AS Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów

 367 opinii w tym 266 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

AS Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów
ul. Curie-Skłodowskiej 18
26-610 Radom

Kontakt

Opis

UWAGA! NAJBLIŻSZY KURS ROZPOCZYNA SIĘ 29 CZERWCA 2021 ROKU O GODZ 17:00. ZAPISZ SIĘ NA KURS korzystając ze strony www.superprawojazdy.pl lub poprzez stronę Ośrodka "AS" www.as.radom.pl

Więcej informacji pod nr tel.: 48 385 86 03.

*************************************

W ubiegłym roku Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów "AS" obchodził 20-lecie założenia - jest jednym z najdłużej i nieprzerwanie funkcjonujących placówek tego typu w regionie radomskim. Do chwili obecnej szkolenie w zakresie kat. A i B w tym Ośrodku łącznie przeszło ponad 10 000 kandydatów na kierowców. W roku 1998 z pierwszego kursu skorzystało 7 osób - obecnie w organizowanych comiesięcznych kursach, tych, którzy pragną odbyć szkolenie wyłącznie w Ośrodku "AS" bierze udział w liczbie 60-90 osób.Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów "AS" należy do nielicznych w kraju, który kształci osoby niepełnosprawne, nieustannie współpracując w tym zakresie z WORD w Radomiu. Wykorzystywane do tego celu są wyposażone w automatyczną skrzynię biegów pojazdy marki Mercedes klasy A i Toyota Aygo. Jest przystosowany do wszelkich dysfunkcji ruchowych. Przy użyciu tego pojazdu osoba niepełnosprawna zarówno przechodzi szkolenie na kierowcę, jak i odbywa w nim egzamin państwowy. Ośrodek ten jest także organizatorem corocznych warsztatów dla ponad 100 instruktorów nauki jazdy z regionu radomskiego. Prowadzi szkolenia w zakresie operatorów/pilotów BSP UAVO - drony. Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów "AS" zajmuje 1 miejsce w tzw. zdawalności według zestawienia przygotowanego przez Wojewódzki Ośrodek Ruchu Drogowego w Radomiu, opublikowanego w Biuletynie Informacji Publicznej Urzędu Miejskiego w Radomiu. Od dłuższego czasu zajmuje niekwestionowaną pierwszą pozycję w regionalnych rankingach zdawalności egzaminów teoretycznych państwowych, a także jedną z najwyższych dotyczących egzaminów praktycznych państwowych. Dane te są opublikowane przez Gazetę Wyborczą.W części teoretycznej szkolenia wykłady osobiście prowadzi Pan Marcin Suwała - właściciel i kierownik Ośrodka, instruktor nauki jazdy, instruktor techniki jazdy, współautor książki pt.: "Mazowiecki GAMBIT", pilot samolotu i instruktor z licencją UL.Kadrę instruktorów stanowią wykwalifikowani, kompetentni i doświadczeni instruktorzy w liczbie 9 osób.Wśród nich: 1. Marcin Suwała - właściciel i kierownik Ośrodka, instruktor nauki jazdy, pilot samolotów z licencją UL, specjalista w dziedzinie prawa drogowego. 2. Marek Dworzecki - instruktor nauki jazdy oraz instruktor techniki jazdy; trener jazdy defensywnej; wykładowca, autor prezentacji multimedialnych dotyczących techniki jazdy i safe driving; koordynator Ośrodka, ekspert ogólnopolskiego Tygodnika Prawo Drogowe@News; autor "Rad dla zielonych listków" na portalu L-instruktor, autor skandynawskiego modelu kształcenia kierowców pod nazwą "Projekt Skandynawia"; pasjonat kognitywistyki i psychologii transportu. 3. Bogusława Janik - instruktor nauki jazdy. 4. Ireneusz Marzec - instruktor nauki jazdy, pedagog. 5. Wojciech Rutkowski - instruktor nauki jazdy, kierowca zawodowy. 6. Andrzej Szymański - instruktor nauki jazdy. 7. Piotr Cieślik - instruktor nauki jazdy. 8. Marek Ornatowski - instruktor nauki jazdy. Nasi instruktorzy swoje kwalifikacje i kompetencje poszerzają poprzez udział w różnego rodzaju warsztatach, szkoleniach, kongresach, a także eventach. Uczestniczą także w szkoleniach na torach samochodowych w tzw. warunkach specjalnych - zobacz galerię. Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów "AS" między innymi zapewnia: - badania lekarskie- materiały szkoleniowe (podręcznik, płyta DVD, e-learnig) - nowoczesne środki dydaktyczne w postaci tablic, plansz, projekcji filmowych i prezentacji multimedialnych- flotę samochodową składającą się z pojazdów marki Hyundai i20 - wersje pojazdów egzaminacyjnych- własny pełnowymiarowy plac manewrowy, umożliwiający wykonywanie zadań egzaminacyjnych za pomocą kilku pojazdów w tym samym czasie. Jeden z pasów ruchu przeznaczony do wykonywania zadania nr 2 (ruszanie z miejsca oraz jazda pasem ruchu do przodu i tyłu) posiada lekki spadek terenu o kącie nachylenia dokładnie odpowiadającemu pochyleniu terenu obu placów manewrowych WORD - przy ul. Suchej 13 i przy ul. Radomskiego 1, co dla osoby początkującej może mieć niemały wpływ na wynik egzaminu państwowego.

=============================

Przypominamy: NAJBLIŻSZY KURS ROZPOCZYNA SIĘ 29 CZERWCA 2021 ROKU O GODZ 17:00!

=============================

Szczegółowe informacje: - od poniedziałku do piątku w godz 9:00-17:00 pod nr tel.: 48 385 86 03- na stronie internetowej Ośrodka: www.as.radom.pl- pod adresem e-mail: as.radom@interia.pl

Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Marcin Suwała - właściciel, kierownik, wykładowca, instruktor, pilot samolotów UL

Marcin Suwała - właściciel, kierownik, wykładowca, instruktor, pilot samolotów UL

Marek Dworzecki - instruktor nauki jazdy, instruktor techniki jazdy

Marek Dworzecki - instruktor nauki jazdy, instruktor techniki jazdy

Bogusława Janik - instruktor nauki jazdy

Bogusława Janik - instruktor nauki jazdy

Wojciech Rutkowski - instruktor nauki jazdy, kierowca zawodowy

Wojciech Rutkowski - instruktor nauki jazdy, kierowca zawodowy

Andrzej Szymański - instruktor nauki jazdy

Andrzej Szymański - instruktor nauki jazdy

Ireneusz Marzec - instruktor nauki jazdy, pedagog

Ireneusz Marzec - instruktor nauki jazdy, pedagog

Piotr Cieślik - instruktor nauki jazdy

Piotr Cieślik - instruktor nauki jazdy

Marek Ornatowski - instruktor nauki jazdy

Marek Ornatowski - instruktor nauki jazdy

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1800 zł

29.06.2021

ul. Curie-Skłodowskiej 18, Data rozpoczęcia kursu może ulec nieznacznej zmianie.

WIĘCEJ Cena dla uczniów i studentów.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Indywidualny, Raty własne

2300 zł

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Kurs przyśpieszony można zrealizować w miesiąc.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat, Niepełnosprawni, Specjalny

2250 zł

29.06.2021

ul. Curie-Skłodowskiej 18, Data rozpoczęcia kursu może ulec nieznacznej zmianie.

WIĘCEJ Kurs dla osób niepełnosprawnych - o różnych dysfunkcjach ruchowych. Istnieje możliwość sfinansowania ze środków Unii Europejskiej.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych wykładów (x 45 minut), w tym kurs pierwszej pomocy, oraz 30 godzin (x 60 min) zajęć praktycznych samochodami: Toyota Aygo i Mercedes A-Klasa.
Ponadto egzamin wewnętrzny teoria/praktyka i materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

J.Angielski, J.Rosyjski, Manualna skrzynia

2200 zł

29.06.2021

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Kurs w języku obcym:
-> j. angielski
-> j. rosyjski

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1600 zł

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Zajęcia na motocyklu Yamaha XJ6.
W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1900 zł

29.06.2021

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Cena kursu dla osób, które nie są studentami i uczniami.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat

2200 zł

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Kurs na pojeździe z automatyczną skrzynią biegów. W ofercie: Toyota Aygo i Mercedes A-Klasa.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych wykładów (x 45 minut), w tym kurs pierwszej pomocy, oraz 30 godzin (x 60 min) zajęć praktycznych.
Ponadto egzamin wewnętrzny teoria/praktyka i materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

Cena dotyczy zajęć w dni powszednie na samochodach z manualną skrzynią biegów.
W dni świąteczne i weekendy cena: 90 zł za godzinę zajęć.

cena za pakiet: 70 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

+ szczegółowy cennik

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Sebastian Dobrzanski

Sebastian Dobrzanski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Pan Marek Dworzecki to profesjonalista w czystej postaci. Miałem przyjemność doszkolić swoje umiejętności po utracie prawo jazdy ( punkty). Zdałem bez problemu za pierwszym podejściem . Serdecznie polecam.

Odpowiedź:

Szanowny Panie, dziękujemy za wyrażenie opinii o naszym szkoleniowcu, Panu Marku Dworzeckim. Cieszymy się, że mimo pańskiego ogromnego doświadczenia w prowadzeniu różnych pojazdów, Pan Marek pomógł Panu nie tylko odzyskać uprawnienia, ale także udoskonalić między innymi sztukę prawidłowej techniki jazdy i jazdy defensywnej.
Życzymy miłej i bezpiecznej jazdy! :) OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Adam Kępka

Adam Kępka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam Pana Marka Dworzeckiego. Świetny instruktor z powołania. Jazda z tym instruktorem to czysta przyjemność. Stosował konstruktywną krytykę, abym mógł poprawiać błędy, jednak nauka jazdy przebiegała bez stresu. Po jazdach z nim nic co było na egzaminie mnie nie zaskoczyło. Jeszcze raz polecam szkołę AS i Pana Marka!

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. Życzymy miłej i bezpiecznej jazdy. OSK AS.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Wiktoria K ...l ip: 188.146.67.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Pan Marek Dworzecki bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu. Atmosfera bardzo przyjemna a wiedza przekazana w 100%. Egzamin zdany za pierwszym razem - wszystko dzięki Panu Markowi.

Odpowiedź:

Pani Wiktorio, gratulujemy i cieszymy się wraz z Panią. :)
Z pewnością ogromny wkład w zdobycie umiejętności leżał również po Pani stronie bez czego Pan Marek nie osiągnął by tego celu. ;)
Serdecznie pozdrawiamy! OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dominika Kloczkowska

Dominika Kloczkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Jazdy doszkalające z Panem Markiem Dworzeckim to czysta przyjemność ! :) Jestem bardzo wdzięczna, za ogrom przekazanej mi wiedzy , za cierpliwość, punktualność i dyspozycyjność względem mojej osoby. Za okazane wsparcie i rozmowe . Dzięki wspólnej pracy wiem , że osiągnęłam znacznie więcej, niż tylko uprawnienia do kierowania pojazdem. Pan Marek to nie tylko wspaniały instruktor, ale także dobry "psycholog" :)

Odpowiedź:

Pani Dominiko, bardzo nam miło, że Pan Marek Dworzecki pomógł Pani osiągnąć ten upragniony i ważny cel, jakim jest uzyskanie prawa jazdy. :)
Życzymy szerokiej drogi i miłej oraz bezpiecznej jazdy! :) OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Kołodziejczyk

Natalia Kołodziejczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Profesjonalne podejście do kursanta i wykonywanej pracy przez Pana Ireneusza Marca. Każdy błąd popełniony przeze mnie, wytłumaczony co do joty, czemu tak się stało. Bardzo sympatyczny instruktor, z którym każda przejechana godzina dawała coraz większe szanse na zdanie egzaminu. Z całego serca polecam pana instruktora Marca!!!!

Odpowiedź:

Pani Natalio, dziękujemy za opinię. Życzymy miłej i bezpiecznej jazdy. :) OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Agnieszka Gorczyca

Agnieszka Gorczyca
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

P. Bogusiu pięć gwiazdek to za mało za Pani cierpliwość i fachowość. Cenię sobie osoby, które tak profesjonalnie podchodzą do swojej pracy. Naprawdę, polecam każdemu takiego instruktora.

Odpowiedź:

Pani Agnieszko, cieszymy się, że pomogliśmy Pani zrealizować ten ważny cel. W imieniu trenerki, Pani Bogusławy dziękujemy za opinię i rekomendacje. Pozdrawiamy! OSK AS

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Michał Borkowski

Michał Borkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super wyszkolenie Zdane bez problemów

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Stasiek Wiśniewski

Stasiek Wiśniewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam Panią Bogusławe!, myślałam że nigdy nie będę poruszać się autem po drodze a jednak! Zdałam za 1 razem:) świetne przygotowanie do egzaminu, zwracanie uwagi na każdy szczegół, przyjemna atmosfera na jazdach, tata wujek ciocia a teraz ja zostaliśmy przygotowani właśnie przez tą Panią, niedługo moja siostra a potem mam nadzieje w przyszłości moje dzieci !!!!Polecam!:)))

Odpowiedź:

Szanowny Panie, miło nam, że zaufał Pan naszemu Ośrodkowi i naszej instruktorce Pani Bogusławie. Cieszymy się z owocnej współpracy. Miłej i bezpiecznej jazdy! :) OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Marta W .....o ip: 79.184.135.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam Szkołę Jazdy AS, a przede wszystkim panią Bogusię, która w fantastyczny sposób przygotowała mnie do egzaminu. Bardzo ciepła i cierpliwa osoba, nauczyła mnie wiele i z pewnością dzięki niej będę dobrym kierowcą.

Odpowiedź:

Szanowna Pani, miło nam. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi! :) OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mikołaj Kołazinski

Mikołaj Kołazinski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu! Jazdy z instruktorem Panem Markiem Dworzeckim to sama przyjemność. Zwracał on szczególną uwagę na wszystkie ważne elementy, które mogą pojawić się na egzaminie, tak abym nie był niczym zaskoczony. Przede wszystkim jednak zależało mu, aby nauczyć mnie jeździć samochodem. Stosował konstruktywną krytykę, abym mógł poprawiać błędy, jednak nauka jazdy przebiegała bezstresowo. Egzamin zdany za pierwszym razem! Jeszcze raz serdecznie polecam szkołę AS i Pana Marka!!!

Odpowiedź:

Panie Mikołaju, cieszymy się, że pomogliśmy Panu w uzyskaniu wymarzonego prawa jazdy. Bardzo nam miło. :) Gratulujemy! Dziękujemy za wyrażenie opinii i rekomendacje naszego Ośrodka oraz trenera Pana Marka Dworzeckiego.

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Bartłomiej S ...............a ip: 91.207.126.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

No fajnie było

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię - OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Zuzanna Ortenburger

Zuzanna Ortenburger
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne przygotowanie do egzaminu! Wykłady stacjonarne jak i online były bardzo ciekawe i profesjonalnie przygotowane. Bardzo polecam instruktora pana Piotre Cieślika. Na jazdach zwracał uwagę na wszystkie ważne elementy, które mogą pojawić się na egzaminie, tak abym nie była zaskoczona. Jednak przede wszystkim zależało mu, żeby nauczyć mnie jeździć samochodem. Stosował konstruktywną krytykę, abym mogła poprawiać błędy, ale lekcje przebiegały bezstresowo w świetnej atmosferze! Egzamin zdany za pierwszym razem mówi sam za siebie! Jeszcze raz serdecznie polecam szkołe i Pana Piotra!!!

Odpowiedź:

Szanowna Pani, bardzo nam miło. Dziękujemy za opinię i rekomendacje Ośrodka i szkoleniowca Pana Piotra. Do zobaczenia na drogach! :) OSK AS

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Szczepański

Mateusz Szczepański
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Piotr Cieślik to instruktor o którego inne szkoły jazdy powinny się bić, jest przede wszystkim mily, bardzo ale to bardzo wyrozumialy, zawsze punktualny, nauka z tym instruktorem to czysta przyjemność zawsze lekcje jazdy odbywały się na spokojnie nawet gdy musiał powtarzać kilka razy żebym zrozumiał zawsze był spokojny i opanowany. Z łatwością przekazywał cenna wiedzę dotyczaca ruchu drogowego, jego cenne wskazówki pomogły mi w jeździe. Nie ma co się rozwodzić i dlugo pisać na ten temat ponieważ Instruktor ten powinien być wzorem dla imnych instruktorów. Ręczę ze kazdy kto wybierze Pana Piotra będzie bardzo zadowolony i co najważniejsze będzie dobrym kierowca. Ps. Pozdrowienia dla Pana Piotra i oczywiście dla przyszłych kierowców. Szerokości!

Odpowiedź:

Panie Mateuszu, dziękujemy za opinię i rekomendacje. Cieszymy się, że nasz szkoleniowiec Pan Piotr pomógł Panu osiągnąć ten ważny cel i że pozostały Panu miłe wspomnienia ze współpracy z Ośrodkiem AS i trenerem. Powodzenia! OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Agnieszka Jarząbek

Agnieszka Jarząbek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

"Agusia cel osiągnęliśmy" Wiele razy to słyszałam z ust Pana Marka Dworzeckiego. Tak Panie Marku po wielu trudach cel osiągnęliśmy. Moja przygoda z prawkiem zaczęła się 11 lat temu. Wtedy spędziłam niezliczone godziny za kierownicą L. Jak się teraz okazuje to straciłam i czas i pieniądze. W ciągu pierwszej lekcji z Panem Markiem nauczyłam się więcej niż przez wszystkie lekcje kiedykolwiek. Technika jazdy opanowana do perfekcji tylko dzięki ogromnej cierpliwości, zaangażowaniu wspaniałego Nauczyciela. Z całego serca polecam. Napewno się nie zawiedziecie.

Odpowiedź:

Pani Agnieszko, bardzo się cieszymy, że długa droga do zdobycia prawa jazdy znalazła swój koniec i nie tylko je Pani uzyskała, ale zdobyła wyjątkowe umiejętności prowadzenia pojazdu. Dziękujemy za opinię i rekomendacje Pana Marka Dworzeckiego. Życzymy miłej i bezpiecznej jazdy. Szerokiej drogi! Pozdrawiamy-OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jakub Kostecki

Jakub Kostecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobrze przygotowania do egzaminu. Polecam bardzo Panią Bogusławę. Bardzo miło spędzony czas i przygotowanie do egzaminu było świetne. Polecam!

Odpowiedź:

Miło nam - cieszymy się. :) Dziękujemy za opinię. Gratulujemy i... szerokiej drogi! OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Natalia Karwowska

Natalia Karwowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Piotr Cieślik to instruktor z prawdziwego powołania - nauczył mnie świetnie jeździć w świetnej atmosferze. Lekcje zawsze były "na spokojnie", Pan Instruktor zachowywał pełen profesjonalizm i wyrozumiałość, nawet jeżeli jazda szła mi nieco opornie, to konstruktywnie tłumaczył mi moje błędy tak, żebym w przyszłości wiedziała jak ich unikać i dlaczego właściwie to, co zrobiłam było nieprawidłowe. Co dla mnie bardzo ważne - Pan Piotr nauczył mnie naprawdę jeździć, a nie jeździć na pamięć tylko tak, żeby zdać egzamin. Pomimo tego, że na łuku byłam przypadkiem absolutnie beznadziejnym, to Pan Piotr Cieślik z anielską cierpliwością tłumaczył mi dynamikę pojazdu, specyfikę układu kierowniczego pojazdu i do samego końca ćwiczyliśmy łuk tak, żebym podobny manewr umiała wykonać w przyszłości, gdy nie będę miała pachołków i co za tym idzie nie będę miała możliwości jazdy z pamięci. Z Panem Piotrem nauczyłam się, nie wykułam na pamięć. Myślę jednak, że mój egzamin zdany za pierwszym razem mówi dużo więcej o poziomie Pana Cieślika, niż ktokolwiek mógłby napisać. Instruktor był zawsze na czas, samochód był zawsze czysty i w dobrym stanie technicznym, a wszystkie zasady bezpieczeństwa związane z ochroną przed Covid-19 były zachowywane. Polecam lekcje u Pana Piotra Cieślika wszystkim, którzy chcą bezstresowo zdać egzamin i dowiedzieć się bardzo wielu ciekawych informacji na temat motoryzacji, przepisów ruchu drogowego, topografii Radomia. Pan Piotr potrafi udzielić także wielu rzeczowych porad na temat samego egzaminu praktycznego, jak i teoretycznego - na zajęciach zwraca on bowiem uwagę na to, żeby teoria nie pozostawała jedynie teorią, ale żeby była ona integralną częścią nauki jazdy; serdecznie polecam zajęcia u Pana Instruktora i dziękuje za świetny kurs jazdy ;).

Odpowiedź:

Szanowna Pani, bardzo nam miło - czujemy się zaszczyceni współpracą z Panią. Dziękujemy za opinię na temat naszego Ośrodka AS i instruktora prowadzącego. Gratulujemy zdania egzaminu i życzymy miłej oraz bezpiecznej jazdy! Pozdrawiamy! :) OSK AS

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Krzysztof S ....... ip: 83.28.220.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Marek Dworzecki ma bardzo dużą wiedzę którą umie przekazać i potrafi skutecznie nauczyć i przygotować do egzaminu

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobry stan pojazdów, punktualność
- Wadybrak

Mateusz M .... ip: 79.184.137.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkołę jazdy As, wykłady są prowadzone jasno i zrozumiale, instruktor jazdy Piotr Cieślik świetnie przygotowuje do egzaminu praktycznego przy czym zachowuje bardzo sympatyczną atmosferę w trakcie jazd.

Odpowiedź:

Panie Mateuszu, bardzo nam miło, że docenia Pan warsztat szkoleniowy prezentowany przez nasz Ośrodek. Cieszymy się również z pańskiej owocnej i miłej współpracy z naszym trenerem, Panem Piotrem Cieślikiem. Życzymy szerokiej drogi! Pozdrawiamy - OSK AS.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Klaudia Karbownik

Klaudia Karbownik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Marek Dworzecki to doświadczony, cierpliwy, wyrozumiały, skrupulatny, posiadający ogromną wiedzę instruktor nauki i techniki jazdy. Jest człowiekiem pokornym, taktownym, pomocnym, ale przede wszystkim niezwykle profesjonalnym, odznaczającym się dokładnością i pełnym zaangażowaniem. Indywidualne podejście do kursanta sprawia, że Pan Marek w wnikliwy i pewny sposób poznaje jego słabsze strony, które skutecznie eliminuje. Rzetelne, precyzyjne informacje i cenne rady przekazywane podczas każdej jazdy, na temat tego, jak ważna jest technika jazdy, pozycja za kierownicą czy też jazda defensywna sprawiają, że stajemy się bardziej świadomi na zagrożenia, które czekają na nas w ruchu drogowym. Bezpieczeństwo czynne i bierne, efekt tunelowy, zjawisko olśnienia, trójkąt śmierci, test nadgarstka - to tylko niektóre ze zjawisk i pojęć, o których dowiedziałam się podczas jazdy. Pan Marek szkoli kierowców na wzór skandynawski. Mając możliwość uczestniczenia w szkoleniu w warunkach specjalnych na torach szkoleniowych i płytach poślizgowych w ramach idei „Projekt Skandynawia” realizowanej przez Pana Marka, przekonałam się na własnej skórze czy jest m.in podsterowność i nadsterowność pojazdu czy aquaplaning. To szkolenie uświadamia o niebezpieczeństwach, jakie mogą nas spotkać podczas jazdy. Stajemy się wówczas bardziej rozważni i wiemy, jak zareagować w takich sytuacjach. Pozwala również udoskonalać technikę jazdy. Serdecznie dziękuję Panu Markowi za nauczenie mnie od podstaw znakomitej techniki prowadzenia pojazdu, za silną motywację, dzięki której moja pewność siebie zwiększała się na każdych kolejnych zajęciach, za dobre słowo, troskę i optymizm, który pomagał mi rozładować stres. Dzięki wspólnej pracy osiągnęłam znacznie więcej, niż tylko uprawnienia do kierowania pojazdem. Przekonałam się, że spełnianie marzeń w dużej mierze zależy od nas samych. Bardzo polecam szkolenie u Pana Marka i jeszcze raz dziękuję za całą przekazaną wiedzę i owocną współpracę!

Odpowiedź:

Szanowna Pani, cieszymy się, że nie tylko uzyskała Pani uprawnienia do prowadzenia pojazdu, ale również zdobyła wyjątkowe umiejętności przechodząc skandynawski model kształcenia kierowców. GRATULUJEMY i życzymy miłej oraz bezpiecznej jazdy! :) OSK AS.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Florczyk

Michał Florczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.10.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu, super podejście do kursanta, miła atmosfera oraz pełen profesjonalizm, serdecznie polecam.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię - OSK AS.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marzena Dygant

Marzena Dygant
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam p.Bogusię Janik, która zrozumiale wytłumaczyła mi zasady ruchu drogowego, techniki jazdy. Łuk oraz parkowanie równoległe przestały być dla mnie trudnością. Pani Bodusia super przygotowała mnie do egzaminu to dzięki niej zdałam za pierwszym razem. Jeszcze raz gorąco polecam!

Odpowiedź:

Szanowna Pani, bardzo nam miło. Dziękujemy za wyrażenie opinii i rekomendacje. Szerokiej drogi! :) OSK AS.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kamil p ....... ip: 178.235.186.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.10.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam jazdy doszkalające z Panią Bogusią, super atmosfera, pełen profesjonalizm.

Odpowiedź:

Szanowny Panie, dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy! :) OSK AS.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Natalia Głowacz

Natalia Głowacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Marcin bardzo ciekawie prowadzi wykłady oraz podaje dużo życiowych przykładów. Polecam również Panią Bogusię! Bardzo miła i cierpliwa instruktorka! Egzamin zdany za 1 razem!

Odpowiedź:

Pani Natalio, dziękujemy za wyrażenie opinii i rekomendacje Pana Marcina i Pani Bogusławy. Gratulujemy zdania egzaminu na prawo jazdy. Szerokiej drogi! :) OSK AS.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, profesjonalizm
- Wadybrak
Krystian Sałaciński

Krystian Sałaciński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.10.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Jazdy doszkalające z Panią Bogumiłą na bardzo wysokim poziomie i bez zastrzeżeń. Bardzo miła atmosfera i super podejście.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kinga K .......k ip: 5.173.146.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.10.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Miałam jazdy z panem Dworzeckim. Świetny instruktor. Jestem mu ogromnie wdzięczna, ponieważ wyciągnął mnie z całkowitego dna po jazdach w innej szkole nauki jazdy. Wszystko pokazał i wyjaśnił od zera. Nagle prowadzenie samochodu staje się bezstresowe. To prawdziwy instruktor z powołania. Dzięki niemu zdałam egzamin praktyczny za 1 razem. Dziękuję

Odpowiedź:

Szanowna Pani, jest nam niezmiernie miło, że Pan Marek Dworzecki pomógł Pani uwierzyć w siebie i zdobyć nie tylko uprawnienia, ale przede wszystkim umiejętności bezpiecznego prowadzenia pojazdu i świadomość zagrożeń w ruchu drogowym. Gratulujemy i życzymy miłej, bezpiecznej jazdy! :) OSK AS.

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Natalia D .....a ip: 37.225.57.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.10.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo Polecam Pana Marka Dworzeckiego, pełen profesjonalizm i duża dawka wiedzy!

Odpowiedź:

Szanowna Pani, bardzo nam miło - dziękujemy za opinię i rekomendacje. Pozdrawiamy - OSK AS.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Adam G ....h ip: 31.0.127.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.10.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam AS Radom Pan Marcin S. Profesjonalnie przygotował mnie do egzaminu, udzielał fachowych porad. Najlepsze jazdy doszkalające. Adam

Odpowiedź:

Panie Adamie, dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi! :) OSK AS.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Damian K .......i ip: 188.146.114.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.10.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam jazdy doszkalające z panem Piotrem, dobra atmosfera, swobodne podejście i super przygotowanie do egzaminu po kursie w innym ośrodku.

Odpowiedź:

Panie Adamie, cieszymy się, że docenia Pan warsztat szkoleniowy prezentowany przez nasz team. Życzymy bezpiecznej jazdy! :) OSK AS.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, punktualność
- Wadybrak
Lena Jędraszek

Lena Jędraszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.10.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam jazdy u pana Marka Dworzeckiego, bardzo dobrze wyjaśnione wszystkie merytoryczne kwestie, świetne przygotowanie do egzaminu i miła atmosfera. Egzamin zdany za pierwszym razem !!!

Odpowiedź:

Pani Leno, miło nam, że mogliśmy Pani pomóc zdobyć upragnione prawo jazdy. Cieszymy się razem z Panią. :) Życzymy szerokiej drogi! OSK AS.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Julia G ......z ip: 188.146.99.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Uczyłam się z Panią Bogusia, egzamin zdany za 1 razem! Serdecznie polecam

Odpowiedź:

Szanowna Pani, dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy-OSK AS.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak