Auto Prestiż - Jacek Sawka

 199 opinii w tym 159 zaufanych

Odznaki Szkoły

0 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Auto Prestiż - Jacek Sawka
ul. Południowa 5
71-001 Szczecin

Opis

Szkoła Nauki Jazdy Auto Prestiż została założona w 2009 roku, a w obecnej formie jako AUTO PRESTIŻ - Jacek Sawka. Szkoła świadczy usługi na najwyższym poziomie. Priorytetem szkoły jest wykształcenie nowych kierowców tak, aby czuli się pewnie i byli bezpiecznymi użytkownikami dróg. AUTO PRESTIŻ - Jacek Sawka to szkoła z zasadami, nowoczesna, rozwijająca się, w której spotkasz spokojną i profesjonalną kadrę. Doświadczeni instruktorzy kształcą każdego kursanta poprzez prowadzenie systematycznej oceny postępów i dostosowują naukę do jego indywidualnych predyspozycji. Program szkolenia teoretycznego oraz praktycznego jest zgodny ze zmianami jakie wprowadził ustawodawca oraz odpowiada wymaganiom podczas nowego egzaminu państwowego.
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Jacek Sawka

Jacek Sawka

Krzysztof Paszkiewicz

Krzysztof Paszkiewicz

Jerzy Pankiewicz

Paweł Kowalski

Agnieszka Kazmowska

Magdalena Białach

Lilianna Bielawska

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2400 zł

ul. Południowa 5

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka

Dodatkowo płatne:
materiały dla kursantów
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Inga Indyka

Inga Indyka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.12.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w Szczecinie! Polecam wszystkim!!!! :) :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Enzo d .......e ip: 37.47.139.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.12.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Oskar Kalenik

Oskar Kalenik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.12.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

bardzo dobre podejscie do kursanta

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Wiktoria Sęktas

Wiktoria Sęktas
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.11.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę. Miła atmosfera, profesjonalne podejście do kursanta. Super instruktorzy, który wszystko dokładnie tłumaczą. Polecam serdecznie

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Klaudia Tymczyszyn

Klaudia Tymczyszyn
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.11.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła godna polecenia każdemu kto chce nauczyć się jeździć :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karolina Gurba

Karolina Gurba
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.11.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Po słabo przeprowadzonym kursie we wcześniejszej szkole jazdy oraz po niezdanych egzaminach praktycznych zdecydowałam się na jazdy doszkalające w Auto Prestiż. Była to najlepsza decyzja jaką mogłam podjąć :) Super podejście do kursanta, wszystko wytłumaczone zrozumiale oraz cierpliwie. Dzięki tej szkole na prawdę nauczyłam się bezpiecznie jeździć. Egzamin oczywiście zdany z wynikiem pozytywnym. Z całego serca polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Klaudia Waszczyńska

Klaudia Waszczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.10.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Naprawdę super szkoła, polecam z całego serca!! Zmieniłam szkołę jazdy, po roku przerwy na Auto prestiż Pana Jacka i był to super wybór. Instruktorzy sympatyczni, cierpliwi i dają naprawdę dobre rady, atmosfera jest bezstresowa i luźna. W ciągu tych kilku godzin nauczyłam się więcej niż w poprzedniej szkole jazdy. Przez 30h kursu i ciągłych dodatkowych godzin w poprzedniej szkole, w pewnym momencie naprawdę myślałam, że coś ze mną jest nie tak.. Jednak w szkole Pana Jacka już po 4h, instruktorzy stwierdzili że dobrze jeżdzę (chociaż jeszcze zdarzały się błędy, które korygowaliśmy) i powinnam się już zapisywać na egzamin! Szkoła bez owijana w bawełnę! Dzisiaj egzamin praktyczny zdałam za pierwszym razem. Dziękuje!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Konrad Mendrok

Konrad Mendrok
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.09.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo fajna szkoła jazdy polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Szymon Sapiecha

Szymon Sapiecha
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.09.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko git!

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Adam Chwalczuk

Adam Chwalczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

polecam szkole, bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu państwowego, dziś zdałem za pierwszym razem, najlepsza szkoła bez dwóch zdań.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Michalina S .....n ip: 31.0.41.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.08.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy z ogromną cierpliwoscią i sympatią podchodzą do kursanta. Bardzo polecam jak się chce odbyć kurs na prawo jazdy bezproblemowo, przyjemnie i zwinnie.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Julia Zych

Julia Zych
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.08.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Szczecinie. W szkole panuje przyjazna atmosfera, a instruktorzy w prosty sposób uczą jak bezpiecznie jeździć po mieście. Godziny jazd są bardzo elastyczne, instruktorzy dopasowywali się do mojego grafiku, aż 7 dni w tygodniu! Nauka jest kompleksowa i bardzo profesjonalna, zawsze punktualna. Atrakcyjna jest również cena całego kursu, która jest dużym plusem. Szkoła zupełnie bezstresowa, polecam wszystkim, którzy chcą szybko opanować sztukę radzenia sobie za kółkiem. Dla mnie to był zdecydowanie najlepszy wybór.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Bosy

Wiktoria Bosy
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.08.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła jest absolutnie świetna! Jestem kursantką, która zmieniała wcześniejszą szkołę jazdy - co było naprawdę dobrym wyborem. Trafienie na Auto Prestiż Pana Jacka było strzałem w dziesiątkę. Nauczyłam się bardzo dużo, przede wszystkim w luźnej i miłej atmosferze (która jest naprawdę ważna przy nauce prowadzenia samochodem), a co ważniejsze - jak prowadzić przepisowo i ostrożnie. Myślę, że poznanie przepisów jest kluczem do sukcesu, który zapewnia nikt inny jak tylko Pan Jacek. Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za poświęcenie mi cennego czasu!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Małgorzata Blecharz

Małgorzata Blecharz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.07.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepsza szkoła w Szczecinie ! Pan Jacek jest cierpliwy, wyrozumiały, sumienny, a co najważniejsze potrafi przekazać swoją ogromną wiedzę kursantowi i dać cenne wskazówki przed egzaminem praktycznym. Jestem zachwycona, ponieważ po 2 letniej przerwie z prawkiem, spowodowanej złym wyborem wcześniejszej szkoły jazdy nie wierzyłam, że uda mi się nadrobić zaległości w tak krótkim czasie związane z tą przerwą, a co najważniejsze uwierzyć w samą siebie za kółkiem po wcześniejszych sytuacjach we wcześniejszej szkole ... ale dzięki Panu Jacku śmiało mogę powiedzieć, że przez kilka godzin nauczyłam się więcej, niż w innej szkole po ponad 30 H. Kolejną zaletą są elastyczne godziny jazd i to , że zawsze da się ze wszystkim dogadać. A więc z czystym sumieniem polecam Auto Prestiż Jacek Sawka, ponieważ pracują tam ludzie z powołania, którym nie zależy na "naciąganiu", a na przekazaniu jak największej wiedzy, a co za tym idzie zdanym egzaminie :) Żałuję tylko tego, że wcześniej nie trafiłam na tą szkołę jazdy... ponieważ już dawno byłabym posiadaczką wymarzonego prawka.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maciej Franków

Maciej Franków
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.07.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła godna polecenia.Elastyczne godzinny jazdy bez żadnych problemów.Instruktorzy bardzo dobrzy wytłumaczą błędy i powiedzą jak je skorygować.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patryk Aluk

Patryk Aluk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.06.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

POLECAM !!! Świetna szkola, pelen profesjonalizm, sympatyczna i spokojna atmosfera, instruktorzy godni zaufania oraz nauka to czysta przyjemność, wiedza co robia, i na pewno naucza kazdego! elastycznosc przy dobiorze terminów . :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Dariusz C ........i ip: .....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.05.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełen profesjonalizm. Egzaminy państwowe zdane za pierwszym. Instruktorzy cierpliwi i wyrozumiali, świetna atmosfera. Grafik układany pod kursanta. Najlepsza szkoła nauki jazdy, do której można trafić. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Martyna P ....h ip: 79.175.203.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.05.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera, profesjonalni instruktorzy. Z parkowaniem nie ma problemu, gdy szkoli pan Jurek - najlepszy instruktor!! Cierpliwość instruktorów jest dużą zaletą.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Kacper Użdelewicz

Kacper Użdelewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.05.2018
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mili instruktorzy i bardzo dobrze uczą, polecam jak najbardziej <3

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Aneta Sibila

Aneta Sibila
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.04.2018
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła polecam wszystkim mili instruktorzy☺pozdrawiam

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Paula Mikołajczyk

Paula Mikołajczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.04.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, mili instruktorzy oraz właściciel. Zdane za pierwszym razem! Bardzo polecam, atmosfera bardzo fajna, bezstresowy kurs, zero odwołanych godzin :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paweł Griese

Paweł Griese
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.04.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetni instruktorzy, atmosfera podczas nauki bardzo przyjemna. Zdane za 1 jak wszyscy moi znajomi, którzy byli w tej szkole.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Hanna Balcerek

Hanna Balcerek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.03.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła super. Fajna, bezstresowa, rodzinna atmosfera. Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Instruktorzy wykazują się dużą cierpliwością oraz udzielają bardzo pomocnych wskazówek. polecam! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Piotr Suwała

Piotr Suwała
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.03.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła godna polecenia. Pełen profesjonalizm instruktorów, elastyczne godziny. Instruktorzy z powołania to była czysta przyjemność uczyć się w tej szkole Pozdrawiam ! :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Fabian Pach

Fabian Pach
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.12.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo profesjonalna szkoła . Cały kurs przeprowadzony w miłej atmosferze . Bardzo polecam .

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Martyna Szczepańska

Martyna Szczepańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.11.2017
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkole, super atmosfera, instruktorzy świetnie przygotowują do egzaminu jak i do codziennej jazdy.

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Estr Ella

Estr Ella
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.11.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Szkola jak najbardziej godna polecenia. Wszystko dobrze tlumaczone, powtarzane do skutku, instruktorzy super. Nawet moj egzaminator powiedzial, ze zostałam dobrze przygotowana i należą się pochwały dla instruktora. Polecam w szczególności pana Jacka i panią Magdę. Wielkie dzięki :-)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Monika F ....k ip: 83.3.190.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.10.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła godna polecenia! Miła atmosfera i profesjonalne podejście do kursanta. A pan Jurek to najlepszy instruktor na świecie! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ala Kaczerska

Ala Kaczerska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.10.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła jak najbardziej godna polecenia. Miła atmosfera, profesjonalizm a przede wszystkim dobre podejście instruktorów do kursantów i w tym punktualność. :) jeszcze raz serdecznie polecam :D :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Katarzyna Schulz

Katarzyna Schulz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.10.2017
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jak najbardziej polecam tę szkołę jazdy. Przyjemna atmosfera, wyrozumiałość, wysoka zdawalność, profesjonalni instruktorzy. Do tego doskonałe przygotowanie do egzaminu. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak