AS Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów

 399 opinii w tym 287 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

AS Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów
ul. Curie-Skłodowskiej 18
26-610 Radom

Kontakt

Opis

UWAGA! NAJBLIŻSZY KURS ROZPOCZYNA SIĘ 23 WRZEŚNIA 2021 ROKU O GODZ 17:00. ZAPISZ SIĘ NA KURS korzystając ze strony www.superprawojazdy.pl lub poprzez stronę Ośrodka "AS" www.as.radom.pl

Więcej informacji pod nr tel.: 48 385 86 03.

*************************************

W ubiegłym roku Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów "AS" obchodził 20-lecie założenia - jest jednym z najdłużej i nieprzerwanie funkcjonujących placówek tego typu w regionie radomskim. Do chwili obecnej szkolenie w zakresie kat. A i B w tym Ośrodku łącznie przeszło ponad 10 000 kandydatów na kierowców. W roku 1998 z pierwszego kursu skorzystało 7 osób - obecnie w organizowanych comiesięcznych kursach, tych, którzy pragną odbyć szkolenie wyłącznie w Ośrodku "AS" bierze udział w liczbie 60-90 osób.Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów "AS" należy do nielicznych w kraju, który kształci osoby niepełnosprawne, nieustannie współpracując w tym zakresie z WORD w Radomiu. Wykorzystywane do tego celu są wyposażone w automatyczną skrzynię biegów pojazdy marki Mercedes klasy A i Toyota Aygo. Jest przystosowany do wszelkich dysfunkcji ruchowych. Przy użyciu tego pojazdu osoba niepełnosprawna zarówno przechodzi szkolenie na kierowcę, jak i odbywa w nim egzamin państwowy. Ośrodek ten jest także organizatorem corocznych warsztatów dla ponad 100 instruktorów nauki jazdy z regionu radomskiego. Prowadzi szkolenia w zakresie operatorów/pilotów BSP UAVO - drony. Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów "AS" zajmuje 1 miejsce w tzw. zdawalności według zestawienia przygotowanego przez Wojewódzki Ośrodek Ruchu Drogowego w Radomiu, opublikowanego w Biuletynie Informacji Publicznej Urzędu Miejskiego w Radomiu. Od dłuższego czasu zajmuje niekwestionowaną pierwszą pozycję w regionalnych rankingach zdawalności egzaminów teoretycznych państwowych, a także jedną z najwyższych dotyczących egzaminów praktycznych państwowych. Dane te są opublikowane przez Gazetę Wyborczą.W części teoretycznej szkolenia wykłady osobiście prowadzi Pan Marcin Suwała - właściciel i kierownik Ośrodka, instruktor nauki jazdy, instruktor techniki jazdy, współautor książki pt.: "Mazowiecki GAMBIT", pilot samolotu i instruktor z licencją UL.Kadrę instruktorów stanowią wykwalifikowani, kompetentni i doświadczeni instruktorzy w liczbie 9 osób.Wśród nich: 1. Marcin Suwała - właściciel i kierownik Ośrodka, instruktor nauki jazdy, pilot samolotów z licencją UL, specjalista w dziedzinie prawa drogowego. 2. Marek Dworzecki - instruktor nauki jazdy oraz instruktor techniki jazdy; trener jazdy defensywnej; wykładowca, autor prezentacji multimedialnych dotyczących techniki jazdy i safe driving; koordynator Ośrodka, ekspert ogólnopolskiego Tygodnika Prawo Drogowe@News; autor "Rad dla zielonych listków" na portalu L-instruktor, autor skandynawskiego modelu kształcenia kierowców pod nazwą "Projekt Skandynawia"; pasjonat kognitywistyki i psychologii transportu. 3. Bogusława Janik - instruktor nauki jazdy. 4. Ireneusz Marzec - instruktor nauki jazdy, pedagog. 5. Wojciech Rutkowski - instruktor nauki jazdy, kierowca zawodowy. 6. Andrzej Szymański - instruktor nauki jazdy. 7. Piotr Cieślik - instruktor nauki jazdy. 8. Marek Ornatowski - instruktor nauki jazdy. Nasi instruktorzy swoje kwalifikacje i kompetencje poszerzają poprzez udział w różnego rodzaju warsztatach, szkoleniach, kongresach, a także eventach. Uczestniczą także w szkoleniach na torach samochodowych w tzw. warunkach specjalnych - zobacz galerię. Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów "AS" między innymi zapewnia: - badania lekarskie- materiały szkoleniowe (podręcznik, płyta DVD, e-learnig) - nowoczesne środki dydaktyczne w postaci tablic, plansz, projekcji filmowych i prezentacji multimedialnych- flotę samochodową składającą się z pojazdów marki Hyundai i20 - wersje pojazdów egzaminacyjnych- własny pełnowymiarowy plac manewrowy, umożliwiający wykonywanie zadań egzaminacyjnych za pomocą kilku pojazdów w tym samym czasie. Jeden z pasów ruchu przeznaczony do wykonywania zadania nr 2 (ruszanie z miejsca oraz jazda pasem ruchu do przodu i tyłu) posiada lekki spadek terenu o kącie nachylenia dokładnie odpowiadającemu pochyleniu terenu obu placów manewrowych WORD - przy ul. Suchej 13 i przy ul. Radomskiego 1, co dla osoby początkującej może mieć niemały wpływ na wynik egzaminu państwowego.

=============================

Przypominamy: NAJBLIŻSZY KURS ROZPOCZYNA SIĘ 23 WRZEŚNIA 2021 ROKU O GODZ 17:00!

=============================

Szczegółowe informacje: - od poniedziałku do piątku w godz 9:00-17:00 pod nr tel.: 48 385 86 03- na stronie internetowej Ośrodka: www.as.radom.pl- pod adresem e-mail: as.radom@interia.pl

Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Marcin Suwała - właściciel, kierownik, wykładowca, instruktor, pilot samolotów UL

Marcin Suwała - właściciel, kierownik, wykładowca, instruktor, pilot samolotów UL

Marek Dworzecki - instruktor nauki jazdy, instruktor techniki jazdy

Marek Dworzecki - instruktor nauki jazdy, instruktor techniki jazdy

Bogusława Janik - instruktor nauki jazdy

Bogusława Janik - instruktor nauki jazdy

Wojciech Rutkowski - instruktor nauki jazdy, kierowca zawodowy

Wojciech Rutkowski - instruktor nauki jazdy, kierowca zawodowy

Andrzej Szymański - instruktor nauki jazdy

Andrzej Szymański - instruktor nauki jazdy

Ireneusz Marzec - instruktor nauki jazdy, pedagog

Ireneusz Marzec - instruktor nauki jazdy, pedagog

Piotr Cieślik - instruktor nauki jazdy

Piotr Cieślik - instruktor nauki jazdy

Marek Ornatowski - instruktor nauki jazdy

Marek Ornatowski - instruktor nauki jazdy

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2000 zł

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Cena dla uczniów i studentów.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Indywidualny, Raty własne

2700 zł

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Kurs przyśpieszony można zrealizować w miesiąc.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat, Niepełnosprawni, Specjalny

2500 zł

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Kurs dla osób niepełnosprawnych - o różnych dysfunkcjach ruchowych. Istnieje możliwość sfinansowania ze środków Unii Europejskiej.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych wykładów (x 45 minut), w tym kurs pierwszej pomocy, oraz 30 godzin (x 60 min) zajęć praktycznych samochodami: Toyota Aygo i Mercedes A-Klasa.
Ponadto egzamin wewnętrzny teoria/praktyka i materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

J.Angielski, J.Rosyjski, Manualna skrzynia

2200 zł

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Kurs w języku obcym:
-> j. angielski
-> j. rosyjski

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1800 zł

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Zajęcia na motocyklu Yamaha XJ6.
W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2100 zł

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Cena kursu dla osób, które nie są studentami i uczniami.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat

2500 zł

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Kurs na pojeździe z automatyczną skrzynią biegów. W ofercie: Toyota Aygo i Mercedes A-Klasa.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych wykładów (x 45 minut), w tym kurs pierwszej pomocy, oraz 30 godzin (x 60 min) zajęć praktycznych.
Ponadto egzamin wewnętrzny teoria/praktyka i materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ Cena dotyczy zajęć w dni powszednie na samochodach z manualną skrzynią biegów.
W dni świąteczne i weekendy cena: 90 zł za godzinę zajęć.

cena za pakiet: 80 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

+ szczegółowy cennik

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Julia K .........a ip: 89.64.79.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Dobre przygotowanie do egzaminu oraz odpowiednie podejście do kursanta. Szczególnie polecam panią Bogusię, która bardzo mi pomogła podczas zdawania mojego egzaminu. Pełen profesjonalizm i widać, że robi to z powołania, a nie z przymusu. Bardzo polecam i oby było więcej tak dobrych instruktorów, którzy umieją ze zdrową głową i na spokojnie podejść do zestresowanego kursanta.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Janek Trybulski

Janek Trybulski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam szkołę jazdy AS Radom oraz panią instruktor Bogusławę Janik. Z panią Bogusią miałem tylko jazdy doszkalające, jednak przez te trzy godziny dowiedziałem się od niej tak dużo, że za drugim razem podchodziłem do egzaminu z większą pewnością i znacznie mniejszym stresem - duża wiedza merytoryczna i praktyczna. Do tego wszystkiego pani Bogusława jest osobą bardzo pogodną i cierpliwą, wobec czego jazdy z nią były miłym doświadczeniem.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Anna ....j ip: 79.184.121.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam ośrodek szkolenia kierowców AS, w szczególności Pana Wojciecha Rutkowskiego i Panią Bogusławę Janik. Pełen profesjonalizm, masa cierpliwości i nawet z takiego uparciucha jak ja można zrobić kierowcę. Nie ma lepszych POLECAM!!!!

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Adam Żukiel

Adam Żukiel
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkołę jazdy AS Radom. W szczególności panią instruktor Bogusławę Janik, miła atmosfera, cierpliwość, elastyczność w terminach, a przede wszystkim świetne przygotowanie do egzaminu. Praktyczna wiedza i rewelacyjne sposoby nauczania. Każdemu z czystym sumieniem polecam odbycie kursu u Pani Bogusławy Janik.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Zugaj

Natalia Zugaj
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo mocno polecam szkołę jazdy As. Wykłady były przeprowadzone w ciekawy sposób, nie były nudne, a przekaz był prosty. Rekomenduje jazdy z Panią Bogumiłą. Pani instruktor ma bardzo duża cierpliwość, zawsze stara się wytłumaczyć wszystko, jeśli widziała, że z czymś mam większy problem to ćwiczyłyśmy to aż się nie nauczyłam. Pani Bogusia bardzo przykłada się do swojej pracy, widać, że robi to z powołania. Daje bardzo cenne wskazówki, które mogą przydać się nie tylko na egzaminie, ale i w późniejszej jeździe. Zdecydowanie Pani Bogusi to osoba u której można się wiele nauczyć. Naprawdę mogę polecić kurs właśnie z nią.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Katarzyna K .......a ip: 91.238.166.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Z całego serca polecam szkołę jazdy As, a w szczególności instruktora Pana Marka Dworzeckiego. Jest to człowiek profesjonalny, który potrafi przekazać w prosty i zrozumiały sposób swoją wiedzę. Podczas jazd doszkalających dowiedziałam się wielu przydatnych wskazówek dotyczących techniki kierowania. Pan Marek zwraca uwagę nie tylko na poprawność, ale także na bezpieczeństwo na drodze. Stara się, aby nauka praktyczna była jak najbardziej efektywna i przyjemna. Dzięki dobremu przygotowaniu egzamin praktyczny zdałam pozytywnie. Pan Marek Dworzecki to wspaniały człowiek pełen pasji i zaangażowania. Instruktor zdecydowanie godny polecenia!!.

Odpowiedź:

Pani Katarzyno, bardzo nam miło. Gratulujemy zdania egzaminu za pierwszym razem, na co w pełni Pani zasłużyła. :)
Dziękujemy za opinię i rekomendacje. Życzymy miłej i bezpiecznej jazdy! Serdecznie pozdrawiamy. :) OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dominik R Rot ip: 193.189.76.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie szkołę jazdy As. Na szczególne uznanie zasługuje instruktor z powołania Piotr Cieślik, który przygotował mnie perfekcyjnie do egzaminu praktycznego, który zdałem za pierwszym razem po 20 minutach. Pan Piotr to osoba z nieskończona cierpliwością oraz doświadczeniem. Każda kolejna jazda, stawała się łatwiejsza, bez wywierania presji, lecz z zapewnieniem stałego bezpieczeństwa oraz uwagi na drodze. Polecam. As zdaje tylko raz!

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Julia W .......... ip: 78.11.2.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła jazdy na najwyższym poziomie. Wykłady w prosty i ciekawy sposób pomagają zapoznać się z teorią. Polecam jazdy z Panią Bogusią. Super instruktor z dużym pokładem cierpliwości.

Odpowiedź:

Pani Julio, bardzo nam miło. Dziękujemy za opinię i rekomendacje. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Sara C ........ ip: 79.184.237.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkole jazdy As. Wykłady prowadzone przez Pana Marcina ciekawe oraz rzeczowe, bardzo dobrze przygotowujące do egzaminu teoretycznego. Nauki jazdy zaś uczył mnie Pan Marek Dworzecki. Całą naszą współpracę oceniam wspaniale. Szczególny podziw dla mojego instruktora za ogrom wiedzy którą posiada i w bardzo dobry sposób potrafi ją przekazać. Dzięki Panu Markowi dowiedziałam się między innymi co to safe driving, jazda defensywna a także to jak ważne jest poprawne przygotowanie do jazdy o czym wcześniej nie miałam pojęcia. Poznałam rodzaje skrętów oraz technike kierowania pojazdem. Chce również dodać ze Pan Marek to także osoba bardzo sympatyczna o wysokim poziomie cierpliwości oraz równie wysokim poczuciem humoru co czyniło zajęcia bardzo miłym czasem. Na każde jazdy przychodziłam i wychodziłam z uśmiechem, oraz wynosiłam nowa wiedzę. Dzięki Panu Markowi nie tylko uzyskałam uprawnienia do kierowania pojazdem ale także stałam się świadomym kierowca, za co jestem wdzięczna. Czas nauki spędzony z Panem Markiem zawsze będę wspominać pozytywnie i jeszcze raz za to wszystko dziękuje.

Odpowiedź:

Szanowna Pani, bardzo nam miło. Gratulujemy zdania egzaminu. Dziękujemy za opinię i rekomendacje. Miłej i bezpiecznej jazdy! :) OSK AS

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Karol S ....a ip: 88.156.211.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam instruktora Piotra Cieślika. Super atmosfera, zaangażowanie i bardzo dobre przygotowanie do egzaminu.

Odpowiedź:

Dziękuję za opinię. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paulina Smorągiewicz

Paulina Smorągiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wysłałaś wiadomość Dzisiaj o 22:09 Z całego serca polecam szkołę jazdy As a w szczególności instruktora Pana Marka Dworzeckiego. Przed wyborem odpowiedniej szkoły nauki jazdy nie brałam pod uwagę odlegości od miejsca zamieszkania, lecz szukałam wszelakich informacji, aż natrafiłam na artykuły Pana Marka. Byłam pod wielkim wrażeniem ich zawartości, wiele informacji, o których nigdy bym nie pomyślała. Warto zaznaczyć, że Pan Marek jest ekspertem w Tygodniku Prawo Drogowe News oraz że nawet policja propaguje Jego publikacje. Pomimo strachu przed pierwszymi jazdami czułam się pewnie u boku tak obeznanego instruktora. Poznałam technikę defensywnej, bezpiecznej jazdy. Nauczyłam się różnych rodzai operowania kołem kierownicy (kartingowy, drogowy, manewrowy) i wiele więcej cennych informacji. Dzięki temu jestem pewna prowadząc pojazd oraz szczęśliwa gdy mogę przekazać te informacje moim bliskim. Jest to osoba cierpliwa, wyrozumiała, wszystko dokładnie wytłumaczy, wykonuje swoją pracę z powołania na najwyższym poziomie, jest to niesamowity profesjonalizm. Atmosfera podczas kursu bardzo przyjemna, zanim się zorientowałam jazdy dobiegały końca. Z ogromna przyjemnością prowadziłam z Panem Markiem kurs, był to czas którego nigdy nie zapomnę. Nie ukrywam jestem bardzo z siebie dumna, że udało mi się zdobyć prawo jazdy, ale jeszcze bardziej cieszę się z wiedzy jaką przekazał mi Pan Marek. Z całego serca polecam ????

Odpowiedź:

Pani Paulino, bardzo nam miło, że docenia Pani współpracę z Panem Markiem Dworzeckim. Cieszymy się także, że kurs na prawo jazdy w OSK AS pod okiem Pana Marka pozostawił tak wspaniałe wspomnienia. Gratulujemy zdobycia uprawnień i... szerokiej drogi! Dziękujemy za opinię i rekomendacje. Pozdrawiamy - OSK AS.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Aleksandra Drab

Aleksandra Drab
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kurs w Asie oceniam bardzo wysoko. Wykłady były bardzo ciekawe, nie tylko pod względem merytorycznym, ale też praktycznym, ponieważ dużo zagadnień było ujęte w przykładach. Bardzo polecam jazdy z panią Bogusią, która z ogromną cierpliwością pochodziła do mojej osoby. Jednym słowiem instruktor z powołania. Zawsze odpowiedziała na każde zadane pytanie i była elastyczna, jeśli chodzi o wybór terminu jazd. Po zakończonej lekcji zawsze było podsumowanie jazdy, zalecenia co należy poprawić oraz motywacja. Atmosfera genialna, zero sztywności. Nie ma co się zastanawiać, tylko ucz się z Panią Bogusią przyszły kursancie :)

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kamila Zugaj

Kamila Zugaj
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkołę jazdy As, a szczególności Pana Marka Dworzeckiego, kurs przeprowadzony w wzorowy sposób, atmosfera w czasie jazd była bardzo przyjemna, wszystko wytłumaczone w bardzo jasny i klarowny sposób, zostało mi przekazane bardzo dużo wiedzy, które ułatwią poruszanie się w codziennym ruchu miejskim, bardzo dziękuję Panu Markowi za poświęcony czas, profesjonalizm i cierpliwe podejście.

Odpowiedź:

Pani Kamilo, bardzo nam miło. Gratulujemy zdania egzaminu. Dziękujemy za opinię. Życzymy miłej i bezpiecznej jazdy! OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Julia .......k ip: 37.225.45.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam bardzo szkółkę jazdy As, przyjemne podejście do kursanta i instruktor, w moim przypadku Pani Bogusia była zaangażowana w naukę kursanta.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Mateusz Wojciechowski

Mateusz Wojciechowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mega mega dobra szkoła.Świetne przygotowanie zarówno teoretyczne jak i praktyczne. Na więcej uwagi zasługuje tu instruktor Piotr Cieślik który wykonuje kawał dobrej roboty.Gość potrafi zrobić coś z niczego. Podczas jazd mega dobra,luźna atmosfera. Dodam jeszcze że do mnie trzeba było dużo dużo cierpliwości, za co dziękuję i serdecznie polecam.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Agnieszka Kwaśniewska

Agnieszka Kwaśniewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkołę As z całego serca, a w szczególności Pana Piotra Cieślika! Świetne prowadzony kurs, wszystko jasno przedstawiane. Atmosfera w trakcie jazd zawsze była bardzo przyjemna, wszystko świetnie wytłumaczone, ze spokojem omówiony każdy błąd. Bardzo dobre podejście do kursanta, nie ma nerwowej atmosfery podczas jazd. Na jazdy przychodzi się z przyjemnością oraz bez stresu. Nie można zapominać o bardzo ciekawie prowadzonych wykładach przez Pana Marcina, które nie były tylko nudną teorią, ale zachęcały do czynnego udziału.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kuba Golinski

Kuba Golinski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam najlepsza szkoła jazdy w Radomiu i najlepszy instruktor Pan Piotr Cieślik. :)

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Jakub M ...k ip: 88.156.214.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę AS, a w szczególności Panią instruktor Bogusławę Janik.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Rafał Flont

Rafał Flont
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Po zakończeniu częsci teoretycznej wraz ze zdaną teorią i przejeżdżonymi 30h niestety potrzebowałem więcej czasu by poczuć się komfortowo i pewnie za kierownicą, zmieniłem więc szkołę na szkołę AS. Instruktor pan Ireneusz Marzec na którego trafiłem, okazał się być bardzo pomocną osobną dzięki której stopniowo, ale w końcu wyszlifowałem się jako kierowca i zdałem egzamin praktyczny. Jeśli zajdzie kiedykolwiek okoliczność by prywatnie kogoś polecić, tą osobą będzie pan Irek.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Flasiński Wojtek

Flasiński Wojtek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo ale to Gorąco polecam szkołę AS szczególnie pana Instruktora Piotra Cieślika Mega niesamowity człowiek przez 3h nauczył mnie to co inni robią 30h dzięki jego radom i podejścia do mnie udało mi się zdać szkoła warta każdych złotówek

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Michał Zieliński

Michał Zieliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, świetne przygotowanie, profesjonalizm,dobrze przeprowadzony kurs merytorycznie i praktycznie, egzamin na prawo jazdy zdany. Pan instruktor Piotr Cieślik? TOP

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Kupidura

Michał Kupidura
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam Pana Piotra Cieślika, z którym jazdy były wartościowe i godne polecenia. Wszystkie wskazówki były proste, konkretne i skuteczne. Pan Piotr jest cierpliwy i naprawdę można się dużo nauczyć. Atmosfera w aucie zawsze była super. Niezapomniane chwile. Zdane za 1 razem, to samo mówi za siebie. Pozdrawiam :)

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Kawińska

Julia Kawińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo serdecznie polecam ośrodek szkoleniowy As, a w szczególności Pana Marka Dworzeckiego. Pan Marek jest człowiekiem bardzo życzliwym, sympatycznym, komunikatywnym, otwartym, ma również wspaniałe poczucie humoru, dzięki czemu wszystkie jazdy przebiegały w bardzo przyjemnej i miłej atmosferze. Kultura osobista i etyka zawodowa na najwyższym poziomie. Dodatkowo każde zajęcia umilała bardzo dobrze dobrana muzyka, dzięki której nawet po stresującym dniu, człowiek potrafił się uspokoić i w pełni skoncentrować na jeździe. Co więcej Pan Marek potrafi zbudować wspaniałą relacje z kursantem, na każde jazdy przychodziłam z przyjemnością. Pan Marek jest człowiekiem niezwykle kompetentnym i skrupulatnym, posiada ogrom wiedzy z zakresu jazdy defensywnej oraz podstawowych technik kierowania pojazdem, co stanowi fundament Jego pracy. Całą swoją wiedzę i doświadczenie potrafi przekazać w bardzo zrozumiały i efektywny sposób. Profesjonalizm i pełne zaangażowanie Pana Marka przyniosły znakomite efekty, stałam się samodzielnym, a przede wszystkim świadomym kierowcą, za co jeszcze raz bardzo dziękuję. Jednym słowem Pan Marek to instruktor z powołania. Na pierwszy rzut oka widać, że zawód, który wykonuje jest Jego pasją.

Odpowiedź:

Pani Julio, cieszymy się, że miała Pani możliwość współpracować z Panem Markiem Dworzeckim. Dziękujemy za podzielenie się swymi spostrzeżeniami - jest nam bardzo miło. Życzymy miłej i bezpiecznej jazdy. Pozdrawiamy - Zespół OSK AS.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bartek Puszczyński

Bartek Puszczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Dzisiaj zdałem egzamin na prawo jazdy, wcześniej podchodziłem do egzaminu kilka razy, a dopiero po jazdach doszkalających u Pani Bogusławy udało mi się zdać po kilku godzinach jazd doszkalających. Z czystym sumieniem mogę polecić każdemu instruktorkę Panią Bogusławę Janik. Profesjonalizm, rzeczowość i miła atmosfera w czasie jazd dają odpowiednie przygotowanie do właściwego egzaminu i gwarantują brak stresu w trakcie jazd.

Odpowiedź:

Panie Bartku, bardzo nam miło, że Pani Bogusława pomogła Panu w realizacji tego, jakże ważnego celu, jakim jest zdobycie umiejętności prowadzenia pojazdu i de facto prawa jazdy. Gratulujemy! :) Życzymy szerokiej drogi. Pozdrawiamy - Zespół OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Diana G ........a ip: 188.146.96.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam Pana Piotra Cieślika, bardzo, cierpliwy, konkretny i komunikatywny instruktor???? Za sprawą jazd z Panem Piotrem udało mi się zdać przy pierwszym podejściu.

Odpowiedź:

Pani Diano, bardzo nam miło. Gratulujemy zdania egzaminu. :) Dziękujemy za opinię i rekomendacje i życzymy szerokiej drogi! Zespół OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Karol P ......... ip: 79.184.212.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Dziś udało mi się zdać egzamin na prawo jazdy dzięki świetnemu przygotowaniu przez Panią Bogusławę Janik. Nie żałuję wykupienia jazd doszkalających u Pani Bogusławy Janik i naprawdę polecam każdemu zacząć kurs w tej szkole jazdy albo wykupić jazdy doszkalające

Odpowiedź:

Panie Karolu, bardzo się cieszymy. Miło nam, że Pani Bogusława pomogła Panu osiągnąć cel, jakim jest zdobycie prawa jazdy-gratulujemy! Dziękujemy za opinię i rekomendacje naszego Ośrodka. OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Patrycja Skrzyńska

Patrycja Skrzyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Chciałabym bardzo polecić Pana Piotrka Cieślika. Bardzo wyrozumiały i potrafiący przekazać wiedzę instruktor???? Zdane za pierwszym ☺️

Odpowiedź:

Pani Patrycjo, bardzo nam miło, że jest Pani zadowolona ze współpracy z naszym szkoleniowcem Panem Piotrem. Gratulujemy zdania egzaminu. Szerokiej drogi! Pozdrawiamy. :) OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Zosia Wiśniewska

Zosia Wiśniewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Pan Marek Dworzecki to przesympatyczny człowiek i przede wszystkim bardzo komunikatywny. Podchodziłam do egzaminu 3 razy i zdecydowałam się na jazdy doszkalające przed kolejnym egzaminem. Mimo ogromnych braków w krótkim czasie ogarnelismy naprawdę sporo. Pan Marek bardzo dobrze tłumaczył wszystko od podstaw w teorii, jak i w praktyce. Zaledwie po 4 godzinach wspólnej nauki udało mi się bezbłędnie zdać kolejny egzamin. Bardzo dziękuje za ogrom przekazanej wiedzy!

Odpowiedź:

Pani Zofio, bardzo się cieszymy, że Pan Marek Dworzecki w tak krótkim czasie uzupełnił braki wynikające z wcześniejszego szkolenia niskiej jakości. Zdany przez Panią egzamin zapewne nie wynikał z cudu lecz kompetencji Pana Marka oraz Pani dobrej asymilacji i intensywnej pracy. Dziękujemy za opinię i rekomendacje. Miłej i bezpiecznej jazdy! Serdecznie pozdrawiamy. :) OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Michał Jasik

Michał Jasik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dziś udało mi się zdać za pierwszym razem dzięki świetnemu przygotowaniu ze strony świetnej i niezawodnej Pani Bogusławy Janik. Wykłady przygotowawcze na wysokim poziomie, bez żadnych zarzutów. Pani Bogusia w profesjonalny, ale jednocześnie koleżeński sposób wytłumaczyła mi jak mam poprawnie i bezpiecznie jeździć, na co zwracać uwagę, czego unikać, a czego wykuć się na blachę i zawsze pamiętać przed wejściem za kółko. 10/10, polecam.

Odpowiedź:

Szanowny Panie, bardzo nam miło. Dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy! OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadyinstruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd, skracanie czasu trwania jazd, wysoka cena,

Jakub W .....k ip: 89.64.86.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Pan Marek Dworzecki to bardzo miły, sympatyczny człowiek, otwarty, komunikatywny bardzo pomogły mi jazdy z nim, polecam każdemu kto chce zdać prawo jazdy!!

Odpowiedź:

Panie Jakubie, bardzo nam miło. Gratulujemy zdania egzaminu z wynikiem pozytywnym. Szerokiej drogi! Serdecznie pozdrawiamy. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak