Liczba odwiedzin: 20276 Jesteś właścicielem tej szkoły?

AS Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów

  205 opinii w tym 155 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 10.12.2019

Wera Kowalska

Wera Kowalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam pana Marka Dworzeckiego. Pełen profesjonalizm i umiejętność przekazywania wiedzy. Atmosfera podczas jazd była bardzo przyjazna, a sam pan Marek jest bardzo cierpliwym i dobrym człowiekiem. Porównując go do mojego ówczesnego instruktora -było milion razy lepiej pod każdym względem. Zanim natrafiłam na pana Marka nie wiedziałam, że można regulować kierownicę!! Nabrałam bardzo złych nawyków podczas mojego wcześniejszego kursu, dzięki panu Dworzeckiemu zostały one zniwelowane i jestem mu za to bardzo wdzięczna. Podczas jazd doszkalających dowiedziałam się wielu ciekawych wskazówek dotyczących bezpiecznej jazdy. Mój egzamin praktyczny zdałam pozytywnie, jestem bardzo zadowolona, że trafiłam na tak odpowiedniego i kompetentnego człowieka jakim jest pan Marek. Gorąco polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Szanowna Pani, bardzo nam miło. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi! :) OSK AS

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.12.2019

Weronika Janiec

Weronika Janiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam jazdy doszkalające z panem Markiem Dworzeckim. Posiada on ogromną wiedzę, którą nie tylko przekazuje ale też ,,zaszczepia'' w świadomości przyszłego młodego kierowcy. od A do Z uczy prawidłowych technik kierowania pojazdem oraz jak bezpiecznie i świadomie poruszać się w ruchu ulicznym. Jest to człowiek sympatyczny, cierpliwy, angażujący się i motywujący do działania ;) Jazdy doszkalające przebiegały profesjonalnie w przyjemnej atmosferze. Wszystkie sytuacje na drodze były dokładnie tłumaczone, a jeśli jakieś manewry sprawiały trudność ćwiczone były aż do skutku. Dzięki panu Markowi zdane za pierwszym razem :) Polecam każdemu!

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Weroniko, bardzo nam miło. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc spełnić Pani marzenia :) Życzymy miłej i bezpiecznej jazdy oraz wielu wrażeń i kolejnych nowych doświadczeń podczas szkolenia w warunkach specjalnych w ramach Projektu Skandynawia u boku Pana Marka Dworzeckiego. Pozdrawiamy-OSK AS.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.12.2019

Elżbieta Zając

Elżbieta Zając
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam jazdy z p. Markiem Dworze kim. Pełen profesjonalizm. Egzamin zdany za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. Życzymy szerokiej drogi! ???????????? Pozdrawiamy ???? OSK AS

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.12.2019

Edyta Ruszczyk

Edyta Ruszczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy bardzo polecam Panią bogusie zdałam za pierwszym razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. Życzymy szerokiej drogi! OSK AS

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 30.11.2019

Maciek Traczyk

Maciek Traczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę nauki jazdy As. Profesjonalne podejście do kursanta zarówno na wykładach prowadzonych przez pana Marcina, jak i na jazdach z panem Ireneuszem Marcem, który jest cierpliwy i potrafi wszystko na spokojnie wytłumaczyć.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i rekomendacje, bardzo nam miło :) Gratulacje od całego teamu Ośrodka. Pozdrawiamy-OSK AS.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.11.2019

Natalia Pecka

Natalia Pecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam szkołę jazdy AS. Wykłady teoretyczne prowadzone są przez właściciela szkoły - pana Marcina Suwałę w sposób niezwykle ciekawy i zrozumiały. Poza tym, że tłumaczy on przepisy ruchu drogowego, to zwraca też uwagę na częste błędy i ewentualne pułapki egzaminacyjne. Miałam przyjemność jazdy z panem Marcinem, który jest prawdziwym profesjonalistą w swojej dziedzinie. Konsekwentnie stara się wyeliminować błędy, jakie popełnia kursant i nie pozwala mu nabrać złych nawyków podczas kierowania pojazdem. Jest przy tym bezpośredni, żartem potrafi rozładować atmosferę, bardzo fajnie się z nim jeździ. Jazdy miałam też z panem Michałem Nowickim, który jest przesympatycznym instruktorem. Widać, że sprawia mu przyjemność jazda i przekazywanie wiedzy innym. Zwraca uwagę nie tylko na poprawność, ale także na bezpieczeństwo na drodze i życzliwość wobec innych. W trakcie zajęć obaj instruktorzy dbali zarówno o wysoki poziom przezywanej wiedzy, jak i miłą, bezstresową atmosferę. Dzięki nim udało mi się zdać egzamin teoretyczny i praktyczny za pierwszym razem. Jestem bardzo zadowolona z wyboru tej szkoły i z czystym sumieniem będę polecać ją każdemu!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję za opinię. Bardzo miło było pracować z osobą , która jest świadoma tego jaką wiedzę powinien posiąść kandydat na kierowcę. Natalio. Wykazałaś się odpowiedzialnością i pełnym zaangażowaniem w całym procesie nauczania. Inni mogą Ci tylko pozazdrościć postawy. Życzyłbym sobie wszystkich takich uczniów.
Marcin Suwała

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.11.2019

Kamil Stępniewski

Kamil Stępniewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem, mogę w pełni polecić szkołę nauki jazdy AS. Pełny profesjonalizm na wykładach, które były bardzo ciekawe i interesujące dla kursantów . Szczególnie chciałbym polecić możliwość jazdy z Panią Bogusławą Janik, którą jest bardzo cierpliwą i umiejącą świetnie przygotować kursanta na egzamin państwowy nauczycielką. Jest osobą profesjonalną, wykazującą się dużym zaangażowaniem i chęcią do jak najlepszego przygotowania kursanta na wszystkie sytuacje na mieście. Pani Bogusia, jest sympatyczną osobą, która wytłumaczy nawet po kilka razy błędy które popełniamy, żeby się ich pozbyć przy dalszej jeździe. Jeszcze raz w 100% polecam tą szkołę, bo jest najlepsza w Radomiu i która posiada wspaniałych wykwalifikowanych instruktorów. :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Kamilu, bardzo nam miło, że spełniliśmy Pana oczekiwania :) Życzymy Panu miłej i bezpiecznej jazdy. Gratulacje od teamu Ośrodka! :) Pozdrawiamy-OSK AS.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 31.10.2019

Ada Kaleta

Ada Kaleta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę nauki jazdy AS, zdecydowanie Pana Marka Dworzeckiego, który jest wspaniałym instruktorem potrafiącym przekazać tajniki bezpiecznej jazdy, nawet bardzo wymagającym kursantom. Jako instruktor wykazuje się bardzo dużym zaangażowaniem w to co robi. Sympatyczny, cierpliwy, uczynny i przede wszystkim profesjonalista.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Szanowna Pani, bardzo nam miło. Dziękujemy za opinię i rekomendacje naszego Ośrodka oraz szkoleniowca Pana Marka Dworzeckiego. Szerokiej drogi! :) OSK AS

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.10.2019

Agata Sokołowska

Agata Sokołowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam jazdy doszkalające z Panią Bogusława Janik. Dobra atmosfera, profesjonalizm, odpowiednie podejście do kursanta oraz atrakcyjna cena. Po odbyciu kursu w innej szkole jazdy nie udało mi się zdać egzaminu państwowego, ale po jazdach doszkalajacych w tej szkole jazdy zdałam egzamin bez problemu. Każdemu polecam tą szkołę jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Agato, bardzo nam miło, że mogliśmy Pani pomóc. Życzymy bezpiecznej jazdy - OSK AS.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.10.2019

Martyna Stanik

Martyna Stanik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, zarówno jeśli chodzi o wykłady jak i jazdy. Przemiła atmosfera połączona z profesjonalizmem. Pani Bogusia, z którą miałam jazdy wykazała się ogromną cierpliwością i zaangażowaniem, potrafi wszystko wyjaśnić, ćwiczy pewne elementy wielokrotnie, tak żeby na egzaminie nas nic nie zaskoczyło. Polecam Asa wszystkim, którzy chcą nauczyć się zsad ruchu drogowego i sprawnego poruszania po mieście.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Szanowna Pani, bardzo nam miło, że spełniliśmy Pani oczekiwania. Dziękujemy za opinię. Życzymy bezpiecznej jazdy :) OSK AS

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.10.2019

Dominika Kraska

Dominika Kraska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę nauki jazdy AS, szczególnie zajęcia pod okiem Pana Marka Dworzeckiego, który wykazuje pełen profesjonalizm zachowując miła i przyjazna atmosferę. Instruktor z powołania :) Podczas zajęć dostajemy wiele cennych rad oraz rzetelnych informacji na temat prawidłowych technik jazdy. Polecam osobą, które chcą dołączyć do grona świadomych kierowców a przede wszystkim bezpieczeństwo to ich priorytet.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Szanowna Pani, bardzo nam miło. Dziękujemy za wyrażenie opinii. Życzymy bezpiecznej jazdy i niezapomnianych wrażeń ze szkolenia samochodowego z techniki jazdy w warunkach specjalnych w ramach Projektu Skandynawia pod okiem Pana Marka, w dniu 26 października br :) OSK AS

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 23.09.2019

Mikołaj Kowalski

Mikołaj Kowalski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, Marek Dworzecki, wszystko wytłumaczone na spokojnie, dokładnie, więcej nauczy jeśli będziesz tego chciał

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię-OSK AS.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 14.09.2019

Natalia Kolanowska

Natalia Kolanowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalna szkoła, świetny kontakt z kursantem, wykłady są prowadzone ciekawie. Jako instruktora dostałam Panią Bogusię Janik-cudowna osoba z ogromnymi pokładami cierpliwości i wyrozumiałości, zawsze punktualna. Świetnie przekazuje wiedzę, rzeczy sprawiające trudność ćwiczy i tłumaczy do skutku. Atmosfera na jazdach jest przemiła, serdecznie polecam :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię-OSK AS.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.09.2019

Ilona Mas

Ilona Mas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie Polecam Panią Bogusie bardzo dobre przygotowanie do egzaminu, cierpliwa i pomocna ❤️❤️ !

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię - OSK AS.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.08.2019

Agata Kaźmierczak

Agata Kaźmierczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem mogę polecić jazdy z panem Markiem Dworzeckim, który wykonuje swoją pracę z pasją i zaangażowaniem. Jest osobą bardzo cierpliwą i wyrozumiałą, jeśli jest potrzeba wyjaśni coś nawet kilka razy. Atmosfera podczas jazdy była bardzo miła i wiem że ten czas nie był zmarnowany. Dzięki panu Markowi udało mi się zdać egzamin państwowy za co bardzo dziękuję. Jeszcze raz serdecznie polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Agato, jest nam bardzo miło. Gratulacje w imieniu całej naszej kadry trenerów :) OSK AS

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.08.2019

Ada Pawłowska

Ada Pawłowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam jazdy doszkalające z p. Bogusławą Janik. Po moim kursie w innej szkole byłam bardzo niepewna jeśli chodzi o zdolności kierowania samochodem, ale dzięki wspomnianej instruktorce, udało mi się zdać egzamin praktyczny za pierwszym razem. Miła atmosfera i punktualność to jedne z wielu pozytywnych cech, których miałam okazję doświadczyć.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Szanowna Pani, bardzo nam miło. Proszę przyjąć gratulacje od całego teamu Ośrodka. Życzymy miłej i bezpiecznej jazdy! :) OSK AS

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.08.2019

Weronika Madej

Weronika Madej
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera i profesjonalizm. Przygotowanie tak by na egzaminie nie było żadnej niespodzianki. Pani Bogusia Janik posiada naprawdę ogromną cierpliwość, nawet do ciężkich przypadków. Nigdy się nie denerwuje, tłumaczy nawet sto razy. Każda mankament jest trenowany do skutku. Do każdego kursanta podchodzi życzliwie. Mnie do egzaminu przygotowała najlepiej jak się dało.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Szanowna Pani, dziękujemy za opinię oraz rekomendacje naszego Ośrodka i szkoleniowca. Cieszymy się razem z Panią :) Życzymy miłej i bezpiecznej jazdy! OSK AS

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 11.08.2019

Kasia Owczarek

Kasia Owczarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem polecam jazdy doszkalające u Pana Marka Dworzeckiego, który jest profesjonalistą w każdym calu z umiejętnością przekazania wiedzy, którą posiada. Jazdy odbywały się w bardzo miłej atmosferze, a to dzięki osobie Pana Marka, którego nie da się nie lubić. Wsiadając już do samego samochodu to była czysta przyjemność. Instruktor z powołania - gdyby wszyscy mieli takie podejście na naszych drogach byłoby dużo dużo bezpieczniej. Pozdrawiam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo nam miło :) Dziękujemy za opinię i rekomendacje. Życzymy bezpieczniej jazdy - OSK AS

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.08.2019

Magdalena Korcz

Magdalena Korcz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła dzięki Panu Markowi Dworzeckiemu. Niezwykły człowiek, który jak nikt odnajduje się w nauczaniu młodych kierowców. Wymagający, dokładny, skrupulatny a przy tym wszystkim przesympatyczny. Oby więcej takich szkoleniowców.

Plusy

brak

Minusy

brak

Odpowiedź:

Szanowna Pani, miło nam, że mogliśmy pomóc spełnić Pani marzenia :) Życzymy miłej i bezpiecznej jazdy! - OSK AS

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.07.2019

Ilona Obłąk

Ilona Obłąk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

NAJLEPSZA SZOŁA W MIEŚCIE i to nie bez powodu! Na początek: wykłady prowadzone przez Pana Marcina są bardzo treściwe, przekazuje on znakomicie wiedzę potrzebną podczas państwowego egzaminu teoretycznego. Aż przyjemnie się słucha i przyswaja wiedzę. :) Jeśli chodzi o zajęcia praktyczne polecam mega serdecznie jazdy z Panią Bogusią Janik. Super kobieta, cierpliwa, uśmiechnięta, bardzo sympatyczna, wytłumaczy wszystko nawet po raz setny (coś o tym wiem) i bez niepotrzebnych nerwów. Tyle czasu i wysiłku oraz cierpliwości jaką Pani Bogusia mi poświęciła.... takiego instruktora ze świecą szukać. Z całego serducha polecam. Pani Bogusia jest najlepsza po prostu instruktor z powołania! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Szanowna Pani, bardzo nam miło :) - dziękujemy za opinię i rekomendacje naszej Szkoły i szkoleniowca. Życzymy Safe Driving! OSK AS

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.06.2019

Przemysław Druszcz

Przemysław Druszcz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tę szkołę. Bardzo dobra atmosfera jaką mi dała Pani Bogusława Janik przyjemna, wyluzowana i spokojna , jeżeli czegoś nie wiedziałem to z miłą chęcią mi odpowiadała na moje pytanie . Potwierdziło się powiedzenie As zdaje tylko raz tak jak to było w moim przypadku .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i rekomendacje-OSK AS.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.06.2019

Martyna Kaźmierczak

Martyna Kaźmierczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam OSK As- wykłady prowadzone Pana Marcina Suwałę były bardzo interesujące i wiele z nich zapamiętałam i przychodziłam na nie z przyjemnością. Widać, że jest to profesjonalista i Człowiek pełen pasji. Jazdy miałam z Panem Markiem Dworzeckim z czystym sumieniem polecam każdemu pojeździć z Panem Markiem chociaż kilka godzin. Jest to profesjonalista o ogromnej wiedzy, który potrafi ją przekazać, jest niezwykle cierpliwy, sympatyczny, wyrozumiały, pełen zaraźliwego optymizmu, pochwali, wesprze ale też jak trzeba powie do słuchu aby zmotywować i wskazać gdzie popełnia się błędy. Pan Marek pokazał jak należy się przygotować do jazdy, jak prawidłowo wykonywać manewry, jak jeździć bezpiecznie i mądrze, tłumaczył i omawiał błędy, aby ich unikać w przyszłości- poświęcał mi cały czas przeznaczony na jazdy, nie kończyliśmy wcześniej niż kilka min przed końcem aby zaparkować i omówić jazdy . Pan Marek nie uczy "aby tylko zdać" ale uczy sztuki prowadzenia pojazdu w sposób bezpieczny dla siebie i innych, tak aby dobrze radzić sobie już samodzielnie po zdaniu egzaminu. Jestem wdzięczna, że trafiłam do Pana Marka bo to najlepszy instruktor jaki może być , a przyczyniły się do tego opinie umieszczone na tej stronie. :)

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Martyno, jest nam niezmiernie miło, że pomogliśmy Pani spełnić swe marzenie. Dziękujemy za opinię i rekomendacje naszego Ośrodka i szkoleniowca Pana Marka Dworzeckiego. Życzymy miłej i bezpiecznej jazdy! :) OSK AS

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.06.2019

Kinga Mortka

Kinga Mortka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bogusia Janik bardzo miła, dokładnie i spokojnie wszystko wytłumaczy, świetna Pani instruktor.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Kingo, dziękujemy za opinię - OSK AS.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.06.2019

Wiktoria Romanowska

Wiktoria Romanowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam zarówno szkole jak i intsruktora pana Marka Dworzeckiego, jazdy doszkalające rozjaśniły mój pogląd na samą jazdę samochodem jak i również myślenie za kierownicą. Instruktor okazał wyjątkową wyrozumiałość oraz wyjątkowy profesjonalizm. Posiada niepodważalną wiedzę nie tylko odnośnie nauki prowadzenia pojazdów ale i dydaktyczną pozwalającą dotrzeć nawet i do trudnych przypadków które marzą o upragnionych uprawnieniach do prowadzenia pojazdów

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Szanowna Pani, dziękujemy za opinię i rekomendacje Pana Marka oraz naszego Ośrodka. Życzymy szerokiej drogi! OSK AS

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.06.2019

Patrycja Krawczyk

Patrycja Krawczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę AS! Wykłady przeprowadzane przez Pana Marcina są bardzo interesujące i zrozumiałe. Zajęcia praktyczne też miałam z Panem Marcinem, który sprawia że nauka jazdy staje się przyjemnością z pewnością mogę powiedzieć że jest sympatyczną i bardzo cierpliwą osobą. Zajęcia praktyczne przeprowadza w sposób skuteczny uczy jak szybko i skutecznie oceniać sytuację na drodze. Podczas jazd panowała bardzo miła atmosfera. Dziękuje za przygotowanie i jeszcze raz gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Wielką satysfakcję sprawia mi nauczanie osób które są bardzo zaangażowane w naukę jak Ty Patrycjo. Dziękuję za opinię i oczywiście jeździj ostrożnie.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.05.2019

Anastasiia Samihulina

Anastasiia Samihulina
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super Szkoła. Teorię oraz praktykę zdałam za pierwszym razem. Wszystko to zawdzięczam mojemu wykładowcy i instruktorowi czyli Panu Marcinowi. Dziękuję

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję za miłe słowa - Marcin S.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 20.05.2019

Marta Prygiel

Marta Prygiel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu praktycznego. Dobre podejście do kursanta i bardzo życzliwi ludzie. Gorąco polecam.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Szanowna Pani, bardzo nam miło. Pani rekomendacje przekażemy Pani trenerce Boguslawie Janik. Szerokiej drogi! OSK AS.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.05.2019

Sylwia Kosno

Sylwia Kosno
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu oraz życzliwa pomoc, bardzo serdecznie polecam!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Cieszymy się, że Pan Marek Dworzecki pomógł Pani ulepszyć technikę jazdy. Powodzenia na drogach! OSK AS

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.05.2019

Natalia Jabłońska

Natalia Jabłońska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam gorąco! Zdane za 1 razem, bardzo dobrze przygotują do egzaminów. Dziękuję panu Marcinowi I Rafałowi za cierpliwości.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję Natalko za miłą współpracę. Życzę ostrożnej jazdy . As

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.04.2019

Kinga Hamela

Kinga Hamela
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam Pana Marka Dworzeckiego. Jest wspaniałym i profesjonalnym instruktorem. Od podszewki wytłumaczył mi wszystkie zagadnienia oraz zasady bezpiecznej jazd. Na jazdach panowała bardzo miła atmosfera. Jestem bardzo zadowolona z wyboru Pana Marka i z czystym sumieniem będę polecać go każdemu!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Kingo, bardzo nam miło. Życzymy bezpiecznej jazdy - szerokiej drogi! :) OSK AS.