AS Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów

 566 opinii w tym 404 zaufane

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

AS Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów
ul. Curie-Skłodowskiej 18
26-610 Radom

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

Opis

UWAGA! NAJBLIŻSZY KURS ROZPOCZYNA SIĘ 01 CZERWCA 2023 ROKU O GODZ 17:00. ZAPISZ SIĘ NA KURS korzystając ze strony www.superprawojazdy.pl lub poprzez stronę Ośrodka "AS" www.as.radom.pl

Szczegółowe informacje pod nr tel.: 662 733 000

* we wtorki i czwartki w godzinach 10:00-17:00;

* w poniedziałki, środy i piątki w godzinach 10:00-15:00 oraz na stronie internetowej Ośrodka: www.as.radom.pl a także pisząc na adres e-mail: as.radom@interia.pl

*************************************

W ubiegłym roku Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów "AS" obchodził 20-lecie założenia - jest jednym z najdłużej i nieprzerwanie funkcjonujących placówek tego typu w regionie radomskim. Do chwili obecnej szkolenie w zakresie kat. A i B w tym Ośrodku łącznie przeszło ponad 10 000 kandydatów na kierowców. W roku 1998 z pierwszego kursu skorzystało 7 osób - obecnie w organizowanych comiesięcznych kursach, tych, którzy pragną odbyć szkolenie wyłącznie w Ośrodku "AS" bierze udział w liczbie 60-90 osób.Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów "AS" należy do nielicznych w kraju, który kształci osoby niepełnosprawne, nieustannie współpracując w tym zakresie z WORD w Radomiu. Wykorzystywane do tego celu są wyposażone w automatyczną skrzynię biegów pojazdy marki Mercedes klasy A i Toyota Aygo. Jest przystosowany do wszelkich dysfunkcji ruchowych. Przy użyciu tego pojazdu osoba niepełnosprawna zarówno przechodzi szkolenie na kierowcę, jak i odbywa w nim egzamin państwowy. Ośrodek ten jest także organizatorem corocznych warsztatów dla ponad 100 instruktorów nauki jazdy z regionu radomskiego. Prowadzi szkolenia w zakresie operatorów/pilotów BSP UAVO - drony. Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów "AS" zajmuje 1 miejsce w tzw. zdawalności według zestawienia przygotowanego przez Wojewódzki Ośrodek Ruchu Drogowego w Radomiu, opublikowanego w Biuletynie Informacji Publicznej Urzędu Miejskiego w Radomiu. Od dłuższego czasu zajmuje niekwestionowaną pierwszą pozycję w regionalnych rankingach zdawalności egzaminów teoretycznych państwowych, a także jedną z najwyższych dotyczących egzaminów praktycznych państwowych. Dane te są opublikowane przez Gazetę Wyborczą. W części teoretycznej szkolenia wykłady osobiście prowadzi Pan Marcin Suwała - właściciel i kierownik Ośrodka, instruktor nauki jazdy, instruktor techniki jazdy, współautor książki pt.: "Mazowiecki GAMBIT", pilot samolotu i instruktor z licencją UL.Kadrę instruktorów stanowią wykwalifikowani, kompetentni i doświadczeni instruktorzy w liczbie 4 osób. Wśród nich: 1. Marcin Suwała - właściciel i kierownik Ośrodka, instruktor nauki jazdy, pilot samolotów z licencją UL, specjalista w dziedzinie prawa drogowego. 2. Marek Dworzecki - instruktor nauki jazdy oraz instruktor techniki jazdy; trener jazdy defensywnej; wykładowca, autor prezentacji multimedialnych dotyczących techniki jazdy i safe driving; ekspert ogólnopolskiego Tygodnika Prawo Drogowe@News; autor "Rad dla zielonych listków" na portalu L-instruktor, autor skandynawskiego modelu kształcenia kierowców pod nazwą "Projekt Skandynawia"; pasjonat kognitywistyki i psychologii transportu. 3. Bogusława Janik - instruktor nauki jazdy. 4. Sebastian Strusiński - instruktor nauki jazdy z uprawnieniami i doświadczeniem egzaminatora.

Nasi instruktorzy swoje kwalifikacje i kompetencje poszerzają poprzez udział w różnego rodzaju warsztatach, szkoleniach, kongresach, a także eventach. Uczestniczą także w szkoleniach na torach samochodowych w tzw. warunkach specjalnych - zobacz galerię. Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów "AS" między innymi zapewnia: - badania lekarskie- materiały szkoleniowe (podręcznik, płyta DVD, e-learnig) - nowoczesne środki dydaktyczne w postaci tablic, plansz, projekcji filmowych i prezentacji multimedialnych- flotę samochodową składającą się z pojazdów marki Hyundai i20 - wersje pojazdów egzaminacyjnych- własny pełnowymiarowy plac manewrowy, umożliwiający wykonywanie zadań egzaminacyjnych za pomocą kilku pojazdów w tym samym czasie. Jeden z pasów ruchu przeznaczony do wykonywania zadania nr 2 (ruszanie z miejsca oraz jazda pasem ruchu do przodu i tyłu) posiada lekki spadek terenu o kącie nachylenia dokładnie odpowiadającemu pochyleniu terenu obu placów manewrowych WORD - przy ul. Suchej 13 i przy ul. Radomskiego 1, co dla osoby początkującej może mieć niemały wpływ na wynik egzaminu państwowego.

=============================

Przypominamy: NAJBLIŻSZY KURS ROZPOCZYNA SIĘ 01 CZERWCA 2023 ROKU O GODZ 17:00!

=============================

Szczegółowe informacje pod nr tel.: 662 733 000

* we wtorki i czwartki w godzinach 10:00-17:00;

* w poniedziałki, środy i piątki w godzinach 10:00-15:00 oraz na stronie internetowej Ośrodka: www.as.radom.pl a także pisząc na adres e-mail: as.radom@interia.pl

Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Marcin Suwała - właściciel, kierownik, wykładowca, instruktor, pilot samolotów UL

Marcin Suwała - właściciel, kierownik, wykładowca, instruktor, pilot samolotów UL

Marek Dworzecki - instruktor nauki jazdy, instruktor techniki jazdy

Marek Dworzecki - instruktor nauki jazdy, instruktor techniki jazdy

Bogusława Janik - instruktor nauki jazdy

Bogusława Janik - instruktor nauki jazdy

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2600 zł

codziennie

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Cena dla uczniów i studentów.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów.
UWAGA: Dodatkowo płatne
badania lekarskie.

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Indywidualny, Raty własne

3200 zł

codziennie

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Kurs VIP - przyśpieszony trwający max. 3-4 tygodnie od dostarczenia PKK. Jest to kurs indywidualny pod okiem egzaminatora + jazda po placu egzaminacyjnym WORD.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów.
UWAGA: Dodatkowo płatne
badania lekarskie.

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat, Niepełnosprawni, Specjalny

2800 zł

codziennie

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Kurs dla osób niepełnosprawnych - o różnych dysfunkcjach ruchowych. Możliwość dofinansowania 65%.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych wykładów (x 45 minut), w tym kurs pierwszej pomocy, oraz 30 godzin (x 60 min) zajęć praktycznych samochodami: Toyota Aygo.
Ponadto egzamin wewnętrzny teoria/praktyka i materiały dla kursantów.
UWAGA: Dodatkowo płatne
badania lekarskie.

kat. B, Wykłady i praktyka

J.Angielski, J.Rosyjski, Manualna skrzynia

2800 zł

codziennie

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Kurs w języku obcym:
-> j. angielski
-> j. rosyjski

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów.
UWAGA: Dodatkowo płatne
badania lekarskie.

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2200 zł

codziennie

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Zajęcia na motocyklu Yamaha XJ6.
W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów.
UWAGA: Dodatkowo płatne
badania lekarskie.

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2700 zł

codziennie

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Cena kursu dla osób, które nie są studentami i uczniami.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów.
UWAGA: Dodatkowo płatne
badania lekarskie.

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat

2800 zł

codziennie

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Kurs na pojeździe z automatyczną skrzynią biegów dla UCZNIÓW I STUDENTÓW. W ofercie: Toyota Aygo.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych wykładów (x 45 minut), w tym kurs pierwszej pomocy, oraz 30 godzin (x 60 min) zajęć praktycznych.
Ponadto egzamin wewnętrzny teoria/praktyka i materiały dla kursantów.
UWAGA: Dodatkowo płatne
badania lekarskie.

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat

2900 zł

codziennie

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Kurs na pojeździe z automatyczną skrzynią biegów DLA OSÓB NIEBĘDĄCYCH UCZNIAMI I STUDENTAMI. W ofercie: Toyota Aygo. W cenie kursu: 30 godzin lekcyjnych wykładów (x 45 minut), w tym kurs pierwszej pomocy, oraz 30 godzin (x 60 min) zajęć praktycznych. Ponadto egzamin wewnętrzny teoria/praktyka i materiały dla kursantów UWAGA: Dodatkowo płatne badania lekarskie.

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat, Ekspresowy, Indywidualny

3400 zł

codziennie

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Kurs PRZYŚPIESZONY na pojeździe z automatyczną skrzynią biegów - trwający max. 3-4 tygodnie od dostarczenia PKK. Kurs indywidualny pod okiem egzaminatora + jazda po placu egzaminacyjnym WORD.
W ofercie: Toyota Aygo. W cenie kursu: 30 godzin lekcyjnych wykładów (x 45 minut), w tym kurs pierwszej pomocy, oraz 30 godzin (x 60 min) zajęć praktycznych. Ponadto egzamin wewnętrzny teoria/praktyka i materiały dla kursantów. UWAGA: Dodatkowo płatne badania lekarskie.

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ * Cena 100 zł za godzinę - Hyunday i 20 z manualną skrzynią biegów.
* Cena 120 zł za godzinę - Toyota Aygo z automatyczną skrzynią biegów.

cena za pakiet: 1000 zł

ilość godzin w pakiecie: 10h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Hubert Dobrzański

Hubert Dobrzański
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.01.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Jazdy doszkalające miałem z Panem Markiem Dworzeckim. Jest on bardzo dobrym instruktorem, polecam serdecznie !!!!

Odpowiedź:

Panie Hubercie, dziękujemy za opinię. Serdecznie pozdrawiamy. Bezpiecznej jazdy! OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Lena Martyka

Lena Martyka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.01.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Fantastyczne podejście do kursanta! Instruktorzy wykazują się ogromną cierpliwością, merytoryką i przekazują niesamowitą wiedzę na temat bezpiecznej i efektywnej jazdy samochodem. Jazdy doszkalające z Panem Markiem Dworzeckim pomogły mi zdać egzamin praktyczny prawa jazdy. Każdy kto potrzebuje pomocy w jeździe samochodem, albo chce rozpocząć przygodę jako kierowca, niech uda się tutaj, do Ośrodka Szkolenia Kierowców AS Radom! Gorąco polecam!

Odpowiedź:

Pani Leno, gratulujemy - dziękujemy za opinię i polecenie naszego Ośrodka. Do zobaczenia na drogach! :) OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wika Angrecki

Wika Angrecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.01.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Z całego serca polecam jazdy z Panem Markiem Dworzeckim. Jazdy są przeprowadzane w sposób bardzo profesjonalny i w miłej atmosferze. Pan Marek podchodzi indywidualnie do kursanta i z pełnym zaangażowaniem. Dzięki pomocy Pana Marka udało mi się poprawić złe nawyki, udoskonalić technikę jazdy, zdać egzamin państwowy, ale przede wszystkim nabrałam pewności siebie za kierownicą.

Odpowiedź:

Pani Wiktorio, gratulujemy! :)
Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi! OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak

Wioleta K ....... ip: 31.61.246.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.01.2023
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam OSK As- super podejście do kursanta, wykłady prowadzone w sposób ciekawy i zrozumiały, a w szczególności polecam instruktora Pania Bogusię Janik przesympatyczna osoba, cierpliwa, wyrozumiała i z ogromnym doświadczeniem, jazdy z tą Panią czysta przyjemność, zero stresu i przekazywana ogromna wiedza, dziękuję bardzo za zdobyte umiejętności i przekazana wiedzę dzięki której udało się zdobycie prawa jazdy. Polecam i pozdrawiam.

Odpowiedź:

Pani Wioleto, cieszymy się bardzo. :) Gratulujemy i życzymy miłej oraz bezpiecznej jazdy. Pozdrawiamy! OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Jan O .........i ip: 37.248.214.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.01.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem bardzo zadowolony z kursu, który zrobiłem w tej szkole i jak najbardziej polecam. Jazdy z Panią Bogusią Janik to była czysta przyjemność. Zero stresu tylko czysta nauka, dzięki której zdałem za pierwszym razem. Polecam z całego serca.

Odpowiedź:

Szanowny Panie, bardzo nam miło. Gratulujemy! :)
Dziękujemy za opinię i rekomendacje. Do zobaczenia na drogach! :) OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Łukasz Dworzecki

Łukasz Dworzecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.01.2023
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie polecam OSK AS każdemu, niezależnie od wieku, czy powodu, dla którego potrzebujecie prawa jazdy. Bardzo ciekawie prowadzone wykłady, Pan Marcin opowiada z pasją, potrafi zainteresować słuchaczy tematyką, skłonić do aktywności i nauki dla samego siebie, bezpieczeństwa swojego i innych. Jazdy odbywałem z Panem Markiem Dworzeckim. Zbieżność nazwisk nie jest przypadkowa, od wielu osób słyszałem, że mój tata jest świetnym nauczycielem, ale zobaczyć i doświadczyć tego na własnej osobie to coś zupełnie innego. Legendy okazały się prawdą, a wiedza jaką zdobyłem znacznie wykracza poza wymagania egzaminu. W trakcie kursu każdy spędza w samochodzie kilkadziesiąt godzin, a ja czuję się za kierownicą, jakbym prowadził samochód od lat. Pan Marek wpaja zrozumienie nie tylko przepisów, ale także niepisanych zasad ruchu drogowego, bezpieczeństwa, przewidywania i zapobiegania zagrożeniom na drodze, a także jazdy defensywnej, która pomaga unikać niebezpieczeństw jeszcze zanim się one pojawią. Naprostowuje złe nawyki, prowadzące do utrudnień w kierowaniu pojazdem, a także mających wpływ na zdolność obserwacji i szybkiego reagowania. Dziękuję za tę bezcenną, ratującą życie wiedzę

Odpowiedź:

Panie Łukaszu, bardzo nam miło. Gratulujemy! :) Dziękujemy za opinię i rekomendacje naszego Ośrodka i ich szkoleniowców. Życzymy szerokiej drogi i powodzenia w dalszym szkoleniu w ramach modelu skandynawskiego pod okiem swojego ojca. ;) OSK AS

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Róża Zimnicka

Róża Zimnicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.01.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam kurs praktyczny z Panią Bogusią, miła atmosfera i wszystko bardzo dobrze wytłumaczone :)

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. Serdecznie pozdrawiamy. :) OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Zuzanna P .........k ip: 188.146.204.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.01.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Miałam przyjemność odbyć jazdy doszkalające z Panem Markiem Dworzeckim. Pan Marek ma bardzo profesjonalne podejście do kursanta, dzieli się swoim ogromnym doświadczeniem oraz zwraca ogromną uwagę na bezpieczeństwo podczas jazdy. Od razu zauważa błędy oraz złe nawyki i przekazuje wiedzę w sposób bardzo zrozumiały. Dodatkowo podczas jazd panowała miła atmosfera, Pan Marek jest niespotykanie kulturalnym oraz sympatycznym instruktorem. Podchodząc do egzaminu czułam, że jestem dobrze przygotowana co zmniejszyło mój stres. Dziękuję, za miło spędzony czas i przekazaną wiedzę!

Odpowiedź:

Pani Zuzanno, bardzo nam miło, że nauka jazdy pod okiem Pana Marka Dworzeckiego nie tyl­ko pozwoliła Pani zdobyć dużą wiedzę, umiejętności, doświadczenie i uprawnienia, ale również stała się dla Pani miłymi wspomnieniami i przygodą.
Dziękujemy za opinię. Serdecznie pozdrawiamy! OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Amelia W .... ip: 31.0.88.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.01.2023
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam Panią Bogusię Janik. Pani jest bardzo wyrozumiała i cierpliwa. Jazdy odbywają się w bardzo miłej i spokojnej atmosferze. Nauka jazdy jest dokładna i precyzyjna. Zero stresu. Polecam:)

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Julia W .........a ip: 89.64.94.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.12.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam instruktorkę Panią Bogusię Janik!! Jest miłą osobą z dużym doświadczeniem. Podczas jazd panowała miła atmosfera oraz zawsze zaznaczała moje błędy. Dzięki Pani Bogusi zdałam egzamin praktyczny za pierwszym razem :)

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Piotr K ..........k ip: 188.147.100.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.12.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Miałem przyjemność jeździć jazdy doszkalające z Panem Markiem Dworzeckim.Pan Marek od razu zauważył moje błędy na pierwszej lekcji i głównie na tym się skupiliśmy, jednocześnie doskonaląc elementy i technikę jazdy, które już potrafiłem. Wykazał się cierpliwością i determinacją żeby odpowiednio przygotować mnie do egzaminu. Dzięki niemu zdałem za pierwszym razem (wcześniej, po kursie-4 razy oblane). Gorąco polecam!!!

Odpowiedź:

Panie Piotrze, bardzo nam miło. Gratulujemy! Dziękujemy za opinię i polecenie Pana Marka. Życzymy miłej i bezpiecznej jazdy! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patryk Proczka

Patryk Proczka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.12.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdecznie polecam pana Marka Dworzeckiego, nauczył mnie wiele przydatnych rzeczy w bardzo miłej atmosferze dzięki którym mogłem zdać egzamin praktyczny.

Odpowiedź:

Panie Patryku, gratulujemy! Dziękujemy za opinię i rekomendacje. Szerokiej drogi! :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Izabela D .... ip: 185.199.252.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.12.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Z całego serca polecam jazdy z Panem Markiem Dworzeckim. Jazdy przeprowadzane są z pełnym profesjonalizmem i dużym zaangażowaniem instruktora i indywidualnym podejściem do kursanta. Pan Dworzecki pomógł mi nie tylko przygotować się do egzaminu praktycznego, ale zwrócił szczególną uwagę na to, jak jeździć bezpiecznie. Dodatkowo jest to nauka w miłej atmosferze. Serdecznie polecam!

Odpowiedź:

Pani Izo, gratulujemy sukcesu! Cieszymy się, że jazdy z Panem Markiem Dworzeckim zapamięta Pani jako miłą przygodę. Dziękujemy za opinię i rekomendacje. Szerokiej drogi! OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Aleksandra S ...t ip: 46.204.64.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.12.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze polecam! Po przejściu całego kursu na prawo jazdy egzaminy państwowe są tylko formalnością. Oba zdane za pierwszym podejściem. Rzetelna wiedza, która jest przekazywana w odpowiedni sposób tak, aby trafiała do każdego. Jazdy z Panem Markiem były bardzo pouczające, nie tylko w zakresie samego prawa jazdy. Bardzo profesjonalne podejście i super atmosfera :))

Odpowiedź:

Pani Aleksandro, cieszymy się bardzo, że zdała Pani egzamin za pierwszym razem. :)Najbardziej jednak cieszymy się z tego, że prócz prawa jazdy, osiągnęła Pani niezwykle wysokie umiejętności w zakresie prowadzenia pojazdu. Dziękujemy za zaufanie, współpracę i wyrażenie opinii. Życzymy szerokiej drogi! :) OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Dominika Szwagierek

Dominika Szwagierek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.11.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdecznie polecam ! Jazdy doszkalające z panem Markiem Dworzeckim bardzo pomogły mi nie tylko w zdaniu egzaminu , ale również w udoskonaleniu jazdy i nabrania dzięki temu większej pewności siebie , kiedy prowadzę w większym mieście . Podczas jazd wszystko było dobrze wytłumaczone : przepisy, manewry , po za tym wytłumaczone było , gdzie należy szczególnie uważać , nie tylko w jakich miejscach ale też w jakich przypadkach . Po kilku jazdach widać było ogromne postępy i naprawdę szczerze polecam się zdecydować na jazdy doszkalające właśnie tutaj , ponieważ z pewnością zauważysz zmiany w swojej jeździe , i z pewnością zdasz egzamin! Polecam!

Odpowiedź:

Szanowna Pani, bardzo nam miło. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc. Dziękujemy za opinię i rekomendacje. Pozdrawiamy! :) Zespół OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jakub Kuciewicz

Jakub Kuciewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.11.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam wszystkim Panią Bogusie bardzo dobrze pomaga zdać dobrze tłumaczy i się bardzo sympatyczna

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Julia Adamczyk

Julia Adamczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam! Zajęcia teoretyczne prowadzone w miłej atmosferze, wykładowcy z doświadczeniem i dużą wiedzą, z chęcią uczestniczyłam w zajęciach online. Egzamin teoretyczny zdany za pierwszym razem :)) Część praktyczną z Panem Markiem Dworzeckiim zapamiętam na długie lata. To człowiek z pasja i zaangażowaniem. Obala wszelkie mity powstałe za pośrednictwem niekompetentnych instruktorów z którymi wcześniej miałam do czynienia. Z pełnym zamiłowaniem angażuje się w naukę jazdy, ponad to potrafi merytorycznie wytłumaczyć mechanizmy towarzyszące nauce jazdy. Jest miłą, kulturalną, oraz cierpliwą osobą, dzięki niemu zostało udowodnione, że "ja" też potrafię i dam radę. Cieszę się, że trafiłam na tak życzliwa i kompetentną osobę. Po bardzo pouczających i przyjemnych jazdach, zdałam egzamin na prawo jazdy. Nauki i rady Pana Marka nie tylko świetnie przygotowują do zdania egzaminu państwowego, ale uczą bezpiecznej i ekonomicznej jazdy.

Odpowiedź:

Pani Julio, cieszymy się, że naukę jazdy w naszym Ośrodku i pod okiem Pana Marka Dworzeckiego zapamięta Pani jako praktyczną i miłą przygodę. Gratulujemy! Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi! :) OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Bartłomiej G .....a ip: 31.61.245.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Podejście instruktorki i szkółki bardzo profesjonalne, świetna atmosfera oraz cena za kurs. Gorąco polecam!

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Malwina Snopczyńska

Malwina Snopczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.11.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdecznie polecam jazdy z Panem Markiem Dworzeckim. Dzięki niemu jazda, wszelkiego rodzaju manewry nie będą stanowić problemu. Dodatkowo jest to nauka w miłej atmosferze, spokoju przy pełnym profesjonaliźmie. Pan Marek podchodzi indywidualnie do kursanta odraz przekazuje mu wiedzę nabytą na bazie swojego ogromnego doświadczenia, ponadto nauczy jazdy bezpiecznej jak i defensywnej.

Odpowiedź:

Pani Malwino, bardzo się cieszymy, że odebrała Pani szlify pod okiem Pana Marka Dworzeckiego. Gratulujemy zdania egzaminu. Dziękujemy za opinię i polecenie. Szerokiej drogi! OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Макар Дорогунцев

Макар Дорогунцев
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.11.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetne podejście instruktora Pani Boguslawy Janik do jazd. Bardzo dużo dzielnych rad i przyjazna atmosfera, polecam każdemu. Egzamin zdany bez zarzutów z bardzo trudnym egzaminatorem. Makar Dorohuntsev

Odpowiedź:

Panie Makar, bardzo nam miło. Gratulujemy zdobycia prawa jazdy. Życzymy bezpiecznej jazdy w bardzo trudnym polskim ruchu drogowym. ;)
Pozdrawiamy! OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mateusz K ...l ip: 46.204.72.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam w szczególności jazdy z Panią Bogusią! To m.in. dzięki niej udało mi się zdać już za pierwszym podejściem! Cały kurs przebiegł bezproblemowo i w zawrotnym tempie. Wiedza i praktyka to klucz do sukcesu, tak samo atmosfera podczas jazd. Pani Bogusia stawia przede wszystkim na rozwój i myślenie podczas jazdy, co dla mnie jak i dla każdego przyszłego kierowcy jest ewidentnie zaletą!

Odpowiedź:

Panie Mateuszu, gratulujemy zdania egzaminu. Dziękujemy za opinię i polecenie. Szerokiej drogi! :) OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, punktualność
- Wadybrak

Justyna Z ..... ip: 178.235.184.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam Pana Marka Dworzeckiego. Pan Marek posiada ogromną wiedzę, którą przekazuje w sposób niezwykle fachowy. Jest cierpliwym, konkretnym i serdecznym nauczycielem. Dzięki niemu opanowanie wszystkich manewrów, nauka jazdy defensywnej, przygotowanie oraz jazda w ruchu drogowym nie stanowią większego problemu. Dodatkowo Pan Marek w świetny sposób pomaga poradzić sobie z emocjami na egzaminie. Nauka z Panem Markiem to zdobycie doświadczeń w najlepszej formie ????

Odpowiedź:

Pani Justyno, cieszymy się, że ma Pani tak miłe wspomnienia z nauki jazdy. Gratulujemy zdania egzaminu. Szerokiej drogi! :) OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Тоня Будзінська

Тоня Будзінська
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.10.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Z całego serca polecam pana Mareka Dworzeckiego. Jestem z Ukrainy, jestem w Radomiu, bo uciekałem przed wojną. Ale nie o tym teraz mówimy. Dziękuję panu Markowi za cierpliwość, podziwiam tego człowieka, bo jest naprawdę AS w ​​swojej pracy. Uczestnicząc w jego zajęciach możesz liczyć nie tylko na technikę, ale także na naukę przepisów ruchu drogowego. Jest prawdziwym profesjonalistą i ma indywidualne podejście do każdego kursanta. Parkowania, zakrętów, skrzyżowań, manewrów i wielu innych z łatwością nauczysz się z takim instruktorem jak Pan Marek.Nie żałuję ani chwili, bo do końca życia mam super doświadczenie!

Odpowiedź:

Szanowna Pani, bardzo nam miło, że Pan Marek Dworzecki pomógł Pani udoskonalić sztukę prowadzenia pojazdu. Witamy w Polsce! :) Szerokiej drogi! OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Magdalena Nowak

Magdalena Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam instruktora Pana Marka Dworzeckiego który jest profesjonalistą w swym fachu, idealnym nauczycielem z przeogromną wiedzą i doświadczeniem, z indywidualnym podejściem do kursanta, cierpliwym, spokojnym i wspaniałym człowiekiem.

Odpowiedź:

Pani Magdaleno, dziękujemy za opinię i polecenie Pana Marka Dworzeckiego. Bardzo nam miło. Życzymy szerokiej drogi! :) OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Adam Bilski

Adam Bilski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam pana Marka Dworzeckiego który bardzo dobrze mnie przygotował do egzaminu jazdy z panem Markiem przebiegają bardzo dobrej atmosferze .

Odpowiedź:

Gratulujemy! Dziękujemy za opinię i rekomendacje. OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów
- Wadybrak
Ania Różalska

Ania Różalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła jazdy. A w szczególności pani Bogusi dzięki której bezproblemowo nauczyłam się jeździć i zdałam za pierwszym razem. Była do mnie bardzo cierpliwa, pomocna i w ogóle się nie stresowałam na jazdach. Zawsze miałam wszystko tłumaczone na spokojnie, dokładnie żebym na pewno wszystko zrozumiała. Bardzo polecam!!!

Odpowiedź:

Pani Anno, ratulujemy! :) Bardzo się cieszymy, że osiągnęła Pani ten ważny cel, oraz, że pozostały miłe wspomnienia. Dziękujemy za wyrażenie opinii i rekomendacje naszej Szkoły i trenerki. Miłej i bezpiecznej jazdy! :) OSK AS

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karolina Męcik

Karolina Męcik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.09.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepsza szkoła jazdy w Radomiu! Zaledwie 4 godziny jazd doszkalających z Panem Markiem pozwoliły mi zdać egzamin za 3 razem. Pan Marek nauczył mnie jazdy defensywnej, podszkoliliśmy moją technikę kierowania pojazdem, co zdecydowanie przydało mi się na egzaminie. Z całego serca bardzo polecam.

Odpowiedź:

Pani Karolino, bardzo nam miło. Cieszymy się, że Pan Marek Dworzecki pomógł Pani udoskonalić technikę jazdy, dogłębnie poznać zadania egzaminacyjne, polubić jazdę, uwierzyć w siebie i osiągnąć ten upragniony cel. Gratulujemy i życzymy bezpiecznego podróżowania! :) OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Aleksandra K .........a ip: 31.61.254.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie naukę jazdy pod okiem Pana Marka Dworzeckiego. Miła atmosfera, ogromna wiedza, pełen profesjonalizm oraz świetne podejście do kursanta. :)

Odpowiedź:

Pani Aleksandro, dziękujemy za opinię i rekomendacje. Szerokiej drogi! ???? OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patrycja Rycerska

Patrycja Rycerska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo serdecznie polecam Pana Marka Dworzeckiego, który przygotował mnie perfekcyjnie do egzaminu oraz udzielił cennych rad :)

Odpowiedź:

Gratulujemy i dziękujemy za opinię. Do zobaczenia na drogach! :) OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Magdalena Pytoń

Magdalena Pytoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.09.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam Pana Marka Dworzeckiego! Bardzo ciepła osoba. Pan Marek pokazał mi wszystko to, czego nie pokazano mi w szkole do której uczęszczałam. Pan Marek ma bardzo dużo cierpliwości, jest ciepła osoba, która zawsze wytłumaczy wszystko jak najlepiej! Polecam serdecznie !!!

Odpowiedź:

Pani Magdaleno, gratulujemy zdania egzaminu. Dziękujemy za opinię i rekomendacje. Życzymy szerokiej drogi! :) OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak