Liczba odwiedzin: 24869 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Akademia Nauki Jazdy

  292 opinie w tym 233 zaufane
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.02.2020

Kacper Kozłowski

Kacper Kozłowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam super atmosfera , profesjonalne podejście

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.02.2020

Mar Ci

Mar Ci
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm podczas nauki. Polecam Pana Mariusza. Jest bardzo cierpliwy i dba o szczegóły. Jazdy przebiegają bez stresu i w miłej atmosferze. Kontakt z biurem też wspominam miło. Bardzo polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.02.2020

Mateusz Włodarek

Mateusz Włodarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolony z przebiegu kursu praktycznego, o teoretycznym nie mogę napisać bo uczyłem się samodzielnie przy pomocy platformy e-learningowej, Instruktor Pan Zbyszek jest wyrozumiały i bardzo cierpliwy za co wielki szacunek, potrafi wytłumaczyć i przekazać wiedzę w sposób zrozumiały czego przykładem w moim przypadku jest zdanie egzaminu w Word za pierwszym razem :) Polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za bardzo miłe słowa. Do zobaczenia na drodze.:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.12.2019

Żaneta Pejs

Żaneta Pejs
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę z czystym sumieniem. Mnie bez talentu do jazdy za kółkiem nauczyli jeździć.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.10.2019

Magda Sieradzyk

Magda Sieradzyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miło wspominam jazdy! Na początku się stresowałam, ale instruktor zaraz wszystko przepędził poczuciem humoru i spokojnymi wskazówkami co do jazdy. Egzamin się udało zdać za pierwszym!:)

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 30.09.2019

Ada Borek

Ada Borek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie!!! Prawko zdane za 2 razem a za drugim zdają najlepsi :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.09.2019

Damian Wojdys

Damian Wojdys
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra cena, fajne wykłady i jazdy. Instruktor mi się bardzo dobry trafił dzięki czemu bez problemu za 1 razem zdałem prawo jazdy. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.09.2019

Aleksandra Michalak

Aleksandra Michalak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobre podejście szkoły do kursanta, polecam.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.09.2019

Jowita Kubiak

Jowita Kubiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tę szkołę! Profesjonalizm, niskie ceny i zdane prawko za 1 razem

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.08.2019

Ilona Poniatowiak

Ilona Poniatowiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo pozytywnie wspominam moją ścieżkę do zdania prawka w tej szkole! Nie dość, że dostałam prawdziwą szkołe jazdy, to jeszcze nabrałam odwagi do prowadzenia samochodu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.08.2019

Karolina Orzechowska

Karolina Orzechowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera! Instruktor, który mnie prowadził bardzo miły, widać od razu, że wiedze ma ogromną! i Chętnie się nią dzieli :) Zdane za 1 razem!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 31.07.2019

Monika Adamkiewicz

Monika Adamkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła i atmosfera. Wybór tej szkoły był strzałem w 10, chociaż zdałam za 2 razem! :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.07.2019

Sebastian Stawiarz

Sebastian Stawiarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dzięki wielkie za produktywne wakacje. Zdałem za pierwszy raz - dzięki Wam. Duża elastyczność, dobra organizacja i zauważanie każdego szczegółu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.07.2019

Paweł Sterczynoga

Paweł Sterczynoga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po prostu profesjonalizm w czystej formie! Punktualność, dobra organizacja i dbałość o szczegóły. SUPER

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B1

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.07.2019

Dagmara Frączek

Dagmara Frączek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkołę! Kurs realizowałam w innej i całościowy kurs nie dał mi tyle co same jazdy doszkalające u Was. Bardzo dziękuje! Widać, że lubicie to co robicie :)

Plusy

dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.07.2019

Bartek Gocek

Bartek Gocek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super ekipa! Wiele wyniosłem z lekcji, wszystko realizowane pod klienta - wielkie dzięki, zdane za pierwszym razem!

Plusy

elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.07.2019

Wiktoria Zgóra

Wiktoria Zgóra
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dziękuje za pomoc w zdaniu za pierwszym razem! Profesjonalne podejście, wszystko klarownie wyjaśnione i to widać po zdawalności :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.07.2019

Zuzanna Jawor

Zuzanna Jawor
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo się ciesze, że znajoma mi poleciła tę szkołę jazdy! Trafiłam na wspaniałego instruktora, który przygotował mnie do egzaminu bardzo rzetelnie. Zdane za 1 razem!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.07.2019

Michał Bober

Michał Bober
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeździłem z trzema różnymi instruktorami, kazdy był względnie cierpliwy i dobrze uczył. Można wrócić do jeżdżenia nawet po kilku miesiącach bez obaw o niezdanie. Polecam każdemu młodemu kierowcy!

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B1

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.07.2019

Matylda Makowska

Matylda Makowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Żałuje, że nie mogłam uczestniczyć w kursie od początku bo wiem, że zdałabym za pierwszym razem. Dopiero po jazdach doszkalających u Was udało mi się bez problemu :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.07.2019

Wojciech Patryczak

Wojciech Patryczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście do kursanta, ciekawe wykłady - zarówno merytoryczna jak i pełne humoru, sympatyczna kadra i przede wszystkim BRAK UKRYTYCH KOSZTÓW

Plusy

elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.07.2019

Iwona Bryła

Iwona Bryła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Podejście przyjazne klientowi, przemiła atmosfera podczas jazd, merytoryczne wykłady. Uczenie się było czystą przyjemnością. Chętnie bym powtórzyła ale zdałam za pierwszym razem :D

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.07.2019

Edyta Żywiecka

Edyta Żywiecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak najbardziej polecam. Bezproblemowa współpraca, chętni do pomocy i przede wszystkim elastyczne godziny. Bardzo przyjazna kadra :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.04.2019

Ignacy Paluch

Ignacy Paluch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo przyjemna atmosfera w czasie jazd przygotowawczych i sympatyczni instruktorzy :)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.03.2019

Tomasz Czyżewski

Tomasz Czyżewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, gorąco polecam każdemu nowemu, który zamierza zostać kierowcą. Pan Zbigniew, instruktor jest NAJLEPSZY ! Pozdrowienia dla znajomych z kursu : )

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.01.2019

Ewa Konopka

Ewa Konopka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, no i dobre przygotowanie do prawa jazdy :) wszystko czego mi było potrzeba

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.01.2019

Dawid Leoszko

Dawid Leoszko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko na jak najlepszy plus!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.01.2019

Grzegorz Igor Baran

Grzegorz Igor Baran
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.12.2018

Ola Kowalewicz

Ola Kowalewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy! Serdecznie polecam! Egzamin zdany z 1 razem!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.11.2018

Paweł Wojcinowicz

Paweł Wojcinowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsze osk pod słońcem ;-) mega atmosfera i kompetentni instruktorzy! Polecam z całego serducha!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak