AS Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów

 431 opinii w tym 313 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

AS Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów
ul. Curie-Skłodowskiej 18
26-610 Radom

Kontakt

Opis

UWAGA! NAJBLIŻSZY KURS ROZPOCZYNA SIĘ 14 GRUDNIA 2021 ROKU O GODZ 17:00. ZAPISZ SIĘ NA KURS korzystając ze strony www.superprawojazdy.pl lub poprzez stronę Ośrodka "AS" www.as.radom.pl

Szczegółowe informacje pod nr tel.: 662 733 000

* we wtorki i czwartki w godzinach 10:00-17:00;

* w poniedziałki, środy i piątki w godzinach 10:00-15:00 oraz na stronie internetowej Ośrodka: www.as.radom.pl a także pisząc na adres e-mail: as.radom@interia.pl

*************************************

W ubiegłym roku Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów "AS" obchodził 20-lecie założenia - jest jednym z najdłużej i nieprzerwanie funkcjonujących placówek tego typu w regionie radomskim. Do chwili obecnej szkolenie w zakresie kat. A i B w tym Ośrodku łącznie przeszło ponad 10 000 kandydatów na kierowców. W roku 1998 z pierwszego kursu skorzystało 7 osób - obecnie w organizowanych comiesięcznych kursach, tych, którzy pragną odbyć szkolenie wyłącznie w Ośrodku "AS" bierze udział w liczbie 60-90 osób.Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów "AS" należy do nielicznych w kraju, który kształci osoby niepełnosprawne, nieustannie współpracując w tym zakresie z WORD w Radomiu. Wykorzystywane do tego celu są wyposażone w automatyczną skrzynię biegów pojazdy marki Mercedes klasy A i Toyota Aygo. Jest przystosowany do wszelkich dysfunkcji ruchowych. Przy użyciu tego pojazdu osoba niepełnosprawna zarówno przechodzi szkolenie na kierowcę, jak i odbywa w nim egzamin państwowy. Ośrodek ten jest także organizatorem corocznych warsztatów dla ponad 100 instruktorów nauki jazdy z regionu radomskiego. Prowadzi szkolenia w zakresie operatorów/pilotów BSP UAVO - drony. Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów "AS" zajmuje 1 miejsce w tzw. zdawalności według zestawienia przygotowanego przez Wojewódzki Ośrodek Ruchu Drogowego w Radomiu, opublikowanego w Biuletynie Informacji Publicznej Urzędu Miejskiego w Radomiu. Od dłuższego czasu zajmuje niekwestionowaną pierwszą pozycję w regionalnych rankingach zdawalności egzaminów teoretycznych państwowych, a także jedną z najwyższych dotyczących egzaminów praktycznych państwowych. Dane te są opublikowane przez Gazetę Wyborczą.W części teoretycznej szkolenia wykłady osobiście prowadzi Pan Marcin Suwała - właściciel i kierownik Ośrodka, instruktor nauki jazdy, instruktor techniki jazdy, współautor książki pt.: "Mazowiecki GAMBIT", pilot samolotu i instruktor z licencją UL.Kadrę instruktorów stanowią wykwalifikowani, kompetentni i doświadczeni instruktorzy w liczbie 9 osób.Wśród nich: 1. Marcin Suwała - właściciel i kierownik Ośrodka, instruktor nauki jazdy, pilot samolotów z licencją UL, specjalista w dziedzinie prawa drogowego. 2. Marek Dworzecki - instruktor nauki jazdy oraz instruktor techniki jazdy; trener jazdy defensywnej; wykładowca, autor prezentacji multimedialnych dotyczących techniki jazdy i safe driving; koordynator Ośrodka, ekspert ogólnopolskiego Tygodnika Prawo Drogowe@News; autor "Rad dla zielonych listków" na portalu L-instruktor, autor skandynawskiego modelu kształcenia kierowców pod nazwą "Projekt Skandynawia"; pasjonat kognitywistyki i psychologii transportu. 3. Bogusława Janik - instruktor nauki jazdy. 4. Ireneusz Marzec - instruktor nauki jazdy, pedagog. 5. Wojciech Rutkowski - instruktor nauki jazdy, kierowca zawodowy. 6. Andrzej Szymański - instruktor nauki jazdy. 7. Piotr Cieślik - instruktor nauki jazdy. 8. Marek Ornatowski - instruktor nauki jazdy. Nasi instruktorzy swoje kwalifikacje i kompetencje poszerzają poprzez udział w różnego rodzaju warsztatach, szkoleniach, kongresach, a także eventach. Uczestniczą także w szkoleniach na torach samochodowych w tzw. warunkach specjalnych - zobacz galerię. Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów "AS" między innymi zapewnia: - badania lekarskie- materiały szkoleniowe (podręcznik, płyta DVD, e-learnig) - nowoczesne środki dydaktyczne w postaci tablic, plansz, projekcji filmowych i prezentacji multimedialnych- flotę samochodową składającą się z pojazdów marki Hyundai i20 - wersje pojazdów egzaminacyjnych- własny pełnowymiarowy plac manewrowy, umożliwiający wykonywanie zadań egzaminacyjnych za pomocą kilku pojazdów w tym samym czasie. Jeden z pasów ruchu przeznaczony do wykonywania zadania nr 2 (ruszanie z miejsca oraz jazda pasem ruchu do przodu i tyłu) posiada lekki spadek terenu o kącie nachylenia dokładnie odpowiadającemu pochyleniu terenu obu placów manewrowych WORD - przy ul. Suchej 13 i przy ul. Radomskiego 1, co dla osoby początkującej może mieć niemały wpływ na wynik egzaminu państwowego.

=============================

Przypominamy: NAJBLIŻSZY KURS ROZPOCZYNA SIĘ 14 GRUDNIA 2021 ROKU O GODZ 17:00!

=============================

Szczegółowe informacje pod nr tel.: 662 733 000

* we wtorki i czwartki w godzinach 10:00-17:00;

* w poniedziałki, środy i piątki w godzinach 10:00-15:00 oraz na stronie internetowej Ośrodka: www.as.radom.pl a także pisząc na adres e-mail: as.radom@interia.pl

Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Marcin Suwała - właściciel, kierownik, wykładowca, instruktor, pilot samolotów UL

Marcin Suwała - właściciel, kierownik, wykładowca, instruktor, pilot samolotów UL

Marek Dworzecki - instruktor nauki jazdy, instruktor techniki jazdy

Marek Dworzecki - instruktor nauki jazdy, instruktor techniki jazdy

Bogusława Janik - instruktor nauki jazdy

Bogusława Janik - instruktor nauki jazdy

Wojciech Rutkowski - instruktor nauki jazdy, kierowca zawodowy

Wojciech Rutkowski - instruktor nauki jazdy, kierowca zawodowy

Andrzej Szymański - instruktor nauki jazdy

Andrzej Szymański - instruktor nauki jazdy

Ireneusz Marzec - instruktor nauki jazdy, pedagog

Ireneusz Marzec - instruktor nauki jazdy, pedagog

Piotr Cieślik - instruktor nauki jazdy

Piotr Cieślik - instruktor nauki jazdy

Marek Ornatowski - instruktor nauki jazdy

Marek Ornatowski - instruktor nauki jazdy

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2000 zł

14.12.2021

ul. Curie-Skłodowskiej 18, Data rozpoczęcia kursu może ulec nieznacznej zmianie.

WIĘCEJ Cena dla uczniów i studentów.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Indywidualny, Raty własne

2700 zł

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Kurs przyśpieszony można zrealizować w miesiąc.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat, Niepełnosprawni, Specjalny

2500 zł

14.12.2021

ul. Curie-Skłodowskiej 18, Data rozpoczęcia kursu może ulec nieznacznej zmianie.

WIĘCEJ Kurs dla osób niepełnosprawnych - o różnych dysfunkcjach ruchowych. Istnieje możliwość sfinansowania ze środków Unii Europejskiej.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych wykładów (x 45 minut), w tym kurs pierwszej pomocy, oraz 30 godzin (x 60 min) zajęć praktycznych samochodami: Toyota Aygo i Mercedes A-Klasa.
Ponadto egzamin wewnętrzny teoria/praktyka i materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

J.Angielski, J.Rosyjski, Manualna skrzynia

2200 zł

14.12.2021

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Kurs w języku obcym:
-> j. angielski
-> j. rosyjski

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1800 zł

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Zajęcia na motocyklu Yamaha XJ6.
W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2100 zł

14.12.2021

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Cena kursu dla osób, które nie są studentami i uczniami.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat

2500 zł

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Kurs na pojeździe z automatyczną skrzynią biegów. W ofercie: Toyota Aygo i Mercedes A-Klasa.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych wykładów (x 45 minut), w tym kurs pierwszej pomocy, oraz 30 godzin (x 60 min) zajęć praktycznych.
Ponadto egzamin wewnętrzny teoria/praktyka i materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ Cena dotyczy zajęć w dni powszednie na samochodach z manualną skrzynią biegów.
W dni świąteczne i weekendy cena: 90 zł za godzinę zajęć.

cena za pakiet: 80 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

+ szczegółowy cennik

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Sylwia S .......a ip: 5.173.137.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zajęcia teoretyczne prowadzone w sposób przyjemny i rzeczowy. Instruktor jazdy Rafał Ofiara przygotował mnie do egzaminu bardzo dobrze. Zdałam za pierwszym razem. Pełen profesjonalizm. Serdecznie polecam.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Mateusz D .........i ip: 37.47.6.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminów, zdane za pierwszym razem

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Adrian R ......i ip: 195.93.162.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kurs prowadziła Pani Bogusława Janik, jest to jedna z najlepszych instruktorek, bardzo precyzyjnie uczy każdego elementu potrzebnego do uzyskania wyniku pozytywnego na egzaminie oraz do codziennej, bezpiecznej i ekonomicznej jazdy. Wszystkie jazdy przebiegały w świetnej atmosferze, a godziny były bardzo elastyczne. Prezentuje ona zdecydowanie profesjonalną postawę w swojej pracy i skrupulatnie tłumaczy każdy manewr, nawet po kilkanaście razy, jeśli kursant ma z nim problem. Bardzo polecam 10/10.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wojciech J ...k ip: 79.184.202.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam naukę w Asie, szczególnie u Pani Bogusławy Janik. Pani instruktor nauczyła mnie jeździć od zera. Świetnie przygotowuje do egzaminu i przekazuje spokojnie i merytorycznie wiele praktycznych wskazówek. Kto jeździ z Panią Bogusławą, tego na egzaminie nic nie zaskoczy. Polecam! :)

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kamil B ........k ip: 82.23.31.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam ośrodek Szkolenia kierowców As każdemu Pan Marek Dworzecki robi świetną robotę.. Doskonale mnie przygotował do egzaminu. Bardzo dużo się dowiedziałem o technice jazdy. Egzamin zaliczony wzorowo za pierwszym razem. Polecam całym sercem!!!

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Maciej B ........i ip: 5.173.164.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam naukę w Asie, szczególnie u Pani Bogusławy Janik. Podczas jazd zawsze panowała przyjemna atmosfera. Pani instruktor świetnie przygotowuje do egzaminu i przekazuje wiele wiedzy praktycznej. Polecam! :)

Odpowiedź:

Dziękujmy za opinię. OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Weronika W ......z ip: 185.135.2.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam Ośrodek AS, szkółka jest bardzo dobrze zorganizowana. Również bardzo chciałabym polecić Panią Instruktor Bogusławę Janik. Pani Bogusia posiada ogromną umiejętność przekazywania wiedzy praktycznej i teoretycznej swoim kursantom. Jest również bardzo cierpliwa i nie wprowadza nerwowej atmosfery podczas jazd oraz udziela wiele cennych wskazówek :)

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Aleksandra G .....a ip: 83.9.214.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo serdecznie polecam ośrodek szkoleniowy As, Wykłady bardzo profesjonalne, klarowne i ciekawe. W szczególności polecam Pana instruktora Marka Dworzeckiego, instruktora z powołania, będącego osobą o ogromnej wiedzy i życzliwości względem drugiego człowieka. Pan Marek jest człowiekiem skrupulatnym, komunikatywnym, który całe swoje doświadczenie potrafi przekazać w zrozumiały i bardzo efektywny sposób. Już na pierwszej jeździe dowiedziałam się czym jest prawidłowe przygotowanie do jazdy i jak ważną rolę odgrywa w codzienności kierowcy. Pan Marek znajduje czas aby przekazać, nie tylko niezbędne podstawy, bez których trudno poradzić sobie na drodze, ale także na pokazanie czym jest prawidłowa technika kierowania pojazdem, jazda defensywna i ergonomiczna, płynna, a także jaki wpływ na otoczenie i nas samych maja decyzję podejmowane na drodze. Z cierpliwością godna podziwu i niesamowitym spokojem tłumaczy krok po kroku, z ogromną dokładnością, popełniane błędy oraz sposób ich poprawy, tak aby przede wszystkim podnieść bezpieczeństwo swoje i pozostałych uczestników ruchu drogowego. Każde kolejne zajęcia wprowadzają na wyższy poziom prowadzenia pojazdu. Pan Marek to człowiek otwarty, z ogromnym poczuciem humoru, co skutkuje przyjemną i miłą atmosferą pozwalającą m.in. na nauczenie się spokoju, opanowania emocji i pewności siebie. Z dużą niecierpliwością czeka się na kolejne jazdy i kolejne cenne wskazówki, dzięki którym które pomagają stać się odpowiedzialnym, rozważnym, dobrym i kulturalnym kierowcą. Od razu widać, że zawód który wykonuje Pan Marek jest Jego pasją. Jeszcze raz serdecznie dziękuję za sukces, w postaci zdanego egzaminu państwowego, który zawdzięczam metodom nauczania i wskazówkom Pana Marka oraz Jego olbrzymiej cierpliwości. Polecam z całego serca!

Odpowiedź:

Pani Aleksandro, jest nam niezmiernie miło, że prócz uzyskania prawa jazdy, ma Pani tak wspaniałe wrażenia z odbycia szkolenia w naszym Ośrodku - zwłaszcza pod okiem Pana Marka Dworzeckiego. Dziękujemy za opinię i rekomendacje. Szerokiej drogi! :) OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Julian F ....... ip: 37.248.208.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Rewelacja. Szkoła na wysokim poziomie. A zwłaszcza polecam Panią instruktor Bogusławę Janik. Bardzo miła i sympatyczna osoba. Zdałem za pierwszym razem. Pełen profesjonalizm :)

Odpowiedź:

Szanowny Panie, dziękujemy za opinię i rekomendacje. Serdecznie pozdrawiamy! OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Leszek S ...a ip: 193.242.212.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam instruktora Pana Marka Drzewieckiego. Miałem z nim jazdy doszkalające i dzięki nim zdałem egzamin praktyczny za pierwszym razem. Udziela bardzo fachowych rad, uwag oraz wskazówek, w prosty i przystępny sposób. Jest bardzo dobry w swoim fachu. Leszek S.

Odpowiedź:

Szanowny Panie, dziękujemy za opinię i rekomendacje. Serdecznie pozdrawiamy. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Weronika P ....a ip: 37.225.51.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę jazdy AS. Wykłady z Panem Marcinem super, wiele z teorii się nauczyłam. Pani Bogusława Janik bardzo cierpliwa jeśli chodzi o jazdy. Świetnie mnie przygotowała do egzaminu praktycznego.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS.

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Karolina K ....... ip: 188.146.99.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Odbywałam jazdy doszkalające z Panią Bogusią Janik i jestem bardzo zadowolona. Tak naprawdę wystarczyło kilka jazd, abym w końcu poczuła się pewnie za kierownicą. Bardzo profesjonalne podejście i szczerze bardzo polecam!!

Odpowiedź:

Pani Karolino, miło nam, że pod okiem Pani Bogusławy poczuła Pani wiatr w żaglach. Gratulujemy i życzymy miłej i bezpiecznej jazdy. ???? Dziękujemy za opinię i rekomendacje. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Aleksandra K ......a ip: 91.207.126.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Z całego serca polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców AS, a w szczególności Pana Marka Dworzeckiego. Pan Marek przekazał mi ogrom wiedzy w zakresie prowadzenia pojazdów oraz bezpieczeństwa, dzięki czemu czuje się pewnie na drodze. Pełen profesjonalizm i świetne podejście. Egzamin kategorii B zdany świetnie dzięki świetnej nauce i pomocy Pana Marka.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi! Pozdrawiamy - OSK AS.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kacper K ....a ip: 178.42.77.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam każdemu osk. AS. Ciekawe wykłady, przeprowadzone w prosty i w pełni zrozumiały sposób, tak że do egzaminu teoretycznego można podejść bez większych przygotowań. Jako instruktora w szczególności rekomenduję Panią Bogusię Janik. Jest to osoba pełna profesjonalizmu, która nie tylko świetnie przygotowuje do egzaminu, ale też przekazuje praktyczną wiedzę przydatną do późniejszego kierowania pojazdem. Każde zajęcia z Nią były dla mnie cenną lekcją i przebiegały bez stresu, zawsze w miłej atmosferze. Bardzo dziękuję i pozdrawiam szkołę As.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. Życzymy miłej i bezpiecznej jazdy. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kinga D ........ ip: 37.225.48.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Witam. Dzisiaj miałam egzamin państwowy praktyczny z kategorii B. który zdałam. Szkoliła mnie Pani Bogusia z Osk. As. Zajęcia odbywały się w miłej, spokojnej atmosferze. P.Bogusia była wyrozumiała i cierpliwa, dzięki czemu przełamałam mój strach i niepewność za kierownicą. Dziękuję z całego serca :)

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. Życzymy szerokiej drogi! OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Zapora A ........a ip: 185.136.226.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Pani Bogusia z która miałam przyjemność odbywać jazdy, jest naprawdę kobieta z pasja i na właściwym miejscu. Sympatyczna, cierpliwa. Jednym słowem kobieta anioł. Każda jazda z P. Bogusia była bardzo ciekawa i pouczająca z której bardzo dużo można było wynieść Lepszego instruktora mieć nie mogłam. Bardzo dziękuję. ???????????? Polecam!!!!!!!

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i rekomendacje. Życzymy miłej i bezpiecznej jazdy. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Julia K .........a ip: 89.64.79.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Dobre przygotowanie do egzaminu oraz odpowiednie podejście do kursanta. Szczególnie polecam panią Bogusię, która bardzo mi pomogła podczas zdawania mojego egzaminu. Pełen profesjonalizm i widać, że robi to z powołania, a nie z przymusu. Bardzo polecam i oby było więcej tak dobrych instruktorów, którzy umieją ze zdrową głową i na spokojnie podejść do zestresowanego kursanta.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Anna ....j ip: 79.184.121.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam ośrodek szkolenia kierowców AS, w szczególności Pana Wojciecha Rutkowskiego i Panią Bogusławę Janik. Pełen profesjonalizm, masa cierpliwości i nawet z takiego uparciucha jak ja można zrobić kierowcę. Nie ma lepszych POLECAM!!!!

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Katarzyna K .......a ip: 91.238.166.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Z całego serca polecam szkołę jazdy As, a w szczególności instruktora Pana Marka Dworzeckiego. Jest to człowiek profesjonalny, który potrafi przekazać w prosty i zrozumiały sposób swoją wiedzę. Podczas jazd doszkalających dowiedziałam się wielu przydatnych wskazówek dotyczących techniki kierowania. Pan Marek zwraca uwagę nie tylko na poprawność, ale także na bezpieczeństwo na drodze. Stara się, aby nauka praktyczna była jak najbardziej efektywna i przyjemna. Dzięki dobremu przygotowaniu egzamin praktyczny zdałam pozytywnie. Pan Marek Dworzecki to wspaniały człowiek pełen pasji i zaangażowania. Instruktor zdecydowanie godny polecenia!!.

Odpowiedź:

Pani Katarzyno, bardzo nam miło. Gratulujemy zdania egzaminu za pierwszym razem, na co w pełni Pani zasłużyła. :)
Dziękujemy za opinię i rekomendacje. Życzymy miłej i bezpiecznej jazdy! Serdecznie pozdrawiamy. :) OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dominik R Rot ip: 193.189.76.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie szkołę jazdy As. Na szczególne uznanie zasługuje instruktor z powołania Piotr Cieślik, który przygotował mnie perfekcyjnie do egzaminu praktycznego, który zdałem za pierwszym razem po 20 minutach. Pan Piotr to osoba z nieskończona cierpliwością oraz doświadczeniem. Każda kolejna jazda, stawała się łatwiejsza, bez wywierania presji, lecz z zapewnieniem stałego bezpieczeństwa oraz uwagi na drodze. Polecam. As zdaje tylko raz!

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Julia W .......... ip: 78.11.2.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła jazdy na najwyższym poziomie. Wykłady w prosty i ciekawy sposób pomagają zapoznać się z teorią. Polecam jazdy z Panią Bogusią. Super instruktor z dużym pokładem cierpliwości.

Odpowiedź:

Pani Julio, bardzo nam miło. Dziękujemy za opinię i rekomendacje. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Sara C ........ ip: 79.184.237.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkole jazdy As. Wykłady prowadzone przez Pana Marcina ciekawe oraz rzeczowe, bardzo dobrze przygotowujące do egzaminu teoretycznego. Nauki jazdy zaś uczył mnie Pan Marek Dworzecki. Całą naszą współpracę oceniam wspaniale. Szczególny podziw dla mojego instruktora za ogrom wiedzy którą posiada i w bardzo dobry sposób potrafi ją przekazać. Dzięki Panu Markowi dowiedziałam się między innymi co to safe driving, jazda defensywna a także to jak ważne jest poprawne przygotowanie do jazdy o czym wcześniej nie miałam pojęcia. Poznałam rodzaje skrętów oraz technike kierowania pojazdem. Chce również dodać ze Pan Marek to także osoba bardzo sympatyczna o wysokim poziomie cierpliwości oraz równie wysokim poczuciem humoru co czyniło zajęcia bardzo miłym czasem. Na każde jazdy przychodziłam i wychodziłam z uśmiechem, oraz wynosiłam nowa wiedzę. Dzięki Panu Markowi nie tylko uzyskałam uprawnienia do kierowania pojazdem ale także stałam się świadomym kierowca, za co jestem wdzięczna. Czas nauki spędzony z Panem Markiem zawsze będę wspominać pozytywnie i jeszcze raz za to wszystko dziękuje.

Odpowiedź:

Szanowna Pani, bardzo nam miło. Gratulujemy zdania egzaminu. Dziękujemy za opinię i rekomendacje. Miłej i bezpiecznej jazdy! :) OSK AS

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Karol S ....a ip: 88.156.211.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam instruktora Piotra Cieślika. Super atmosfera, zaangażowanie i bardzo dobre przygotowanie do egzaminu.

Odpowiedź:

Dziękuję za opinię. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Julia .......k ip: 37.225.45.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam bardzo szkółkę jazdy As, przyjemne podejście do kursanta i instruktor, w moim przypadku Pani Bogusia była zaangażowana w naukę kursanta.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Jakub M ...k ip: 88.156.214.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę AS, a w szczególności Panią instruktor Bogusławę Janik.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Diana G ........a ip: 188.146.96.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam Pana Piotra Cieślika, bardzo, cierpliwy, konkretny i komunikatywny instruktor???? Za sprawą jazd z Panem Piotrem udało mi się zdać przy pierwszym podejściu.

Odpowiedź:

Pani Diano, bardzo nam miło. Gratulujemy zdania egzaminu. :) Dziękujemy za opinię i rekomendacje i życzymy szerokiej drogi! Zespół OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Karol P ......... ip: 79.184.212.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Dziś udało mi się zdać egzamin na prawo jazdy dzięki świetnemu przygotowaniu przez Panią Bogusławę Janik. Nie żałuję wykupienia jazd doszkalających u Pani Bogusławy Janik i naprawdę polecam każdemu zacząć kurs w tej szkole jazdy albo wykupić jazdy doszkalające

Odpowiedź:

Panie Karolu, bardzo się cieszymy. Miło nam, że Pani Bogusława pomogła Panu osiągnąć cel, jakim jest zdobycie prawa jazdy-gratulujemy! Dziękujemy za opinię i rekomendacje naszego Ośrodka. OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Jakub W .....k ip: 89.64.86.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Pan Marek Dworzecki to bardzo miły, sympatyczny człowiek, otwarty, komunikatywny bardzo pomogły mi jazdy z nim, polecam każdemu kto chce zdać prawo jazdy!!

Odpowiedź:

Panie Jakubie, bardzo nam miło. Gratulujemy zdania egzaminu z wynikiem pozytywnym. Szerokiej drogi! Serdecznie pozdrawiamy. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Michał P .......r ip: 188.146.96.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wykłady prowadzone przez pana Marcina naprawdę ciekawe i treściwe. Świetnie przygotowały do egzaminu teoretycznego. Podejście instruktorki, pani Bogusi na najwyższym poziomie. Wszystko zostało jasno wytłumaczone i przedstawione, pochodziła za spokojem i profesjonalnie do sprawy. Dziękuje bardzo szkole As i pani Bogusi za przygotowanie do egzaminu. Polecam z całego serca!

Odpowiedź:

Panie Michale, cieszymy się, że jest Pan zadowolony z wyjątkowych wykładów Pana Marcina i szkolenia praktycznego pod okiem Pani Bogusławy. Dziękujemy za opinię. Życzymy szerokiej drogi! :) OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Julia R ......... ip: 178.36.47.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jazda z Panem Markiem Dworzeckim to sama przyjemność, zawsze cierpliwy i wyrozumiały. Dzięki Panu instruktorowi, egzamin zdałam za pierwszym razem. Serdecznie polecam

Odpowiedź:

Pani Julio, miło nam, że współpracowała Pani z Panem Markiem Dworzeckim. :) Gratulujemy zdania egzaminu na prawo jazdy za pierwszym razem. Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi! OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak