AS Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów

 482 opinie w tym 345 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

AS Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów
ul. Curie-Skłodowskiej 18
26-610 Radom

Kontakt

Opis

UWAGA! NAJBLIŻSZY KURS ROZPOCZYNA SIĘ 24 MAJA 2022 ROKU O GODZ 17:00. ZAPISZ SIĘ NA KURS korzystając ze strony www.superprawojazdy.pl lub poprzez stronę Ośrodka "AS" www.as.radom.pl

Szczegółowe informacje pod nr tel.: 662 733 000

* we wtorki i czwartki w godzinach 10:00-17:00;

* w poniedziałki, środy i piątki w godzinach 10:00-15:00 oraz na stronie internetowej Ośrodka: www.as.radom.pl a także pisząc na adres e-mail: as.radom@interia.pl

*************************************

W ubiegłym roku Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów "AS" obchodził 20-lecie założenia - jest jednym z najdłużej i nieprzerwanie funkcjonujących placówek tego typu w regionie radomskim. Do chwili obecnej szkolenie w zakresie kat. A i B w tym Ośrodku łącznie przeszło ponad 10 000 kandydatów na kierowców. W roku 1998 z pierwszego kursu skorzystało 7 osób - obecnie w organizowanych comiesięcznych kursach, tych, którzy pragną odbyć szkolenie wyłącznie w Ośrodku "AS" bierze udział w liczbie 60-90 osób.Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów "AS" należy do nielicznych w kraju, który kształci osoby niepełnosprawne, nieustannie współpracując w tym zakresie z WORD w Radomiu. Wykorzystywane do tego celu są wyposażone w automatyczną skrzynię biegów pojazdy marki Mercedes klasy A i Toyota Aygo. Jest przystosowany do wszelkich dysfunkcji ruchowych. Przy użyciu tego pojazdu osoba niepełnosprawna zarówno przechodzi szkolenie na kierowcę, jak i odbywa w nim egzamin państwowy. Ośrodek ten jest także organizatorem corocznych warsztatów dla ponad 100 instruktorów nauki jazdy z regionu radomskiego. Prowadzi szkolenia w zakresie operatorów/pilotów BSP UAVO - drony. Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów "AS" zajmuje 1 miejsce w tzw. zdawalności według zestawienia przygotowanego przez Wojewódzki Ośrodek Ruchu Drogowego w Radomiu, opublikowanego w Biuletynie Informacji Publicznej Urzędu Miejskiego w Radomiu. Od dłuższego czasu zajmuje niekwestionowaną pierwszą pozycję w regionalnych rankingach zdawalności egzaminów teoretycznych państwowych, a także jedną z najwyższych dotyczących egzaminów praktycznych państwowych. Dane te są opublikowane przez Gazetę Wyborczą.W części teoretycznej szkolenia wykłady osobiście prowadzi Pan Marcin Suwała - właściciel i kierownik Ośrodka, instruktor nauki jazdy, instruktor techniki jazdy, współautor książki pt.: "Mazowiecki GAMBIT", pilot samolotu i instruktor z licencją UL.Kadrę instruktorów stanowią wykwalifikowani, kompetentni i doświadczeni instruktorzy w liczbie 9 osób.Wśród nich: 1. Marcin Suwała - właściciel i kierownik Ośrodka, instruktor nauki jazdy, pilot samolotów z licencją UL, specjalista w dziedzinie prawa drogowego. 2. Marek Dworzecki - instruktor nauki jazdy oraz instruktor techniki jazdy; trener jazdy defensywnej; wykładowca, autor prezentacji multimedialnych dotyczących techniki jazdy i safe driving; ekspert ogólnopolskiego Tygodnika Prawo Drogowe@News; autor "Rad dla zielonych listków" na portalu L-instruktor, autor skandynawskiego modelu kształcenia kierowców pod nazwą "Projekt Skandynawia"; pasjonat kognitywistyki i psychologii transportu. 3. Bogusława Janik - instruktor nauki jazdy. 4. Ireneusz Marzec - instruktor nauki jazdy, pedagog. 5. Wojciech Rutkowski - instruktor nauki jazdy, kierowca zawodowy. 6. Andrzej Szymański - instruktor nauki jazdy. 7. Piotr Cieślik - instruktor nauki jazdy. 8. Marek Ornatowski - instruktor nauki jazdy. Nasi instruktorzy swoje kwalifikacje i kompetencje poszerzają poprzez udział w różnego rodzaju warsztatach, szkoleniach, kongresach, a także eventach. Uczestniczą także w szkoleniach na torach samochodowych w tzw. warunkach specjalnych - zobacz galerię. Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów "AS" między innymi zapewnia: - badania lekarskie- materiały szkoleniowe (podręcznik, płyta DVD, e-learnig) - nowoczesne środki dydaktyczne w postaci tablic, plansz, projekcji filmowych i prezentacji multimedialnych- flotę samochodową składającą się z pojazdów marki Hyundai i20 - wersje pojazdów egzaminacyjnych- własny pełnowymiarowy plac manewrowy, umożliwiający wykonywanie zadań egzaminacyjnych za pomocą kilku pojazdów w tym samym czasie. Jeden z pasów ruchu przeznaczony do wykonywania zadania nr 2 (ruszanie z miejsca oraz jazda pasem ruchu do przodu i tyłu) posiada lekki spadek terenu o kącie nachylenia dokładnie odpowiadającemu pochyleniu terenu obu placów manewrowych WORD - przy ul. Suchej 13 i przy ul. Radomskiego 1, co dla osoby początkującej może mieć niemały wpływ na wynik egzaminu państwowego.

=============================

Przypominamy: NAJBLIŻSZY KURS ROZPOCZYNA SIĘ 24 MAJA 2022 ROKU O GODZ 17:00!

=============================

Szczegółowe informacje pod nr tel.: 662 733 000

* we wtorki i czwartki w godzinach 10:00-17:00;

* w poniedziałki, środy i piątki w godzinach 10:00-15:00 oraz na stronie internetowej Ośrodka: www.as.radom.pl a także pisząc na adres e-mail: as.radom@interia.pl

Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Marcin Suwała - właściciel, kierownik, wykładowca, instruktor, pilot samolotów UL

Marcin Suwała - właściciel, kierownik, wykładowca, instruktor, pilot samolotów UL

Marek Dworzecki - instruktor nauki jazdy, instruktor techniki jazdy

Marek Dworzecki - instruktor nauki jazdy, instruktor techniki jazdy

Bogusława Janik - instruktor nauki jazdy

Bogusława Janik - instruktor nauki jazdy

Wojciech Rutkowski - instruktor nauki jazdy, kierowca zawodowy

Wojciech Rutkowski - instruktor nauki jazdy, kierowca zawodowy

Andrzej Szymański - instruktor nauki jazdy

Andrzej Szymański - instruktor nauki jazdy

Ireneusz Marzec - instruktor nauki jazdy, pedagog

Ireneusz Marzec - instruktor nauki jazdy, pedagog

Piotr Cieślik - instruktor nauki jazdy

Piotr Cieślik - instruktor nauki jazdy

Marek Ornatowski - instruktor nauki jazdy

Marek Ornatowski - instruktor nauki jazdy

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2400 zł

24.05.2022

ul. Curie-Skłodowskiej 18, Data rozpoczęcia kursu może ulec nieznacznej zmianie.

WIĘCEJ Cena dla uczniów i studentów.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Indywidualny, Raty własne

3000 zł

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Kurs VIP - przyśpieszony trwający max. 3-4 tygodnie od dostarczenia PKK. Jest to kurs indywidualny pod okiem egzaminatora + jazda po placu egzaminacyjnym WORD.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat, Niepełnosprawni, Specjalny

2800 zł

24.05.2022

ul. Curie-Skłodowskiej 18, Data rozpoczęcia kursu może ulec nieznacznej zmianie.

WIĘCEJ Kurs dla osób niepełnosprawnych - o różnych dysfunkcjach ruchowych. Możliwość dofinansowania 65%.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych wykładów (x 45 minut), w tym kurs pierwszej pomocy, oraz 30 godzin (x 60 min) zajęć praktycznych samochodami: Toyota Aygo i Mercedes A-Klasa.
Ponadto egzamin wewnętrzny teoria/praktyka i materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

J.Angielski, J.Rosyjski, Manualna skrzynia

2400 zł

24.05.2022

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Kurs w języku obcym:
-> j. angielski
-> j. rosyjski

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1800 zł

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Zajęcia na motocyklu Yamaha XJ6.
W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2500 zł

24.05.2022

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Cena kursu dla osób, które nie są studentami i uczniami.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat

2600 zł

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Kurs na pojeździe z automatyczną skrzynią biegów dla UCZNIÓW I STUDENTÓW. W ofercie: Toyota Aygo i Mercedes A-Klasa.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych wykładów (x 45 minut), w tym kurs pierwszej pomocy, oraz 30 godzin (x 60 min) zajęć praktycznych.
Ponadto egzamin wewnętrzny teoria/praktyka i materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat

2800 zł

24.05.2022

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Kurs na pojeździe z automatyczną skrzynią biegów DLA OSÓB NIEBĘDĄCYCH UCZNIAMI I STUDENTAMI. W ofercie: Toyota Aygo i Mercedes A-Klasa. W cenie kursu: 30 godzin lekcyjnych wykładów (x 45 minut), w tym kurs pierwszej pomocy, oraz 30 godzin (x 60 min) zajęć praktycznych. Ponadto egzamin wewnętrzny teoria/praktyka i materiały dla kursantów Dodatkowo płatne: badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ Cena 80 zł za godzinę zajęć praktycznych dotyczy osób odbywających szkolenie podstawowe w OSK AS.
Dla osób spoza Ośrodka cena: 90 zł za godzinę.

cena za pakiet: 800 zł

ilość godzin w pakiecie: 10h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Michał Morozow

Michał Morozow
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Z wielką radością polecam jazdy doszkalające z Panem Markiem Dworzeckim, instruktorem nauki jazdy oraz techniki jazdy. Przyszedłem z innej szkoły w której to niczego się nie nauczyłem natomiast Pan Marek zgodził się wziąć mnie pod swoje skrzydła i nauczył mnie wielu rzeczy o których nie miałem pojęcia. Dowiedziałem się i przyswoiłem pod czujnym okiem Pana Marka o: -jeździe defensywnej, -prawidłowej pozycji za kierownicą, -pewności siebie, kontrolowaniu pojazdu, -techniki oraz dynamiki jazdy, -psychologii, -zasad przebiegu egzaminu oraz zadań egzaminacyjnych, -obserwacji drogi oraz przewidywania, -techniki operowaniem koła kierownicy. Jazda defensywna jest bardzo ważna co skutkuje płynną, ekonomiczną jazdą oraz większym bezpieczeństwem podczas poruszania się po drodze. Pan Marek zwracał na wszystkie ważne elementy, które mogą pojawić się na egzaminie, dzięki temu podczas egzaminu nie było z mojej strony zaskoczenia. Pan Marek jest miłą, kulturalną, oraz cierpliwą osobą poprzez to zostało udowodnione mi to, że "ja" też potrafię i dam radę. Na koniec dodam, że nie ma problemu z kontaktem, elastyczne godziny jazd. Po bardzo pouczających i przyjemnych jazdach, zdałem egzamin na prawo jazdy. Osiągnąłem znacznie więcej, niż tylko uprawnienia do kierowaniem pojazdu. Serdecznie polecam ośrodek szkoleniowy As oraz Pana Marka Dworzeckiego instruktora nauki jazdy oraz techniki jazdy.

Odpowiedź:

Panie Michale, to prawda - zajęcia z Panem Markiem Dworzeckim dają znacznie więcej, niż prawo jazdy. Gratulujemy zdania egzaminu i dziękujemy za opinię oraz rekomendacje. Życzymy miłej i bezpiecznej jazdy. :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marcin Bilski

Marcin Bilski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Po paru nieudanych podejściach do egzaminu. Wykupiłem jazdy doszkalające u pana Marka. Różnice w nauce jazdy była już bardzo widoczna podczas samego przygotowania do jazdy. Nie żałuje i polecam.

Odpowiedź:

Panie Marcinie, bardzo się cieszymy z Pana sukcesu. Dziękujemy również za podzielenie się swoimi wrażeniami i rekomendacje Pana Marka Dworzeckiego.
Życzymy miłej i bezpiecznej jazdy. :) OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Małgosia Zięba

Małgosia Zięba
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam jazdy doszkalające z Panem Markiem. Bardzo dobre podejście, spokojne bez stresu. Dużo cierpliwości i przede wszystkim ogrom wiedzy którą potrafi przekazać.

Odpowiedź:

Pani Małgorzato, bardzo nam miło, że Pan Marek Dworzecki pomógł Pani osiągnąć ten upragniony cel, jakim jest umiejętność bezpiecznej jazdy + prawo jazdy. Gratulujemy zdania egzaminu. Dziękujemy za opinię i rekomendacje. Do zobaczenia na drogach! :) OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Oliwier D ...a ip: 5.173.138.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam pana Rafała, zdane za pierwszym

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Zofia S ........z ip: 31.61.246.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam! Zdany egzamin gwarantowany i nie tylko, bezpieczna i odpowiedzialna jazda. Szczególnie polecam instruktora pana Marka Dworze kiego. Szkolenie teoretyczne jasne, klarowne, ciekawe!

Odpowiedź:

Pani Zofio, właśnie taki przyświeca Panu Markowi Dworzeckiemu cel - nauczyć swoich podopiecznych bezpiecznej jazdy opartej na doskonałej technice jazdy i defensive driving a wówczas zdanie egzaminu na prawo jazdy jest jedynie kwestią formalną.
Dziękujemy za opinię i rekomendacje. Szerokiej drogi! :) OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Filip Krawczyk

Filip Krawczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam Pana Piotra Cieślika, świetny, cierpliwy instruktor. Potrafi nauczyć wszystkiego od początku i pomóc w poprawie błędów.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera
- Wadybrak
Monika Lament

Monika Lament
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo się cieszę, że spotkałam Panią Bogusię, jestem wdzięczna koleżance, która mi Panią Bogusię Janik poleciła. Bardzo cierpliwa i dokładna osoba. Zdałam egzamin za pierwszym razem.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Jędrzej Gratkiewicz

Jędrzej Gratkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam Pana Piotra, świetny instruktor oraz idealna osoba z którą trudno o nude podczas całego kursu.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Jakub Sroka

Jakub Sroka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Jak tylko pan Marek wziął mnie na jazdy, od razu zacząłem lepiej panować na dobą podczas manewrów. Serdecznie polecam wszystkim początkującym kierowcom odbycie tam kursu.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Zuzia Kowalska

Zuzia Kowalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam kurs z Panem Markiem Dworzeckim. Pełen profesjonalizm, świetna współpraca oraz doskonałe przygotowanie do egzaminu.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Czarek Fila

Czarek Fila
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam jazdy z Panem Piotrkiem, świetny instruktor

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dawid Malewicz

Dawid Malewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pprawo jazdy zdane za 1 razem, dzięki genialnemu instruktorowi Piotrowi Cieślikowi. Serdecznie Polecam.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię - OSK AS.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Aleksander Kołaczek

Aleksander Kołaczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkołę AS i chciałbym podziękować Panu Piotrowi Cieślikowi za świetne przygotowanie do egzaminu praktycznego. Już od pierwszych godzin jazda z Panem Piotrem była przyjemna i bezstresowa. Mimo mojego słabego startu i wielu potknięć, Pan Piotr, którego cierpliwość zdawała się nie mieć końca, dołożył wszelkich starań abym opanował wszystkie tajniki kierowania pojazdem. Dodawał mi wiary w siebie kiedy zaczynało mi jej brakować i motywował do dalszego szlifowania moich umiejętności. To właśnie Jemu zawdzięczam swój sukces :)

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię - OSK AS.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Urszula W .....l ip: 31.61.243.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor super przygotował i był super cierpliwy, czuje się super przygotowana do jazdy po mieście :)

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię - OSK AS.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Kinga M .... ip: 31.61.241.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Udało mi się dziś zdać egzamin praktyczny na prawo jazdy, pan Marek Dworzecki nauczył mnie poprawnej i bezpiecznej jazdy, zmienił złe nawyki, które nabyłam przez niepoprawne nauczanie w innej placówce i przez to oblewałam wcześniejsze egzaminy, po nauce jazdy z Panem Markiem zdałam odrazu!

Odpowiedź:

Pani Kingo, miło nam, że Pan Marek Dworzecki poprawił w Pani jeździe to, czego nie dokonano w poprzedniej szlole jazdy. Życzymy miłej i bezpiecznej jazdy. Dziękujemy za opinię - OSK AS.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Wiktoria Prokop

Wiktoria Prokop
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam panią Bogusie. Profesjonalna nauka, ogrom wiedzy oraz umiejetność jej przekazywania. Bezstresowe jazdy, miła atmosfera.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię - OSK AS.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Bartek Górka

Bartek Górka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca chciałbym polecić instruktora Pana Rafała Ofiarę. Bardzo miła atmosfera i profesjonalne podejście.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię - OSK AS.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Justyna Moskwa

Justyna Moskwa
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Z całego serca dziękuję Panu Markowi Dworzeckiemu za solidne przygotowanie do egzaminu praktycznego. Dzięki lekcjom Pana Marka zdałem za pierwszym podejściem! Najlepszy instruktor! Polecam każdemu! Krzysztof K.

Odpowiedź:

Panie Krzysztofie, bardzo się cieszymy, że Pan Marek Dworzecki świetnie przygotował Pana do egzaminu na prawo jazdy i przede wszystkim nauczył bezpiecznej jazdy. Szerokiej drogi! Dziękujemy za rekomendacje i opinię. OSK AS.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Edyta Młynarczyk

Edyta Młynarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z calego serca mogę polecić inatruktora Pana Rafała Ofiara. Bardzo rzeczowo i profesjonalnie podchodzi do każdego kursanta. Dzięki jego sumienności i zaangażowaniu udało mi się osiągnąć moje marzenie jakim było prawo jazdy. Polecam serdecznie.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię - OSK AS.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Julia F ....... ip: 80.53.72.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam jazdy z Panią Bogusią! Baardzo miła i bezstresowa atmosfera. Wszystko wytłumaczone od A do Z!

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię - OSK AS.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Emila Baran

Emila Baran
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdecznie polecam! Szczególnie jestem wdzięczna Panu Markowi Dworzeckiemu, który pokazał mi wszystkie niezbędne elementy, aby bezpiecznie i z przyjemnością poruszać się po drodze. Jazdy odbywały się w luźnej atmosferze dzięki czemu ogrom informacji, jakie przekazał mi Pan Marek z łatwością zostały przyswojone. Nabrałam pewności siebie i sam egzamin praktyczny odbył się ze spokojem. Będę miło wspominać i żałować, że znalazłam się pod skrzydłami Pana Marka dopiero na kilka godzin jazd doszkalających. Najlepsza szkoła!

Odpowiedź:

Pani Emilio, bardzo nam miło, że Pan Marek Dworzecki przekazał Pani wiele cennych informacji i pomógł nabyć umiejętności niezbędnych do bezpiecznej jazdy. Cieszymy się, że ogromne zaległości z poprzedniej szkoły jazdy zostały nadrobione. Miłej i bezpiecznej jazdy! :) OSK AS.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bartek Paluch

Bartek Paluch
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Odbywałem kurs w ośrodku szkoleniowym As. Moim instruktorem był Piotr Cieślik i był on super instruktorem. Była bardzo miła atmosfera podczas jazd. Pan Piotr świetnie mnie przygotował do egzaminu dzięki czemu zdałem go za pierwszym razem. Serdecznie polecam.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię - OSK AS.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Julia Markowska

Julia Markowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę As. Moim instruktorem był pan Piotr Cieślik. Bardzo cierpliwy nauczyciel posiadający ogromną wiedzę i umiejętność przekazywania jej w zrozumiały sposób. Bezstresowa nauka i pozytywne nastawienie pana Piotra uważam za największą zaletę

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię - OSK AS.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Emilka Makowska

Emilka Makowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkole jazdy AS. Moim instruktorem był pan Piotr Cieslik. Bardzo dobrze wspominam jazdy. Pan Piotr bezstresowo i na pełnym wyluzowaniu podchodził do jazd co dodało mi dużej pewności siebie podczas kursu. Mimo braku pewności do siebie, pan Piotr podnosil mnie na duchu i nie pozwolił mi się poddać. Oba egzaminy zdane za 1 razem. Polecam bardzo!:)

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię - OSK AS.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Nikola Klich

Nikola Klich
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam jazdy z Bogusią Janik. Dzięki Bogusi nauczyłam się jeździć parkować i wiele innych. Wielką zaletą tych zajęć było bezstresowe podejście. Otrzymałam wiele cennych wskazówek i udało mi się zdać za pierwszym razem!! Bardzo dziękuję!

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię - OSK AS.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność
- Wadybrak
Justyna Wulczyńska

Justyna Wulczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam szkołę As pełen profesjonalizm. A jazdy tylko z Panem Piotrem Cieślikiem. Wspaniały nauczyciel z ogromem wiedzy i umiejętnością jej przekazywania i co równie ważne super człowiek. Bardzo cierpliwy i z pozytywnym nastawieniem. Pomimo moich obaw i lęków od początku we mnie wierzył i motywował do nauki co zaowocowało dwoma egzaminami zdanymi za pierwszym razem. Piotr to właściwy człowiek na właściwym miejscu????

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię - OSK AS.

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Diana Karpińska

Diana Karpińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam jazdy z Panem Markiem Dworzeckim to jeden z najlepszych instruktorów. Przyszłam z innej szkoły jazdy z niewielkimi umiejętnościami, a podczas około 15 godzin jazdy doszkalającej poprawiłam swoje umiejętności. Pan Marek robi świetną robotę. Bardzo dużo się dowiedziałam o technice jazdy. Dzięki Panu Markowi zdałam egzamin bez niego było by to niemożliwe. Serdecznie dziękuję Panu Markowi ????

Odpowiedź:

Pani Diano, cieszymy się, że Pan Marek Dworzecki uzupełnił
zaległości z Pani poprzedniej szkoły jazdy i nauczył Panią bezpiecznej jazdy. Życzymy szerokiej drogi! Dziękujemy za rekomendacje i opinię. OSK AS.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Grzegorz Kiraga

Grzegorz Kiraga
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam wam tę szkołę jazdy zdane za pierwszym Razem. Bardzo dziękuję instruktorowi Rafałowi bardzo fajny pozytywny człowiek zaprawdę powiadam wam nauczy was jeździć.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Filip Molenda

Filip Molenda
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam pana Marka Dworzeckiego, ma profesjonalne podejście do nauki jazdy. Wszystko bardzo dobrze tłumaczy, udziela dobrych rad, które naprawdę pomagają w jeździe. Podczas jazdy z panem Markiem nie ma stresu, jest miła atmosfera, która sprzyja nauce. Każdemu polecam naukę u pana Marka, będzie to świetnie wykorzystany czas.

Odpowiedź:

Panie Filipie, miło nam, że ma Pan takie wspomnienia ze współpracy z Panem Markiem Dworzeckim. Dziękujemy za polecenie i opinię. OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Sylwia S .......a ip: 5.173.137.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zajęcia teoretyczne prowadzone w sposób przyjemny i rzeczowy. Instruktor jazdy Rafał Ofiara przygotował mnie do egzaminu bardzo dobrze. Zdałam za pierwszym razem. Pełen profesjonalizm. Serdecznie polecam.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak