AS Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów

 383 opinie w tym 276 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

AS Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów
ul. Curie-Skłodowskiej 18
26-610 Radom

Kontakt

Opis

UWAGA! NAJBLIŻSZY KURS ROZPOCZYNA SIĘ 1 LIPCA 2021 ROKU O GODZ 17:00. ZAPISZ SIĘ NA KURS korzystając ze strony www.superprawojazdy.pl lub poprzez stronę Ośrodka "AS" www.as.radom.pl

Więcej informacji pod nr tel.: 48 385 86 03.

*************************************

W ubiegłym roku Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów "AS" obchodził 20-lecie założenia - jest jednym z najdłużej i nieprzerwanie funkcjonujących placówek tego typu w regionie radomskim. Do chwili obecnej szkolenie w zakresie kat. A i B w tym Ośrodku łącznie przeszło ponad 10 000 kandydatów na kierowców. W roku 1998 z pierwszego kursu skorzystało 7 osób - obecnie w organizowanych comiesięcznych kursach, tych, którzy pragną odbyć szkolenie wyłącznie w Ośrodku "AS" bierze udział w liczbie 60-90 osób.Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów "AS" należy do nielicznych w kraju, który kształci osoby niepełnosprawne, nieustannie współpracując w tym zakresie z WORD w Radomiu. Wykorzystywane do tego celu są wyposażone w automatyczną skrzynię biegów pojazdy marki Mercedes klasy A i Toyota Aygo. Jest przystosowany do wszelkich dysfunkcji ruchowych. Przy użyciu tego pojazdu osoba niepełnosprawna zarówno przechodzi szkolenie na kierowcę, jak i odbywa w nim egzamin państwowy. Ośrodek ten jest także organizatorem corocznych warsztatów dla ponad 100 instruktorów nauki jazdy z regionu radomskiego. Prowadzi szkolenia w zakresie operatorów/pilotów BSP UAVO - drony. Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów "AS" zajmuje 1 miejsce w tzw. zdawalności według zestawienia przygotowanego przez Wojewódzki Ośrodek Ruchu Drogowego w Radomiu, opublikowanego w Biuletynie Informacji Publicznej Urzędu Miejskiego w Radomiu. Od dłuższego czasu zajmuje niekwestionowaną pierwszą pozycję w regionalnych rankingach zdawalności egzaminów teoretycznych państwowych, a także jedną z najwyższych dotyczących egzaminów praktycznych państwowych. Dane te są opublikowane przez Gazetę Wyborczą.W części teoretycznej szkolenia wykłady osobiście prowadzi Pan Marcin Suwała - właściciel i kierownik Ośrodka, instruktor nauki jazdy, instruktor techniki jazdy, współautor książki pt.: "Mazowiecki GAMBIT", pilot samolotu i instruktor z licencją UL.Kadrę instruktorów stanowią wykwalifikowani, kompetentni i doświadczeni instruktorzy w liczbie 9 osób.Wśród nich: 1. Marcin Suwała - właściciel i kierownik Ośrodka, instruktor nauki jazdy, pilot samolotów z licencją UL, specjalista w dziedzinie prawa drogowego. 2. Marek Dworzecki - instruktor nauki jazdy oraz instruktor techniki jazdy; trener jazdy defensywnej; wykładowca, autor prezentacji multimedialnych dotyczących techniki jazdy i safe driving; koordynator Ośrodka, ekspert ogólnopolskiego Tygodnika Prawo Drogowe@News; autor "Rad dla zielonych listków" na portalu L-instruktor, autor skandynawskiego modelu kształcenia kierowców pod nazwą "Projekt Skandynawia"; pasjonat kognitywistyki i psychologii transportu. 3. Bogusława Janik - instruktor nauki jazdy. 4. Ireneusz Marzec - instruktor nauki jazdy, pedagog. 5. Wojciech Rutkowski - instruktor nauki jazdy, kierowca zawodowy. 6. Andrzej Szymański - instruktor nauki jazdy. 7. Piotr Cieślik - instruktor nauki jazdy. 8. Marek Ornatowski - instruktor nauki jazdy. Nasi instruktorzy swoje kwalifikacje i kompetencje poszerzają poprzez udział w różnego rodzaju warsztatach, szkoleniach, kongresach, a także eventach. Uczestniczą także w szkoleniach na torach samochodowych w tzw. warunkach specjalnych - zobacz galerię. Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów "AS" między innymi zapewnia: - badania lekarskie- materiały szkoleniowe (podręcznik, płyta DVD, e-learnig) - nowoczesne środki dydaktyczne w postaci tablic, plansz, projekcji filmowych i prezentacji multimedialnych- flotę samochodową składającą się z pojazdów marki Hyundai i20 - wersje pojazdów egzaminacyjnych- własny pełnowymiarowy plac manewrowy, umożliwiający wykonywanie zadań egzaminacyjnych za pomocą kilku pojazdów w tym samym czasie. Jeden z pasów ruchu przeznaczony do wykonywania zadania nr 2 (ruszanie z miejsca oraz jazda pasem ruchu do przodu i tyłu) posiada lekki spadek terenu o kącie nachylenia dokładnie odpowiadającemu pochyleniu terenu obu placów manewrowych WORD - przy ul. Suchej 13 i przy ul. Radomskiego 1, co dla osoby początkującej może mieć niemały wpływ na wynik egzaminu państwowego.

=============================

Przypominamy: NAJBLIŻSZY KURS ROZPOCZYNA SIĘ 1 LIPCA 2021 ROKU O GODZ 17:00!

=============================

Szczegółowe informacje: - od poniedziałku do piątku w godz 9:00-17:00 pod nr tel.: 48 385 86 03- na stronie internetowej Ośrodka: www.as.radom.pl- pod adresem e-mail: as.radom@interia.pl

Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Marcin Suwała - właściciel, kierownik, wykładowca, instruktor, pilot samolotów UL

Marcin Suwała - właściciel, kierownik, wykładowca, instruktor, pilot samolotów UL

Marek Dworzecki - instruktor nauki jazdy, instruktor techniki jazdy

Marek Dworzecki - instruktor nauki jazdy, instruktor techniki jazdy

Bogusława Janik - instruktor nauki jazdy

Bogusława Janik - instruktor nauki jazdy

Wojciech Rutkowski - instruktor nauki jazdy, kierowca zawodowy

Wojciech Rutkowski - instruktor nauki jazdy, kierowca zawodowy

Andrzej Szymański - instruktor nauki jazdy

Andrzej Szymański - instruktor nauki jazdy

Ireneusz Marzec - instruktor nauki jazdy, pedagog

Ireneusz Marzec - instruktor nauki jazdy, pedagog

Piotr Cieślik - instruktor nauki jazdy

Piotr Cieślik - instruktor nauki jazdy

Marek Ornatowski - instruktor nauki jazdy

Marek Ornatowski - instruktor nauki jazdy

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2000 zł

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Cena dla uczniów i studentów.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Indywidualny, Raty własne

2700 zł

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Kurs przyśpieszony można zrealizować w miesiąc.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat, Niepełnosprawni, Specjalny

2500 zł

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Kurs dla osób niepełnosprawnych - o różnych dysfunkcjach ruchowych. Istnieje możliwość sfinansowania ze środków Unii Europejskiej.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych wykładów (x 45 minut), w tym kurs pierwszej pomocy, oraz 30 godzin (x 60 min) zajęć praktycznych samochodami: Toyota Aygo i Mercedes A-Klasa.
Ponadto egzamin wewnętrzny teoria/praktyka i materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

J.Angielski, J.Rosyjski, Manualna skrzynia

2200 zł

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Kurs w języku obcym:
-> j. angielski
-> j. rosyjski

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1800 zł

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Zajęcia na motocyklu Yamaha XJ6.
W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2100 zł

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Cena kursu dla osób, które nie są studentami i uczniami.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat

2500 zł

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Kurs na pojeździe z automatyczną skrzynią biegów. W ofercie: Toyota Aygo i Mercedes A-Klasa.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych wykładów (x 45 minut), w tym kurs pierwszej pomocy, oraz 30 godzin (x 60 min) zajęć praktycznych.
Ponadto egzamin wewnętrzny teoria/praktyka i materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ Cena dotyczy zajęć w dni powszednie na samochodach z manualną skrzynią biegów.
W dni świąteczne i weekendy cena: 90 zł za godzinę zajęć.

cena za pakiet: 80 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

+ szczegółowy cennik

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Kuba Golinski

Kuba Golinski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam najlepsza szkoła jazdy w Radomiu i najlepszy instruktor Pan Piotr Cieślik. :)

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Jakub M ...k ip: 88.156.214.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę AS, a w szczególności Panią instruktor Bogusławę Janik.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Rafał Flont

Rafał Flont
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Po zakończeniu częsci teoretycznej wraz ze zdaną teorią i przejeżdżonymi 30h niestety potrzebowałem więcej czasu by poczuć się komfortowo i pewnie za kierownicą, zmieniłem więc szkołę na szkołę AS. Instruktor pan Ireneusz Marzec na którego trafiłem, okazał się być bardzo pomocną osobną dzięki której stopniowo, ale w końcu wyszlifowałem się jako kierowca i zdałem egzamin praktyczny. Jeśli zajdzie kiedykolwiek okoliczność by prywatnie kogoś polecić, tą osobą będzie pan Irek.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Flasiński Wojtek

Flasiński Wojtek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo ale to Gorąco polecam szkołę AS szczególnie pana Instruktora Piotra Cieślika Mega niesamowity człowiek przez 3h nauczył mnie to co inni robią 30h dzięki jego radom i podejścia do mnie udało mi się zdać szkoła warta każdych złotówek

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Michał Zieliński

Michał Zieliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, świetne przygotowanie, profesjonalizm,dobrze przeprowadzony kurs merytorycznie i praktycznie, egzamin na prawo jazdy zdany. Pan instruktor Piotr Cieślik? TOP

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Kupidura

Michał Kupidura
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam Pana Piotra Cieślika, z którym jazdy były wartościowe i godne polecenia. Wszystkie wskazówki były proste, konkretne i skuteczne. Pan Piotr jest cierpliwy i naprawdę można się dużo nauczyć. Atmosfera w aucie zawsze była super. Niezapomniane chwile. Zdane za 1 razem, to samo mówi za siebie. Pozdrawiam :)

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Kawińska

Julia Kawińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo serdecznie polecam ośrodek szkoleniowy As, a w szczególności Pana Marka Dworzeckiego. Pan Marek jest człowiekiem bardzo życzliwym, sympatycznym, komunikatywnym, otwartym, ma również wspaniałe poczucie humoru, dzięki czemu wszystkie jazdy przebiegały w bardzo przyjemnej i miłej atmosferze. Kultura osobista i etyka zawodowa na najwyższym poziomie. Dodatkowo każde zajęcia umilała bardzo dobrze dobrana muzyka, dzięki której nawet po stresującym dniu, człowiek potrafił się uspokoić i w pełni skoncentrować na jeździe. Co więcej Pan Marek potrafi zbudować wspaniałą relacje z kursantem, na każde jazdy przychodziłam z przyjemnością. Pan Marek jest człowiekiem niezwykle kompetentnym i skrupulatnym, posiada ogrom wiedzy z zakresu jazdy defensywnej oraz podstawowych technik kierowania pojazdem, co stanowi fundament Jego pracy. Całą swoją wiedzę i doświadczenie potrafi przekazać w bardzo zrozumiały i efektywny sposób. Profesjonalizm i pełne zaangażowanie Pana Marka przyniosły znakomite efekty, stałam się samodzielnym, a przede wszystkim świadomym kierowcą, za co jeszcze raz bardzo dziękuję. Jednym słowem Pan Marek to instruktor z powołania. Na pierwszy rzut oka widać, że zawód, który wykonuje jest Jego pasją.

Odpowiedź:

Pani Julio, cieszymy się, że miała Pani możliwość współpracować z Panem Markiem Dworzeckim. Dziękujemy za podzielenie się swymi spostrzeżeniami - jest nam bardzo miło. Życzymy miłej i bezpiecznej jazdy. Pozdrawiamy - Zespół OSK AS.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bartek Puszczyński

Bartek Puszczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Dzisiaj zdałem egzamin na prawo jazdy, wcześniej podchodziłem do egzaminu kilka razy, a dopiero po jazdach doszkalających u Pani Bogusławy udało mi się zdać po kilku godzinach jazd doszkalających. Z czystym sumieniem mogę polecić każdemu instruktorkę Panią Bogusławę Janik. Profesjonalizm, rzeczowość i miła atmosfera w czasie jazd dają odpowiednie przygotowanie do właściwego egzaminu i gwarantują brak stresu w trakcie jazd.

Odpowiedź:

Panie Bartku, bardzo nam miło, że Pani Bogusława pomogła Panu w realizacji tego, jakże ważnego celu, jakim jest zdobycie umiejętności prowadzenia pojazdu i de facto prawa jazdy. Gratulujemy! :) Życzymy szerokiej drogi. Pozdrawiamy - Zespół OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Diana G ........a ip: 188.146.96.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam Pana Piotra Cieślika, bardzo, cierpliwy, konkretny i komunikatywny instruktor???? Za sprawą jazd z Panem Piotrem udało mi się zdać przy pierwszym podejściu.

Odpowiedź:

Pani Diano, bardzo nam miło. Gratulujemy zdania egzaminu. :) Dziękujemy za opinię i rekomendacje i życzymy szerokiej drogi! Zespół OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Karol P ......... ip: 79.184.212.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Dziś udało mi się zdać egzamin na prawo jazdy dzięki świetnemu przygotowaniu przez Panią Bogusławę Janik. Nie żałuję wykupienia jazd doszkalających u Pani Bogusławy Janik i naprawdę polecam każdemu zacząć kurs w tej szkole jazdy albo wykupić jazdy doszkalające

Odpowiedź:

Panie Karolu, bardzo się cieszymy. Miło nam, że Pani Bogusława pomogła Panu osiągnąć cel, jakim jest zdobycie prawa jazdy-gratulujemy! Dziękujemy za opinię i rekomendacje naszego Ośrodka. OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Patrycja Skrzyńska

Patrycja Skrzyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Chciałabym bardzo polecić Pana Piotrka Cieślika. Bardzo wyrozumiały i potrafiący przekazać wiedzę instruktor???? Zdane za pierwszym ☺️

Odpowiedź:

Pani Patrycjo, bardzo nam miło, że jest Pani zadowolona ze współpracy z naszym szkoleniowcem Panem Piotrem. Gratulujemy zdania egzaminu. Szerokiej drogi! Pozdrawiamy. :) OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Zosia Wiśniewska

Zosia Wiśniewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Pan Marek Dworzecki to przesympatyczny człowiek i przede wszystkim bardzo komunikatywny. Podchodziłam do egzaminu 3 razy i zdecydowałam się na jazdy doszkalające przed kolejnym egzaminem. Mimo ogromnych braków w krótkim czasie ogarnelismy naprawdę sporo. Pan Marek bardzo dobrze tłumaczył wszystko od podstaw w teorii, jak i w praktyce. Zaledwie po 4 godzinach wspólnej nauki udało mi się bezbłędnie zdać kolejny egzamin. Bardzo dziękuje za ogrom przekazanej wiedzy!

Odpowiedź:

Pani Zofio, bardzo się cieszymy, że Pan Marek Dworzecki w tak krótkim czasie uzupełnił braki wynikające z wcześniejszego szkolenia niskiej jakości. Zdany przez Panią egzamin zapewne nie wynikał z cudu lecz kompetencji Pana Marka oraz Pani dobrej asymilacji i intensywnej pracy. Dziękujemy za opinię i rekomendacje. Miłej i bezpiecznej jazdy! Serdecznie pozdrawiamy. :) OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Michał Jasik

Michał Jasik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dziś udało mi się zdać za pierwszym razem dzięki świetnemu przygotowaniu ze strony świetnej i niezawodnej Pani Bogusławy Janik. Wykłady przygotowawcze na wysokim poziomie, bez żadnych zarzutów. Pani Bogusia w profesjonalny, ale jednocześnie koleżeński sposób wytłumaczyła mi jak mam poprawnie i bezpiecznie jeździć, na co zwracać uwagę, czego unikać, a czego wykuć się na blachę i zawsze pamiętać przed wejściem za kółko. 10/10, polecam.

Odpowiedź:

Szanowny Panie, bardzo nam miło. Dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy! OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadyinstruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd, skracanie czasu trwania jazd, wysoka cena,

Jakub W .....k ip: 89.64.86.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Pan Marek Dworzecki to bardzo miły, sympatyczny człowiek, otwarty, komunikatywny bardzo pomogły mi jazdy z nim, polecam każdemu kto chce zdać prawo jazdy!!

Odpowiedź:

Panie Jakubie, bardzo nam miło. Gratulujemy zdania egzaminu z wynikiem pozytywnym. Szerokiej drogi! Serdecznie pozdrawiamy. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalka Czuba

Natalka Czuba
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

W dniu dzisiejszym dołączyłam do grona świeżo upieczonych kierowców dzięki Panu Markowi Dworzeckiemu. Bardzo dziękuje Panu Markowi za pełen profesjonalizm i cierpliwe podejście do mojej osoby. Przekazał mi ogromną teoretyczną i praktyczną wiedzę. Nauka jazdy z Panem Markiem to czysta przyjemność. Z czystym sumieniem polecam szkolenie z Panem Markiem Dworzeckim z Ośrodka Szkolenia Kierowców AS.

Odpowiedź:

Pani Natalio, cieszymy się razem z Panią. :) Gratulujemy zdobycia uprawnień i dołączenia nie tylko do grona kierowców, ale też do "Asów z AS-a". Dziękujemy za opinię i rekomendacje. Życzymy miłej i bezpiecznej jazdy! OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Michał P .......r ip: 188.146.96.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wykłady prowadzone przez pana Marcina naprawdę ciekawe i treściwe. Świetnie przygotowały do egzaminu teoretycznego. Podejście instruktorki, pani Bogusi na najwyższym poziomie. Wszystko zostało jasno wytłumaczone i przedstawione, pochodziła za spokojem i profesjonalnie do sprawy. Dziękuje bardzo szkole As i pani Bogusi za przygotowanie do egzaminu. Polecam z całego serca!

Odpowiedź:

Panie Michale, cieszymy się, że jest Pan zadowolony z wyjątkowych wykładów Pana Marcina i szkolenia praktycznego pod okiem Pani Bogusławy. Dziękujemy za opinię. Życzymy szerokiej drogi! :) OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Sebastian Kopciński

Sebastian Kopciński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Po 8 latach od ostatniego egzaminu na prawo jazdy i wykupieniu TYLKO 15h jazd doszkalających u Ireneusza Marca, dzisiaj zdałem egzamin na prawo jazdy. Jazdy w bardzo fajnej atmosferze i na luzie. Pan instruktor bardzo kontaktowy i daje cenne uwagi. Nie jest to osoba, która uczy schematu jak zdać egzamin, a osoba, która uczy rzeczywistej jazdy samochodem. W trakcie jazd po wykonaniu manewru źle od razu słyszy się komentarz i wytłumaczenie jaki się popełniło błąd. Umówienie jazd w różnych godzinach nie jest problemem. Pan Irek nie załatwia prywatnych spraw w trakcie trwania jazd i godzina jazd to pełne 60 minut owocnej nauki! Po 7 przejechanej godzinie poczułem się jak bym jeździł samochodem od lat co skutkowało brakiem jakiegokolwiek stresu i pewnością swoich umiejętności jazdy na egzaminie. Jak najbardziej polecam szkołę jazdy AS a w szczególności Pana instruktora Ireneusza Marca !

Odpowiedź:

Panie Sebastianie, bardzo się cieszymy z pańskich wrażeń i opinii. Gratulujemy zdobycia umiejętności, pewności siebie i uprawnień. Życzymy bezpiecznej jazdy! OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Piotrek Figura

Piotrek Figura
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła. Pani Bogusława Janik nauczyła mnie jeździć w sposób bardzo dobry i ostrożny. Wiele wskazówek podczas jazdy, przyjemne towarzystwo. Serdecznie polecam tę szkołę.

Odpowiedź:

Panie Piotrze, bardzo nam miło. Dziękujemy za opinię i rekomendacje dla naszej Szkoły i dla Pani Bogusławy. Życzymy miłej i bezpiecznej jazdy. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Natalia Wróblewska

Natalia Wróblewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę jazdy AS, a zwłaszcza Pana Marka Dworzeckiego, pełen profesjonalizm, miła atmosfera podczas jazd i indywidualne podejście do kursanta.

Odpowiedź:

Pani Natalio, dziękujemy za opinię i rekomendacje dla naszego Ośrodka i Pana Marka Dworzeckiego. Szerokiej drogi! OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Karbownik

Mateusz Karbownik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Zdecydowanie polecam wszystkim ośrodek AS, a w szczególności pana Marka Dworzeckiego za jego ogromną wiedze w nauce kursantów, jego doświadczenie, zaangażowanie i pełny profesjonalizm. Pan Marek przygotował mnie do egzaminu praktycznego w 100%, dzięki temu znajduje się w gronie kierowców za co jestem panu Markowi wdzięczny.

Odpowiedź:

Panie Mateuszu, bardzo nam miło, że docenia Pan współpracę z Panem Markiem Dworzeckim. Gratulujemy zdania egzaminu a przede wszystkim zdobycia ponadprzeciętnej wiedzy i umiejętności w prowadzeniu pojazdu. Dziękujemy za opinię i rekomendacje Ośrodka i szkoleniowca. OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Julia R ......... ip: 178.36.47.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jazda z Panem Markiem Dworzeckim to sama przyjemność, zawsze cierpliwy i wyrozumiały. Dzięki Panu instruktorowi, egzamin zdałam za pierwszym razem. Serdecznie polecam

Odpowiedź:

Pani Julio, miło nam, że współpracowała Pani z Panem Markiem Dworzeckim. :) Gratulujemy zdania egzaminu na prawo jazdy za pierwszym razem. Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi! OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Aleksandra Podymniak

Aleksandra Podymniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Marcin Suwała to najlepszy instruktor polecam z całego serca. Miła atmosfera podczas jazd, bardzo ciekawe wykłady oraz profesjonalne podejście. Przygotowanie w 100% do egzaminu o czym świadczy zdanie za pierwszym razem. Gdybym miała wybierać jeszcze raz wybrała bym właśnie As! :)

Odpowiedź:

Gratuluję zdanego egzaminu za pierwszym razem. BRAWO. Życzę bezpiecznej jazdy :-)

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Asia W ..k ip: 46.170.129.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełen profesjonalizm, ogromna wiedza oraz indywidualne podejście do człowieka. Praca z Panem Markiem to najlepsze co mogło mi się przytrafić! Tak jak mówił, "egzamin był tylko formalnością". Każdemu początkującemu jak i zaawansowanemu kierowcy polecam bez dwóch zdań! Gdybym po raz kolejny miała zdawać egzamin, na pewno wróciłabym do szkoły jazdy "As".

Odpowiedź:

Pani Joanno, bardzo nam miło, że jest Pani zadowolona z usług naszego Ośrodka i szkoleniowca Pana Marka Dworzeckiego. Gratulujemy zdania egzaminu i dziękujemy za opinię. Do zobaczenia na drogach! :) OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Alicja K .......a ip: 62.122.116.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam Pana Piotrka :) Super instruktor, wyluzowany, nie stwarza nerwowej atmosfery, a zwraca uwagę na szczegóły i dba o dobre przygotowanie kursanta do egzaminu. Wszystko dopięte na ostatni guzik. Wykłady teoretyczne bardzo przyjemne, a jazdy jeszcze bardziej. Przygotowanie do egzaminu 100%. Gdybym miała znowu wybierać szkołę jazdy, na pewno byłby to As! Polecam!

Odpowiedź:

Pani Alicjo, bardzo nam miło. :) Cieszymy się, że spełniliśmy Pani oczekiwania. Dziękujemy za opinię i rekomendacje naszego Ośrodka oraz Pana Piotra. Życzymy szerokiej drogi! Serdecznie pozdrawiamy. :) OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wojtek Nikodym

Wojtek Nikodym
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

W dniu dzisiejszym dołączyłem do grona kierowców , a to dzięki Panu Markowi Dworzeckiemu z Ośrodka Szkoleniowego AS w Radomiu .Gdyby nie Pan Marek prawdopodobnie dalej bym się męczył w zdaniu egzaminu praktycznego .Mój dotychczasowy warsztat szkoleniowy pozostawiał wiele do życzenia. To właśnie Pan Marek nauczył mnie prawidłowej techniki jazdy, jazdy defensywnej i bezpiecznej .Przygotował mnie do samodzielnej jazdy samochodem to 100% profesjonalista .Polecam z całego serca .Panie Marku jeszcze raz szczerze Dziękuję!

Odpowiedź:

Panie Wojciechu, bardzo się cieszymy, że u boku Pana Marka Dworzeckiego dokonał Pan olbrzymich postępów i uzyskał znacznie więcej, niż prawo jazdy. Pozdrawiamy! :) OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Natalia P ..... ip: 188.146.96.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie panią Bogusię. Świetne przygotowanie do egzaminu, cierpliwość do kursanta.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i rekomendacje. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bartosz Strzecha

Bartosz Strzecha
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kurs online przeprowadzony sprawnie i rzeczowo. Bardzo dobre podejście Pana Marcina do ucznia. Bezproblemowe umówienie się na egzamin teoretyczny wewnętrzny. Jazdy z Panem Markiem Dworzeckim to czysta przyjemność. Instruktor wykazał się dużą cierpliwością (nawet w trudnych chwilach), wiedzą i umiejętnością jej przekazania oraz profesjonalizmem. Doskonale przygotował mnie do egzaminu praktycznego (zdany za pierwszym podejściem), ale co najważniejsze do samodzielnej jazdy po drogach. Serdecznie polecam ośrodek, a w szczególności Pana Marka.

Odpowiedź:

Panie Bartoszu, bardzo nam miło. Cieszymy się razem z Panem. Dziękujemy za opinię i rekomendacje naszego Ośrodka i Pana Marka Dworzeckiego. Życzymy miłej i bezpiecznej jazdy! :) OSK AS

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Grzegorz Górniak

Grzegorz Górniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tę szkołę jazdy. Przy teorii nawet podstawy były wytłumaczone w sposób ciekawy przez Pana Marcina, a jego wskazówki pomagają podczas egzaminu teoretycznego. Miałem przyjemność jeżdżenia z Panem Markiem Ornatowskim, który mnie bardzo dobrze przygotował i dał cenne rady, które pomogły mi zdać egzamin za pierwszym razem. Atmosfera podczas jazd była bardzo przyjemna, a terminy jazd były elastyczne.

Odpowiedź:

Panie Grzegorzu, bardzo nam miło. Cieszymy się nie tylko z tego, że uzyskał Pan prawo jazdy, ale także z pańskich miłych wspomnień z naszej współpracy. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi! :) OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Piotr Z ........i ip: 91.194.199.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kurs online jak i praktyczny przeprowadzony w pełni profesjonalnie. Jazdy z Panią Bogusią były najlepszą nauką jazdy jaką można trafic. Szczerze polecam kazdemu ten kurs.

Odpowiedź:

Panie Piotrze, bardzo nam miło. Dziękujemy za opinię i rekomendacje. Życzymy bezpiecznej jazdy! OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Łukasz K .......i ip: 37.225.0.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołe jazdy As. W szczególności pana Piotra Cieślika z którym miałem okazję jeździć super instruktor egzamin zdany za pierwszym razem

Odpowiedź:

Panie Łukaszu, dziękujemy za opinię i rekomendacje. Miłej i bezpiecznej jazdy. :) OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak