Liczba odwiedzin: 18634 Jesteś właścicielem tej szkoły?

AS Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów

  (188 opinii w tym 141 zaufanych)
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.08.2019

Agata Kaźmierczak

Agata Kaźmierczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem mogę polecić jazdy z panem Markiem Dworzeckim, który wykonuje swoją pracę z pasją i zaangażowaniem. Jest osobą bardzo cierpliwą i wyrozumiałą, jeśli jest potrzeba wyjaśni coś nawet kilka razy. Atmosfera podczas jazdy była bardzo miła i wiem że ten czas nie był zmarnowany. Dzięki panu Markowi udało mi się zdać egzamin państwowy za co bardzo dziękuję. Jeszcze raz serdecznie polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Agato, jest nam bardzo miło. Gratulacje w imieniu całej naszej kadry trenerów :) OSK AS

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.08.2019

Ada Pawłowska

Ada Pawłowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam jazdy doszkalające z p. Bogusławą Janik. Po moim kursie w innej szkole byłam bardzo niepewna jeśli chodzi o zdolności kierowania samochodem, ale dzięki wspomnianej instruktorce, udało mi się zdać egzamin praktyczny za pierwszym razem. Miła atmosfera i punktualność to jedne z wielu pozytywnych cech, których miałam okazję doświadczyć.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Szanowna Pani, bardzo nam miło. Proszę przyjąć gratulacje od całego teamu Ośrodka. Życzymy miłej i bezpiecznej jazdy! :) OSK AS

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.08.2019

Weronika Madej

Weronika Madej
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera i profesjonalizm. Przygotowanie tak by na egzaminie nie było żadnej niespodzianki. Pani Bogusia Janik posiada naprawdę ogromną cierpliwość, nawet do ciężkich przypadków. Nigdy się nie denerwuje, tłumaczy nawet sto razy. Każda mankament jest trenowany do skutku. Do każdego kursanta podchodzi życzliwie. Mnie do egzaminu przygotowała najlepiej jak się dało.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Szanowna Pani, dziękujemy za opinię oraz rekomendacje naszego Ośrodka i szkoleniowca. Cieszymy się razem z Panią :) Życzymy miłej i bezpiecznej jazdy! OSK AS

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 11.08.2019

Kasia Owczarek

Kasia Owczarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem polecam jazdy doszkalające u Pana Marka Dworzeckiego, który jest profesjonalistą w każdym calu z umiejętnością przekazania wiedzy, którą posiada. Jazdy odbywały się w bardzo miłej atmosferze, a to dzięki osobie Pana Marka, którego nie da się nie lubić. Wsiadając już do samego samochodu to była czysta przyjemność. Instruktor z powołania - gdyby wszyscy mieli takie podejście na naszych drogach byłoby dużo dużo bezpieczniej. Pozdrawiam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo nam miło :) Dziękujemy za opinię i rekomendacje. Życzymy bezpieczniej jazdy - OSK AS

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.08.2019

Magdalena Korcz

Magdalena Korcz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła dzięki Panu Markowi Dworzeckiemu. Niezwykły człowiek, który jak nikt odnajduje się w nauczaniu młodych kierowców. Wymagający, dokładny, skrupulatny a przy tym wszystkim przesympatyczny. Oby więcej takich szkoleniowców.

Plusy

brak

Minusy

brak

Odpowiedź:

Szanowna Pani, miło nam, że mogliśmy pomóc spełnić Pani marzenia :) Życzymy miłej i bezpiecznej jazdy! - OSK AS

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.07.2019

Ilona Obłąk

Ilona Obłąk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

NAJLEPSZA SZOŁA W MIEŚCIE i to nie bez powodu! Na początek: wykłady prowadzone przez Pana Marcina są bardzo treściwe, przekazuje on znakomicie wiedzę potrzebną podczas państwowego egzaminu teoretycznego. Aż przyjemnie się słucha i przyswaja wiedzę. :) Jeśli chodzi o zajęcia praktyczne polecam mega serdecznie jazdy z Panią Bogusią Janik. Super kobieta, cierpliwa, uśmiechnięta, bardzo sympatyczna, wytłumaczy wszystko nawet po raz setny (coś o tym wiem) i bez niepotrzebnych nerwów. Tyle czasu i wysiłku oraz cierpliwości jaką Pani Bogusia mi poświęciła.... takiego instruktora ze świecą szukać. Z całego serducha polecam. Pani Bogusia jest najlepsza po prostu instruktor z powołania! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Szanowna Pani, bardzo nam miło :) - dziękujemy za opinię i rekomendacje naszej Szkoły i szkoleniowca. Życzymy Safe Driving! OSK AS

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.06.2019

Przemysław Druszcz

Przemysław Druszcz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tę szkołę. Bardzo dobra atmosfera jaką mi dała Pani Bogusława Janik przyjemna, wyluzowana i spokojna , jeżeli czegoś nie wiedziałem to z miłą chęcią mi odpowiadała na moje pytanie . Potwierdziło się powiedzenie As zdaje tylko raz tak jak to było w moim przypadku .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i rekomendacje-OSK AS.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.06.2019

Martyna Kaźmierczak

Martyna Kaźmierczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam OSK As- wykłady prowadzone Pana Marcina Suwałę były bardzo interesujące i wiele z nich zapamiętałam i przychodziłam na nie z przyjemnością. Widać, że jest to profesjonalista i Człowiek pełen pasji. Jazdy miałam z Panem Markiem Dworzeckim z czystym sumieniem polecam każdemu pojeździć z Panem Markiem chociaż kilka godzin. Jest to profesjonalista o ogromnej wiedzy, który potrafi ją przekazać, jest niezwykle cierpliwy, sympatyczny, wyrozumiały, pełen zaraźliwego optymizmu, pochwali, wesprze ale też jak trzeba powie do słuchu aby zmotywować i wskazać gdzie popełnia się błędy. Pan Marek pokazał jak należy się przygotować do jazdy, jak prawidłowo wykonywać manewry, jak jeździć bezpiecznie i mądrze, tłumaczył i omawiał błędy, aby ich unikać w przyszłości- poświęcał mi cały czas przeznaczony na jazdy, nie kończyliśmy wcześniej niż kilka min przed końcem aby zaparkować i omówić jazdy . Pan Marek nie uczy "aby tylko zdać" ale uczy sztuki prowadzenia pojazdu w sposób bezpieczny dla siebie i innych, tak aby dobrze radzić sobie już samodzielnie po zdaniu egzaminu. Jestem wdzięczna, że trafiłam do Pana Marka bo to najlepszy instruktor jaki może być , a przyczyniły się do tego opinie umieszczone na tej stronie. :)

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Martyno, jest nam niezmiernie miło, że pomogliśmy Pani spełnić swe marzenie. Dziękujemy za opinię i rekomendacje naszego Ośrodka i szkoleniowca Pana Marka Dworzeckiego. Życzymy miłej i bezpiecznej jazdy! :) OSK AS

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.06.2019

Kinga Mortka

Kinga Mortka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bogusia Janik bardzo miła, dokładnie i spokojnie wszystko wytłumaczy, świetna Pani instruktor.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Kingo, dziękujemy za opinię - OSK AS.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.06.2019

Wiktoria Romanowska

Wiktoria Romanowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam zarówno szkole jak i intsruktora pana Marka Dworzeckiego, jazdy doszkalające rozjaśniły mój pogląd na samą jazdę samochodem jak i również myślenie za kierownicą. Instruktor okazał wyjątkową wyrozumiałość oraz wyjątkowy profesjonalizm. Posiada niepodważalną wiedzę nie tylko odnośnie nauki prowadzenia pojazdów ale i dydaktyczną pozwalającą dotrzeć nawet i do trudnych przypadków które marzą o upragnionych uprawnieniach do prowadzenia pojazdów

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Szanowna Pani, dziękujemy za opinię i rekomendacje Pana Marka oraz naszego Ośrodka. Życzymy szerokiej drogi! OSK AS

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.06.2019

Patrycja Krawczyk

Patrycja Krawczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę AS! Wykłady przeprowadzane przez Pana Marcina są bardzo interesujące i zrozumiałe. Zajęcia praktyczne też miałam z Panem Marcinem, który sprawia że nauka jazdy staje się przyjemnością z pewnością mogę powiedzieć że jest sympatyczną i bardzo cierpliwą osobą. Zajęcia praktyczne przeprowadza w sposób skuteczny uczy jak szybko i skutecznie oceniać sytuację na drodze. Podczas jazd panowała bardzo miła atmosfera. Dziękuje za przygotowanie i jeszcze raz gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Wielką satysfakcję sprawia mi nauczanie osób które są bardzo zaangażowane w naukę jak Ty Patrycjo. Dziękuję za opinię i oczywiście jeździj ostrożnie.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.05.2019

Anastasiia Samihulina

Anastasiia Samihulina
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super Szkoła. Teorię oraz praktykę zdałam za pierwszym razem. Wszystko to zawdzięczam mojemu wykładowcy i instruktorowi czyli Panu Marcinowi. Dziękuję

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję za miłe słowa - Marcin S.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 20.05.2019

Marta Prygiel

Marta Prygiel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu praktycznego. Dobre podejście do kursanta i bardzo życzliwi ludzie. Gorąco polecam.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Szanowna Pani, bardzo nam miło. Pani rekomendacje przekażemy Pani trenerce Boguslawie Janik. Szerokiej drogi! OSK AS.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.05.2019

Sylwia Kosno

Sylwia Kosno
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu oraz życzliwa pomoc, bardzo serdecznie polecam!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Cieszymy się, że Pan Marek Dworzecki pomógł Pani ulepszyć technikę jazdy. Powodzenia na drogach! OSK AS

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.05.2019

Natalia Jabłońska

Natalia Jabłońska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam gorąco! Zdane za 1 razem, bardzo dobrze przygotują do egzaminów. Dziękuję panu Marcinowi I Rafałowi za cierpliwości.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję Natalko za miłą współpracę. Życzę ostrożnej jazdy . As

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.04.2019

Kinga Hamela

Kinga Hamela
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam Pana Marka Dworzeckiego. Jest wspaniałym i profesjonalnym instruktorem. Od podszewki wytłumaczył mi wszystkie zagadnienia oraz zasady bezpiecznej jazd. Na jazdach panowała bardzo miła atmosfera. Jestem bardzo zadowolona z wyboru Pana Marka i z czystym sumieniem będę polecać go każdemu!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Kingo, bardzo nam miło. Życzymy bezpiecznej jazdy - szerokiej drogi! :) OSK AS.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.04.2019

Jolanta Rygalska

Jolanta Rygalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wielkie podziękowania dla Pana Marka Dworzeckiego za przygotowanie mnie do egzaminu praktycznegi na prawa jazdy.Dziekuje za zaangażowanie i cierpliwość.Pan Marek to profesjonalista posiada ogromną wiedzę którą potrafi przekazać.Zawsze pogodny ładuję optymizmem.Serdecznie dziękuję Panie Marku i życzę aby nigdy nie zabrakło panu zapału do kształtowania i wiary w ludzi.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Szanowna Pani, dziękujemy za opinię i podziękowania. Przekażemy je Panu Markowi. OSK AS.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.04.2019

Sandra Jopek

Sandra Jopek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam Pana Marka Dworzeckiego Instruktora nauki techniki jazdy, który jest bardzo sympatyczną, cierpliwą i wyrozumiałą osobą, posiada ogromną wiedzę oraz potrafi świetnie przygotować do egzaminu na prawo jazdy. Miałam przyjemność uczyć się od prawdziwego profesjonalisty. Jazdy odbywały się w miłej atmosferze, co pomagało mi rozładować stres. Jestem Bardzo wdzięczna Panu Markowi za przeszkolenie mnie w technice jazdy, a także za to, że podnosił mnie na duchu i motywował co oczywiście poskutkowało zdaniem egzaminu państwowego. Widać, że to osoba z powołania. Życzę Panu Wszystkiego dobrego i jeszcze raz dziękuję z całego serca za pomoc, pozdrawiam ???? zachęcam do odwiedzenia strony internetowej http://idtj.pl/

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Szanowna Pani, miło nam. Dziękujemy za opinię i rekomendacje. Życzymy miłej i bezpiecznej jazdy - OSK AS.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.04.2019

Karolina Budzińska

Karolina Budzińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam Panią Janik. Bardzo cierpliwa, wyrozumiała i profesjonalna instruktora. Na jazdach zawsze panowała miła atmosfera. Dzięki niej udało mi się zdać egzamin praktyczny za pierwszym razem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię - OSK AS.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.04.2019

Tomasz Kusio

Tomasz Kusio
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie Panią Bogusie Janik. Pani Bogusia jest profesjonalnym instruktorem. Wytłumaczyła mi wszystko od podstaw w prosty, zrozumiały sposób. Zwracała uwagę na błędy, potrafiła dobrze wytłumaczyć na czym one polegają i jak jeździć żeby było ich jak najmniej. Podczas jazd panowała bardzo miła atmosfera. Dzięki profesjonalnemu przygotowaniu udało mi się wczoraj zdać egzamin za pierwszym podejściem. Podczas jazd wielokrotnie jeździłem trasą egzaminacyjną co sprawiło że czułem się pewnie. Pani Bogusława Janik jest najlepszą instruktorką nauki jazdy. Dziękuję za przygotowanie. Jeszcze raz gorąco polecam!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Szanowny Panie, bardzo nam miło. Życzymy miłej i bezpiecznej jazdy - OSK AS.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.04.2019

Sylwia Sochaj

Sylwia Sochaj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam Pana Marka dzięki jazdą doszkalającym udało mi się zdać egzamin. Cierpliwy człowiek, który wszystko wytłumaczy i potrzyma na duchu i . Pierwszy raz udało mi się spotkać tak cudownego człowieka. ????

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Szanowna Pani, bardzo nam miło. Serdecznie pozdrawiamy. OSK AS.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.04.2019

Klaudia Orlicka

Klaudia Orlicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę As. Profesjonalne podejście do kursanta oraz cierpliwość. Przed kursem kompletnie nie posiadałam wiedzy na temat samochodu, natomiast po 30 godzinach jazd i wykładów z panem Marcinem Suwałą, udało mi się zdać zarówno egzamin praktyczny jak i teoretyczny za pierwszym razem. Jeszcze raz gorąco polecam!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję za opinię i GRATULUJĘ ZDANEGO EGZAMINU.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.03.2019

Marta Płowiec

Marta Płowiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam! Dziękuję za cierpliwość i polecam Panią Bogusie Janik za przygotowanie ????????

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Szanowna Pani, dziękujemy za opinię i rekomendacje. Życzymy miłej i bezpiecznej jazdy. OSK AS

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 01.03.2019

Natalka Głowacka

Natalka Głowacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dzięki pomocy Pana Marka udało mi się zdać egzamin praktyczny, co więcej uważam, że to dzięki jego profesjonalnym poradom i dobremu podejściu do kursanta zdałam perfekcyjnie.

Plusy

dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Szanowna Pani, dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi! OSK AS

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.02.2019

Ania Sołśnia

Ania Sołśnia
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ja po czterech latach miałam jazdy doszkalające u pani Bogusi Janik. Złota i cierpliwa kobieta. Polecam gorąco.Egzamin praktyczny zdany za pierwszym podejściem.

Plusy

brak

Minusy

brak

Odpowiedź:

Szanowna Pani, bardzo nam miło. Dziękujemy w imieniu własnym i Pani Bogusławy. OSK AS.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 20.02.2019

Krystyna Jaworska

Krystyna Jaworska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam Ośrodek Szkolenia kierowców AS! Zajęcia teoretyczne przeprowadzane przez Pana Marcina są bardzo dokładne i zrozumiałe . Zajęcia praktyczne też miałam z Panem Marcinem i z pewnością mogę powiedzieć że jest profesjonalistą w swojej dziedzinie. Pan Marcin jest bardzo cierpliwą osobą , zajęcia praktyczne przeprowadza w sposób skuteczny , zwraca uwagę na drobne błędy, uczy oceniać sytuację na drodze, szybko i rozsądnie reagować. Dziękuję za miłą i przyjemną atmosferę , doskonałe przygotowanie do egzaminu praktycznego i jazdy w ruchu drogowym!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo nam miło. Dziękujemy za opinię i rekomendacje. Życzymy miłej i bezpiecznej jazdy! OSK AS

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.02.2019

Klaudia Skrzypczyńska

Klaudia Skrzypczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam OSK AS! Bardzo interesujące wykłady,wiedza przekazana w sposób zrozumiały. Trafiłam na świetnego instruktora,dzięki,któremu zdałam za pierwszym razem! Bardzo polecam Pana Rafała ???? świetnie przygotowuje do egzaminu praktycznego,zwraca uwagę na drobne błędy, przesympatyczny człowiek!Profesjonalny i cierpliwy! AS ZDAJE TYLKO RAZ ???? Pozdrawiam

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Szanowna Pani, dziękujemy za opinię i rekomendacje naszego Ośrodka oraz Pana Rafała. Bardzo nam miło. Szerokiej drogi i bezpiecznej jazdy! OSK AS

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.02.2019

Ola Śmietanka

Ola Śmietanka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mili i profesjonalni instruktorzy. Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.02.2019

Ola Dadak

Ola Dadak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Pana Marka Dworzeckiego, bardzo cierpliwy i profesjonalny instruktor. Dobrze przygotowuje do egzaminu, potrafi zmotywować :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Szanowna Pani, dziękujemy za opinię i rekomendacje. Życzymy miłej i bezpiecznej jazdy! OSK AS

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.02.2019

Angelika Fidut

Angelika Fidut
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam ośrodek As, interesujące wykłady, wiedza przekazana w zrozumiały sposób. Polecam naukę pod okiem Instruktora Nauki Jazdy oraz Instruktora Techniki Jazdy Pana Marka Dworzeckiego. Niezwykle profesjonalny i oddany kursantom instruktor. Cierpliwy i posiadający ogromną wiedzę. Pan Marek oprócz kierowania pojazdem, uczy odpowiedzialności oraz rozsądku na drodze.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Szanowna Pani, dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi! OSK AS