AS Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów

 431 opinii w tym 313 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

AS Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów
ul. Curie-Skłodowskiej 18
26-610 Radom

Kontakt

Opis

UWAGA! NAJBLIŻSZY KURS ROZPOCZYNA SIĘ 14 GRUDNIA 2021 ROKU O GODZ 17:00. ZAPISZ SIĘ NA KURS korzystając ze strony www.superprawojazdy.pl lub poprzez stronę Ośrodka "AS" www.as.radom.pl

Szczegółowe informacje pod nr tel.: 662 733 000

* we wtorki i czwartki w godzinach 10:00-17:00;

* w poniedziałki, środy i piątki w godzinach 10:00-15:00 oraz na stronie internetowej Ośrodka: www.as.radom.pl a także pisząc na adres e-mail: as.radom@interia.pl

*************************************

W ubiegłym roku Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów "AS" obchodził 20-lecie założenia - jest jednym z najdłużej i nieprzerwanie funkcjonujących placówek tego typu w regionie radomskim. Do chwili obecnej szkolenie w zakresie kat. A i B w tym Ośrodku łącznie przeszło ponad 10 000 kandydatów na kierowców. W roku 1998 z pierwszego kursu skorzystało 7 osób - obecnie w organizowanych comiesięcznych kursach, tych, którzy pragną odbyć szkolenie wyłącznie w Ośrodku "AS" bierze udział w liczbie 60-90 osób.Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów "AS" należy do nielicznych w kraju, który kształci osoby niepełnosprawne, nieustannie współpracując w tym zakresie z WORD w Radomiu. Wykorzystywane do tego celu są wyposażone w automatyczną skrzynię biegów pojazdy marki Mercedes klasy A i Toyota Aygo. Jest przystosowany do wszelkich dysfunkcji ruchowych. Przy użyciu tego pojazdu osoba niepełnosprawna zarówno przechodzi szkolenie na kierowcę, jak i odbywa w nim egzamin państwowy. Ośrodek ten jest także organizatorem corocznych warsztatów dla ponad 100 instruktorów nauki jazdy z regionu radomskiego. Prowadzi szkolenia w zakresie operatorów/pilotów BSP UAVO - drony. Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów "AS" zajmuje 1 miejsce w tzw. zdawalności według zestawienia przygotowanego przez Wojewódzki Ośrodek Ruchu Drogowego w Radomiu, opublikowanego w Biuletynie Informacji Publicznej Urzędu Miejskiego w Radomiu. Od dłuższego czasu zajmuje niekwestionowaną pierwszą pozycję w regionalnych rankingach zdawalności egzaminów teoretycznych państwowych, a także jedną z najwyższych dotyczących egzaminów praktycznych państwowych. Dane te są opublikowane przez Gazetę Wyborczą.W części teoretycznej szkolenia wykłady osobiście prowadzi Pan Marcin Suwała - właściciel i kierownik Ośrodka, instruktor nauki jazdy, instruktor techniki jazdy, współautor książki pt.: "Mazowiecki GAMBIT", pilot samolotu i instruktor z licencją UL.Kadrę instruktorów stanowią wykwalifikowani, kompetentni i doświadczeni instruktorzy w liczbie 9 osób.Wśród nich: 1. Marcin Suwała - właściciel i kierownik Ośrodka, instruktor nauki jazdy, pilot samolotów z licencją UL, specjalista w dziedzinie prawa drogowego. 2. Marek Dworzecki - instruktor nauki jazdy oraz instruktor techniki jazdy; trener jazdy defensywnej; wykładowca, autor prezentacji multimedialnych dotyczących techniki jazdy i safe driving; koordynator Ośrodka, ekspert ogólnopolskiego Tygodnika Prawo Drogowe@News; autor "Rad dla zielonych listków" na portalu L-instruktor, autor skandynawskiego modelu kształcenia kierowców pod nazwą "Projekt Skandynawia"; pasjonat kognitywistyki i psychologii transportu. 3. Bogusława Janik - instruktor nauki jazdy. 4. Ireneusz Marzec - instruktor nauki jazdy, pedagog. 5. Wojciech Rutkowski - instruktor nauki jazdy, kierowca zawodowy. 6. Andrzej Szymański - instruktor nauki jazdy. 7. Piotr Cieślik - instruktor nauki jazdy. 8. Marek Ornatowski - instruktor nauki jazdy. Nasi instruktorzy swoje kwalifikacje i kompetencje poszerzają poprzez udział w różnego rodzaju warsztatach, szkoleniach, kongresach, a także eventach. Uczestniczą także w szkoleniach na torach samochodowych w tzw. warunkach specjalnych - zobacz galerię. Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów "AS" między innymi zapewnia: - badania lekarskie- materiały szkoleniowe (podręcznik, płyta DVD, e-learnig) - nowoczesne środki dydaktyczne w postaci tablic, plansz, projekcji filmowych i prezentacji multimedialnych- flotę samochodową składającą się z pojazdów marki Hyundai i20 - wersje pojazdów egzaminacyjnych- własny pełnowymiarowy plac manewrowy, umożliwiający wykonywanie zadań egzaminacyjnych za pomocą kilku pojazdów w tym samym czasie. Jeden z pasów ruchu przeznaczony do wykonywania zadania nr 2 (ruszanie z miejsca oraz jazda pasem ruchu do przodu i tyłu) posiada lekki spadek terenu o kącie nachylenia dokładnie odpowiadającemu pochyleniu terenu obu placów manewrowych WORD - przy ul. Suchej 13 i przy ul. Radomskiego 1, co dla osoby początkującej może mieć niemały wpływ na wynik egzaminu państwowego.

=============================

Przypominamy: NAJBLIŻSZY KURS ROZPOCZYNA SIĘ 14 GRUDNIA 2021 ROKU O GODZ 17:00!

=============================

Szczegółowe informacje pod nr tel.: 662 733 000

* we wtorki i czwartki w godzinach 10:00-17:00;

* w poniedziałki, środy i piątki w godzinach 10:00-15:00 oraz na stronie internetowej Ośrodka: www.as.radom.pl a także pisząc na adres e-mail: as.radom@interia.pl

Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Marcin Suwała - właściciel, kierownik, wykładowca, instruktor, pilot samolotów UL

Marcin Suwała - właściciel, kierownik, wykładowca, instruktor, pilot samolotów UL

Marek Dworzecki - instruktor nauki jazdy, instruktor techniki jazdy

Marek Dworzecki - instruktor nauki jazdy, instruktor techniki jazdy

Bogusława Janik - instruktor nauki jazdy

Bogusława Janik - instruktor nauki jazdy

Wojciech Rutkowski - instruktor nauki jazdy, kierowca zawodowy

Wojciech Rutkowski - instruktor nauki jazdy, kierowca zawodowy

Andrzej Szymański - instruktor nauki jazdy

Andrzej Szymański - instruktor nauki jazdy

Ireneusz Marzec - instruktor nauki jazdy, pedagog

Ireneusz Marzec - instruktor nauki jazdy, pedagog

Piotr Cieślik - instruktor nauki jazdy

Piotr Cieślik - instruktor nauki jazdy

Marek Ornatowski - instruktor nauki jazdy

Marek Ornatowski - instruktor nauki jazdy

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2000 zł

14.12.2021

ul. Curie-Skłodowskiej 18, Data rozpoczęcia kursu może ulec nieznacznej zmianie.

WIĘCEJ Cena dla uczniów i studentów.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Indywidualny, Raty własne

2700 zł

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Kurs przyśpieszony można zrealizować w miesiąc.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat, Niepełnosprawni, Specjalny

2500 zł

14.12.2021

ul. Curie-Skłodowskiej 18, Data rozpoczęcia kursu może ulec nieznacznej zmianie.

WIĘCEJ Kurs dla osób niepełnosprawnych - o różnych dysfunkcjach ruchowych. Istnieje możliwość sfinansowania ze środków Unii Europejskiej.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych wykładów (x 45 minut), w tym kurs pierwszej pomocy, oraz 30 godzin (x 60 min) zajęć praktycznych samochodami: Toyota Aygo i Mercedes A-Klasa.
Ponadto egzamin wewnętrzny teoria/praktyka i materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

J.Angielski, J.Rosyjski, Manualna skrzynia

2200 zł

14.12.2021

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Kurs w języku obcym:
-> j. angielski
-> j. rosyjski

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1800 zł

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Zajęcia na motocyklu Yamaha XJ6.
W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2100 zł

14.12.2021

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Cena kursu dla osób, które nie są studentami i uczniami.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat

2500 zł

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Kurs na pojeździe z automatyczną skrzynią biegów. W ofercie: Toyota Aygo i Mercedes A-Klasa.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych wykładów (x 45 minut), w tym kurs pierwszej pomocy, oraz 30 godzin (x 60 min) zajęć praktycznych.
Ponadto egzamin wewnętrzny teoria/praktyka i materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ Cena dotyczy zajęć w dni powszednie na samochodach z manualną skrzynią biegów.
W dni świąteczne i weekendy cena: 90 zł za godzinę zajęć.

cena za pakiet: 80 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

+ szczegółowy cennik

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Kasia Piwońska

Kasia Piwońska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam Pana Marka Dworzeckiego, po kilku godzinach jazd nauczyłam się na nowo jeździć samochodem i zdałam egzamin. Jazdy były bardzo profesjonalne i Pan przekazał mi bardzo dużo niezbędnych informacji. Podczas kilku dodatkowych godzin dowiedziałam i nauczyłam się więcej, niż podczas 30 godzin jazd w szkole, w której robiłam kurs. Podczas jazd panowała świetna atmosfera. Gdybym miała na nowo uczyć się jeździć na pewno zadzwoniłabym do Pana Marka Dworzeckiego. Polecam każdemu z całego serca.

Odpowiedź:

Pani Katarzyno, bardzo nam miło. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc. Gratulujemy i życzymy szerokiej drogi! Dziękujemy za szczerą, opartą na absolutnej prawdzie opinię. Serdecznie pozdrawiamy. :) OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Marcinkiewicz

Natalia Marcinkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła! Wykłady bardzo ciekawe, przystępne i dużo można się z nich nauczyć. Zdecydowanie polecam panią instruktor Bogusławę Janik. Jest bardzo miła i cierpliwa, daje trafne uwagi i potrafi dobrze przygotować. Egzamin zdany za pierwszym razem bez problemu.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Patrycja Gregier

Patrycja Gregier
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam Pana Piotra Cieślika !! Super podejście,wyrozumiałość i cierpliwość !!!!

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Julian F ....... ip: 37.248.208.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Rewelacja. Szkoła na wysokim poziomie. A zwłaszcza polecam Panią instruktor Bogusławę Janik. Bardzo miła i sympatyczna osoba. Zdałem za pierwszym razem. Pełen profesjonalizm :)

Odpowiedź:

Szanowny Panie, dziękujemy za opinię i rekomendacje. Serdecznie pozdrawiamy! OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Jakub Jaworski

Jakub Jaworski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Na początek chciałbym BARDZO podziękować za pomoc w zdaniu egzaminu państwowego praktycznego, zdałem wczoraj! :D Serdecznie polecam naukę w Asie, w szczególności Pana Piotra Cieślika, naprawdę świetny instruktor, na jazdach dodatkowych pomógł mi bardzo i faktycznie nauczył jeździć :) Ma bardzo dobre podejście, dobrze tłumaczy, odpowiada na wszystkie pytania i jest bardzo cierpliwy. Ponadto, dba nie tylko o bezpieczeństwo, ale także i o miłą atmosferę na jazdach - na jazdach z nim nie ma grobowej ciszy. Oprócz tego, że ćwiczymy, to jeszcze zawsze wywiąże się jakaś rozmowa, która umili naukę, zupełnie jakby się jechało z dobrym znajomym. Bo znacznie lepiej idzie się uczyć, jeśli towarzyszy temu przyjazna atmosfera :) Dlatego bardzo serdecznie polecam jazdy w Asie, w szczególności z Panem Piotrem! :D

Odpowiedź:

Panie Jakubie, dziękujemy za słowa uznania - bardzo nam miło. Gratulujemy zdania egzaminu. Serdecznie pozdrawiamy! Szerokiej drogi! OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Leszek S ...a ip: 193.242.212.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam instruktora Pana Marka Drzewieckiego. Miałem z nim jazdy doszkalające i dzięki nim zdałem egzamin praktyczny za pierwszym razem. Udziela bardzo fachowych rad, uwag oraz wskazówek, w prosty i przystępny sposób. Jest bardzo dobry w swoim fachu. Leszek S.

Odpowiedź:

Szanowny Panie, dziękujemy za opinię i rekomendacje. Serdecznie pozdrawiamy. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paulina Figura

Paulina Figura
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Marek Dworzecki jest cudownym instruktorem, instruktor z powołania. Posiada ogrom wiedzy, którą w prosty sposób przekazuje. Jest bardzo dokładny w tym co robi zwraca uwagę na najmniejsze szczegóły w jeździe. Cechuje go pokora i ogromna cierpliwość.Pan Marek wysoko stawia poprzeczkę swoim kursantom, nie lubi tandety i oczekuje tego od innych. Już po pierwszych jazdach nabrałam do niego stuprocentowego zaufania, słuchałam go z oczarowaniem. Pan Marek przekazał mi na samym początku dużą ilość wiedzy, nie spodziewałam się ze to dopiero początek, już wtedy wiedziałam ze mam do czynienia z bardzo profesjonalnym instruktorem. Z wielką niecierpliwością czekałam na kolejne jazdy, tak było po każdych spotkaniach z Panem Markiem. Dzięki niemu nauczyłam się wielu rzeczy takich jak przygotowanie do jazdy, elementy jazdy defensywnej, bezpiecznej jazdy oraz wiele innych. Pod koniec jazd Pan Marek powtarzał ,,cel już został osiągnięty, na egzaminie praktycznym musisz pokazać tylko to czego się nauczyłaś”. Dziś z Wordu wyszłam z wynikiem pozytywnym.???? Człowiek godny polecenia, z którym zal kończyć jazdy ????????

Odpowiedź:

Pani Paulino, miło nam, że ma Pani takie wspomnienia z nauki jazdy u boku Pana Marka Dworzeckiego. Nam również żal żegnać się z tak dobrą i wdzięczną uczennicą. Gratulujemy zdania egzaminu za pierwszym razem i życzymy miłej i bezpiecznej jazdy! :) Dziękujemy za opinię i rekomendacje - OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kacper Odziemek

Kacper Odziemek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wykłady teoretyczne, które w moim przypadku odbywały się online, organizowane przez Pana Marcina zawierały najpotrzebniejsze informacje, niezbędne na egzaminie teoretycznym. Pytania jakie pojawiały się podczas tych wykładów pozwalały lepiej przyswoić dane zagadnienia. Zajęcia praktyczne natomiast odbywałem z Panem Markiem Dworzeckim. Pan Marek Dworzecki to instruktor ,,z powołania”. Jest osobą niezwykle cierpliwą, wyrozumiałą, inteligentną i bardzo profesjonalną. Już na pierwszych zajęciach dowiedziałem się jak ogromną rolę dla naszego zdrowia, życia i bezpieczeństwa odgrywa skrupulatne przygotowanie do jazdy. Każde następne zajęcia stopniowo wprowadzały mnie na coraz to wyższy poziom prowadzenia pojazdu. Pomimo błędów jakie popełniałem, Pan Marek zawsze cierpliwie je znosił, a następnie wnikliwie analizował i tłumaczył w bardzo jasny sposób. Konstruktywna krytyka oraz rady Pana Marka stanowią niezwykle cenną skarbnicę wiedzy, która jest niezbędna aby stać się dobrym, rozważnym oraz kulturalnym kierowcą. Na każdych zajęciach panuje miła i spokojna atmosfera, która sprawia iż na zajęcia przychodziłem bez towarzyszącego mi stresu. Profesjonalne i indywidualne podejście do kursanta oraz ogromna wiedza Pana Marka pozwoliła mi zaprezentować się na egzaminie państwowym z jak najlepszej strony, co poskutkowało wynikiem pozytywnym już za pierwszym razem. Jeszcze raz bardzo dziękuję Panu Markowi za sukces jaki wspólnie osiągnęliśmy, za poświęcony czas oraz ogromne pokłady cierpliwości. Z całego serca polecam.

Odpowiedź:

Panie Kacprze, dziękujemy za słowa doceniania dla warsztatu szkoleniowego Pana Marka Dworzeckiego. Cieszymy się, że osiągnął Pan więcej, niż uzyskanie prawa jazdy. Gratulujemy zdania egzaminu i dziękujemy za opinię oraz za rekomendacje. Życzymy bezpiecznej jazdy! :) OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Klaudia Gizan

Klaudia Gizan
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam jazdy z Panem Markiem Dworzeckim ;) Po dosyć słabej szkole nauki jazdy lekcje doszkalajace u Pana Marka okazały się strzałem w 10 . Po pierwszej lekcji dowiedzialam się więcej niż przez cały kurs w poprzedniej szkole jazdy. Profesjonalizm w pełnym tego słowa znaczeniu . Pan Marek ma doskonałe podejście do kursanta i przede wszystkim potrafi przekazać ogrom wiedzy która zostaje z nami juz na zawsze. Po zdanym egzaminie aż żal żegnać się z Panem Markiem, będzie mi brakowało tych lekcji i cennych wskazówek :) Gdybym miała drugi raz wybierać szkolę jazdy teraz już wiem ze tylko As i Pan Marek Dworzecki Polecam z całego serca :)

Odpowiedź:

Pani Klaudio, bardzo nam miło, że Pan Marek Dworzecki przekazał Pani dużą dawkę wiedzy. Pani żal wynikający z zakończenia zajęć z Panem Markiem wiele mówi o naszym szkokeniowcu. Gratulujemy zdania egzaminu na prawo jazdy. Dziękujemy za opinię i rekomendacje. Życzymy miłej i bezpiecznej jazdy. :) OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Weronika P ....a ip: 37.225.51.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę jazdy AS. Wykłady z Panem Marcinem super, wiele z teorii się nauczyłam. Pani Bogusława Janik bardzo cierpliwa jeśli chodzi o jazdy. Świetnie mnie przygotowała do egzaminu praktycznego.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS.

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jagoda Sępioł

Jagoda Sępioł
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam instruktor Panią Bogusławę Janik :) Super podejście, cierpliwość, umiejętnie przekazuje wiedze i każda niezrozumiała rzecz staje się jasna. Dzięki pracy z Panią Bogusią egzamin zdany za pierwszym razem. Polecam z całego serca !

Odpowiedź:

Szanowna Pani, bardzo nam miło. Dziękujemy za opinię. OSK AS.

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Julia Rybska

Julia Rybska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam Panią Bogusławę Janik! Pełen profesjonalizm oraz spokój w stosunku do kursanta, nauka jazdy jest przyjemna i bezstresowa. Egzamin praktyczny po kursie z panią Bogusia zdałam za pierwszym razem, ponadto egzaminator wyraził duże zadowolenie w związku z moimi nabytymi umiejętnościami podczas kursu. :) Gorąco polecam!!

Odpowiedź:

Pani Julio, dziękujemy za opinię i rekomendacje. Życzymy miłej i bezpiecznej jazdy. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Zuzanna Maciejczyk

Zuzanna Maciejczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę jazdy As Radom. Miałam przyjemność jeździć z Panem Piotrem Cieślikiem. Jest to cierpliwy i wyrozumiały człowiek .Posiada ogromną wiedzę ,a jazdy odbywały się w miłej atmosferze. Polecam !

Odpowiedź:

Szanowna Pani, dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Adamczyk

Wiktoria Adamczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Pan Marek Dworzecki ma doskonałe podejście do kursanta, miałam u Pana jazdy doszkalające. Wiedza, jaką Pan Marek włada jest ogromna. Po kilku jazdach z Panem Markiem zdałam egzamin bezbłędnie, egzaminator stwierdził, że moja jazda jest defensywna, dynamiczna, jednym słowem mówiąc perfekcyjna, nie miał żadnych uwag . Naprawdę goraco polecam naukę z Panem Markiem!!!

Odpowiedź:

Pani Wiktorio, bardzo nam miło, że miała Pani okazję kształcić się na kierowcę pod okiem naszego szkoleniowca Pana Marka Dworzeckiego. Cieszymy się, że Pani wyjątkowe umiejętności zostały zauważone i docenione przez egzanintora. Dziękujemy za opinię i rekomendacje. Życzymy szerokiej drogi! :) OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Agnieszka Gaw

Agnieszka Gaw
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Pan Marek prowadził moje jazdy doszkalające. Pełen profesjonalizm w podejściu indywidualnym do mnie, fachowość i miła atmosfera podczas jazdy. Serdecznie polecam::))

Odpowiedź:

Szanowna Pani, bardzo nam miło. Cieszymy się, że Pan Marek Dworzecki pomógł Pani w udoskonaleniu sztuki prowadzeniu pojazdu. Życzymy bezpiecznej jazdy. :) OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Heda

Michał Heda
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę jazdy AS Radom oraz panią instruktor Bogusławę Janik. Po kilku godzinach doszkalających z nią czułem się dobrze przygotowany do egzaminu.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i rekomendacje. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Karolina K ....... ip: 188.146.99.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Odbywałam jazdy doszkalające z Panią Bogusią Janik i jestem bardzo zadowolona. Tak naprawdę wystarczyło kilka jazd, abym w końcu poczuła się pewnie za kierownicą. Bardzo profesjonalne podejście i szczerze bardzo polecam!!

Odpowiedź:

Pani Karolino, miło nam, że pod okiem Pani Bogusławy poczuła Pani wiatr w żaglach. Gratulujemy i życzymy miłej i bezpiecznej jazdy. ???? Dziękujemy za opinię i rekomendacje. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Justyna Fitas

Justyna Fitas
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepsza szkoła! Jeździłam z Panem Piotrem bardzo cierpliwy i pomocny, z ogromną wiedzą i doświadczeniem instruktor. Nigdy nie ma problemu z dogadaniem się!♥!!!!!

Odpowiedź:

Pani Justyno, dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy! :) OSK AS

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Kacper Poneta

Kacper Poneta
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Mam za sobą kurs w innej szkole. Odbywalem jazdy doszkalające u innych instruktorów, ale dopiero P. Bogusia Janik tak naprawdę nauczyła mnie jak dobrze prowadzić auto i funkcjonować w ruchu ulicznycznym. Podejście Pani intruktor jest bardzo profesjonalne. Znakomicie wychwytuje błędy i przekazuje praktyczne informacje jak je wyeliminować. Reaguje na potrzeby kursanta (masz problem z manewrami na placu? Robimy manewry. Nie czujesz się pewnie na tym rondzie? W porządku, musisz zwracać uwagę na to i na to.). Bardzo wysoko cenię wkład Pani Bogusi w mój zdany egzamin na prawo jazdy. Z całą pewnością będę polecał szkołę As oraz szkolenie z Panią Bogusią każdemu znajomemu.

Odpowiedź:

Szanowny Panie, bardzo nam miło. Dziękujemy za wyrażenie swojej opinii i rekomendacje naszej Szkoły oraz instruktorki. Pozdrawiamy! :) OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Adam Rutkowski

Adam Rutkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Pan Marek Dworzecki jest niesamowitym instruktorem, przekazuje ogrom wiedzy która ma na celu przygotować nas nie tylko do państwowego egzaminu ale także do bezpiecznej i prawidłowej jazdy po drogach publicznych. Jazda z nim to czysta przyjemność miła atmosfera, ogrom pomocnych rad odnośnie techniki kierowania i zachowania na drodze. Gorąco polecam

Odpowiedź:

Panie Adamie, bardzo nam miło. Cieszymy się, że otrzymał Pan szlify od naszego instruktora techniki jazdy i trenera jazdy defensywnej. Wynik egzaminu mógł być pozytywny. Dziękujemy za opinię i rekomendacje. Życzymy bezpiecznej jazdy. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Aleksandra K ......a ip: 91.207.126.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Z całego serca polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców AS, a w szczególności Pana Marka Dworzeckiego. Pan Marek przekazał mi ogrom wiedzy w zakresie prowadzenia pojazdów oraz bezpieczeństwa, dzięki czemu czuje się pewnie na drodze. Pełen profesjonalizm i świetne podejście. Egzamin kategorii B zdany świetnie dzięki świetnej nauce i pomocy Pana Marka.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi! Pozdrawiamy - OSK AS.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kacper K ....a ip: 178.42.77.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam każdemu osk. AS. Ciekawe wykłady, przeprowadzone w prosty i w pełni zrozumiały sposób, tak że do egzaminu teoretycznego można podejść bez większych przygotowań. Jako instruktora w szczególności rekomenduję Panią Bogusię Janik. Jest to osoba pełna profesjonalizmu, która nie tylko świetnie przygotowuje do egzaminu, ale też przekazuje praktyczną wiedzę przydatną do późniejszego kierowania pojazdem. Każde zajęcia z Nią były dla mnie cenną lekcją i przebiegały bez stresu, zawsze w miłej atmosferze. Bardzo dziękuję i pozdrawiam szkołę As.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. Życzymy miłej i bezpiecznej jazdy. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kinga D ........ ip: 37.225.48.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Witam. Dzisiaj miałam egzamin państwowy praktyczny z kategorii B. który zdałam. Szkoliła mnie Pani Bogusia z Osk. As. Zajęcia odbywały się w miłej, spokojnej atmosferze. P.Bogusia była wyrozumiała i cierpliwa, dzięki czemu przełamałam mój strach i niepewność za kierownicą. Dziękuję z całego serca :)

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. Życzymy szerokiej drogi! OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Zapora A ........a ip: 185.136.226.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Pani Bogusia z która miałam przyjemność odbywać jazdy, jest naprawdę kobieta z pasja i na właściwym miejscu. Sympatyczna, cierpliwa. Jednym słowem kobieta anioł. Każda jazda z P. Bogusia była bardzo ciekawa i pouczająca z której bardzo dużo można było wynieść Lepszego instruktora mieć nie mogłam. Bardzo dziękuję. ???????????? Polecam!!!!!!!

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i rekomendacje. Życzymy miłej i bezpiecznej jazdy. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patrycja Mazur

Patrycja Mazur
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdecznie polecam ośrodek szkolenia kierowców AS, w szczególności instruktora Pana Marka Dworzeckiego. Wszystko wytłumaczone w bardzo prosty i klarowny sposób, zostało mi przekazane bardzo dużo wiedzy, które ułatwią poruszanie się w codziennym ruchu miejskim, bardzo dziękuję Panu Markowi za poświęcony czas, profesjonalizm i cierpliwe podejście.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Julia K .........a ip: 89.64.79.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Dobre przygotowanie do egzaminu oraz odpowiednie podejście do kursanta. Szczególnie polecam panią Bogusię, która bardzo mi pomogła podczas zdawania mojego egzaminu. Pełen profesjonalizm i widać, że robi to z powołania, a nie z przymusu. Bardzo polecam i oby było więcej tak dobrych instruktorów, którzy umieją ze zdrową głową i na spokojnie podejść do zestresowanego kursanta.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Janek Trybulski

Janek Trybulski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam szkołę jazdy AS Radom oraz panią instruktor Bogusławę Janik. Z panią Bogusią miałem tylko jazdy doszkalające, jednak przez te trzy godziny dowiedziałem się od niej tak dużo, że za drugim razem podchodziłem do egzaminu z większą pewnością i znacznie mniejszym stresem - duża wiedza merytoryczna i praktyczna. Do tego wszystkiego pani Bogusława jest osobą bardzo pogodną i cierpliwą, wobec czego jazdy z nią były miłym doświadczeniem.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Anna ....j ip: 79.184.121.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam ośrodek szkolenia kierowców AS, w szczególności Pana Wojciecha Rutkowskiego i Panią Bogusławę Janik. Pełen profesjonalizm, masa cierpliwości i nawet z takiego uparciucha jak ja można zrobić kierowcę. Nie ma lepszych POLECAM!!!!

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Adam Żukiel

Adam Żukiel
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkołę jazdy AS Radom. W szczególności panią instruktor Bogusławę Janik, miła atmosfera, cierpliwość, elastyczność w terminach, a przede wszystkim świetne przygotowanie do egzaminu. Praktyczna wiedza i rewelacyjne sposoby nauczania. Każdemu z czystym sumieniem polecam odbycie kursu u Pani Bogusławy Janik.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Zugaj

Natalia Zugaj
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo mocno polecam szkołę jazdy As. Wykłady były przeprowadzone w ciekawy sposób, nie były nudne, a przekaz był prosty. Rekomenduje jazdy z Panią Bogumiłą. Pani instruktor ma bardzo duża cierpliwość, zawsze stara się wytłumaczyć wszystko, jeśli widziała, że z czymś mam większy problem to ćwiczyłyśmy to aż się nie nauczyłam. Pani Bogusia bardzo przykłada się do swojej pracy, widać, że robi to z powołania. Daje bardzo cenne wskazówki, które mogą przydać się nie tylko na egzaminie, ale i w późniejszej jeździe. Zdecydowanie Pani Bogusi to osoba u której można się wiele nauczyć. Naprawdę mogę polecić kurs właśnie z nią.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak