Liczba odwiedzin: 13519 Jesteś właścicielem tej szkoły?

ALE JAZDA

  133 opinie w tym 76 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.01.2020

Damian Zyrczuk-Żar

Damian Zyrczuk-Żar
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy!! Panowie Łukasz i Jarek doskonale przygotowali mnie do egzaminu! Polecam z czystym sumieniem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Witamy w gronie kierowców .Życzymy powodzenia o własnych siłach.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.01.2020

Aleksandra Ściepko

Aleksandra Ściepko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni instruktorzy, super przygotowanie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Witamy w gronie kierowców.ŻYCZYMY POWODZENIA O WŁASNYCH SIŁACH I SZEROKIEJ DROGI.!!!!!!!!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 22.04.2019

Anastazja Zapolska

Anastazja Zapolska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeżeli by była taka możliwość dać 10 gwiazdek, dałabym 10. Wprowadzeniem do światu mobilności były wykłady z Panem Jarkiem, na których były poruszane wszystkie tematy związane z przepisami drogowymi, ruchem drogowym, egzaminem teoretycznym oraz praktycznym. Odrazu powiem, że na ostatnich 12 godzinach doszkolił mnie na drogach i czułam się w pełni przygotowana do egzaminu. Pierwsze swoje 20 godzin jazdy spędziłam w miłym towarzystwie Pani Adriany - najlepszej instruktorki w Białymstoku, a może i w całym świecie. Była bardzo wyrozumiała, cierpliwa, życzliwa, wspierająca, zawsze doradzała w kwestiach lepszego prowadzenia pojazdu, a do tego wszystkiego szybko reagowała w niebezpiecznych sytuacjach na drodze. Zdobycie "prawka" napewno stało się jednym z największych przygód mojego życia, dlatego przyszły kursancie polecam przeżyć te chwile razem z osk "ale jazda".

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 04.04.2019

Dominika Mikłaszewicz

Dominika Mikłaszewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Długo nie mogłam się zdecydować na ośrodek szkolenia kierowców aż tu nagle padł wybór właśnie na Osk Ale Jazda i nie zawiodłam się. Zajęcia teoretyczne przeprowadzone bardzo profesjonalnie. Widać, że prowadził je instruktor z powołania :) Program szkolenia był rozszerzany o różne ciekawostki z życia wzięte i filmy przy czym zajęcia nie robiły się nudną klepaną teorią. Co do jazd to zarówno Pani Ada jak i Pan Jarosław są godni polecenia instruktorami. Atmosfera podczas jazd jest przyjemna bez niepotrzebnego stresu. Instruktorzy posiadają dużo cierpliwości, optymizmu i potrafią wprowadzić w świat kierowców KAŻDEGO. Czuję, że zostałam przygotowana nie tylko do egzaminu ale równiez do poruszania się po drogach w życiu codziennym. Jak najbardziej polecam tę szkołę! Przyszły kursancie jeśli się wahasz nad wyborem tej szkoły to w tym momencie powinieneś przestać :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 31.03.2019

Krystian Klepacki

Krystian Klepacki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

No niema co się rozpisywać ale kurs super można się nauczyć dużo dobrze tłumaczą poszczególne rzeczy. :)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 21.03.2019

Baśka Bazarewicz

Baśka Bazarewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktorzy, którzy potrafią świetnie wszystko wytłumaczyć i są bardzo cierpliwi. Atmosfera podczas nauki jest bardzo miła - aż nie chce się wychodzić z auta. Zajęcia teoretyczne także przeprowadzone bardzo profesjonalnie i ciekawie. Z całą pewnością mogę polecić tę szkołę jazdy :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 11.03.2019

Kamila Nowicka

Kamila Nowicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Fachowo, kompetentnie z naciskiem na umiejętności kursanta - dziękuje i pozdrawiam:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 04.02.2019

Agata Pachciarek

Agata Pachciarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście i przemiła atmosfera! Naprawdę polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Witamy w gronie kierowców. Dziękujemy za ocenę.
Życzymy powodzenia o własnych siłach i szerokiej drogiiiiii .

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 23.01.2019

Katarzyna Czyżewska

Katarzyna Czyżewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Świetne podejście instruktora, dużo cierpliwości. Pan Jarosław Leoniuk bardzo dokładnie wszystko tłumaczy, jeżeli jest coś nie jasne, nie okazuje zniecierpliwienia tylko na spokojnie jeszcze raz wyjaśnia. Potrafi rozładować atmosferę gdy dopada stres. Tak więc jeszcze raz bardzo panie Jarku dziękuje za pomoc w zdobyciu prawa jazdy :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Witamy w gronie kierowców .
Dziękujemy za ocenę. Życzymy powodzenia o własnych siłach i szerokiej drogiiiiii .!!!!!!!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.01.2019

Mateusz Wąsala

Mateusz Wąsala
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam każdemu ta szkołę jazdy Profesjonalne podejście do sprawy jaka jest nauką jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Witamy w gronie kierowców.
Dziękujemy bardzo za ocenę.
Życzymy powodzenia o własnych siłach i szerokiej drogiiiii .

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.01.2019

Paulina Popławska

Paulina Popławska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy !!! Pan Jarek i Ada to instruktorzy na szóstkę. Wyrozumiali i perfekcyjni w tym co robią. Nauka z Nimi to czysta przyjemność. Polecam każdemu !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Witamy w gronie kierowców.
Dziękujemy bardzo za ocenę.
Życzymy powodzenia o własnych siłach i szerokiej drogiiiii .

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.01.2019

Joanna Dąbkowska

Joanna Dąbkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin zdany za pierwszym razem, a to tylko zasluga super instruktorów Pana Jarka i Mieczysława. Polecam wszystkim

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Witamy w gronie kierowców.Dziękujemy za ocenę kursu.
Życzymy powodzenia o własnych siłach i szerokiej drogiiii

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.01.2019

Joanna Lebowska

Joanna Lebowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bez wątpienia lepszej szkoły jazdy nie mogłam wybrać. Udział w zajęciach teoretycznych prowadzonych przez Pana Jarka, jak i późniejsza jazda z tym Panem, to czysta przyjemność i przede wszystkim gwarancja bardzo dobrego przygotowania do egzaminu państwowego. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Witamy w gronie kierowców.
Dziękujemy za ocenę .Życzymy powodzenia o własnych siłach i szerokiej drogiiii

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.12.2018

Weronika Muśko

Weronika Muśko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy, na egzamin idzie się z poczuciem, że faktycznie przepracowało się wszystko, co tylko się da! Instruktorzy bardzo cierpliwi, sympatyczni; dają mnóstwo praktycznych rad nie tylko pod kątem egzaminu, ale również codziennej jazdy po jego zdaniu. Widoczna jest pasja, z jaką prowadzone są każde zajęcia, a miła atmosfera zapewnia odpowiednie warunki pierwszych godzin spędzonych w samochodzie w roli kierowcy. Polecam! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.11.2018

Piotrek Czarnowicz

Piotrek Czarnowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam! Perfekcyjne przygotowanie do egzaminu. Widać, że wkładają w tą pracę serce, skoro nawet najbardziej oporna osoba potrafi zdać teorię jak i praktykę za pierwszym podejściem. Przemiła atmosfera i zero stresu.

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.11.2018

Natalia Kondraciuk

Natalia Kondraciuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła. Instruktorzy profesjonalni, kompetentni i i cierpliwi. Jestem bardzo zadowolona zarówno z kursu teoretycznego, jak i z jazd, które przebiegały w bardzo pozytywnej atmosferze. Czułam się dobrze przygotowana i spokojna także w wielu sytuacjach w trakcie egzaminu. Oba udało mi się zdać dzięki temu za pierwszym razem. Nauka i wszelkie porady na prawdę się przydały.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.10.2018

Patrycja Komorowska

Patrycja Komorowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia. Dobra atmosfera i pozytywne nastawienie instruktorów pozwoliły mi się "przełamać" i zacząć jeździć bez stresu, a na egzaminie nic mnie nie zaskoczyło.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Odpowiedź:

Witamy w gronie kierowców.
Dziękujemy za ocenę kursu.Życzymy powodzenia o własnych siłach i szerokiej drogiiiiiiiii .

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.10.2018

Tomasz Wildowicz

Tomasz Wildowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy ośrodek szkolenia kierowców w całym Podlaskim. Atmosfera na 6 instruktorzy na 6 nauka miła i przyjemna. Polecam wszystkim. Ktoś kto nie ma jeszcze prawka i zastanawia się nad wyborem OSK polecam ALE JAZDA. Nie pożałujesz. Na 10 punktów dam 12 ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

dziękujemy za ocenę kursu .Życzymy powodzenia o własnych siłach i szerokiej drogiiiiiiiiii .

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.09.2018

Szymon Kamocki

Szymon Kamocki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za ocenę kursu i wybór naszego OSK.
Życzymy powodzenia o własnych siłach i szerokiej drogiiiiii .

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.08.2018

Patrycja Ejsmont

Patrycja Ejsmont
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie, egzamin zdany za pierwszym razem, wspaniała atmosfera zajęć teoretycznych, jak i praktycznych, bardzo przystępne ceny i profesjonalni instruktorzy !

Plusy

brak

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za wybór naszej szkoły.i ocenę kursu.Życzymy powodzenia o własnych siłach i szerokiej drogiiiiii .!!!!!!!!!!!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.08.2018

Mariola Szatyłowicz

Mariola Szatyłowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie! Świetna atmosfera, bardzo mili, wyrozumiali oraz zaangażowani instruktorzy, którzy wykonują to z pasją. Wszystko jest podpasowane pod kursanta. Pan Jarek jak i Pan Mieczysław profesjonalnie przygotowali do egzaminu jak i również do jazdy w życiu codziennym.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za ocenę kursu i wybór naszego OSK.
Życzymy powodzenia o własnych siłach i szerokiej drogiiiii.!!!!!!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.08.2018

Marta Mocarska

Marta Mocarska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetny, zaangażowany instruktor, profesjonalnie przygotowujący do egzaminu. Szkoła sprzyja kursantom ( rozłożone raty i godziny jazdy gratis przed egzaminem)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za. ocenę kursu.
Życzymy powodzenia o własnych siłach i szerokiej drogi.!!!!!!!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.08.2018

Anna Klimaszewska

Anna Klimaszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy. Jeździłam z panemMietkiem i z Panem Jarkiem ekstra instruktorzy. Bardzo dobrze tłumaczą i w bardzo miłej atmosferze się z nimi jeździło

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za wybór naszego OSK. Życzymy powodzenia o własnych siłach i szerokie drogiiiiiii.!!!!!!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 10.07.2018

Łukasz Sznel

Łukasz Sznel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne, przygotowanie do egzaminu, miła atmosfera oraz duża elastyczność w umawianiu terminów jazd. Widzę po odbytym kursie, że szkoła jest stworzona z pasji.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za odbycie szkolenia w naszym OSK.Życzymy powodzenia o własnych siłach i szerokiej drogi !!!!!!!!!!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.06.2018

Sylwia Dziądziak

Sylwia Dziądziak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobrze zainwestowane pieniądze, sama przyjemność z odbytego kursu. Z czystym sumieniem polecam, świetni instruktorzy, same plusy. Na egzaminie nic mnie nie zaskoczyło - wszystko miałam przećwiczone. Pani Ada i Pan Jarek z łatwością przekazują wiedzę i dają praktyczne rady, patenty. Nie mam porównania z innymi szkołami, ale miałam ogromne szczęście, że trafiłam właśnie do nich - strzał w dziesiątkę! Ta szkoła daje wiarę w siebie, pozdrawiam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za odbycie szkolenia w naszym OSK.Życzymy powodzenia o własnych siłach i szerokiej drogi!!!!!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.06.2018

Izabela Jóźwiak

Izabela Jóźwiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

"Ale jazda" to najlepsza szkoła w Białymstoku! Nie ma lepszych instruktorów niż Pan Jarek i Mieczysław, obaj wkładają serce w swoją pracę. Z pełnym profesjonalizmem podchodzą do kursanta! Przemiła atmosfera podczas jazdy, zero stresu, że coś pójdzie nie tak, a nawet jeśli pójdzie to za chwilę wszystko jest jeszcze raz wyjaśnione. Żadne pytanie nie pozostaje bez odpowiedzi. Świetne przygotowanie do egzaminu jak i późniejszej jazdy. Egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdany za pierwszym razem, a to tylko dlatego, że miałam tak wspaniałych instruktorów. Każdemu serdecznie polecam, tę szkołę jazdy!! Jeśli z niej skorzystasz, to na pewno się nie zawiedziesz. :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.06.2018

Urszula Kożuchowska

Urszula Kożuchowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktor, mila atmosfera:) Polecam ta szkole jazdy wszystkim☺️

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.06.2018

Łukasz Kiełczewski

Łukasz Kiełczewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam AleJazda! Szkoła, która wie jak podejść do kursanta. Przemiła atmosfera, przesympatyczni i z poczuciem humoru instruktorzy. Chcecie zdac egzaminy na prawo jazdy? Chcecie nauczyć sie jezdzic? Wybierzcie tą szkołę, nie czekajcie!! Podrawiam instruktorów i dziękuje za świetne przygotowanie do egzaminu i do jazdy w życiu codziennym. Ł.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za ocenę kursu. Życzymy powodzenia o własnych siłach i szerokiej drogi.!!!!!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.05.2018

Gabriela Oniszczuk

Gabriela Oniszczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy prowadzący kursy praktyczne jak i wykłady z teorii świetnie przygotowują do egzaminu głównego. Niezwykle przyjemna atmosfera, tylko się czekało na kolejną jazdę z Panami żeby spędzić miło i pożytecznie czas. Przydatne wskazówki podczas jazd, kumulacja porad zaraz przed egzaminem, które są bardzo przydatne i podsumowują poprzednie 30 wyjeżdżonych godzin w samochodzie. Trasy znane na wylot, każdy sposób parkowania we wszelakich miejscach, poczucie bezpieczeństwa. Dziękuje za świetne przygotowanie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za ocenę kursu Życzymy powodzenia o własnych siłach i szerokiej drogi!!!!!!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.04.2018

Marcin Kardyński

Marcin Kardyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Jarosław i jego ludzie to Debeściaki :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za ocenę kursu ,życzymy powodzenia o własnych siłach i szerokiej drogi!!!!!!!!