AS Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów

 348 opinii w tym 255 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

AS Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów
ul. Curie-Skłodowskiej 18
26-610 Radom

Kontakt

Opis

UWAGA! NAJBLIŻSZY KURS ROZPOCZYNA SIĘ 18 MAJA 2021 ROKU O GODZ 17:00. ZAPISZ SIĘ NA KURS korzystając ze strony www.superprawojazdy.pl lub poprzez stronę Ośrodka "AS" www.as.radom.pl

Więcej informacji pod nr tel.: 48 385 86 03.

*************************************

W ubiegłym roku Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów "AS" obchodził 20-lecie założenia - jest jednym z najdłużej i nieprzerwanie funkcjonujących placówek tego typu w regionie radomskim. Do chwili obecnej szkolenie w zakresie kat. A i B w tym Ośrodku łącznie przeszło ponad 10 000 kandydatów na kierowców. W roku 1998 z pierwszego kursu skorzystało 7 osób - obecnie w organizowanych comiesięcznych kursach, tych, którzy pragną odbyć szkolenie wyłącznie w Ośrodku "AS" bierze udział w liczbie 60-90 osób.Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów "AS" należy do nielicznych w kraju, który kształci osoby niepełnosprawne, nieustannie współpracując w tym zakresie z WORD w Radomiu. Wykorzystywany jest do tego celu wyposażony w automatyczną skrzynią biegów pojazd marki Mercedes klasy A. Jest przystosowany do wszelkich dysfunkcji ruchowych. Przy użyciu tego pojazdu osoba niepełnosprawna zarówno przechodzi szkolenie na kierowcę, jak i odbywa w nim egzamin państwowy.Ośrodek ten jest także organizatorem corocznych warsztatów dla ponad 100 instruktorów nauki jazdy z regionu radomskiego. Prowadzi szkolenia w zakresie operatorów/pilotów BSP UAVO - drony.Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów "AS" zajmuje 1 miejsce w tzw. zdawalności według zestawienia przygotowanego przez Wojewódzki Ośrodek Ruchu Drogowego w Radomiu, opublikowanego w Biuletynie Informacji Publicznej Urzędu Miejskiego w Radomiu. Od dłuższego czasu zajmuje niekwestionowaną pierwszą pozycję w regionalnych rankingach zdawalności egzaminów teoretycznych państwowych, a także jedną z najwyższych dotyczących egzaminów praktycznych państwowych. Dane te są opublikowane przez Gazetę Wyborczą.W części teoretycznej szkolenia wykłady osobiście prowadzi Pan Marcin Suwała - właściciel i kierownik Ośrodka, instruktor nauki jazdy, instruktor techniki jazdy, współautor książki pt.: "Mazowiecki GAMBIT", pilot samolotu i instruktor z licencją UL.Kadrę instruktorów stanowią wykwalifikowani, kompetentni i doświadczeni instruktorzy w liczbie 9 osób.Wśród nich: 1. Marcin Suwała - właściciel i kierownik Ośrodka, instruktor nauki jazdy, pilot samolotów z licencją UL, specjalista w dziedzinie prawa drogowego. 2. Marek Dworzecki - instruktor nauki jazdy oraz instruktor techniki jazdy; trener jazdy defensywnej; wykładowca, autor prezentacji multimedialnych dotyczących techniki jazdy i safe driving; koordynator Ośrodka, ekspert ogólnopolskiego Tygodnika Prawo Drogowe@News; autor skandynawskiego modelu kształcenia kierowców pod nazwą "Projekt Skandynawia"; pasjonat kognitywistyki i psychologii transportu. 3. Bogusława Janik - instruktor nauki jazdy. 4. Ireneusz Marzec - instruktor nauki jazdy, pedagog. 5. Wojciech Rutkowski - instruktor nauki jazdy, kierowca zawodowy. 6. Andrzej Szymański - instruktor nauki jazdy. 7. Piotr Cieślik - instruktor nauki jazdy. 8. Marek Ornatowski - instruktor nauki jazdy. Nasi instruktorzy swoje kwalifikacje i kompetencje poszerzają poprzez udział w różnego rodzaju warsztatach, szkoleniach, kongresach, a także eventach. Uczestniczą także w szkoleniach na torach samochodowych w tzw. warunkach specjalnych - zobacz galerię. Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów "AS" między innymi zapewnia: - badania lekarskie- materiały szkoleniowe (podręcznik, płyta DVD, e-learnig) - nowoczesne środki dydaktyczne w postaci tablic, plansz, projekcji filmowych i prezentacji multimedialnych- flotę samochodową składającą się z pojazdów marki Hyundai i20 - wersje pojazdów egzaminacyjnych- własny pełnowymiarowy plac manewrowy, umożliwiający wykonywanie zadań egzaminacyjnych za pomocą kilku pojazdów w tym samym czasie. Jeden z pasów ruchu przeznaczony do wykonywania zadania nr 2 (ruszanie z miejsca oraz jazda pasem ruchu do przodu i tyłu) posiada lekki spadek terenu o kącie nachylenia dokładnie odpowiadającemu pochyleniu terenu obu placów manewrowych WORD - przy ul. Suchej 13 i przy ul. Radomskiego 1, co dla osoby początkującej może mieć niemały wpływ na wynik egzaminu państwowego.

=============================

Przypominamy: NAJBLIŻSZY KURS ROZPOCZYNA SIĘ 18 MAJA 2021 ROKU O GODZ 17:00!

=============================

Szczegółowe informacje: - od poniedziałku do piątku w godz 9:00-17:00 pod nr tel.: 48 385 86 03- na stronie internetowej Ośrodka: www.as.radom.pl- pod adresem e-mail: as.radom@interia.pl

Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Marcin Suwała - właściciel, kierownik, wykładowca, instruktor, pilot samolotów UL

Marcin Suwała - właściciel, kierownik, wykładowca, instruktor, pilot samolotów UL

Marek Dworzecki - instruktor nauki jazdy, instruktor techniki jazdy

Marek Dworzecki - instruktor nauki jazdy, instruktor techniki jazdy

Bogusława Janik - instruktor nauki jazdy

Bogusława Janik - instruktor nauki jazdy

Wojciech Rutkowski - instruktor nauki jazdy, kierowca zawodowy

Wojciech Rutkowski - instruktor nauki jazdy, kierowca zawodowy

Andrzej Szymański - instruktor nauki jazdy

Andrzej Szymański - instruktor nauki jazdy

Ireneusz Marzec - instruktor nauki jazdy, pedagog

Ireneusz Marzec - instruktor nauki jazdy, pedagog

Piotr Cieślik - instruktor nauki jazdy

Piotr Cieślik - instruktor nauki jazdy

Marek Ornatowski - instruktor nauki jazdy

Marek Ornatowski - instruktor nauki jazdy

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1700 zł

18.05.2021

ul. Curie-Skłodowskiej 18, Data rozpoczęcia kursu może ulec nieznacznej zmianie.

WIĘCEJ Cena dla uczniów i studentów.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Indywidualny, Raty własne

2200 zł

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Kurs przyśpieszony można zrealizować w miesiąc.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat, Niepełnosprawni, Specjalny

2250 zł

18.05.2021

ul. Curie-Skłodowskiej 18, Data rozpoczęcia kursu może ulec nieznacznej zmianie.

WIĘCEJ Kurs dla osób niepełnosprawnych - o różnych dysfunkcjach ruchowych. Istnieje możliwość sfinansowania ze środków Unii Europejskiej.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych wykładów (x 45 minut), w tym kurs pierwszej pomocy, oraz 30 godzin (x 60 min) zajęć praktycznych samochodami: Toyota Aygo i Mercedes A-Klasa.
Ponadto egzamin wewnętrzny teoria/praktyka i materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

J.Angielski, J.Rosyjski, Manualna skrzynia

2000 zł

18.05.2021

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Kurs w języku obcym:
-> j. angielski
-> j. rosyjski

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1400 zł

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha XJ6)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1800 zł

18.05.2021

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Cena kursu dla osób, które nie są studentami i uczniami.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat

2000 zł

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Mercedes A-Klasa)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Oliwia Prokop

Oliwia Prokop
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Gdyby nie Pan Marek Dworzecki prawdopodobnie dalej bym się męczyła w zdaniu egzaminu praktycznego. Pan Marek przekazał mi ogrom wiedzy, której nie posiadałam. Z cierpliwością i ze spokojem tłumaczył mi krok po kroku z dokładnością każdy najmniejszy szczegół, co robię źle i jak należy to poprawić. Jazda bezstresowa, w pozytywnej atmosferze. Profesjonalizm - tak w jednym słowie określiłabym sposób nauki jazdy Pana Marka Dworzeckiego. Jeśli jeszcze nie zdecydowaliście się na wybór swojego instruktora bądź się wahacie to polecam Pana Marka z całego serca! Był to mój najlepszy wybór w życiu! A Panu Markowi będę do końca wdzięczna za to, że przygotował mnie do zdanego egzaminu i nauczył również wiele istotnych rzeczy, które są niezbędne w profesjonalnej jeździe samochodem ????????

Odpowiedź:

Pani Oliwio, bardzo nam miło, że Pan Marek Dworzecki pomógł Pani osiągnąć ten cel udoskonalając Pani jazdę po wątpliwym warsztacie szkoleniowym, jaki przeszła Pani w innej szkole jazdy. Gratulujemy i życzymy bezpiecznej jazdy! OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Bielecka

Natalia Bielecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Mega polecam!! Miałam okazję jeździć z p.Piotrem i jestem bardzo zadowolona z jazd. :)

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy! OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Aleksandra Wawrzeńczyk

Aleksandra Wawrzeńczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super szkoła, Pan Piotr, instruktor na 6! :)

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i rekomendacje. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Marta Bińkowska

Marta Bińkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super.Szczerze polecam.Pani Bogusia bardzo dobra instruktorka????☺️

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Wiktoria Stopa

Wiktoria Stopa
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam Pana Piotra Cieślika! Miałam ogromny problem ze zdaniem prawa jazdy, a dzięki Panu Piotrowi niemożliwe stało się możliwe. Podczas jazd panuje miła atmosfera i możemy z nich dużo wynieść zarazem w ogóle się nie stresując.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Julia Zacharska

Julia Zacharska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Korzystałam z jazd doszkalających u Pani Bogusi. Dzięki niej zdałam egzamin, którym był dla mnie czymś niemożliwym. Super atmosfera podczas jazdy, cenne uwagi. Otrzymałam dużo motywujących słów i w krótkim czasie bardzo poprawiłam swoją jazdę. Serdecznie polecam wszystkim.

Odpowiedź:

Szanowna Pani, bardzo nam miło, że dzięki współpracy z Panią Bogusławą, nie tylko uzyskała Pani tak ważne w obecnych czasach uprawnienia, ale też dostrzegła swój potencjał i możliwości.
Życzymy miłej i bezpiecznej jazdy! :) OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kasia Słomka

Kasia Słomka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam w dużej mierze za profesjonalizm. Począwszy od Pana Marcina, po instruktorów, gdzie miałam styczność z dwiema osobami. W szczególności muszę wyróżnić Pana Marka Dworzeckiego, który przeprowadził ze mną jazdy doszkalające i to jemu zawdzięczam wszystkie osiągnięcia w trakcie zdobywania kwalifikacji i prawa jazdy. Świetny instruktor i wspaniały człowiek! Do Pana Marka zaprowadziła mnie intuicja i nie tylko bezbłędnie zdałam egzamin, ale zdobyłam umiejętności do dalszej jazdy na przyszłość i polubiłam siebie w roli kierowcy. Wiele konstruktywnej krytyki, a zarazem wiele zrozumienia, ciepła, cennych informacji, a przede wszystkim zero stresu i moc sympatii. Pan Marek to człowiek z pasją i wielkim zaangażowaniem, urodzony instruktor oraz nauczyciel. Polecam z całego serduszka ❣

Odpowiedź:

Pani Katarzyno, bardzo nam miło. Cieszymy się, że dzięki współpracy z nami uzyskała Pani więcej, niż uprawnienia. Serdecznie pozdrawiamy! OSK AS.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Mateusz Brudnios

Mateusz Brudnios
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam jazdy z Panem Piotrem Cieślikiem. Jazda z tym instruktorem była czystą przyjemnością. Instruktor wymagający, dokładny. Bardzo dobre podejście do kursanta i miła atmosfera

Odpowiedź:

Panie Mateuszu, cieszymy się, że miło Pan wspomina kurs prawa jazdy w AS-ie i współpracę z Panem Piotrem. Dziękujemy za opinię - OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Chuchnowski

Michał Chuchnowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam instruktorkę panią Bogusławę. Świetne przygotowanie do egzaminu. Zdane za pierwszym razem

Odpowiedź:

Szanowny Panie, dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy - OSK AS.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Wiktor W .........i ip: 37.225.2.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam zarówno szkołę jak Pana instruktora Marka Dworzeckiego.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i rekomendacje. Życzymy miłej i bezpiecznej jazdy. OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Marcin Kolenda

Marcin Kolenda
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ja również polecam instruktora Piotra Cieślika. Super atmosfera i przygotowanie do egzaminu.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i rekomendacje. OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Monika B ......... ip: 37.248.166.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam z całego serca instruktorkę Panią Bogusię Janik. Pełen profesjonalizm, cenne wskazówki, przemiła atmosfera. Dzięki niej zdałam egzamin za pierwszym razem !!!!!

Odpowiedź:

Bardzo nam miło. Dziękujemy za opinię i rekomendacje. Życzymy miłej i bezpiecznej jazdy :) OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Eryk Majewski

Eryk Majewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam instruktora Piotra Cieślika który ma świetne podejście do kursanta. Atmosfera jest świetna a same lekcje przebiegają bez stresu. Poprzez konstruktywną krytykę wytknie nam wszystkie nasze błędy i słabości które potem będzie niwelować do zera. Nawet ze słabego kursanta uczyni dobrego kierowcę. Lekcje nie są monotonne i zawsze potrafi urozmaicić czas spędzony za kierownicą!

Odpowiedź:

Panie Eryku, bardzo nam miło, że współpraca z naszym Ośrodkiem i trenerem Panem Piotrem przynosi tak wspaniałe rezultaty. Dziękujemy za opinię i rekomendacje. Serdecznie pozdrawiamy! :) OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Kołacz

Michał Kołacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam jazdy z Panem Piotrem Cieślikiem, instruktorem z anielską cierpliwością. Jest wymagający, dokładny, a jednocześnie bardzo miły i wyrozumiały. Jazdy z nim to czysta przyjemność.

Odpowiedź:

Panie Michale, dziękujemy za opinię i rekomendacje Pana Piotra. Bardzo nam miło. Życzymy bezpiecznej jazdy! OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Małgorzata Warchoł

Małgorzata Warchoł
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pani Bogusia oraz Pan Sebastian- super instruktorzy! Pełni profesjonalizmu i bardzo sympatyczni ludzie. Cierpliwość do kursantów mają nad podziw. Wiedzę przekazują w 100 %, to dzięki nim zdałam prawko. ???? 5 gwiazdek to dla Was zdecydowanie za mało!!!

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię o naszym teamie. Bardzo nam miło. Szerokiej drogi! OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Kacper W ...a ip: 83.28.219.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przygotowanie do egzaminu idealne. Szczególne podziękowania dla Pani Bogusi. Bardzo dobre podejście do kursanta i świetna atmosfera jazdy.

Odpowiedź:

Szanowny Panie, dziękujemy za opinię. Przekażemy podziękowania - pozdrawiamy. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Sebastian Dobrzanski

Sebastian Dobrzanski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Pan Marek Dworzecki to profesjonalista w czystej postaci. Miałem przyjemność doszkolić swoje umiejętności po utracie prawo jazdy ( punkty). Zdałem bez problemu za pierwszym podejściem . Serdecznie polecam.

Odpowiedź:

Szanowny Panie, dziękujemy za wyrażenie opinii o naszym szkoleniowcu, Panu Marku Dworzeckim. Cieszymy się, że mimo pańskiego ogromnego doświadczenia w prowadzeniu różnych pojazdów, Pan Marek pomógł Panu nie tylko odzyskać uprawnienia, ale także udoskonalić między innymi sztukę prawidłowej techniki jazdy i jazdy defensywnej.
Życzymy miłej i bezpiecznej jazdy! :) OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Adam Kępka

Adam Kępka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam Pana Marka Dworzeckiego. Świetny instruktor z powołania. Jazda z tym instruktorem to czysta przyjemność. Stosował konstruktywną krytykę, abym mógł poprawiać błędy, jednak nauka jazdy przebiegała bez stresu. Po jazdach z nim nic co było na egzaminie mnie nie zaskoczyło. Jeszcze raz polecam szkołę AS i Pana Marka!

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. Życzymy miłej i bezpiecznej jazdy. OSK AS.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Wiktoria K ...l ip: 188.146.67.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Pan Marek Dworzecki bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu. Atmosfera bardzo przyjemna a wiedza przekazana w 100%. Egzamin zdany za pierwszym razem - wszystko dzięki Panu Markowi.

Odpowiedź:

Pani Wiktorio, gratulujemy i cieszymy się wraz z Panią. :)
Z pewnością ogromny wkład w zdobycie umiejętności leżał również po Pani stronie bez czego Pan Marek nie osiągnął by tego celu. ;)
Serdecznie pozdrawiamy! OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dominika Kloczkowska

Dominika Kloczkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Jazdy doszkalające z Panem Markiem Dworzeckim to czysta przyjemność ! :) Jestem bardzo wdzięczna, za ogrom przekazanej mi wiedzy , za cierpliwość, punktualność i dyspozycyjność względem mojej osoby. Za okazane wsparcie i rozmowe . Dzięki wspólnej pracy wiem , że osiągnęłam znacznie więcej, niż tylko uprawnienia do kierowania pojazdem. Pan Marek to nie tylko wspaniały instruktor, ale także dobry "psycholog" :)

Odpowiedź:

Pani Dominiko, bardzo nam miło, że Pan Marek Dworzecki pomógł Pani osiągnąć ten upragniony i ważny cel, jakim jest uzyskanie prawa jazdy. :)
Życzymy szerokiej drogi i miłej oraz bezpiecznej jazdy! :) OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Kołodziejczyk

Natalia Kołodziejczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Profesjonalne podejście do kursanta i wykonywanej pracy przez Pana Ireneusza Marca. Każdy błąd popełniony przeze mnie, wytłumaczony co do joty, czemu tak się stało. Bardzo sympatyczny instruktor, z którym każda przejechana godzina dawała coraz większe szanse na zdanie egzaminu. Z całego serca polecam pana instruktora Marca!!!!

Odpowiedź:

Pani Natalio, dziękujemy za opinię. Życzymy miłej i bezpiecznej jazdy. :) OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Agnieszka Gorczyca

Agnieszka Gorczyca
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

P. Bogusiu pięć gwiazdek to za mało za Pani cierpliwość i fachowość. Cenię sobie osoby, które tak profesjonalnie podchodzą do swojej pracy. Naprawdę, polecam każdemu takiego instruktora.

Odpowiedź:

Pani Agnieszko, cieszymy się, że pomogliśmy Pani zrealizować ten ważny cel. W imieniu trenerki, Pani Bogusławy dziękujemy za opinię i rekomendacje. Pozdrawiamy! OSK AS

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Michał Borkowski

Michał Borkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super wyszkolenie Zdane bez problemów

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Stasiek Wiśniewski

Stasiek Wiśniewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam Panią Bogusławe!, myślałam że nigdy nie będę poruszać się autem po drodze a jednak! Zdałam za 1 razem:) świetne przygotowanie do egzaminu, zwracanie uwagi na każdy szczegół, przyjemna atmosfera na jazdach, tata wujek ciocia a teraz ja zostaliśmy przygotowani właśnie przez tą Panią, niedługo moja siostra a potem mam nadzieje w przyszłości moje dzieci !!!!Polecam!:)))

Odpowiedź:

Szanowny Panie, miło nam, że zaufał Pan naszemu Ośrodkowi i naszej instruktorce Pani Bogusławie. Cieszymy się z owocnej współpracy. Miłej i bezpiecznej jazdy! :) OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Marta W .....o ip: 79.184.135.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam Szkołę Jazdy AS, a przede wszystkim panią Bogusię, która w fantastyczny sposób przygotowała mnie do egzaminu. Bardzo ciepła i cierpliwa osoba, nauczyła mnie wiele i z pewnością dzięki niej będę dobrym kierowcą.

Odpowiedź:

Szanowna Pani, miło nam. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi! :) OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mikołaj Kołazinski

Mikołaj Kołazinski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu! Jazdy z instruktorem Panem Markiem Dworzeckim to sama przyjemność. Zwracał on szczególną uwagę na wszystkie ważne elementy, które mogą pojawić się na egzaminie, tak abym nie był niczym zaskoczony. Przede wszystkim jednak zależało mu, aby nauczyć mnie jeździć samochodem. Stosował konstruktywną krytykę, abym mógł poprawiać błędy, jednak nauka jazdy przebiegała bezstresowo. Egzamin zdany za pierwszym razem! Jeszcze raz serdecznie polecam szkołę AS i Pana Marka!!!

Odpowiedź:

Panie Mikołaju, cieszymy się, że pomogliśmy Panu w uzyskaniu wymarzonego prawa jazdy. Bardzo nam miło. :) Gratulujemy! Dziękujemy za wyrażenie opinii i rekomendacje naszego Ośrodka oraz trenera Pana Marka Dworzeckiego.

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Bartłomiej S ...............a ip: 91.207.126.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

No fajnie było

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię - OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Zuzanna Ortenburger

Zuzanna Ortenburger
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne przygotowanie do egzaminu! Wykłady stacjonarne jak i online były bardzo ciekawe i profesjonalnie przygotowane. Bardzo polecam instruktora pana Piotre Cieślika. Na jazdach zwracał uwagę na wszystkie ważne elementy, które mogą pojawić się na egzaminie, tak abym nie była zaskoczona. Jednak przede wszystkim zależało mu, żeby nauczyć mnie jeździć samochodem. Stosował konstruktywną krytykę, abym mogła poprawiać błędy, ale lekcje przebiegały bezstresowo w świetnej atmosferze! Egzamin zdany za pierwszym razem mówi sam za siebie! Jeszcze raz serdecznie polecam szkołe i Pana Piotra!!!

Odpowiedź:

Szanowna Pani, bardzo nam miło. Dziękujemy za opinię i rekomendacje Ośrodka i szkoleniowca Pana Piotra. Do zobaczenia na drogach! :) OSK AS

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Szczepański

Mateusz Szczepański
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Piotr Cieślik to instruktor o którego inne szkoły jazdy powinny się bić, jest przede wszystkim mily, bardzo ale to bardzo wyrozumialy, zawsze punktualny, nauka z tym instruktorem to czysta przyjemność zawsze lekcje jazdy odbywały się na spokojnie nawet gdy musiał powtarzać kilka razy żebym zrozumiał zawsze był spokojny i opanowany. Z łatwością przekazywał cenna wiedzę dotyczaca ruchu drogowego, jego cenne wskazówki pomogły mi w jeździe. Nie ma co się rozwodzić i dlugo pisać na ten temat ponieważ Instruktor ten powinien być wzorem dla imnych instruktorów. Ręczę ze kazdy kto wybierze Pana Piotra będzie bardzo zadowolony i co najważniejsze będzie dobrym kierowca. Ps. Pozdrowienia dla Pana Piotra i oczywiście dla przyszłych kierowców. Szerokości!

Odpowiedź:

Panie Mateuszu, dziękujemy za opinię i rekomendacje. Cieszymy się, że nasz szkoleniowiec Pan Piotr pomógł Panu osiągnąć ten ważny cel i że pozostały Panu miłe wspomnienia ze współpracy z Ośrodkiem AS i trenerem. Powodzenia! OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Agnieszka Jarząbek

Agnieszka Jarząbek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

"Agusia cel osiągnęliśmy" Wiele razy to słyszałam z ust Pana Marka Dworzeckiego. Tak Panie Marku po wielu trudach cel osiągnęliśmy. Moja przygoda z prawkiem zaczęła się 11 lat temu. Wtedy spędziłam niezliczone godziny za kierownicą L. Jak się teraz okazuje to straciłam i czas i pieniądze. W ciągu pierwszej lekcji z Panem Markiem nauczyłam się więcej niż przez wszystkie lekcje kiedykolwiek. Technika jazdy opanowana do perfekcji tylko dzięki ogromnej cierpliwości, zaangażowaniu wspaniałego Nauczyciela. Z całego serca polecam. Napewno się nie zawiedziecie.

Odpowiedź:

Pani Agnieszko, bardzo się cieszymy, że długa droga do zdobycia prawa jazdy znalazła swój koniec i nie tylko je Pani uzyskała, ale zdobyła wyjątkowe umiejętności prowadzenia pojazdu. Dziękujemy za opinię i rekomendacje Pana Marka Dworzeckiego. Życzymy miłej i bezpiecznej jazdy. Szerokiej drogi! Pozdrawiamy-OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak