AS Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów

 484 opinie w tym 347 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

AS Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów
ul. Curie-Skłodowskiej 18
26-610 Radom

Kontakt

Opis

UWAGA! NAJBLIŻSZY KURS ROZPOCZYNA SIĘ 24 MAJA 2022 ROKU O GODZ 17:00. ZAPISZ SIĘ NA KURS korzystając ze strony www.superprawojazdy.pl lub poprzez stronę Ośrodka "AS" www.as.radom.pl

Szczegółowe informacje pod nr tel.: 662 733 000

* we wtorki i czwartki w godzinach 10:00-17:00;

* w poniedziałki, środy i piątki w godzinach 10:00-15:00 oraz na stronie internetowej Ośrodka: www.as.radom.pl a także pisząc na adres e-mail: as.radom@interia.pl

*************************************

W ubiegłym roku Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów "AS" obchodził 20-lecie założenia - jest jednym z najdłużej i nieprzerwanie funkcjonujących placówek tego typu w regionie radomskim. Do chwili obecnej szkolenie w zakresie kat. A i B w tym Ośrodku łącznie przeszło ponad 10 000 kandydatów na kierowców. W roku 1998 z pierwszego kursu skorzystało 7 osób - obecnie w organizowanych comiesięcznych kursach, tych, którzy pragną odbyć szkolenie wyłącznie w Ośrodku "AS" bierze udział w liczbie 60-90 osób.Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów "AS" należy do nielicznych w kraju, który kształci osoby niepełnosprawne, nieustannie współpracując w tym zakresie z WORD w Radomiu. Wykorzystywane do tego celu są wyposażone w automatyczną skrzynię biegów pojazdy marki Mercedes klasy A i Toyota Aygo. Jest przystosowany do wszelkich dysfunkcji ruchowych. Przy użyciu tego pojazdu osoba niepełnosprawna zarówno przechodzi szkolenie na kierowcę, jak i odbywa w nim egzamin państwowy. Ośrodek ten jest także organizatorem corocznych warsztatów dla ponad 100 instruktorów nauki jazdy z regionu radomskiego. Prowadzi szkolenia w zakresie operatorów/pilotów BSP UAVO - drony. Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów "AS" zajmuje 1 miejsce w tzw. zdawalności według zestawienia przygotowanego przez Wojewódzki Ośrodek Ruchu Drogowego w Radomiu, opublikowanego w Biuletynie Informacji Publicznej Urzędu Miejskiego w Radomiu. Od dłuższego czasu zajmuje niekwestionowaną pierwszą pozycję w regionalnych rankingach zdawalności egzaminów teoretycznych państwowych, a także jedną z najwyższych dotyczących egzaminów praktycznych państwowych. Dane te są opublikowane przez Gazetę Wyborczą.W części teoretycznej szkolenia wykłady osobiście prowadzi Pan Marcin Suwała - właściciel i kierownik Ośrodka, instruktor nauki jazdy, instruktor techniki jazdy, współautor książki pt.: "Mazowiecki GAMBIT", pilot samolotu i instruktor z licencją UL.Kadrę instruktorów stanowią wykwalifikowani, kompetentni i doświadczeni instruktorzy w liczbie 9 osób.Wśród nich: 1. Marcin Suwała - właściciel i kierownik Ośrodka, instruktor nauki jazdy, pilot samolotów z licencją UL, specjalista w dziedzinie prawa drogowego. 2. Marek Dworzecki - instruktor nauki jazdy oraz instruktor techniki jazdy; trener jazdy defensywnej; wykładowca, autor prezentacji multimedialnych dotyczących techniki jazdy i safe driving; ekspert ogólnopolskiego Tygodnika Prawo Drogowe@News; autor "Rad dla zielonych listków" na portalu L-instruktor, autor skandynawskiego modelu kształcenia kierowców pod nazwą "Projekt Skandynawia"; pasjonat kognitywistyki i psychologii transportu. 3. Bogusława Janik - instruktor nauki jazdy. 4. Ireneusz Marzec - instruktor nauki jazdy, pedagog. 5. Wojciech Rutkowski - instruktor nauki jazdy, kierowca zawodowy. 6. Andrzej Szymański - instruktor nauki jazdy. 7. Piotr Cieślik - instruktor nauki jazdy. 8. Marek Ornatowski - instruktor nauki jazdy. Nasi instruktorzy swoje kwalifikacje i kompetencje poszerzają poprzez udział w różnego rodzaju warsztatach, szkoleniach, kongresach, a także eventach. Uczestniczą także w szkoleniach na torach samochodowych w tzw. warunkach specjalnych - zobacz galerię. Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów "AS" między innymi zapewnia: - badania lekarskie- materiały szkoleniowe (podręcznik, płyta DVD, e-learnig) - nowoczesne środki dydaktyczne w postaci tablic, plansz, projekcji filmowych i prezentacji multimedialnych- flotę samochodową składającą się z pojazdów marki Hyundai i20 - wersje pojazdów egzaminacyjnych- własny pełnowymiarowy plac manewrowy, umożliwiający wykonywanie zadań egzaminacyjnych za pomocą kilku pojazdów w tym samym czasie. Jeden z pasów ruchu przeznaczony do wykonywania zadania nr 2 (ruszanie z miejsca oraz jazda pasem ruchu do przodu i tyłu) posiada lekki spadek terenu o kącie nachylenia dokładnie odpowiadającemu pochyleniu terenu obu placów manewrowych WORD - przy ul. Suchej 13 i przy ul. Radomskiego 1, co dla osoby początkującej może mieć niemały wpływ na wynik egzaminu państwowego.

=============================

Przypominamy: NAJBLIŻSZY KURS ROZPOCZYNA SIĘ 24 MAJA 2022 ROKU O GODZ 17:00!

=============================

Szczegółowe informacje pod nr tel.: 662 733 000

* we wtorki i czwartki w godzinach 10:00-17:00;

* w poniedziałki, środy i piątki w godzinach 10:00-15:00 oraz na stronie internetowej Ośrodka: www.as.radom.pl a także pisząc na adres e-mail: as.radom@interia.pl

Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Marcin Suwała - właściciel, kierownik, wykładowca, instruktor, pilot samolotów UL

Marcin Suwała - właściciel, kierownik, wykładowca, instruktor, pilot samolotów UL

Marek Dworzecki - instruktor nauki jazdy, instruktor techniki jazdy

Marek Dworzecki - instruktor nauki jazdy, instruktor techniki jazdy

Bogusława Janik - instruktor nauki jazdy

Bogusława Janik - instruktor nauki jazdy

Wojciech Rutkowski - instruktor nauki jazdy, kierowca zawodowy

Wojciech Rutkowski - instruktor nauki jazdy, kierowca zawodowy

Andrzej Szymański - instruktor nauki jazdy

Andrzej Szymański - instruktor nauki jazdy

Ireneusz Marzec - instruktor nauki jazdy, pedagog

Ireneusz Marzec - instruktor nauki jazdy, pedagog

Piotr Cieślik - instruktor nauki jazdy

Piotr Cieślik - instruktor nauki jazdy

Marek Ornatowski - instruktor nauki jazdy

Marek Ornatowski - instruktor nauki jazdy

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2400 zł

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Cena dla uczniów i studentów.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Indywidualny, Raty własne

3000 zł

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Kurs VIP - przyśpieszony trwający max. 3-4 tygodnie od dostarczenia PKK. Jest to kurs indywidualny pod okiem egzaminatora + jazda po placu egzaminacyjnym WORD.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat, Niepełnosprawni, Specjalny

2800 zł

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Kurs dla osób niepełnosprawnych - o różnych dysfunkcjach ruchowych. Możliwość dofinansowania 65%.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych wykładów (x 45 minut), w tym kurs pierwszej pomocy, oraz 30 godzin (x 60 min) zajęć praktycznych samochodami: Toyota Aygo i Mercedes A-Klasa.
Ponadto egzamin wewnętrzny teoria/praktyka i materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

J.Angielski, J.Rosyjski, Manualna skrzynia

2400 zł

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Kurs w języku obcym:
-> j. angielski
-> j. rosyjski

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1800 zł

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Zajęcia na motocyklu Yamaha XJ6.
W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2500 zł

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Cena kursu dla osób, które nie są studentami i uczniami.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat

2600 zł

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Kurs na pojeździe z automatyczną skrzynią biegów dla UCZNIÓW I STUDENTÓW. W ofercie: Toyota Aygo i Mercedes A-Klasa.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych wykładów (x 45 minut), w tym kurs pierwszej pomocy, oraz 30 godzin (x 60 min) zajęć praktycznych.
Ponadto egzamin wewnętrzny teoria/praktyka i materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat

2800 zł

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Kurs na pojeździe z automatyczną skrzynią biegów DLA OSÓB NIEBĘDĄCYCH UCZNIAMI I STUDENTAMI. W ofercie: Toyota Aygo i Mercedes A-Klasa. W cenie kursu: 30 godzin lekcyjnych wykładów (x 45 minut), w tym kurs pierwszej pomocy, oraz 30 godzin (x 60 min) zajęć praktycznych. Ponadto egzamin wewnętrzny teoria/praktyka i materiały dla kursantów Dodatkowo płatne: badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ Cena 80 zł za godzinę zajęć praktycznych dotyczy osób odbywających szkolenie podstawowe w OSK AS.
Dla osób spoza Ośrodka cena: 90 zł za godzinę.

cena za pakiet: 800 zł

ilość godzin w pakiecie: 10h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Marta M ....... ip: 195.117.107.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.05.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam Pana Marka Dworzeckiego najlepszy instruktor , dzięki niemu zdałam Egzamin prawa jazdy po 6 letniej przerwie .

Odpowiedź:

Pani Marto, bardzo nam miło, że Pan Marek Dworzecki wzbudził w Pani wiarę w siebie i zamiłowanie do jazdy. Gratulujemy zdania egzaminu! :) Dziękujemy za opinię i rekomendacje. Szerokiej drogi! :) OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Marta M ....... ip: 195.117.107.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam Pana Marka Dworzeckiego ze szkoły "As". Pan Marek ma te cechy,które wyróżniają dobrego instruktora czyli pasję ,cierpliwość ,stanowczość,rzetelność. . Pan Marek pomógł mi nabrać pewności za kierownicą,jeździć prawidłowo,bezpiecznie . To zaowocowało zdanym egzaminem.

Odpowiedź:

Szanowna Pani, to prawda - profesjonalny szkoleniowiec powinien charakteryzować się między innymi: 'pasją, cierpliwością, stanowczością i rzetelnością'. Cieszymy się, że dostrzegła to Pani i doceniła. :) Gratulujemy dołączenia do grona szczęśliwych kierowców. :) Do zobaczenia na drogach! OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Małgosia P P. ip: 82.139.3.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam panią Bogusię, która jest instruktorką z powołania. Miła, cierpliwa, doskonale tłumaczy.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Edyta W .....k ip: 94.254.236.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie całą szkołę nauki jazdy. Przede wszystkim Panią Bogusie która jest bardzo profesjonalnym i życzliwym instruktorem . Edyta.W.

Odpowiedź:

Szanowna Pani, dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi! :)
OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Agnieszka W .......a ip: 164.127.226.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepszy instruktor jakiego moglam sobie wymarzyć.Czlowiek o niezwykłej wiedzy i podejściu do kursanta.Jest instruktorem który naprawde chce nauczyć i przekazać jak najwięcej wiedzy.Z całego serca polecam Pana Marka Dworzeckiego;-)

Odpowiedź:

Pani Agnieszko, bo z marzeniami nie jest tak, że "się spełniają" lecz NALEŻY JE SPEŁNIAĆ. :) Systematyczna współpraca z Panem Markiem Dworzeckim przyniosła oczywiste rezultaty. Cieszymy się bardzo i gratulujemy. Dziękujemy za opinię i rekomendacje. Pozdrawiamy - OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Szymon B ..........i ip: 31.0.95.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Poprosiłem o jazdy z Panią Bogusią, ponieważ dostałem ją z polecenia. Nie zawiodłem się, umiejętność przekazania wiedzy na najwyższym poziomie. Nie mogę zapomnieć o ogromnej cierpliwości do kursanta. Polecam z całego serca, egzamin zdany za pierwszym razem.

Odpowiedź:

Panie Szymonie, bardzo nam miło. Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Sylwia K ......... ip: 37.248.164.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Moja przygoda z jazdą, choć trudna i z wieloma przeszkodami- myślę, że zakończy się sukcesem.Z całą pewnością sukces ten zawdzieczać będę Panu Markowi Dworzeckiemu. Jako instruktor jazdy i instruktor techniki jazdy przekazuje mi głęboką wiedzę i umiejętności jej praktycznego zastosowania, a co najważniejsze pokazuje mi, jak wygląda bezpieczna i odpowiedzialna jazda. Jego ogromna cierpliwość oraz przykładna staranność, wysoki profesjonalizm ale także cechy osobiste, jak uprzejmość i wiara w drugiego człowieka powodują, że nauka jazdy staje się przyjemnością. Dlatego też, jeżeli nie chodzi wszystkim przyszłym kierowcom tylko o zdobycie prawa jazdy,ale o zdobycie rzeczywistych, pełnych umiejętności kierowania pojazdem gorąco polecam Pana Marka-jest wyjątkowym nauczycielem. Lidia Z.

Odpowiedź:

Pani Lidio, bardzo nam miło, że ma Pani okazję uczyć się pod okiem Pana Marka Dworzeckiego bezpiecznej jazdy a przy tym dostrzega Pani miłą atmosferę w trakcie zajęć, odczuwa z nich przyjemność i otrzymuje dużą motywację.
Życzymy dalszych sukcesów! :)
Dziękujemy za wyrażenie opinii i rekomendacje. OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Karolina M ......a ip: 79.184.150.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam Panią Bogusię - instruktorkę z powołania. Pełen profesjonalizm, umiejętność przekazywania wiedzy i duże zaangażowanie. To sprawiło, że szybko i pomyślnie zdałam egzamin.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, profesjonalizm
- Wadybrak

Adam M ...a ip: 5.173.137.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super jazdy polecam instruktora Rafała

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Patryk F ....j ip: 95.49.25.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła, instruktor prowadzacy wyklady potrafił dobrze wytluamczyc. Bardzo polecam jazdy z Panem Piotrem Cieślikiem, świetnie przygotowuje do egzaminu oraz zapewnia miłą atmosferę w trakcie jazdy.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Daria R ...k ip: 185.49.29.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdecznie polecam jazdy doszkalające u Pana Marka Dworzeckiego. Bardzo dobry specjalista, który potrafi przekazać ogrom niezwykle wartościowej wiedzy w prosty i zrozumiały sposób.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i rekomendacje. Życzymy szerokiej drogi! OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kamil K ...h ip: 79.184.239.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam. i również polecam jazdy z Panią Bogusią. Jest profesjonalna, ma dużą cierpliwość do kursanta i jego niektórych sytuacji na drodze które podczas nauki wychodzą, interesuje się kursantem i wyjaśnia w sposób zrozumiały wszystkie niejasne rzeczy.

Odpowiedź:

Szanowna Pani, bardzo nam miło. Dziękujemy za opinię i rekomendacje. Pozdrawiamy! Zespół OSK AS.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadydługi czas trwania kursu,

Wiktoria P .......a ip: 5.173.136.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam ośrodek szkoleniowy AS, zdecydowanie mogę polecić Pana instruktora Rafała Ofiarę za pełen profesjonalizm. Dziękuję serdecznie za przygotowanie do egzaminu, zdałam za pierwszym razem.

Odpowiedź:

Gratulujemy i dziękujemy za opinię i rekomendacje. Życzymy bezpiecznej jazdy. Do zobaczenia na drogach! :) OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Tomasz P ........i ip: 178.235.176.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

świetna szkoła jazdy, zdecydowanie polecam, szczególnie pana Rafała Ofiarę, który doskonale nauczył mnie jeździć przez te 30 godzin, oraz przekazał wiele przydatnych informacji z których będę korzystać podczas prowadzenia

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i rekomendacje. Życzymy miłej i bezpiecznej jazdy. Pozdrawiamy! :) OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Oliwier D ...a ip: 5.173.138.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam pana Rafała, zdane za pierwszym

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Zofia S ........z ip: 31.61.246.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam! Zdany egzamin gwarantowany i nie tylko, bezpieczna i odpowiedzialna jazda. Szczególnie polecam instruktora pana Marka Dworze kiego. Szkolenie teoretyczne jasne, klarowne, ciekawe!

Odpowiedź:

Pani Zofio, właśnie taki przyświeca Panu Markowi Dworzeckiemu cel - nauczyć swoich podopiecznych bezpiecznej jazdy opartej na doskonałej technice jazdy i defensive driving a wówczas zdanie egzaminu na prawo jazdy jest jedynie kwestią formalną.
Dziękujemy za opinię i rekomendacje. Szerokiej drogi! :) OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Urszula W .....l ip: 31.61.243.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor super przygotował i był super cierpliwy, czuje się super przygotowana do jazdy po mieście :)

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię - OSK AS.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Kinga M .... ip: 31.61.241.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Udało mi się dziś zdać egzamin praktyczny na prawo jazdy, pan Marek Dworzecki nauczył mnie poprawnej i bezpiecznej jazdy, zmienił złe nawyki, które nabyłam przez niepoprawne nauczanie w innej placówce i przez to oblewałam wcześniejsze egzaminy, po nauce jazdy z Panem Markiem zdałam odrazu!

Odpowiedź:

Pani Kingo, miło nam, że Pan Marek Dworzecki poprawił w Pani jeździe to, czego nie dokonano w poprzedniej szlole jazdy. Życzymy miłej i bezpiecznej jazdy. Dziękujemy za opinię - OSK AS.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Julia F ....... ip: 80.53.72.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam jazdy z Panią Bogusią! Baardzo miła i bezstresowa atmosfera. Wszystko wytłumaczone od A do Z!

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię - OSK AS.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Sylwia S .......a ip: 5.173.137.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zajęcia teoretyczne prowadzone w sposób przyjemny i rzeczowy. Instruktor jazdy Rafał Ofiara przygotował mnie do egzaminu bardzo dobrze. Zdałam za pierwszym razem. Pełen profesjonalizm. Serdecznie polecam.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Mateusz D .........i ip: 37.47.6.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminów, zdane za pierwszym razem

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Adrian R ......i ip: 195.93.162.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kurs prowadziła Pani Bogusława Janik, jest to jedna z najlepszych instruktorek, bardzo precyzyjnie uczy każdego elementu potrzebnego do uzyskania wyniku pozytywnego na egzaminie oraz do codziennej, bezpiecznej i ekonomicznej jazdy. Wszystkie jazdy przebiegały w świetnej atmosferze, a godziny były bardzo elastyczne. Prezentuje ona zdecydowanie profesjonalną postawę w swojej pracy i skrupulatnie tłumaczy każdy manewr, nawet po kilkanaście razy, jeśli kursant ma z nim problem. Bardzo polecam 10/10.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wojciech J ...k ip: 79.184.202.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam naukę w Asie, szczególnie u Pani Bogusławy Janik. Pani instruktor nauczyła mnie jeździć od zera. Świetnie przygotowuje do egzaminu i przekazuje spokojnie i merytorycznie wiele praktycznych wskazówek. Kto jeździ z Panią Bogusławą, tego na egzaminie nic nie zaskoczy. Polecam! :)

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kamil B ........k ip: 82.23.31.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam ośrodek Szkolenia kierowców As każdemu Pan Marek Dworzecki robi świetną robotę.. Doskonale mnie przygotował do egzaminu. Bardzo dużo się dowiedziałem o technice jazdy. Egzamin zaliczony wzorowo za pierwszym razem. Polecam całym sercem!!!

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Maciej B ........i ip: 5.173.164.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam naukę w Asie, szczególnie u Pani Bogusławy Janik. Podczas jazd zawsze panowała przyjemna atmosfera. Pani instruktor świetnie przygotowuje do egzaminu i przekazuje wiele wiedzy praktycznej. Polecam! :)

Odpowiedź:

Dziękujmy za opinię. OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Weronika W ......z ip: 185.135.2.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam Ośrodek AS, szkółka jest bardzo dobrze zorganizowana. Również bardzo chciałabym polecić Panią Instruktor Bogusławę Janik. Pani Bogusia posiada ogromną umiejętność przekazywania wiedzy praktycznej i teoretycznej swoim kursantom. Jest również bardzo cierpliwa i nie wprowadza nerwowej atmosfery podczas jazd oraz udziela wiele cennych wskazówek :)

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Aleksandra G .....a ip: 83.9.214.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo serdecznie polecam ośrodek szkoleniowy As, Wykłady bardzo profesjonalne, klarowne i ciekawe. W szczególności polecam Pana instruktora Marka Dworzeckiego, instruktora z powołania, będącego osobą o ogromnej wiedzy i życzliwości względem drugiego człowieka. Pan Marek jest człowiekiem skrupulatnym, komunikatywnym, który całe swoje doświadczenie potrafi przekazać w zrozumiały i bardzo efektywny sposób. Już na pierwszej jeździe dowiedziałam się czym jest prawidłowe przygotowanie do jazdy i jak ważną rolę odgrywa w codzienności kierowcy. Pan Marek znajduje czas aby przekazać, nie tylko niezbędne podstawy, bez których trudno poradzić sobie na drodze, ale także na pokazanie czym jest prawidłowa technika kierowania pojazdem, jazda defensywna i ergonomiczna, płynna, a także jaki wpływ na otoczenie i nas samych maja decyzję podejmowane na drodze. Z cierpliwością godna podziwu i niesamowitym spokojem tłumaczy krok po kroku, z ogromną dokładnością, popełniane błędy oraz sposób ich poprawy, tak aby przede wszystkim podnieść bezpieczeństwo swoje i pozostałych uczestników ruchu drogowego. Każde kolejne zajęcia wprowadzają na wyższy poziom prowadzenia pojazdu. Pan Marek to człowiek otwarty, z ogromnym poczuciem humoru, co skutkuje przyjemną i miłą atmosferą pozwalającą m.in. na nauczenie się spokoju, opanowania emocji i pewności siebie. Z dużą niecierpliwością czeka się na kolejne jazdy i kolejne cenne wskazówki, dzięki którym które pomagają stać się odpowiedzialnym, rozważnym, dobrym i kulturalnym kierowcą. Od razu widać, że zawód który wykonuje Pan Marek jest Jego pasją. Jeszcze raz serdecznie dziękuję za sukces, w postaci zdanego egzaminu państwowego, który zawdzięczam metodom nauczania i wskazówkom Pana Marka oraz Jego olbrzymiej cierpliwości. Polecam z całego serca!

Odpowiedź:

Pani Aleksandro, jest nam niezmiernie miło, że prócz uzyskania prawa jazdy, ma Pani tak wspaniałe wrażenia z odbycia szkolenia w naszym Ośrodku - zwłaszcza pod okiem Pana Marka Dworzeckiego. Dziękujemy za opinię i rekomendacje. Szerokiej drogi! :) OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Julian F ....... ip: 37.248.208.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Rewelacja. Szkoła na wysokim poziomie. A zwłaszcza polecam Panią instruktor Bogusławę Janik. Bardzo miła i sympatyczna osoba. Zdałem za pierwszym razem. Pełen profesjonalizm :)

Odpowiedź:

Szanowny Panie, dziękujemy za opinię i rekomendacje. Serdecznie pozdrawiamy! OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Leszek S ...a ip: 193.242.212.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam instruktora Pana Marka Drzewieckiego. Miałem z nim jazdy doszkalające i dzięki nim zdałem egzamin praktyczny za pierwszym razem. Udziela bardzo fachowych rad, uwag oraz wskazówek, w prosty i przystępny sposób. Jest bardzo dobry w swoim fachu. Leszek S.

Odpowiedź:

Szanowny Panie, dziękujemy za opinię i rekomendacje. Serdecznie pozdrawiamy. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Weronika P ....a ip: 37.225.51.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę jazdy AS. Wykłady z Panem Marcinem super, wiele z teorii się nauczyłam. Pani Bogusława Janik bardzo cierpliwa jeśli chodzi o jazdy. Świetnie mnie przygotowała do egzaminu praktycznego.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS.

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak