AS Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów

 508 opinii w tym 365 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

AS Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów
ul. Curie-Skłodowskiej 18
26-610 Radom

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

Opis

UWAGA! NAJBLIŻSZY KURS ROZPOCZYNA SIĘ 2 SIERPNIA 2022 ROKU O GODZ 17:00. ZAPISZ SIĘ NA KURS korzystając ze strony www.superprawojazdy.pl lub poprzez stronę Ośrodka "AS" www.as.radom.pl

Szczegółowe informacje pod nr tel.: 662 733 000

* we wtorki i czwartki w godzinach 10:00-17:00;

* w poniedziałki, środy i piątki w godzinach 10:00-15:00 oraz na stronie internetowej Ośrodka: www.as.radom.pl a także pisząc na adres e-mail: as.radom@interia.pl

*************************************

W ubiegłym roku Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów "AS" obchodził 20-lecie założenia - jest jednym z najdłużej i nieprzerwanie funkcjonujących placówek tego typu w regionie radomskim. Do chwili obecnej szkolenie w zakresie kat. A i B w tym Ośrodku łącznie przeszło ponad 10 000 kandydatów na kierowców. W roku 1998 z pierwszego kursu skorzystało 7 osób - obecnie w organizowanych comiesięcznych kursach, tych, którzy pragną odbyć szkolenie wyłącznie w Ośrodku "AS" bierze udział w liczbie 60-90 osób.Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów "AS" należy do nielicznych w kraju, który kształci osoby niepełnosprawne, nieustannie współpracując w tym zakresie z WORD w Radomiu. Wykorzystywane do tego celu są wyposażone w automatyczną skrzynię biegów pojazdy marki Mercedes klasy A i Toyota Aygo. Jest przystosowany do wszelkich dysfunkcji ruchowych. Przy użyciu tego pojazdu osoba niepełnosprawna zarówno przechodzi szkolenie na kierowcę, jak i odbywa w nim egzamin państwowy. Ośrodek ten jest także organizatorem corocznych warsztatów dla ponad 100 instruktorów nauki jazdy z regionu radomskiego. Prowadzi szkolenia w zakresie operatorów/pilotów BSP UAVO - drony. Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów "AS" zajmuje 1 miejsce w tzw. zdawalności według zestawienia przygotowanego przez Wojewódzki Ośrodek Ruchu Drogowego w Radomiu, opublikowanego w Biuletynie Informacji Publicznej Urzędu Miejskiego w Radomiu. Od dłuższego czasu zajmuje niekwestionowaną pierwszą pozycję w regionalnych rankingach zdawalności egzaminów teoretycznych państwowych, a także jedną z najwyższych dotyczących egzaminów praktycznych państwowych. Dane te są opublikowane przez Gazetę Wyborczą.W części teoretycznej szkolenia wykłady osobiście prowadzi Pan Marcin Suwała - właściciel i kierownik Ośrodka, instruktor nauki jazdy, instruktor techniki jazdy, współautor książki pt.: "Mazowiecki GAMBIT", pilot samolotu i instruktor z licencją UL.Kadrę instruktorów stanowią wykwalifikowani, kompetentni i doświadczeni instruktorzy w liczbie 9 osób.Wśród nich: 1. Marcin Suwała - właściciel i kierownik Ośrodka, instruktor nauki jazdy, pilot samolotów z licencją UL, specjalista w dziedzinie prawa drogowego. 2. Marek Dworzecki - instruktor nauki jazdy oraz instruktor techniki jazdy; trener jazdy defensywnej; wykładowca, autor prezentacji multimedialnych dotyczących techniki jazdy i safe driving; ekspert ogólnopolskiego Tygodnika Prawo Drogowe@News; autor "Rad dla zielonych listków" na portalu L-instruktor, autor skandynawskiego modelu kształcenia kierowców pod nazwą "Projekt Skandynawia"; pasjonat kognitywistyki i psychologii transportu. 3. Bogusława Janik - instruktor nauki jazdy. 4. Ireneusz Marzec - instruktor nauki jazdy, pedagog. 5. Wojciech Rutkowski - instruktor nauki jazdy, kierowca zawodowy. 6. Andrzej Szymański - instruktor nauki jazdy. 7. Piotr Cieślik - instruktor nauki jazdy. 8. Marek Ornatowski - instruktor nauki jazdy. Nasi instruktorzy swoje kwalifikacje i kompetencje poszerzają poprzez udział w różnego rodzaju warsztatach, szkoleniach, kongresach, a także eventach. Uczestniczą także w szkoleniach na torach samochodowych w tzw. warunkach specjalnych - zobacz galerię. Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów "AS" między innymi zapewnia: - badania lekarskie- materiały szkoleniowe (podręcznik, płyta DVD, e-learnig) - nowoczesne środki dydaktyczne w postaci tablic, plansz, projekcji filmowych i prezentacji multimedialnych- flotę samochodową składającą się z pojazdów marki Hyundai i20 - wersje pojazdów egzaminacyjnych- własny pełnowymiarowy plac manewrowy, umożliwiający wykonywanie zadań egzaminacyjnych za pomocą kilku pojazdów w tym samym czasie. Jeden z pasów ruchu przeznaczony do wykonywania zadania nr 2 (ruszanie z miejsca oraz jazda pasem ruchu do przodu i tyłu) posiada lekki spadek terenu o kącie nachylenia dokładnie odpowiadającemu pochyleniu terenu obu placów manewrowych WORD - przy ul. Suchej 13 i przy ul. Radomskiego 1, co dla osoby początkującej może mieć niemały wpływ na wynik egzaminu państwowego.

=============================

Przypominamy: NAJBLIŻSZY KURS ROZPOCZYNA SIĘ 2 SIERPNIA 2022 ROKU O GODZ 17:00!

=============================

Szczegółowe informacje pod nr tel.: 662 733 000

* we wtorki i czwartki w godzinach 10:00-17:00;

* w poniedziałki, środy i piątki w godzinach 10:00-15:00 oraz na stronie internetowej Ośrodka: www.as.radom.pl a także pisząc na adres e-mail: as.radom@interia.pl

Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Marcin Suwała - właściciel, kierownik, wykładowca, instruktor, pilot samolotów UL

Marcin Suwała - właściciel, kierownik, wykładowca, instruktor, pilot samolotów UL

Marek Dworzecki - instruktor nauki jazdy, instruktor techniki jazdy

Marek Dworzecki - instruktor nauki jazdy, instruktor techniki jazdy

Bogusława Janik - instruktor nauki jazdy

Bogusława Janik - instruktor nauki jazdy

Wojciech Rutkowski - instruktor nauki jazdy, kierowca zawodowy

Wojciech Rutkowski - instruktor nauki jazdy, kierowca zawodowy

Andrzej Szymański - instruktor nauki jazdy

Andrzej Szymański - instruktor nauki jazdy

Ireneusz Marzec - instruktor nauki jazdy, pedagog

Ireneusz Marzec - instruktor nauki jazdy, pedagog

Piotr Cieślik - instruktor nauki jazdy

Piotr Cieślik - instruktor nauki jazdy

Marek Ornatowski - instruktor nauki jazdy

Marek Ornatowski - instruktor nauki jazdy

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2400 zł

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Cena dla uczniów i studentów.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Indywidualny, Raty własne

3000 zł

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Kurs VIP - przyśpieszony trwający max. 3-4 tygodnie od dostarczenia PKK. Jest to kurs indywidualny pod okiem egzaminatora + jazda po placu egzaminacyjnym WORD.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat, Niepełnosprawni, Specjalny

2800 zł

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Kurs dla osób niepełnosprawnych - o różnych dysfunkcjach ruchowych. Możliwość dofinansowania 65%.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych wykładów (x 45 minut), w tym kurs pierwszej pomocy, oraz 30 godzin (x 60 min) zajęć praktycznych samochodami: Toyota Aygo i Mercedes A-Klasa.
Ponadto egzamin wewnętrzny teoria/praktyka i materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

J.Angielski, J.Rosyjski, Manualna skrzynia

2600 zł

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Kurs w języku obcym:
-> j. angielski
-> j. rosyjski

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1800 zł

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Zajęcia na motocyklu Yamaha XJ6.
W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2500 zł

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Cena kursu dla osób, które nie są studentami i uczniami.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat

2600 zł

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Kurs na pojeździe z automatyczną skrzynią biegów dla UCZNIÓW I STUDENTÓW. W ofercie: Toyota Aygo i Mercedes A-Klasa.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych wykładów (x 45 minut), w tym kurs pierwszej pomocy, oraz 30 godzin (x 60 min) zajęć praktycznych.
Ponadto egzamin wewnętrzny teoria/praktyka i materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat

2800 zł

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Kurs na pojeździe z automatyczną skrzynią biegów DLA OSÓB NIEBĘDĄCYCH UCZNIAMI I STUDENTAMI. W ofercie: Toyota Aygo i Mercedes A-Klasa. W cenie kursu: 30 godzin lekcyjnych wykładów (x 45 minut), w tym kurs pierwszej pomocy, oraz 30 godzin (x 60 min) zajęć praktycznych. Ponadto egzamin wewnętrzny teoria/praktyka i materiały dla kursantów Dodatkowo płatne: badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ Cena 80 zł za godzinę zajęć praktycznych dotyczy osób odbywających szkolenie podstawowe w OSK AS.
Dla osób spoza Ośrodka cena: 90 zł za godzinę.

cena za pakiet: 800 zł

ilość godzin w pakiecie: 10h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Aleksandra K .........a ip: 31.61.254.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie naukę jazdy pod okiem Pana Marka Dworzeckiego. Miła atmosfera, ogromna wiedza, pełen profesjonalizm oraz świetne podejście do kursanta. :)

Odpowiedź:

Pani Aleksandro, dziękujemy za opinię i rekomendacje. Szerokiej drogi! ???? OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Martyna J .......... ip: 31.61.244.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam jazdy z Panem Markiem Dworzeckim! Bardzo cierpliwy i daje cenne rady. Potrafi obniżyć stres przed egzaminem:)

Odpowiedź:

Pani Martyno, cieszymy się, że Pan Marek pomógł Pani spełnić to marzenie. Dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy! :) OSK AS

+ Zaletybrak
- Wadybrak

JAKUB S ....... ip: 83.28.240.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dziękuję Pani Bogusławie za pomoc w zdaniu egzaminu za pierwszym razem.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi! OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jakub P ......c ip: 31.0.44.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jeździłem z Panią Bogusławą i z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że nie mogłem trafić na lepszego instruktora. Bardzo dokładne przygotowanie oraz świetna atmosfera. Polecam serdecznie każdemu !!!

Odpowiedź:

Panie Jakubie, dziękujemy za opinię i polecenie. Miłej i bezpiecznej jazdy. :) OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

ip: 83.28.11.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.06.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdecznie polecam Pana Marka Dworzeckiego. Dzięki jego profesjonalizmowi i umiejętności przekazywania niezbędnej wiedzy, udało mi się zdać egzamin z oceną pozytywną.

Odpowiedź:

Bardzo nam miło. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi! :) OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Bartłomiej B ..k ip: 94.254.168.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.06.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam jazdy u Pana Marka Dworzeckiego. Miła atmosfera i dobre przygotowanie do egzaminu

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i polecenie Pana Marka Dworzeckiego. Życzymy miłej i bezpiecznej jazdy. OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera, profesjonalizm
- Wadybrak

Marta M ....... ip: 195.117.107.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.05.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam Pana Marka Dworzeckiego najlepszy instruktor , dzięki niemu zdałam Egzamin prawa jazdy po 6 letniej przerwie .

Odpowiedź:

Pani Marto, bardzo nam miło, że Pan Marek Dworzecki wzbudził w Pani wiarę w siebie i zamiłowanie do jazdy. Gratulujemy zdania egzaminu! :) Dziękujemy za opinię i rekomendacje. Szerokiej drogi! :) OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Marta M ....... ip: 195.117.107.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam Pana Marka Dworzeckiego ze szkoły "As". Pan Marek ma te cechy,które wyróżniają dobrego instruktora czyli pasję ,cierpliwość ,stanowczość,rzetelność. . Pan Marek pomógł mi nabrać pewności za kierownicą,jeździć prawidłowo,bezpiecznie . To zaowocowało zdanym egzaminem.

Odpowiedź:

Szanowna Pani, to prawda - profesjonalny szkoleniowiec powinien charakteryzować się między innymi: 'pasją, cierpliwością, stanowczością i rzetelnością'. Cieszymy się, że dostrzegła to Pani i doceniła. :) Gratulujemy dołączenia do grona szczęśliwych kierowców. :) Do zobaczenia na drogach! OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Małgosia P P. ip: 82.139.3.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam panią Bogusię, która jest instruktorką z powołania. Miła, cierpliwa, doskonale tłumaczy.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Edyta W .....k ip: 94.254.236.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie całą szkołę nauki jazdy. Przede wszystkim Panią Bogusie która jest bardzo profesjonalnym i życzliwym instruktorem . Edyta.W.

Odpowiedź:

Szanowna Pani, dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi! :)
OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Agnieszka W .......a ip: 164.127.226.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepszy instruktor jakiego moglam sobie wymarzyć.Czlowiek o niezwykłej wiedzy i podejściu do kursanta.Jest instruktorem który naprawde chce nauczyć i przekazać jak najwięcej wiedzy.Z całego serca polecam Pana Marka Dworzeckiego;-)

Odpowiedź:

Pani Agnieszko, bo z marzeniami nie jest tak, że "się spełniają" lecz NALEŻY JE SPEŁNIAĆ. :) Systematyczna współpraca z Panem Markiem Dworzeckim przyniosła oczywiste rezultaty. Cieszymy się bardzo i gratulujemy. Dziękujemy za opinię i rekomendacje. Pozdrawiamy - OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Szymon B ..........i ip: 31.0.95.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Poprosiłem o jazdy z Panią Bogusią, ponieważ dostałem ją z polecenia. Nie zawiodłem się, umiejętność przekazania wiedzy na najwyższym poziomie. Nie mogę zapomnieć o ogromnej cierpliwości do kursanta. Polecam z całego serca, egzamin zdany za pierwszym razem.

Odpowiedź:

Panie Szymonie, bardzo nam miło. Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Sylwia K ......... ip: 37.248.164.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Moja przygoda z jazdą, choć trudna i z wieloma przeszkodami- myślę, że zakończy się sukcesem.Z całą pewnością sukces ten zawdzieczać będę Panu Markowi Dworzeckiemu. Jako instruktor jazdy i instruktor techniki jazdy przekazuje mi głęboką wiedzę i umiejętności jej praktycznego zastosowania, a co najważniejsze pokazuje mi, jak wygląda bezpieczna i odpowiedzialna jazda. Jego ogromna cierpliwość oraz przykładna staranność, wysoki profesjonalizm ale także cechy osobiste, jak uprzejmość i wiara w drugiego człowieka powodują, że nauka jazdy staje się przyjemnością. Dlatego też, jeżeli nie chodzi wszystkim przyszłym kierowcom tylko o zdobycie prawa jazdy,ale o zdobycie rzeczywistych, pełnych umiejętności kierowania pojazdem gorąco polecam Pana Marka-jest wyjątkowym nauczycielem. Lidia Z.

Odpowiedź:

Pani Lidio, bardzo nam miło, że ma Pani okazję uczyć się pod okiem Pana Marka Dworzeckiego bezpiecznej jazdy a przy tym dostrzega Pani miłą atmosferę w trakcie zajęć, odczuwa z nich przyjemność i otrzymuje dużą motywację.
Życzymy dalszych sukcesów! :)
Dziękujemy za wyrażenie opinii i rekomendacje. OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Karolina M ......a ip: 79.184.150.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam Panią Bogusię - instruktorkę z powołania. Pełen profesjonalizm, umiejętność przekazywania wiedzy i duże zaangażowanie. To sprawiło, że szybko i pomyślnie zdałam egzamin.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, profesjonalizm
- Wadybrak

Adam M ...a ip: 5.173.137.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super jazdy polecam instruktora Rafała

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Patryk F ....j ip: 95.49.25.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła, instruktor prowadzacy wyklady potrafił dobrze wytluamczyc. Bardzo polecam jazdy z Panem Piotrem Cieślikiem, świetnie przygotowuje do egzaminu oraz zapewnia miłą atmosferę w trakcie jazdy.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Daria R ...k ip: 185.49.29.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdecznie polecam jazdy doszkalające u Pana Marka Dworzeckiego. Bardzo dobry specjalista, który potrafi przekazać ogrom niezwykle wartościowej wiedzy w prosty i zrozumiały sposób.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i rekomendacje. Życzymy szerokiej drogi! OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kamil K ...h ip: 79.184.239.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam. i również polecam jazdy z Panią Bogusią. Jest profesjonalna, ma dużą cierpliwość do kursanta i jego niektórych sytuacji na drodze które podczas nauki wychodzą, interesuje się kursantem i wyjaśnia w sposób zrozumiały wszystkie niejasne rzeczy.

Odpowiedź:

Szanowna Pani, bardzo nam miło. Dziękujemy za opinię i rekomendacje. Pozdrawiamy! Zespół OSK AS.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadydługi czas trwania kursu,

Wiktoria P .......a ip: 5.173.136.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam ośrodek szkoleniowy AS, zdecydowanie mogę polecić Pana instruktora Rafała Ofiarę za pełen profesjonalizm. Dziękuję serdecznie za przygotowanie do egzaminu, zdałam za pierwszym razem.

Odpowiedź:

Gratulujemy i dziękujemy za opinię i rekomendacje. Życzymy bezpiecznej jazdy. Do zobaczenia na drogach! :) OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Tomasz P ........i ip: 178.235.176.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

świetna szkoła jazdy, zdecydowanie polecam, szczególnie pana Rafała Ofiarę, który doskonale nauczył mnie jeździć przez te 30 godzin, oraz przekazał wiele przydatnych informacji z których będę korzystać podczas prowadzenia

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i rekomendacje. Życzymy miłej i bezpiecznej jazdy. Pozdrawiamy! :) OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Oliwier D ...a ip: 5.173.138.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam pana Rafała, zdane za pierwszym

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Zofia S ........z ip: 31.61.246.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam! Zdany egzamin gwarantowany i nie tylko, bezpieczna i odpowiedzialna jazda. Szczególnie polecam instruktora pana Marka Dworze kiego. Szkolenie teoretyczne jasne, klarowne, ciekawe!

Odpowiedź:

Pani Zofio, właśnie taki przyświeca Panu Markowi Dworzeckiemu cel - nauczyć swoich podopiecznych bezpiecznej jazdy opartej na doskonałej technice jazdy i defensive driving a wówczas zdanie egzaminu na prawo jazdy jest jedynie kwestią formalną.
Dziękujemy za opinię i rekomendacje. Szerokiej drogi! :) OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Urszula W .....l ip: 31.61.243.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor super przygotował i był super cierpliwy, czuje się super przygotowana do jazdy po mieście :)

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię - OSK AS.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Kinga M .... ip: 31.61.241.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Udało mi się dziś zdać egzamin praktyczny na prawo jazdy, pan Marek Dworzecki nauczył mnie poprawnej i bezpiecznej jazdy, zmienił złe nawyki, które nabyłam przez niepoprawne nauczanie w innej placówce i przez to oblewałam wcześniejsze egzaminy, po nauce jazdy z Panem Markiem zdałam odrazu!

Odpowiedź:

Pani Kingo, miło nam, że Pan Marek Dworzecki poprawił w Pani jeździe to, czego nie dokonano w poprzedniej szlole jazdy. Życzymy miłej i bezpiecznej jazdy. Dziękujemy za opinię - OSK AS.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Julia F ....... ip: 80.53.72.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam jazdy z Panią Bogusią! Baardzo miła i bezstresowa atmosfera. Wszystko wytłumaczone od A do Z!

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię - OSK AS.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Sylwia S .......a ip: 5.173.137.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zajęcia teoretyczne prowadzone w sposób przyjemny i rzeczowy. Instruktor jazdy Rafał Ofiara przygotował mnie do egzaminu bardzo dobrze. Zdałam za pierwszym razem. Pełen profesjonalizm. Serdecznie polecam.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Mateusz D .........i ip: 37.47.6.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminów, zdane za pierwszym razem

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Adrian R ......i ip: 195.93.162.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kurs prowadziła Pani Bogusława Janik, jest to jedna z najlepszych instruktorek, bardzo precyzyjnie uczy każdego elementu potrzebnego do uzyskania wyniku pozytywnego na egzaminie oraz do codziennej, bezpiecznej i ekonomicznej jazdy. Wszystkie jazdy przebiegały w świetnej atmosferze, a godziny były bardzo elastyczne. Prezentuje ona zdecydowanie profesjonalną postawę w swojej pracy i skrupulatnie tłumaczy każdy manewr, nawet po kilkanaście razy, jeśli kursant ma z nim problem. Bardzo polecam 10/10.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wojciech J ...k ip: 79.184.202.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam naukę w Asie, szczególnie u Pani Bogusławy Janik. Pani instruktor nauczyła mnie jeździć od zera. Świetnie przygotowuje do egzaminu i przekazuje spokojnie i merytorycznie wiele praktycznych wskazówek. Kto jeździ z Panią Bogusławą, tego na egzaminie nic nie zaskoczy. Polecam! :)

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kamil B ........k ip: 82.23.31.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam ośrodek Szkolenia kierowców As każdemu Pan Marek Dworzecki robi świetną robotę.. Doskonale mnie przygotował do egzaminu. Bardzo dużo się dowiedziałem o technice jazdy. Egzamin zaliczony wzorowo za pierwszym razem. Polecam całym sercem!!!

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak