Liczba odwiedzin: 16884 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Auto Prestiż - Jacek Sawka

  181 opinii w tym 143 zaufane
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.03.2020

Oliwia Oliwka

Oliwia Oliwka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona z tej szkółki, ponieważ jazdy były dla mnie bezstresowe, instruktorzy byli bardzo mili i spokojni. Przed pierwszą jazdą bardzo bałam się wsiąść do auta, jak okazało się - niepotrzebnie. Zobaczyłam, że jestem w dobrych rękach i z niecierpliwością czekałam na następne jazdy. Instruktorzy wierzyli we mnie bardziej niż ja sama w siebie, dzięki temu wsparciu i profesjonalnemu przygotowaniu przez instruktorów zdałam oba egzaminy za pierwszym razem. Chciałbym bardzo podziękować i zachęcam innych do skorzystania z usług szkółki.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.02.2020

Maciej Piątkowski

Maciej Piątkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Spokojni Instruktorzy, generalnie wszystko na plus pozdrawiam.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.01.2020

Szymon Stańkowski

Szymon Stańkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, wysoki poziom nauczania, sympatyczni ludzie i dobra lokalizacja.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.10.2019

Filip Jarota

Filip Jarota
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni instruktorzy, którzy bardzo dobrze przygotowują do egzaminu! Dodatkowo elastyczny grafik, dopasowany pod potrzeby kursanta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 31.07.2019

Magdalena Czarnecka

Magdalena Czarnecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

najlepsza szkola w szczecine ..pozdrawiam cala ekipe

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.07.2019

Szymon Tyszczuk

Szymon Tyszczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

SUPER SZKOŁA,FAJNI LUDZIE,ZDAŁEM ZA PIERWSZYM RAZEM

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.03.2019

Daniel Zamoić

Daniel Zamoić
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z czystym sumieniem. Super przygotowanie do egzaminu

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.02.2019

Natalia Arendt

Natalia Arendt
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy dobrze tłumaczą, luźna atmosfera

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.01.2019

Seweryn Reguła

Seweryn Reguła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła polecam. :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.12.2018

Inga Indyka

Inga Indyka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w Szczecinie! Polecam wszystkim!!!! :) :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.12.2018

Oskar Kalenik

Oskar Kalenik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

bardzo dobre podejscie do kursanta

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.11.2018

Wiktoria Sęktas

Wiktoria Sęktas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę. Miła atmosfera, profesjonalne podejście do kursanta. Super instruktorzy, który wszystko dokładnie tłumaczą. Polecam serdecznie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.11.2018

Klaudia Tymczyszyn

Klaudia Tymczyszyn
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia każdemu kto chce nauczyć się jeździć :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.11.2018

Karolina Gurba

Karolina Gurba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po słabo przeprowadzonym kursie we wcześniejszej szkole jazdy oraz po niezdanych egzaminach praktycznych zdecydowałam się na jazdy doszkalające w Auto Prestiż. Była to najlepsza decyzja jaką mogłam podjąć :) Super podejście do kursanta, wszystko wytłumaczone zrozumiale oraz cierpliwie. Dzięki tej szkole na prawdę nauczyłam się bezpiecznie jeździć. Egzamin oczywiście zdany z wynikiem pozytywnym. Z całego serca polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 31.10.2018

Klaudia Waszczyńska

Klaudia Waszczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Naprawdę super szkoła, polecam z całego serca!! Zmieniłam szkołę jazdy, po roku przerwy na Auto prestiż Pana Jacka i był to super wybór. Instruktorzy sympatyczni, cierpliwi i dają naprawdę dobre rady, atmosfera jest bezstresowa i luźna. W ciągu tych kilku godzin nauczyłam się więcej niż w poprzedniej szkole jazdy. Przez 30h kursu i ciągłych dodatkowych godzin w poprzedniej szkole, w pewnym momencie naprawdę myślałam, że coś ze mną jest nie tak.. Jednak w szkole Pana Jacka już po 4h, instruktorzy stwierdzili że dobrze jeżdzę (chociaż jeszcze zdarzały się błędy, które korygowaliśmy) i powinnam się już zapisywać na egzamin! Szkoła bez owijana w bawełnę! Dzisiaj egzamin praktyczny zdałam za pierwszym razem. Dziękuje!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.09.2018

Konrad Mendrok

Konrad Mendrok
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna szkoła jazdy polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.09.2018

Szymon Sapiecha

Szymon Sapiecha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko git!

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.09.2018

Adam Chwalczuk

Adam Chwalczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

polecam szkole, bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu państwowego, dziś zdałem za pierwszym razem, najlepsza szkoła bez dwóch zdań.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.08.2018

Julia Zych

Julia Zych
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Szczecinie. W szkole panuje przyjazna atmosfera, a instruktorzy w prosty sposób uczą jak bezpiecznie jeździć po mieście. Godziny jazd są bardzo elastyczne, instruktorzy dopasowywali się do mojego grafiku, aż 7 dni w tygodniu! Nauka jest kompleksowa i bardzo profesjonalna, zawsze punktualna. Atrakcyjna jest również cena całego kursu, która jest dużym plusem. Szkoła zupełnie bezstresowa, polecam wszystkim, którzy chcą szybko opanować sztukę radzenia sobie za kółkiem. Dla mnie to był zdecydowanie najlepszy wybór.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.08.2018

Wiktoria Bosy

Wiktoria Bosy
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jest absolutnie świetna! Jestem kursantką, która zmieniała wcześniejszą szkołę jazdy - co było naprawdę dobrym wyborem. Trafienie na Auto Prestiż Pana Jacka było strzałem w dziesiątkę. Nauczyłam się bardzo dużo, przede wszystkim w luźnej i miłej atmosferze (która jest naprawdę ważna przy nauce prowadzenia samochodem), a co ważniejsze - jak prowadzić przepisowo i ostrożnie. Myślę, że poznanie przepisów jest kluczem do sukcesu, który zapewnia nikt inny jak tylko Pan Jacek. Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za poświęcenie mi cennego czasu!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.07.2018

Małgorzata Blecharz

Małgorzata Blecharz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w Szczecinie ! Pan Jacek jest cierpliwy, wyrozumiały, sumienny, a co najważniejsze potrafi przekazać swoją ogromną wiedzę kursantowi i dać cenne wskazówki przed egzaminem praktycznym. Jestem zachwycona, ponieważ po 2 letniej przerwie z prawkiem, spowodowanej złym wyborem wcześniejszej szkoły jazdy nie wierzyłam, że uda mi się nadrobić zaległości w tak krótkim czasie związane z tą przerwą, a co najważniejsze uwierzyć w samą siebie za kółkiem po wcześniejszych sytuacjach we wcześniejszej szkole ... ale dzięki Panu Jacku śmiało mogę powiedzieć, że przez kilka godzin nauczyłam się więcej, niż w innej szkole po ponad 30 H. Kolejną zaletą są elastyczne godziny jazd i to , że zawsze da się ze wszystkim dogadać. A więc z czystym sumieniem polecam Auto Prestiż Jacek Sawka, ponieważ pracują tam ludzie z powołania, którym nie zależy na "naciąganiu", a na przekazaniu jak największej wiedzy, a co za tym idzie zdanym egzaminie :) Żałuję tylko tego, że wcześniej nie trafiłam na tą szkołę jazdy... ponieważ już dawno byłabym posiadaczką wymarzonego prawka.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.07.2018

Maciej Franków

Maciej Franków
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia.Elastyczne godzinny jazdy bez żadnych problemów.Instruktorzy bardzo dobrzy wytłumaczą błędy i powiedzą jak je skorygować.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.06.2018

Patryk Aluk

Patryk Aluk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

POLECAM !!! Świetna szkola, pelen profesjonalizm, sympatyczna i spokojna atmosfera, instruktorzy godni zaufania oraz nauka to czysta przyjemność, wiedza co robia, i na pewno naucza kazdego! elastycznosc przy dobiorze terminów . :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 22.05.2018

Kacper Użdelewicz

Kacper Użdelewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mili instruktorzy i bardzo dobrze uczą, polecam jak najbardziej <3

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 08.04.2018

Aneta Sibila

Aneta Sibila
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła polecam wszystkim mili instruktorzy☺pozdrawiam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.04.2018

Paula Mikołajczyk

Paula Mikołajczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, mili instruktorzy oraz właściciel. Zdane za pierwszym razem! Bardzo polecam, atmosfera bardzo fajna, bezstresowy kurs, zero odwołanych godzin :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.04.2018

Paweł Griese

Paweł Griese
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni instruktorzy, atmosfera podczas nauki bardzo przyjemna. Zdane za 1 jak wszyscy moi znajomi, którzy byli w tej szkole.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.03.2018

Hanna Balcerek

Hanna Balcerek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła super. Fajna, bezstresowa, rodzinna atmosfera. Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Instruktorzy wykazują się dużą cierpliwością oraz udzielają bardzo pomocnych wskazówek. polecam! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.03.2018

Piotr Suwała

Piotr Suwała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia. Pełen profesjonalizm instruktorów, elastyczne godziny. Instruktorzy z powołania to była czysta przyjemność uczyć się w tej szkole Pozdrawiam ! :)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.12.2017

Fabian Pach

Fabian Pach
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalna szkoła . Cały kurs przeprowadzony w miłej atmosferze . Bardzo polecam .

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak