistej, sympatyczny, traktujący kursantów z szacunkiem. Wyrozumiały i cierpliwy, potrafiący w odpowiedni sposób objaśnić popełniane błędy przy tym nie stresując. Budujący miłą atmosferę. W aucie zawsze czysto i estetycznie. Bardzo dziękuję za tak miło odbyty kurs i zdobycie Prawa Jazdy???? Jeśli kurs kat.b to tylko z Panem Tomkiem.????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.11.2018

Mateusz Gajewski

Mateusz Gajewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szybki, sprawnie przeprowadzony kurs zakończony pozytywnym wynikiem za pierwszym podejściem (zarówno teoria jak i praktyka). Polecam naukę na kat. A u p. Piotra Olborskiego. Dzięki jazdom u p. Piotra udało się bezproblemowo zdać egzamin na Smutnej (chociaz przed rozpoczęciem kursu nigdy nie jeździłem motocyklem). Duży plus za jazdy na placu WORD. Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.11.2018

Aleksandra P ......... ip: 188.146.225.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zajęcia z teorii prowadzone przez Pana Janusza przebiegają w bardzo miłej atmosferze, profesjonalne podejście do kursanta :) Z całego serca polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.11.2018

Karolina Tabaczkiewicz

Karolina Tabaczkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeżeli wydaje Ci się, że nie nadajesz się na kierowcę i nigdy nie uda Ci się zdać egzaminu na prawo jazdy, to na pewno zmienisz swoje podejście po wizycie w Driverze! :) Polecam z całego serca auto szkołę, jak i najlepszego instruktora Pana Janusza. Z Panem Januszem nauczyłam się dużo więcej w ciągu 10 godzin jazd doszkalających niż przez cały kurs w mojej poprzedniej auto szkole. Panie Januszu jest Pan mądrym, cierpliwym i przesympatycznym człowiekiem. Dziękuję za każdą cenną wskazówkę, dzięki której w końcu zdałam upragniony egzamin, a także za wszystkie żarty, które sprawiały, że odrobinę mniej się denerwowałam! :) Jazdy przebiegały w całkowicie bezstresowej, przyjaznej atmosferze, a prowadzenie samochodu stało się dla mnie w końcu przyjemnością. Jeszcze raz dziękuję! ☺️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 10.11.2018

Małgorzata P .........z ip: 5.173.161.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Kurs w szkole Driver to moje drugie podejście do tematu prawa jazdy i polecam tę szkołę w 100 procentach. Po kursie w poprzedniej szkole miałam wrażenie, że nie nadaję się do prowadzenia samochodu i poddałam się po trzeciej nieudanej próbie zdania egzaminu. Podjęłam jednak decyzję, aby zapisać się na kurs drugi raz - tym razem w szkole Driver - i nie żałuję. Już po części teoretycznej, prowadzonej w ciekawy sposób przez pana Janusza, poczułam się pewniej. Podczas pierwszych jazd zobaczyłam ogromną różnicę w tym, jak czuję się na drodze, w porównaniu do poprzedniego kursu - wiedziałam co się wokół mnie dzieje i jak zachować się w różnych sytuacjach. Zdecydowałam się na zdawanie egzaminu w Sieradzu, zajęcia praktyczne również prowadził pan Janusz. Dzięki jego podejściu uwierzyłam, że potrafię jeździć i mogę zdać egzamin (zdałam za trzecim razem), co kilka lat wcześniej wydawało mi się nierealne. Polecam wszystkim, zwłaszcza tym, którzy nie wierzą, że uda im się zdać.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.10.2018

Jakub Lutrzykowski

Jakub Lutrzykowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Łodzi. Po pierwsze teoria z panem Pawłem prowadzona w bardzo przystępny sposób - nie tylko suche fakty z podręczników, ale również przytaczane różne ciekawe fakty dotyczące egzaminów państwowych i jazdy po polskich ulicach. Po drugie - jazdy, które były przyjemnością dzięki wspaniałej atmosferze wprowadzanej przez wspaniałych, profesjonalnych instruktorów - w szczególności Pani Karolina, Pan Andrzej i Pan Janusz. Dzięki rzetelnemu przygotowaniu w czasie jazd z nimi zdałem egzamin za pierwszym razem i teraz już tylko czekam na odbiór "plastiku" ;) Podsumowując - bez wahania polecam Drivera wszystkim, którzy nie wiedzą jaką szkołę wybrać.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.08.2018

Anna Kotlińska

Anna Kotlińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła. Polecam z czystym sumieniem pana Andrzeja.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.08.2018

Maria Gaca

Maria Gaca
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, i dobra kadra szkolaca.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.08.2018

Piotr Gaca

Piotr Gaca
Opinia zweryfikowana przez Facebook

szkoła godna polecenia instruktorzy rzeczowo wymagający z dobrym podejściem do kursanta

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.08.2018

Bartek M .... ip: 94.254.128.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wspaniała szkoła. Prawdziwa nauka jazdy. Polecam z całego serca. Zdane za pierwszym razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.07.2018

Justyna Frankiewicz

Justyna Frankiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w Łodzi. Zdecydowanie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.07.2018

Iza Chamielec

Iza Chamielec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdałam egzamin na kategorię A za pierwszym razem, bezbłędnie. Polecam wszystkim naukę u Pana Piotra Olborskiego! Widać, że instruktor ma spore doświadczenie oraz co najważniejsze chęci, żeby przekazać kursantom jak najwięcej oraz umożliwić im sprawne zdanie egzaminu. Duża gwiazdka za zaangażowanie! Z ważnych elementów to jeszcze dobry kontakt oraz duża elastyczność w umawianiu jazd co pozwala na utrzymanie odpowiedniego tempa nauki (wystarczyło umówić się z kilkudniowym wyprzedzeniem). Jazda na placyku na ul. Smutnej przy WORD-ie. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 30.06.2018

Olga Czapiewska

Olga Czapiewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkołę wybrałam głównie dlatego, że była dosłownie za rogiem ale i słyszałam o niej dużo dobrych opinii. Natomiast później życie zweryfikowało, że był to najlepszy wybór. Zajęcia teoretyczne przyjemne, prowadzone przez p. Janusza, który wprowadzając do wykładów dużo humoru sprawił, że nie było mi ciężko spędzać tam 2+ godzin parę razy w tygodniu. Z dodatkową pomocą płytki z pytaniami teoria poszła gładko. Natomiast praktykę wyjeździłam głównie z Tomkiem, którego polecam każdemu, nawet tym którzy uważają, że nie są stworzeni do prowadzenia auta i że ich starania o prawo jazdy nie mają sensu. Mega wyrozumiały, cierpliwy i zdolny nauczyć jazdy chyba każdego. 5-godzinne jazdy po Sieradzu były czystą przyjemnością, nawet na początku gdy dopiero uczyłam się jak samochód funkcjonuje i jak poruszać się po drodze. Zero stresu, bardzo przyjazna atmosfera i gdy pokona się (w moim przypadku) nieodłączny stres - 100% gwarancja zdania egzaminu praktycznego :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.06.2018

Iza Goss

Iza Goss
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Auto szkoła w 100% godna polecenia. Inwidualne podejście do osoby miła i rzetelna obsługa . Instruktor P Jacek super pod każdym aspektem nauki jazdy . Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.06.2018

Iza Kowalska

Iza Kowalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona ponieważ jest dobre podejście do kursanta, dużo cierpliwości oraz fajna atmosfera . Egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem :). Polecam !!!!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.06.2018

Dominik Wysocki

Dominik Wysocki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy i komunikacja świetna, dotrzymuja terminów, nie spotkalem sie ani razu z przesunięciem czy odwołaniem jazd. Z całego serca polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.06.2018

Anna J .......a ip: 31.183.129.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jak najbardziej polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.06.2018

Adam S .......... ip: 94.254.128.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

super auto szkoła super instruktor i w ogóle super szybko i sprawnie poszło i udało się za pierwszym razem polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.05.2018

Dominika Kałużna

Dominika Kałużna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rozsądna cena, świetna atmosfera oraz niesamowici instruktorzy, to właśnie najlepsze atuty auto szkoły Driver. Egzamin zdałam za pierwszym razem, za co szczególnie dziękuję Panu Marcinowi Pawlaczykowi :) Polecam każdemu! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.05.2018

Tomasz Tamioła

Tomasz Tamioła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra auto szkoła.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.05.2018

Wiktor R ...j ip: 37.47.13.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

super auto szkola prawojazdy zdane za pierwszym podejsciem mila atmosfera podczas kursów wspaniali instruktorzy bardzo dobre podejscie do kursanta atrakcyjna cena na prawde lepszej nie udalo mi sie znalezc goraco polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.04.2018

Eryk B .........i ip: 94.254.130.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam z całego serca , świetna atmosfera mili instruktorzy , przede wszystkim dobrze uczący. Polecam umówić się na jazdy z Lena, Januszem i Andrzejem - najlepsza trójka Oba egzaminy zdane bezproblemowo za pierwszym razem !! Nie bójcie się Maratońskiej

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

nudne wykłady

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 27.04.2018

Justyna Popek

Justyna Popek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Sumiennie i rzetelnie zostałam przygotowana do egzaminu, jak i również do samodzielnej jazdy już po otrzymaniu prawa jazdy. Mnóstwo cennych rady, super atmosfera i ogromna cierpliwość :) Szczególne podziękowania dla instruktora Tomasza :) Auto szkoła godna polecenia!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.04.2018

Bart Mochalski

Bart Mochalski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane za pierwszym podejściem polecam. Możliwość zdawania w Sieradzu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

zły stan pojazdów

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.04.2018

Wojtek Muras

Wojtek Muras
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie Auto Szkołę Driver ponieważ mają super atmosferę oraz możliwość uczenia się do egzaminu w Sieradzu :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.03.2018

Agnieszka M ....... ip: 188.146.68.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Przygotowanie perfekcyjne, wszystko wyjaśnione, wytlumaczone, pokazane. Instruktorzy wyrozumiali, cierpliwi i z ogromem wiedzy. Nie ma sie do czego przyczepic. Serdecznie polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.02.2018

Mateusz Olsen

Mateusz Olsen
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktory super, przygotowanie do egzaminu państwowego idealne.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.02.2018

Przemek Kowalczyk

Przemek Kowalczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre 10 godzin z dodatku przygotowanie do egaminu praktycznego super :D Egzamin zdany za pierwszym razem :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.02.2018

Maja Tymińska

Maja Tymińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Drivera wybrałam z kilku powodów. Jednym z nich był fakt, że po prostu mieszkam blisko, ale głównie kierowałam się dobrymi opiniami jakie słyszałam na temat tej szkoły. Po zakończonym kursie i egzaminie teoretycznym oraz praktycznym zdanym za pierwszym razem, zdecydowanie mogę polecić Drivera. Jeździłam głównie z Marcinem Pawlaczykiem, który jest instruktorem zdecydowanie wymagającym i dokładnym, zwracającym uwagę na każdy, nawet najmniejszy błąd. Wykazał się również dużą cierpliwością i opanowaniem, nawet w sytuacjach zagrożenia życia i zdrowia spowodowanymi moimi nieumiejętnościami. Wyjeździłam z Marcinem praktycznie cały kurs i zdecydowanie dał mi wiele cennych rad i wskazówek oraz nauczył wiele. Chciałabym również podziękować dwójce pozostałych instruktorów z którymi miałam przyjemność jeździć, za cenne wskazówki, rady i "doszlifowanie" moich umiejętności. Zdecydowanie polecam Drivera, za dobrych i dokładnych instruktorów, miłą atmosferę i dogodne warunki do nauki jazdy. Przygodę z Wami będę na pewno wspominać z uśmiechem. DZIĘKUJĘ! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.02.2018

Anna Włodarczyk

Anna Włodarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dla mnie ta szkoła to rewelacja! Świetna organizacja zajęć. Ja postanowiłam podejść drugi raz do tematu prawa jazdy po blisko 12 latach. Zdecydowałam się na pakiet 20h jazd doszkalających. Mogłam uczestniczyć też w zajęciach teoretycznych z Pawłem Jaworskim w filii na Broniewskiego. Naprawdę profesjonalnie przeprowadzone zajęcia, nie nudne, z mnóstwem przykładów "z życia wziętych". Jazdy odbywałam z Marcinem Pawlaczykiem i naprawdę gorąco polecam tego instruktora wszystkim tym, którzy już zwątpili, że zostanie kierowcą jest poza zasięgiem ich możliwości. Marcin to spokojny, zrównoważony, bardzo przyjazny instruktor, który zaszczepił we mnie wiarę, że mogę zdać egzamin...ba... zdam i już... "przecież to wszystko umiem". I tak się stało. Ma naprawdę dużą wiedzę i umiejętności. Na jazdach zawsze wychodził naprzeciw moim potrzebom. Ćwiczyliśmy to w czym czułam się niepewnie i w końcu uwierzyłam, że naprawdę nadaję się na kierowcę. Dziękuję!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak