Liczba odwiedzin: 48422 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Auto Szkoła Driver

  444 opinie w tym 326 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.04.2020

Emilia Figiel

Emilia Figiel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam Auto Szkołę Driver. Znakomita kadra instruktorska , zadbane auta, szybkie terminy jazd . Czym wyróżnia się DRIVER? Profesjonalizmem i zawsze przyjemną atmosferą. Pozdrawiam i oczywiście polecam! Szczególnie tym, którzy boją się spróbować - instruktorzy zdziałają z Wami cuda , a o strachu możecie zapomnieć już po pierwszych jazdach. To dzięki Driverowi odkryłam niesamowitą radość z prowadzenia auta.. do dziś wspominam jak na jednej z pierwszych jazd poczułam się niczym Robert Kubica ????️???? ...bo jechałam prawie 70 po al.Włókniarzy!! ???????????? pierwszy raz tak szybko (to ta sama ja, która kiedyś bała się auta jadącego z naprzeciwka ????). Nieziemskie uczucie - przysięgam ???? To właśnie Ci ludzie przełamali wszystkie moje "strachy" ???? Polecam z całego serduszka ! P.S wybrałam Drivera bo mój brat ich polecił - robił tu kurs i bezproblemowo zdał swój egzamin .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.03.2020

Marta Brzozowska

Marta Brzozowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Driver to super Auto Szkoła. Polecam - kompetentna kadra instruktorów, profesjonalna obsługa biur. Państwowy zdany za pierwszym razem. Dzięki !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 04.03.2020

Żaneta Wiktorek

Żaneta Wiktorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bez wątpienia polecam instruktora Pana Henryka. Człowiek z profesjonalnym podejściem, któremu uśmiech z buzi nie schodzi. Bardzo energiczny, pozytywny i o świetnych umiejętnościach dydaktycznych.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 04.03.2020

Ewelina Majewska

Ewelina Majewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, doświadczeni instruktorzy i miła atmosfera. Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.02.2020

Patrycja Krysiak

Patrycja Krysiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca mogę polecić autoszkolę Driver! część teoretyczna poprowadzona sumiennie, wiedza przekazana z poczuciem humoru !!! Na części praktycznej miałam okazję jeździć z każdym instruktorem, każdy instruktor przekazał cenne rady i uwagi, jednakże większość moich godzin przejeździlam z panem Jackiem, cudowny instruktor z poczuciem humoru, z dużą wiedzą, nauczył mnie pan Jacek jeździć, nauczył wszystkiego ❤️ oczywiście, nie zawsze było wesoło, kiedy trafia się taka kursantka która wiecznie pyta i narzeka ???? ale dzięki cierpliwości i chęci nauki da się wszystko!! ❤️ egzamin zdany za drugim podejściem, byłoby za pierwszym ale przez swoją głupotę jest za drugim ???? Bardzo dziękuję panu Jackowi, złoty człowiek ! ❤️ Co do kwestii organizacyjnych, nie mogę narzekać, bo zawsze znalazł się wolny termin i godzina taką jaką chciałam. A pani Emilka ma w sobie tyle pozytywnej energii, że zawsze wychodziłam uśmiechnięta ☺️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.11.2019

Agnieszka Trębska

Agnieszka Trębska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie najlepszy wybór.Super kadra,cierpliwość i wyrozumiałość instruktora dały mi duży komfort.Duży plus za korzystne pakiety i konkurencyjne ceny.Z auta również jestem bardzo zadowolona,bardzo dobrze mi się jeździło.Dodatkowy atut, to dla mnie możliwość odbycia egzaminu na aucie którym jeździłam. Zdecydowanie polecam!!! Zresztą jak i moi znajomi, którzy również uczęszczali do tej szkoły.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 19.07.2019

Kamil Staniak

Kamil Staniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna szkoła i Pan Janusz. Bardzo fajni instruktorzy zwlasza już nie pracujący Pani Justyna świetna instruktorka i Pan Tomasz nadal uczy ale w innej. Inni instruktorzy też są genialni ale mnie uczyła Pani Justyna i Pan Tomasz. Ceny przystępne miła atmosfera dobra lokalizacja dobry sposób przekazywania wiedzy. Ja zdałem teorię za 1 razem A praktykę za 3 ale podobno najlepsi zdają za 3 razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.07.2019

Sylwester Clapiński

Sylwester Clapiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam auto szkołe DRIVER zdawałem tam na k.A fajni instruktorzy pozdrawiam pana Piotra.Dziewczyn w biórze spoko wszystko wytłumaczą i doradzą .Zdałem wszystko za 1 razem,teraz zapisuje się na k.C wiec polecam zdanie za 1 razem mówi wszystko za siebie.POZDRAWIAM Sylwester Cłapiński

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.07.2019

Agnieszka Karga

Agnieszka Karga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm, miła atmosfera, konstruktywne uwagi, mistrzewscy instruktorzy. Szczerze polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.07.2019

Klaudia Ostrowska

Klaudia Ostrowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serduszka Pana Janusza!! Cudowny człowiek, bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu, nie tylko technicznie, ale też psychicznie! Miałam duży problem zeby zdać prawo jazdy, bo nie radziłam sobie ze stresem. Pan Janusz, nauczył mnie go zminimalizowac, zachować trzeźwy umysł i przede wszystkim uwierzyć w siebie!!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.07.2019

Ewa Białek Seleznev

Ewa Białek Seleznev
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Właśnie dziś odebrałam prawko i już jeżdżę sobie po Łodzi...z czystym sumieniem polecam Szkołę Driver...w szczególności Pana Janusza z Sieradza...jest profesjonalistą w każdym calu i ma bardzo zdrowe podejście do kursanta...ogromny plus za możliwość zdawania w Sieradzu...dodam tylko, że zdałam za pierwszym razem

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.05.2019

Adrianna Szendo

Adrianna Szendo
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dziękuję p.Michałowi z auto - szkoły Lider z centrum za cierpliwość, profesjonalizm i motywację do działania. Polecam z całego serca tego instruktora. Człowiek z powolania i potrafi nauczyć i dać słowa otuchy. Również chciałam pochwalić p.Ole z biura bardzo pomocna, pracowita i sympatyczna dziewczyna. :-)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.03.2019

Paweł Sokół

Paweł Sokół
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ogólnie w szkole panuje chaos w papierach i umawianiu na jazdy. W moim przypadku kilkukrotnie dziewczyny cos pomieszały. Wykłady prowadzone bardzo profesjonalnie i przystępnie. Poruszane są tematy które pozwalają łatwiej zapamiętać teorię. Co do części praktycznej to nie mam zastrzeżeń, a powiem nawet więcej że Pan Piotr to bardzo konkretny instruktor. Potrafi każdego nauczyć przez swoje podejście i cierpliwość. Stwarza bardzo luźna atmosferę co pozwala mniej się stresować, choć osobiście odczuwałem tylko frajdę z jazdy. Szkoła godna polecenia, ale wymaga jeszcze dopracowania.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 28.02.2019

Łukasz Długozima

Łukasz Długozima
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkole! Pełen profesjonalizm i świetne podejście do kursantów! Szczególnie polecam jazdy z Panem Januszem Pawlaczykiem, który potrafi przekazać w świetny sposób swoją  wiedze, swoje  doświadczenie i technikę jazdy. Umożliwia to swobodne zdanie egzaminu!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 31.01.2019

Marta Pawlak

Marta Pawlak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeździłam na zachodniej z Panem Henrykiem na jazdach doszkalających po kilku latach przerwy. Polecam. Instruktor spokojny i potrafi dużo rzeczy wytłumaczyć. Zdałam za drugim podejściem. Choć pewnie zdałabym za pierwszym gdyby nie stres na rękawie. Jeszcze raz polecam. Kat. B

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.12.2018

Edyta Górska

Edyta Górska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem polecam tę Auto szkołę. Kurs odbyłam z instruktorem Panem Tomkiem.M. Człowiek o wysokim poziomie kultury osobistej, sympatyczny, traktujący kursantów z szacunkiem. Wyrozumiały i cierpliwy, potrafiący w odpowiedni sposób objaśnić popełniane błędy przy tym nie stresując. Budujący miłą atmosferę. W aucie zawsze czysto i estetycznie. Bardzo dziękuję za tak miło odbyty kurs i zdobycie Prawa Jazdy???? Jeśli kurs kat.b to tylko z Panem Tomkiem.????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.11.2018

Mateusz Gajewski

Mateusz Gajewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szybki, sprawnie przeprowadzony kurs zakończony pozytywnym wynikiem za pierwszym podejściem (zarówno teoria jak i praktyka). Polecam naukę na kat. A u p. Piotra Olborskiego. Dzięki jazdom u p. Piotra udało się bezproblemowo zdać egzamin na Smutnej (chociaz przed rozpoczęciem kursu nigdy nie jeździłem motocyklem). Duży plus za jazdy na placu WORD. Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.11.2018

Karolina Tabaczkiewicz

Karolina Tabaczkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeżeli wydaje Ci się, że nie nadajesz się na kierowcę i nigdy nie uda Ci się zdać egzaminu na prawo jazdy, to na pewno zmienisz swoje podejście po wizycie w Driverze! :) Polecam z całego serca auto szkołę, jak i najlepszego instruktora Pana Janusza. Z Panem Januszem nauczyłam się dużo więcej w ciągu 10 godzin jazd doszkalających niż przez cały kurs w mojej poprzedniej auto szkole. Panie Januszu jest Pan mądrym, cierpliwym i przesympatycznym człowiekiem. Dziękuję za każdą cenną wskazówkę, dzięki której w końcu zdałam upragniony egzamin, a także za wszystkie żarty, które sprawiały, że odrobinę mniej się denerwowałam! :) Jazdy przebiegały w całkowicie bezstresowej, przyjaznej atmosferze, a prowadzenie samochodu stało się dla mnie w końcu przyjemnością. Jeszcze raz dziękuję! ☺️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.10.2018

Jakub Lutrzykowski

Jakub Lutrzykowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Łodzi. Po pierwsze teoria z panem Pawłem prowadzona w bardzo przystępny sposób - nie tylko suche fakty z podręczników, ale również przytaczane różne ciekawe fakty dotyczące egzaminów państwowych i jazdy po polskich ulicach. Po drugie - jazdy, które były przyjemnością dzięki wspaniałej atmosferze wprowadzanej przez wspaniałych, profesjonalnych instruktorów - w szczególności Pani Karolina, Pan Andrzej i Pan Janusz. Dzięki rzetelnemu przygotowaniu w czasie jazd z nimi zdałem egzamin za pierwszym razem i teraz już tylko czekam na odbiór "plastiku" ;) Podsumowując - bez wahania polecam Drivera wszystkim, którzy nie wiedzą jaką szkołę wybrać.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.08.2018

Anna Kotlińska

Anna Kotlińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła. Polecam z czystym sumieniem pana Andrzeja.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.08.2018

Maria Gaca

Maria Gaca
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, i dobra kadra szkolaca.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.08.2018

Piotr Gaca

Piotr Gaca
Opinia zweryfikowana przez Facebook

szkoła godna polecenia instruktorzy rzeczowo wymagający z dobrym podejściem do kursanta

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.07.2018

Justyna Frankiewicz

Justyna Frankiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w Łodzi. Zdecydowanie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.07.2018

Iza Chamielec

Iza Chamielec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdałam egzamin na kategorię A za pierwszym razem, bezbłędnie. Polecam wszystkim naukę u Pana Piotra Olborskiego! Widać, że instruktor ma spore doświadczenie oraz co najważniejsze chęci, żeby przekazać kursantom jak najwięcej oraz umożliwić im sprawne zdanie egzaminu. Duża gwiazdka za zaangażowanie! Z ważnych elementów to jeszcze dobry kontakt oraz duża elastyczność w umawianiu jazd co pozwala na utrzymanie odpowiedniego tempa nauki (wystarczyło umówić się z kilkudniowym wyprzedzeniem). Jazda na placyku na ul. Smutnej przy WORD-ie. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 30.06.2018

Olga Czapiewska

Olga Czapiewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkołę wybrałam głównie dlatego, że była dosłownie za rogiem ale i słyszałam o niej dużo dobrych opinii. Natomiast później życie zweryfikowało, że był to najlepszy wybór. Zajęcia teoretyczne przyjemne, prowadzone przez p. Janusza, który wprowadzając do wykładów dużo humoru sprawił, że nie było mi ciężko spędzać tam 2+ godzin parę razy w tygodniu. Z dodatkową pomocą płytki z pytaniami teoria poszła gładko. Natomiast praktykę wyjeździłam głównie z Tomkiem, którego polecam każdemu, nawet tym którzy uważają, że nie są stworzeni do prowadzenia auta i że ich starania o prawo jazdy nie mają sensu. Mega wyrozumiały, cierpliwy i zdolny nauczyć jazdy chyba każdego. 5-godzinne jazdy po Sieradzu były czystą przyjemnością, nawet na początku gdy dopiero uczyłam się jak samochód funkcjonuje i jak poruszać się po drodze. Zero stresu, bardzo przyjazna atmosfera i gdy pokona się (w moim przypadku) nieodłączny stres - 100% gwarancja zdania egzaminu praktycznego :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.06.2018

Iza Goss

Iza Goss
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Auto szkoła w 100% godna polecenia. Inwidualne podejście do osoby miła i rzetelna obsługa . Instruktor P Jacek super pod każdym aspektem nauki jazdy . Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.06.2018

Iza Kowalska

Iza Kowalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona ponieważ jest dobre podejście do kursanta, dużo cierpliwości oraz fajna atmosfera . Egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem :). Polecam !!!!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.06.2018

Dominik Wysocki

Dominik Wysocki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy i komunikacja świetna, dotrzymuja terminów, nie spotkalem sie ani razu z przesunięciem czy odwołaniem jazd. Z całego serca polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.05.2018

Dominika Kałużna

Dominika Kałużna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rozsądna cena, świetna atmosfera oraz niesamowici instruktorzy, to właśnie najlepsze atuty auto szkoły Driver. Egzamin zdałam za pierwszym razem, za co szczególnie dziękuję Panu Marcinowi Pawlaczykowi :) Polecam każdemu! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.05.2018

Tomasz Tamioła

Tomasz Tamioła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra auto szkoła.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak