AS Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów

 348 opinii w tym 255 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

AS Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów
ul. Curie-Skłodowskiej 18
26-610 Radom

Kontakt

Opis

UWAGA! NAJBLIŻSZY KURS ROZPOCZYNA SIĘ 18 MAJA 2021 ROKU O GODZ 17:00. ZAPISZ SIĘ NA KURS korzystając ze strony www.superprawojazdy.pl lub poprzez stronę Ośrodka "AS" www.as.radom.pl

Więcej informacji pod nr tel.: 48 385 86 03.

*************************************

W ubiegłym roku Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów "AS" obchodził 20-lecie założenia - jest jednym z najdłużej i nieprzerwanie funkcjonujących placówek tego typu w regionie radomskim. Do chwili obecnej szkolenie w zakresie kat. A i B w tym Ośrodku łącznie przeszło ponad 10 000 kandydatów na kierowców. W roku 1998 z pierwszego kursu skorzystało 7 osób - obecnie w organizowanych comiesięcznych kursach, tych, którzy pragną odbyć szkolenie wyłącznie w Ośrodku "AS" bierze udział w liczbie 60-90 osób.Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów "AS" należy do nielicznych w kraju, który kształci osoby niepełnosprawne, nieustannie współpracując w tym zakresie z WORD w Radomiu. Wykorzystywany jest do tego celu wyposażony w automatyczną skrzynią biegów pojazd marki Mercedes klasy A. Jest przystosowany do wszelkich dysfunkcji ruchowych. Przy użyciu tego pojazdu osoba niepełnosprawna zarówno przechodzi szkolenie na kierowcę, jak i odbywa w nim egzamin państwowy.Ośrodek ten jest także organizatorem corocznych warsztatów dla ponad 100 instruktorów nauki jazdy z regionu radomskiego. Prowadzi szkolenia w zakresie operatorów/pilotów BSP UAVO - drony.Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów "AS" zajmuje 1 miejsce w tzw. zdawalności według zestawienia przygotowanego przez Wojewódzki Ośrodek Ruchu Drogowego w Radomiu, opublikowanego w Biuletynie Informacji Publicznej Urzędu Miejskiego w Radomiu. Od dłuższego czasu zajmuje niekwestionowaną pierwszą pozycję w regionalnych rankingach zdawalności egzaminów teoretycznych państwowych, a także jedną z najwyższych dotyczących egzaminów praktycznych państwowych. Dane te są opublikowane przez Gazetę Wyborczą.W części teoretycznej szkolenia wykłady osobiście prowadzi Pan Marcin Suwała - właściciel i kierownik Ośrodka, instruktor nauki jazdy, instruktor techniki jazdy, współautor książki pt.: "Mazowiecki GAMBIT", pilot samolotu i instruktor z licencją UL.Kadrę instruktorów stanowią wykwalifikowani, kompetentni i doświadczeni instruktorzy w liczbie 9 osób.Wśród nich: 1. Marcin Suwała - właściciel i kierownik Ośrodka, instruktor nauki jazdy, pilot samolotów z licencją UL, specjalista w dziedzinie prawa drogowego. 2. Marek Dworzecki - instruktor nauki jazdy oraz instruktor techniki jazdy; trener jazdy defensywnej; wykładowca, autor prezentacji multimedialnych dotyczących techniki jazdy i safe driving; koordynator Ośrodka, ekspert ogólnopolskiego Tygodnika Prawo Drogowe@News; autor skandynawskiego modelu kształcenia kierowców pod nazwą "Projekt Skandynawia"; pasjonat kognitywistyki i psychologii transportu. 3. Bogusława Janik - instruktor nauki jazdy. 4. Ireneusz Marzec - instruktor nauki jazdy, pedagog. 5. Wojciech Rutkowski - instruktor nauki jazdy, kierowca zawodowy. 6. Andrzej Szymański - instruktor nauki jazdy. 7. Piotr Cieślik - instruktor nauki jazdy. 8. Marek Ornatowski - instruktor nauki jazdy. Nasi instruktorzy swoje kwalifikacje i kompetencje poszerzają poprzez udział w różnego rodzaju warsztatach, szkoleniach, kongresach, a także eventach. Uczestniczą także w szkoleniach na torach samochodowych w tzw. warunkach specjalnych - zobacz galerię. Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów "AS" między innymi zapewnia: - badania lekarskie- materiały szkoleniowe (podręcznik, płyta DVD, e-learnig) - nowoczesne środki dydaktyczne w postaci tablic, plansz, projekcji filmowych i prezentacji multimedialnych- flotę samochodową składającą się z pojazdów marki Hyundai i20 - wersje pojazdów egzaminacyjnych- własny pełnowymiarowy plac manewrowy, umożliwiający wykonywanie zadań egzaminacyjnych za pomocą kilku pojazdów w tym samym czasie. Jeden z pasów ruchu przeznaczony do wykonywania zadania nr 2 (ruszanie z miejsca oraz jazda pasem ruchu do przodu i tyłu) posiada lekki spadek terenu o kącie nachylenia dokładnie odpowiadającemu pochyleniu terenu obu placów manewrowych WORD - przy ul. Suchej 13 i przy ul. Radomskiego 1, co dla osoby początkującej może mieć niemały wpływ na wynik egzaminu państwowego.

=============================

Przypominamy: NAJBLIŻSZY KURS ROZPOCZYNA SIĘ 18 MAJA 2021 ROKU O GODZ 17:00!

=============================

Szczegółowe informacje: - od poniedziałku do piątku w godz 9:00-17:00 pod nr tel.: 48 385 86 03- na stronie internetowej Ośrodka: www.as.radom.pl- pod adresem e-mail: as.radom@interia.pl

Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Marcin Suwała - właściciel, kierownik, wykładowca, instruktor, pilot samolotów UL

Marcin Suwała - właściciel, kierownik, wykładowca, instruktor, pilot samolotów UL

Marek Dworzecki - instruktor nauki jazdy, instruktor techniki jazdy

Marek Dworzecki - instruktor nauki jazdy, instruktor techniki jazdy

Bogusława Janik - instruktor nauki jazdy

Bogusława Janik - instruktor nauki jazdy

Wojciech Rutkowski - instruktor nauki jazdy, kierowca zawodowy

Wojciech Rutkowski - instruktor nauki jazdy, kierowca zawodowy

Andrzej Szymański - instruktor nauki jazdy

Andrzej Szymański - instruktor nauki jazdy

Ireneusz Marzec - instruktor nauki jazdy, pedagog

Ireneusz Marzec - instruktor nauki jazdy, pedagog

Piotr Cieślik - instruktor nauki jazdy

Piotr Cieślik - instruktor nauki jazdy

Marek Ornatowski - instruktor nauki jazdy

Marek Ornatowski - instruktor nauki jazdy

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1700 zł

18.05.2021

ul. Curie-Skłodowskiej 18, Data rozpoczęcia kursu może ulec nieznacznej zmianie.

WIĘCEJ Cena dla uczniów i studentów.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Indywidualny, Raty własne

2200 zł

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Kurs przyśpieszony można zrealizować w miesiąc.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat, Niepełnosprawni, Specjalny

2250 zł

18.05.2021

ul. Curie-Skłodowskiej 18, Data rozpoczęcia kursu może ulec nieznacznej zmianie.

WIĘCEJ Kurs dla osób niepełnosprawnych - o różnych dysfunkcjach ruchowych. Istnieje możliwość sfinansowania ze środków Unii Europejskiej.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych wykładów (x 45 minut), w tym kurs pierwszej pomocy, oraz 30 godzin (x 60 min) zajęć praktycznych samochodami: Toyota Aygo i Mercedes A-Klasa.
Ponadto egzamin wewnętrzny teoria/praktyka i materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

J.Angielski, J.Rosyjski, Manualna skrzynia

2000 zł

18.05.2021

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Kurs w języku obcym:
-> j. angielski
-> j. rosyjski

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1400 zł

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha XJ6)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1800 zł

18.05.2021

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Cena kursu dla osób, które nie są studentami i uczniami.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat

2000 zł

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Mercedes A-Klasa)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Diana G ........a ip: 188.146.96.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam Pana Piotra Cieślika, bardzo, cierpliwy, konkretny i komunikatywny instruktor???? Za sprawą jazd z Panem Piotrem udało mi się zdać przy pierwszym podejściu.

Odpowiedź:

Pani Diano, bardzo nam miło. Gratulujemy zdania egzaminu. :) Dziękujemy za opinię i rekomendacje i życzymy szerokiej drogi! Zespół OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Karol P ......... ip: 79.184.212.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Dziś udało mi się zdać egzamin na prawo jazdy dzięki świetnemu przygotowaniu przez Panią Bogusławę Janik. Nie żałuję wykupienia jazd doszkalających u Pani Bogusławy Janik i naprawdę polecam każdemu zacząć kurs w tej szkole jazdy albo wykupić jazdy doszkalające

Odpowiedź:

Panie Karolu, bardzo się cieszymy. Miło nam, że Pani Bogusława pomogła Panu osiągnąć cel, jakim jest zdobycie prawa jazdy-gratulujemy! Dziękujemy za opinię i rekomendacje naszego Ośrodka. OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Jakub W .....k ip: 89.64.86.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Pan Marek Dworzecki to bardzo miły, sympatyczny człowiek, otwarty, komunikatywny bardzo pomogły mi jazdy z nim, polecam każdemu kto chce zdać prawo jazdy!!

Odpowiedź:

Panie Jakubie, bardzo nam miło. Gratulujemy zdania egzaminu z wynikiem pozytywnym. Szerokiej drogi! Serdecznie pozdrawiamy. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Michał P .......r ip: 188.146.96.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wykłady prowadzone przez pana Marcina naprawdę ciekawe i treściwe. Świetnie przygotowały do egzaminu teoretycznego. Podejście instruktorki, pani Bogusi na najwyższym poziomie. Wszystko zostało jasno wytłumaczone i przedstawione, pochodziła za spokojem i profesjonalnie do sprawy. Dziękuje bardzo szkole As i pani Bogusi za przygotowanie do egzaminu. Polecam z całego serca!

Odpowiedź:

Panie Michale, cieszymy się, że jest Pan zadowolony z wyjątkowych wykładów Pana Marcina i szkolenia praktycznego pod okiem Pani Bogusławy. Dziękujemy za opinię. Życzymy szerokiej drogi! :) OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Julia R ......... ip: 178.36.47.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jazda z Panem Markiem Dworzeckim to sama przyjemność, zawsze cierpliwy i wyrozumiały. Dzięki Panu instruktorowi, egzamin zdałam za pierwszym razem. Serdecznie polecam

Odpowiedź:

Pani Julio, miło nam, że współpracowała Pani z Panem Markiem Dworzeckim. :) Gratulujemy zdania egzaminu na prawo jazdy za pierwszym razem. Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi! OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Asia W ..k ip: 46.170.129.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełen profesjonalizm, ogromna wiedza oraz indywidualne podejście do człowieka. Praca z Panem Markiem to najlepsze co mogło mi się przytrafić! Tak jak mówił, "egzamin był tylko formalnością". Każdemu początkującemu jak i zaawansowanemu kierowcy polecam bez dwóch zdań! Gdybym po raz kolejny miała zdawać egzamin, na pewno wróciłabym do szkoły jazdy "As".

Odpowiedź:

Pani Joanno, bardzo nam miło, że jest Pani zadowolona z usług naszego Ośrodka i szkoleniowca Pana Marka Dworzeckiego. Gratulujemy zdania egzaminu i dziękujemy za opinię. Do zobaczenia na drogach! :) OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Alicja K .......a ip: 62.122.116.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam Pana Piotrka :) Super instruktor, wyluzowany, nie stwarza nerwowej atmosfery, a zwraca uwagę na szczegóły i dba o dobre przygotowanie kursanta do egzaminu. Wszystko dopięte na ostatni guzik. Wykłady teoretyczne bardzo przyjemne, a jazdy jeszcze bardziej. Przygotowanie do egzaminu 100%. Gdybym miała znowu wybierać szkołę jazdy, na pewno byłby to As! Polecam!

Odpowiedź:

Pani Alicjo, bardzo nam miło. :) Cieszymy się, że spełniliśmy Pani oczekiwania. Dziękujemy za opinię i rekomendacje naszego Ośrodka oraz Pana Piotra. Życzymy szerokiej drogi! Serdecznie pozdrawiamy. :) OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Natalia P ..... ip: 188.146.96.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie panią Bogusię. Świetne przygotowanie do egzaminu, cierpliwość do kursanta.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i rekomendacje. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Piotr Z ........i ip: 91.194.199.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kurs online jak i praktyczny przeprowadzony w pełni profesjonalnie. Jazdy z Panią Bogusią były najlepszą nauką jazdy jaką można trafic. Szczerze polecam kazdemu ten kurs.

Odpowiedź:

Panie Piotrze, bardzo nam miło. Dziękujemy za opinię i rekomendacje. Życzymy bezpiecznej jazdy! OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Łukasz K .......i ip: 37.225.0.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołe jazdy As. W szczególności pana Piotra Cieślika z którym miałem okazję jeździć super instruktor egzamin zdany za pierwszym razem

Odpowiedź:

Panie Łukaszu, dziękujemy za opinię i rekomendacje. Miłej i bezpiecznej jazdy. :) OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Julia M .....a ip: 37.249.207.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.02.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Pełen profesjonalizm, miła atmosfera i konkretne podejście pana instruktora Irka. Przekazywał mi dużą ilość przydanej, rzetelnej wiedzy, dzięki temu nabrałam pewności siebie za kierownicą, a egzamin udało mi się zdać bezbłędnie. Gorąco polecam!

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię Pani Julio. Miłej i bezpiecznej jazdy! :) OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Piasecka Z .....a ip: 188.146.99.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wykłady miałam z panem Markiem a jazdy z panią Bogusławą, oboje bardzo mili i pomocni :)

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Wiktor W .........i ip: 37.225.2.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam zarówno szkołę jak Pana instruktora Marka Dworzeckiego.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i rekomendacje. Życzymy miłej i bezpiecznej jazdy. OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Monika B ......... ip: 37.248.166.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam z całego serca instruktorkę Panią Bogusię Janik. Pełen profesjonalizm, cenne wskazówki, przemiła atmosfera. Dzięki niej zdałam egzamin za pierwszym razem !!!!!

Odpowiedź:

Bardzo nam miło. Dziękujemy za opinię i rekomendacje. Życzymy miłej i bezpiecznej jazdy :) OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kacper W ...a ip: 83.28.219.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przygotowanie do egzaminu idealne. Szczególne podziękowania dla Pani Bogusi. Bardzo dobre podejście do kursanta i świetna atmosfera jazdy.

Odpowiedź:

Szanowny Panie, dziękujemy za opinię. Przekażemy podziękowania - pozdrawiamy. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Wiktoria K ...l ip: 188.146.67.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Pan Marek Dworzecki bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu. Atmosfera bardzo przyjemna a wiedza przekazana w 100%. Egzamin zdany za pierwszym razem - wszystko dzięki Panu Markowi.

Odpowiedź:

Pani Wiktorio, gratulujemy i cieszymy się wraz z Panią. :)
Z pewnością ogromny wkład w zdobycie umiejętności leżał również po Pani stronie bez czego Pan Marek nie osiągnął by tego celu. ;)
Serdecznie pozdrawiamy! OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marta W .....o ip: 79.184.135.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam Szkołę Jazdy AS, a przede wszystkim panią Bogusię, która w fantastyczny sposób przygotowała mnie do egzaminu. Bardzo ciepła i cierpliwa osoba, nauczyła mnie wiele i z pewnością dzięki niej będę dobrym kierowcą.

Odpowiedź:

Szanowna Pani, miło nam. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi! :) OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Bartłomiej S ...............a ip: 91.207.126.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

No fajnie było

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię - OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Krzysztof S ....... ip: 83.28.220.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Marek Dworzecki ma bardzo dużą wiedzę którą umie przekazać i potrafi skutecznie nauczyć i przygotować do egzaminu

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobry stan pojazdów, punktualność
- Wadybrak

Mateusz M .... ip: 79.184.137.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkołę jazdy As, wykłady są prowadzone jasno i zrozumiale, instruktor jazdy Piotr Cieślik świetnie przygotowuje do egzaminu praktycznego przy czym zachowuje bardzo sympatyczną atmosferę w trakcie jazd.

Odpowiedź:

Panie Mateuszu, bardzo nam miło, że docenia Pan warsztat szkoleniowy prezentowany przez nasz Ośrodek. Cieszymy się również z pańskiej owocnej i miłej współpracy z naszym trenerem, Panem Piotrem Cieślikiem. Życzymy szerokiej drogi! Pozdrawiamy - OSK AS.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak

Kamil p ....... ip: 178.235.186.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.10.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam jazdy doszkalające z Panią Bogusią, super atmosfera, pełen profesjonalizm.

Odpowiedź:

Szanowny Panie, dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy! :) OSK AS.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Kinga K .......k ip: 5.173.146.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.10.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Miałam jazdy z panem Dworzeckim. Świetny instruktor. Jestem mu ogromnie wdzięczna, ponieważ wyciągnął mnie z całkowitego dna po jazdach w innej szkole nauki jazdy. Wszystko pokazał i wyjaśnił od zera. Nagle prowadzenie samochodu staje się bezstresowe. To prawdziwy instruktor z powołania. Dzięki niemu zdałam egzamin praktyczny za 1 razem. Dziękuję

Odpowiedź:

Szanowna Pani, jest nam niezmiernie miło, że Pan Marek Dworzecki pomógł Pani uwierzyć w siebie i zdobyć nie tylko uprawnienia, ale przede wszystkim umiejętności bezpiecznego prowadzenia pojazdu i świadomość zagrożeń w ruchu drogowym. Gratulujemy i życzymy miłej, bezpiecznej jazdy! :) OSK AS.

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Natalia D .....a ip: 37.225.57.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.10.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo Polecam Pana Marka Dworzeckiego, pełen profesjonalizm i duża dawka wiedzy!

Odpowiedź:

Szanowna Pani, bardzo nam miło - dziękujemy za opinię i rekomendacje. Pozdrawiamy - OSK AS.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Adam G ....h ip: 31.0.127.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.10.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam AS Radom Pan Marcin S. Profesjonalnie przygotował mnie do egzaminu, udzielał fachowych porad. Najlepsze jazdy doszkalające. Adam

Odpowiedź:

Panie Adamie, dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi! :) OSK AS.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Damian K .......i ip: 188.146.114.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.10.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam jazdy doszkalające z panem Piotrem, dobra atmosfera, swobodne podejście i super przygotowanie do egzaminu po kursie w innym ośrodku.

Odpowiedź:

Panie Adamie, cieszymy się, że docenia Pan warsztat szkoleniowy prezentowany przez nasz team. Życzymy bezpiecznej jazdy! :) OSK AS.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, punktualność
- Wadybrak

Julia G ......z ip: 188.146.99.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Uczyłam się z Panią Bogusia, egzamin zdany za 1 razem! Serdecznie polecam

Odpowiedź:

Szanowna Pani, dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy-OSK AS.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Elżbieta L ..a ip: 37.225.24.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobry instruktor Marcin Suwała. Polecam gdyż zdalam egzamin teoretyczny i praktyczny za pierwszym razem. Naprawdę potrafi w tak doskonaly sposób wystlumaczyc wszystko, że bez problemów się wszystko zrozumie. Jestem bardzo zadowolona ze wybrałam tę szkołę nauki jazdy. Bardzo przyjemna atmosfera podczas jazd. Zero stresu. Naprawde polecam.

Odpowiedź:

Bardzo nam miło. Dziękujemy za opinię i rekomendacje. Bezpiecznej jazdy! OSK AS.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Jakub F ..a ip: 31.0.37.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.09.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Po kursie poza ośrodkiem As i trzech niezdanych egzaminach zrozumiałem, że muszę coś zmienić aby zyskać swoje prawo jazdy. Postanowiłem zapisać się do Ośrodka Szkolenia Kierowców AS. Nie mogłem podjąć lepszej decyzji! Dzięki Panu Markowi Dworzeckiemu w końcu nauczyłem się jeździć i zyskałem wymarzony dokument. Polecam serdecznie każdemu niezdecydowanemu! Super atmosfera i podejście do kursanta

Odpowiedź:

Panie Jakubie, przyłączamy się do pańskiej radości i satysfakcji. Współpraca z Panem była prawdziwą przyjemnością. Dziękujemy za opinię i rekomendacje Pana Marka Dworzeckiego. Życzymy miłej i bezpiecznej jazdy. :) OSK AS.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Sandra K ..... ip: 5.173.154.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.09.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam Pana Marka Dworzeckiego na jazdy doszkalające. Wspaniała atmosfera, dużo cierpliwości ze strony instruktora, świetne przygotowanie do egzaminu

Odpowiedź:

Pani Sandro, cieszymy się bardzo, że nasz instruktor nauki jazdy, instruktor techniki jazdy i trener jazdy defensywnej, Pan Marek Dworzecki pomógł Pani udoskonalić sztukę bezpiecznego prowadzenia pojazdu. Dziękujemy za opinię i rekomendacje. Miłej i bezpiecznej jazdy! :) OSK AS.

+ Zaletybrak
- Wadybrak

Anna K .... ip: 188.146.101.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.09.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam jazdy doszkalające z Panią Janik. Super atmosfera, zero stresu, świetne przygotowanie do egzaminu.

Odpowiedź:

Pani Anno, bardzo nam miło. :) Dziękujemy za wyrażenie opinii i rekomendacje Pani Bogusławy. Do zobaczenia na drogach! :) Pozdrawiamy - OSK AS.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak