Liczba odwiedzin: 44826 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Auto Szkoła Driver

  (433 opinie w tym 319 zaufanych)
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.01.2018

Dawid Dąbrowski

Dawid Dąbrowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam tą auto-szkołe. Bardzo dobra obsługa i konkretni instruktorzy którzy UCZĄ JEŹDZIĆ a nie tylko zdać egzamin. Wszystko zdane bez najmniejszego problemu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.01.2018

Arkadiusz Lolo

Arkadiusz Lolo
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam auto szkołę wszystkim co chcą się nauczyć jeździć i zdać egzamin za pierwszym razem instruktorzy są super w tym co robią polecam w 100 %.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.01.2018

Piotr Ozimkiewicz

Piotr Ozimkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs na kat.C super profesjonalizm. Instruktor Witek to prawdziwy fachowiec potrafi przygotować do egzaminu. Dodatkowo firma mogła skorzystać z dofinansowania z urzędu pracy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.12.2017

Anna Wąsowska

Anna Wąsowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Auto Szkołę Driver!!! W szczególności za ciekawe wykłady oraz jazdy z fantastycznym instruktorem Jackiem. Egzamin zdany za drugim razem. Jacku pozdrawiam Cię gorąco jesteś THE BEST!!! Fistaszek

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.12.2017

Tamara Czarnecka

Tamara Czarnecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cała nauka w bardzo przyjemnej atmosferze zero stresu . polecam instruktora Janusza . sympatyczny konkretny nauka jazdy w jego towarzystwie i sposób przekazywania wiedzy super . polecam w 100% szkołę driver i naukę z Januszem .

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

nudne wykłady

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.12.2017

Marcin Witschenbach

Marcin Witschenbach
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Naprawdę świetna szkoła, egzamin zdany za 1 razem teoretyczny i praktyczny. Bardzo cierpliwi i profesjonalni instruktorzy. Z czystym sumieniem polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.12.2017

Aleksandra Piciulewicz

Aleksandra Piciulewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Auto Szkoła Driver SUPER !!! jestem bardzo zadowolona z całego kursu, pan Janusz świetnie przygotowuje z teorii, nie ma dla niego pytań bez odpowiedzi, we wszystkim pomoże i wytłumaczy. Z całego serca polecam instruktora Maćka, jego wiedza, umiejętności i profesjonalne podejście do kursanta dają naprawdę efekt, ja zdałam wszystko za pierwszym razem, dziękuje również instruktorowi Łukaszowi i pani Kasi z biura, jesteście wspaniałą ekipą i życzę wam jak najwięcej takich kursantów jak ja.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.11.2017

Aleksandra Julia

Aleksandra Julia
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy „na poziomie” z bardzo dobrym podejściem do kursanta. Badania lekarskie na miejscu, pierwsza pomoc i wiedza teoretyczna przekazana w taki sposób by zaliczyć egzamin teoretyczny za 1 podejściem. Wszystkie godziny jazd wykorzystane w 100% by przygotować nie tylko do zdania egzaminu, ale także dynamicznej jazdy bez strachu w ruchu drogowym. Największy PLUS za duży, własny plac manewrowy w okolicy trasy egzaminowania po „Maratońskiej”, by rękaw nikomu nie był straszny! Zdane za pierwszym! POLECAM ????????????????????????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.11.2017

Sylwia Kubik

Sylwia Kubik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera zarowno na zajeciach teoretycznych jak i na jazdach. Bezstresowo mozna posiasc wiedze i umiejetnosci potrzebne by zostac kierowca. Na zajeciach teoretycznych prowadzonych prowadzonych przez p. Janusza zostaje zwrocona uwaga na wazne oraz podchwytliwe pytania testowe, mozna tez posmiac sie z ciekawych historii "z zycia wzietych" dotyczacych jazd. Rewelacyjne zajecia z ratownikiem medycznym- prowadzone z wielkim poczuciem humoru, zawierajace jednak wszystkie najwazniejsze informacje i praktyke zwiazana z pierwsza pomoca. Na jazdach instruktorzy bardzo mili i cierpliwi, polecam zwlaszcza przesympatycznego p. Henia, ktory cierpliwie od podstaw nauczyl mnie prowadzenia auta i mimo, ze nigdy wczesniej nie mialam wiekszej stycznosci z autem to praktyczny egzamin panstwowy zdalam za pierwszym razem (teoretyczny zreszta tez). Z czystym sumieniem polecam ta autoszkole :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 08.11.2017

Sylwia Kowalczyk

Sylwia Kowalczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Każdy kto tylko marzy o Prawku :) Polecam na 100 % Auto Szkołę Driver. Dzięki Panu Januszowi i Pani Kasi zdałam egzamin państwowy. Pan Janusz bardzo dobrze tłumaczy jest cierpliwym i miłym człowiekiem. Jazda razem z panem Januszem to czysta przyjemność i oczywiście bezstresowa. Polecam każdemu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.11.2017

Kasia Łuczyńska-Stańczyk

Kasia Łuczyńska-Stańczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim auto Szkołę Driver... Teoria zdana za 1 razem, bezproblemowe umawianie jazd, Instruktor Marcin bardzo cierpliwy i sympatyczny (Polecam go na 100%) nie stresuje kursanta podczas jazd,

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 26.10.2017

Maciej Kwietniewski

Maciej Kwietniewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.10.2017

Julia Brzezińska

Julia Brzezińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy, atmosfera mila, bezproblemowe umowienie na jazdy, instruktorzy bardzo fajni wyluzowani i profesjonalni, nie wywieraja stresu, polecam najbardziej Marcina i Janusza

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.10.2017

Mateusz Szcześniak

Mateusz Szcześniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera, profesjonalni instruktorzy, którzy potrafią wszystko doskonale wytłumaczyć bez wywierania niepotrzebnej presji. Umawianie się na jazdy odbywa się bezproblemowo i w miłej atmosferze. Warto dodać, że auta w większości nowe co tylko zwiększa komfort szkolenia.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.10.2017

Piotr Wojcieszek

Piotr Wojcieszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mogę śmialo polecić, bardzo fajni instruktorzy,szczególnie polecam pana Janusza.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.10.2017

Seba Stefan

Seba Stefan
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra atmosfera, bezstresowa jazda oraz dużo dobrych porad od instruktorów.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.10.2017

Martyna Piasecka

Martyna Piasecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy bardzo mili. Kurs oceniam ogólnie pozytywnie, głownie dlatego, że zdałam za pierwszym razem! I od razu mogę uprzedzić, że to żadna ujma wziąć dodatkowe 10h jazd, które naprawdę dużo dają. Ja wzięłam i nie żałuję. Dlatego serdecznie polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.10.2017

Jacek Retwiński

Jacek Retwiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra auto szkoła,profesjonalni wykładowcy i instruktorzy. Miła obsługa dla kursantów,bardzo elastyczni pod względem godzin.Naprawdę godna polecenia.Ja po wykładach i szkoleniu praktycznym zdałem za pierwszym razem.Dziękuję za dobrze i fachowo przekazaną wiedzę.POZDRAWIAM

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.10.2017

Adrian Ambrożewicz

Adrian Ambrożewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dotarłem do tej szkoły z przypadku, akurat jedna z filii znajdowała się bardzo blisko mojego miejsca zamieszkania. Później okazało się, że to jedna z najlepszych szkół w Łodzi. Czas spędzony na zdobywaniu i kształceniu nowych umiejętności, zdobywaniu wiedzy, upłynął mi świetnie, a instruktor z którym miałem przyjemność, czyli Marcin Pawlaczyk, to świetny gość na tym stanowisku. Kupa śmiechu, miło spędzony czas ,dokładne i przejrzyste tłumaczenie dla świeżego kierowcy, zasad jazdy za kierownicą, to chyba najlepsze podsumowanie tego Pana :D Z pewnością mogę polecić tą szkołę, jak i przede wszystkim instruktora, którym jest Marcin. Piąteczka!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.10.2017

Asia Łukasiewicz

Asia Łukasiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane za 1 razem, najlepsza auto szkoła, polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.09.2017

Olga Orczykowska-Rawicka

Olga Orczykowska-Rawicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła,z inną się nie udało a z driverem tak.Szczególne podziękowania dla Marcina Pawlaczyka za uśmiech,cierpliwość i wyrozumiałość.Najlepszy instruktor-polecam.Olga.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.09.2017

Karolina Kowalska

Karolina Kowalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia, polecam jazdy z P. Karoliną :)

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.09.2017

Justyna Bąkowska

Justyna Bąkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza auto-szkoła w Łodzi ever!!!!!!!!!! Bardzo miła atmosfera zarówno w biurze jak i na jazdach!!!! Gorąco polecam Marcina z którym miałam przyjemność jeździć :). Przemiły, dowcipny, bardzo cierpliwy i przy tym dokładny i profesjonalny ( żaden najmniejszy błąd nie umknie jego uwadze dzięki czemu zdałam za pierwszym razem!!). Bardzo dziękuje też Pani Paulinie za miłą i profesjonalną obsługę w biurze ( nigdy nie było najmniejszego problemu z umówieniem godzin :) ). Podsumowując jeżeli naprawdę chcecie nauczyć się jeździć i bez stresu podejść do egzaminów wybierajcie AUTO-SZKOŁĘ DRIVER!!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.08.2017

Adrian Śnieć

Adrian Śnieć
Opinia zweryfikowana przez Facebook

super szkoła dobrze uczą jak jeździć po mieście oraz dobrze przygotowują do egzaminu praktycznego, większość jazd odbyłem z najlepszym instruktorem Łukaszem! Pozdrawiam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.08.2017

Karolcia Karolcia

Karolcia Karolcia
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła!! Wybrałam szkołę jazdy Driver i nie żałuję! Marcin instruktor, który tam pracuje jest kompetentnym, spokojnym, cierpliwym człowiekiem lubiącym żartować. :)Tłumaczy solidnie i prosto. Na jazdach zawsze panowała świetna atmosfera! Nigdy nie byłam spięta, a każda jazda to była czysta przyjemność. Zostałam bardzo dobrze przygotowana do egzaminu państwowego dzięki czemu zdałam za pierwszym razem, a mój portfel nie ucierpiał. ;) Godziny jazd są dopasowywane pod kursanta, dzięki wyrozumiałej i sympatycznej szefowej :) Polecam bardzo!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.08.2017

Adam Górniak

Adam Górniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsi instruktorzy, miła atmosfera, aż szkoda, że już po kursie :) POLECAM najlepsza AUTO-SZKOŁA w Łodzi !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.08.2017

Marta Przybylak

Marta Przybylak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tę autoszkołęInstruktorzy kompetentni i cierpliwi. Dużo wyjaśniają i pomagają. Po kursie w tej szkole można bez obaw iść na egzamin .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.08.2017

Ania Piaskowska

Ania Piaskowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tę autoszkołę. Nie miałam kłopotów z ustalaniem terminów, jeździłam 3 razy w tygodniu - tyle, ile potrzebowałam. Instruktorzy kompetentni i cierpliwi. Dużo wyjaśniają i pomagają. Po kursie w tej szkole można bez obaw iść na egzamin państwowy. :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.08.2017

Emil Rusin

Emil Rusin
Opinia zweryfikowana przez Facebook

BARDZO DOBRA SZKOŁĄ ,SUPER PROWADZONE ZAJĘCIA TEORETYCZNE I PRAKTYCZNE

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.08.2017

Piotr Pawlikowski

Piotr Pawlikowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobrzy instruktorzy!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak