Liczba odwiedzin: 10188 Jesteś właścicielem tej szkoły?

AUTO KUJAWIAK

  313 opinii w tym 229 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.03.2020

Sławosz Renda

Sławosz Renda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Piotr bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu teoretycznego jak i praktycznego świetna atmosfera i co najważniejsze ,,na nauce nie ma pomyłek na nauce jest nauka"

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.03.2020

Dajana Antoniewicz

Dajana Antoniewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super podejście! Pan Piotr poświęca dużo czasu i cierpliwości - tłumaczy pokazuje, wszystko musi być zrobione dokładnie bez stresu co przekłada się na wynik egzaminu. Również miałam okazję uczyć się przy boku instruktora Marcina do którego równiez nie mam żadnych zarzutów. Dziś już mogę mu powiedzieć - zrobił kierowcę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.03.2020

Jakub Komorowski

Jakub Komorowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wspaniali instruktorzy,tłumaczą wszystko włącznie z najmniejszymi ale bardzo istotnymi szczegółami dzięki czemu nie tylko łatwo można zdać egzaminy ale poprostu czuć się pewnie za kierownicą już po odebraniu prawa jazdy. Polecam z całego serca.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.02.2020

Gutek Bławat

Gutek Bławat
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsi instruktorzy we Włocławku. Szersze polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.01.2020

Karina Dopierała

Karina Dopierała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy, super podejście do kursanta. Polecam!

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 30.01.2020

Jacek Wichliński

Jacek Wichliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Fajny i rzetelny instruktor, ogromna łatwość w przekazywaniu wiedzu. Dobra szkoła jazdy - polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.01.2020

Dawid Borucki

Dawid Borucki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Naprawdę bardzo dobra szkoła. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.12.2019

Natalia Krzyżanowska

Natalia Krzyżanowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła. Polecam.

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.11.2019

Kamila Malinowska

Kamila Malinowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam naukę w Auto Kujawiak. Szkoła godna polecenia. Fajna atmosfera ze wszystkim idzie się dogadać. Pan Piotr to wielki czlowiek, który potrafi z każdego zrobić kierowcę w krótkim czasie . Polecam serdecznie. Egzamin zdany za 1

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.11.2019

Karolina Brauze

Karolina Brauze
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam szkołę i instruktora Pana Piotra ! Jestem bardzo wdzięczna instruktorowi, jest naprawdę super.Pan Piotr przygotował do egzaminu, wszystkiego nauczył i trzymał kciuki. Podejście do kursanta indywidualne. Polecam całym sedychem tą szkołę!!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B1

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 16.10.2019

Kamil Senica

Kamil Senica
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, Pan Piotr dobrze tłumaczy i dokładnie omawia jazdę, polecam!

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.10.2019

Rafał Fala Falkowski

Rafał Fala Falkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła. Pan Piotr mistrz świata w przekazywaniu wiedzy. Gorąco polecam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 12.10.2019

Kaja Stempczyńska

Kaja Stempczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra szkoła. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.09.2019

Agnieszka Wrzecionkowska

Agnieszka Wrzecionkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, polecam każdemu, kto chce zdać za pierwszym razem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.09.2019

Laura Zakrzewska

Laura Zakrzewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra szkoła, polecam ❤!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.07.2019

Wiktoria Stęczna

Wiktoria Stęczna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo indywidualne podejście do kursanta. Serdecznie polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.07.2019

Danuta Wyżykowska

Danuta Wyżykowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Auto Kujawiak pana Szymańskiego to dla mnie najlepsza szkoła jazdy. Profesjonalne a zarazem indywidualne podejście instruktora jest najlepszym gwarantem na zdanie egzaminu. Cena kursu bardzo przystępna, brak kosztów ukrytych. Instruktor cierpliwy i bardzo kulturalny. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.07.2019

Krystian Łuczyński

Krystian Łuczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła egzaminy zdasz za pierwszym razem polecam każdemy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.03.2019

Marta Brzeczkowska

Marta Brzeczkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy instruktor. Polecam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.03.2019

Magdalena Brzeczkowska

Magdalena Brzeczkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Piotr super instruktor. Egzamin zdany za drugim podejściem!Polecam szkołę jazdy Kujawiak!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.03.2019

Michał Madajczyk

Michał Madajczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra szkoła. Polecam.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.03.2019

Sylwia Błachowicz

Sylwia Błachowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

P. Piotr super instruktor!!! Bardzo dobra szkoła jazdy. Serdecznie polecam ????????????

Plusy

instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 30.01.2019

Adrian Stokwisz

Adrian Stokwisz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy, polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.01.2019

Anna Piotrowska

Anna Piotrowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wspaniała atmosfera. Bardzo dobrzy instruktorzy. Miła sympatyczna atmosfera, Polecam !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.01.2019

Ola Krygier

Ola Krygier
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 10.12.2018

Natalia Drąg

Natalia Drąg
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy! Szczerze polecam. Pełny profesjonalizm. Indywidualne podejście do kursanta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.12.2018

Łukasz Łukasiak

Łukasz Łukasiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra szkoła jazdy. Szczerze polecam. Pełen profesjonalizm i indywidualne podejście do kursanta.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.11.2018

Daniel Spisz

Daniel Spisz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra szkoła, polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.11.2018

Kasia Majchrzak

Kasia Majchrzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm, indywidualne podejście do kursanta, instruktor z powołania. Szczerze polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 27.10.2018

Iza Kurdubska

Iza Kurdubska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra szkoła. Profesjonalny instruktor. Miła atmosfera.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak