Liczba odwiedzin: 23917 Jesteś właścicielem tej szkoły?

AS Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów

  257 opinii w tym 191 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.09.2020

Oskar Kwietniewski

Oskar Kwietniewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetny instruktor Marek Dworzecki, bardzo dobre przygotowanie do egzaminu, super podejście do kursanta, przemiła atmosfera oraz pełen profesjonalizm, serdecznie polecam Pana Marka!!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.09.2020

Dagmara Kościów

Dagmara Kościów
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazdy z Panią Bogusią świetnie przygotowały mnie do egzaminu, instruktorka wszystko cierpliwie tłumaczyła. Miła atmosfera, profesjonalizm i indywidualne podejście do kursanta. Nie było także problemów przy umawianiu się na terminy jazd. Serdecznie polecam!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.09.2020

Anielka Milczarczyk

Anielka Milczarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Pana Marka Dworzeckiego, bardzo dobrze wyjaśnia wszystkie kwestie, potrafi merytorycznie prowadzić zajęcia w miłej atmosferze. Dziękuje Panie Marku, zdałam za pierwszym razem :)) Anielka

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.09.2020

Maja Gawęda

Maja Gawęda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę jazdy AS a zwłaszcza Pana Piotra Cieślika, świetna atmosfera, profesjonalizm i bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Najlepszy instruktor w Radomiu!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 16.09.2020

Julka Domagała

Julka Domagała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam jazdy doszkalające z Panią Bogusią, miła atmosfera, pełen profesjonalizm.

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.09.2020

Ola Jedlińska

Ola Jedlińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm, przemiła atmosfera oraz znakomite przygotowanie do egzmainu przez Pana Marka Dworzeckiego.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 08.09.2020

Mateusz Grzmil

Mateusz Grzmil
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę, a w szczególności jazdy z panem Piotrem Cieślikiem . Bardzo miła atmosfera i super przygotowanie do egzaminu. Najlepsza szkoła w Radomiu oraz najlepszy instruktor.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.09.2020

Adrian Mucha

Adrian Mucha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Piotr Cieślik najlepszy w tym fachu w radomiu. Jeżeli szukacie kogoś kto nauczy was jeździć i stanie się waszym kumplem to trafiliście idealnie !!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 31.08.2020

Amelka Zarębska

Amelka Zarębska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę, a w szczególności jazdy z panią Bogusią. Bardzo miła atmosfera i super przygotowanie do egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.08.2020

Jan Popiel

Jan Popiel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK AS a w szczególności instruktora Ireneusza Marca za bardzo dobre przygotowanie do egzaminu i praktyczne porady.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Szanowny Panie, bardzo nam miło. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi! OSK AS

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.08.2020

Michał Sadal

Michał Sadal
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Fenoenalna szkoła jazdy, najlepsza w mieście! Gorąco polecam Panią Bogusię, najlepsza instruktorka, bardzo cierpliwa, doświadczona i miła osoba. Jeśli tylko macie możliwość mieć z nią jazdy, to nie zastanawiajcie się!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Michale, cieszymy się, że mogliśmy pomóc zdobyć tak ważne w życiu człowieka uprawnienia. Życzymy miłej i bezpiecznej jazdy. Szerokiej drogi! :) OSK AS

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.08.2020

Wojciech Kula

Wojciech Kula
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super przygotowanie

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Wojciechu, przekażemy Panu Markowi Dworzeckiemu słowa uznania. Pozdrawiamy - OSK AS.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.08.2020

Luiza Furmańska

Luiza Furmańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam Panią Bogusie! Najlepsza instruktorka w mieście! Mega cierpliwa i sympatyczna kobietka! Nie ma drugiej takiej!!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Szanowna Pani, dziękujemy za opinię i rekomendacje. Pozdrawiamy - OSK AS.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.08.2020

Michał Jamroży

Michał Jamroży
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin zdany bezbłędnie za pierwszym razem a wszystko to dzięki pani Bogusi, zajęcia teoretyczne prowadzone na najwyższym poziomie i w miłej atmosferze, perfekcyjnie przygotowujące.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Michale, bardzo nam miło. Życzymy miłej i bezpiecznej jazdy :) Pozdrawiamy, OSK AS.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 01.08.2020

Martyna Kwapisz

Martyna Kwapisz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam Pana Marka Dworzeckiego. Pełen profesjonalizm. Miły i przyjazny człowiek. Wszystko spokojnie wytłumaczy i pokaże. Polecam również Panią Bogusię. Jazdy były bezstresowe, atmosfera przyjemna. Widać, że zarówno Pani Bogusia jak i Pan Marek wykonują swoją pracę z ogromną pasją. Osobiście odbyłam kurs w innej szkole jazdy, a potem przystąpiłem do dwóch egzaminów praktycznych, które zakończyły się wynikiem negatywnym. Następnie zapisałam się na jazdy doszkalające do tej szkoły jazdy. Okazało się to wybawieniem. Wystarczyło tylko 6 godzin jazd i wszystko, co do tej pory było niejasne, stało się zrozumiałe. Przystąpiłem do trzeciego już egzaminu praktycznego, który zdałam. Bardzo dziękuję za naukę i rady!! :)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Martyno, bardzo nam miło, że mogliśmy Pani pomóc. Dziękujemy za wspaniałą opinię o naszym teamie. Życzymy miłej i bezpiecznej jazdy. Pozdrawiamy! :) OSK AS

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.07.2020

Natalia Aktan

Natalia Aktan
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Panią Bogusię cudowna osoba z ogromnymi pokładami cierpliwości. Świetnie przekazuje wiedzę. Atmosfera na jazdach bardzo miła, serdecznie polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Szanowna Pani, dziękujemy za opinię i rekomendacje. Życzymy miłej i bezpiecznej jazdy :) Pozdrawiamy - OSK AS.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.07.2020

Paulina Kuśmierczyk

Paulina Kuśmierczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Panią Bogusię! Atmosfera podczas jazd była bardzo dobra bez najmniejszego problemu można się dogadać, nawet odnośnie terminów, pełen profesjonalizm, bardzo cierpliwa, wszystko ładnie wytłumaczy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. Życzymy bezpiecznej jazdy :) OSK AS.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.07.2020

Patrycja Jaworska

Patrycja Jaworska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam jazdy z Panem Markiem Dworzeckim, bardzo miła atmosfera, jest to człowiek bardzo cierpliwy i dzięki niemu poznałam prawidłową technikę kierowania pojazdem. Jest to człowiek który w 100% angażuje się w przekazywaniu wiedzy kursantowi. Jeszcze raz dziękuję za przygotowanie do egzaminu.!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za wyrażenie opinii i podziękowania. Pozdrawiamy! :) OSK AS.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.07.2020

Oliwia Gagacka

Oliwia Gagacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca Panią Bogusię. Pełen profesjonalizm, przyjemna atmosfera, indywidualne podejście do kursanta. Świetne przygotowanie do egzaminu jak i do jazdy po odebraniu dokumentu. Po prostu instruktor "z powołania".

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Oliwio, bardzo nam miło. Dziękujemy za opinię i rekomendacje. Życzymy miłej i bezpiecznej jazdy :) OSK AS.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.07.2020

Ola Janowska

Ola Janowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam Pana Marka Dworzeckiego, który w zaledwie kilka godzin przygotował mnie do egzaminu praktycznego lepiej niż poprzedni instruktor przez 30 godzin kursu. Pan Marek jest bardzo cierpliwym, pozytywnym i profesjonalnym instruktorem. Podczas zajęć dostajemy wiele cennych rad oraz rzetelnych informacji na temat prawidłowych technik jazdy :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Aleksandro, cieszymy się, że mogliśmy Pani pomóc. Życzymy szerokiej drogi! Serdecznie pozdrawiamy :) - OSK AS.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.07.2020

Konrad Derleta

Konrad Derleta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zajęcia teoretyczne rzetelne i na temat, wykładowca wie na co zwracać uwagę podczas egzaminu i dokładnie o tym mówi. Jazdy z panią Bogusią są lekkie i przyjemne i dzięki temu dają efekt. 10/10 nie zdałbym żeby jeszcze tam wrócić.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

wysoka cena

Odpowiedź:

Panie Konradzie, dziękujemy za miłe słowa uznania dla naszego teamu. Bardzo nam miło. Pozdrawiamy :) OSK AS

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 08.07.2020

Kasia Gołyska

Kasia Gołyska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady pana Marcina prowadzone na wysokim poziomie, ciekawe prezentacje, inteligencja i poczucie humoru. Wszystko to zachęca do regularnego uczestniczenia w zajęciach teoretycznych. I przyczynia się do zdania egzaminu teoretycznego w pierwszym terminie. Jeśli chodzi o zajęcia praktyczne, serdecznie polecam instruktora, pana Andrzeja Szymańskiego. Cierpliwość, niezwykła precyzja, talent pedagogiczny. Pan Andrzej doskonale potrafił rozpoznać, co i w którym momencie wymaga doszlifowania. Polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Szanowna Pani, bardzo nam miło. Dziękujemy za tak wspaniałą opinię i rekomendacje naszej kadry szkoleniowej. Życzymy bezpiecznej jazdy! :) OSK AS.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.06.2020

Hubert Osobiński

Hubert Osobiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam instruktora Pana Marka Dworzeckiego! I wielkie podziękowania dla niego, za jego cierpliwość i bardzo duże zaangażowanie w przekazywaniu mi wiedzy. To Pan Marek pokazał mi co to jest fajna jazda samochodem a przede wszystkim bezpieczna jazda. Dziękuję jeszcze raz!!!

Plusy

brak

Minusy

brak

Odpowiedź:

Szanowny Panie, dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy-OSK AS.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.06.2020

Nikola Kuśmierczyk

Nikola Kuśmierczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam instruktora Pana Marka Dworzeckiego! Wielkie podziękowania za dużą cierpliwość i pełne zaangażowanie w przekazywaniu wiedzy - bezpieczna i bezstresowa jazda samochodem, odpowiednia technika oraz ogrom wskazówek. Okazały się one bardzo przydatne podczas egzaminu jak i w dalszej jeździe samochodem. Pan Marek zaskoczył mnie swoim optymizmem który przekazywał mi na każdej godzinie wspólnych zajęć. Jestem bardzo wdzięczna za przygotowanie w 100% do egzaminu i za uzyskanie pozytywnego wyniku! Bardzo miło i pozytywnie będę wspominać Pana Marka i każdemu życzę takiego nauczyciela☺️

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Nikolo, bardzo nam miło. Cieszymy się, że tak wiele Pani osiągnęła. Dziękujemy za wyrażenie swojej opinii i za rekomendacje. Pozdrawiamy i życzymy miłej jazdy! :) OSK AS.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.06.2020

Sebastian Rychlicki

Sebastian Rychlicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca Panią Bogusławę. Tak dobrego przygotowania i atmosfery nie ma nigdzie indziej. ❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo nam miło, w imieniu Pani instruktorki dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi! :) OSK AS.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.06.2020

Julka Kowalik

Julka Kowalik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie szkołę jazdy As, szczególnie Pana Marka Dworzeckiego. Pełen profesjonalizm i cierpliwe podejście do kursanta. Praca przebiega w bardzo miłej atmosferze.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Julio, dziękujemy za opinię i rekomendacje. Życzymy szerokiej drogi, oraz miłej i bezpiecznej jazdy :) OSK AS.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.06.2020

Ania Tkaczyk

Ania Tkaczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam Pana Marka Dworzeckiego. Miła atmosfera, podejście do kursanta. W ciągu kilku godzin czułam się dobeze przygotowana do egzaminu. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Anno, bardzo nam miło, że mogliśmy Pani pomóc. Życzymy miłej i bezpiecznej jazdy :) OSK AS.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.05.2020

Ola Paciorek

Ola Paciorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin zdałam dzięki jazdom doszkalającym z Panią Bogusławą. Ogromna wiedza przekazywana w bardzo zrozumiały i praktyczny sposób. Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.03.2020

Zosia Mastalerz

Zosia Mastalerz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z Panem Markiem Dworzeckim było mi dane współpracować jedynie kilka godzin, ale z czystym sumieniem mogę gorąco go polecić każdemu kto chce się nauczyć poprawnie jeździć. Pan wprowadza miłą atmosferę, jest cierpliwy, profesjonalny i tłumaczy wszystko bardzo dokładnie nie nudząc przy tym. Przez te kilka godzin dowiedziałam się więcej o bezpiecznej jezdzie i techice jazdy niż przez kilkadziesiąt godzin kursu z poprzednim instruktorem. Nabyłam duzo praktycznej i niezbędnej wiedzy, dzięki której moja jazda stała się i będzie stawać się lepsza. Prawdopodobnie uratował mnie również przed kolejnym niezdanym egzaminem. Jeszcze raz mu dziękuję i polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Szanowna Pani, dziękujemy za rekomendacje i opinię. OSK AS.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.02.2020

Magda Musiałek

Magda Musiałek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam instruktora Pana Marka, który w krótkim czasie przygotował mnie do egzaminu. Zaledwie parę godzin pomogło mi w ogromnym stopniu. Profesjonalizm to słowo, które doskonale opisuje jego osobę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Magdaleno, cieszymy się, że mogliśmy Pani pomóc. Przekazujemy raz jeszcze gratulacje od Pana Marka Dworzeckiego oraz od całego teamu OSK AS ????