AS Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów

 357 opinii w tym 262 zaufane

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

AS Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów
ul. Curie-Skłodowskiej 18
26-610 Radom

Kontakt

Opis

UWAGA! NAJBLIŻSZY KURS ROZPOCZYNA SIĘ 18 MAJA 2021 ROKU O GODZ 17:00. ZAPISZ SIĘ NA KURS korzystając ze strony www.superprawojazdy.pl lub poprzez stronę Ośrodka "AS" www.as.radom.pl

Więcej informacji pod nr tel.: 48 385 86 03.

*************************************

W ubiegłym roku Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów "AS" obchodził 20-lecie założenia - jest jednym z najdłużej i nieprzerwanie funkcjonujących placówek tego typu w regionie radomskim. Do chwili obecnej szkolenie w zakresie kat. A i B w tym Ośrodku łącznie przeszło ponad 10 000 kandydatów na kierowców. W roku 1998 z pierwszego kursu skorzystało 7 osób - obecnie w organizowanych comiesięcznych kursach, tych, którzy pragną odbyć szkolenie wyłącznie w Ośrodku "AS" bierze udział w liczbie 60-90 osób.Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów "AS" należy do nielicznych w kraju, który kształci osoby niepełnosprawne, nieustannie współpracując w tym zakresie z WORD w Radomiu. Wykorzystywany jest do tego celu wyposażony w automatyczną skrzynią biegów pojazd marki Mercedes klasy A. Jest przystosowany do wszelkich dysfunkcji ruchowych. Przy użyciu tego pojazdu osoba niepełnosprawna zarówno przechodzi szkolenie na kierowcę, jak i odbywa w nim egzamin państwowy.Ośrodek ten jest także organizatorem corocznych warsztatów dla ponad 100 instruktorów nauki jazdy z regionu radomskiego. Prowadzi szkolenia w zakresie operatorów/pilotów BSP UAVO - drony.Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów "AS" zajmuje 1 miejsce w tzw. zdawalności według zestawienia przygotowanego przez Wojewódzki Ośrodek Ruchu Drogowego w Radomiu, opublikowanego w Biuletynie Informacji Publicznej Urzędu Miejskiego w Radomiu. Od dłuższego czasu zajmuje niekwestionowaną pierwszą pozycję w regionalnych rankingach zdawalności egzaminów teoretycznych państwowych, a także jedną z najwyższych dotyczących egzaminów praktycznych państwowych. Dane te są opublikowane przez Gazetę Wyborczą.W części teoretycznej szkolenia wykłady osobiście prowadzi Pan Marcin Suwała - właściciel i kierownik Ośrodka, instruktor nauki jazdy, instruktor techniki jazdy, współautor książki pt.: "Mazowiecki GAMBIT", pilot samolotu i instruktor z licencją UL.Kadrę instruktorów stanowią wykwalifikowani, kompetentni i doświadczeni instruktorzy w liczbie 9 osób.Wśród nich: 1. Marcin Suwała - właściciel i kierownik Ośrodka, instruktor nauki jazdy, pilot samolotów z licencją UL, specjalista w dziedzinie prawa drogowego. 2. Marek Dworzecki - instruktor nauki jazdy oraz instruktor techniki jazdy; trener jazdy defensywnej; wykładowca, autor prezentacji multimedialnych dotyczących techniki jazdy i safe driving; koordynator Ośrodka, ekspert ogólnopolskiego Tygodnika Prawo Drogowe@News; autor skandynawskiego modelu kształcenia kierowców pod nazwą "Projekt Skandynawia"; pasjonat kognitywistyki i psychologii transportu. 3. Bogusława Janik - instruktor nauki jazdy. 4. Ireneusz Marzec - instruktor nauki jazdy, pedagog. 5. Wojciech Rutkowski - instruktor nauki jazdy, kierowca zawodowy. 6. Andrzej Szymański - instruktor nauki jazdy. 7. Piotr Cieślik - instruktor nauki jazdy. 8. Marek Ornatowski - instruktor nauki jazdy. Nasi instruktorzy swoje kwalifikacje i kompetencje poszerzają poprzez udział w różnego rodzaju warsztatach, szkoleniach, kongresach, a także eventach. Uczestniczą także w szkoleniach na torach samochodowych w tzw. warunkach specjalnych - zobacz galerię. Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów "AS" między innymi zapewnia: - badania lekarskie- materiały szkoleniowe (podręcznik, płyta DVD, e-learnig) - nowoczesne środki dydaktyczne w postaci tablic, plansz, projekcji filmowych i prezentacji multimedialnych- flotę samochodową składającą się z pojazdów marki Hyundai i20 - wersje pojazdów egzaminacyjnych- własny pełnowymiarowy plac manewrowy, umożliwiający wykonywanie zadań egzaminacyjnych za pomocą kilku pojazdów w tym samym czasie. Jeden z pasów ruchu przeznaczony do wykonywania zadania nr 2 (ruszanie z miejsca oraz jazda pasem ruchu do przodu i tyłu) posiada lekki spadek terenu o kącie nachylenia dokładnie odpowiadającemu pochyleniu terenu obu placów manewrowych WORD - przy ul. Suchej 13 i przy ul. Radomskiego 1, co dla osoby początkującej może mieć niemały wpływ na wynik egzaminu państwowego.

=============================

Przypominamy: NAJBLIŻSZY KURS ROZPOCZYNA SIĘ 18 MAJA 2021 ROKU O GODZ 17:00!

=============================

Szczegółowe informacje: - od poniedziałku do piątku w godz 9:00-17:00 pod nr tel.: 48 385 86 03- na stronie internetowej Ośrodka: www.as.radom.pl- pod adresem e-mail: as.radom@interia.pl

Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Marcin Suwała - właściciel, kierownik, wykładowca, instruktor, pilot samolotów UL

Marcin Suwała - właściciel, kierownik, wykładowca, instruktor, pilot samolotów UL

Marek Dworzecki - instruktor nauki jazdy, instruktor techniki jazdy

Marek Dworzecki - instruktor nauki jazdy, instruktor techniki jazdy

Bogusława Janik - instruktor nauki jazdy

Bogusława Janik - instruktor nauki jazdy

Wojciech Rutkowski - instruktor nauki jazdy, kierowca zawodowy

Wojciech Rutkowski - instruktor nauki jazdy, kierowca zawodowy

Andrzej Szymański - instruktor nauki jazdy

Andrzej Szymański - instruktor nauki jazdy

Ireneusz Marzec - instruktor nauki jazdy, pedagog

Ireneusz Marzec - instruktor nauki jazdy, pedagog

Piotr Cieślik - instruktor nauki jazdy

Piotr Cieślik - instruktor nauki jazdy

Marek Ornatowski - instruktor nauki jazdy

Marek Ornatowski - instruktor nauki jazdy

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1800 zł

18.05.2021

ul. Curie-Skłodowskiej 18, Data rozpoczęcia kursu może ulec nieznacznej zmianie.

WIĘCEJ Cena dla uczniów i studentów.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Indywidualny, Raty własne

2200 zł

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Kurs przyśpieszony można zrealizować w miesiąc.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat, Niepełnosprawni, Specjalny

2250 zł

18.05.2021

ul. Curie-Skłodowskiej 18, Data rozpoczęcia kursu może ulec nieznacznej zmianie.

WIĘCEJ Kurs dla osób niepełnosprawnych - o różnych dysfunkcjach ruchowych. Istnieje możliwość sfinansowania ze środków Unii Europejskiej.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych wykładów (x 45 minut), w tym kurs pierwszej pomocy, oraz 30 godzin (x 60 min) zajęć praktycznych samochodami: Toyota Aygo i Mercedes A-Klasa.
Ponadto egzamin wewnętrzny teoria/praktyka i materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

J.Angielski, J.Rosyjski, Manualna skrzynia

2200 zł

18.05.2021

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Kurs w języku obcym:
-> j. angielski
-> j. rosyjski

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1600 zł

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Zajęcia na motocyklu Yamaha XJ6.
W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1900 zł

18.05.2021

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Cena kursu dla osób, które nie są studentami i uczniami.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat

2200 zł

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Kurs na pojeździe z automatyczną skrzynią biegów. W ofercie: Toyota Aygo i Mercedes A-Klasa.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych wykładów (x 45 minut), w tym kurs pierwszej pomocy, oraz 30 godzin (x 60 min) zajęć praktycznych.
Ponadto egzamin wewnętrzny teoria/praktyka i materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

Cena dotyczy zajęć w dni powszednie na samochodach z manualną skrzynią biegów.
W dni świąteczne i weekendy cena: 90 zł za godzinę zajęć.

cena za pakiet: 70 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

+ szczegółowy cennik

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Piotr Z ........i ip: 91.194.199.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kurs online jak i praktyczny przeprowadzony w pełni profesjonalnie. Jazdy z Panią Bogusią były najlepszą nauką jazdy jaką można trafic. Szczerze polecam kazdemu ten kurs.

Odpowiedź:

Panie Piotrze, bardzo nam miło. Dziękujemy za opinię i rekomendacje. Życzymy bezpiecznej jazdy! OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Łukasz K .......i ip: 37.225.0.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołe jazdy As. W szczególności pana Piotra Cieślika z którym miałem okazję jeździć super instruktor egzamin zdany za pierwszym razem

Odpowiedź:

Panie Łukaszu, dziękujemy za opinię i rekomendacje. Miłej i bezpiecznej jazdy. :) OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Alicja Büchner

Alicja Büchner
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.02.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkołę jazdy AS. W szczególności pana Piotra Cieślika, z którym miałam okazję jeździć. Jazda z tym instruktorem była czystą przyjemnością. Pełen profesjonalizm, znakomite podejście do kursanta i wspaniała atmosfera :)

Odpowiedź:

Pani Alicjo, bardzo nam miło. Dziękujemy za opinię i rekomendacje. Życzymy szerokiej drogi! :) OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Wanowska

Julia Wanowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.02.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super szkoła jazdy!!! Bardzo dobre przygotowanie jak i dobre podejście. Polecam Pana Piotra Cieślaka, dziękuję za przygotowanie i miłą atmosferę! Polecam z całego serduszka!!

Odpowiedź:

Szanowna Pani, cieszymy się z tak dobrej wzajemnej współpracy. Dziękujemy za wyrażenie opinii. Miłej i bezpiecznej jazdy! :) OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera, punktualność
- Wadybrak
Aleksandra Zięba

Aleksandra Zięba
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkole jazdy As. A w szczególności Pana Piotra Cieślika. Jazda z tym instruktorem to czysta przyjemność. Pełen profesjonalizm, super podejście do kursanta.

Odpowiedź:

Pani Aleksandro, dziękujemy za opinię i rekomendacje. Do zobaczenia na drogach! :) OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, profesjonalizm
- Wadybrak
Bartek Nitek

Bartek Nitek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.02.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Z całego serca polecam instruktora Pana Marka Dworzeckiego ma anielską cierpliwość jestem bardzo wdzięczny za jego pomoc gdyby nie Pan Marek nadal bym tkwił w miejscu egzamin zdany wynikiem pozytywnym. Jeszcze raz dziękuję!!!!i jak najbardziej polecam jazdy doszkalające u pana Marka

Odpowiedź:

Panie Bartłomieju, dziękujemy za opinię i rekomendacje Pana Dworzeckiego. Cieszymy się, że Pan Marek pomógł Panu zrealizować to, co wydawało się niemożliwe. Szerokiej drogi!!! :) OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Zuzia Machnio

Zuzia Machnio
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam bardzo tą szkołę jazdy! Wykłady online przeprowadzone w bardzo ciekawy sposób, wiele ciekawych zagadnień przygotowujących do egzaminu. Moją instruktorką była Pani Bogusia - nie mogłam lepiej trafić. Atmosfera podczas jazdy bardzo przyjemna, Pani Bogusia zawsze we wszystkim pomaga, tłumaczy do skutku i bardzo dobrze uczy! Dzięki niej bardzo szybko oswoiłam się z samochodem jak i jazdą. Pełen profesjonalizm.

Odpowiedź:

Pani Zuzanno, dziękujemy za opinię i rekomendacje. Szerokiej drogi! :) OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Julia M .....a ip: 37.249.207.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.02.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Pełen profesjonalizm, miła atmosfera i konkretne podejście pana instruktora Irka. Przekazywał mi dużą ilość przydanej, rzetelnej wiedzy, dzięki temu nabrałam pewności siebie za kierownicą, a egzamin udało mi się zdać bezbłędnie. Gorąco polecam!

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię Pani Julio. Miłej i bezpiecznej jazdy! :) OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Adam Grzyb

Adam Grzyb
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkołę jazdy AS. W szczególności pana Piotra Cieślika, z którym miałem okazję jeździć. Jazda z tym instruktorem była czystą przyjemnością. Pełen profesjonalizm, znakomite podejście do kursanta i wspaniała atmosfera :)

Odpowiedź:

Panie Adamie, jest nam bardzo miło, że spełniliśmy Pana oczekiwania. Serdecznie pozdrawiamy! OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Igor Staniszewski

Igor Staniszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkola As bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła, profesjonalne podejście zarówno przedstawione w jak najmniej nudny sposób, aby faktycznie wyciągnąć naukę z wykładów, zajęcia online barfzo dobrze zogranizowane. Moim instruktorem była pani Bogusia, za co serdecznie dziękuję, przygotowała mnie idealnie, zbierała na bardzo przyjemne trasy dzięki ktorym moglem zaznajomić sie z prędkością oraz lepiej czuć samochód, dała mi wiele doszkalających wskazówek, jednocześnie świetna osoba, z którą można było normalnie jak czlowiek z czlowiekiem porozmawiać, życzę każdemu takiego instruktora jakim dla mnie byla ta przecudowna i miła Pani Wszystko zdane za pierwszym ;)

Odpowiedź:

Panie Igorze, bardzo się cieszymy z tak wspaniałej współpracy i pańskich miłych wrażeń ze szkolenia w naszym Ośrodku. Dziękujemy za opinię i rekomendacje Pani Bogusławy. Szerokieh drogi!!! :) OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Natalia Szmit

Natalia Szmit
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkołę jazdy i instruktora - Pana Marka Dworzeckiego. Dziękuję bardzo za świetne przygotowanie, profesjonalne podejście do kursanta, uzyskaną wiedzę i umiejętność wykorzystania jej w praktyce. Egzamin państwowy zdany bezbłędnie za pierwszym podejściem. Polecam z całego serca!

Odpowiedź:

Pani Natalio, bardzo nam miło. :) Gratulujemy zdania egzaminu. Dziękujemy za opinię i rekomendacje Pana Marka Dworzeckiego. Serdecznie pozdrawiamy! OSK AS

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Natalia Odzimek

Natalia Odzimek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam w 100%. Miałam przyjemność jeździć z Panem Piotrem Cieślikiem. Jego cenne uwagi na pewno się przydały i przydadzą za kierownicą. Świetna atmosfera w aucie. Z czystym sumieniem jak najbardziej mogę polecić te szkole.

Odpowiedź:

Szanowna Pani, jesteśmy dumni z Pani i rzecz jasna z Pana Piotra. ;) Gratulujemy i dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi! OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Piasecka Z .....a ip: 188.146.99.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wykłady miałam z panem Markiem a jazdy z panią Bogusławą, oboje bardzo mili i pomocni :)

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kuba Lesiak

Kuba Lesiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła ! Bardzo dziękuję i polecam Pan Piotr dobry nauczyciel !

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Oliwia Prokop

Oliwia Prokop
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Gdyby nie Pan Marek Dworzecki prawdopodobnie dalej bym się męczyła w zdaniu egzaminu praktycznego. Pan Marek przekazał mi ogrom wiedzy, której nie posiadałam. Z cierpliwością i ze spokojem tłumaczył mi krok po kroku z dokładnością każdy najmniejszy szczegół, co robię źle i jak należy to poprawić. Jazda bezstresowa, w pozytywnej atmosferze. Profesjonalizm - tak w jednym słowie określiłabym sposób nauki jazdy Pana Marka Dworzeckiego. Jeśli jeszcze nie zdecydowaliście się na wybór swojego instruktora bądź się wahacie to polecam Pana Marka z całego serca! Był to mój najlepszy wybór w życiu! A Panu Markowi będę do końca wdzięczna za to, że przygotował mnie do zdanego egzaminu i nauczył również wiele istotnych rzeczy, które są niezbędne w profesjonalnej jeździe samochodem ????????

Odpowiedź:

Pani Oliwio, bardzo nam miło, że Pan Marek Dworzecki pomógł Pani osiągnąć ten cel udoskonalając Pani jazdę po wątpliwym warsztacie szkoleniowym, jaki przeszła Pani w innej szkole jazdy. Gratulujemy i życzymy bezpiecznej jazdy! OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Bielecka

Natalia Bielecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Mega polecam!! Miałam okazję jeździć z p.Piotrem i jestem bardzo zadowolona z jazd. :)

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy! OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Aleksandra Wawrzeńczyk

Aleksandra Wawrzeńczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super szkoła, Pan Piotr, instruktor na 6! :)

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i rekomendacje. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Marta Bińkowska

Marta Bińkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super.Szczerze polecam.Pani Bogusia bardzo dobra instruktorka????☺️

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Wiktoria Stopa

Wiktoria Stopa
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam Pana Piotra Cieślika! Miałam ogromny problem ze zdaniem prawa jazdy, a dzięki Panu Piotrowi niemożliwe stało się możliwe. Podczas jazd panuje miła atmosfera i możemy z nich dużo wynieść zarazem w ogóle się nie stresując.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Julia Zacharska

Julia Zacharska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Korzystałam z jazd doszkalających u Pani Bogusi. Dzięki niej zdałam egzamin, którym był dla mnie czymś niemożliwym. Super atmosfera podczas jazdy, cenne uwagi. Otrzymałam dużo motywujących słów i w krótkim czasie bardzo poprawiłam swoją jazdę. Serdecznie polecam wszystkim.

Odpowiedź:

Szanowna Pani, bardzo nam miło, że dzięki współpracy z Panią Bogusławą, nie tylko uzyskała Pani tak ważne w obecnych czasach uprawnienia, ale też dostrzegła swój potencjał i możliwości.
Życzymy miłej i bezpiecznej jazdy! :) OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kasia Słomka

Kasia Słomka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam w dużej mierze za profesjonalizm. Począwszy od Pana Marcina, po instruktorów, gdzie miałam styczność z dwiema osobami. W szczególności muszę wyróżnić Pana Marka Dworzeckiego, który przeprowadził ze mną jazdy doszkalające i to jemu zawdzięczam wszystkie osiągnięcia w trakcie zdobywania kwalifikacji i prawa jazdy. Świetny instruktor i wspaniały człowiek! Do Pana Marka zaprowadziła mnie intuicja i nie tylko bezbłędnie zdałam egzamin, ale zdobyłam umiejętności do dalszej jazdy na przyszłość i polubiłam siebie w roli kierowcy. Wiele konstruktywnej krytyki, a zarazem wiele zrozumienia, ciepła, cennych informacji, a przede wszystkim zero stresu i moc sympatii. Pan Marek to człowiek z pasją i wielkim zaangażowaniem, urodzony instruktor oraz nauczyciel. Polecam z całego serduszka ❣

Odpowiedź:

Pani Katarzyno, bardzo nam miło. Cieszymy się, że dzięki współpracy z nami uzyskała Pani więcej, niż uprawnienia. Serdecznie pozdrawiamy! OSK AS.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Mateusz Brudnios

Mateusz Brudnios
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam jazdy z Panem Piotrem Cieślikiem. Jazda z tym instruktorem była czystą przyjemnością. Instruktor wymagający, dokładny. Bardzo dobre podejście do kursanta i miła atmosfera

Odpowiedź:

Panie Mateuszu, cieszymy się, że miło Pan wspomina kurs prawa jazdy w AS-ie i współpracę z Panem Piotrem. Dziękujemy za opinię - OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Chuchnowski

Michał Chuchnowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam instruktorkę panią Bogusławę. Świetne przygotowanie do egzaminu. Zdane za pierwszym razem

Odpowiedź:

Szanowny Panie, dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy - OSK AS.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Wiktor W .........i ip: 37.225.2.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam zarówno szkołę jak Pana instruktora Marka Dworzeckiego.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i rekomendacje. Życzymy miłej i bezpiecznej jazdy. OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Marcin Kolenda

Marcin Kolenda
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ja również polecam instruktora Piotra Cieślika. Super atmosfera i przygotowanie do egzaminu.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i rekomendacje. OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Monika B ......... ip: 37.248.166.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam z całego serca instruktorkę Panią Bogusię Janik. Pełen profesjonalizm, cenne wskazówki, przemiła atmosfera. Dzięki niej zdałam egzamin za pierwszym razem !!!!!

Odpowiedź:

Bardzo nam miło. Dziękujemy za opinię i rekomendacje. Życzymy miłej i bezpiecznej jazdy :) OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Eryk Majewski

Eryk Majewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam instruktora Piotra Cieślika który ma świetne podejście do kursanta. Atmosfera jest świetna a same lekcje przebiegają bez stresu. Poprzez konstruktywną krytykę wytknie nam wszystkie nasze błędy i słabości które potem będzie niwelować do zera. Nawet ze słabego kursanta uczyni dobrego kierowcę. Lekcje nie są monotonne i zawsze potrafi urozmaicić czas spędzony za kierownicą!

Odpowiedź:

Panie Eryku, bardzo nam miło, że współpraca z naszym Ośrodkiem i trenerem Panem Piotrem przynosi tak wspaniałe rezultaty. Dziękujemy za opinię i rekomendacje. Serdecznie pozdrawiamy! :) OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Kołacz

Michał Kołacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam jazdy z Panem Piotrem Cieślikiem, instruktorem z anielską cierpliwością. Jest wymagający, dokładny, a jednocześnie bardzo miły i wyrozumiały. Jazdy z nim to czysta przyjemność.

Odpowiedź:

Panie Michale, dziękujemy za opinię i rekomendacje Pana Piotra. Bardzo nam miło. Życzymy bezpiecznej jazdy! OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Małgorzata Warchoł

Małgorzata Warchoł
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pani Bogusia oraz Pan Sebastian- super instruktorzy! Pełni profesjonalizmu i bardzo sympatyczni ludzie. Cierpliwość do kursantów mają nad podziw. Wiedzę przekazują w 100 %, to dzięki nim zdałam prawko. ???? 5 gwiazdek to dla Was zdecydowanie za mało!!!

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię o naszym teamie. Bardzo nam miło. Szerokiej drogi! OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Kacper W ...a ip: 83.28.219.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przygotowanie do egzaminu idealne. Szczególne podziękowania dla Pani Bogusi. Bardzo dobre podejście do kursanta i świetna atmosfera jazdy.

Odpowiedź:

Szanowny Panie, dziękujemy za opinię. Przekażemy podziękowania - pozdrawiamy. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak